Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2008 18:02

radule: nene domu ne na ranč kde budu na brigádě doma to ještě není dodělaný

27.5.2008 18:03

red and white napsal(a):

...taky jedou makat?

27.5.2008 18:05

radule napsal(a):
...taky jedou makat?

jojo urcite se celý těšej ... no na trénink je tam super hala a plac, terény bezva takže je budu hunit jak nadmutou kozu a co u tebe jaké novinky

27.5.2008 18:10

red and white napsal(a):
jojo urcite se celý těšej ... no na trénink je tam super hala a plac, terény bezva takže je budu hunit jak nadmutou kozu a co u tebe jaké novinky

...tady nic novyho, jen se zotavuji po navsteve tchyne. A asi vecer prijde pekna bourka... jinak vse pri starem, jeste musim jit uvarit vecu a to se me nechce uz vubec, mam celkovej KOPR

27.5.2008 18:13

radule napsal(a):
...tady nic novyho, jen se zotavuji po navsteve tchyne. A asi vecer prijde pekna bourka... jinak vse pri starem, jeste musim jit uvarit vecu a to se me nechce uz vubec, mam celkovej KOPR

ten mám taky docela často .. no já doufám že u nás už žádná bouřka nepřijde protože boxy jsou vyklizený a koně jsou na noc venku

28.5.2008 20:02

red and white napsal(a):

halo halo...Pročpak je příspěvků tak málo ?

28.5.2008 20:10

molly napsal(a):
halo halo...Pročpak je příspěvků tak málo ?

...kazdej je moc zamestnanej

28.5.2008 20:15

radule napsal(a):
...kazdej je moc zamestnanej

Ahoj Radul..Jdu hodit spršku,za chvíli jsem zpět..Pak Ti písnu mailík...

28.5.2008 20:16

molly napsal(a):
Ahoj Radul..Jdu hodit spršku,za chvíli jsem zpět..Pak Ti písnu mailík...

...ale napis ho na rsrutovaseznam.cz

28.5.2008 20:47

radule napsal(a):
...ale napis ho na rsrutovaseznam.cz

Máš to tam,babko... Jak jinak??Už jsi se vzpamatovala od tchýně Jak u Brodských?Nějaké nové info?

28.5.2008 20:56

molly napsal(a):
Máš to tam,babko... Jak jinak??Už jsi se vzpamatovala od tchýně Jak u Brodských?Nějaké nové info?

...ja se mam dobre, jsem doma vklidu, ikdyz bych nejradeji vymenila toho mojeho chlapa... U Brodskych se maji porad pracovne, sou to nezmari, ja uz bych byla k.o. Bedulin se ma vyborne o tom ani po tom...co ta tvoje zavislacka?

28.5.2008 21:12

radule napsal(a):
...ja se mam dobre, jsem doma vklidu, ikdyz bych nejradeji vymenila toho mojeho chlapa... U Brodskych se maji porad pracovne, sou to nezmari, ja uz bych byla k.o. Bedulin se ma vyborne o tom ani po tom...co ta tvoje zavislacka?

říjí

Myslím,že má vše,páč nevypadá,že by jí chybělo

28.5.2008 21:13

molly napsal(a):
říjí

Myslím,že má vše,páč nevypadá,že by jí chybělo

...co ji chybi, poradnej hrebcak

28.5.2008 21:18

radule napsal(a):
...co ji chybi, poradnej hrebcak

Radul,ani mi nemluv...Každej měsíc,pravidelně ,týden... Je to k zbláznění...

28.5.2008 21:22

molly napsal(a):
Radul,ani mi nemluv...Každej měsíc,pravidelně ,týden... Je to k zbláznění...

...takz tadz mame takovou nynfomanku a davame ji kapkz abz nerijela, protoze ta kdyz riji te primackne na zed, je to takova blazenka

28.5.2008 21:24

radule napsal(a):
...takz tadz mame takovou nynfomanku a davame ji kapkz abz nerijela, protoze ta kdyz riji te primackne na zed, je to takova blazenka

Jak jsou ty kapky hodně účinné??? Bych něco takového brala taky...Molinatá pak nznásilňuje jen mne,ale každého,kdo vleze za vrata Mám problémy čistit!! Hrůza...
Sice už to trpím 6let,ale kdyby se přeci jen něco našlo...Ona je naprosto nejezditelná :-( Tak má vždycky týden volněji,bo lonžovací práce...

28.5.2008 21:27

molly napsal(a):
Jak jsou ty kapky hodně účinné??? Bych něco takového brala taky...Molinatá pak nznásilňuje jen mne,ale každého,kdo vleze za vrata Mám problémy čistit!! Hrůza...
Sice už to trpím 6let,ale kdyby se přeci jen něco našlo...Ona je naprosto nejezditelná :-( Tak má vždycky týden volněji,bo lonžovací práce...

...to je presne jak te nase, chodila s nohama rocaplyma i pri jezdeni. Kapky fungujou super, jen se musi davat kazdy den, a pak je bey rije, ale jakmile vysadis do dvou dnu je zase na zdiTady se jmenujou Regumate, nevim jestli je to i u nas...

28.5.2008 21:28

radule napsal(a):
...to je presne jak te nase, chodila s nohama rocaplyma i pri jezdeni. Kapky fungujou super, jen se musi davat kazdy den, a pak je bey rije, ale jakmile vysadis do dvou dnu je zase na zdiTady se jmenujou Regumate, nevim jestli je to i u nas...

Já se na to optám veta Děkuju A dávaj se jen při říji??A v jakém množství???

28.5.2008 21:30

molly napsal(a):
Já se na to optám veta Děkuju A dávaj se jen při říji??A v jakém množství???

...ty kapky se davaji porad, asi 10-15ml staci, je tam psany vic, ale asi zalezi jakej konik...

28.5.2008 21:36

radule napsal(a):
...ty kapky se davaji porad, asi 10-15ml staci, je tam psany vic, ale asi zalezi jakej konik...

júúvajdááá...Ale že bych měla vyřešíno??? Sakra,proč jsem se Tě nezeptala dřív

Mrkni mě,na kolik by přišly tam,pokud bych je tady nemohla splašit...prosím...

28.5.2008 21:40

molly napsal(a):
júúvajdááá...Ale že bych měla vyřešíno??? Sakra,proč jsem se Tě nezeptala dřív

Mrkni mě,na kolik by přišly tam,pokud bych je tady nemohla splašit...prosím...

...uz si nepamatuju kolik staly, ale v patek mrknu...ja ale myslim, ze pokud nebudou tydle tak jiny urco jo.

28.5.2008 21:44

radule napsal(a):
...uz si nepamatuju kolik staly, ale v patek mrknu...ja ale myslim, ze pokud nebudou tydle tak jiny urco jo.

Ty Radul,ale dlouhodobé podávání může být pěkně velký zásah do organismu,ne? Koukala jsem přes google na různé odkazy,tady by měly být taky k sehnání...

28.5.2008 21:47

molly napsal(a):
Ty Radul,ale dlouhodobé podávání může být pěkně velký zásah do organismu,ne? Koukala jsem přes google na různé odkazy,tady by měly být taky k sehnání...

...nevim, ale veterinar rikal, ze bez problemu. a dostavala je pres sezonu a pak jsme je vysadili. Vsak se zeptas a uvidis

28.5.2008 21:50

radule napsal(a):
...nevim, ale veterinar rikal, ze bez problemu. a dostavala je pres sezonu a pak jsme je vysadili. Vsak se zeptas a uvidis

Tak ju! Děkuju
Půjdu spát,zítra valím na ranní...A den bude dlouhý...
Měj se a směj se a brou noc

28.5.2008 21:51

molly napsal(a):
Tak ju! Děkuju
Půjdu spát,zítra valím na ranní...A den bude dlouhý...
Měj se a směj se a brou noc

...dobrou a dik za pokec

29.5.2008 08:49

radule napsal(a):
...dobrou a dik za pokec

je tu někdooo?? hlásím se na moment do služby s "menší" kocovinou...ještěže náš třídní je v tomhle naprosto tolerantní...

29.5.2008 17:18

red and white napsal(a):

...teda holky, az na druhou stranku jsme se spadly

29.5.2008 18:05

radule napsal(a):
...teda holky, az na druhou stranku jsme se spadly

Ahoooj radule..no sakra, tebe jsem tu dlouho nepotkala na pokec...

tak a to se holky stydme, to je hodně špatný...

29.5.2008 18:43

jenysimons napsal(a):
Ahoooj radule..no sakra, tebe jsem tu dlouho nepotkala na pokec...

tak a to se holky stydme, to je hodně špatný...

...ahoj jeny, jak se vam dari? ja byla na povinne dovolene

29.5.2008 18:46

radule napsal(a):
...ahoj jeny, jak se vam dari? ja byla na povinne dovolene

Vím, taky jsem tě pěkně litovala..no jak se daří..opět dřepím u ročníkovky, ale už s tím, že to mám od učitelky opravený a já se ted vyznávám v jejích opravách a přepisuju je v compu...nehledě na to, že na dnešek jsem "spala" asi 2 hodiny, takže jsem KO a to jdeme do kina..sakra, jak tohle zvládnu..asi nadlidskej úkol...

jak se vede, co novýho?, povídej..

29.5.2008 18:51

jenysimons napsal(a):
Vím, taky jsem tě pěkně litovala..no jak se daří..opět dřepím u ročníkovky, ale už s tím, že to mám od učitelky opravený a já se ted vyznávám v jejích opravách a přepisuju je v compu...nehledě na to, že na dnešek jsem "spala" asi 2 hodiny, takže jsem KO a to jdeme do kina..sakra, jak tohle zvládnu..asi nadlidskej úkol...

jak se vede, co novýho?, povídej..

...u me porad stejny, ja se chystam pripravit vecu a pak rychle nahazet hracky na misto a relax. Jinak jak pisou, ze v evrope trhaji teploty rekordy, tak tadt porad prsi... Jinak dneska jsem si zablokla letenku na 30 cervna a letime s prckem do ceska, hura uz se tesim...

29.5.2008 19:07

radule napsal(a):
...u me porad stejny, ja se chystam pripravit vecu a pak rychle nahazet hracky na misto a relax. Jinak jak pisou, ze v evrope trhaji teploty rekordy, tak tadt porad prsi... Jinak dneska jsem si zablokla letenku na 30 cervna a letime s prckem do ceska, hura uz se tesim...

no nekecej..do čech jo?? Heh, že by sme udělaly nějakej srázek?? no dobře, to asi nebyl moc dobrej nápad, ale mě osobně by to vůbec nevadilo..
Jinak tady byl dnes fakt šílenej pařák, ale k večeru se to dycky dost ochladí, začne foukat...

29.5.2008 19:27

jenysimons napsal(a):
no nekecej..do čech jo?? Heh, že by sme udělaly nějakej srázek?? no dobře, to asi nebyl moc dobrej nápad, ale mě osobně by to vůbec nevadilo..
Jinak tady byl dnes fakt šílenej pařák, ale k večeru se to dycky dost ochladí, začne foukat...

...jeny klidopido, ja sem pro vsechna srazeni odkud jsi presne, ja skleroza

29.5.2008 19:27

jenysimons napsal(a):

no nic, radule..já mizím, ale určo tu nech odpověd... papa dobrou..

29.5.2008 19:28

jenysimons napsal(a):

ježíš, ta fauna mě udělala ještě horšejší xicht než mám...no tak to se nepovedlo tahle fotka, ale stane se..
Jsem z Náchoda, Východní čechy...kam ty to přijedeš?? ted už fakt mizím, musím taky něco pojíst, at pak neruším žaludkem.. papa

29.5.2008 19:28

jenysimons napsal(a):

...jsme psaly zaroven

29.5.2008 19:30

radule napsal(a):
...jsme psaly zaroven

...jsem z Olmiku, ale jezdim casto do Slatinan a taky pojedu navstivit Bedu do Ml. Boleslavy

29.5.2008 19:30

radule napsal(a):
...jsem z Olmiku, ale jezdim casto do Slatinan a taky pojedu navstivit Bedu do Ml. Boleslavy

...tak se pekne pobavte

29.5.2008 20:53

radule napsal(a):
...tak se pekne pobavte

CIAO

29.5.2008 20:54

memmory napsal(a):
CIAO

ciao...kam jdete sestry?

29.5.2008 21:02

red and white napsal(a):

bonsoir...

29.5.2008 21:08

molly napsal(a):
bonsoir...

no, videli jste nekdy takoveho trotla?? teda spis dva??

29.5.2008 21:09

kovbojicek napsal(a):
no, videli jste nekdy takoveho trotla?? teda spis dva??

...to je supr bubik

29.5.2008 21:15

radule napsal(a):
...to je supr bubik

Čauky lásko jdeš na ICQ ??? Mám novinky

29.5.2008 21:16

radule napsal(a):
...to je supr bubik

dik:-) ma 135cm s kamardkou skakal metrovy tripl... je sikovnej, jen ten dnesni jezdec:-)) /ja) ale tady nam to docela slusi

29.5.2008 21:17

kovbojicek napsal(a):
dik:-) ma 135cm s kamardkou skakal metrovy tripl... je sikovnej, jen ten dnesni jezdec:-)) /ja) ale tady nam to docela slusi

a tady taky...

29.5.2008 21:18

kovbojicek napsal(a):
a tady taky...

a posledni...

29.5.2008 21:18

kovbojicek napsal(a):
a posledni...

Tak ta poslední už je OK

29.5.2008 21:19

kovbojicek napsal(a):
a tady taky...

To je kusan...

29.5.2008 21:21

memmory napsal(a):
Tak ta poslední už je OK

pockeeej jezdce si nevsimej, ten je rad, ze se drzi:-)) ale slusi mu to co? mam i dobry fotky, kde vypada, ze nema zadni nohu:-))

holky jen takovy dotaz... libi se vam ta cabraka? ja jsem z ni totiz naprosto nadsena...

29.5.2008 21:23

molly napsal(a):
To je kusan...

on je moje laska, skoda ze neni uplne muj... hodila by se na nej nejaka sikovna mala zavodnice...

29.5.2008 21:24

kovbojicek napsal(a):
on je moje laska, skoda ze neni uplne muj... hodila by se na nej nejaka sikovna mala zavodnice...

...ae je krasnej

29.5.2008 21:28

radule napsal(a):
...ae je krasnej

diiik je bajecnej a kdyz potrebujete aby pribehl z pastviny staci zavolat "kdo je tu nejkrasnejsi" a on pricvala.. to je sranda... pravda, je to trochu nauceny (driv dostaval dobroty...)

30.5.2008 20:53

red and white napsal(a):

Krásný večer všem...

1.6.2008 21:07

red and white napsal(a):

...zase ve dvojce, teda damy

1.6.2008 21:31

molly napsal(a):
Krásný večer všem...

Naprosto bombová fotka!

1.6.2008 21:56

radule napsal(a):
...zase ve dvojce, teda damy

no já teda nevím, je zle..no je venku pěkně, co se dá asi dělat..

ahojda Radule...mrkni na moje rajče, házím tam fotky..dnes jsme byli plavit a šla jsem dolů, po dlouhej době mě sundal, ale za to může to, že tak klouzal...

1.6.2008 22:04

jenysimons napsal(a):
no já teda nevím, je zle..no je venku pěkně, co se dá asi dělat..

ahojda Radule...mrkni na moje rajče, házím tam fotky..dnes jsme byli plavit a šla jsem dolů, po dlouhej době mě sundal, ale za to může to, že tak klouzal...

..TO JE BOMBA TISE ZAVIDIM, TADY JESTE NA KOUPANI NENI

1.6.2008 22:08

red and white napsal(a):

Ahoj Holkýýýý Týno,závidím...Já byla celý víkend v rachotě

1.6.2008 22:11

molly napsal(a):
Ahoj Holkýýýý Týno,závidím...Já byla celý víkend v rachotě

...cusik zuzo. jak se mas?

...jeny nevim tu adresu na rajceti, a nemuzu ji tady najit...

1.6.2008 22:32

red and white napsal(a):

Ahój..Pracovně.. :-( jsem unavená,ale chci skouknout fotečky z CSI... :-)
Molčí končí říje,tak zas můžu do sedla

1.6.2008 22:34

radule napsal(a):
...cusik zuzo. jak se mas?

...jeny nevim tu adresu na rajceti, a nemuzu ji tady najit...

No jako byla jsem ráda, že jsem mohla..máme rybník hned za barákem, kde jsou koníci..jen škoda, že tam byl Diego sám no, ale tak co, Jarča prostě nemohla, jako dycky.. http://jenysimons.idnes.rajce.cz tak nejak by to mělo bejt heh

jinak zdravím zbytek osazenstva, konečně jsme se tu taky sešly...jak to naše sražení?? uvažovaly jste o tom některá??

1.6.2008 22:37

molly napsal(a):

zuzo, to už zase říjila?? jak to maj kobyly často?? Nikdy jsem se s kobylou pořádně nikde nesetkala, pořád kolem sebe mám samý "chlapy" a chlapy...
Chystáš se zase ted někdy někam??

1.6.2008 22:40

jenysimons napsal(a):
zuzo, to už zase říjila?? jak to maj kobyly často?? Nikdy jsem se s kobylou pořádně nikde nesetkala, pořád kolem sebe mám samý "chlapy" a chlapy...
Chystáš se zase ted někdy někam??

říjí každý měsíc,týden.. Jen ona,neznám druhou takovou
Plány zatím nemám,teď jsem trochu "za pohybem",potřebuju nějakou kačku navíc,abych zas mohla vyrazit

1.6.2008 22:40

molly napsal(a):

Čaio jen na skoček pááááá

1.6.2008 22:43

memmory napsal(a):
Čaio jen na skoček pááááá

zuzo a jak to jinak kobyly mají??
No já bych někam zase vyrazila, jen nevím jak a kdy a co a kde...no děs..hehe, tenhle týden máme "studijní volno na dokončení ročníkové práce" no a tak od zítra do středy máme akcičku na chatě s 50l sudem plzínky...no to zas bude akce..fujho..

1.6.2008 22:44

jenysimons napsal(a):
No já bych někam zase vyrazila, jen nevím jak a kdy a co a kde...no děs..hehe, tenhle týden máme "studijní volno na dokončení ročníkové práce" no a tak od zítra do středy máme akcičku na chatě s 50l sudem plzínky...no to zas bude akce..fujho..

No,obvykle jen normálně...Kolikrát se silněji projeví říje zjara a pak třeba v létě :-( My to holt musíme mít spešl
To bude teda studium !!!

1.6.2008 22:46

jenysimons napsal(a):

...tak s kym se srazime? Ja jsem pro

1.6.2008 22:48

molly napsal(a):
No,obvykle jen normálně...Kolikrát se silněji projeví říje zjara a pak třeba v létě :-( My to holt musíme mít spešl
To bude teda studium !!!

no jo, ve středu mám prej dorazit do školy..heh, to bude asi prdel, dělat webky pod vlivem zbytkáče (kdoví jestli to bude jen zbytkáč )

no tak já se asi zase loučím..mattes už zase "nadává" že jsem na fauně, tak papa a snad se tu zase sejdeme...

radule napsal(a):

no já jsem taky pro a dojedu tam, kam mě bus doveze...

radule napsal(a):

Babky,já taky,když budu mít za co Teď jsem musela odmítnout jedno sražení a mrzí mě to ...Ale je špatné období...
Musím jít na kutě... Zítra brzičko vstávám,razím s bráškou na otočku na jižní Moravu ...
Tak pa a brou noc! Domluvíme se...Radul písni mi mailík,kdy že to dojedeš...

1.6.2008 22:52

molly napsal(a):
Babky,já taky,když budu mít za co Teď jsem musela odmítnout jedno sražení a mrzí mě to ...Ale je špatné období...
Musím jít na kutě... Zítra brzičko vstávám,razím s bráškou na otočku na jižní Moravu ...
Tak pa a brou noc! Domluvíme se...Radul písni mi mailík,kdy že to dojedeš...

jeny...bomba fotky.
letim 30. 6...A ted hned letim do postele, pa pa

1.6.2008 23:09

radule napsal(a):
jeny...bomba fotky.
letim 30. 6...A ted hned letim do postele, pa pa

Ahojik děvčátka teď nějak na vás skoro nemám čas a strašně mě to se....
Už jsme absolvovaly první jarní koupání
mimochodem ve dvě ráno

2.6.2008 09:59

memmory napsal(a):
Ahojik děvčátka teď nějak na vás skoro nemám čas a strašně mě to se....
Už jsme absolvovaly první jarní koupání
mimochodem ve dvě ráno

Ahojik tady nikdo nejni já se chystám k zubaři

2.6.2008 10:32

memmory napsal(a):
Ahojik tady nikdo nejni já se chystám k zubaři

radule: 30.??? tak to je podle mě super datum...já už budu mít prázdniny a tohle mám zrovna rozhodně volný...jak dlouho budeš v Čechách?? a co vlastně ostatní, je tu někdo, kdo by do toho šel taky?? co, mem, oli, zuzo??

2.6.2008 16:01

jenysimons napsal(a):
radule: 30.??? tak to je podle mě super datum...já už budu mít prázdniny a tohle mám zrovna rozhodně volný...jak dlouho budeš v Čechách?? a co vlastně ostatní, je tu někdo, kdo by do toho šel taky?? co, mem, oli, zuzo??

nějak to tu zanedbávám - není čas

2.6.2008 21:42

red and white napsal(a):

2.6.2008 21:49

molly napsal(a):

...cauky zuzo, jak se mas? Ja mam ryyyymu, to je des a taky tu prsi

2.6.2008 21:53

radule napsal(a):
...cauky zuzo, jak se mas? Ja mam ryyyymu, to je des a taky tu prsi

Ahoj radul...Jde to..Víkend v rachotě a dnes jsem byla celý den v autě a byla s bráškou na jižní Moravě..Jsem unavená,tak jsem tu jen na skok...

srdíčko bolí.................................. .....................

2.6.2008 21:55

molly napsal(a):
Ahoj radul...Jde to..Víkend v rachotě a dnes jsem byla celý den v autě a byla s bráškou na jižní Moravě..Jsem unavená,tak jsem tu jen na skok...

srdíčko bolí.................................. .....................

...koho boli srdicko?Tebe?

2.6.2008 21:58

radule napsal(a):
...koho boli srdicko?Tebe?

Zas mizím Promiň...Víc třeba mail,bo ICQ................ ................

2.6.2008 22:14

molly napsal(a):
Zas mizím Promiň...Víc třeba mail,bo ICQ................ ................

jasan, krasna fotka, posly me ji prosim na mail...

3.6.2008 11:24

red and white napsal(a):

...halo je tu nekdo?

3.6.2008 12:43

radule napsal(a):
...halo je tu nekdo?

3.6.2008 13:05

memmory napsal(a):

...ahoj Radule

3.6.2008 13:05

radule napsal(a):
...ahoj Radule

ahoj Radule

3.6.2008 13:07

memmory napsal(a):
ahoj Radule

Jak se mas? Ja uklizim, teda aspon bych mela

3.6.2008 13:07

radule napsal(a):
Jak se mas? Ja uklizim, teda aspon bych mela

Mno zase máš kopr ??? (klasika)
Já jsem zrovna dovařila a šííleně mě bolý zub

3.6.2008 13:23

memmory napsal(a):
Mno zase máš kopr ??? (klasika)
Já jsem zrovna dovařila a šííleně mě bolý zub

...jakej kopr a ja, ne uz mam skoro hotovo...

4.6.2008 14:37

radule napsal(a):
...jakej kopr a ja, ne uz mam skoro hotovo...

Ahojda holky, tak jak je?? My máme za sebou tu třídní akci, byla super, jen první den v 22 došel soudek (bylo nás tam 15, asi jen 10-12 lidí pilo pivo a měli jsme 50 suda...). Jinak se to fakt vydařilo, mám třídní akce fakt ráda, jak je správná parta...

Molly, copak jsi to tu psala se srdíček?? Snad tě někdo netrápí? Já mám ted v hlavě trochu zmatek, ale...no co se dá dělat..asi zatím radši neřešit...Co koníci??

4.6.2008 20:57

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky, tak jak je?? My máme za sebou tu třídní akci, byla super, jen první den v 22 došel soudek (bylo nás tam 15, asi jen 10-12 lidí pilo pivo a měli jsme 50 suda...). Jinak se to fakt vydařilo, mám třídní akce fakt ráda, jak je správná parta...

Molly, copak jsi to tu psala se srdíček?? Snad tě někdo netrápí? Já mám ted v hlavě trochu zmatek, ale...no co se dá dělat..asi zatím radši neřešit...Co koníci??

Cusik babky nemám na vás čas a navíc mě trápí zuby ----- zubařka mi čistila nervový kanálek na jedničce pěknej hnus vám teda povím .....
Konečně jsme kobyle vyskoušely to sedlo po půl roce co ho máme doma
Až na to že jí nepasuje poprsák(ten je novej týden ) tak je vše ok

4.6.2008 21:30

memmory napsal(a):
Cusik babky nemám na vás čas a navíc mě trápí zuby ----- zubařka mi čistila nervový kanálek na jedničce pěknej hnus vám teda povím .....
Konečně jsme kobyle vyskoušely to sedlo po půl roce co ho máme doma
Až na to že jí nepasuje poprsák(ten je novej týden ) tak je vše ok

Byla jsem známím fotit psa je to taková pusenka
DASTY

5.6.2008 16:11

memmory napsal(a):
Byla jsem známím fotit psa je to taková pusenka
DASTY

čus holčiny

5.6.2008 21:39

red and white napsal(a):
čus holčiny

Aloha, je tu někdooo??

5.6.2008 21:43

red and white napsal(a):

Ahoj Týýýno :-)
Ještě zítra mám v práci celý den a pak týden dovolená
jak se máš? Co Diego? Ještě má chlupaté bříško ?

5.6.2008 21:54

molly napsal(a):
Ahoj Týýýno :-)
Ještě zítra mám v práci celý den a pak týden dovolená
jak se máš? Co Diego? Ještě má chlupaté bříško ?

5.6.2008 21:55

red and white napsal(a):

čus... Jak to jde? Týnuša asi někam zmizla

5.6.2008 22:00

molly napsal(a):
čus... Jak to jde? Týnuša asi někam zmizla

Byla jsem se ospršit...
Ahojda Zuzi, paráda, dnes tu byla na trénink Aduš a přiznám se, že takhle jsem se na Diegovi na stihle ještě nesvezla, potřebovala bych ji tu mít pokaždý, když něco dělám, je to fakt o něčem jiným. Skákali jsme, Diego dostal dost do těla a já taky, ale paráda...bříško už vylínalo, doktorka na zuby říkala, že to mohlo bejt tím, že tolik nežral, ted už žere jako dřív, takže to tím možná bylo. Jak molly??

5.6.2008 22:04

jenysimons napsal(a):
Byla jsem se ospršit...
Ahojda Zuzi, paráda, dnes tu byla na trénink Aduš a přiznám se, že takhle jsem se na Diegovi na stihle ještě nesvezla, potřebovala bych ji tu mít pokaždý, když něco dělám, je to fakt o něčem jiným. Skákali jsme, Diego dostal dost do těla a já taky, ale paráda...bříško už vylínalo, doktorka na zuby říkala, že to mohlo bejt tím, že tolik nežral, ted už žere jako dřív, takže to tím možná bylo. Jak molly??

Molinatá v poho Neříjíme,takže můžu jezdit Docela poslouchá Vstávám ráno po páté a od šesti skáču do sedla,abych stíhala do práce...Odpoledne makám a po deváté už by to nešlo To by na mě koukala jak puk!!!
Zítra mám celý den,tak zas ráno brzy vstávám...
Ale během června se nikam nedostanu Důvodů je více...Tak snad v NE půjdu poskočit treninkově

5.6.2008 22:08

molly napsal(a):
Molinatá v poho Neříjíme,takže můžu jezdit Docela poslouchá Vstávám ráno po páté a od šesti skáču do sedla,abych stíhala do práce...Odpoledne makám a po deváté už by to nešlo To by na mě koukala jak puk!!!
Zítra mám celý den,tak zas ráno brzy vstávám...
Ale během června se nikam nedostanu Důvodů je více...Tak snad v NE půjdu poskočit treninkově

mimochodem, co jsi to tu psala o zlomeným srdíčku...??

No tak to tě fakt obdivuju, tohle bych asi nedokázala, ale ty máš výhodu, že vstaneš a jseš u kobyly, já se tam musím ještě dopravit, o to je to horší...

5.6.2008 22:13

jenysimons napsal(a):
mimochodem, co jsi to tu psala o zlomeným srdíčku...??

No tak to tě fakt obdivuju, tohle bych asi nedokázala, ale ty máš výhodu, že vstaneš a jseš u kobyly, já se tam musím ještě dopravit, o to je to horší...

Někdy Ti to povím,tady to zveřejňovat nebudu....
Výhodu? chichi,jak kdy Někdy bych byla raději,aby mi neřvala pod oknem,že má hlad A abych vstávala Ale zas jindy........ ........ ......... ............
Týnu,půjdu...Pod sprchu a na kutě... Ať ráno nezaspím
Pozdravuj Matese a Diega taky a přeju krááásnýýý víkend

5.6.2008 22:16

molly napsal(a):
Výhodu? chichi,jak kdy Někdy bych byla raději,aby mi neřvala pod oknem,že má hlad A abych vstávala Ale zas jindy........ ........ ......... ............

Dobrou...

Život je černobílý ,ale někdy i v barvě

5.6.2008 22:17

molly napsal(a):

jo díky, ty taky pozdravuj všeci...
Dobrou noc a at ti to zítra v práci uteče...napiš mi třeba mejlika, esli se ti chce.. já tu ještě budu muset asi vykydat klec činčilákům, páč čekáme miminka a vůbec neim, kdy se mají rodit, tak aby bylo čisto, kdyby náhodou...

dobrooou...

6.6.2008 11:31

jenysimons napsal(a):
jo díky, ty taky pozdravuj všeci...
Dobrou noc a at ti to zítra v práci uteče...napiš mi třeba mejlika, esli se ti chce.. já tu ještě budu muset asi vykydat klec činčilákům, páč čekáme miminka a vůbec neim, kdy se mají rodit, tak aby bylo čisto, kdyby náhodou...

dobrooou...

Je tu někdo, kdo má zase dlouhou chvíli??

6.6.2008 21:23

red and white napsal(a):

...kuku kdo se mnou ukonci 30?

6.6.2008 21:27

radule napsal(a):
...kuku kdo se mnou ukonci 30?

Dobrý večer,radul...jak se máš?

6.6.2008 21:35

molly napsal(a):
Dobrý večer,radul...jak se máš?

...ahojky zuzo, jo docela to jde, jsem dneska mela hodinu tak jsem trochu rozlamana. A jeste k tomu jsem mela spatny spodary a odrela jsem si p...
Co vy dve?

6.6.2008 21:40

radule napsal(a):
...ahojky zuzo, jo docela to jde, jsem dneska mela hodinu tak jsem trochu rozlamana. A jeste k tomu jsem mela spatny spodary a odrela jsem si p...
Co vy dve?

My dvě OK...Vstávala jsem v 5:15,vzala herku na lonž a do sedmi měla poklizeno i kolem ní..Za 45minut pak ze sebe udělala člověka a frčela s kolegyňkou do rachoty...Dom jsem se dostala před devátou-byla puštěna o pár desítek minut dříve vedoucí Ale jsem jakási rozlámaná...
Těším se na zítřejší podvečer,vezmu oře a pojedu přes pár vsí k mé "vrbě" na pokec pod ořechem u hrnku kávy...A hajtra se zatím popase na trávníku"jakoanglickém"...
Jo a začala mi dovča...

6.6.2008 21:41

radule napsal(a):
Co vy dve?

Už jsem si početla
Zdravím ve spolek

6.6.2008 21:42

memmory napsal(a):
Už jsem si početla
Zdravím ve spolek

ahojda

6.6.2008 21:42

molly napsal(a):
My dvě OK...Vstávala jsem v 5:15,vzala herku na lonž a do sedmi měla poklizeno i kolem ní..Za 45minut pak ze sebe udělala člověka a frčela s kolegyňkou do rachoty...Dom jsem se dostala před devátou-byla puštěna o pár desítek minut dříve vedoucí Ale jsem jakási rozlámaná...
Těším se na zítřejší podvečer,vezmu oře a pojedu přes pár vsí k mé "vrbě" na pokec pod ořechem u hrnku kávy...A hajtra se zatím popase na trávníku"jakoanglickém"...
Jo a začala mi dovča...

...tak peknou dovcu a hlavne se moc nevipovidej, aby zbylo taky neco pro nas, zavislaky na i faune

6.6.2008 21:43

molly napsal(a):
ahojda

jj souhlasím s Radulkou

6.6.2008 21:45

radule napsal(a):
...tak peknou dovcu a hlavne se moc nevipovidej, aby zbylo taky neco pro nas, zavislaky na i faune

...jezisi takova HRUBKA

6.6.2008 21:47

red and white napsal(a):

Holky ,stjně budu dovču trávit doma a tudíž tady s Vámi Není se čeho obávat... Molinatá by musela prasknout,co jí nakecám věcí,ale je vidět ,že je herka vyčuraná a pouští to jedním uchem dovnitř a bůhví kudy ven

6.6.2008 21:48

molly napsal(a):
Holky ,stjně budu dovču trávit doma a tudíž tady s Vámi Není se čeho obávat... Molinatá by musela prasknout,co jí nakecám věcí,ale je vidět ,že je herka vyčuraná a pouští to jedním uchem dovnitř a bůhví kudy ven

...takovy sou nejlepsi vrby!!!!

6.6.2008 21:52

radule napsal(a):
...takovy sou nejlepsi vrby!!!!

http://www.ceskatelevize.cz/ vysilani/06.06.2008/208411030910606-18:00-1 -vecernik-z-cech.html?index=128090

6.6.2008 22:02

red and white napsal(a):

jde vám to otevřít? Jedná se o Kladrubský hřebčín,strávila jsem tam 3roky života...

6.6.2008 22:04

molly napsal(a):
jde vám to otevřít? Jedná se o Kladrubský hřebčín,strávila jsem tam 3roky života...

...jojo ja todle zazila zase ve Slatinanech, ja sem pres cerny

6.6.2008 22:05

radule napsal(a):
...jojo ja todle zazila zase ve Slatinanech, ja sem pres cerny

6.6.2008 22:08

molly napsal(a):

...taky bych potrebovala odchlupatit...

6.6.2008 22:10

radule napsal(a):
...taky bych potrebovala odchlupatit...

Jo a kde ???
Já nekoukala spěchám
Holky já mizím ráno v pět už musím makat .........

6.6.2008 22:12

memmory napsal(a):
Jo a kde ???
Já nekoukala spěchám

mem,dobrou...Pěkné sny...

6.6.2008 22:13

red and white napsal(a):

zvláštní....................

6.6.2008 22:14

memmory napsal(a):
Jo a kde ???
Já nekoukala spěchám

...mem. to ti poseptam do ouska, az prijedu

6.6.2008 22:15

molly napsal(a):
zvláštní....................

...to ses ty zuzo

6.6.2008 22:16

radule napsal(a):
...to ses ty zuzo

Jedna dětská

6.6.2008 22:17

molly napsal(a):
Jedna dětská