red and white
napsal(a):
jojo urcite se celý těšej ... no na trénink je tam super hala a plac, terény bezva takže je budu hunit jak nadmutou kozu
a co u tebe jaké novinky
...tady nic novyho, jen se zotavuji po navsteve tchyne. A asi vecer prijde pekna bourka... jinak vse pri starem, jeste musim jit uvarit vecu a to se me nechce uz vubec, mam celkovej KOPR
radule
napsal(a):
...tady nic novyho, jen se zotavuji po navsteve tchyne. A asi vecer prijde pekna bourka... jinak vse pri starem, jeste musim jit uvarit vecu a to se me nechce uz vubec, mam celkovej KOPR
ten mám taky docela často .. no já doufám že u nás už žádná bouřka nepřijde protože boxy jsou vyklizený a koně jsou na noc venku
molly
napsal(a):
halo halo...Pročpak je příspěvků tak málo
?
...kazdej je moc zamestnanej
radule
napsal(a):
...kazdej je moc zamestnanej
Ahoj Radul..Jdu hodit spršku,za chvíli jsem zpět..Pak Ti písnu mailík...
radule
napsal(a):
...ale napis ho na rsrutovaseznam.cz
Máš to tam,babko... Jak jinak??Už jsi se vzpamatovala od tchýně
Jak u Brodských?Nějaké nové info?
molly
napsal(a):
Máš to tam,babko... Jak jinak??Už jsi se vzpamatovala od tchýně
Jak u Brodských?Nějaké nové info?
...ja se mam dobre, jsem doma vklidu, ikdyz bych nejradeji vymenila toho mojeho chlapa... U Brodskych se maji porad pracovne, sou to nezmari, ja uz bych byla k.o. Bedulin se ma vyborne o tom ani po tom...co ta tvoje zavislacka?
radule
napsal(a):
...ja se mam dobre, jsem doma vklidu, ikdyz bych nejradeji vymenila toho mojeho chlapa... U Brodskych se maji porad pracovne, sou to nezmari, ja uz bych byla k.o. Bedulin se ma vyborne o tom ani po tom...co ta tvoje zavislacka?
říjí
Myslím,že má vše,páč nevypadá,že by jí chybělo
radule
napsal(a):
...co ji chybi, poradnej hrebcak
Radul,ani mi nemluv...Každej měsíc,pravidelně ,týden... Je to k zbláznění...
radule
napsal(a):
...takz tadz mame takovou nynfomanku a davame ji kapkz abz nerijela, protoze ta kdyz riji te primackne na zed, je to takova blazenka
Jak jsou ty kapky hodně účinné??? Bych něco takového brala taky...Molinatá pak nznásilňuje jen mne,ale každého,kdo vleze za vrata Mám problémy čistit!! Hrůza...
Sice už to trpím 6let,ale kdyby se přeci jen něco našlo...Ona je naprosto nejezditelná :-( Tak má vždycky týden volněji,bo lonžovací práce...
molly
napsal(a):
Jak jsou ty kapky hodně účinné??? Bych něco takového brala taky...Molinatá pak nznásilňuje jen mne,ale každého,kdo vleze za vrata Mám problémy čistit!! Hrůza...
Sice už to trpím 6let,ale kdyby se přeci jen něco našlo...Ona je naprosto nejezditelná :-( Tak má vždycky týden volněji,bo lonžovací práce...
...to je presne jak te nase, chodila s nohama rocaplyma i pri jezdeni. Kapky fungujou super, jen se musi davat kazdy den, a pak je bey rije, ale jakmile vysadis do dvou dnu je zase na zdiTady se jmenujou Regumate, nevim jestli je to i u nas...
radule
napsal(a):
...to je presne jak te nase, chodila s nohama rocaplyma i pri jezdeni. Kapky fungujou super, jen se musi davat kazdy den, a pak je bey rije, ale jakmile vysadis do dvou dnu je zase na zdiTady se jmenujou Regumate, nevim jestli je to i u nas...
Já se na to optám veta Děkuju
A dávaj se jen při říji??A v jakém množství???
radule
napsal(a):
...nevim, ale veterinar rikal, ze bez problemu. a dostavala je pres sezonu a pak jsme je vysadili. Vsak se zeptas a uvidis
Tak ju! Děkuju
Půjdu spát,zítra valím na ranní...A den bude dlouhý...
Měj se a směj se a brou noc
red and white
napsal(a):
radule: nene domu ne na ranč kde budu na brigádě doma to ještě není dodělaný
...teda holky, az na druhou stranku jsme se spadly
jenysimons
napsal(a):
Ahoooj radule..no sakra, tebe jsem tu dlouho nepotkala na pokec...
tak a to se holky stydme, to je hodně špatný...
...ahoj jeny, jak se vam dari? ja byla na povinne dovolene
radule
napsal(a):
...ahoj jeny, jak se vam dari? ja byla na povinne dovolene
Vím, taky jsem tě pěkně litovala..no jak se daří..opět dřepím u ročníkovky, ale už s tím, že to mám od učitelky opravený a já se ted vyznávám v jejích opravách a přepisuju je v compu...nehledě na to, že na dnešek jsem "spala" asi 2 hodiny, takže jsem KO a to jdeme do kina..sakra, jak tohle zvládnu..asi nadlidskej úkol...
jak se vede, co novýho?, povídej..
jenysimons
napsal(a):
Vím, taky jsem tě pěkně litovala..no jak se daří..opět dřepím u ročníkovky, ale už s tím, že to mám od učitelky opravený a já se ted vyznávám v jejích opravách a přepisuju je v compu...nehledě na to, že na dnešek jsem "spala" asi 2 hodiny, takže jsem KO a to jdeme do kina..sakra, jak tohle zvládnu..asi nadlidskej úkol...
jak se vede, co novýho?, povídej..
...u me porad stejny, ja se chystam pripravit vecu a pak rychle nahazet hracky na misto a relax. Jinak jak pisou, ze v evrope trhaji teploty rekordy, tak tadt porad prsi... Jinak dneska jsem si zablokla letenku na 30 cervna a letime s prckem do ceska, hura uz se tesim...
radule
napsal(a):
...u me porad stejny, ja se chystam pripravit vecu a pak rychle nahazet hracky na misto a relax. Jinak jak pisou, ze v evrope trhaji teploty rekordy, tak tadt porad prsi... Jinak dneska jsem si zablokla letenku na 30 cervna a letime s prckem do ceska, hura uz se tesim...
no nekecej..do čech jo?? Heh, že by sme udělaly nějakej srázek?? no dobře, to asi nebyl moc dobrej nápad, ale mě osobně by to vůbec nevadilo..
Jinak tady byl dnes fakt šílenej pařák, ale k večeru se to dycky dost ochladí, začne foukat...
jenysimons
napsal(a):
no nekecej..do čech jo?? Heh, že by sme udělaly nějakej srázek?? no dobře, to asi nebyl moc dobrej nápad, ale mě osobně by to vůbec nevadilo..
Jinak tady byl dnes fakt šílenej pařák, ale k večeru se to dycky dost ochladí, začne foukat...
...jeny klidopido, ja sem pro vsechna srazeni odkud jsi presne, ja skleroza
jenysimons
napsal(a):
no nic, radule..já mizím, ale určo tu nech odpověd... papa dobrou..
jenysimons
napsal(a):
no nic, radule..já mizím, ale určo tu nech odpověd... papa dobrou..
ježíš, ta fauna mě udělala ještě horšejší xicht než mám...no tak to se nepovedlo tahle fotka, ale stane se..
Jsem z Náchoda, Východní čechy...kam ty to přijedeš?? ted už fakt mizím, musím taky něco pojíst, at pak neruším žaludkem.. papa
molly
napsal(a):
bonsoir...
no, videli jste nekdy takoveho trotla?? teda spis dva??
radule
napsal(a):
...to je supr bubik
dik:-) ma 135cm s kamardkou skakal metrovy tripl... je sikovnej, jen ten dnesni jezdec:-)) /ja) ale tady nam to docela slusi
kovbojicek
napsal(a):
dik:-) ma 135cm s kamardkou skakal metrovy tripl... je sikovnej, jen ten dnesni jezdec:-)) /ja) ale tady nam to docela slusi
a tady taky...
molly
napsal(a):
To je kusan...
on je moje laska, skoda ze neni uplne muj... hodila by se na nej nejaka sikovna mala zavodnice...
radule
napsal(a):
...ae je krasnej
diiik je bajecnej a kdyz potrebujete aby pribehl z pastviny staci zavolat "kdo je tu nejkrasnejsi" a on pricvala.. to je sranda... pravda, je to trochu nauceny (driv dostaval dobroty...)
red and white
napsal(a):
Krásný večer všem...
red and white
napsal(a):
...zase ve dvojce, teda damy
radule
napsal(a):
...zase ve dvojce, teda damy
no já teda nevím, je zle..no je venku pěkně, co se dá asi dělat..
ahojda Radule...mrkni na moje rajče, házím tam fotky..dnes jsme byli plavit a šla jsem dolů, po dlouhej době mě sundal, ale za to může to, že tak klouzal...
radule
napsal(a):
...cusik zuzo. jak se mas?
...jeny nevim tu adresu na rajceti, a nemuzu ji tady najit...
No jako byla jsem ráda, že jsem mohla..máme rybník hned za barákem, kde jsou koníci..jen škoda, že tam byl Diego sám no, ale tak co, Jarča prostě nemohla, jako dycky.. http://jenysimons.idnes.rajce.cz tak nejak by to mělo bejt heh
jinak zdravím zbytek osazenstva, konečně jsme se tu taky sešly...jak to naše sražení?? uvažovaly jste o tom některá??
molly
napsal(a):
Ahój..Pracovně.. :-( jsem unavená,ale chci skouknout fotečky z CSI... :-)
Molčí končí říje,tak zas můžu do sedla
zuzo, to už zase říjila?? jak to maj kobyly často?? Nikdy jsem se s kobylou pořádně nikde nesetkala, pořád kolem sebe mám samý "chlapy" a chlapy...
Chystáš se zase ted někdy někam??
jenysimons
napsal(a):
zuzo, to už zase říjila?? jak to maj kobyly často?? Nikdy jsem se s kobylou pořádně nikde nesetkala, pořád kolem sebe mám samý "chlapy" a chlapy...
Chystáš se zase ted někdy někam??
říjí každý měsíc,týden..
Jen ona,neznám druhou takovou
Plány zatím nemám,teď jsem trochu "za pohybem",potřebuju nějakou kačku navíc,abych zas mohla vyrazit
molly
napsal(a):
Ahój..Pracovně.. :-( jsem unavená,ale chci skouknout fotečky z CSI... :-)
Molčí končí říje,tak zas můžu do sedla
Čaio jen na skoček pááááá
memmory
napsal(a):
Čaio jen na skoček pááááá
zuzo a jak to jinak kobyly mají??
No já bych někam zase vyrazila, jen nevím jak a kdy a co a kde...no děs..hehe, tenhle týden máme "studijní volno na dokončení ročníkové práce" no a tak od zítra do středy máme akcičku na chatě s 50l sudem plzínky...no to zas bude akce..fujho..
jenysimons
napsal(a):
No já bych někam zase vyrazila, jen nevím jak a kdy a co a kde...no děs..hehe, tenhle týden máme "studijní volno na dokončení ročníkové práce" no a tak od zítra do středy máme akcičku na chatě s 50l sudem plzínky...no to zas bude akce..fujho..
No,obvykle jen normálně...Kolikrát se silněji projeví říje zjara a pak třeba v létě :-( My to holt musíme mít spešl
To bude teda studium !!!
jenysimons
napsal(a):
...tak s kym se srazime? Ja jsem pro
molly
napsal(a):
No,obvykle jen normálně...Kolikrát se silněji projeví říje zjara a pak třeba v létě :-( My to holt musíme mít spešl
To bude teda studium !!!
no jo, ve středu mám prej dorazit do školy..heh, to bude asi prdel, dělat webky pod vlivem zbytkáče (kdoví jestli to bude jen zbytkáč )
no tak já se asi zase loučím..mattes už zase "nadává" že jsem na fauně, tak papa a snad se tu zase sejdeme...
radule
napsal(a):
...tak s kym se srazime? Ja jsem pro
Babky,já taky,když budu mít za co Teď jsem musela odmítnout jedno sražení
a mrzí mě to ...Ale je špatné období...
Musím jít na kutě... Zítra brzičko vstávám,razím s bráškou na otočku na jižní Moravu ...
Tak pa a brou noc! Domluvíme se...Radul písni mi mailík,kdy že to dojedeš...
molly
napsal(a):
Babky,já taky,když budu mít za co Teď jsem musela odmítnout jedno sražení
a mrzí mě to ...Ale je špatné období...
Musím jít na kutě... Zítra brzičko vstávám,razím s bráškou na otočku na jižní Moravu ...
Tak pa a brou noc! Domluvíme se...Radul písni mi mailík,kdy že to dojedeš...
jeny...bomba fotky.
letim 30. 6...A ted hned letim do postele, pa pa
radule
napsal(a):
jeny...bomba fotky.
letim 30. 6...A ted hned letim do postele, pa pa
Ahojik děvčátka teď nějak na vás skoro nemám čas a strašně mě to se....
Už jsme absolvovaly první jarní koupání
mimochodem ve dvě ráno
memmory
napsal(a):
Ahojik děvčátka teď nějak na vás skoro nemám čas a strašně mě to se....
Už jsme absolvovaly první jarní koupání
mimochodem ve dvě ráno
Ahojik tady nikdo nejni já se chystám k zubaři
memmory
napsal(a):
Ahojik tady nikdo nejni já se chystám k zubaři
radule: 30.??? tak to je podle mě super datum...já už budu mít prázdniny a tohle mám zrovna rozhodně volný...jak dlouho budeš v Čechách?? a co vlastně ostatní, je tu někdo, kdo by do toho šel taky?? co, mem, oli, zuzo??
red and white
napsal(a):
molly
napsal(a):
...cauky zuzo, jak se mas? Ja mam ryyyymu, to je des a taky tu prsi
radule
napsal(a):
...cauky zuzo, jak se mas? Ja mam ryyyymu, to je des a taky tu prsi
Ahoj radul...Jde to..Víkend v rachotě a dnes jsem byla celý den v autě a byla s bráškou na jižní Moravě..Jsem unavená,tak jsem tu jen na skok...
srdíčko bolí.................................. .....................
radule
napsal(a):
...koho boli srdicko?Tebe?
Zas mizím Promiň...Víc třeba mail,bo ICQ................ ................
red and white
napsal(a):
...halo je tu nekdo?
radule
napsal(a):
...jakej kopr a ja, ne uz mam skoro hotovo...
Ahojda holky, tak jak je?? My máme za sebou tu třídní akci, byla super, jen první den v 22 došel soudek (bylo nás tam 15, asi jen 10-12 lidí pilo pivo a měli jsme 50 suda...). Jinak se to fakt vydařilo, mám třídní akce fakt ráda, jak je správná parta...
Molly, copak jsi to tu psala se srdíček?? Snad tě někdo netrápí? Já mám ted v hlavě trochu zmatek, ale...no co se dá dělat..asi zatím radši neřešit...Co koníci??
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky, tak jak je?? My máme za sebou tu třídní akci, byla super, jen první den v 22 došel soudek (bylo nás tam 15, asi jen 10-12 lidí pilo pivo a měli jsme 50 suda...). Jinak se to fakt vydařilo, mám třídní akce fakt ráda, jak je správná parta...
Molly, copak jsi to tu psala se srdíček?? Snad tě někdo netrápí? Já mám ted v hlavě trochu zmatek, ale...no co se dá dělat..asi zatím radši neřešit...Co koníci??
Cusik babky nemám na vás čas a navíc mě trápí zuby ----- zubařka mi čistila nervový kanálek na jedničce pěknej hnus vám teda povím .....
Konečně jsme kobyle vyskoušely to sedlo po půl roce co ho máme doma
Až na to že jí nepasuje poprsák(ten je novej týden ) tak je vše ok
memmory
napsal(a):
Cusik babky nemám na vás čas a navíc mě trápí zuby ----- zubařka mi čistila nervový kanálek na jedničce pěknej hnus vám teda povím .....
Konečně jsme kobyle vyskoušely to sedlo po půl roce co ho máme doma
Až na to že jí nepasuje poprsák(ten je novej týden ) tak je vše ok
Byla jsem známím fotit psa je to taková pusenka
DASTY
molly
napsal(a):
čus... Jak to jde? Týnuša asi někam zmizla
Byla jsem se ospršit...
Ahojda Zuzi, paráda, dnes tu byla na trénink Aduš a přiznám se, že takhle jsem se na Diegovi na stihle ještě nesvezla, potřebovala bych ji tu mít pokaždý, když něco dělám, je to fakt o něčem jiným. Skákali jsme, Diego dostal dost do těla a já taky, ale paráda...bříško už vylínalo, doktorka na zuby říkala, že to mohlo bejt tím, že tolik nežral, ted už žere jako dřív, takže to tím možná bylo. Jak molly??
jenysimons
napsal(a):
Byla jsem se ospršit...
Ahojda Zuzi, paráda, dnes tu byla na trénink Aduš a přiznám se, že takhle jsem se na Diegovi na stihle ještě nesvezla, potřebovala bych ji tu mít pokaždý, když něco dělám, je to fakt o něčem jiným. Skákali jsme, Diego dostal dost do těla a já taky, ale paráda...bříško už vylínalo, doktorka na zuby říkala, že to mohlo bejt tím, že tolik nežral, ted už žere jako dřív, takže to tím možná bylo. Jak molly??
Molinatá v poho Neříjíme,takže můžu jezdit
Docela poslouchá
Vstávám ráno po páté a od šesti skáču do sedla,abych stíhala do práce...Odpoledne makám a po deváté už by to nešlo
To by na mě koukala jak puk!!!
Zítra mám celý den,tak zas ráno brzy vstávám...
Ale během června se nikam nedostanu Důvodů je více...Tak snad v NE půjdu poskočit treninkově
molly
napsal(a):
Molinatá v poho Neříjíme,takže můžu jezdit
Docela poslouchá
Vstávám ráno po páté a od šesti skáču do sedla,abych stíhala do práce...Odpoledne makám a po deváté už by to nešlo
To by na mě koukala jak puk!!!
Zítra mám celý den,tak zas ráno brzy vstávám...
Ale během června se nikam nedostanu Důvodů je více...Tak snad v NE půjdu poskočit treninkově
mimochodem, co jsi to tu psala o zlomeným srdíčku...??
No tak to tě fakt obdivuju, tohle bych asi nedokázala, ale ty máš výhodu, že vstaneš a jseš u kobyly, já se tam musím ještě dopravit, o to je to horší...
jenysimons
napsal(a):
mimochodem, co jsi to tu psala o zlomeným srdíčku...??
No tak to tě fakt obdivuju, tohle bych asi nedokázala, ale ty máš výhodu, že vstaneš a jseš u kobyly, já se tam musím ještě dopravit, o to je to horší...
Někdy Ti to povím,tady to zveřejňovat nebudu....
Výhodu? chichi,jak kdy Někdy bych byla raději,aby mi neřvala pod oknem,že má hlad
A abych vstávala
Ale zas jindy........ ........ ......... ............
Týnu,půjdu...Pod sprchu a na kutě... Ať ráno nezaspím
Pozdravuj Matese a Diega taky a přeju krááásnýýý víkend
molly
napsal(a):
Výhodu? chichi,jak kdy Někdy bych byla raději,aby mi neřvala pod oknem,že má hlad
A abych vstávala
Dobrou...
Život je černobílý ,ale někdy i v barvě
molly
napsal(a):
A abych vstávala
jo díky, ty taky pozdravuj všeci...
Dobrou noc a at ti to zítra v práci uteče...napiš mi třeba mejlika, esli se ti chce.. já tu ještě budu muset asi vykydat klec činčilákům, páč čekáme miminka a vůbec neim, kdy se mají rodit, tak aby bylo čisto, kdyby náhodou...
dobrooou...
jenysimons
napsal(a):
jo díky, ty taky pozdravuj všeci...
Dobrou noc a at ti to zítra v práci uteče...napiš mi třeba mejlika, esli se ti chce.. já tu ještě budu muset asi vykydat klec činčilákům, páč čekáme miminka a vůbec neim, kdy se mají rodit, tak aby bylo čisto, kdyby náhodou...
dobrooou...
Je tu někdo, kdo má zase dlouhou chvíli??
red and white
napsal(a):
...kuku kdo se mnou ukonci 30?
radule
napsal(a):
...ahojky zuzo, jo docela to jde, jsem dneska mela hodinu tak jsem trochu rozlamana. A jeste k tomu jsem mela spatny spodary a odrela jsem si p...
Co vy dve?
My dvě OK...Vstávala jsem v 5:15,vzala herku
na lonž a do sedmi měla poklizeno i kolem ní..Za 45minut pak ze sebe udělala člověka a frčela s kolegyňkou do rachoty...Dom jsem se dostala před devátou-byla puštěna o pár desítek minut dříve vedoucí
Ale jsem jakási rozlámaná...
Těším se na zítřejší podvečer,vezmu oře a pojedu přes pár vsí k mé "vrbě" na pokec pod ořechem u hrnku kávy...A hajtra se zatím popase na trávníku"jakoanglickém"...
Jo a začala mi dovča...
molly
napsal(a):
My dvě OK...Vstávala jsem v 5:15,vzala herku
na lonž a do sedmi měla poklizeno i kolem ní..Za 45minut pak ze sebe udělala člověka a frčela s kolegyňkou do rachoty...Dom jsem se dostala před devátou-byla puštěna o pár desítek minut dříve vedoucí
Ale jsem jakási rozlámaná...
Těším se na zítřejší podvečer,vezmu oře a pojedu přes pár vsí k mé "vrbě" na pokec pod ořechem u hrnku kávy...A hajtra se zatím popase na trávníku"jakoanglickém"...
Jo a začala mi dovča...
...tak peknou dovcu a hlavne se moc nevipovidej, aby zbylo taky neco pro nas, zavislaky na i faune
red and white
napsal(a):
Holky ,stjně budu dovču trávit doma a tudíž tady s Vámi Není se čeho obávat... Molinatá by musela prasknout,co jí nakecám věcí,ale je vidět ,že je herka vyčuraná a pouští to jedním uchem dovnitř a bůhví kudy ven
radule
napsal(a):
...takovy sou nejlepsi vrby!!!!
http://www.ceskatelevize.cz/ vysilani/06.06.2008/208411030910606-18:00-1 -vecernik-z-cech.html?index=128090
red and white
napsal(a):
jde vám to otevřít? Jedná se o Kladrubský hřebčín,strávila jsem tam 3roky života...
radule
napsal(a):
...jojo ja todle zazila zase ve Slatinanech, ja sem pres cerny
red and white
napsal(a):
zvláštní....................