Název Vašeho ranche, JK....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2008 11:40

Ahojda, chci se jen zeptat, jak jste přišli na název Vašeho ranchce, farmy, jezd. klubu ..... Nebo z čeho jste to odvozovali ....

28.5.2008 12:11

dagies napsal(a):
Ahojda, chci se jen zeptat, jak jste přišli na název Vašeho ranchce, farmy, jezd. klubu ..... Nebo z čeho jste to odvozovali ....

No my když jsme zakládali oficiálně jezdecký klub tak se nám narodila dcera Viktorie Takže stáj se jmenuje JS Viktori

28.5.2008 12:17

koki napsal(a):
No my když jsme zakládali oficiálně jezdecký klub tak se nám narodila dcera Viktorie Takže stáj se jmenuje JS Viktori

jéééé tak to je krásný

28.5.2008 12:24

dagies napsal(a):
jéééé tak to je krásný

no, kde mám ustájenýho koňoucha, se to dříve jmenovali PK milíkov ( pony klub milíkov) a potom se přestěhovali do gutů tak to bylo PK guty a nakonec je to JK javorový podle zdejší hory javorový vrch

28.5.2008 13:23

stalonek napsal(a):
no, kde mám ustájenýho koňoucha, se to dříve jmenovali PK milíkov ( pony klub milíkov) a potom se přestěhovali do gutů tak to bylo PK guty a nakonec je to JK javorový podle zdejší hory javorový vrch

Můj ranch stojí na louce svatý antoníček tak proto ranch Saint Anthony... www.saintanthony.wz.cz

28.5.2008 13:58

iriska napsal(a):
Můj ranch stojí na louce svatý antoníček tak proto ranch Saint Anthony... www.saintanthony.wz.cz

To je zajímavý!!! díky za tipy!!!

28.5.2008 14:30

dagies napsal(a):

ranč Double M, nebo-li ranč MM.....název = majitel ranče Martin a jeho syn Martin

28.5.2008 15:14

anickka napsal(a):
ranč Double M, nebo-li ranč MM.....název = majitel ranče Martin a jeho syn Martin

jéé my máma Double D mamka a se obě jmenujeme Dagmar

28.5.2008 15:29

sejtanek napsal(a):
jéé my máma Double D mamka a se obě jmenujeme Dagmar

Tak já nemám nic kdyby náš dům měl mít název tak by to byl : Ranč u skákavého poníka

Jinak co tak znám tak Ecoranch Na3 ( Nátrovi x Nátři x NA3 )
Nebo zase Ranč Orel ( Majitel Milan Orel )
Jk Bábinka - majitelé měly hospodu a ta se jmenovala Minibar Bábinka

28.5.2008 20:32

memmory napsal(a):
Tak já nemám nic kdyby náš dům měl mít název tak by to byl : Ranč u skákavého poníka

Jinak co tak znám tak Ecoranch Na3 ( Nátrovi x Nátři x NA3 )
Nebo zase Ranč Orel ( Majitel Milan Orel )
Jk Bábinka - majitelé měly hospodu a ta se jmenovala Minibar Bábinka

Al-Kham-Saznamenalo jen pět koní – pět klisen z celkového počtu na světě. Pět kusů je zcela bezvýznamné číslo, ale tato pětka znamenala pět klisen , na kterých byl postaven základ chovu koní na světě – což už je dosti důležité. A tak je to i se stájí Al-Kham-Sa – bezvýznamná co do počtu z množství stájí, ale důležitá svojí individualitou a prací, která je vykonávaná lidmi, kteří věnují čas koním...

Pokud by to nestacilo,tak uplne zneni pribehu na www.al-kham-sa.wz.cz

olga visnakova

28.5.2008 20:42
olga visnakova

petas napsal(a):
Al-Kham-Saznamenalo jen pět koní – pět klisen z celkového počtu na světě. Pět kusů je zcela bezvýznamné číslo, ale tato pětka znamenala pět klisen , na kterých byl postaven základ chovu koní na světě – což už je dosti důležité. A tak je to i se stájí Al-Kham-Sa – bezvýznamná co do počtu z množství stájí, ale důležitá svojí individualitou a prací, která je vykonávaná lidmi, kteří věnují čas koním...

Pokud by to nestacilo,tak uplne zneni pribehu na www.al-kham-sa.wz.cz

Útulek pro koně-J.O.Bianka-po mé první vlastní klisně, jež tragicky zahynula, ovšem její kroky mě vedou celým životem............

28.5.2008 22:59

koki napsal(a):

Náš Ranč stojí na kopci jménem Žáry, proto Ranch Na Žarách www.ranchnazarach.estranky.cz

29.5.2008 10:48

olga visnakova napsal(a):
Útulek pro koně-J.O.Bianka-po mé první vlastní klisně, jež tragicky zahynula, ovšem její kroky mě vedou celým životem............

My máme New Farm, přítelovy iniciály jsou N.F. Kdybych měla ale jméno vybírat znovu, také bych stáj pojmenovala po mé zesnulé kobylce, jako památku.

29.5.2008 13:14

ravicek napsal(a):
My máme New Farm, přítelovy iniciály jsou N.F. Kdybych měla ale jméno vybírat znovu, také bych stáj pojmenovala po mé zesnulé kobylce, jako památku.

Já chodila na jízdárnu JK Šmaspol.Šmaspol proto,že majitel se jmenoval Šmatolán takže Šma....spol - jako . a spol

29.5.2008 14:56

dagies napsal(a):

Název stáje kde mám koníka je Kamenná stáj Čeřeniště (jsme tak i zaregistovaní pod ČJF) Kamenná stáj, protože nad námi je Kamenný vrch a Čeřeniště je vesnice ve které je. (Když jsem poprvé psala zkratku = KSČ, tak jsem se trošku zarazila a tak jí radši nepoužívám )

29.5.2008 22:08

skippka napsal(a):
Název stáje kde mám koníka je Kamenná stáj Čeřeniště (jsme tak i zaregistovaní pod ČJF) Kamenná stáj, protože nad námi je Kamenný vrch a Čeřeniště je vesnice ve které je. (Když jsem poprvé psala zkratku = KSČ, tak jsem se trošku zarazila a tak jí radši nepoužívám )

staj Omega - Radikov u olomouce
rodinna staj :-) sme mooooooc spokojeni :-)

30.5.2008 17:27

roxy napsal(a):
staj Omega - Radikov u olomouce
rodinna staj :-) sme mooooooc spokojeni :-)

No tam kam chodím to stáj není, pouze menší rodiná stáječka (2koně,poník) ale kvůli webu jsme přemýšleli nad názvem. Nakonec to je arabians.webnode.cz protože jsou tam arabky :))

30.5.2008 17:28

honey napsal(a):
No tam kam chodím to stáj není, pouze menší rodiná stáječka (2koně,poník) ale kvůli webu jsme přemýšleli nad názvem. Nakonec to je arabians.webnode.cz protože jsou tam arabky :))

Zapomněla jsem na ilustrační foto
Kobylka Cairo...

30.5.2008 20:54

dagies napsal(a):

Náš ranč se jmenuje Ranč Níveas a to proto, že jsem to před pár lety slíbila jedné kobylce, s kterou jsem pracovala a měla jí moc ráda. Jmenovala se Níveas Domingo a od doby, co jsem ji poznala jsem vždy říkala, že jestli jednou budu mít ranč, bude se jmenovat po ní.. Slib jsem dodržela a jsem za to moc ráda, protože na ni vzpomínám každý den.
Na obrázku, to je má Dominga.. Tedy ne má, je teď u Brna a prý se má dobře... Letos nebo příští rok se za ni chystám, tak držte palce. Bude pátračka ;)
www.rancniveas.wz.cz ;)

30.5.2008 22:29

dagies napsal(a):

no my máme koně nastěhovaný v prostorách bývalého mlýna a když se vymýšlel pro klub název, tak se rozhodlo, že to prostě bude SK Starý mlýn

30.5.2008 22:32

janda napsal(a):
no my máme koně nastěhovaný v prostorách bývalého mlýna a když se vymýšlel pro klub název, tak se rozhodlo, že to prostě bude SK Starý mlýn

Čímž pádem bylo jasný i logo stáje - dvojice skákající přes mlýnské kolo

1.6.2008 10:38

janda napsal(a):
Čímž pádem bylo jasný i logo stáje - dvojice skákající přes mlýnské kolo

Máte to suprově vymyšlený

1.6.2008 11:03

karwen napsal(a):
Máte to suprově vymyšlený

Kamarádka má BD ranch - BD = Big Dach (jmenují se Dachovi, její táta má být ten "velký" Dach). Myslím že je to celkem povedený

1.6.2008 11:40

lenocka napsal(a):
Kamarádka má BD ranch - BD = Big Dach (jmenují se Dachovi, její táta má být ten "velký" Dach). Myslím že je to celkem povedený

JK sorrel senohraby - když se vymýšlel název, tak sme měli samý ryzáky :-))) tak proto..

2.6.2008 10:45

koki napsal(a):

U nas je to dvoji driv jsme meli nazev Staj Nove udoli - H.B. po zmene lokality je to Staj Comedy & Beat (podle kapely kde jsme hrali s manegerem dostihove staje) logo maji jezdci na bundach, mikinach a trickach a kone na dekach.

www.stajhb.wz.cz

Cenatu beha za staj VSMIE (vysoka skola managerske ekonomiky) coz je naromanticke lec funkcni

2.6.2008 20:45

habana1 napsal(a):
JK sorrel senohraby - když se vymýšlel název, tak sme měli samý ryzáky :-))) tak proto..

Ahujik Žany.Teda zajímalo by mě proč zrovna ty to chceš vědět?No naše farma se jmenuje Kozooland (Cedulu Kozooland tam dal starosta ) ale na letákách , plakátech máme kozí vrch a to proto že tu je a bude velmi rozšířen chov těchto zvířat.Ale také zde máme ovce,prase,několik psů,koně : Belgik x Hafling,ČT,Gelgik,Norika,a etě mají dojet dvě kladrubačky a další a další a další.Tyto zvířata se unás nacházejí prozatím.Za nedlouho tu bude zvířat ještě více.Pokud chcete koukněte se na naše stránky ! : http://www.k-o-z-o-o-l-a-n-d.wbs.cz které jsou prozatím ve výstavbě

Přidejte reakci

Přidat smajlík