Zdravím,předpokládám,že fotíte nejvíc,když sluníčko krásně svítí,pochlubte se s nejnovějšími fotkami koníků,když je krásně
pizneta
napsal(a):
Zdravím,předpokládám,že fotíte nejvíc,když sluníčko krásně svítí,pochlubte se s nejnovějšími fotkami koníků,když je krásně
Na vyjíždce
pizneta
napsal(a):
a poslední ještě Samantha..a teď vy
My občas fotíme...ale ty nej fotky teprva přijdou.
sabina
napsal(a):
My občas fotíme...ale ty nej fotky teprva přijdou.
Já mám taky jednu krásnou fotešku,fotila nás kámoška.Obdivuji její fotografické umění
ponyka
napsal(a):
Já mám taky jednu krásnou fotešku,fotila nás kámoška.Obdivuji její fotografické umění
A ještě ze sedla
pizneta
napsal(a):
ponyka
napsal(a):
My sportujeme jak jen tojde ...ale na slunicku ve vedru to neni zadna prca :-DDDDD
wendinkah
napsal(a):
My sportujeme jak jen tojde ...ale na slunicku ve vedru to neni zadna prca :-DDDDD
wendinkah
napsal(a):
Tady se na slunicku krasne leskne ...a to jeste skoro nevylinal
pizneta
napsal(a):
Jiskra a Malina
Asi radost ze života, nebo co???
pizneta
napsal(a):
jojo, sluníčko dělá divy
pizneta
napsal(a):
pizneta
napsal(a):
z májové vyjížďky
pizneta
napsal(a):
žlutá dvojka
pizneta
napsal(a):
Tady můj Idahoo
pizneta
napsal(a):
my jsme měli krásně první víkend v květnu :-)
pizneta
napsal(a):
Rybník k dispozici nikde nemáme, tak se sprchujeme - náhražka plavení
teryneczka
napsal(a):
Rybník k dispozici nikde nemáme, tak se sprchujeme - náhražka plavení
A ještš jedna ...
teryneczka
napsal(a):
A ještš jedna ...
A tady už osycháme na sluníčku ...
teryneczka
napsal(a):
A tady už osycháme na sluníčku ...
dneska krasne slniecko, takze som viuzila a fotila o dusu :D
k foto: kobyla sa boji ponikov, takze striehla kde su :D
shallowy
napsal(a):
dneska krasne slniecko, takze som viuzila a fotila o dusu :D
k foto: kobyla sa boji ponikov, takze striehla kde su :D
nahoda je svina, ale obcas dobra....momentka.....ani neviem ako som cvakla....
shallowy
napsal(a):
nahoda je svina, ale obcas dobra....momentka.....ani neviem ako som cvakla....
nikootin
napsal(a):
jen nechápu důvod proč se mi prcek staví ve vodě na zadní, jestli to je proto že je nejistý když ztratí zem pod nohama nebo nevím, se mnou i beze mě na zádech, ale je to vtipný
nikootin
napsal(a):
jen nechápu důvod proč se mi prcek staví ve vodě na zadní, jestli to je proto že je nejistý když ztratí zem pod nohama nebo nevím, se mnou i beze mě na zádech, ale je to vtipný
nikootin:jůůů tak ta první je suprová
.
Posílám očičko Dannyho
pizneta
napsal(a):
nikootin:jůůů tak ta první je suprová
.
Posílám očičko Dannyho
dík :) takových jich mám víc, jediné hezké fotky běhací :))) moc pěkná fotka, líbí se mi uzdečka
nikootin
napsal(a):
dík :) takových jich mám víc, jediné hezké fotky běhací :))) moc pěkná fotka, líbí se mi uzdečka
nikootin
napsal(a):
Ten můj Sahib se taky staví ve vodě na zadní - když ztratí půdu pod nohama a začne plavat nebo když už leze ven- třeba ho to časem přejde
janulka
napsal(a):
Ten můj Sahib se taky staví ve vodě na zadní - když ztratí půdu pod nohama a začne plavat nebo když už leze ven- třeba ho to časem přejde
A ještě jedna plavací
janulka
napsal(a):
A ještě jedna plavací
My taky něco vyfotili, koupat se nemůžem ikdyž je kde tak je aspoň kropím, lenochy dva a kobyla se aspoň učí stát při sprchování. První pokus málem dopadl pro mě blbě.
Foto hroch s břichem jsem já
thesis
napsal(a):
My taky něco vyfotili, koupat se nemůžem ikdyž je kde tak je aspoň kropím, lenochy dva a kobyla se aspoň učí stát při sprchování. První pokus málem dopadl pro mě blbě.
Labužník Lupínek
thesis
napsal(a):
A večerní drbací
I takhle se dají přežívat parné dny
thesis
napsal(a):
I takhle se dají přežívat parné dny
A poslední Lupínek a zadek Sheily
janulka
napsal(a):
A ještě jedna plavací
Tady Kathleen si do vody lehá miluje vodičku,bohužel nemám fotky z plavení,ale budou
thesis
napsal(a):
Super fotky Ali,taky můžeš Lupínkovi stříkat vodu i přez oči?Danny to zbožňuje
a co malá,jak se tváří na vodu?
Danny po koupeli
pizneta
napsal(a):
Tady Kathleen si do vody lehá miluje vodičku,bohužel nemám fotky z plavení,ale budou
Normen
pizneta
napsal(a):
Super fotky Ali,taky můžeš Lupínkovi stříkat vodu i přez oči?Danny to zbožňuje
a co malá,jak se tváří na vodu?
Danny po koupeli
Jojo Lupovi se dá lít všude, ale on to stejně chytá do pusy, když sprchuju kobylu tak se jí tlačí do proudu. Malou myslíš kterou? Dceru? Té naleju kýbl vody a dvě hodiny nemusím hlídat
, ještě k tomu svoji malou konvičku a jde podlít i psa a kocura
.
Tady ve svém
thesis
napsal(a):
Jojo Lupovi se dá lít všude, ale on to stejně chytá do pusy, když sprchuju kobylu tak se jí tlačí do proudu. Malou myslíš kterou? Dceru? Té naleju kýbl vody a dvě hodiny nemusím hlídat
, ještě k tomu svoji malou konvičku a jde podlít i psa a kocura
.
Tady ve svém
A pro představu jak ten bazének vypadá
pizneta
napsal(a):
koněčně zase ve vodě
thesis
napsal(a):
A pro představu jak ten bazének vypadá
No já myslela Shailu,ale fájné fotky ,koukám jak ti dceruška porostla,to to letí
.
Denny a Petr