Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2008 21:20

dobrý den, mám dotaz..... když někomu jezíte koně a není Váš...takze majitel po Vás chce povolení že je to vlastne jako na vaše nebezpečí ta jízda...(srozumitelnejs to neslo) vím že už se to tu objevilo ale nenasla jsem to......mohl by mi nekdo napsat jak by to melo vypadat popřípade jak to nekdo mate napsane?....... moc dekuju

2.6.2008 21:32

tereskka napsal(a):
dobrý den, mám dotaz..... když někomu jezíte koně a není Váš...takze majitel po Vás chce povolení že je to vlastne jako na vaše nebezpečí ta jízda...(srozumitelnejs to neslo) vím že už se to tu objevilo ale nenasla jsem to......mohl by mi nekdo napsat jak by to melo vypadat popřípade jak to nekdo mate napsane?....... moc dekuju

Tak já to moc neřešila (jezdím u dobré známé, takže to bylo jen pro jistotu)
Text psala máma - Má dcera, JMÉNO PŘÍJMENÍ, smí jezdit na koni u MAJITEL KONĚ, POPŘ. ADRESA (s přilbou a bezpečnostní vestou). Jsem si vědoma všech nebezpečí a rizik, která hrozí mým rozhodnutím. PODPIS

Tak nějak to bylo, moc jsme to neřešily :D

2.6.2008 22:15

tereskka napsal(a):

Ahoj posílám ti to na e-mail

Přidejte reakci

Přidat smajlík