Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2008 14:49

Tak v minulém je 125 příspěvků tak to pto ty dva nebudu posouvat. Mám nějaké nové fotky, tak doufám že mě i přes název neukamenujete že kobyla hold poník není. Učíme se sprchovat a po sprše rovnou do nejhoršího marasu co se najde

3.6.2008 14:50

thesis napsal(a):
Tak v minulém je 125 příspěvků tak to pto ty dva nebudu posouvat. Mám nějaké nové fotky, tak doufám že mě i přes název neukamenujete že kobyla hold poník není. Učíme se sprchovat a po sprše rovnou do nejhoršího marasu co se najde

Vodník

3.6.2008 14:52

thesis napsal(a):
Drbání

A poslední včerejší Lupínek

3.6.2008 14:54

thesis napsal(a):
A poslední včerejší Lupínek

A teď dnešní. Sheila potřetí pod sprchou, už tomu příchází na chuť

3.6.2008 14:55

thesis napsal(a):
A teď dnešní. Sheila potřetí pod sprchou, už tomu příchází na chuť

A pak jedna mrtvola...

3.6.2008 14:56

thesis napsal(a):
A pak jedna mrtvola...

Někdy mi připomíná moji mámu

3.6.2008 14:56

thesis napsal(a):
Někdy mi připomíná moji mámu

A druhá mrtvola..se ukládá..

3.6.2008 14:57

thesis napsal(a):
A druhá mrtvola..se ukládá..

Leháro..

3.6.2008 14:59

thesis napsal(a):
Leháro..

A pak byla lítačka, já radši v bezpečné vzdálenosti

3.6.2008 15:00

thesis napsal(a):
A pak byla lítačka, já radši v bezpečné vzdálenosti

I ke mě to lítalo..

3.6.2008 15:01

thesis napsal(a):
I ke mě to lítalo..

Tohle vypadá jak bych byla na kopci

3.6.2008 15:02

thesis napsal(a):
Tohle vypadá jak bych byla na kopci

Postavička se vybarvuje..

3.6.2008 15:03

thesis napsal(a):
Postavička se vybarvuje..

trošku víc z boku

3.6.2008 15:04

thesis napsal(a):
trošku víc z boku

To bylo krapet protisvětlo, tady jde vidět víc

3.6.2008 15:06

thesis napsal(a):
To bylo krapet protisvětlo, tady jde vidět víc

A u takové akce nesmí chybět Špága, ale je tam jen ocásek a stejně na té zmenšenině nepůjde vidět

3.6.2008 15:07

thesis napsal(a):
A u takové akce nesmí chybět Špága, ale je tam jen ocásek a stejně na té zmenšenině nepůjde vidět

A i takové jsou reakce

3.6.2008 15:08

thesis napsal(a):
A i takové jsou reakce

A aby nebylo že kecám tak zde i trhač

3.6.2008 15:10

thesis napsal(a):
A aby nebylo že kecám tak zde i trhač

Jediný jakš takš ostrý nájezd na trhače, jsem nestihla vrát zoom

3.6.2008 15:11

thesis napsal(a):
Jediný jakš takš ostrý nájezd na trhače, jsem nestihla vrát zoom

Chtěla jsem tam sice napsat "vrátit" ale budiž.
Poslední foto už se kobyle nechtělo, Lupovi se chtělo tak první minutu pak to zapích v trávě

3.6.2008 15:35

thesis napsal(a):

Nádherné fotečky,
já jsem letos taky učila bobišku sprchovat - to bylo cavyků a poskoků a na podruhý už byla jako zkušená dáma!
Koukám jak se oba krásně vyvalují- my často ani po plavení
( jinak byli jsme předevčírem a chudák Edoušek se bál, že se mu máma utopí - jenže té bylo nějaké vřeštící hříbě ukradené a užívala si koupel)

3.6.2008 15:39

microfon napsal(a):
Nádherné fotečky,
já jsem letos taky učila bobišku sprchovat - to bylo cavyků a poskoků a na podruhý už byla jako zkušená dáma!
Koukám jak se oba krásně vyvalují- my často ani po plavení
( jinak byli jsme předevčírem a chudák Edoušek se bál, že se mu máma utopí - jenže té bylo nějaké vřeštící hříbě ukradené a užívala si koupel)

A naše hlavní novota!
- tak už tu máme nového koníka -sice nepatří mezi poníky ale aspoň Sheyle nebude tady smutno

3.6.2008 15:46

microfon napsal(a):
A naše hlavní novota!
- tak už tu máme nového koníka -sice nepatří mezi poníky ale aspoň Sheyle nebude tady smutno

Mony musím ti moc pochválit Edíka.Fakt kus krásnýho chlapáka.
Co pak to máš koníka na ustájení???

3.6.2008 15:47

microfon napsal(a):
A naše hlavní novota!

A takhle naše stálé osazenstvo vítalo

3.6.2008 15:56

microfon napsal(a):
A takhle naše stálé osazenstvo vítalo

Nio je dobrák a skoro ani neoplatí kopanec. Každopádně máme tu veselo. Edoušek se vytahuje, máma si myslí že za to může Nio, tak mu pak vždycky jde hned vyčinit aze všech nejvíc se baví Bobíka protože Ví že si může dovolovat jak chce a že kdyby náhodou něco hned je tam Eliška a napráskáno dostane izabelák

3.6.2008 16:00

microfon napsal(a):
Nio je dobrák a skoro ani neoplatí kopanec. Každopádně máme tu veselo. Edoušek se vytahuje, máma si myslí že za to může Nio, tak mu pak vždycky jde hned vyčinit aze všech nejvíc se baví Bobíka protože Ví že si může dovolovat jak chce a že kdyby náhodou něco hned je tam Eliška a napráskáno dostane izabelák

je takovej ťunťa pořád chodí za lidma

3.6.2008 16:02

microfon napsal(a):
je takovej ťunťa pořád chodí za lidma

Verča: To je Nio Lenky Leskovců- jestli znáš? ona ho u mě nemá ani tak na ustájku spíš jsme vytvořili koalici Protivínskejch

3.6.2008 16:06

microfon napsal(a):
Verča: To je Nio Lenky Leskovců- jestli znáš? ona ho u mě nemá ani tak na ustájku spíš jsme vytvořili koalici Protivínskejch

to jméno mi něco říká,od kud bych jí mohla znát?Je krásnej.

3.6.2008 16:07

microfon napsal(a):

jo a ještě jsem chtěla poděkovat za pochvalu Edouška
Musíme se hodně hlídat abychom ho totálně nerozmazlii

3.6.2008 16:10

v v napsal(a):
to jméno mi něco říká,od kud bych jí mohla znát?Je krásnej.

Ona jezdila u Lence, Marešů i na nějakým táboře štětickým kdysi byla. jste asi stejně staré, možná je fous starší.Tož asi tak
A přidej fotečka Ebra ať se mohu taky pokochat, prosím

3.6.2008 16:11

microfon napsal(a):
jo a ještě jsem chtěla poděkovat za pochvalu Edouška
Musíme se hodně hlídat abychom ho totálně nerozmazlii

tak to věřim.Vypadá to tak roztomile že na to člověk až šišlá a pak by z toho varostla pěkná potvora.tak se hezky snažteNám loni nezabřezla,tak jsem zatím bez hříbátka,ale zrovna je teď kobyla už od minulé neděle u hřebce,tak dneska jí snad už dovezem domů.Se jí tam můře nějak zalíbylo nebo co.

3.6.2008 16:13

v v napsal(a):
tak to věřim.Vypadá to tak roztomile že na to člověk až šišlá a pak by z toho varostla pěkná potvora.tak se hezky snažteNám loni nezabřezla,tak jsem zatím bez hříbátka,ale zrovna je teď kobyla už od minulé neděle u hřebce,tak dneska jí snad už dovezem domů.Se jí tam můře nějak zalíbylo nebo co.

já jsem v práci a tady fotky žádné nemám.Večer sem nějakou hodím z domova.Je teď hrozně tlustej jak je na pastvě non stop,tak už jsem skoro uvažovala o náhubku,ale to by ho asi trefilo,kdyby se nemohl pořádně najíst-holt jakej pán....

3.6.2008 18:13

v v napsal(a):
já jsem v práci a tady fotky žádné nemám.Večer sem nějakou hodím z domova.Je teď hrozně tlustej jak je na pastvě non stop,tak už jsem skoro uvažovala o náhubku,ale to by ho asi trefilo,kdyby se nemohl pořádně najíst-holt jakej pán....

Ahojky,tak se tu ukazuji po dlouhé době.Nejde mě počítač,tak jsem u kamarádky.mám hooodně novinek"
Budu připouštět Lýdie hřebcem WPB Grey 878,,krácná hřebec a supr povaha.Snad za 2 tádny už tam pofrčí.
A v sobotu jsem si byla pro roční kobylku huculoarabku,
Tak vám sem hodím pár foteček

Supr fotky....tak zátím ahojky

Zvedání nožiček u Majitele

3.6.2008 18:14

luda napsal(a):
Ahojky,tak se tu ukazuji po dlouhé době.Nejde mě počítač,tak jsem u kamarádky.mám hooodně novinek"
Budu připouštět Lýdie hřebcem WPB Grey 878,,krácná hřebec a supr povaha.Snad za 2 tádny už tam pofrčí.
A v sobotu jsem si byla pro roční kobylku huculoarabku,
Tak vám sem hodím pár foteček

Supr fotky....tak zátím ahojky

Zvedání nožiček u Majitele

Jmenuje se Aranka,prvně jsem myslela,že jí změním jméno,ale nakonec ji zustalo.....

3.6.2008 18:15

luda napsal(a):
Jmenuje se Aranka,prvně jsem myslela,že jí změním jméno,ale nakonec ji zustalo.....

A tady už něco z domova

3.6.2008 18:16

luda napsal(a):
A tady už něco z domova

zvířátková

6.6.2008 07:14
zvířátková

luda napsal(a):

Nazdárek poníkáři

Teda, hned 2 noví koníci, oba krásní.

U nás žádná novinka, drbeme se jako o život, brzy budeme mít letní sestřih na ježka...

zvířátková

6.6.2008 07:14
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek poníkáři

Teda, hned 2 noví koníci, oba krásní.

U nás žádná novinka, drbeme se jako o život, brzy budeme mít letní sestřih na ježka...

zvířátková

6.6.2008 07:15

zvířátková

6.6.2008 07:15

zvířátková

6.6.2008 07:16
zvířátková

zvířátková napsal(a):

denně drbeme kožich

6.6.2008 07:21

zvířátková napsal(a):
denně drbeme kožich

Zvířátková:na téhle poslední fotce je Čiko úplně nádherný. Já jsem četla na EQCh že vám nezabírá Enduro? Mě včera přišlo tak uvidím,koně mám u řeky a rybníka,ale u nás to tedy není takový problém

6.6.2008 07:26

microfon napsal(a):
Zvířátková:na téhle poslední fotce je Čiko úplně nádherný. Já jsem četla na EQCh že vám nezabírá Enduro? Mě včera přišlo tak uvidím,koně mám u řeky a rybníka,ale u nás to tedy není takový problém

A Luďe gratuluji k nové krásné kobylence
Tak budu držet palce, aby vše vyšlo jak má!Já byla s Bobi taky za Hasanem a ona se tvářila jako ještě malý hříbátko, tak jsem to nakonec nechala plavat -->no a včera jsem musela odvéstBobi domu protže náš nový Nio mi jí suveréně připouštěl (a Bobi už nedělala ze sebe hříbátko) a bylo mu úplně fuk že váží 2x tolik co ona a že je to obrovský nápor na tyjejí ne úplně v pořádku nohy

Tady dávám ilustračního Edouška

zvířátková

6.6.2008 07:28
zvířátková

microfon napsal(a):

Jé děkuju, no jo, krásně vykoupanej, praktikujeme to tak denně. Jo jo, přišli jsme na to, že Endure zřejmě nefunguje nad 600mnm. a tam my jsme. Je to jak kdybych ho nenastříkala, ta havěť se na něm "pase" vesele dál .

zvířátková

6.6.2008 07:30
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jé děkuju, no jo, krásně vykoupanej, praktikujeme to tak denně. Jo jo, přišli jsme na to, že Endure zřejmě nefunguje nad 600mnm. a tam my jsme. Je to jak kdybych ho nenastříkala, ta havěť se na něm "pase" vesele dál .

Že by už Edík Boby přerostl? To bude kus, jsem zvědavá, co z něho vyroste za chlapa...

6.6.2008 07:38

zvířátková napsal(a):
Že by už Edík Boby přerostl? To bude kus, jsem zvědavá, co z něho vyroste za chlapa...

A vymysleli jste nějaký lepší prostředek, který by fungoval??
Jo Edouš v zimě počítám už Bobšku přeroste a co z něj vyroste? - no pěkný roš´ták, pujde brzy pod nůž - on tatínek má hřebčí projev nadstandartní a malej v tomhle bude asi po němAle jinak je to kulíšek náš obrovskej.

6.6.2008 07:40

thesis napsal(a):

a ještě tedy přihodím nějaké jezdecké

zvířátková

6.6.2008 07:40
zvířátková

microfon napsal(a):
A vymysleli jste nějaký lepší prostředek, který by fungoval??
Jo Edouš v zimě počítám už Bobšku přeroste a co z něj vyroste? - no pěkný roš´ták, pujde brzy pod nůž - on tatínek má hřebčí projev nadstandartní a malej v tomhle bude asi po němAle jinak je to kulíšek náš obrovskej.

Právě že vůbec, žádný repelent, lék či všechny ty změny, co jsem se snažila udělat, nezabraly. Takže zase nevím co s tím. Veterináři už neví, co by radili. :-(

6.6.2008 07:41

microfon napsal(a):
a ještě tedy přihodím nějaké jezdecké

6.6.2008 07:41

microfon napsal(a):

byl podvečer takže můj foťák moc nebral

6.6.2008 07:43

microfon napsal(a):
byl podvečer takže můj foťák moc nebral

Jak dřív jsem měla na fotkách všade psa co se motal, tak te´d tam mám Edu

6.6.2008 07:44

microfon napsal(a):
Jak dřív jsem měla na fotkách všade psa co se motal, tak te´d tam mám Edu

A nakonec ještě klusající Monča s Bobškou

6.6.2008 07:47

zvířátková napsal(a):
Právě že vůbec, žádný repelent, lék či všechny ty změny, co jsem se snažila udělat, nezabraly. Takže zase nevím co s tím. Veterináři už neví, co by radili. :-(

je to chuděra to jedině aby byl celý léto zavřený v nějaký kamenný stáji
mělo by se to víc prozkoumat jestli je to genetické či ne(jako to má spousty huculů) a by se zbytečně tajkové kobyly nepřipouštěli a jejich hříbata se pak netrápila...

zvířátková

6.6.2008 07:51
zvířátková

microfon napsal(a):
A nakonec ještě klusající Monča s Bobškou

No jo, je to těžké, ale myslím, že jsem četlá, že to může na hříbě předat i ten hřebec - táta. Ale ono je to těžké, jak to má člověk taky vědět. Když mu nějakých 10 let nic není a pak to propukne a jde rychle do horšího a horšího stavu. Hodně o tom studuju, jenže problém je, že je to tak rozmanité. Že jako kombinace genetiky, prostředí, kde žije, druhu a odolnosti mušek, imunity, žrádla atd. Už jsem teda na něho toho zkusila hafo.

s kámošem

zvířátková

6.6.2008 07:52
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No jo, je to těžké, ale myslím, že jsem četlá, že to může na hříbě předat i ten hřebec - táta. Ale ono je to těžké, jak to má člověk taky vědět. Když mu nějakých 10 let nic není a pak to propukne a jde rychle do horšího a horšího stavu. Hodně o tom studuju, jenže problém je, že je to tak rozmanité. Že jako kombinace genetiky, prostředí, kde žije, druhu a odolnosti mušek, imunity, žrádla atd. Už jsem teda na něho toho zkusila hafo.

s kámošem

Teda, Edík je kus, typuju, že už teď přerostl toho mého prďolu

zvířátková

6.6.2008 08:35
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Teda, Edík je kus, typuju, že už teď přerostl toho mého prďolu

Jo a taky si říkám, že sem vám sem ani nedala fotečky z dovolené. Byli jsme nedaleko ranče, mají tam mimo velkých koní a oslů asi tak 15 miniponďů. Tak sem hodím pár foteček.

zvířátková

6.6.2008 08:35
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jo a taky si říkám, že sem vám sem ani nedala fotečky z dovolené. Byli jsme nedaleko ranče, mají tam mimo velkých koní a oslů asi tak 15 miniponďů. Tak sem hodím pár foteček.

zvířátková

6.6.2008 08:36

zvířátková

zvířátková

zvířátková

6.6.2008 08:37

zvířátková

zvířátková

zvířátková

6.6.2008 08:38

zvířátková

zvířátková

zvířátková

6.6.2008 08:39

zvířátková

zvířátková

zvířátková

6.6.2008 08:40

zvířátková

6.6.2008 08:40

zvířátková

6.6.2008 08:41

zvířátková

6.6.2008 08:41

zvířátková

6.6.2008 08:43
zvířátková

zvířátková napsal(a):

to by mohlo stačit

13.6.2008 21:02

zvířátková napsal(a):
to by mohlo stačit

Ahojky,tak už mám doma počítač,konečně....Tak unás nicmoc nového,stále řeším sedlo u Lady.Lýdii přiježďuji.A s Arankou se seznamuji .Až mě pujdou stáhnout fotky,tak vám sem něco nahážu...

14.6.2008 10:23

thesis napsal(a):

Taky zdravím poníkáře!
Tos nás luďo vyštrachala z pěkné hloubky
U nás je nové to , že jsem si konečně udělala licenci, takže příští rok tradá na závody
A jinak je veselo - tedy spíš orgie - hříbě i kamarádčin valášek mi tady připouští Elišku a jelikož máme pastviny ve městě tak kolemdoucí z toho nemůžou

zvířátková

14.6.2008 12:21
zvířátková

microfon napsal(a):
Taky zdravím poníkáře!
Tos nás luďo vyštrachala z pěkné hloubky
U nás je nové to , že jsem si konečně udělala licenci, takže příští rok tradá na závody
A jinak je veselo - tedy spíš orgie - hříbě i kamarádčin valášek mi tady připouští Elišku a jelikož máme pastviny ve městě tak kolemdoucí z toho nemůžou

Nazdárek! Jakpakto? Ten kamarádčin není valach. Jo a na prcka pozor, jsem slyšela o 8-měsíčním prckovi, co připustil vlastní mámu.

15.6.2008 14:29

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Jakpakto? Ten kamarádčin není valach. Jo a na prcka pozor, jsem slyšela o 8-měsíčním prckovi, co připustil vlastní mámu.

Jo no kolik mu vůbec Edouškovi je ještě moc ne že ??

15.6.2008 14:57

memmory napsal(a):
Jo no kolik mu vůbec Edouškovi je ještě moc ne že ??

Soňátko: Krásná fotečka!

Je to prcek - 3,5 měsíce
(jeho tatínek je v tomhle směru "pošuk" - tak i mladej se činí)

16.6.2008 20:36

microfon napsal(a):
Soňátko: Krásná fotečka!

Je to prcek - 3,5 měsíce
(jeho tatínek je v tomhle směru "pošuk" - tak i mladej se činí)

Microfon,teda to je kus hřebečka..

Tak nějaké fotky

16.6.2008 20:39

luda napsal(a):
Microfon,teda to je kus hřebečka..

Tak nějaké fotky

16.6.2008 22:21

luda napsal(a):

Tak jsem se konečně dostala doma k PC,tak sem dám pár fotek.

Bohužel ty aktuálnějsí mám ještě ve foťáku a neumím je dát do PC,takže ty sem dám zase s půlročním zpožděním.
Takže pár takovejch spíš zimních takle v létě...

16.6.2008 22:22

v v napsal(a):
Tak jsem se konečně dostala doma k PC,tak sem dám pár fotek.

Bohužel ty aktuálnějsí mám ještě ve foťáku a neumím je dát do PC,takže ty sem dám zase s půlročním zpožděním.
Takže pár takovejch spíš zimních takle v létě...

16.6.2008 22:26

v v napsal(a):

.Já na Kulině a kamarádka na Ebroušovi.

16.6.2008 22:27

v v napsal(a):
.Já na Kulině a kamarádka na Ebroušovi.

leháro....

16.6.2008 22:40

v v napsal(a):
leháro....

Mony moc gratuluju k licenci a Ludě k nové kobylce.Necháš si všechny tři holky,nebo plánuješ některou prodat?

zvířátková

17.6.2008 10:02
zvířátková

v v napsal(a):
Mony moc gratuluju k licenci a Ludě k nové kobylce.Necháš si všechny tři holky,nebo plánuješ některou prodat?

Arance to teda moc sekne. A jak Ludi zvládáš ten babinec? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli nemáš stránky nebo tak něco. Vím, že jsi dříve měla tu westernovou deku s třmenama, začínám o ní taky uvažovat a tak bych jí chtěla vidět v akci na koni. Takže jeslti jí jako nemáš třeba na těch stránkách vyfocenou.

17.6.2008 19:44

zvířátková napsal(a):
Arance to teda moc sekne. A jak Ludi zvládáš ten babinec? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli nemáš stránky nebo tak něco. Vím, že jsi dříve měla tu westernovou deku s třmenama, začínám o ní taky uvažovat a tak bych jí chtěla vidět v akci na koni. Takže jeslti jí jako nemáš třeba na těch stránkách vyfocenou.

Děkuji
Babinec zatím zvládám.Jen vodění na pastu musíme ještě dořešit,ale zatím to jde,Aranka se totiž trošičku courá
Stránky nemám,ale někde snad najdu fotku,kde je ta deka.je supr,te´d jsem si ji celou předělala,aby byla na klasický podbřišník

zvířátková

17.6.2008 19:45
zvířátková

luda napsal(a):
Děkuji
Babinec zatím zvládám.Jen vodění na pastu musíme ještě dořešit,ale zatím to jde,Aranka se totiž trošičku courá
Stránky nemám,ale někde snad najdu fotku,kde je ta deka.je supr,te´d jsem si ji celou předělala,aby byla na klasický podbřišník

Tam ale u ní nějaký je, ne? Drží to dobře?

18.6.2008 11:31

zvířátková napsal(a):
Tam ale u ní nějaký je, ne? Drží to dobře?

Ta modrá deka se třmenama se ale dělá jen full co vím...měla jsem ji doma a je to docela dobrá plachta

zvířátková

19.6.2008 13:47
zvířátková

strelish napsal(a):
Ta modrá deka se třmenama se ale dělá jen full co vím...měla jsem ji doma a je to docela dobrá plachta

A nemáš jí na malém vyfocenou? Já že vím, že Ty jsi tak podobně velká jako já a ponďové jsou taky nastejno. Chtěla bych to vidět v reálu, kde až má člověk nohy. Jo a rozměry jsem si nechala na tom obchodu změřit a myslím, že to ujde. No jo, na ponďu těžko vybírat.

19.6.2008 21:57

zvířátková napsal(a):
A nemáš jí na malém vyfocenou? Já že vím, že Ty jsi tak podobně velká jako já a ponďové jsou taky nastejno. Chtěla bych to vidět v reálu, kde až má člověk nohy. Jo a rozměry jsem si nechala na tom obchodu změřit a myslím, že to ujde. No jo, na ponďu těžko vybírat.

Jsem ti ji zašla vyfotit ke koním vedle. Btw je na prodej za 500.

zvířátková

19.6.2008 22:56
zvířátková

strelish napsal(a):
Jsem ti ji zašla vyfotit ke koním vedle. Btw je na prodej za 500.

Aha, Ty jí furt máš. A ještě na prodej? V jakém je stavu? Od pohledu mu vcelku sedí, není to až tak velké a jak je to se třmenama, škoda, že nejde vidět celý, když na tom sedíš. Nepřekáží mu to? Já, že jestliže jsme na tom stejně, tak máš nohy až tak po klouby. Tak jestli to není přehnaně od pohledu nízko.

Jinak ten Tvůj prcek je stejně úžasně úhledně flekatej .

19.6.2008 23:01

zvířátková napsal(a):
Aha, Ty jí furt máš. A ještě na prodej? V jakém je stavu? Od pohledu mu vcelku sedí, není to až tak velké a jak je to se třmenama, škoda, že nejde vidět celý, když na tom sedíš. Nepřekáží mu to? Já, že jestliže jsme na tom stejně, tak máš nohy až tak po klouby. Tak jestli to není přehnaně od pohledu nízko.

Jinak ten Tvůj prcek je stejně úžasně úhledně flekatej .

Já ji nemám, má ji kámoš. Stav si myslím, že je OK, jen je špinavá, ale brali ji myslím jen párkrát do vody, běžně na tom nejezdí.

19.6.2008 23:03

strelish napsal(a):
Já ji nemám, má ji kámoš. Stav si myslím, že je OK, jen je špinavá, ale brali ji myslím jen párkrát do vody, běžně na tom nejezdí.

Andíček se holt povedl...

zvířátková

19.6.2008 23:07
zvířátková

strelish napsal(a):

No už jsem si říkala, že máš všechno .

A zkoušela jsi sednout? Přece jenom ten Tvůj western nebo anglie Tě zvedne, tak máš nohy kratší. Andík je přece jenom nejvíc tomu mému podobný, tak bych hned věděla, jak to vypadat určo bude. Brala bych jí hned, přítel mě ale straší, že to budu pomalu tahat po zemi, že to bude blbé.

Jinak pro pobavení, zkouška skokového sedla na velkého koně.

zvířátková

19.6.2008 23:08
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No už jsem si říkala, že máš všechno .

A zkoušela jsi sednout? Přece jenom ten Tvůj western nebo anglie Tě zvedne, tak máš nohy kratší. Andík je přece jenom nejvíc tomu mému podobný, tak bych hned věděla, jak to vypadat určo bude. Brala bych jí hned, přítel mě ale straší, že to budu pomalu tahat po zemi, že to bude blbé.

Jinak pro pobavení, zkouška skokového sedla na velkého koně.

to jo, je taky tak malej, takže děsně rozkošnej...

zvířátková

19.6.2008 23:10
zvířátková

strelish napsal(a):
Andíček se holt povedl...

Aaa, podle délky to vypadá, že takhle bychom to nějak v reálu měly. No komický to fakt je, ale člověku to ani nepřijde, když na něm jezdí furt.

19.6.2008 23:10

zvířátková napsal(a):
to jo, je taky tak malej, takže děsně rozkošnej...

Já tu dečku měla, nakonec jsem v ní ale nikdy neseděla a prodala ji. Ale neseděla jsem v tom ani teď, takže fakt nevím. Být tebou, tak spíš zkusím sehnat podbřišák k tomu sedlu, co s ním pózujete...

zvířátková

19.6.2008 23:14
zvířátková

strelish napsal(a):
Já tu dečku měla, nakonec jsem v ní ale nikdy neseděla a prodala ji. Ale neseděla jsem v tom ani teď, takže fakt nevím. Být tebou, tak spíš zkusím sehnat podbřišák k tomu sedlu, co s ním pózujete...

No já se v tom právě moc nezvynám a holky jak to viděly, tak se pobavily, že to fakt napasovat na takového prcka není ono, že je dlouhé a nesedí. Já se v tom ale prd vyznam a žádný odborník, co by se mrknul a viděl v reále se asi jen tak nenajde.

19.6.2008 23:19

zvířátková napsal(a):
No já se v tom právě moc nezvynám a holky jak to viděly, tak se pobavily, že to fakt napasovat na takového prcka není ono, že je dlouhé a nesedí. Já se v tom ale prd vyznam a žádný odborník, co by se mrknul a viděl v reále se asi jen tak nenajde.

No, dlouhé...dlouhé jsou v podstatě všechny sedla, když to tak vezmeš...

19.6.2008 23:21

strelish napsal(a):

Se mrkni, kde mu končí sedlo (jinak jezdím na takové dobré A - W směsce :-D )

zvířátková

19.6.2008 23:24
zvířátková

strelish napsal(a):

To jo, je to blbé, kór jsou moc malí a my velké. Prakticky musíš mít delší sedlo i třmeny. Je fakt, že hodit na něj deku a přikurtovat je jednoduché, lehké a bez problémů. Ale člověka furt láká mít i něco víc, aspoň ty třmeny na dece, když už né sedlo...

19.6.2008 23:25

strelish napsal(a):
Se mrkni, kde mu končí sedlo (jinak jezdím na takové dobré A - W směsce :-D )

A jeste anglie

19.6.2008 23:27

zvířátková napsal(a):

Kolení opěrky až na krku to taky není ono,ale jinak
Strelish - ale ten western Andymu taky nesedí - odstává to jako blázen
jak jsme byla na výstavě v rakousku, tak tam byly v prodeji tucty a i na tom PNH všici jezdili - ty dečky třemnový a netřmenový.Lidi vypadaly že jim to vyhovuje. tak by mě taky zajímalo, jestli je to účelné

19.6.2008 23:27

zvířátková napsal(a):
To jo, je to blbé, kór jsou moc malí a my velké. Prakticky musíš mít delší sedlo i třmeny. Je fakt, že hodit na něj deku a přikurtovat je jednoduché, lehké a bez problémů. Ale člověka furt láká mít i něco víc, aspoň ty třmeny na dece, když už né sedlo...

To jo, zvlášť, když ten můj exot jde fakt hodně do ruk. Nemám problém na něm cokoli usedět, ale je hodně velká fuška udržet ho, proto si to sedlo většinou do terénu beru, mám v něm větší oporu.

Jo a tady ještě anglie se mnou - se to nezdá, ale bez třmenů mu tam nohama tolik nezavazím, jako když ty nohy mám ve třmenech

19.6.2008 23:31

microfon napsal(a):
jak jsme byla na výstavě v rakousku, tak tam byly v prodeji tucty a i na tom PNH všici jezdili - ty dečky třemnový a netřmenový.Lidi vypadaly že jim to vyhovuje. tak by mě taky zajímalo, jestli je to účelné

Odstávat začne při silnějším dotahování, na můj vkus je ten podbřišník na tom sedle moc vepředu. Nicméně mám k tomu i west. dečku a hlídám si to, nikdy nebyl otlačený ani nedělá při sedlání kraviny.

Nic, jdu spát :)

zvířátková

19.6.2008 23:32
zvířátková

strelish napsal(a):
To jo, zvlášť, když ten můj exot jde fakt hodně do ruk. Nemám problém na něm cokoli usedět, ale je hodně velká fuška udržet ho, proto si to sedlo většinou do terénu beru, mám v něm větší oporu.

Jo a tady ještě anglie se mnou - se to nezdá, ale bez třmenů mu tam nohama tolik nezavazím, jako když ty nohy mám ve třmenech

No právě, navolno má člověk nohy natočené do strany, kór já na některé fotce vypadá jak vykloubenej vojta. Tak si říkám, že u té deky s třmenama bych mu tam třeba překážela, když je má zrovna u těch kloubů.

zvířátková

19.6.2008 23:33
zvířátková

strelish napsal(a):
Odstávat začne při silnějším dotahování, na můj vkus je ten podbřišník na tom sedle moc vepředu. Nicméně mám k tomu i west. dečku a hlídám si to, nikdy nebyl otlačený ani nedělá při sedlání kraviny.

Nic, jdu spát :)

Já taky pádim do peřin, moc díky za info a fota, popřemýšlím Dobrou...

zvířátková

19.6.2008 23:37
zvířátková

microfon napsal(a):

Právě to vypadá dobře, ale když se opravdu koukne člověk na Andyho v té třmenové dece, tak je to opravdu dost dole a jestliže mu člověk tím překáží, tak je to blbé. Jinak účel to splní, není to těžké, netlačí a je tam čeho se přidržet a hlavně ty třmeny.

20.6.2008 12:14

zvířátková napsal(a):
Právě to vypadá dobře, ale když se opravdu koukne člověk na Andyho v té třmenové dece, tak je to opravdu dost dole a jestliže mu člověk tím překáží, tak je to blbé. Jinak účel to splní, není to těžké, netlačí a je tam čeho se přidržet a hlavně ty třmeny.

Ještě ti sem nějakou hodím bez sedla, když se ti zdá, že jezdím jenom se sedlem

20.6.2008 12:14

strelish napsal(a):
Ještě ti sem nějakou hodím bez sedla, když se ti zdá, že jezdím jenom se sedlem

Jeden z mála skoků...je to asi dva roky zpět

20.6.2008 12:18

strelish napsal(a):
Jeden z mála skoků...je to asi dva roky zpět

Bez sedla vesměs přiježďuju, je tak lepší kontakt.

zvířátková

20.6.2008 12:38
zvířátková

strelish napsal(a):
Bez sedla vesměs přiježďuju, je tak lepší kontakt.

Parádní, s tím sněhem je to švanda co, koník zabořený a člověk pomalu šourá o sníh.

Takže myslíš, že bych mu na té dece s těma třmenama překážela? Furt nevim no. Asi by to nešlo nejdřív zkusit před koupí, co? Odkaď vůbec jsi? Aby se to muselo poslat poštou...

zvířátková

20.6.2008 12:41
zvířátková

thesis napsal(a):

20.6.2008 13:16

zvířátková napsal(a):

Ve sněhu to teda byla sranda, on tam totiž sám od sebe klusal

Jsem od Ostravy, zítra jedu do HK...

Úplně ze začátku, když jsem se sotva na poníkovi udržela, jsem jezdila s poníkovskou plackou, ale taky bez třmenů...a co si tak pamatuju, tak ta placka se přetáčela, pochybuju, že tohle bude jiné.

zvířátková

20.6.2008 14:08
zvířátková

strelish napsal(a):
Ve sněhu to teda byla sranda, on tam totiž sám od sebe klusal

Jsem od Ostravy, zítra jedu do HK...

Úplně ze začátku, když jsem se sotva na poníkovi udržela, jsem jezdila s poníkovskou plackou, ale taky bez třmenů...a co si tak pamatuju, tak ta placka se přetáčela, pochybuju, že tohle bude jiné.

No to mě taky napadlo. Že když není sedlo jako takové, tak že to na té kuličce nemůže držet na jednom místě. Stejně jako se pode mnou hejbe ta deka, i když jí mám přikurtovanou. Ale když člověk běží a deka se posouvá do zadu, tak furt já sedím na zadku na stejné místě. Ale když bude mít člověk nohy ve třmenu, tak aby nešel spíš ke straně.

20.6.2008 14:11

zvířátková napsal(a):
No to mě taky napadlo. Že když není sedlo jako takové, tak že to na té kuličce nemůže držet na jednom místě. Stejně jako se pode mnou hejbe ta deka, i když jí mám přikurtovanou. Ale když člověk běží a deka se posouvá do zadu, tak furt já sedím na zadku na stejné místě. Ale když bude mít člověk nohy ve třmenu, tak aby nešel spíš ke straně.

Ahojky,fotku jsem ještě nenašla,ale udělám ti nějakou.Mě se na té dece jezdilo supr,měla jsem pod ní ještě jednu deku,a bylo to oki,jen třmeny jsem si musela sakra upravovat,aby mě to bylo.A naučit se to dotahovat,aby se mě to nepovolovalo

zvířátková

20.6.2008 14:13
zvířátková

luda napsal(a):
Ahojky,fotku jsem ještě nenašla,ale udělám ti nějakou.Mě se na té dece jezdilo supr,měla jsem pod ní ještě jednu deku,a bylo to oki,jen třmeny jsem si musela sakra upravovat,aby mě to bylo.A naučit se to dotahovat,aby se mě to nepovolovalo

No Ludí Ty máš hroznou výhodu, že jsi tak nízká, koukala jsem, že jsi měla ty třmeny až úplně k ní, řemeny nikde. Jo, to potom člověk může být i drobečka.

20.6.2008 18:09

zvířátková napsal(a):
No Ludí Ty máš hroznou výhodu, že jsi tak nízká, koukala jsem, že jsi měla ty třmeny až úplně k ní, řemeny nikde. Jo, to potom člověk může být i drobečka.

Ahoj,to jo no já mám 158cm možná a Lady má okolo 130cm
A kolik máš ty?a tvuj prcek??

Na fotce je Aranka,,,,troškumě připoíná vosu :drobné tělo a narvanej pupík

zvířátková

20.6.2008 21:44
zvířátková

luda napsal(a):
Ahoj,to jo no já mám 158cm možná a Lady má okolo 130cm
A kolik máš ty?a tvuj prcek??

Na fotce je Aranka,,,,troškumě připoíná vosu :drobné tělo a narvanej pupík

No já asi 165 a malej tak kolem 110, musim si to líp změřit...

25.6.2008 15:47
luda

XXX.XXX.70.52

zvířátková napsal(a):
No já asi 165 a malej tak kolem 110, musim si to líp změřit...

Ahojky,koukám nějak nám to tu umírá..
Tak sem hodím nějaké nové foto,aspoň se posunem dopředu

25.6.2008 15:50
luda

XXX.XXX.70.52

luda napsal(a):
Ahojky,koukám nějak nám to tu umírá..
Tak sem hodím nějaké nové foto,aspoň se posunem dopředu

25.6.2008 15:55
luda

XXX.XXX.70.52

luda napsal(a):

Byla jsem se projít s Arankou a našla jsem to to::::

25.6.2008 20:17
ponyka

XXX.XXX.69.18

luda napsal(a):
Byla jsem se projít s Arankou a našla jsem to to::::

Ahoj luci,koukám že Arance ohlávečka moc sluší A jakpak se vám vubec daří??Co kobylky?My s Majkym děláme pokroky,už se učí chodit (konečně!) od Jívi,a docela nám to jde A začínáme zajíždět i s udidlem,abysme mohli vyrazit o prázdninách do přírody..na parellce bysme si netroufli ven Zatim...

25.6.2008 20:48
dominicca

XXX.XXX.70.191

thesis napsal(a):

Máme nové sedlo - Kentaur Young Jumper - nakombinovala jsem si i barvy aby se hodilo ke všem mým poníkům - šiml, plavák, ryzka se zlutými žíňěmi a hnědka. Jezdím v něm i na svojí velké, sedí všem. Na skoky i přiježďovačku parádní. viz http://dominicca.websnadno.cz

25.6.2008 20:50
dominicca

XXX.XXX.70.191

thesis napsal(a):

a já v new sedle ....

25.6.2008 20:52
dominicca

XXX.XXX.70.191

thesis napsal(a):

pár fotek mých poníků z května Tohle je skoro 3 letý hřebec Melduro - ČSP s PP (po Durango)

25.6.2008 20:54
dominicca

XXX.XXX.70.191

thesis napsal(a):

Já s mým hřebcem ..... Plánuji mu dráhu plemeníka

25.6.2008 20:56
dominicca

XXX.XXX.70.191

thesis napsal(a):

Já na mé Eli - welsh part bred

25.6.2008 22:10
luda

XXX.XXX.85.144

dominicca napsal(a):
Já na mé Eli - welsh part bred

Ahojky,,,Žano:Děkuji,,,vám držím palce ať vám to jde takhle dál...a děláte velké pokroky.

Dominica:Pěkné sedlo,já teď řeším sedlo,nám žádné není,,,všechno je naprd....už uvažuji snad nad vším

Tak dneska už je Lýdie u hřebce,nechtěla potvora,tak si tam trošku pobude,Má tam kámošku,,,,dá se říct sousedku,vedle z vesnice.
Tak už se těším až bude mít pupek

25.6.2008 22:16
luda

XXX.XXX.85.144

luda napsal(a):
Ahojky,,,Žano:Děkuji,,,vám držím palce ať vám to jde takhle dál...a děláte velké pokroky.

Dominica:Pěkné sedlo,já teď řeším sedlo,nám žádné není,,,všechno je naprd....už uvažuji snad nad vším

Tak dneska už je Lýdie u hřebce,nechtěla potvora,tak si tam trošku pobude,Má tam kámošku,,,,dá se říct sousedku,vedle z vesnice.
Tak už se těším až bude mít pupek

A tydy je náš Hřebčák,,,to je hřebec za všechny prachy,,,krásnej hodne,,,no prostě uuužesnej

25.6.2008 22:20
luda

XXX.XXX.85.144

luda napsal(a):
A tydy je náš Hřebčák,,,to je hřebec za všechny prachy,,,krásnej hodne,,,no prostě uuužesnej

krááása

pak ještě přidám další

Přidejte reakci

Přidat smajlík