Potomci po 410 Carol po A1/1 Monseigneurovi po Assisim del Santo po Seal a po ČT Bentley Kletečka po Am. klusácích Meadow Frank a po Logan Kosmos a ještě Po Ramiro 47 s.v.
pastelka
napsal(a):
Koně od nás ze stáje jsou po těchto hřebcích a tak se pochlubte jejich sourozenci.
Sally připuštěná 410 Carolem.
pastelka
napsal(a):
Sally připuštěná 410 Carolem.
Nasťa po Meadow Frank
pastelka
napsal(a):
A Santana po Bentley Ketečka
A zapomněla jsem na Micru po Laténovi.
pastelka
napsal(a):
A zapomněla jsem na Micru po Laténovi.
Rocky po Ramiro 47
pastelka
napsal(a):
Koně od nás ze stáje jsou po těchto hřebcích a tak se pochlubte jejich sourozenci.
roxy po meadow frank
pastelka
napsal(a):
A1/1 klisna Cease po Assisim del Santo
olga visnakova

janda
napsal(a):
A1/1 klisna Cease po Assisim del Santo
Asmanil po Assissi del Santo
olga visnakova
napsal(a):
Asmanil po Assissi del Santo
Sadika po Monseigneur
Neregistrovaný uživatel

brodska
napsal(a):
ještě jedna fotka
Nevím, jestli myslíme toho samého Carola..zeptám se kdyžtak na jeho číslo nebo tak...
Uživatel s deaktivovaným účtem

pastelka
napsal(a):
Aléria po Logan Kosmos(´97) na fotke ta s jazdcom, celkom uspesne chodi vytrvalsotne sutaze.bohuzial,nemam lepsi digi fotku, mam ich viac, ale klasicke papierove

napsal(a):
Aléria po Logan Kosmos(´97) na fotke ta s jazdcom, celkom uspesne chodi vytrvalsotne sutaze.bohuzial,nemam lepsi digi fotku, mam ich viac, ale klasicke papierove
a jedna typicka Meadow Frank drzka
napsal(a):
a jedna typicka Meadow Frank drzka
No Nasťa je jí celkem dost podobná
pastelka
napsal(a):
No Nasťa je jí celkem dost podobná
Tohle je naše Roxy, taky po Maedow Frank, ročník 1989, ale vůbec to na ní není znát
pastelka
napsal(a):
Bossík po Ramiro 47s.v. Je to můj mazel