impact
napsal(a):
Máte někdo ve stáji koníka plemene Kinský? Pokud ano, můžete sem hodit fotečky? Pokud možno i se jménem, popř. původem? Dík moc.
PORATA KINSKÁ po 250 Burbon
impact
napsal(a):
Dík. A mamina?
tak tohle je Charlie. Matka Čita a obec Bourbon 250
tajemma danny
napsal(a):
tak tohle je Charlie. Matka Čita a obec Bourbon 250
...a ještě jedna...
tajemma danny
napsal(a):
...a poslední...
nebo ještě jedna...ve volnosti, chodíme s ním na procházky ve volnosti...je to paráda, nikam neuteče, jen občas se svým psím kámošem provětrá faldy srnkám, je to celkem legrační že vyběhne z lesa srna, pak dlouho dlouho nic pak pes a za ním tryský kůň a ještě při tom řehtá
tajemma danny
napsal(a):
nebo ještě jedna...ve volnosti, chodíme s ním na procházky ve volnosti...je to paráda, nikam neuteče, jen občas se svým psím kámošem provětrá faldy srnkám, je to celkem legrační že vyběhne z lesa srna, pak dlouho dlouho nic pak pes a za ním tryský kůň a ještě při tom řehtá
Tady vypadá úplně jako Burbon. Je to valach nebo hřebec?
impact
napsal(a):
Je krásnej. Zrovna takový koníci jsou moje krevní skupina - ne moc vysocí, kulaťoučcí a žlutí nebo plaví.
Tak to doporučuju prohlídku stránek www.varta.webzdarma.cz
lump
napsal(a):
Tak to doporučuju prohlídku stránek www.varta.webzdarma.cz
Dík za info.
Hele tojle je nádhera
http://www.varta.webzdarma.cz/horymir/horymir2.jpg
impact
napsal(a):
Dík za info.
Hele tojle je nádhera
http://www.varta.webzdarma.cz/horymir/horymir2.jpg
Ten je fakt krasavec už od hříbátka. Moje ségra je dobrá kamarádka s Věrkou Políčkovou a několikrát do roka k nim jezdí. Koníci jsou to super, s perfektní povahou a velká většina je jich na prodej - hlavně ti mlaďoši. Je fakt, že Horymír je i můj favorit a hrozně fajn je i Divizna. Já osobně jsem byla jednou na vyjížďce na Quintaně a to je zlatíčko!
lump
napsal(a):
Ten je fakt krasavec už od hříbátka. Moje ségra je dobrá kamarádka s Věrkou Políčkovou a několikrát do roka k nim jezdí. Koníci jsou to super, s perfektní povahou a velká většina je jich na prodej - hlavně ti mlaďoši. Je fakt, že Horymír je i můj favorit a hrozně fajn je i Divizna. Já osobně jsem byla jednou na vyjížďce na Quintaně a to je zlatíčko!
Já jsem dřív zasejc jezdila do Chlumce nad Cidlinou. Ale to už je fakt dáááávno. :-( Mám spoustu foteček, ale na normálním filmu. Tehdy ještě digitály snad ani neexistovaly.
impact
napsal(a):
Já jsem dřív zasejc jezdila do Chlumce nad Cidlinou. Ale to už je fakt dáááávno. :-( Mám spoustu foteček, ale na normálním filmu. Tehdy ještě digitály snad ani neexistovaly.
Ještě sem můžu dát fotečku odchovance z Klokočí Montyho...ale není to Kinskej...je to klasickej ČT
janna
napsal(a):
Porta Kinská *2001 M:Perla Kinská po "Červánek" O:205 Burbon
ESTER KINSKÁ *1996 M:41/544 Etina po 207 Garut (achal-teke)
O: 250 Burbon
impact
napsal(a):
Teda chtěla jsem napsat po dědečkovi.
ESTER je pod sedlem senzační, má super chody a velikou chuť pracovat. Byla by to výborná učitelka, trpělivá. Bohužel má ale problémy s levým okem, kde má zanedbanou měsíční slepotu. I přez naše veškeré snahy se jí oko prostě jednou za čas zakalí a to je potom nepojízdná, leká se všeho a je nervózní. Na očetřování je moc hodná. Tady u nás dala dva hřebečky po Daf Ondráš (dám sem taky fotky) Edd a Eaerl. Pokud by si měla nějakou její fotku ještě z Chlumce a nebo foto dcery jménem Esej budu moc ráda.
janna
napsal(a):
ESTER je pod sedlem senzační, má super chody a velikou chuť pracovat. Byla by to výborná učitelka, trpělivá. Bohužel má ale problémy s levým okem, kde má zanedbanou měsíční slepotu. I přez naše veškeré snahy se jí oko prostě jednou za čas zakalí a to je potom nepojízdná, leká se všeho a je nervózní. Na očetřování je moc hodná. Tady u nás dala dva hřebečky po Daf Ondráš (dám sem taky fotky) Edd a Eaerl. Pokud by si měla nějakou její fotku ještě z Chlumce a nebo foto dcery jménem Esej budu moc ráda.
EAERL - *28.2.2002 O:556 Daf Ondráš M: Ester Kinská
janna
napsal(a):
EAERL - *28.2.2002 O:556 Daf Ondráš M: Ester Kinská
EDD - *15.3.2004 O: 556 Daf Ondráš M:Ester Kinská
impact
napsal(a):
Nějakou fotku Ester bych asi vyhrábla. Z dob, kdy byla ještě hříbě. Ale bohužel jako normální fotku a ne digi. A nemám nikde přístup ke scanneru. :-( Můžu se ještě zeptat odkud jste?
Sice to není čistej Kinský ale koluje mu to v krvi
roxy live
napsal(a):
Sice to není čistej Kinský ale koluje mu to v krvi
a ještě jednu fotečku
impact
napsal(a):
Nějakou fotku Ester bych asi vyhrábla. Z dob, kdy byla ještě hříbě. Ale bohužel jako normální fotku a ne digi. A nemám nikde přístup ke scanneru. :-( Můžu se ještě zeptat odkud jste?
Ester je v nově vybudované stáji asi 20 km od Kaltov směrem na Horažďovice. Jinak tu máme ještě další kinský a to Pomněnku (ryzka), Proximu(ryzka), Bleduli (isabela) a Fatimu (isabela).
Na fotce je Proxima s Pomněnkou
impact
napsal(a):
Máte někdo ve stáji koníka plemene Kinský? Pokud ano, můžete sem hodit fotečky? Pokud možno i se jménem, popř. původem? Dík moc.
Magda-250 Burbon, Marika po Gidran 14 (dále 11 Marin -Cesar)
impact
napsal(a):
Znovu Magda
impact
napsal(a):
Sága po Husar Týnský, matka po Quoniam VI
impact
napsal(a):
Znovu Sága
impact
napsal(a):
Syn Ságy - Sarkon Kinský po DAF Ondrášovi
impact
napsal(a):
I tohle je Sarkon (práce profi fotografa) - s jezdcem T. Tesárkem
impact
napsal(a):
Alžběta Zdeslavská - po Almhirtu Chlumeckém z m. po Kordon Nošovický
svatka
napsal(a):
Alžběta Zdeslavská - po Almhirtu Chlumeckém z m. po Kordon Nošovický
Ještě naše další Kinský kobylky
v levo BLEDULE - *12.4.1998 O: 497 Div týnský M: Betula
v pravo FATIMA - *11.4.1998 O: 497 Div týnský M: Flóra
joli
napsal(a):
Ahoj! Alžběta byla nějakou dobu v Chebu, viď?? Znáš i Žemličku?? Ta u nás byla taky.
Nevím, znám ji jen "od vidění" -u p. Jandy jsme se byli podívat na Caesara a Alžběta se nám moc líbila (to jméno mne tak zaujalo, že si ho pamatuji:o), kamarádka o ni i celkem stála, p. Janda nejdřív řekl sto, ale pak zas, že neprodá:o) Tak jsem si udělala alespoň pár fotek:o)) Žemlička je isabela, nebo ryzka?
svatka
napsal(a):
Nevím, znám ji jen "od vidění" -u p. Jandy jsme se byli podívat na Caesara a Alžběta se nám moc líbila (to jméno mne tak zaujalo, že si ho pamatuji:o), kamarádka o ni i celkem stála, p. Janda nejdřív řekl sto, ale pak zas, že neprodá:o) Tak jsem si udělala alespoň pár fotek:o)) Žemlička je isabela, nebo ryzka?
Žemla je isabela. Jsou si s Alžbětou dost podobný. Žemličku odvezli zpátky, chvíli po tom, co jsem nastoupila do oddílu. Ale Bětu si pamatuju. A to její jméno se opravdu nedá zapomemout
impact
napsal(a):
Ahoj.Pár fotek Atlanty Kinské (m:Alpina po Červánek o:Burbon)
miss
napsal(a):
Ahoj.Pár fotek Atlanty Kinské (m:Alpina po Červánek o:Burbon)
atlanta
impact
napsal(a):
Jojo. Copak Áťa.. To je typickej Kinskej bobánek.
PERUN (M:ČT O:"Polemik) a Porta Kinská
pizneta
napsal(a):
No všichni koně tady jsou fakt krásní,popravdě jsem ještě na netu nepotkala ošklivého kinského koně,tohle plemeno je fakt vyvedené!!!!Všichni jsou tady nádherní!!!jaká je cena?
řekla bych, že je to hoodně různé. Záleží, jakého koníka chceš - zda nějakou maminu, valacha, nadějnou kobylku nebo nadějnýho hřebečka...
Když jsem si já vybírala Kinskou plavku, ne do sportu, takovýho nerváčka, tak by mě tehdy stála 80 tis. A její nádherná 1 a půl roku stará sestřička za 150 tis. Jo a johanka Kinská snad měla stát 350.
impact
napsal(a):
řekla bych, že je to hoodně různé. Záleží, jakého koníka chceš - zda nějakou maminu, valacha, nadějnou kobylku nebo nadějnýho hřebečka...
Když jsem si já vybírala Kinskou plavku, ne do sportu, takovýho nerváčka, tak by mě tehdy stála 80 tis. A její nádherná 1 a půl roku stará sestřička za 150 tis. Jo a johanka Kinská snad měla stát 350.
Většina Kinských koní je dost nevyrovnaná a na nervíky, holt už to není to co to bývalo a chov je tak trochu zdegenerovanej.
Chci se zeptat na kvalitu rohoviny tvojí kobylky
janna
napsal(a):
Většina Kinských koní je dost nevyrovnaná a na nervíky, holt už to není to co to bývalo a chov je tak trochu zdegenerovanej.
784 Almhirt Kinský "Polemik" - Lysá nad Labem 2003
janna
napsal(a):
784 Almhirt Kinský "Polemik" - Lysá nad Labem 2003
Musím s tebou nesouhladit. CHarlie je klasick¨ý Kinský kůn. Nikdy nebyl kovanej a kovář s ním má spíše problémy, protože má kopyta tvrdé jako beton. Právě naopak si myslím, že koně Kinští jsou celkem houževnatí koníci. Jinak s povahou a vyrovnaností je to se žluťáky z Chlumeckého chovu naprosto v pořádku, koně jsou vyrovnaní a myslím si že majitel a chovatel koně může ovlivnit povahu a chování koně. Nevím kde si našla tyto informace obledně toho, že jsou Kinští zdegenerováni. Zkus si zavolat Libušce nebo Petrovi a ty ti řeknou jak se věci mají. Možná si narazila na zástupce plemene, který je výjimkou a nemá v pořádku rohovinu nebo celk. kobyta ale je od tebe ošklivé házet celý chov do jednoho pytle. Neber si tuto mou odpověď zle ale musela jsem se ozvat. Pá
janna
napsal(a):
For "janna"
Bohužel tehdy z koupě sešlo a já jsem do dnes bez koně... Už holt jinýho nechci.
Jinak teda nervák kobyla to byla, ale jen proto, že ji jeden "jezdec" totálně zmršil. Jinak když jsem jezdila do Chlumce ke koníkům, taxem neměla pocit, že by to byli zdegenerovaní nerváčci. naopak drtivá většina koníků byli totální mazlíci, na který si mohli sednout i úplní začátečníci a to beze strachu, že je někde sejmou. Toť má zkušenost.
S tou rohovinou se to často říká, ale nemám s tím nějak extra zkušenost, akže nemůžu posoudit. Ale za tu dobu, co jsem na Kinských jezdila, jsem nějak nepostřehla, že by to byla nějaká tragédie...
tajemma danny
napsal(a):
Musím s tebou nesouhladit. CHarlie je klasick¨ý Kinský kůn. Nikdy nebyl kovanej a kovář s ním má spíše problémy, protože má kopyta tvrdé jako beton. Právě naopak si myslím, že koně Kinští jsou celkem houževnatí koníci. Jinak s povahou a vyrovnaností je to se žluťáky z Chlumeckého chovu naprosto v pořádku, koně jsou vyrovnaní a myslím si že majitel a chovatel koně může ovlivnit povahu a chování koně. Nevím kde si našla tyto informace obledně toho, že jsou Kinští zdegenerováni. Zkus si zavolat Libušce nebo Petrovi a ty ti řeknou jak se věci mají. Možná si narazila na zástupce plemene, který je výjimkou a nemá v pořádku rohovinu nebo celk. kobyta ale je od tebe ošklivé házet celý chov do jednoho pytle. Neber si tuto mou odpověď zle ale musela jsem se ozvat. Pá
Máme ve stáji převážně Kinské, dvě jsou koupené od soukromníků, tam je povaha i rohovina celkem O.K. Potom majitelé koupili dvě z Chlumce a ty mají rohovinu jako papír. Je mi jasný, že si Půlpánovi nebudou prodávat kvalitní krev a je chybou nynějších majitelů, že si to nezkontrolovali před koupí to, ale nikdo z nás neovlivní. Je pravdou a to musím upřímně napsat, že Kinský koně nejsou zákeřný v tom smyslu, že se nesnaží zbavit jezdce. Když si,ale vezmeš, že většina koní má v příbuzenstvu skoro jen Burbona a Červánka (mimichodem ve sportu nic moc-jen barva) tak to s tím chovem zas tak slavný nebude. Potěšující je to, že co bylo plemeno uznáno jako samostatné tak přibylo spousta novějších hřebců tak se snad ten chov trochu osvěží, bylo na čase.
impact
napsal(a):
For "janna"
Bohužel tehdy z koupě sešlo a já jsem do dnes bez koně... Už holt jinýho nechci.
Jinak teda nervák kobyla to byla, ale jen proto, že ji jeden "jezdec" totálně zmršil. Jinak když jsem jezdila do Chlumce ke koníkům, taxem neměla pocit, že by to byli zdegenerovaní nerváčci. naopak drtivá většina koníků byli totální mazlíci, na který si mohli sednout i úplní začátečníci a to beze strachu, že je někde sejmou. Toť má zkušenost.
S tou rohovinou se to často říká, ale nemám s tím nějak extra zkušenost, akže nemůžu posoudit. Ale za tu dobu, co jsem na Kinských jezdila, jsem nějak nepostřehla, že by to byla nějaká tragédie...
Pár fotek Kinských přímo z Chlumce...
elba
napsal(a):
Pár fotek Kinských přímo z Chlumce...
Jména koní bohužel neznám
elba
napsal(a):
Jména koní bohužel neznám
Ale tak se alespoň pokochejte krásou Kinských
impact
napsal(a):
Jééé. Díky moc. Jak staré jsou ty fotečky?
Fotky jsou staré odhadem půl až třičtvrtě roku - mám jich doma nafocených spousty, jen jsme prostě jeli jednou kolem a oni nás pustili i do dvora, takže jsem fotila, když se vraceli koně z pastvy...jinak by mě zajímala jedna věc a to, jestli v Chlumci i nějaký koně odprodávají a jestli ano tak kde se pohybují ceny...
impact
napsal(a):
Načínám novou větev.
Kinský koníky samozřejmě prodávají. Jak už jsem psala o něco výš, tak cenový rozmezí je tam obrovský. Záleží na tom, jakýho koníka chceš, jakou výkonnost, nebo jestli maminu a taky ti žlutí a plaví budou o něco dražší. Asi by bylo nejlepší si zajet přímo tam. Jo a není to jedinej chov Kinských koníků v ČR, takže je dost možné, že v nějakém soukromém chovu by byl KK levnější.
Nemáš možnost ty fotečky třeba zmenšit a poslat mi je na mejl??
impact
napsal(a):
Načínám novou větev.
Kinský koníky samozřejmě prodávají. Jak už jsem psala o něco výš, tak cenový rozmezí je tam obrovský. Záleží na tom, jakýho koníka chceš, jakou výkonnost, nebo jestli maminu a taky ti žlutí a plaví budou o něco dražší. Asi by bylo nejlepší si zajet přímo tam. Jo a není to jedinej chov Kinských koníků v ČR, takže je dost možné, že v nějakém soukromém chovu by byl KK levnější.
Nemáš možnost ty fotečky třeba zmenšit a poslat mi je na mejl??
Když mi tu necháš mail, tak ti klidně něco naposílám, ale zmenšovat se mi to moc nechce...(je stím hrozná práce), ale tak download po emailu je vždycky rychlejší než upload, takže mě nebude vadit, že se to odesílá pomaleji a pro tebe by to zas tak strašné být nemělo...
elba
napsal(a):
Když mi tu necháš mail, tak ti klidně něco naposílám, ale zmenšovat se mi to moc nechce...(je stím hrozná práce), ale tak download po emailu je vždycky rychlejší než upload, takže mě nebude vadit, že se to odesílá pomaleji a pro tebe by to zas tak strašné být nemělo...
Takras po 366 Taarlo - včera si ho koupila má známá, je to mazííleek
elba
napsal(a):
Dííííky.
mejl - i.impact@seznam.cz
janak
napsal(a):
Všechny moc zdravím!!
Koně jsou nádherní. NA ně se tak krásně dívá.
Nemáte ještě někdo fotečky??Nevíte o nějakém koni Kinském na prodej?Klidně i mlaďocha..pokud ano prosím dejte vědět pokud možno i cenu.Děkuji moc.
Zajeď si do Chlumce. Mrknout se a nechat si doporučit třeba i jiný chovatele.
impact
napsal(a):
Zajeď si do Chlumce. Mrknout se a nechat si doporučit třeba i jiný chovatele.
PERLIČKA po 333 Almhirt týnský
impact
napsal(a):
Démona z Carma po Div Týnský
impact
napsal(a):
Don Admetos z Démona po Admetos Sultanliebe
impact
napsal(a):
pak máme ještě dvě izabely, ale bez původu
hřebec Markýz
impact
napsal(a):
a kobylka Lada
impact
napsal(a):
ťohle jsou moje bývalé kobylky Bledy a Fatima....
impact
napsal(a):
A takto vypadá Červánek po přívozu k nám ted už se vcelku spravuje, ale půjde to velmi pomalu
8253252568
napsal(a):
A takto vypadá Červánek po přívozu k nám ted už se vcelku spravuje, ale půjde to velmi pomalu
a ještě jedno foto
liala
napsal(a):
Nemáte někdo fotku Jackie Kinské? Prosím, prosím. Kde teď stojí, nevíte?
To je strašné... Jak tohle může někdo udělat, pořád to nechápu. Je mi to moc líto, ale teď, když je v dobrých rukou, má naději. Budeš nás průbežně informovat? Jinak izabely jsou opravdu nádherné a do budoucna také uvažuji o jedné a pořád mi přijde, že jsem praštěná, když chci mezi kritéria na koupi koně zařadit barvu. Co myslíte|? :-)
sanulka
napsal(a):
To je strašné... Jak tohle může někdo udělat, pořád to nechápu. Je mi to moc líto, ale teď, když je v dobrých rukou, má naději. Budeš nás průbežně informovat? Jinak izabely jsou opravdu nádherné a do budoucna také uvažuji o jedné a pořád mi přijde, že jsem praštěná, když chci mezi kritéria na koupi koně zařadit barvu. Co myslíte|? :-)
Ehm. Já si to nemyslím. Jsem totiž praštěná úplně stejně... A na stejnou barvu.
impact
napsal(a):
Ehm. Já si to nemyslím. Jsem totiž praštěná úplně stejně... A na stejnou barvu.
kdo máte rád isabely a KK tak najdete pár fotek na http://varta.webzdarma.cz
impact
napsal(a):
Taky mam koníka - valáška Kinskýho, 11 let moc se mi tahle barva líbí, takže při výběru koně jsem na to hodně koukala
donavera
napsal(a):
Taky mam koníka - valáška Kinskýho, 11 let moc se mi tahle barva líbí, takže při výběru koně jsem na to hodně koukala
A ještě jedna fotečka
sanulka
napsal(a):
Jasně, napiš nám přeci jméno! :-) Je nádherný! Já už chci koněěěě, he he. No jo, napřed musím najít lepší práci, postavit si dům a dodělat dálkově školu. Na všem už se pracuje!
Jasně - já zapoměla jmenuje se Borbon, otec: Burbon 250, matka Tercina A1/1. Pokud by ho někdo z minulosti znal budu ráda za jakékoli info. Mam ho rok a půl.
Takhle vypadal když jsem ho koupila. Snažim se ho trochu osvalit ale jde to ztuha. Jeho tatka mi přijde taky takovej malinko "kostnatej"
buggyna

donavera
napsal(a):
Jasně - já zapoměla jmenuje se Borbon, otec: Burbon 250, matka Tercina A1/1. Pokud by ho někdo z minulosti znal budu ráda za jakékoli info. Mam ho rok a půl.
Takhle vypadal když jsem ho koupila. Snažim se ho trochu osvalit ale jde to ztuha. Jeho tatka mi přijde taky takovej malinko "kostnatej"
jejda,to uvaziště znám...není to náhodou v dolních břežanech v Js Bugsy???
donavera
napsal(a):
ten se narodil v železnici u p. bálka
Kámoška ho osobně zná, máme ve stáji po Tercině ještě jednu kobylku
impact
napsal(a):
To známe.
pár jich je taky na www.volny.cz/prasnydvur/
buggyna

donavera
napsal(a):
Ahoj Adino,
jo jo je to tam. Už jsme ale v jiné stáji.
No hustý!!!!Sem si teď eště uvědomila,že když sem byla malá,tak 13 -14 let,hrozně se mi kinský líbili a chtěla sem si jednoho koupit.V té době,jak tak furt koukám na ten rodoknem,byl ten tvůj valášek na prodej v jezdectví a já se tam do něj zaláskovala bohužel stál 70 000,- aty já ve 13 v kapse neměla :) no,nemám je ani teď :(
donavera
napsal(a):
Ahojky koníka Borbona jsem nafotila když byl na otočku v jedné stáji v Č. Budějovicích ( jeho fotka vyšla na pohlednici i u nakladatelství tiskárny Šimek ) pokud jí budeš chtít tak mi napiš svojí adresu na můj mejl a já ti jí pošlu.
janna
napsal(a):
Ahojky koníka Borbona jsem nafotila když byl na otočku v jedné stáji v Č. Budějovicích ( jeho fotka vyšla na pohlednici i u nakladatelství tiskárny Šimek ) pokud jí budeš chtít tak mi napiš svojí adresu na můj mejl a já ti jí pošlu.
.
buggyna
napsal(a):
No hustý!!!!Sem si teď eště uvědomila,že když sem byla malá,tak 13 -14 let,hrozně se mi kinský líbili a chtěla sem si jednoho koupit.V té době,jak tak furt koukám na ten rodoknem,byl ten tvůj valášek na prodej v jezdectví a já se tam do něj zaláskovala bohužel stál 70 000,- aty já ve 13 v kapse neměla :) no,nemám je ani teď :(
Ahoj Adino,
a kolik je ti teď? abych mohla porovnat kdy byl na prodej. Měla bych být asi 4 majitel - podle papírů, ale ve skutečnosti jich mohlo být mnohem víc. Pokud se na něj chceš přijet podívat neni problem. Je ustájen na Praze západ. Kdyžtak napiš e-mail a můžeme se domluvit.
Jano: napíšu na tvůj e-mail za fotky i pohlednici bych byla moc moc ráda
buggyna

donavera
napsal(a):
Ahoj Adino,
a kolik je ti teď? abych mohla porovnat kdy byl na prodej. Měla bych být asi 4 majitel - podle papírů, ale ve skutečnosti jich mohlo být mnohem víc. Pokud se na něj chceš přijet podívat neni problem. Je ustájen na Praze západ. Kdyžtak napiš e-mail a můžeme se domluvit.
Jano: napíšu na tvůj e-mail za fotky i pohlednici bych byla moc moc ráda
No teď je mi 19,takže pár let to je.Myslím,že v tý době mu bylo něco kolem 6 let....možná bych někde doma ještě našla i ten vystřiženej obrázek pro mámu
impact
napsal(a):
Tady je Pierot Kinský,o.250 Bourbon,m.Perla Kinská,chovatelka Svatava Richterová,majitel Oldřich Špurek.
Valáškovi bude na jaře 8,měří asi tak 173,zezačátku to bylo dílo,byl hodně lekavý,postupem času se to zlepšilo.Hezky a rád skáče terénní skoky,pod sedlem nevyhazuje,chodí do vody,prostě koník do nepohody.A krásně se leskne,a to nedáváme žádný oves,mají jenom trávu,seno a minerálie.
jaruska
napsal(a):
Tady je Pierot Kinský,o.250 Bourbon,m.Perla Kinská,chovatelka Svatava Richterová,majitel Oldřich Špurek.
Valáškovi bude na jaře 8,měří asi tak 173,zezačátku to bylo dílo,byl hodně lekavý,postupem času se to zlepšilo.Hezky a rád skáče terénní skoky,pod sedlem nevyhazuje,chodí do vody,prostě koník do nepohody.A krásně se leskne,a to nedáváme žádný oves,mají jenom trávu,seno a minerálie.
Pierot Kinský ještě jednou....
impact
napsal(a):
Bledulka.....
impact
napsal(a):
Porta Kinská
impact
napsal(a):
Earl
impact
napsal(a):
Perlička
impact
napsal(a):
Perlička, Ester Kinská
impact
napsal(a):
Ester Kinská
impact
napsal(a):
Edd
impact
napsal(a):
Máme hřebečka Gloriona...
janna
napsal(a):
Koukám že vás spousta zná Esterku, před rokem jsme si jí koupili v Krutěnicích. Je to naše zlatíčko :). Kdyby měl někdo ještě nejaké její fotečky, třeba když byla hříbě nebo její matky budu za ně strašně ráda. Kdyby o ní měl někdo nějaké informace, třeba z doby kdy byla ještě hříbě nebo jiné budu také moc vděčná. Esterka je právě na návštěvě u Sarkona doufáme že se vše povede a příští rok se nám tu bude prohánět její hříbátko. Předem děkuji za reakce.
Je to sice už o dva roky pozdní ale je úžasný najít Ester Kinskou jak vypadala dříve :) .. nyní je v naší stáji v Mníšku Pod Brdy na připouštění a pak na porod. Jezdím jí já (14) je dokonalá, suprový chody, občas se lekne a uskočí, protože nemá to očko ale jinak super kobylka :).. mám jí moc ráda :*
tajemma danny
napsal(a):
To mi moc ,,legrační" nepřijde - co máte z toho že necháváte psa štvát zvěř ????? V případě toho psa je to vlastně pes pytlačící a myslivecká stráž ho smí zastřelit pokud ho při tom chytne!!!