sadzi saj

suzuki22
napsal(a):
Jsem 19-ti letá koňařka :-D Jsem blázen do koní.Praxi mám 12 let. Jezdím anglii i western začínám s přirozenou komunikaci. Hledám někoho kdo chce kamarádku a pomocnici ke koním. Pouze ostrava!!!!!Jsem schopná, ukecaná, věčně vysmátá a zamilováná do koní. suzuki22@email.cz
Mrkni do pracantek, Jana - kukinatost myslím je od Ostravy
suzuki22
napsal(a):
Jsem 19-ti letá koňařka :-D Jsem blázen do koní.Praxi mám 12 let. Jezdím anglii i western začínám s přirozenou komunikaci. Hledám někoho kdo chce kamarádku a pomocnici ke koním. Pouze ostrava!!!!!Jsem schopná, ukecaná, věčně vysmátá a zamilováná do koní. suzuki22@email.cz
děkuju Andrejce, no, nevím, jak moc to musí být Ova, k nám se dá dostat 23 - posl. zastávka....kdybys měla zájem, napiš maila....
suzuki22
napsal(a):
Ahoj sháním jezdkyni na mého koníka :) jsem z ostravy-polanky, jeslti chceš napiš na mejlík majdaturbo@post.cz
Jestli budeš mít nějaké info tak klidně napiš na mejl ju papa
suzuki22
napsal(a):
jsem to napsala až dolů tak ti to napíšu i sem ať to vidíš :)
Ahoj sháním jezdkyni na mého koníka :) jsem z ostravy-polanky, jeslti chceš napiš na mejlík majdaturbo@post.cz
Jestli budeš mít nějaké info tak klidně napiš na mejl ju papa