Výstava hafling Vrchovany

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2008 09:35

klarcer napsal(a):
A vítězka

Ještě vítězka

9.6.2008 09:37

klarcer napsal(a):
A vítězka

Krása,taky jsme chtěli jet,ale chřipka mně ještě zcela neopustila.Prosím pořadí,kolik tam bylo koní,kdo vyhrál a tak....

9.6.2008 10:00

janiska napsal(a):
Krása,taky jsme chtěli jet,ale chřipka mně ještě zcela neopustila.Prosím pořadí,kolik tam bylo koní,kdo vyhrál a tak....

Vyhrála klisnička Olina, majitele a chovatele pana Svobody z Hradce Králové, jinak tam bylo kolem 30 ti haflingů myslím.

9.6.2008 10:09

klarcer napsal(a):
Vyhrála klisnička Olina, majitele a chovatele pana Svobody z Hradce Králové, jinak tam bylo kolem 30 ti haflingů myslím.

Jinak výsledky jsou tady: http://www.haflingove.cz/

sabora

9.6.2008 17:16
sabora

klarcer napsal(a):

ty to ve Vrchovanech znáš? nebo jsi jen byla na výstavě? něco bych chtěla zjisti, ale Studničkovi mi neodpověděli, jde o otce mojí kobyly, co se tam narodila.

9.6.2008 20:45

klarcer napsal(a):

Páni, koukám, to byla docela slušná účast! Nevíte někdo, jestli bude někdy někde v dosahu (do 100km od Phy) výstava pro jezdecké pony? Ještě loni byla kategorie JP i na výstavách pro welshe, ale bohužel od letoška nám kategorii vyšktli - prý pro nezájem (loňská účast 10 koní na jednu výstavu je asi málo) a nedostatek času.

10.6.2008 09:38

evka napsal(a):
Páni, koukám, to byla docela slušná účast! Nevíte někdo, jestli bude někdy někde v dosahu (do 100km od Phy) výstava pro jezdecké pony? Ještě loni byla kategorie JP i na výstavách pro welshe, ale bohužel od letoška nám kategorii vyšktli - prý pro nezájem (loňská účast 10 koní na jednu výstavu je asi málo) a nedostatek času.

Ve Vrchovanech to znám, ale neznám stáje a koně. Studničkovi ti odpoví, mě taky odpověděli, když jsem jim psala maila, jen chápu, že toho mají opravdu hodně, takže to chce buď osobně, zavolat nebo na mail vyčkat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík