olga visnakova

Koho cokoliv napadne k úpravě a plakátu, navrhujte-zde je možná moc růžové prý, mě se to líbilo.
olga visnakova

wendinkah
napsal(a):
Je to pekny Cendy to udala dobre jen ta ruzova ...mno xD
taky se mi to líbí, chci i jiné názory, případně bychom to upravili, musí to bít do očí-jupíííííííííííí
olga visnakova
napsal(a):
taky se mi to líbí, chci i jiné názory, případně bychom to upravili, musí to bít do očí-jupíííííííííííí
Lidi, to nemyslíte vážně...?
Určitě zjednodušit, a hlavně znormálnit...
Text rovně...a hlavně dát tomu nějakej smysl...jen tak nasekaný text, někde do toho obrázky....šílený.
Jednoduše a srozumitelně...
sabina
napsal(a):
Lidi, to nemyslíte vážně...?
Určitě zjednodušit, a hlavně znormálnit...
Text rovně...a hlavně dát tomu nějakej smysl...jen tak nasekaný text, někde do toho obrázky....šílený.
Jednoduše a srozumitelně...
hlavně přehledně....já bych nato nekoukala už jen z toho důvodu, že musím informace luštit, a hledat, a je to šíleně růžový...
Musíte myslet jako ten pro koho to děláte.
Hezky, logicky a dostatečně informativní....né něco u čeho si člověk vykroutí krk, a nenajde písmenka...
např.
olga visnakova
napsal(a):
Koho cokoliv napadne k úpravě a plakátu, navrhujte-zde je možná moc růžové prý, mě se to líbilo.
Především jde o grafické rozvržení stránky - názvu J.O. Bianka si člověk všimne jako prní, ale pak "neví", jezdí očima po plakázu a neví kde ukovtit, nejspíš ho pak zaujmou obrázky (a tak trochu zjistí, že se jedná o něco s lidmi a koňmi) a pak text "na programu dne" a tím ho teprv napadne, že se jedná o nějakou akce a pokud ho to tajímá, tak začne číst pozorněji...
Záleží na tom co je pro Vás na tom důležité... z tohoto plakátu vyplývá, že název, pak co se bude dít, to že se jedná den otevřených vrat je málo výrazné stejně jako místo a čas (ale to né tolik) - nejde jen o veliksot textu, ale i kde na stránce leží apod. Taky trochu barva - nejde o to, že je to růžové - ale text zaniká.
Toť můj názor:) Nezabíjet prosím...
olga visnakova

sabina
napsal(a):
Já se nato radši nedívala.... bo by mě to zabilo -
Tak zkoušíme s tím něco vyvézt...............
olga visnakova

sabina
napsal(a):
hodně štěstí
ne vyvézt jako hnůj, ale vyvést......................