Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnakova

10.6.2008 19:14
olga visnakova

Koho cokoliv napadne k úpravě a plakátu, navrhujte-zde je možná moc růžové prý, mě se to líbilo.

10.6.2008 19:24

olga visnakova napsal(a):
Koho cokoliv napadne k úpravě a plakátu, navrhujte-zde je možná moc růžové prý, mě se to líbilo.

Je to pekny Cendy to udala dobre jen ta ruzova ...mno xD

olga visnakova

10.6.2008 19:47
olga visnakova

wendinkah napsal(a):
Je to pekny Cendy to udala dobre jen ta ruzova ...mno xD

taky se mi to líbí, chci i jiné názory, případně bychom to upravili, musí to bít do očí-jupíííííííííííí

10.6.2008 20:20

taky se mi to líbí, chci i jiné názory, případně bychom to upravili, musí to bít do očí-jupíííííííííííí

Lidi, to nemyslíte vážně...?

Určitě zjednodušit, a hlavně znormálnit...
Text rovně...a hlavně dát tomu nějakej smysl...jen tak nasekaný text, někde do toho obrázky....šílený.

Jednoduše a srozumitelně...

10.6.2008 20:25

sabina napsal(a):
Lidi, to nemyslíte vážně...?

Určitě zjednodušit, a hlavně znormálnit...
Text rovně...a hlavně dát tomu nějakej smysl...jen tak nasekaný text, někde do toho obrázky....šílený.

Jednoduše a srozumitelně...

hlavně přehledně....já bych nato nekoukala už jen z toho důvodu, že musím informace luštit, a hledat, a je to šíleně růžový...

Musíte myslet jako ten pro koho to děláte.
Hezky, logicky a dostatečně informativní....né něco u čeho si člověk vykroutí krk, a nenajde písmenka...

např.

10.6.2008 20:26

Především jde o grafické rozvržení stránky - názvu J.O. Bianka si člověk všimne jako prní, ale pak "neví", jezdí očima po plakázu a neví kde ukovtit, nejspíš ho pak zaujmou obrázky (a tak trochu zjistí, že se jedná o něco s lidmi a koňmi) a pak text "na programu dne" a tím ho teprv napadne, že se jedná o nějakou akce a pokud ho to tajímá, tak začne číst pozorněji...

Záleží na tom co je pro Vás na tom důležité... z tohoto plakátu vyplývá, že název, pak co se bude dít, to že se jedná den otevřených vrat je málo výrazné stejně jako místo a čas (ale to né tolik) - nejde jen o veliksot textu, ale i kde na stránce leží apod. Taky trochu barva - nejde o to, že je to růžové - ale text zaniká.

Toť můj názor:) Nezabíjet prosím...

10.6.2008 21:01

No mě hlavně bije do očí to "se konná" Sorry, asi to není k tématu, ale to je fakt nepřehlédnutelné

10.6.2008 21:08

arnishei napsal(a):
No mě hlavně bije do očí to "se konná" Sorry, asi to není k tématu, ale to je fakt nepřehlédnutelné

Já se nato radši nedívala.... bo by mě to zabilo -

olga visnakova

10.6.2008 21:23
olga visnakova

sabina napsal(a):
Já se nato radši nedívala.... bo by mě to zabilo -

Tak zkoušíme s tím něco vyvézt...............

10.6.2008 21:25

Tak zkoušíme s tím něco vyvézt...............

hodně štěstí

olga visnakova

10.6.2008 21:46
olga visnakova

sabina napsal(a):
hodně štěstí

ne vyvézt jako hnůj, ale vyvést......................

Přidejte reakci

Přidat smajlík