Máte někdo araba/QH??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2006 12:36

jestli jo, vložte fotečky, mám doma jednoho M:plnokrevná arabka Sameera bint Sameer O:QH Count Jass

22.2.2006 11:15

sajma napsal(a):
jestli jo, vložte fotečky, mám doma jednoho M:plnokrevná arabka Sameera bint Sameer O:QH Count Jass

Nemáš více fotek? Zajímal by mě Tvůj koník. U nás moc takových není. Po Sameeře může vypadat dobře, Count Jess je taky krasavec. Jak je ten Tvůj starý?

22.2.2006 15:58

sajma napsal(a):

Snad mi kámoška nebude nadávat :-)
Merit, kobylka po matce plnokrevné arabce, otec Jacs Golden Time, tříletá

22.2.2006 15:59

sajma napsal(a):

a ještě jednou Merit

22.2.2006 18:16

sally napsal(a):
a ještě jednou Merit

nestojí ta kobča tak náhodou ve štipě??

22.2.2006 18:21

lucky napsal(a):
Nemáš více fotek? Zajímal by mě Tvůj koník. U nás moc takových není. Po Sameeře může vypadat dobře, Count Jess je taky krasavec. Jak je ten Tvůj starý?

ráda bych ale nejdou mi sem vložit jiné fotky, kdyžtak mrkni na www.samuelgadda.estranky.cz

22.2.2006 19:50

sajma napsal(a):
nestojí ta kobča tak náhodou ve štipě??

stojí, ve Štípě
k zadavatelce příspěvku, jakou má tvůj koník povahu?
díky

23.2.2006 07:10

bejzi napsal(a):
stojí, ve Štípě
k zadavatelce příspěvku, jakou má tvůj koník povahu?
díky

skvělou, mi jsme s Fryštáku-určitě se známe

24.2.2006 13:17

sajma napsal(a):
skvělou, mi jsme s Fryštáku-určitě se známe

jo, po prostudování snímku mi to došlo, ještě ho máš u Doležala? a už je vykastrovaný?

25.2.2006 07:56

bejzi napsal(a):
jo, po prostudování snímku mi to došlo, ještě ho máš u Doležala? a už je vykastrovaný?

jojo, furt ho tam mám, kdybyjste náhodou slyšeli jako že ho prdávám, tak se akorát zasmějte, nějaký dobrák to totiš roznáší...se stavte s koníkama

25.2.2006 08:29

sajma napsal(a):
jojo, furt ho tam mám, kdybyjste náhodou slyšeli jako že ho prdávám, tak se akorát zasmějte, nějaký dobrák to totiš roznáší...se stavte s koníkama

Koukala jsem na ty stránky na fotky a koník vypadá hezky. Počítáš s ním později do sportu?

26.2.2006 11:28

lucky napsal(a):
Koukala jsem na ty stránky na fotky a koník vypadá hezky. Počítáš s ním později do sportu?

děkuji, jo do sportu s ním počítám a taky to bude chlapce bavit, letos s ním začnu tak lehce na nelicentovaných a další sezonu už začnem s licentovanými.

26.2.2006 12:36

sajma napsal(a):
děkuji, jo do sportu s ním počítám a taky to bude chlapce bavit, letos s ním začnu tak lehce na nelicentovaných a další sezonu už začnem s licentovanými.

Tak to se možná někde sejdeme! Já letos asi ještě ne. V létě jsem s ní jezdila, ale od října jsem na ni neseděla, když trošku marodila. Na jaře začneme makat, ale na závody to ještě nebude. Příští sezónu bych už chtěla vyrazit. To se budu těšit, tě někde vidět. Na Tvého ox/QH jsem dost zvědavá

Mimochodem, pěkný koník je v koních na prodej na těchto stránkách www.highmeadowarabians.com/ (dala na to tip pizneta v diskuzi videa). Jsou tam fakt krásná videa, hlavně arabi, ale je tam i arab x paint...barvy palomino a fakt hezký. Tak se mrkni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík