jestli jo, vložte fotečky, mám doma jednoho M:plnokrevná arabka Sameera bint Sameer O:QH Count Jass
sajma
napsal(a):
jestli jo, vložte fotečky, mám doma jednoho M:plnokrevná arabka Sameera bint Sameer O:QH Count Jass
Snad mi kámoška nebude nadávat :-)
Merit, kobylka po matce plnokrevné arabce, otec Jacs Golden Time, tříletá
sajma
napsal(a):
a ještě jednou Merit
lucky
napsal(a):
Nemáš více fotek? Zajímal by mě Tvůj koník. U nás moc takových není. Po Sameeře může vypadat dobře, Count Jess je taky krasavec. Jak je ten Tvůj starý?
ráda bych ale nejdou mi sem vložit jiné fotky, kdyžtak mrkni na www.samuelgadda.estranky.cz
sajma
napsal(a):
děkuji, jo do sportu s ním počítám a taky to bude chlapce bavit, letos s ním začnu tak lehce na nelicentovaných a další sezonu už začnem s licentovanými.
Tak to se možná někde sejdeme! Já letos asi ještě ne. V létě jsem s ní jezdila, ale od října jsem na ni neseděla, když trošku marodila. Na jaře začneme makat, ale na závody to ještě nebude. Příští sezónu bych už chtěla vyrazit. To se budu těšit, tě někde vidět. Na Tvého ox/QH jsem dost zvědavá
Mimochodem, pěkný koník je v koních na prodej na těchto stránkách www.highmeadowarabians.com/ (dala na to tip pizneta v diskuzi videa). Jsou tam fakt krásná videa, hlavně arabi, ale je tam i arab x paint...barvy palomino a fakt hezký. Tak se mrkni.