xanty
napsal(a):
ahojky tak co kolik nas tu je? hode lidi tu ma svoje fora tak schvalne kolik se tu sejde nas lidicek z jizni moravy
My se hlásíme
evinka01
napsal(a):
Řícmanice, chvíli Hostěnice, Slavkov, Křenovice... jinak i v Jeseníkách a na Vysočině, na prázdniny jedu do stáje kousek od Č. Krumlova.... a co vy? máte svoje koníky? kde?
Jsme z Brna, Ranch u cesty.
Odkud jste vy?
xanty
napsal(a):
ja mam momentalne konika v Ivanovicich ale byldim v Husovicich..tak to na ranch mam kousek...jj mam svyho konika...:) 13letyho hobby valaska
Foto nebude? Ať vás taky poznáme a nezaplácáme to tu jen my
xanty
napsal(a):
tak tadyy
pěknej kukuč
Kde v Ivanovicích sídlíte? Znám tři stáje - u výpadovky, pod Bábou a ve vesnici - jak jsou shagya arabi. Nebo někde jinde?
xanty
napsal(a):
jak jsou arabci :)
bezva, tak jsem se trefila
No nic, odcházím spát, jsem mrtvá - dobrou
xanty
napsal(a):
ahojky tak co kolik nas tu je? hode lidi tu ma svoje fora tak schvalne kolik se tu sejde nas lidicek z jizni moravy
Ahoj luci, taky se hlásím.. My jsme v tetkách (kdo nezná Tetčice)
Fotka je focena v Ivanovicích (tam jsme byli)
snooopy
napsal(a):
Ahoj luci, taky se hlásím.. My jsme v tetkách (kdo nezná Tetčice)
Fotka je focena v Ivanovicích (tam jsme byli)
no já vám max přispěju kobylkou která mě trpělivě vozila od deseti let (mých), dneska je jí 27 myslím... huculka šmrnclá arabem
evinka01
napsal(a):
no já vám max přispěju kobylkou která mě trpělivě vozila od deseti let (mých), dneska je jí 27 myslím... huculka šmrnclá arabem
no a poměr velikostí
xanty
napsal(a):
zdarec palec! tyyyjo mazec se nam to tu snad trosku rozjede aspon nebude nuda...dobrou noc kdo utika chrupkat!
nj taky budu utíkat... musím do úterka vydržet v učebním procesu
tak ještě čumák zvědavej na závěr
lesterka
napsal(a):
Ahojda...další Brňák se hlásí
Hoooj, blízkoHodoňák na obzoru.
hell
napsal(a):
Hoooj, blízkoHodoňák na obzoru.
Když je tu i Helík, tak se přidá ještě jeden "blízkoHodoňák"
xanty
napsal(a):
Dobré ráno preju.... za chvilu valim do prace a vubec se mi teda nechce...je tak pekne a ja az do vecera v praci a konik ve vybehu zavidim...:D a co vy planujete na dnesek? koukam zatim slusnyyy
cau :)
xanty
napsal(a):
juj Sandra s Murinou...zdareec....tak jak se libi v sobotkach???
Zdravím Hodoňačku a skorohodoňačku :-)))
lesterka
napsal(a):
Zdravím Hodoňačku a skorohodoňačku :-)))
Taktéž zdravím bývalou Hodoňačku. Jak se máte a co u vás nového, ozvi se a pošli nějaké fotečky. My jsme minulé pondělí obsedli.
xanty
napsal(a):
Ahojky, tak já jsem z Brna, bohužel aktuálně nejzezdím, něco si hledám:) ideálně pro dva - jestli o něčem víte, tak dejte vědět... Předtím jsem jezdila ve Šlapanicích, Bošovicích... Párkrát i jinde:)
kassiopeass
napsal(a):
Ahojky, tak já jsem z Brna, bohužel aktuálně nejzezdím, něco si hledám:) ideálně pro dva - jestli o něčem víte, tak dejte vědět... Předtím jsem jezdila ve Šlapanicích, Bošovicích... Párkrát i jinde:)
jo Kači já taky pořád hledám, ale je to dost těžký když mám nějakou představu.. mimochodem proč už nejezdíš ve Šlapanicích jestli to není tajné...
evinka01
napsal(a):
jo Kači já taky pořád hledám, ale je to dost těžký když mám nějakou představu.. mimochodem proč už nejezdíš ve Šlapanicích jestli to není tajné...
Ahojky, taky se přidám...jsme od Znojma.A tady jsou moji brouci...3hrebecci..ted jim je kolem roku a pul, ale tohle je starsi fotka, byl jim necely rok
kesau
napsal(a):
Ahojky, taky se přidám...jsme od Znojma.A tady jsou moji brouci...3hrebecci..ted jim je kolem roku a pul, ale tohle je starsi fotka, byl jim necely rok
..a jeste tahle je nase...moje zlo(m)bidlo Lotisek!!
xanty
napsal(a):
juj Sandra s Murinou...zdareec....tak jak se libi v sobotkach???
sobotky parada!!!! velka spokojenost :)
kesau
napsal(a):
..a jeste tahle je nase...moje zlo(m)bidlo Lotisek!!
Hoj Ivášku a Leníku. Tak to já po půlroční pauze už 4x seděla na ůň a z toho jednou vyrazila na krokovku, leč to byl boj o nervy, kdo z koho...no vyhrála jsem po deseti minutách. Má štěstí
Dnešek je bez ůň, od rána lítám po doktorech, vyřizuju resty apod. Takže zítra za torpédem.
hell
napsal(a):
Hoj Ivášku a Leníku. Tak to já po půlroční pauze už 4x seděla na ůň a z toho jednou vyrazila na krokovku, leč to byl boj o nervy, kdo z koho...no vyhrála jsem po deseti minutách. Má štěstí
Dnešek je bez ůň, od rána lítám po doktorech, vyřizuju resty apod. Takže zítra za torpédem.
Tak to máš taky pěkné Heli. Jak se vůbec má Gena?
My v pátek poprvý skákali...párkrát jsem málem letěla k zemi a sváděla to na drezurní sedlo, až jsme zjistili, proč ten kůň skáče jak žába...ony mu vadily kavaletky před skokem...on už je prý velký machr, a hned napoprvý to zvládne bez nich. No a pravda...kavalety pryč a arab skáče, jak parkurák
hell
napsal(a):
ahojky brouku, to je super, že už zase drandíš s Genulí. Jak budeš mít čas, písni mi mailíka, už se těším. A držím palce, ať u doktorů dobře pochodíš.
xanty
napsal(a):
Ahojky, tak se taky přidávám. Jsem z Brna a kobylku mám ustájenou asi 30 km za Brnem, ale bohužel na ni nemám zrovna teď tolik času kolik bych chtěla
meryanne
napsal(a):
Ahojky, tak se taky přidávám. Jsem z Brna a kobylku mám ustájenou asi 30 km za Brnem, ale bohužel na ni nemám zrovna teď tolik času kolik bych chtěla
Ahooj, taky se hlásíme - Zbýšov u Brna - směr západně od Brna
Koníka mám ustájeného na Kratochvilce...a moc ráda bych ho časem domů.
evinka01
napsal(a):
Je t tajný, strašně moc:) No chtěla jsem zkusit něco novéo, zkusila jsem a nic, pak jsem si našla přes známé westerńáka, ale jezdím anglii, to by až tak nevadilo, ale chtěla bych jezdit s přítelem...
kassiopeass
napsal(a):
Je t tajný, strašně moc:) No chtěla jsem zkusit něco novéo, zkusila jsem a nic, pak jsem si našla přes známé westerńáka, ale jezdím anglii, to by až tak nevadilo, ale chtěla bych jezdit s přítelem...
no westerňáka už teda hledám pěkně dlouhoale bohužel ne takovýho jakýho nabízí (1000-2000/měsíc) .. věděla bych o kobyle na anglii, slušně přiježděné, ale v Popovicích u Rajhradu...
sabina
napsal(a):
Ahooj, taky se hlásíme - Zbýšov u Brna - směr západně od Brna
Koníka mám ustájeného na Kratochvilce...a moc ráda bych ho časem domů.
Tak já se taky přidám. Já bydlím na severní moravě ale koníka mám na jižní moravě. V Bojkovicích na pastvinách. Jelikož je to hřebeček tak nás nikdo nikde nechtěl tak jsme skončili u vás.Ale strašně se nám tam líbí.Hodní lidi tam jsou příjemní.A hlavně je tam hodně papání a to má prcek nejradši.
1.6.08 a ten den oslavil 1.rok
nicolll
napsal(a):
Tak já se taky přidám. Já bydlím na severní moravě ale koníka mám na jižní moravě. V Bojkovicích na pastvinách. Jelikož je to hřebeček tak nás nikdo nikde nechtěl tak jsme skončili u vás.Ale strašně se nám tam líbí.Hodní lidi tam jsou příjemní.A hlavně je tam hodně papání a to má prcek nejradši.
a ještě jedna...já v obležení
nicolll
napsal(a):
a ještě jedna...já v obležení
a tady skoro celé stádečko a taky poslední jinak bych to tady zaplácala
nicolll
napsal(a):
teda ten má krásnou barvičku.... pokud si někdy pořídím koně (a to doufám, že jo) tak to určitě nebude bělouš, šiml a ryzák...
evinka01
napsal(a):
teda ten má krásnou barvičku.... pokud si někdy pořídím koně (a to doufám, že jo) tak to určitě nebude bělouš, šiml a ryzák...
Leni, teda, tys koupila araba v pytli, co? Frajer jeden, na co kavalety
Gena se má snad dobře - by ses musela zeptat jí. Ale statečně přibrala, dokonce se na ní dá sedět pohodlně bez sedla. Jak budu ok, začnem trasovat a uvidíme, jak to půjde, možná nějaké vytrvalostky zkusíme...25 km zvládáme v klidném tempu (a to je co říct) v pohodě. Uvidíme, nechci ji nikde honit, bábušku moji milovanou.
Ivášku, napísám, napísám...uvidím, jak mi to zítra vyjde, ju?
hell
napsal(a):
Gena se má snad dobře - by ses musela zeptat jí. Ale statečně přibrala, dokonce se na ní dá sedět pohodlně bez sedla. Jak budu ok, začnem trasovat a uvidíme, jak to půjde, možná nějaké vytrvalostky zkusíme...25 km zvládáme v klidném tempu (a to je co říct) v pohodě. Uvidíme, nechci ji nikde honit, bábušku moji milovanou.
Helči, ty se chystáš na vytrvalostky? .) Juuu...tak to se třeba potkáme? My za tři týdny jedem první závody :-)
hell
napsal(a):
Teda Helíku a Leníku, vy jste zběhly k vytrvalostkám, kdo má ty parkury zachraňovat?
Jinak já jsem se Geny ptala a říkala, že se má fajn a že první trasa povede na návštěvu k nám.
Tak holky pište a dejte nějaké fotečky, ať nám ta jižní morava nezapadne...
lump
napsal(a):
Teda Helíku a Leníku, vy jste zběhly k vytrvalostkám, kdo má ty parkury zachraňovat?
Jinak já jsem se Geny ptala a říkala, že se má fajn a že první trasa povede na návštěvu k nám.
Tak holky pište a dejte nějaké fotečky, ať nám ta jižní morava nezapadne...
Ivi, jdu ti psát maila...
no já nezběhla jenom k vytrvalostkám. Začínám pokukovat i po drezuře...asi budu exot :)) Ale co, sranda musí být :-) A po pátku to vypadá, že i nějaké pidiparkurky budem chodit, pokud já se někdy naučím skákat. Takže v mém podání to bude všehochuť
Teď mám prioritu, letos otrkat na závodech a příští rok si udělat konečně licenci :)
lesterka
napsal(a):
Ivi, jdu ti psát maila...
no já nezběhla jenom k vytrvalostkám. Začínám pokukovat i po drezuře...asi budu exot :)) Ale co, sranda musí být :-) A po pátku to vypadá, že i nějaké pidiparkurky budem chodit, pokud já se někdy naučím skákat. Takže v mém podání to bude všehochuť
Teď mám prioritu, letos otrkat na závodech a příští rok si udělat konečně licenci :)
tak co kdo jste byli dneska u milacku? a co jste vyvadeli? my byli potrajdat v lese a cekali kdy nas chytne dest nastesti nechytl..ikdyz to vypada ze bude prset ale stale nic njn...jesteze tak :)
xanty
napsal(a):
jste dneska vsici uz odpadli? copak je s vama? :P :)
No tak včera to bylo opravdu veselé. Z práce jsem se dostala pozdě, tak jsem sedlala až po šesté. A že si půjdeme dát rychlejší práci do terénu a při tom prozkoumám nějaké nové cesty na stranu, kterou nemám probádanou.
Nakonec jsem třikrát skončila na tom stejném kamenitém svahu, že dál už to nešlo, a na počtvrté jsem skončila někde v lese, kde bylo spadaných spoustu větví a malý si odral nohy. No sranda. Ale je to jenom kůže. Takže nakonec místo pořádné práce jsme šlapali v lese...aspoň trénink nervů :)
Tak si to půjdem asi dneska vynahradit a radši nebudeme objevovat nové cesty a půjdem po ověřených
lesterka
napsal(a):
No tak včera to bylo opravdu veselé. Z práce jsem se dostala pozdě, tak jsem sedlala až po šesté. A že si půjdeme dát rychlejší práci do terénu a při tom prozkoumám nějaké nové cesty na stranu, kterou nemám probádanou.
Nakonec jsem třikrát skončila na tom stejném kamenitém svahu, že dál už to nešlo, a na počtvrté jsem skončila někde v lese, kde bylo spadaných spoustu větví a malý si odral nohy. No sranda. Ale je to jenom kůže. Takže nakonec místo pořádné práce jsme šlapali v lese...aspoň trénink nervů :)
Tak si to půjdem asi dneska vynahradit a radši nebudeme objevovat nové cesty a půjdem po ověřených
U nás včera pohodička, všichni koníci měli lehkou práci na jízdárně a pak se až do krmení flákali ve výběhách. Večer jsme rozdělali gril a poseděli u vínka, takže teď v práci lehce trpííím...
lump
napsal(a):
U nás včera pohodička, všichni koníci měli lehkou práci na jízdárně a pak se až do krmení flákali ve výběhách. Večer jsme rozdělali gril a poseděli u vínka, takže teď v práci lehce trpííím...
Tak vás nostalgickou fotkou potěším - Genýs á la zimní strst. Jinak u nás teď flákárna, já si dám ještě pár dní ze zdr.důvodu oddech, aspoň do kontroly. Zítra jde choť do sedla, tak ho trošku potrápím lehkou prací.
Uvidíme, jestli parkur nebo ne...si musím naštudovat pravidla bo sem je zapomněla
hell
napsal(a):
Tak vás nostalgickou fotkou potěším - Genýs á la zimní strst. Jinak u nás teď flákárna, já si dám ještě pár dní ze zdr.důvodu oddech, aspoň do kontroly. Zítra jde choť do sedla, tak ho trošku potrápím lehkou prací.
Uvidíme, jestli parkur nebo ne...si musím naštudovat pravidla bo sem je zapomněla
Tak já se taky přidám Já jsem z Brna, kobylka bydlí v Předklášteří u Tišnova
www.gabrielle.wbs.cz
gabrielle
napsal(a):
Tak já se taky přidám Já jsem z Brna, kobylka bydlí v Předklášteří u Tišnova
www.gabrielle.wbs.cz
Tak se taky přidávám
Jsem z Brna koníci někd emezi Brnem a Brno - Soběšice, tedy ti nejmilejší .
Jinak zdravím Lucku (zakladatelka), vidím, že Lagínek se má čile k světu což je fajn :o).
berusenka
napsal(a):
Tak se taky přidávám
Jsem z Brna koníci někd emezi Brnem a Brno - Soběšice, tedy ti nejmilejší .
Jinak zdravím Lucku (zakladatelka), vidím, že Lagínek se má čile k světu což je fajn :o).
ahooooj Veruuu.....dekuju je skvelej akorat na nej nejak neni casik jak jsem zacala pracovat :( jeden tyden jo a druhej ne bo jsem 5 dni v praci od 10 do 11 :( takze blbicko...jinak je fajn... a co ty jak se maji bobanci?
evizna
napsal(a):
Ahoj, to je Song? Vypadá nějak jinak... Hodně vám to tady sluší :)
Jj, Song. Už asi konečně dospěl
A teď je ostříhanej na ježka, ani bys ho nepoznala Jen ještě nemám žádnou aktuální fotku, jen jednu, ale tam je focenej moc brzo po ostříhání, tak mu to ještě pořádně nestálo. Ale stejně, tady v té kvalitě to asi nebude moc vidět
xanty
napsal(a):
nejak jsme tu umreli??? :(
ahojte bere ještě k sobě někoho? teda nevím jestli se mohu počítat zrovna do jižní moravy, ale jižně jsme:) jsem kousek od uherského brodu:) bohužel mám nový pc a všechny fotky zůstaly ve starém, ale kdo chce ať koukne na www.santoskovy.estranky.cz
ingrid0santos
napsal(a):
ahojte bere ještě k sobě někoho? teda nevím jestli se mohu počítat zrovna do jižní moravy, ale jižně jsme:) jsem kousek od uherského brodu:) bohužel mám nový pc a všechny fotky zůstaly ve starém, ale kdo chce ať koukne na www.santoskovy.estranky.cz
Také se k vám přidávám - já a moje shettynka Sheilinka
ingrid0santos
napsal(a):
Už nikdo další se k nám nepřidá? Nějak nám to tu vázne.
meryanne
napsal(a):
Tak, když už je nás tady tolik, neměl by někdo zájem o ježdění na kobylce haflinga?? Kobča je ustájena kousek od Ivančic cca 35 km od Brna...
Ahoj! já se taky přidám!!! mám koníka(ponyho) ustájeného asi na nejjižnějším místě Jižní Moravy... v Lanžhotě...
noled
napsal(a):
Ahoj! já se taky přidám!!! mám koníka(ponyho) ustájeného asi na nejjižnějším místě Jižní Moravy... v Lanžhotě...
další
noled
napsal(a):
pomalu obsedáme....
a poslední se zapletenou hřívou.... ať to tady nezaplácám....
sabina
napsal(a):
Holkýýý, nepohybujete se některá u Rosic??? nebo tak?
já jsem z Rosic
xanty
napsal(a):
ahojky, taky se pridavam...konika sveho zatim teda nemam, obcas chodim na ranh u cesty...opravdu obcas....tak timto zdravim Lucku, prave se valim v Egypte pozdravuj madlicku....A.
xanty
napsal(a):
nuda v brne...?
sandimura
napsal(a):
a co tato kreace?
NOLED : Zdravím, jsem nevěděla, že sem taky chodíš :-)) Jestli budeš chtít, jak stáhnu ty fotky z obsedání , tak Ti je pošlu na mail ! Zdraví Katka a Twister z Lanžhota
veronika20
napsal(a):
NOLED : Zdravím, jsem nevěděla, že sem taky chodíš :-)) Jestli budeš chtít, jak stáhnu ty fotky z obsedání , tak Ti je pošlu na mail ! Zdraví Katka a Twister z Lanžhota
čau čau! tak to by bylo super.... mám sice hafo fotek, ale jen Boye se sedlem ale bez jezdce.... a nikdo mi to nevěří, že sem na něm už seděl. už sme pokročili. včera sem ani nespadl. tak zatím! a díky za foto.
noled
napsal(a):
čau čau! tak to by bylo super.... mám sice hafo fotek, ale jen Boye se sedlem ale bez jezdce.... a nikdo mi to nevěří, že sem na něm už seděl. už sme pokročili. včera sem ani nespadl. tak zatím! a díky za foto.
www.stajsheila.websnadno.cz - stránečky věnované našim koním - začínáme, tak tu zatím toho moc není, ale časem přibyde
sheilaaa
napsal(a):
www.stajsheila.websnadno.cz - stránečky věnované našim koním - začínáme, tak tu zatím toho moc není, ale časem přibyde
my jsme taky z Jm přesněji Moravské Knínice
jinak www.mkhorses.estranky.cz
ankie
napsal(a):
my jsme taky z Jm přesněji Moravské Knínice
jinak www.mkhorses.estranky.cz
www.stajsheila.websnadno.cz - prodej klisny ČT a nabídka zakrslíčků :-)
sheilaaa
napsal(a):
www.stajsheila.websnadno.cz - prodej klisny ČT a nabídka zakrslíčků :-)
Ketty sharp - no skvělý. Já přmo ze Zbýšova..jestli víš.
No sem se chtěla zeptat, kde máš koníka ustájeného? Tetčice? My jsme na Kratochvilce.
sabina
napsal(a):
ÁÁÁáááá tak už vím...kde máte koně
ta schválně kde?
O kratochvilce jsem slyšela, ale jinak vůbec nevím, kde to je.
sabina
napsal(a):
Směrem na Říčany...ten krásnej areál s obr ohradama... A já kráva sem si myslela, že am ustájujete koně...a ono že jsou všechny vaše
A kterápak ty jsi?
Koupili jsme tu budovu naproti naší stáji, a bude se rekonstuovat na stáj, kde budou i nájemní koně, ale to vidím až tak za 2 roky
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
A kterápak ty jsi?
Koupili jsme tu budovu naproti naší stáji, a bude se rekonstuovat na stáj, kde budou i nájemní koně, ale to vidím až tak za 2 roky
Zdravím a děkuji, že jsem dneska mohla přijít očumovat :))
evizna
napsal(a):
Jsme také z Jihomoravského kraje a představujeme vám naši klisnu ČT - je nyní na prodej. Nemáte někdo zájem? Je to 2letá klisnička s PP, po Quoniam II.-257, velice hodná a mazlivá, očkovaná, odčervená...
sheilaaa
napsal(a):
Jsme také z Jihomoravského kraje a představujeme vám naši klisnu ČT - je nyní na prodej. Nemáte někdo zájem? Je to 2letá klisnička s PP, po Quoniam II.-257, velice hodná a mazlivá, očkovaná, odčervená...
hlavička kobušky
sheilaaa
napsal(a):
a další :-)
a poslední... Tak kdyby jste o někom věděli, tak dejte vědět. Díky. Více info na www.stajsheila.websnadno.cz nebo na beryda@seznam.cz
evizna
napsal(a):
Rádo se stalo. Musela jsem se psem na cvičák, ale kobyly jsem před tím nastříkala, a natřela jim okolo očí repelent, aby na fotkách na hlavách neměly muchy - tak doufám, že to aspoň trochu pomohlo
Nejdřív koukám, co je to za hezkou fotku, a pak mi to došlo - kdyby ses nepodepsala, tak ani nepoznám vlastního koně, když ho vyfotí profík .
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Rádo se stalo. Musela jsem se psem na cvičák, ale kobyly jsem před tím nastříkala, a natřela jim okolo očí repelent, aby na fotkách na hlavách neměly muchy - tak doufám, že to aspoň trochu pomohlo
Nejdřív koukám, co je to za hezkou fotku, a pak mi to došlo - kdyby ses nepodepsala, tak ani nepoznám vlastního koně, když ho vyfotí profík .
Jj, pomohlo... Já si řikala, že je Keťa kolem očí nějaká namazaná... Mno tak profík ne, za to může ten foťák
Vytáhli jsme ven i Bimba, Jarka řikala, že ti to určo udělá radost Kdyžtak, další fotky tady: http://evizna.rajce.idnes.cz /KOVOTVAR_TVARUZEK_ Kill_Bill_a_dalsi_dostihove_nadeje_5.7.2008/ (dvě mezery :))
evizna
napsal(a):
Jj, pomohlo... Já si řikala, že je Keťa kolem očí nějaká namazaná... Mno tak profík ne, za to může ten foťák
Vytáhli jsme ven i Bimba, Jarka řikala, že ti to určo udělá radost Kdyžtak, další fotky tady: http://evizna.rajce.idnes.cz /KOVOTVAR_TVARUZEK_ Kill_Bill_a_dalsi_dostihove_nadeje_5.7.2008/ (dvě mezery :))
Tý brďo tak ty fotky jsou hodně dobrý, hlavně ta Brigitka!!!
.... ale myslím, že to není jen tím foťákem
sheilaaa
napsal(a):
Jihomoraváci, bacha ať nezapadnem na další stránečky
Posouvám...
Pro noleda: Proč te´d vypadá Boy jako dvouletý, když jak ho měla kamarádka ještě s jeho bratrem Pretoria Bourbonem cca ještě před rokem vypadal o hodně straší neboť byl osvalenější a tak o nějakých desítek kilo navíc? A s tím obsedáním hodně štěstí, protože už teď je na prodej i Pretoria Bourbon, neboť to jsou koně špatného spojení tudíž se s nimi těžko pracuje a kdoví jestli budou někdy normálně jezdit pod sedlem. Pretoria Bourbon taky pracuje se zkušenou trenérkou zatím ze země asi necelý rok, ale na ježdění to fakt není. Jsoou to holt koně bázliví.
myslím, že jsem dokonce viděla váš inzerát na slovenském bazosu, že ho prodáváte ne?
pettankaa
napsal(a):
Pro noleda: Proč te´d vypadá Boy jako dvouletý, když jak ho měla kamarádka ještě s jeho bratrem Pretoria Bourbonem cca ještě před rokem vypadal o hodně straší neboť byl osvalenější a tak o nějakých desítek kilo navíc? A s tím obsedáním hodně štěstí, protože už teď je na prodej i Pretoria Bourbon, neboť to jsou koně špatného spojení tudíž se s nimi těžko pracuje a kdoví jestli budou někdy normálně jezdit pod sedlem. Pretoria Bourbon taky pracuje se zkušenou trenérkou zatím ze země asi necelý rok, ale na ježdění to fakt není. Jsoou to holt koně bázliví.
myslím, že jsem dokonce viděla váš inzerát na slovenském bazosu, že ho prodáváte ne?
mam takovje pocit ze uz pomalu zapdame co je s vama??? ja nemam casik...furt neco se dejee...:(
xanty
napsal(a):
mam takovje pocit ze uz pomalu zapdame co je s vama??? ja nemam casik...furt neco se dejee...:(
hej halooo lidcky tak jsem zase vystrachala nasi diskuzi z hlubin...jak se mate? a co konici? my se s Lagrenkem ted prestehovali do Milešovic a musim rict ze jsme moc spokojeni :) co u vas noveho???
xanty
napsal(a):
Ahoj,zdraví Předklášteří u Tišnova. Teď je tu tábor tak mám nervy na pochodu, ale jinak fajn. Naši koníci, foto Zuzka Buráňová.
Zuzka
zuza
napsal(a):
Ahoj,zdraví Předklášteří u Tišnova. Teď je tu tábor tak mám nervy na pochodu, ale jinak fajn. Naši koníci, foto Zuzka Buráňová.
Zuzka
U nás je docela zima, sem tam fouká chladnější vítr..brrrr . Kdypak už bude konečně léto? Docela by mě to zajímalo. Jak je to u vás? Naše koninky mají odpočinkový týden, pač se zaučuji v novém prac.místě, tak toho mám docela dost. Koníčkům samozřejmě pak vynahradím.
sheilaaa
napsal(a):
U nás je docela zima, sem tam fouká chladnější vítr..brrrr . Kdypak už bude konečně léto? Docela by mě to zajímalo. Jak je to u vás? Naše koninky mají odpočinkový týden, pač se zaučuji v novém prac.místě, tak toho mám docela dost. Koníčkům samozřejmě pak vynahradím.
To není počasí jak v létě, ale spíš jak na podzim - takový upršený říjen. Pomlau začínám chytat podzimní deprese
Já chci léto, plavení, teplo, sluníčko,.....
xanty
napsal(a):
Přidáváme se k vám Lucie a Malina z Chvalovic u Znojma
janulka
napsal(a):
My se hlásíme
Ahojte. Jsem oblast Vyškovsko a to jsou moje kobče.
lotinka
napsal(a):
Nevíte o někom kdo má ustájeného koně v Lelekovicích u Brna?
vytahju nasi diskuzi z hlubin!!!!!!!! haloooooo jihomoravacci co se s vama stalo??? uz je po prazdninach ...trochu aktivity by to chteloo...
xanty
napsal(a):
vytahju nasi diskuzi z hlubin!!!!!!!! haloooooo jihomoravacci co se s vama stalo??? uz je po prazdninach ...trochu aktivity by to chteloo...
Hlásím příchod
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Hlásím příchod
nooo odbreee rano...jak jsme se vyspinkali? ja mam posledni den dovolene tak poutikam za ihaahkem a poradne si ho uziju jeste
xanty
napsal(a):
Čaute lidi. Jsme z Kyjova, stáj máme s kamarádkou v Kyjově-Boršově. Máme každá jenom jednoho koně, já mám ročku starokladrubskou vranku Elišku (Elatea), Bohďa má tříletou ČT Cruz (Veracruz). Ta teď v srpnu udělala výkonnostky. Bohďa a Jana, která ji momentálně jezdí, s ní dělají hlavně drezuru, já zatím s tím "miminkem" dělám práci ze země a přirozené partnerství. Na fotce je vlevo to moje "miminko" (už teď má 155 cm) a vpravo je Cruzinka.
pokeckast
napsal(a):
Čaute lidi. Jsme z Kyjova, stáj máme s kamarádkou v Kyjově-Boršově. Máme každá jenom jednoho koně, já mám ročku starokladrubskou vranku Elišku (Elatea), Bohďa má tříletou ČT Cruz (Veracruz). Ta teď v srpnu udělala výkonnostky. Bohďa a Jana, která ji momentálně jezdí, s ní dělají hlavně drezuru, já zatím s tím "miminkem" dělám práci ze země a přirozené partnerství. Na fotce je vlevo to moje "miminko" (už teď má 155 cm) a vpravo je Cruzinka.
Ahojda, tak jsme se na vás zase přišli kouknout. Jak se máte takhle při pondělku?
Blanko, 155 cm už jako miminko? Juuu...to můj má jako dospělý 150 cm.
lesterka
napsal(a):
Ahojda, tak jsme se na vás zase přišli kouknout. Jak se máte takhle při pondělku?
Ahojda holky..ja su unavena jak nejvic to jde....5 dni v praci a za posledni 2 dny jen 4 hodiny spanku...neska jsem jeste nespala...tak to asi za chvili zalomim
xanty
napsal(a):
Ahojda holky..ja su unavena jak nejvic to jde....5 dni v praci a za posledni 2 dny jen 4 hodiny spanku...neska jsem jeste nespala...tak to asi za chvili zalomim
Ahoj, já se přidám...
Jsem z Kroměříže, chodím jezdit do rodinné stáje. Fotky nemám tady v počítači, tak dodám večer :)
www.arabians.webnode.cz
xanty
napsal(a):
Ahojte, no prádniny rychle utekly...
Jinak máme se dobře, přežili jsme všechny krize a nepříjemnosti, snad už bude jenom lépe.. ale na zimu se nikdo netěší.
Ahoj Luci, kde se teďka nacházíte,nemůžu si jízdranu přiřadit k žádné stáji. A co Lagrenek? Dobrý?
berusenka
napsal(a):
Ahojte, no prádniny rychle utekly...
Jinak máme se dobře, přežili jsme všechny krize a nepříjemnosti, snad už bude jenom lépe.. ale na zimu se nikdo netěší.
Ahoj Luci, kde se teďka nacházíte,nemůžu si jízdranu přiřadit k žádné stáji. A co Lagrenek? Dobrý?
Ještě jednu fotku pro zasmání a můžete i tipovat jestli je ta tráva tak vysoká nebo tan poník zapadnul
lesterka
napsal(a):
Ahoj Lenko. To už tak bývá, že kladrubáci bývají "trošku" vyšší. Ale stejně dostávám strach, že až bude dospělá, budu si muset pořídit na nasedání žebřík.
pokeckast
napsal(a):
Ahoj Lenko. To už tak bývá, že kladrubáci bývají "trošku" vyšší. Ale stejně dostávám strach, že až bude dospělá, budu si muset pořídit na nasedání žebřík.
Ahoj lidicky zdravim vas vsecky..jak se mate? co konici? to pocasi se nam pekne zkazilo a zacne nam tuha zima..:( ale konikum je zase dobre ne ty hrozny vedra..a jde to videt i na praci Lagren mi vcera chodil jak drezurak...skoda ze tam nebyl nikdo kdo by fotil :( a co vasi konici? at neupadnem :(
pokeckast
napsal(a):
Eliška
xanty
napsal(a):
Ahoj lidicky zdravim vas vsecky..jak se mate? co konici? to pocasi se nam pekne zkazilo a zacne nam tuha zima..:( ale konikum je zase dobre ne ty hrozny vedra..a jde to videt i na praci Lagren mi vcera chodil jak drezurak...skoda ze tam nebyl nikdo kdo by fotil :( a co vasi konici? at neupadnem :(
ahoj, murec se mi uz pekne zakulacuje, konecne zacina vypadat tehotne :) ale ty hnusny zimni chlupy!!!!! liju na ni litry equistaru abych z ni dostala ten prach protoze letos nebudeme kvuli miminku holit. fuj chlupy!!! :)))
sandimura
napsal(a):
ahoj, murec se mi uz pekne zakulacuje, konecne zacina vypadat tehotne :) ale ty hnusny zimni chlupy!!!!! liju na ni litry equistaru abych z ni dostala ten prach protoze letos nebudeme kvuli miminku holit. fuj chlupy!!! :)))
nouzto na nzcia by videt pekne :) joo joo chlupy..premyslim jestli holit nebo se vykaslat..ale asi oholim ale zatim se to jeste da ustat..:)
pokeckast
napsal(a):
Eliška
Ahooj, my jsme z Kamenného Dvora (asi 30 km od Brna)
spiritka
napsal(a):
Ahooj, my jsme z Kamenného Dvora (asi 30 km od Brna)
nooo pomalu ale jiste se nam to tu kupí.....tak co uz jste jeli nejakyho Huberta nebo pojedete?
xanty
napsal(a):
nooo pomalu ale jiste se nam to tu kupí.....tak co uz jste jeli nejakyho Huberta nebo pojedete?
huberta bych jela... ale uz se mi kun skoro nevejde do voziku :) a to je teprve 4 a pul mesice! nevim co budu delat v 11... :) a co ty? kam razis?
tady jedna z lonska... Eliot
sandimura
napsal(a):
huberta bych jela... ale uz se mi kun skoro nevejde do voziku :) a to je teprve 4 a pul mesice! nevim co budu delat v 11... :) a co ty? kam razis?
tady jedna z lonska... Eliot
Já se požádných ani nepídím, když čtu, jak některé huberty probíhají, tak nevím nevím, jak bych tam se svým mladým hřebcem pochodila. Nerada bych, aby se komukoliv něco stalo. A z neopatrných lidí mám strach