evamiskechova
napsal(a):
Ahoj,
jedete se taky podívat na CDI do Brna?
Já jedu v neděli na čumendu. S největší pravděpodobností pojedu asi sama, tak jestli se chce někdo připojit, budu ráda za příspěvek na naftu. Trasa Šumvald - Litovel - Olomouc - Brno.
Předem upozorňuji, že jedu ráno a plánuju tam být od začátku do konce.
Dobrý den,
taky bych se jela moc ráda podívat.Myslím,že je to dobrá příležitost vidět drezuru na kvalitní urovni.Moc ráda bych jela,ale nevím jestli nám vyjde čas.. :-).
J.
evamiskechova
napsal(a):
Ahoj,
Já jedu v neděli na čumendu. S největší pravděpodobností pojedu asi sama, tak jestli se chce někdo připojit, budu ráda za příspěvek na naftu. Trasa Šumvald - Litovel - Olomouc - Brno.
Tak nakonec jedem také na 100% , zž se těším ;-)
evamiskechova
napsal(a):
Ahoj,
To já se těším už od vydání sportovního kalendáře, odmítla jsem jet na dovolenou, takže teď jsem sama doma, ostatní jsou na Kypru.
To bych přece přišla o CDI? No ne?
evamiskechova
napsal(a):
To já se těším už od vydání sportovního kalendáře, odmítla jsem jet na dovolenou, takže teď jsem sama doma, ostatní jsou na Kypru.
To bych přece přišla o CDI? No ne?
Tak to u nás nehrozí jet na dovolenou.. ,ne ,že by jsme nechtěli.. ,ale v létě musíme nakoupit slánu a oves a zbytek sena ,co nenasušíme takže na moře už nám nezbyde
jarca
napsal(a):
Tak to u nás nehrozí jet na dovolenou.. ,ne ,že by jsme nechtěli.. ,ale v létě musíme nakoupit slánu a oves a zbytek sena ,co nenasušíme takže na moře už nám nezbyde
Tak to já nakupuju všechno, není co nasušit ani kde. Ale pro toho jednoho koníka co mám, to není taková hrůza. Občas se dostanu na stav dva kusy, ale i tak to jde.
evamiskechova
napsal(a):
Tak to já nakupuju všechno, není co nasušit ani kde. Ale pro toho jednoho koníka co mám, to není taková hrůza. Občas se dostanu na stav dva kusy, ale i tak to jde.
JJ ,pro jednoho nebo dva to ještě jde..Jinak náhodou asi nemáte nějaké foto,ze závodů 24.5.?Našla jsem jen nějaké co jsou na stránkách Dubicka,jiné nemůžu nikde sehnat.. :-(
evamiskechova
napsal(a):
Ahoj,
To už tam nikdo jiný nejede?
nikanie
napsal(a):
My máme (teda skoro sousední stáj ) VC a skok. pohár, takže já zůstavám v Opavě, sice jako drezurní jezdec by se mi to taky líbilo vidět,ale samotné se mi nechtělo :(
Škoda.
Začínám mít pocit, že asi pojedu sama. No nevadí, jsou horší věci.
Jen pro zajímavost, s jakým koníkem jste na Dubicku byla? Jestli to není tajemstvím.
Třeba vyhrábnu z počítače taky nějaké fotky.
evamiskechova
napsal(a):
Škoda.
Začínám mít pocit, že asi pojedu sama. No nevadí, jsou horší věci.
Jen pro zajímavost, s jakým koníkem jste na Dubicku byla? Jestli to není tajemstvím.
Třeba vyhrábnu z počítače taky nějaké fotky.
To by bylo fajn,ale pochybuju :-)...jeli jsme jen Z, koník Gordon,obyč hnědák, posílám fotku
nikanie
napsal(a):
To by bylo fajn,ale pochybuju :-)...jeli jsme jen Z, koník Gordon,obyč hnědák, posílám fotku
máte pravdu našla jsem jen dvě, ale jen jedna se dá publikovat, a to je ještě trochu z dálky
evamiskechova
napsal(a):
Ahoj,
Nazdar,
tak jak se Vám líbilo, mě moc. Jsem sice dost spálená, ale bylo to skvělé.
Hotový babylón, tolik různých řečí pohromadě.
Bohužel jsem neměla foťák, nemáte někdo fotky?
evamiskechova
napsal(a):
Nazdar,
JJ ,bylo to super.. :-)
Fotky mám,ale mám jich málo - raději jsem je natáčela na foták :-)
evamiskechova
napsal(a):
Nazdar,
Vedro jako každej rok...
Fotky mám jen z nedělního dopoledne, moc dlouho jsem tam nevydržela, to se nedá...
evamiskechova
napsal(a):
Nazdar,
Soutěžícího s Kyrgistánu jsem nějak přehlídla :)
evamiskechova
napsal(a):
Krásné fotky. Škoda, líbil se mi ten koník. No já jsem tam vydržela od rána do večera, když už tak už.
Ještě že jsem měla deštník, jinak bych se usmažila.
Nj, bylas líp připravená...
evizna
napsal(a):
Nj, bylas líp připravená...
jo,jo to víš, "povinná závodní výbava pro čumily"- deštník, na jaře gumáky, sluneční brýle, nějaká ta skládací stolička nebo nějaký "podprdélník", drezurní úlohy , jídlo a pití......atd
Ještě že tentokrát se dalo parkovat v areálu, vždycky jsem všechno tahala sebou v botohu