Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2008 10:49

Ahoj,

jedete se taky podívat na CDI do Brna?

Já jedu v neděli na čumendu. S největší pravděpodobností pojedu asi sama, tak jestli se chce někdo připojit, budu ráda za příspěvek na naftu. Trasa Šumvald - Litovel - Olomouc - Brno.

Předem upozorňuji, že jedu ráno a plánuju tam být od začátku do konce.

16.6.2008 13:44

evamiskechova napsal(a):
Ahoj,

Já jedu v neděli na čumendu. S největší pravděpodobností pojedu asi sama, tak jestli se chce někdo připojit, budu ráda za příspěvek na naftu. Trasa Šumvald - Litovel - Olomouc - Brno.

Dobrý den,
taky bych se jela moc ráda podívat.Myslím,že je to dobrá příležitost vidět drezuru na kvalitní urovni.Moc ráda bych jela,ale nevím jestli nám vyjde čas.. :-).
J.

18.6.2008 08:23

evamiskechova napsal(a):
Ahoj,

Tak nakonec jedem také na 100% , zž se těším ;-)

18.6.2008 08:28

evamiskechova napsal(a):
Ahoj,

To já se těším už od vydání sportovního kalendáře, odmítla jsem jet na dovolenou, takže teď jsem sama doma, ostatní jsou na Kypru.

To bych přece přišla o CDI? No ne?

18.6.2008 08:54

evamiskechova napsal(a):
To já se těším už od vydání sportovního kalendáře, odmítla jsem jet na dovolenou, takže teď jsem sama doma, ostatní jsou na Kypru.

To bych přece přišla o CDI? No ne?

Tak to u nás nehrozí jet na dovolenou.. ,ne ,že by jsme nechtěli.. ,ale v létě musíme nakoupit slánu a oves a zbytek sena ,co nenasušíme takže na moře už nám nezbyde

18.6.2008 08:59

jarca napsal(a):
Tak to u nás nehrozí jet na dovolenou.. ,ne ,že by jsme nechtěli.. ,ale v létě musíme nakoupit slánu a oves a zbytek sena ,co nenasušíme takže na moře už nám nezbyde

Tak to já nakupuju všechno, není co nasušit ani kde. Ale pro toho jednoho koníka co mám, to není taková hrůza. Občas se dostanu na stav dva kusy, ale i tak to jde.

18.6.2008 09:10

evamiskechova napsal(a):
Tak to já nakupuju všechno, není co nasušit ani kde. Ale pro toho jednoho koníka co mám, to není taková hrůza. Občas se dostanu na stav dva kusy, ale i tak to jde.

JJ ,pro jednoho nebo dva to ještě jde..Jinak náhodou asi nemáte nějaké foto,ze závodů 24.5.?Našla jsem jen nějaké co jsou na stránkách Dubicka,jiné nemůžu nikde sehnat.. :-(

20.6.2008 07:28

evamiskechova napsal(a):
Ahoj,

To už tam nikdo jiný nejede?

20.6.2008 10:19

jarca napsal(a):
JJ ,pro jednoho nebo dva to ještě jde..Jinak náhodou asi nemáte nějaké foto,ze závodů 24.5.?Našla jsem jen nějaké co jsou na stránkách Dubicka,jiné nemůžu nikde sehnat.. :-(

já mám,ale jen svoje takže ti taky moc nepomůžu

20.6.2008 10:21

evamiskechova napsal(a):
To už tam nikdo jiný nejede?

My máme (teda skoro sousední stáj ) VC a skok. pohár, takže já zůstavám v Opavě, sice jako drezurní jezdec by se mi to taky líbilo vidět,ale samotné se mi nechtělo :(

20.6.2008 13:03

jarca napsal(a):

Dvě co jsem měla, jsem poslala, jinak jsem Vás tam nenašla.

20.6.2008 13:09

nikanie napsal(a):
My máme (teda skoro sousední stáj ) VC a skok. pohár, takže já zůstavám v Opavě, sice jako drezurní jezdec by se mi to taky líbilo vidět,ale samotné se mi nechtělo :(

Škoda.

Začínám mít pocit, že asi pojedu sama. No nevadí, jsou horší věci.

Jen pro zajímavost, s jakým koníkem jste na Dubicku byla? Jestli to není tajemstvím.
Třeba vyhrábnu z počítače taky nějaké fotky.

20.6.2008 20:04

evamiskechova napsal(a):
Škoda.

Začínám mít pocit, že asi pojedu sama. No nevadí, jsou horší věci.

Jen pro zajímavost, s jakým koníkem jste na Dubicku byla? Jestli to není tajemstvím.
Třeba vyhrábnu z počítače taky nějaké fotky.

To by bylo fajn,ale pochybuju :-)...jeli jsme jen Z, koník Gordon,obyč hnědák, posílám fotku

21.6.2008 07:51

nikanie napsal(a):
To by bylo fajn,ale pochybuju :-)...jeli jsme jen Z, koník Gordon,obyč hnědák, posílám fotku

máte pravdu našla jsem jen dvě, ale jen jedna se dá publikovat, a to je ještě trochu z dálky

22.6.2008 08:16

evamiskechova napsal(a):
máte pravdu našla jsem jen dvě, ale jen jedna se dá publikovat, a to je ještě trochu z dálky

Děkujiiii !!!!!!

23.6.2008 07:52
evamiskechova

XXX.XXX.97.194

evamiskechova napsal(a):
Ahoj,

Nazdar,

tak jak se Vám líbilo, mě moc. Jsem sice dost spálená, ale bylo to skvělé.
Hotový babylón, tolik různých řečí pohromadě.

Bohužel jsem neměla foťák, nemáte někdo fotky?

23.6.2008 10:44
jarca

XXX.XXX.114.247

evamiskechova napsal(a):
Nazdar,

JJ ,bylo to super.. :-)
Fotky mám,ale mám jich málo - raději jsem je natáčela na foták :-)

23.6.2008 11:19
evamiskechova

XXX.XXX.97.194

jarca napsal(a):
JJ ,bylo to super.. :-)
Fotky mám,ale mám jich málo - raději jsem je natáčela na foták :-)

Nemáte náhodou fotky foho účastníka z Kyrgistánu? Čistě náhodou, jel v první soutěži. A skončil jako čtvrtý.

23.6.2008 12:57
evizna

XXX.XXX.130.213

evamiskechova napsal(a):
Nazdar,

Vedro jako každej rok...
Fotky mám jen z nedělního dopoledne, moc dlouho jsem tam nevydržela, to se nedá...

23.6.2008 13:02
evizna

XXX.XXX.130.213

evamiskechova napsal(a):
Nazdar,

Soutěžícího s Kyrgistánu jsem nějak přehlídla :)

23.6.2008 14:36
evamiskechova

XXX.XXX.97.194

evizna napsal(a):
Soutěžícího s Kyrgistánu jsem nějak přehlídla :)

Krásné fotky. Škoda, líbil se mi ten koník. No já jsem tam vydržela od rána do večera, když už tak už.
Ještě že jsem měla deštník, jinak bych se usmažila.

23.6.2008 14:53
evizna

XXX.XXX.130.213

evamiskechova napsal(a):
Krásné fotky. Škoda, líbil se mi ten koník. No já jsem tam vydržela od rána do večera, když už tak už.
Ještě že jsem měla deštník, jinak bych se usmažila.

Nj, bylas líp připravená...

23.6.2008 15:11
evamiskechova

XXX.XXX.97.194

evizna napsal(a):
Nj, bylas líp připravená...

jo,jo to víš, "povinná závodní výbava pro čumily"- deštník, na jaře gumáky, sluneční brýle, nějaká ta skládací stolička nebo nějaký "podprdélník", drezurní úlohy , jídlo a pití......atd

Ještě že tentokrát se dalo parkovat v areálu, vždycky jsem všechno tahala sebou v botohu

Přidejte reakci

Přidat smajlík