Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2008 15:20

Jejda, baby, to nikdo nemáte nic na srdci?

Luci, mejl pořád nepřišel :-( ale neboj, nespěchá to :-)

jináč jsem se dnes upsala Leni a Nadi jako polívač či dokumentač na Zelčín /jestli teda bude ), tož doufám, že tam nebudem samy ;)

18.6.2008 18:49

janele napsal(a):

jináč jsem se dnes upsala Leni a Nadi jako polívač či dokumentač na Zelčín /jestli teda bude ), tož doufám, že tam nebudem samy ;)

na mailu se pracuje :-))

tak ať se v zelčíně daří, já byla včera moc spokojená se sněhul, měla nějakou úžasnou náladu, byly jsme 2 hoďky venku a krásně reagovala, dkonce bez mrknutí oka zvládla 2 mega traktory naráz, které za sebou táhly nějaké příšernosti, ketré se točily ve vzduchu :-))).

jo a taky mi došla přihláška na výstavu, že bych začala trénovat . Ale uchovnění furt nic .

18.6.2008 19:13

janele napsal(a):

My se na Zelčín taky chystáme

18.6.2008 19:40

haydee napsal(a):
My se na Zelčín taky chystáme

Terko, fakt? Co pojedete? My jedem poprvé...bojím bojím

18.6.2008 19:44

janele napsal(a):

Terko a budete soupeři nebo jste v jiné kategorii?
Tak ať vyhraje ten lepší :-)))

Leni, pochopila´s popis?:-)

18.6.2008 19:47

luckai napsal(a):
Terko a budete soupeři nebo jste v jiné kategorii?
Tak ať vyhraje ten lepší :-)))

Leni, pochopila´s popis?:-)

JJ Luci pochopila...ale nějak nechápu, jak to bude pak v praxi dělat :-) když couvá, tak zákonitě změní polohu...a dá mi to sakra práci ho zacouvat, když takhle stojí...tak si nedokážu představit, že někdy jenom přenese váhu :_))) Ale včera jsem to zkusili a budem pilně trénovat :)

18.6.2008 19:49

lesterka napsal(a):
JJ Luci pochopila...ale nějak nechápu, jak to bude pak v praxi dělat :-) když couvá, tak zákonitě změní polohu...a dá mi to sakra práci ho zacouvat, když takhle stojí...tak si nedokážu představit, že někdy jenom přenese váhu :_))) Ale včera jsem to zkusili a budem pilně trénovat :)

Zkusím s plňasem Lko, pěkně pomaličku na dojetí

18.6.2008 19:51

haydee napsal(a):
Zkusím s plňasem Lko, pěkně pomaličku na dojetí

Btw...my nikomu konkurovat nebudem, my se jdem okoukávat a doufat, že projdem aspoň vstupní veterinou :-))

Tak já na vás budu myslet :-)) My o vítězné vavříny soutěžit rozhodně nebudem :-))
Si už přihlášená? Chodí nějaké potvrzení přihlášky? Já ji posílala mailem dva dny zpátky a nikdo se mi neozval, tak nevím...

18.6.2008 20:12

lesterka napsal(a):
Btw...my nikomu konkurovat nebudem, my se jdem okoukávat a doufat, že projdem aspoň vstupní veterinou :-))

Tak já na vás budu myslet :-)) My o vítězné vavříny soutěžit rozhodně nebudem :-))
Si už přihlášená? Chodí nějaké potvrzení přihlášky? Já ji posílala mailem dva dny zpátky a nikdo se mi neozval, tak nevím...

Zatím mi vždycky na přihlášku odpověděli něco ve smyslu že je přijata, že se těší nebo tak.. (je to snad i slušnost, odepsat i blbý OK), ale teď mají asi jiný starosti, nevím, vydrž . Pojedete teda KP? To zmáknete levou zadní, jen je tam prý tvrdo, toho se bojim já

18.6.2008 20:24

haydee napsal(a):
Zatím mi vždycky na přihlášku odpověděli něco ve smyslu že je přijata, že se těší nebo tak.. (je to snad i slušnost, odepsat i blbý OK), ale teď mají asi jiný starosti, nevím, vydrž . Pojedete teda KP? To zmáknete levou zadní, jen je tam prý tvrdo, toho se bojim já

Tak držím...ještě mají do uzávěrky spoustu času :-)
JJ...jedem KP, tak uvidime, co bude prcek říkat na ostatní koně a takový záhul :))

Jedu tam na popud Lady, prý je tam jednoduchý terén. Tvrdo mi nevadí, my tu máme taky tvrdo a hlavně samé šutry. Tak to budem skoro jako doma

18.6.2008 20:25

lesterka napsal(a):
JJ...jedem KP, tak uvidime, co bude prcek říkat na ostatní koně a takový záhul :))

Jedu tam na popud Lady, prý je tam jednoduchý terén. Tvrdo mi nevadí, my tu máme taky tvrdo a hlavně samé šutry. Tak to budem skoro jako doma

Ahoj všem...no jsem na Vás holky zvědavá jak to dopadne v Zelčíně

18.6.2008 20:27

lesterka napsal(a):

Já už se zas těším

18.6.2008 20:36

janele napsal(a):

No Leni, pravda, že když ho zacouváš tak si zničíš postoj :-), takže první cvičíš couvání a přenášení váhy a až to umíš, tak si ho postavíš do postoje zkusíš jestli ti váhu přenese, když ne, tak musíš zacouvat a začít znova .
A to ti jako couvá z postoje hůř? To by mělo být jedno ne?

18.6.2008 21:14

luckai napsal(a):
No Leni, pravda, že když ho zacouváš tak si zničíš postoj :-), takže první cvičíš couvání a přenášení váhy a až to umíš, tak si ho postavíš do postoje zkusíš jestli ti váhu přenese, když ne, tak musíš zacouvat a začít znova .
A to ti jako couvá z postoje hůř? To by mělo být jedno ne?

tak budem couvat a ničit :)))

JJ couvá trošku hůř, protože už se těší na odměnu a nechce se mu dozadu, proč by tam taky chodil, když odměnu mám já vepředu v kapse, ne?

18.6.2008 21:25

lesterka napsal(a):

JJ couvá trošku hůř, protože už se těší na odměnu a nechce se mu dozadu, proč by tam taky chodil, když odměnu mám já vepředu v kapse, ne?

Tak my asi taky...

18.6.2008 22:23

sabina napsal(a):
Tak my asi taky...

Nazdárek, trochu vám to tu zaplácam fotkami nášho najnovšieho prírastka.

18.6.2008 22:25

lastovicka napsal(a):
Nazdárek, trochu vám to tu zaplácam fotkami nášho najnovšieho prírastka.

Je to asilný žrebček narodený 27.5. 2008.

18.6.2008 22:30

lastovicka napsal(a):
Je to asilný žrebček narodený 27.5. 2008.

Je na predaj, takže, keby mal niekto záujem viac info na tel. čísle 602 744 596. Nezávazná návšteva vítaná /okres Žďár nad Sázavou/. Treba včas rezervovať.

18.6.2008 22:31

lastovicka napsal(a):
Je na predaj, takže, keby mal niekto záujem viac info na tel. čísle 602 744 596. Nezávazná návšteva vítaná /okres Žďár nad Sázavou/. Treba včas rezervovať.

Matka Usaja

18.6.2008 22:32

lastovicka napsal(a):
Matka Usaja

Ešte kuk

18.6.2008 22:34

lastovicka napsal(a):
Ešte kuk

Otec Ubajlan, šikovný skokan.

18.6.2008 22:36

lastovicka napsal(a):
Otec Ubajlan, šikovný skokan.

A ešte hop

18.6.2008 22:38

lastovicka napsal(a):
A ešte hop

Zuby síce ešte nemám, ale flémovať už viem

18.6.2008 22:40

lastovicka napsal(a):
Zuby síce ešte nemám, ale flémovať už viem

Kulíšek

18.6.2008 22:41

lastovicka napsal(a):
Kulíšek

A na dnes posledná.

18.6.2008 22:57

lesterka napsal(a):

jo táák :-)). No to je to co jsem psala, to mu musíš razantněj vysvětlit, že prostě couvat bude, jenže pak pokud to budeš dělat dýl se ti může stát, že se mu zas nebude chtít natahovat za mrkví :-))). Takže to si chce pohrát a střídavě pořád opakovat jedno i druhé :-)))

19.6.2008 14:59

janele napsal(a):

Holky nejely byste někdo?
http://www.arabhorsenews.com/Asilcup/index.htm
Jinak jsou termíny zahr. výstav letos pro mě na nic, vždy se mi s něčím kryjí - moje závody, výstava atd. Na Asil Cup bych docela vyrazila...

19.6.2008 15:01

ms napsal(a):
Jinak jsou termíny zahr. výstav letos pro mě na nic, vždy se mi s něčím kryjí - moje závody, výstava atd. Na Asil Cup bych docela vyrazila...

Jo, pročítala jsem teď pravidla a koně mají být předváděni v přirozeném nenataženém postoji, chrastítka apod. jsou zakázány. To je něco pro mě :) Taky tam mají být dist. jízdy, drezúra a western. + samozřejmě předváděčka hřebců.

20.6.2008 13:05

ms napsal(a):

kdy, kde, jak, na jak dlouho za kolik?

To je smůla, že by náš trénink výstavního postoje přišel vniveč ?

20.6.2008 13:47

luckai napsal(a):

Wow, jako že bys jela s koněm? I ty odvaho. Ne já myslela na čumendu - na dva dny za podíl na naftě a museli bychom tam najít nějaké levné ubytko.

20.6.2008 13:49

luckai napsal(a):

info kde, kdy a tak je na těch stránkách - poslední víkend v srpnu, německo, z prahy asi 620 km

20.6.2008 13:59

luckai napsal(a):

a po cestě bychom mohli zčučnout tohohle hřebce : http://www.khamal-el-assuad.de/8aktuelles.html
classic mansour

20.6.2008 14:21

ms napsal(a):
a po cestě bychom mohli zčučnout tohohle hřebce : http://www.khamal-el-assuad.de/8aktuelles.html
classic mansour

To zní dost dobře..sakriš, to by nebyl špatný nápad

20.6.2008 15:17

ms napsal(a):
classic mansour

no já myslela jak je to zhruba daleko a v které je to oblasti?, u jakého města. se mi to nechce hledat .
Na kolik myslíš by vyšla cesta?
Můžu vzít stan , ale v Německu je to asi trošku problém, jen tak se někam uložit :-))

20.6.2008 15:21

luckai napsal(a):
no já myslela jak je to zhruba daleko a v které je to oblasti?, u jakého města. se mi to nechce hledat .
Na kolik myslíš by vyšla cesta?
Můžu vzít stan , ale v Německu je to asi trošku problém, jen tak se někam uložit :-))

nebo když už tam budem, můžem spát zrovna na Wocklumu , měli bychom to blízko .
A co vstupné?

20.6.2008 16:46

luckai napsal(a):
nebo když už tam budem, můžem spát zrovna na Wocklumu , měli bychom to blízko .
A co vstupné?

ješišinky vy toho po mně chcete :) Je to před Dortmundem. Viamichelin vyhodil 670 km (620 bylo z Agipu). Když by vyšlo půjčení oktávky, tak jsme tak okolo 3000 za naftu? Obávám se, že stan v německu jen tak nerozhodíme. Ale určitě by se dal najít nějaký blízký kemp. Vstupné fakt netuším.

21.6.2008 09:11

ms napsal(a):
ješišinky vy toho po mně chcete :) Je to před Dortmundem. Viamichelin vyhodil 670 km (620 bylo z Agipu). Když by vyšlo půjčení oktávky, tak jsme tak okolo 3000 za naftu? Obávám se, že stan v německu jen tak nerozhodíme. Ale určitě by se dal najít nějaký blízký kemp. Vstupné fakt netuším.

Pokud bych se rozhodla, že jedu a vy byste mě vzaly s sebou, tak bych klidně mohla vzít auto.

21.6.2008 10:27

lesterka napsal(a):
Pokud bych se rozhodla, že jedu a vy byste mě vzaly s sebou, tak bych klidně mohla vzít auto.

a nežere ten tvůj brouček moc ?

21.6.2008 10:42

luckai napsal(a):
a nežere ten tvůj brouček moc ?

Holky, tak teda na výlet
No myslím že Vás cesta stát nějak přehnaně nebude. My sice jely benzínem, 8-10l/100km 800km a benzín stál 2 000.Takže myslím, že naftou by jste eventuelně do
3 500 mohly vlízt...pokud to nebudete zbytečně přehánět a nasadíte tempo a jedete. Nejlépe udržovat rychlost...a naše spotřeba nám spadne klidně na 5,6l/100km.

Hlavně foťte jak zběsilé

21.6.2008 11:25

sabina napsal(a):
Holky, tak teda na výlet
No myslím že Vás cesta stát nějak přehnaně nebude. My sice jely benzínem, 8-10l/100km 800km a benzín stál 2 000.Takže myslím, že naftou by jste eventuelně do
3 500 mohly vlízt...pokud to nebudete zbytečně přehánět a nasadíte tempo a jedete. Nejlépe udržovat rychlost...a naše spotřeba nám spadne klidně na 5,6l/100km.

Hlavně foťte jak zběsilé

Přináším pro mě potěšující zprávu....Na dodělání PP máme již konečně všechno dovyřízené....a hurá na věc.

Amira jsme ve čtvrtek očipovali.

21.6.2008 17:02

sabina napsal(a):
Přináším pro mě potěšující zprávu....Na dodělání PP máme již konečně všechno dovyřízené....a hurá na věc.

Amira jsme ve čtvrtek očipovali.

Mám jednu hezkou věc pro Šárku - Eliška Vanišová asi dala k dispozici svoje fotky na tvorbu pexesa. Dcera majitelky stáje mi donesla ukázat pexeso s plemeny koní, že má nové...a on je tam dvakrát Gabor Tak jsem říkala, že super...

Jednou tam kouká ze stáje, a podruhé běží v pampeliškách - perfektní

22.6.2008 10:15

sabina napsal(a):
Mám jednu hezkou věc pro Šárku - Eliška Vanišová asi dala k dispozici svoje fotky na tvorbu pexesa. Dcera majitelky stáje mi donesla ukázat pexeso s plemeny koní, že má nové...a on je tam dvakrát Gabor Tak jsem říkala, že super...

Jednou tam kouká ze stáje, a podruhé běží v pampeliškách - perfektní

Krásná videa...hezké koukání (vymažte mezerky )

http://www.youtube.com/ watch?v=i9S39-Yt3tQ

http://www.youtube.com/ watch?v=CHmup2MSzAI&feature=related

22.6.2008 10:24

lucky napsal(a):
Krásná videa...hezké koukání (vymažte mezerky )

http://www.youtube.com/ watch?v=i9S39-Yt3tQ

http://www.youtube.com/ watch?v=CHmup2MSzAI&feature=related

Tady něco pro Marinu...bába Baahira...Serenity Sonbolah -jsem na ni náhodou narazila

http://www.youtube.com/ watch?v=JN-VtZskVZo&feature=related

22.6.2008 13:45
ms

XXX.XXX.46.252

lesterka napsal(a):

Takže vyrazíme? Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic :) Lenko, tvé auto bude ve více lidech určitě pohodlnější, než oktávka - ta má vepředu dost místa, ale vzadu je docela nepohodlná. Tak jestli nás to nesežere (asi ne - je to nový auto, ne?), tak to berem.

22.6.2008 14:17
ms

XXX.XXX.46.252

lucky napsal(a):
Tady něco pro Marinu...bába Baahira...Serenity Sonbolah -jsem na ni náhodou narazila

Už jsem to video viděla, je takové o S. Sonbolah nicneříkající, ale jediné, co volně koluje.
S. Sonbolah jinak byla americká národní šampionka a pro spoustu lidí do konce života "idol". Jestli chcete překládat, tak tady je moc hezké povídání :

I saw *Serenity Sonbolah on two occasions at Imperial Egyptian Stud. The first time that I had ever seen her, I didn't know it was even her. I had arrived late at Imperial and was walking over to their indoor arena (not the new one), where the open house was being held, as it was raining. As I walked over towards the building, I saw a young girl leading a chestnut mare in from the field. The mare was having a difficult time walking and the girl was very sensitive to her, taking it slowly too, to match the mare's steps. I was looking at her body and she looked stocky, with a lot of substance. There was a lot of horse there. She was not the slight looking, narrower, elongated in the middle kind of horse that seems to be all the rage today. She was compact and she had muscles. She had a darker chestnut coat, not a bright red chestnut coat but that kind of chestnut that is deeper, brown, with a hint of purple. She was dirty and she had not fully shed her winter coat (this was in early May). Gosh, I didn't see anything special or anything that I would consider attractive. I remember thinking to myself that I thought Imperial had dispersed all of their American bloodlines, as she did not have, from a distance, any of the chiseled features that I had seen on the horses that were pictured in the leading Egyptian books of the day. In my haste and arrogance, I had decided that she was definitely not Egyptian and not like the special horses that were waiting inside the building I was heading to.

Imagine my surprise, when later in the day, this mare appeared in the outside ring (the weather had cleared by then and the sun was shining). I recognized her by her walk, as she was led up to the ring.

*Serenity Sonbolah?

Someone must have made a mistake. Or so I thought, I am embarrassed to say.

When the young girl unclipped the lead line and Barbara Griffith had shared some of her story, she asked and encouraged the audience assembled outside of the ring to share their enthusiasm and appreciation, as the mare really liked to show off. I thought, she must be kidding.

I saw a transformation slowly take place...a miracle you might even call it. There was no way that this mare could move like that, based on seeing her walking back to the barn.

With every clap, with every holler, this mare, who was having so much difficulty walking, became a trotting machine, with her tail curled over her back, her nostrils dilated and making this huge snorting sound. She floated this way and she floated that way. She extended her trot in ways that a dressage champion would envy. With every stride, the float lifted her body and she was suspended in the air longer and longer and longer. She was curvy and she was graceful. She danced all over the ring. She was a prima ballerina, showing off all of her best moves. I was so unfair and arrogant in my early appraisal of this beautiful mare. Because she was more beautiful than any horse I had ever seen, as she flew around the arena, swallowing every form of appreciation and really enjoying herself. How did I miss it? I was so confused. I wondered about the discomfort and was she ignoring any pain. But the look on her face was not that of a horse in pain. It was of a horse that was free and joyful and just happy to be alive. My God, what must it feel like to ride this horse I thought? I remember Oliver sharing how not too long ago he had "missed" that special something about Ansata Iemhotep and thinking Ansata Sinan was the more special horse and I understood exactly what he was saying, as I did the same thing to Sonbolah that day. Seeing her walking form the field, I dismissed her and I couldn't wait to get in there and see their most special horses. There's always wonders and I missed it, my own special preview of the most special horse at Imperial, that day.

I'll never forget her. And as many beautiful horses as I have seen since that day, no one can ever be as special as *Serenity Sonbolah. She is unforgettable. She gave us everything she had that day. She gave me more. She gave me a lesson in having a heart. And hearts just don't come any bigger. Do they make them like this anymore?

I'll always be grateful to Barbara Griffith for opening up her farm and sharing these beautiful horses with everyone.

22.6.2008 14:24
ms

XXX.XXX.46.252

lucky napsal(a):

A o jedno video níž je taťka, Ruminaja Ali. Teda ne, že bych byla ten typ, co bulí u přeslazených filmů, ale tohle video mi vždycky nažene do očí slzy. Úžasnej kůň.

22.6.2008 20:08
lesterka

XXX.XXX.2.254

ms napsal(a):
A o jedno video níž je taťka, Ruminaja Ali. Teda ne, že bych byla ten typ, co bulí u přeslazených filmů, ale tohle video mi vždycky nažene do očí slzy. Úžasnej kůň.

Tak když jsem to patřičně nadhodnotila, tak mým autem bysme se měli do 5 tis. vlézt. Reálnější hodnota je tak 4 tis. Ale všechno radši počítám s rezervou :-)

Ještě nemůžu 100% říct, jestli jo nebo ne, protože v tu dobu má zrovna táta narozeníny, tak nevím, jestli jejich oslavu bude ochotný posunout o týden dozadu.

23.6.2008 14:51
luckai

XXX.XXX.178.126

ms napsal(a):
Takže vyrazíme? Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic :) Lenko, tvé auto bude ve více lidech určitě pohodlnější, než oktávka - ta má vepředu dost místa, ale vzadu je docela nepohodlná. Tak jestli nás to nesežere (asi ne - je to nový auto, ne?), tak to berem.

holky tak nechcete jet ještě někdo, ať jsme aspoň čtyři.

Já jsem plná zážitků. Včera jsme byly s koňma na celý den na výletě. Tam se plazili, co noha nohu mine, až my jich bylo líto. Jeli jsme celou cestu krokrm a asi minutu klusali. Ovšem po hodinovém odpočinku a na csetě zpátky už jim to šlapalo až příliš. Nakonec mi Sněhule předvedla rodeo, co sem s ní ještě nezažila po té, co to první kůň odpálil a já ji nepustila (jak jen jsem si to mohla dovolit a ještě na cestě domů). Alespoň měla tolik slušnosti, že nezdrhla, ale bouřila na místě. Tak pár kozelců jsem přežila a šlapala dál. Pak ještě chvíli vztekle poskakovala a popobíhala až to nakonec pochopila .
A dnes mám za sebou první jízdu po 10 letech v autoškole. Přežila jsem a zjistila jsem, že můj zvyk cpát se na krajnici, jen co uvidím protijedoucí auto (ne tak kamion) nezmizel .

23.6.2008 15:06
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
holky tak nechcete jet ještě někdo, ať jsme aspoň čtyři.

Já jsem plná zážitků. Včera jsme byly s koňma na celý den na výletě. Tam se plazili, co noha nohu mine, až my jich bylo líto. Jeli jsme celou cestu krokrm a asi minutu klusali. Ovšem po hodinovém odpočinku a na csetě zpátky už jim to šlapalo až příliš. Nakonec mi Sněhule předvedla rodeo, co sem s ní ještě nezažila po té, co to první kůň odpálil a já ji nepustila (jak jen jsem si to mohla dovolit a ještě na cestě domů). Alespoň měla tolik slušnosti, že nezdrhla, ale bouřila na místě. Tak pár kozelců jsem přežila a šlapala dál. Pak ještě chvíli vztekle poskakovala a popobíhala až to nakonec pochopila .
A dnes mám za sebou první jízdu po 10 letech v autoškole. Přežila jsem a zjistila jsem, že můj zvyk cpát se na krajnici, jen co uvidím protijedoucí auto (ne tak kamion) nezmizel .

Já bych chtěla!!!!!!!!

23.6.2008 18:30
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Já bych chtěla!!!!!!!!

Luckai...hele tvůj úchylnej zvyk je normální...Moje máma i babí jezdí stylem plyn-brzda,. a jakmile potkávají auto...okamžitě dupou na brzdu...zážitek s něma jet.

23.6.2008 18:32
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Luckai...hele tvůj úchylnej zvyk je normální...Moje máma i babí jezdí stylem plyn-brzda,. a jakmile potkávají auto...okamžitě dupou na brzdu...zážitek s něma jet.

Lenííí, Nechystáš se knám? By sme tě potřebovali

23.6.2008 18:33
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Lenííí, Nechystáš se knám? By sme tě potřebovali

Sice nám lezou žebra, ale žere třetím dnem granule...a je vidět zlepšení na srsti,
Myslíte, že to jde? tak rychle?

24.6.2008 14:38
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):
Sice nám lezou žebra, ale žere třetím dnem granule...a je vidět zlepšení na srsti,
Myslíte, že to jde? tak rychle?

Myslím, že za tři dny se to na srsti neprojeví, ale nechci kecat...

Hele, ženský, až se budete nudit , nechcete si stáhnout naše video a podívat se, zda má takhle vypadat flákající se, téměř dvouletý arabský sprateček? (zvlášť vy, co máte zkušenost s mladými arabáši, hmm, Marino? ) Ale nechcu příliš prudit, chápu, že máte lepší práci, než čučet na nějakýho caparta, ale byla bych ráda za názor...
Tady je sprateček postávající, pasoucí... http://zlosin.cz/siri-romantika.avi
a tady prudí kámoša z Walesu... http://zlosin.cz/rostak.avi

24.6.2008 15:38
lucky

XXX.XXX.230.77

janele napsal(a):

Hele, ženský, až se budete nudit , nechcete si stáhnout naše video a podívat se, zda má takhle vypadat flákající se, téměř dvouletý arabský sprateček? (zvlášť vy, co máte zkušenost s mladými arabáši, hmm, Marino? ) Ale nechcu příliš prudit, chápu, že máte lepší práci, než čučet na nějakýho caparta, ale byla bych ráda za názor...

Téda! To byla akce ti lumpíci. Jsem se zasmála. A na tom prvním jsem videla červeně...krásná barva. Má nádherně hustý ocas. Jako dvouletý puboš je rozkošný. Když si vzpomenu na Usinku jak vypadala ve dvou letech...to už je dááávno.
Jinak taky si myslím, že na srsti se to teda tak rychle neprojeví..že by síla sugesce?

24.6.2008 16:28
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Téda! To byla akce ti lumpíci. Jsem se zasmála. A na tom prvním jsem videla červeně...krásná barva. Má nádherně hustý ocas. Jako dvouletý puboš je rozkošný. Když si vzpomenu na Usinku jak vypadala ve dvou letech...to už je dááávno.
Jinak taky si myslím, že na srsti se to teda tak rychle neprojeví..že by síla sugesce?

Mě to právě strašně zarazilo..Nevím co se stalo, ale jako slovo boží..najednou srst jemná, lesklá, a už není tak divná.Nevím.Nedrbe se...z ničeho nic klid. Což mě zarazilo, proto sem to dala v potaz těm granulým.

Nojo...nevim coto

24.6.2008 16:39
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Mě to právě strašně zarazilo..Nevím co se stalo, ale jako slovo boží..najednou srst jemná, lesklá, a už není tak divná.Nevím.Nedrbe se...z ničeho nic klid. Což mě zarazilo, proto sem to dala v potaz těm granulým.

Nojo...nevim coto

Jani, já být tím frííízem nakopala bych oprudinku Siriuse přes zadinku

Sranda, jak na něj pořád dorážel...opičák jeden zrzatej.

Jinak ho pěkně otravujou mušky, co? U papkání....mě by to asi jako koně, normálně snad i přestalo bavit, kdyby mě pořád někdo sral

Chci taky natočit viděo..ale netuším...jak ho vložím.Nato jsem hold skoupá.

24.6.2008 17:08
janele

XXX.XXX.9.3

sabina napsal(a):
Jani, já být tím frííízem nakopala bych oprudinku Siriuse přes zadinku

Sranda, jak na něj pořád dorážel...opičák jeden zrzatej.

Jinak ho pěkně otravujou mušky, co? U papkání....mě by to asi jako koně, normálně snad i přestalo bavit, kdyby mě pořád někdo sral

Chci taky natočit viděo..ale netuším...jak ho vložím.Nato jsem hold skoupá.

Sabi, to je welsh, asi kob ;) Frís fakt ne
Ale máš pravdu, že ho tam Siri pěkně prudí. Ale bývá to oboustranné;)

Ty mouchy tam jsou děsný. Stačí ty obyč, co nekoušou, a já z toho šílím. Ale welshani vypadaj, jakože o ničem neví, a myslím, že i Siri si zvyká (rozhodně rychleji, než já :-)) ). No, každopádně bych ho ráda brzy převezla sem, tady bude mít přístřešek, tak snad to pomůže... hmm...

Video vkládám normálně jako všechny soubory, přes FTP... Ale na faunu to nejde, musíš někam na server, který to umožňuje, a kam máš přístup

24.6.2008 17:21
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):

Ty mouchy tam jsou děsný. Stačí ty obyč, co nekoušou, a já z toho šílím. Ale welshani vypadaj, jakože o ničem neví, a myslím, že i Siri si zvyká (rozhodně rychleji, než já :-)) ). No, každopádně bych ho ráda brzy převezla sem, tady bude mít přístřešek, tak snad to pomůže... hmm...

Video vkládám normálně jako všechny soubory, přes FTP... Ale na faunu to nejde, musíš někam na server, který to umožňuje, a kam máš přístup

připadal mi jak fríííz
Se omlouvám

24.6.2008 17:23
lucky

XXX.XXX.230.77

janele napsal(a):

Jo, ty mouchy jsou někdy otravné. Včera nác tak prudily na vyjížďce na jednom místě. Usa jich měla kolem hlavy hafo, nesedaly, jen kroužily a byla z nich na prášky jak ona, tak já

Jinak já mám videa na stránkách, ale jen z mobilu, takže kvalita bohužel nic moc, no...
teď jsem dávala předvčerem,nebo kdy to bylo, videa na stránky psů..jak jsme sváželi hobliny Use

poslední videa dole...
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ stranka/video

24.6.2008 17:52
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Jo, ty mouchy jsou někdy otravné. Včera nác tak prudily na vyjížďce na jednom místě. Usa jich měla kolem hlavy hafo, nesedaly, jen kroužily a byla z nich na prášky jak ona, tak já

Jinak já mám videa na stránkách, ale jen z mobilu, takže kvalita bohužel nic moc, no...
teď jsem dávala předvčerem,nebo kdy to bylo, videa na stránky psů..jak jsme sváželi hobliny Use

poslední videa dole...
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ stranka/video

No já můžu video bez zvuku (bohužel) nahrát buď na foťák...a to v provedení Quicktime film. Nebo nahrát na kameru, složitě přetáhnout na CD a to pustit na Pc. Nevím jestli by to šlo ale pustit dál.

A jak v tom nedělám, nejsem zběhlá..tak nevím jak to přeukládat aby si to servery vzali...atd. Tak ráda bych třeba video...a už dávno sem chtěla psovi na stránky...ale nedaří se. Jsem hold blbá

24.6.2008 19:02
gianna

XXX.XXX.235.2

janele napsal(a):

Ahoj holky!
Sirius vypadá moc krásně, ty pastviny jsou pro mlaďochy to nejlepší co může být. Je super , že tam má kámoše, který mu trochu zvedá sebevědomí.

My teď pořád makáme na prckovi, máme za sebou výstavu, kde se moc pěkně předvedl. Uchovnili jsme ho a má za sebou už i první připuštěnou kobylku. Je moc šikovný a děnně mě něčím překvapuje - zrovna minulý týden skočil ve volnosti zatím našich rekordních 130cm, což mě fakt odzbrojilo:)

Jinak arábci si užívají tepla, Beník je totál spokojený.. teď o víkendu máme s Gabou zase vystoupení, tak držte palce, protože už jsem s ním pěkně dlouho nic nedělala, pořád se jen plácáme po vyjížďkách...

Tady fotka Gabora s Mossy, jsou do sebe strašně zamilovaní, neudělají jeden bez druhého krok:))

24.6.2008 22:04
losdesertos

XXX.XXX.217.172

gianna napsal(a):
Ahoj holky!
Sirius vypadá moc krásně, ty pastviny jsou pro mlaďochy to nejlepší co může být. Je super , že tam má kámoše, který mu trochu zvedá sebevědomí.

My teď pořád makáme na prckovi, máme za sebou výstavu, kde se moc pěkně předvedl. Uchovnili jsme ho a má za sebou už i první připuštěnou kobylku. Je moc šikovný a děnně mě něčím překvapuje - zrovna minulý týden skočil ve volnosti zatím našich rekordních 130cm, což mě fakt odzbrojilo:)

Jinak arábci si užívají tepla, Beník je totál spokojený.. teď o víkendu máme s Gabou zase vystoupení, tak držte palce, protože už jsem s ním pěkně dlouho nic nedělala, pořád se jen plácáme po vyjížďkách...

Tady fotka Gabora s Mossy, jsou do sebe strašně zamilovaní, neudělají jeden bez druhého krok:))

..tak nech Ti to s Gaborom vyde..aj ja mam s Uranusom tento vikend vystupenie..
..poznate niekto tieto kone...Wirek, Marat a Nowflake Watani?

24.6.2008 22:08
avecaesar

XXX.XXX.26.142

losdesertos napsal(a):

Wirka vlastní myslím Kateřina Králová, je to šiml po Normativovi ale nejsem si jistá

24.6.2008 22:11
gianna

XXX.XXX.235.2

losdesertos napsal(a):

Tak taky drzim palce , at vas vystoupeni vyjde!
Wirka znám, teda jestli je to ten po Normativovi z Wielejky, jako rocka ho pradali z doubravy, tusim jestli Katce Kralove? Boranek ho chvili trenoval na dostihy ale asi neuspesne protoze co ja vim neodstartoval ani v jednom dostihu. Byl to tenkrat moc mily konik.

24.6.2008 22:35
lastovicka

XXX.XXX.100.91

gianna napsal(a):
Tak taky drzim palce , at vas vystoupeni vyjde!
Wirka znám, teda jestli je to ten po Normativovi z Wielejky, jako rocka ho pradali z doubravy, tusim jestli Katce Kralove? Boranek ho chvili trenoval na dostihy ale asi neuspesne protoze co ja vim neodstartoval ani v jednom dostihu. Byl to tenkrat moc mily konik.

Pridám pár fotiek ako malý rastie.

24.6.2008 22:44
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):

24.6.2008 22:46
lucky

XXX.XXX.230.77

lastovicka napsal(a):

Rozkošný. Ta ušiska jsou super.

Jinak držím palečky Gabíkovi, určitě budete šikovní. Jo, Usa si taky libuje v horku, vypéká se za stájí a na pastvině koně zalezlí a ona se vypéká venku na sluníčku....

Jinak pokud si dobře pamatuji, tak koník se jmenuje Snowflake Watani, měl by být po Utrechtovi ze Safie ? ..nevím, abych nekecala...holky by to měly vědět co byly loni na výstavě..někdo jste ho fotil, ne? Vraník s červenou předváděčkou to byl myslím...

24.6.2008 22:47
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):

s maminkou

24.6.2008 22:52
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lucky napsal(a):
Rozkošný. Ta ušiska jsou super.

Jinak držím palečky Gabíkovi, určitě budete šikovní. Jo, Usa si taky libuje v horku, vypéká se za stájí a na pastvině koně zalezlí a ona se vypéká venku na sluníčku....

Jinak pokud si dobře pamatuji, tak koník se jmenuje Snowflake Watani, měl by být po Utrechtovi ze Safie ? ..nevím, abych nekecala...holky by to měly vědět co byly loni na výstavě..někdo jste ho fotil, ne? Vraník s červenou předváděčkou to byl myslím...

Díki, rozkošný je ažaž. Ušiská má po mame.

24.6.2008 22:56
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
Díki, rozkošný je ažaž. Ušiská má po mame.

Trochu akcie.

24.6.2008 22:59
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
Trochu akcie.

24.6.2008 23:04
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):

s mamou je to vačšia sranda

24.6.2008 23:07
lucky

XXX.XXX.230.77

lastovicka napsal(a):

Ušiska má pořádná...rozkošné mimiško, fakt jo..oni jsou všichni k sežrání. Mě moc mrzí, že holčičku svoji mám jen jednu jedinou fotečku jak byla malinká...malé rezavé hříbátko a stráášně chlupaté..narodila se v lednu.

24.6.2008 23:10
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):

mliečny bar

24.6.2008 23:15
lastovicka

XXX.XXX.100.91

lastovicka napsal(a):
mliečny bar

A na koniec kuk. Všetky fotky sú od Jitky Hrdinovej.
Mohli by ste mi napísať, čo je to za koníka na prvej fotke /ryšiak s hviezdou/? Veľmi sa podobá na "našu" El Hannah. Ďakujem.

25.6.2008 06:12
lesterka

XXX.XXX.1.71

lastovicka napsal(a):
A na koniec kuk. Všetky fotky sú od Jitky Hrdinovej.
Mohli by ste mi napísať, čo je to za koníka na prvej fotke /ryšiak s hviezdou/? Veľmi sa podobá na "našu" El Hannah. Ďakujem.

Ten ryzák na první fotce je dvouletý hřebec - Janin Sirius (po Shamirovi)

25.6.2008 08:13
ms

XXX.XXX.46.252

sabina napsal(a):
No já můžu video bez zvuku (bohužel) nahrát buď na foťák...a to v provedení Quicktime film. Nebo nahrát na kameru, složitě přetáhnout na CD a to pustit na Pc. Nevím jestli by to šlo ale pustit dál.

A jak v tom nedělám, nejsem zběhlá..tak nevím jak to přeukládat aby si to servery vzali...atd. Tak ráda bych třeba video...a už dávno sem chtěla psovi na stránky...ale nedaří se. Jsem hold blbá

Já to mám z foťáku stejně. Musíš si ze slunečnice stáhnout nějaký program na změnu formátu, pak to můžeš upravit (já stříhám, navazuju a tak ve Windows Movie Maker) a pak to v jiném formátu natáhnout na web. Jestli si pamatuješ, jak jsem dávala to video Ubajlah s malou, tak tam je ten program v rohu nahoře - ale adresu videa ti teď nenajdu, musíš se pohrabat v "archivu", odjíždíme na týden pryč, tak se tu mějte.

25.6.2008 08:27
klarusa

XXX.XXX.178.93

ms napsal(a):
Já to mám z foťáku stejně. Musíš si ze slunečnice stáhnout nějaký program na změnu formátu, pak to můžeš upravit (já stříhám, navazuju a tak ve Windows Movie Maker) a pak to v jiném formátu natáhnout na web. Jestli si pamatuješ, jak jsem dávala to video Ubajlah s malou, tak tam je ten program v rohu nahoře - ale adresu videa ti teď nenajdu, musíš se pohrabat v "archivu", odjíždíme na týden pryč, tak se tu mějte.

tak si to Marino uzij, trosku volna si zaslouzis , doufam, ze jedes ne pracovat, ale aspon trosicku odpocivat

adresa Satinky s maminkou je plus popis jak ho pustit od Mariny
http://files.filefront.com/video+ubajlah wmv/;10246925;/fileinfo.html

Nesmíš kliknout přímo na to, přesměrovalo by tě to na hlavní stránku, musíš to označit, dát kopírovat a vložit to nahoru jak píšeš adresy. Taky to bohužel nejde přehrát přímo na té stránce, musíš dát Download Now a uložit to do PC.

25.6.2008 19:43
ghajariy

XXX.XXX.20.244

lesterka napsal(a):
Ten ryzák na první fotce je dvouletý hřebec - Janin Sirius (po Shamirovi)

Včera jsme něco dovezli ze Slovenska. Je to 6,5l.pln.arab, valášek polské linie Aleppo x Delvira po Zlatoglow. Je hrozné zlato. Jen slečna co si jej koupila si teď nějak není jistá, zda si jej nechá, zdá se jí trošku menší, má jen Kvh 149cm. No, však se uvidí. Škoda že já už svoji Gajku mám, jinak bych jej hned brala. Ale dva koně v nájemné stáji bych fakt neutáhla.

26.6.2008 00:10
lerry

XXX.XXX.102.84

ghajariy napsal(a):
Včera jsme něco dovezli ze Slovenska. Je to 6,5l.pln.arab, valášek polské linie Aleppo x Delvira po Zlatoglow. Je hrozné zlato. Jen slečna co si jej koupila si teď nějak není jistá, zda si jej nechá, zdá se jí trošku menší, má jen Kvh 149cm. No, však se uvidí. Škoda že já už svoji Gajku mám, jinak bych jej hned brala. Ale dva koně v nájemné stáji bych fakt neutáhla.

Teeeda, Peti ten je moc pěkný, škoda že se nevejde do poníků , i když to bude asi vyšší cenová kategorie než ten náš welšák.
Co dáváš prosím tě Gají na to svědění? Kluci si taky začali škrábat ocásky, tak přemýšlím, čím to mazat

26.6.2008 08:01
lucky

XXX.XXX.230.77

ghajariy napsal(a):

tO JE hezký valášek! Rozkošný. Je starý jako Usa
Jinak Usinka má taky cca 147! Teda jak jsem ji měřila. Ale na westerňáka akorát.

Jinak za hodinku jedeme na vyjížďku s kamarádkou a stavíme se na jízdárně, mají tam přívěs a chci se domluvit, jestli bych tam mohla Usu chodit nyní trohcu trénovat nakládání. Přece jen mívala s tím problém posledně, od doby co se na tom zranila. Loni jsem ji nechala ušít krásné přepravní kamaše, tak je konečně využijeme

26.6.2008 08:37
lesterka

XXX.XXX.147.139

lucky napsal(a):
tO JE hezký valášek! Rozkošný. Je starý jako Usa
Jinak Usinka má taky cca 147! Teda jak jsem ji měřila. Ale na westerňáka akorát.

Jinak za hodinku jedeme na vyjížďku s kamarádkou a stavíme se na jízdárně, mají tam přívěs a chci se domluvit, jestli bych tam mohla Usu chodit nyní trohcu trénovat nakládání. Přece jen mívala s tím problém posledně, od doby co se na tom zranila. Loni jsem ji nechala ušít krásné přepravní kamaše, tak je konečně využijeme

Luci, už si přihlášená na výstavu?

26.6.2008 08:50
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Luci, už si přihlášená na výstavu?

Ještě nee, ale asi bych měla už poslat tu přihlášku. Sakriš, ještě mi nedorazily výsledky té krve. Jak dlouho to trvá? Už je to měsíc a pořád nic. Jako doufám, že to do výstavy snad dojde

Sakriš, ještě se musím pustit konečně do té ohlávky a chtěla jsem stihnout i ten poprsák....chtěla jsem to dát Use na tu volnou disciplínu..může to mít na sobě, ne? Už jsem viděla, že měli koně šátky a podobné hovadiny. Jsem si říkala, že by vypadala jako arab Až na to, že mě naštvala ta hříva. Měla ji tak hustou, krásnou, dlouhou a po zimě ji strašně vypelichala...roste ji nová, ale ta dlouhá šla pryč skoro půlka. Jak bude po výstavě, půjde ostříhat

26.6.2008 08:53
lesterka

XXX.XXX.147.139

lucky napsal(a):
Ještě nee, ale asi bych měla už poslat tu přihlášku. Sakriš, ještě mi nedorazily výsledky té krve. Jak dlouho to trvá? Už je to měsíc a pořád nic. Jako doufám, že to do výstavy snad dojde

Sakriš, ještě se musím pustit konečně do té ohlávky a chtěla jsem stihnout i ten poprsák....chtěla jsem to dát Use na tu volnou disciplínu..může to mít na sobě, ne? Už jsem viděla, že měli koně šátky a podobné hovadiny. Jsem si říkala, že by vypadala jako arab Až na to, že mě naštvala ta hříva. Měla ji tak hustou, krásnou, dlouhou a po zimě ji strašně vypelichala...roste ji nová, ale ta dlouhá šla pryč skoro půlka. Jak bude po výstavě, půjde ostříhat

Tak si zavolej do laboratoře, protože výsledky jsou tak do týdne zpátky. Někde bude problém...

Co jsem viděla fotky z volné disciplíny, tak tam nikdo neměl na koni nic kromě ohlávky, tak nevím, jestli poprsák je vhodný...
A hřívy je nám líto...nám konečně docela pěkně dorostla, za rok už ji bude mít pořádnou :))

26.6.2008 08:57
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Tak si zavolej do laboratoře, protože výsledky jsou tak do týdne zpátky. Někde bude problém...

Co jsem viděla fotky z volné disciplíny, tak tam nikdo neměl na koni nic kromě ohlávky, tak nevím, jestli poprsák je vhodný...
A hřívy je nám líto...nám konečně docela pěkně dorostla, za rok už ji bude mít pořádnou :))

má ji takovou řídkou..měla ji tááák krásnou...bééé, zrovna když máme někam jet, tak takhle vypelichá. Ona ji roste nová, čistě bílá a stará prostě šla pryč..si to blbě načasovala

26.6.2008 08:57
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
má ji takovou řídkou..měla ji tááák krásnou...bééé, zrovna když máme někam jet, tak takhle vypelichá. Ona ji roste nová, čistě bílá a stará prostě šla pryč..si to blbě načasovala

ocas má až na zem, ale ta hříva mě štve, že je nic moc

26.6.2008 09:01
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ocas má až na zem, ale ta hříva mě štve, že je nic moc

takovou ji měla krásnou

26.6.2008 09:21
lesterka

XXX.XXX.147.139

lucky napsal(a):
takovou ji měla krásnou

Neboj, zase naroste :-))

My máme krátkou hřívu i ocas :))

26.6.2008 10:18
ghajariy

XXX.XXX.20.217

lerry napsal(a):
Teeeda, Peti ten je moc pěkný, škoda že se nevejde do poníků , i když to bude asi vyšší cenová kategorie než ten náš welšák.
Co dáváš prosím tě Gají na to svědění? Kluci si taky začali škrábat ocásky, tak přemýšlím, čím to mazat

JJ, Dahib je vážně krasavec. Místo ohradníku měl jen provázek a zcela ho respektuje. Možná se i do poníků vleze, jen je menší než Gaja, tak možná bude mít i jen těch 148cm. Jak veznu foťák, nafotím ještě hlavičku a krček, to je na něm nejkrásnější. Lerry je Renča? Neptej se, kolik stál nebo písni maila, jinak mne všichni poženete na Slovensko pro araba. Jestli bude na prodej, tak asi za jinou cenu ( kolem 50t.)
Na to svědění - Luckai dala novou diskuzi tak tam mrkni. Ale letos je těch žravých mušek hrozně moc.
Nám taky prořídla hříva. Jedem teď do Tlumačova a pak ji hned pokrátím, má to jak vlásky, úplně jemné a hrozně se to cuchá, tak ji má pořád zapletenou. Ocas tahá cca 10cm po zemi, když rozpletu uzlíky.
Čekají nás závody - plánujeme jet 12.7. do Horky u Ol.na western.
Vypadá to, že pojedeme i na národku do Strakonic (od nás 450km), máme tam mít westernové vystoupení a uhradí něco na dopravu a pak možná i do Pardubic.
Luci, zjistíš mi prosím, zda od vás pojede Pavla s paintama do Pardubic a bude mít plný vozík? Pokud ne, ráda bych se svezla za podíl na benzín.

26.6.2008 10:29
janele

XXX.XXX.9.3

ghajariy napsal(a):

Šárko, Mossy je fakt nádherná !

Lastovicka, to hříbátko je rozkošný, jako všechna hříbátka

Hej, Peti, ten arábek je taky moooc krásný ;) Já bych ho hned brala jako kámoša k Sirkovi. :) A ta cena mi takhle od počítače přijde v pohodě. No, škoda, že nikdo z kamarádů není taky nadšenec do arabů, bych ho hned dokopala k nákupu

26.6.2008 12:33
lucky

XXX.XXX.230.77

janele napsal(a):

No jo, já ji taky pořád zaplétám tu hřívu teď..dělám vždycky francouzák. Byly jsme teď na vyjížďce, Usa koukala jako puk, protože všude popadané stromy, měly jsme to jako stezku odvahy, málem se se mnou v klusu rozplácla na blátě, doufám, že si nic nenatáhla, protože měla nohy všude možně, já už se viděla na zemi, jen jsem se pevně chytla hrušky a doufala, že to Usa ustojí bylo to ve svahu..fuj.
Jinak přívěs mám domluvený, klidně mohu kdykoliv chodit trénovat nakládání, Usa ho prohlížela a zkoumala na něm bobany..možná by už do něj i lezla, ale bez přepraváků ji na přívěs nepustím.

26.6.2008 12:56
lesterka

XXX.XXX.147.139

lucky napsal(a):
No jo, já ji taky pořád zaplétám tu hřívu teď..dělám vždycky francouzák. Byly jsme teď na vyjížďce, Usa koukala jako puk, protože všude popadané stromy, měly jsme to jako stezku odvahy, málem se se mnou v klusu rozplácla na blátě, doufám, že si nic nenatáhla, protože měla nohy všude možně, já už se viděla na zemi, jen jsem se pevně chytla hrušky a doufala, že to Usa ustojí bylo to ve svahu..fuj.
Jinak přívěs mám domluvený, klidně mohu kdykoliv chodit trénovat nakládání, Usa ho prohlížela a zkoumala na něm bobany..možná by už do něj i lezla, ale bez přepraváků ji na přívěs nepustím.

Lucky a kdy vyrazíte na nějaké závody?

26.6.2008 13:11
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Lucky a kdy vyrazíte na nějaké závody?

Jo, toť otázka...nechci radši nic plánovat. Závodění mě moc nebere....chtěla jsem původně letos, ale pouštím se naplno do podnikání a soustředila jsem se víc na práci s holčí, výstava bude dost finančně náročná a práce mám nad hlavu. Nyní jsem si domluvila trenérku, takže snad uvidíme nějaké pokroky a pak..kdo ví? Třeba příští rok se zadaří. Ještě je to těžké skloubit se psy..pořád lítáme po výstavách..v sobotu jedeme ráno do Krakowa na mezinárodku, v neděli do Brna na mezinárodku..už jsem z toho na prášky... a to ještě v Brně budu předvádět nejen svoje dva psy, ale ještě v mezitřídě Darésova syna a v mladých Darésovu dceru, takže budu běhat 4 psy...fakt úžasné. Aspoň zhubnu..už nevím jak..denně plavu tak 2-3 hodiny se psy, lítám s koněm, včera jsem s ní běhala po kopcích a kila nic. Jo, holt to má někdo jeduché, když je hubený..ale jak se říká..hubení budou studení až my budeme hubení Takže už se vidím, jak běhám s Usou na výstavě...lezoucí kůň a já kaput

26.6.2008 13:28
luckai

XXX.XXX.178.126

janele napsal(a):

Ahoj holky, já nestíhám a včera jsem měla fakt blbý den. ¨Začalo to v práci pokračovla s koněm a pak se psem, radši to nebudu ani popisovat, hrůza. Už to počasí leze na mozek asi všem.
Kdybyste měli někdo radu na Sněhulino břicho, tak na vedlejší diskuzi.

Peťo, zkus vyfotit ten váš importovaný zázrak víc zblízka, ať se pořádně podíváme :-))
Jinak S Pardubkama nevím, ale myslím, že pojedou asi plní koňu je dost. Ale zeptám se, jsou teď dva vozíky.

A my zas máme dlouhou hřívu, nepéče u Mariny jí prospěla. Tak jsem se přesvědčila, že čím víc se o ni starám tím víc ji vyškubu a když to nechám na pokoji roste je hustší a delší :-)))

29.6.2008 17:42
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Slíbila jsem Vám malou reportáž z Topolčianek z chovatelské výstavy sha . Přidávám pár fotek ( mě s Gajou poznáte ) .

29.6.2008 17:43
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Míša s Wizardem

29.6.2008 17:45
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Šampionkou plemene se stala Shagya Jázmin

29.6.2008 17:47
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Reservní šampionkou se stala česká (moravská) Sheursa

29.6.2008 17:51
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Některé předvedení bylo mooc pěkné

29.6.2008 17:54
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Dalčí český hřebec, u sh.a. neobvyklé barvy. (Luci, ten je tu pro Tebe)

29.6.2008 17:57
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

A pak jsme byli i na Rybnících, odchovně pro sh.a. Nebudu komentovat...

29.6.2008 18:02
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Prostředí bylo jinak moc hezké. Tam vzadu naši koníci dočasně bydleli. Byly tam 3 takové hangáry boxů, každý pro cca 50koní. V těchto bydleli ti platící, tedy i my, Slováci měli vše zdarma a měli montované boxy u hřebčína.

29.6.2008 18:07
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Viděli jsme opravdu pěkné výkony... Někteří předváděli i více než 10koní denně

29.6.2008 18:09
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

I koně podávali hezké výkony, až pobíhala i porota

29.6.2008 18:16
ghajariy

XXX.XXX.4.106

ghajariy napsal(a):
I koně podávali hezké výkony, až pobíhala i porota

Gratuloval nám i náš prezident, pan Dlabola, mimochodem nedávno oslavil již 80let. Ale nechce o tom mluvit, cítí se na dvacet.

29.6.2008 18:28
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

Dneska jsme se vrátili z Tlumačova . Předvděla jsem jako obvykle Gaju :

29.6.2008 18:29
ghajariy

XXX.XXX.4.106

janele napsal(a):

... a Nandyho .

1.7.2008 13:50
lesterka

XXX.XXX.147.139

ghajariy napsal(a):
... a Nandyho .

Super fotečky..muselo tam být pěkně

Holky, já začínám být nervozní...uaaa...to bude fiasko :) Jak to vidím, tak neprojdem ani úvodní veterinou :-)))

1.7.2008 13:56
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):

Holky, já začínám být nervozní...uaaa...to bude fiasko :) Jak to vidím, tak neprojdem ani úvodní veterinou :-)))

To chce klid a nohy v teple...to zvládnete

Fotky jsou krásné, ten ryzák je úžasný

1.7.2008 18:28
zuzule

XXX.XXX.120.157

ghajariy napsal(a):
... a Nandyho .

Reaguju na trochu dřívější příspěvek ohledně vystoupení, protože jsem měla možnost vidět vystoupení Lenky s Uranusem, a moc se mi líbilo :) Spojení s břišní tanečnicí bylo pro mě neobvyklé a moc pěkné zpestření!
Jen škoda, že taková vystoupení nebyla na výstavě zařazena během dne, ale jen na noční show, kdy se příliš fotit nedalo. Ale zkusím na ukázku něco málo sem dát :-)

1.7.2008 18:31
zuzule

XXX.XXX.120.157

lesterka napsal(a):

Ještě jednu

1.7.2008 18:36
zuzule

XXX.XXX.120.157

zuzule napsal(a):
Reaguju na trochu dřívější příspěvek ohledně vystoupení, protože jsem měla možnost vidět vystoupení Lenky s Uranusem, a moc se mi líbilo :) Spojení s břišní tanečnicí bylo pro mě neobvyklé a moc pěkné zpestření!
Jen škoda, že taková vystoupení nebyla na výstavě zařazena během dne, ale jen na noční show, kdy se příliš fotit nedalo. Ale zkusím na ukázku něco málo sem dát :-)

Uranus

1.7.2008 18:38
zuzule

XXX.XXX.120.157

zuzule napsal(a):

1.7.2008 18:42
zuzule

XXX.XXX.120.157

zuzule napsal(a):

A ještě poslední Uranus Ať to tu moc nezahltím

1.7.2008 18:43
klarusa

XXX.XXX.178.93

zuzule napsal(a):
Ještě jednu

Ahoj Zuzko, sem ti psala mejlika, ale nevim jestli dosel

1.7.2008 18:43
zuzule

XXX.XXX.120.157

luckai napsal(a):
Ahoj holky, já nestíhám a včera jsem měla fakt blbý den. ¨Začalo to v práci pokračovla s koněm a pak se psem, radši to nebudu ani popisovat, hrůza. Už to počasí leze na mozek asi všem.
Kdybyste měli někdo radu na Sněhulino břicho, tak na vedlejší diskuzi.

Peťo, zkus vyfotit ten váš importovaný zázrak víc zblízka, ať se pořádně podíváme :-))
Jinak S Pardubkama nevím, ale myslím, že pojedou asi plní koňu je dost. Ale zeptám se, jsou teď dva vozíky.

A my zas máme dlouhou hřívu, nepéče u Mariny jí prospěla. Tak jsem se přesvědčila, že čím víc se o ni starám tím víc ji vyškubu a když to nechám na pokoji roste je hustší a delší :-)))

Taky jsem koukala, jak jí pěkně narostla

1.7.2008 18:48
zuzule

XXX.XXX.120.157

klarusa napsal(a):

Ahojky, juju, už ho tu vidím, jen se mi ztratil mezi ostatním, co se mi tu nakupilo. U foteček čekám na vyjádření Mariny, zkusím se jí zeptat, jak je na tom Bylo jich poměrně hodně, takže než to všechno projde...
Ale dám sem pár fotografií na ukázku

1.7.2008 18:49
zuzule

XXX.XXX.120.157

klarusa napsal(a):

Je to krasavice

1.7.2008 18:51
zuzule

XXX.XXX.120.157

klarusa napsal(a):

A zvědavááá

1.7.2008 19:43
klarusa

XXX.XXX.178.93

zuzule napsal(a):
A zvědavááá

jako cucim s papulou otevrenou, to je ona ta je rozkosna, teda pekne vyrostla, sme naposled videla hribeci fotecky, a tady vypada taaak velika
pisla jsem ti mejlik

2.7.2008 18:14
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
jako cucim s papulou otevrenou, to je ona ta je rozkosna, teda pekne vyrostla, sme naposled videla hribeci fotecky, a tady vypada taaak velika
pisla jsem ti mejlik

Ahoj holky...po dlouhé době se opět koukám....Byla u nás Lenička na návštěvě...a při té příležitosti..vystrouhala mého oře...no teda klobouk dolů . je to šikulka...ještě jednou díky Leni.Máš to u mě.

2.7.2008 20:36
lesterka

XXX.XXX.4.191

sabina napsal(a):
Ahoj holky...po dlouhé době se opět koukám....Byla u nás Lenička na návštěvě...a při té příležitosti..vystrouhala mého oře...no teda klobouk dolů . je to šikulka...ještě jednou díky Leni.Máš to u mě.

Jezis, neni zac :-)) Spis, jestli to prezil tvuj palec

2.7.2008 20:48
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Jezis, neni zac :-)) Spis, jestli to prezil tvuj palec

Áááále, prosímtě, hoblík nehoblík Přežili jsme všichni a to je hlavní

3.7.2008 03:00
ms

XXX.XXX.46.252

janele napsal(a):

Čus baby, tak jsem se právě vrátila z Kypru, ani jsem ještě neviděla čtyřnožce, nechci je budit Minule mi po tom, co jsem týden neviděla koně, připadali jako děsně velká a děsně divná zvěř. Leni a Kláro, na maily odpovím zítra, nedostala jsem se k tomu..Před odjezdem byl šrumec, na Kypru jsem se k netu dostala jednou a za nekřesťansé peníze vyřídila nejnutnější korespondenci, protože v půlce července by měla dorazit Kaapha. Satina je na těch fotkách hrozně srandovní, měla přelínanou jen půlku hlavy..Fotky jsem v rychlosti sjela než jsem vypadla, ale nestihla jsem si k tomu sednout a probrat to. Takže v nejbližších dnech.. Nevím, jestli sem můžu na ukázku hodit nějakou nepodepsanou fotku Raši a Dawly - Dawla se povedla. Zuzko, co?

3.7.2008 10:56
zuzule

XXX.XXX.120.157

ms napsal(a):
Čus baby, tak jsem se právě vrátila z Kypru, ani jsem ještě neviděla čtyřnožce, nechci je budit Minule mi po tom, co jsem týden neviděla koně, připadali jako děsně velká a děsně divná zvěř. Leni a Kláro, na maily odpovím zítra, nedostala jsem se k tomu..Před odjezdem byl šrumec, na Kypru jsem se k netu dostala jednou a za nekřesťansé peníze vyřídila nejnutnější korespondenci, protože v půlce července by měla dorazit Kaapha. Satina je na těch fotkách hrozně srandovní, měla přelínanou jen půlku hlavy..Fotky jsem v rychlosti sjela než jsem vypadla, ale nestihla jsem si k tomu sednout a probrat to. Takže v nejbližších dnech.. Nevím, jestli sem můžu na ukázku hodit nějakou nepodepsanou fotku Raši a Dawly - Dawla se povedla. Zuzko, co?

Určitě, nemám nic proti

3.7.2008 11:52
ms

XXX.XXX.46.252

zuzule napsal(a):
Určitě, nemám nic proti

Rashala, foto Zuzka buráňová

3.7.2008 11:59
ms

XXX.XXX.46.252

zuzule napsal(a):
Určitě, nemám nic proti

Dawlat El Nur, foto Zuzka Buráňová

3.7.2008 12:04
ms

XXX.XXX.46.252

zuzule napsal(a):
Určitě, nemám nic proti

Dawlat El Nur, foto Zuzka buráňová

3.7.2008 12:09
ms

XXX.XXX.46.252

zuzule napsal(a):
Určitě, nemám nic proti

Ghazal má taky spoustu pěkných fotek..
Ghazal Imdal, foto Zuzka Buráňová

3.7.2008 12:11
ms

XXX.XXX.46.252

zuzule napsal(a):
Určitě, nemám nic proti

a poslední..

3.7.2008 13:13
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
a poslední..

krásné fotky, moc jim to sluší Dawl fakt nevypadá na svůj věk, je moc krásná a ta nová hnědka je fakt kočka..nebylo by víc foteček?

Přidejte reakci

Přidat smajlík