Moje klusačka,občas neodhadne velikost překážky....skáčeme jen rekreačně!Jak jsou na tom vaši koníci.....?Taky někdy skákají mega skoky přez maličký křížky?
eliska84
napsal(a):
Moje klusačka,občas neodhadne velikost překážky....skáčeme jen rekreačně!Jak jsou na tom vaši koníci.....?Taky někdy skákají mega skoky přez maličký křížky?
taky klusáček, taky velká rezerva
hannah
napsal(a):
Parmulka a já záody- Baník Ostrava
barletka
napsal(a):
Parmulka a já záody- Baník Ostrava
Teda omlouvám se majitelce koně i fotky , ale já ji sem musela dát dřív než ona
snad to pochopí Týna (JENYSIMONS)
eliska84
napsal(a):
Já s hřebcem Casius (po Cassini 1)...machr, co holky??
frenchik
napsal(a):
Já s hřebcem Casius (po Cassini 1)...machr, co holky??
Můj koník a kámoška na oprácku..On to občas opravdu přehání..Kámošce jsem musela uříznout na foce hlavu, protože se za tu fotku strašně stydí, ale vážně takový skok nečekala...
memmory
napsal(a):
Teda omlouvám se majitelce koně i fotky , ale já ji sem musela dát dřív než ona
snad to pochopí Týna (JENYSIMONS)
teda mem...jsem čuměla jak tele na nový vrata a přemejšlela, že tehle příspěvek jsem fakt nečetla, tudíž jsem sem nepřidávala ani tuhle fotku, ale přemejšlela jsem, jakou sem dám...tak dík..
hlozi
napsal(a):
Můj koník a kámoška na oprácku..On to občas opravdu přehání..Kámošce jsem musela uříznout na foce hlavu, protože se za tu fotku strašně stydí, ale vážně takový skok nečekala...
Taky jednu máme, ale neskáče zas o tolik moc výš - přece jen je to focený v L*
janulka
napsal(a):
Taky jednu máme, ale neskáče zas o tolik moc výš - přece jen je to focený v L*
a našla jsem ještě jednu lepší
lump
napsal(a):
šedé viadukty žerou nožičky
to sice není malá překážka(140cm) ,ale rezervu ještě má
eliska84
napsal(a):
eliska84
napsal(a):
Tak jedna se mnou na malém skoku..Neskrčil nohy,tak to není až tak ono,kdyby je poskládal pod sebe, rezerva vynikne víc
nikanie
napsal(a):
Tak jedna se mnou na malém skoku..Neskrčil nohy,tak to není až tak ono,kdyby je poskládal pod sebe, rezerva vynikne víc
a druhá v ZL ale už beze mě
nikanie
napsal(a):
a druhá v ZL ale už beze mě
Závody Frenštát pod Radhoštěm 06 v květnu. Jezdkyně Vendula Minxová a její kůň Samboscco
monchess
napsal(a):
Závody Frenštát pod Radhoštěm 06 v květnu. Jezdkyně Vendula Minxová a její kůň Samboscco
VT Grygov - Kristýnka Kvapilová a No Name 3
eliska84
napsal(a):
Parmulka
hannah
napsal(a):
konik nad 100cm:))
eliska84
napsal(a):
Tak taky přidávám.... Koukám že všichni klusáci jsou maximalisti, tohle je taky klusačka
eliska84
napsal(a):
monchess
napsal(a):
výborná fotka :)
Vloni jsme u nás na ranči pořádali závody...
eliska84
napsal(a):
Tak další klusák, Rock Skal, opět velká rezerva :-) Krásné foto na www.majta.wz.cz
zirawka
napsal(a):
Tak další klusák, Rock Skal, opět velká rezerva :-) Krásné foto na www.majta.wz.cz
A další
zirawka
napsal(a):
A naposled
Já jsem byla včera na veřejňáčku jako fotograf a pár maximů jsem taky vyfotila...
haisovad
napsal(a):
Já jsem byla včera na veřejňáčku jako fotograf a pár maximů jsem taky vyfotila...
a ještě jeden bubík
monchess
napsal(a):
JÁ NEMŮŽU Z TĚCH KLUSÁKŮ. SKVĚLÝ JUMPY - TADY U NÁS V OKOLÍ OLOMOUCE JICH JE PLNO, A VŽDY NA ZÁVODECH - VT KOUKÁM JAK DIVÁ :)
v v
napsal(a):
Snad se na mě nebude zlobit....Tady Jiřka a Pretoria Sam. nad skokem,takhle skáčou docela běžně
pizneta
napsal(a):
Snad se na mě nebude zlobit....Tady Jiřka a Pretoria Sam. nad skokem,takhle skáčou docela běžně
Mega ale umíme i vetší náš rekord 120cm
kvh Irona 145cm
eliska84
napsal(a):
Takže tady na hobby v Ústí nad Labem. Ona se prostě těch překážek štítí.... . Takhle skáče pořád
eliska84
napsal(a):
ze závodů pony
simlicek

XXX.XXX.107.28
monchess
napsal(a):
PARDON, ALE NĚKTERÉ FOTKY MI PŘIJDOU JAKO Z JINÉHO TÉMATA :) NA PÁR FOTKÁCH MI PŘIJDE SKOK AKORÁT PŘEKÁŽCE. :)
presne tak
eliska84
napsal(a):
Zběsilý skok noričky
eliska84
napsal(a):
Neridé
anky33
napsal(a):
Neridé
Nejlepší jsou vážně ty klusáci
My to většinou odhadeneme, ...
honey
napsal(a):
Nejlepší jsou vážně ty klusáci
My to většinou odhadeneme, ...
a tady zajímavý styl skoku.. (kamarádka)
honey
napsal(a):
a tady zajímavý styl skoku.. (kamarádka)
taky mám!!!!
jessyn
napsal(a):
Tak toto foto je bezkonkurenčně NEJ
90cm, kobylka není klusačka ta je jenom cíťa a bojí se o noženky
kaculka
napsal(a):
90cm, kobylka není klusačka ta je jenom cíťa a bojí se o noženky
Orion