crispo

kviddo
napsal(a):
Ahoj lidi, 23-25.8 jedeme memoriál generála Custera, točíme vlek a zbývá nám jedno místo ve vleku. Kdo by chtěl tak v pátek ráno vyráží poslední várka koní kde je jedno místo. Cena přepravy je 6kč/1 km . Naložení možné kdekoli po cestě Teplice-Slapy. Přednost mají ti co jsou z okolí Teplic .
cauky, jedes zase?:)..my se hodla jet opet taky..tak zebychom se treba uz konecne potkaly? kaca
kviddo
napsal(a):
Ahoj lidi, 23-25.8 jedeme memoriál generála Custera, točíme vlek a zbývá nám jedno místo ve vleku. Kdo by chtěl tak v pátek ráno vyráží poslední várka koní kde je jedno místo. Cena přepravy je 6kč/1 km . Naložení možné kdekoli po cestě Teplice-Slapy. Přednost mají ti co jsou z okolí Teplic .
Ahoj, jsem od Citova, je to 12 km zajizdka od teplicke dalnice, exit Nova ves. Doprava by se mi moc hodila, takze jestli je volno, beru to. Tam i zpatky. Diky za zapravu, Jirka
crispo
napsal(a):
cauky, jedes zase?:)..my se hodla jet opet taky..tak zebychom se treba uz konecne potkaly? kaca
Ahoj Kačko , určitě pojedu pokud Gafin přestane kulhat, pokud ne tak si tam s nim udělám pěknej víkend na vodítku každopádně určitě tam budu tak mi dej nějaký znamení at tě poznám. At vím kdo mi toho koně vůbec dohodil
kviddo
napsal(a):
ahoj Jirko ,místo je Tvoje, zkontaktuj mě na 731 01 88 05 ať se dohodnem na podrobnostech. Katka
loni na Gáfovy (ten hnědej ), jsem vyfocená jak debil
crispo

kviddo
napsal(a):
loni na Gáfovy (ten hnědej ), jsem vyfocená jak debil
tak snad bude ok :) to ja jeste nevim koho vezmu:)..ale urcite si dame na sebe tel :)
crispo
napsal(a):
tak snad bude ok :) to ja jeste nevim koho vezmu:)..ale urcite si dame na sebe tel :)
čekám ted na doktora jsme zvědavá co řekne, dám ti vedět jestli pojedu nebo ne. Už mě to sejří, začíná habrovat s nohama čim dál tim víc. asi potáhne do důchodu.
Každopádně moje tel.č. je 731 01 88 05 tak se mi ozvi. Mi už tam budeme od čtvrtka protože točíme vlek.