YouTube - když už jsme v tom

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2008 21:32
memmory

XXX.XXX.252.35

když už se tady řeší YouTube já nepochopím tohle - hřebčí zápasy

http://www.youtube.com /watch?v=7w0Q-JS9RME&NR=1-1mezera

23.6.2008 21:40
sabina

XXX.XXX.64.178

memmory napsal(a):
když už se tady řeší YouTube já nepochopím tohle - hřebčí zápasy

http://www.youtube.com /watch?v=7w0Q-JS9RME&NR=1-1mezera

Já teda nechápu ani jedno...
To je tak když se nějakej pi...s nudí ....já bych tyhle typy lidí bila na potkání....se nezlobte

23.6.2008 22:23
monchess

XXX.XXX.73.21

sabina napsal(a):
Já teda nechápu ani jedno...
To je tak když se nějakej pi...s nudí ....já bych tyhle typy lidí bila na potkání....se nezlobte

Jo je to hrozný. Ale jak říkám já - jiný krav jiný mrav. Toto by tady v ČR nebylo ale je tady něco, co zase oni nemají. To je to stejné jako kohoutí zápasy, zakázané psí zápasy, býčí aréna ve Španělsku (v Portugalsku býk PŘEŽIJE!!). Jenom vy to máte zkreslené, protože to jsou koně a my jsme milovníci koní. Vadí mi všechny tyto aktivity, ale pořád budou tady takoví blbečci, kteří to dělat budou i nezákonně.

24.6.2008 11:57
memmory

XXX.XXX.252.35

monchess napsal(a):
Jo je to hrozný. Ale jak říkám já - jiný krav jiný mrav. Toto by tady v ČR nebylo ale je tady něco, co zase oni nemají. To je to stejné jako kohoutí zápasy, zakázané psí zápasy, býčí aréna ve Španělsku (v Portugalsku býk PŘEŽIJE!!). Jenom vy to máte zkreslené, protože to jsou koně a my jsme milovníci koní. Vadí mi všechny tyto aktivity, ale pořád budou tady takoví blbečci, kteří to dělat budou i nezákonně.

Jasně jo pro ně je to výdělečné a mě taky nepřišlo že by to koníkům vadilo - když s ještě vyskočí na rampu toho auta .......
Ale dělat by se to nemělo ....

24.6.2008 15:27
zazika

XXX.XXX.161.9

memmory napsal(a):
Jasně jo pro ně je to výdělečné a mě taky nepřišlo že by to koníkům vadilo - když s ještě vyskočí na rampu toho auta .......
Ale dělat by se to nemělo ....

Osobně bych jim hlavně zabandážovala nohy, jinak je to asi baví ale je třeba myslet i na bezpečnost. Já sice tenhle druh zábavy nemusím a rozhodně bych nebyla divák ale jiný kraj jiný mrav. Osobně nemám tyhle národy ( Japonci, Číňané) ráda. Ale to není dáno jen tímto.

Přidejte reakci

Přidat smajlík