"Ty z moderky králíků 176"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2008 08:48
lucky

XXX.XXX.230.77

Tak čekám, čekám, a nové téma pořád nikde, tak jsem to nevydržela

25.6.2008 08:49
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

takže ještě jednou dobré ráno! Teploučko, sluníčko...no spíše začíná být zase tropické vedro

sadzi saj

25.6.2008 08:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Už jsem taky přemýšlela, že založím, když nikdo nic

Jinak přeju dobré ráno,

já si doma zapomněla v lednici snídani, takže mě tu čekala pouze čínská polívka no chuťovka po ránu, fakt že jo

U nás jinak krásně, ale můj krček pěkně pracuje a nemůžu skoro mluvit

25.6.2008 08:51
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
takže ještě jednou dobré ráno! Teploučko, sluníčko...no spíše začíná být zase tropické vedro

Jsem to měla nachystaný a pak jsem to už nestihla odklepnout ...
Mám tu nějak dost práce

zvířátková

25.6.2008 09:03
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):

Jinak přeju dobré ráno,

já si doma zapomněla v lednici snídani, takže mě tu čekala pouze čínská polívka no chuťovka po ránu, fakt že jo

Ještě, že nám jenom píšeš .

25.6.2008 09:04
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Jinak přeju dobré ráno,

Já se nějak nemohla za nic na světě probudit..lidi, asi mám mrtvici z Korejců. Normálně jsou tady na každém rohu, všude dneska ve městě vidíte Korejce, včera jsem šla přes hřiště i u nás na dědině a dvě Korejky....no a teď se mi zdál sen, že jsem byla na školení a pak jsme si chtěli dát blbou minerálku a všude korejské restaurace, všude krámy plné Korejců, všechno v tom stylu..no jako v jiné zemi!....to víte, budou otvírat Nošovice Hyundai a je jich tady jako nasr.... a už se mi pletou i do snů

sadzi saj

25.6.2008 09:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Já se nějak nemohla za nic na světě probudit..lidi, asi mám mrtvici z Korejců. Normálně jsou tady na každém rohu, všude dneska ve městě vidíte Korejce, včera jsem šla přes hřiště i u nás na dědině a dvě Korejky....no a teď se mi zdál sen, že jsem byla na školení a pak jsme si chtěli dát blbou minerálku a všude korejské restaurace, všude krámy plné Korejců, všechno v tom stylu..no jako v jiné zemi!....to víte, budou otvírat Nošovice Hyundai a je jich tady jako nasr.... a už se mi pletou i do snů

to jo Leo, je to pech teda, celý týden nic a pak to na mě skočí, když milost pán už je skoro zdravý

Jo Lucky, tohle si taky občas říkám, že jich tu začíná být, jak na sr.........

25.6.2008 09:20
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
to jo Leo, je to pech teda, celý týden nic a pak to na mě skočí, když milost pán už je skoro zdravý

Jo Lucky, tohle si taky občas říkám, že jich tu začíná být, jak na sr.........

No jo...a už mi lezou i do snu...já teda nejsem přímo rasista...spíše mi vadí flákačí co se přiživují na společnosti, když se člověk chová slušně, je mi jedno, jesti je bílý, černý, žlutý nebo fialový.....ale nějak nejsem nadšená z toho "svěhování národů", které už nějakou dobu probíhá...za chvíli aby jsi pohledala Čecha

sadzi saj

25.6.2008 09:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No jo...a už mi lezou i do snu...já teda nejsem přímo rasista...spíše mi vadí flákačí co se přiživují na společnosti, když se člověk chová slušně, je mi jedno, jesti je bílý, černý, žlutý nebo fialový.....ale nějak nejsem nadšená z toho "svěhování národů", které už nějakou dobu probíhá...za chvíli aby jsi pohledala Čecha

No asi tak nějak, nemůžu Lucky, než souhlasit

25.6.2008 09:28
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

No, to jo ...
Poslední dobou je tu solidní mix

25.6.2008 09:28
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

téda, tady začíná být pooořádné vedro
Jsem chtěla dneska posekat zahradu...asi chcípnu

25.6.2008 09:37
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

téda, tady začíná být pooořádné vedro
Jsem chtěla dneska posekat zahradu...asi chcípnu

Tak sekání dvora na chalupě mám už za sebou

25.6.2008 09:41
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

eh..já letos ještě nesekala sekačkou...všechno sekala Usa...dvůr, zahradu...ale už bych to fakt měla posekat, kde tomu Usa moc nedá

sadzi saj

25.6.2008 09:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Jo to já v neděli v tom hicu plela zahradu, taky masakr, to se fakt nedalo na tom sluníčku

Ty jo, to bude zase hovad , asi dneska testnu náš new repelent

zvířátková

25.6.2008 09:44
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Jo to já v neděli v tom hicu plela zahradu, taky masakr, to se fakt nedalo na tom sluníčku

Ty jo, to bude zase hovad , asi dneska testnu náš new repelent

No u nás je to samá šikmoočka, my tu máme ve městě tak 80% jenom jejich krámy, ani už mě nepřijdou udivující. Prostě jak máku.

A co jsi si koupila za repelent?

25.6.2008 09:46
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No u nás je to samá šikmoočka, my tu máme ve městě tak 80% jenom jejich krámy, ani už mě nepřijdou udivující. Prostě jak máku.

ale jo, Veitnamce tady máme taky, to je jasné, těch je všude jak much, ale Korejců se tady vyrojilo...Michala mi tady řádí..je jako trhlá.

25.6.2008 09:47
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ale jo, Veitnamce tady máme taky, to je jasné, těch je všude jak much, ale Korejců se tady vyrojilo...Michala mi tady řádí..je jako trhlá.

TA MRCHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

POCHCALA MI POSTEL!!!!!!!!!!!

JÁ JI HODÍM NA PEKÁČ, POTVORU JEDNU MALOU!!!!

TO JE HÁÁÁJZL!!!!

25.6.2008 09:47
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

No, šíleně už zase žerou ...
Navíc jsem si předevčírem z nohy dolovala klíště - to jsem byla fakt nadšená

Andy, už máš ty oranžové slintáky na udidlo ?

zvířátková

25.6.2008 09:50
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
No, šíleně už zase žerou ...
Navíc jsem si předevčírem z nohy dolovala klíště - to jsem byla fakt nadšená

Andy, už máš ty oranžové slintáky na udidlo ?

No havěti je neskutečně, to je fakt hnus. Nejhorší je, že nám nepůsobí fakt nic, to je naprd. Ale už jsem i přemýšlela, že i koupím klasickou mucholapku do stáje, přijde mi, že se tam začínají nějak sdružovat a ještě, aby ho lochtaly mimo venek, to fakt ne. Stačí, že se od zavření do puštění furt jenom drbe

sadzi saj

25.6.2008 09:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No havěti je neskutečně, to je fakt hnus. Nejhorší je, že nám nepůsobí fakt nic, to je naprd. Ale už jsem i přemýšlela, že i koupím klasickou mucholapku do stáje, přijde mi, že se tam začínají nějak sdružovat a ještě, aby ho lochtaly mimo venek, to fakt ne. Stačí, že se od zavření do puštění furt jenom drbe

Lucky, mě to přijde všechno jedna havěť vietnamci, korejci............

Fuj Blani klíště, to jsem si naštěstí musím zaklepat zatím žádný nenašla, tenkrát jsem z nich měla si tu mononukleozu

Leo, to jsem nekupovala já, ale naše hodná spolujezdkyně, je to nějaký od Leovetu, ale většinou ani ten Farnam neodehnal hovada, mušky jo, ale na hovada snad nezabírá nic

zvířátková

25.6.2008 09:58
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):

Fuj Blani klíště, to jsem si naštěstí musím zaklepat zatím žádný nenašla, tenkrát jsem z nich měla si tu mononukleozu

Leo, to jsem nekupovala já, ale naše hodná spolujezdkyně, je to nějaký od Leovetu, ale většinou ani ten Farnam neodehnal hovada, mušky jo, ale na hovada snad nezabírá nic

Přesně, já je ty šikmoočky taky nerozlišuju, házím je do jednoho pytle .

Aha, takže Míša furt jezdí? NO na hovada je asi všechno krátký, ale mě vadí nejvíc ty mušky a komáři a ani ty nemůžu zlikvidovat .

25.6.2008 09:59
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

ja tu Michalu zabiju..jsem ji potvoru malou pustila tady, ať má radost a vůbec jsem nezaregistrovala, že byla na té posteli...hajzlík jedna malá, hajzlíkovatá

sadzi saj

25.6.2008 10:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Přesně, já je ty šikmoočky taky nerozlišuju, házím je do jednoho pytle .

Aha, takže Míša furt jezdí? NO na hovada je asi všechno krátký, ale mě vadí nejvíc ty mušky a komáři a ani ty nemůžu zlikvidovat .

Tak tak, já taky, prostě to jsou všechno vietnamci

Ne ne, Míša si koupila vlastní kobylku po měsíci ježdění přišla s tím, že se zamilovala v inzerátu do jedné mlaďošky a že za asi 3 dny si pro ni jede, celkem mazec.

Tohle je její kobylka

sadzi saj

25.6.2008 10:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
ja tu Michalu zabiju..jsem ji potvoru malou pustila tady, ať má radost a vůbec jsem nezaregistrovala, že byla na té posteli...hajzlík jedna malá, hajzlíkovatá

Jo Lucky, to mě se nedávno předevčírem vykadila Máňule na gauč, hodila tam 3 bobky a ještě se otočila a šla se na to kouknout před mýma očima, jsem myslela, že ji zabiju a to normálně chodí do klece na hajzlík, takže dostala

Tady spolu s Míšou

sadzi saj

25.6.2008 10:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jo Lucky, to mě se nedávno předevčírem vykadila Máňule na gauč, hodila tam 3 bobky a ještě se otočila a šla se na to kouknout před mýma očima, jsem myslela, že ji zabiju a to normálně chodí do klece na hajzlík, takže dostala

Tady spolu s Míšou

Bylo to takový ošklivý káčátko, ale už je z ní pěkná krasavice, hlavně, když schodila tu šílenou zimní srst.

sadzi saj

25.6.2008 10:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Bylo to takový ošklivý káčátko, ale už je z ní pěkná krasavice, hlavně, když schodila tu šílenou zimní srst.

A tohodle prcka má doma, ten je fakt hustej a za 14 dní si stěhuje domů i Soňku

25.6.2008 10:11
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Pěkná kobylka
Michalka je čunítko

zvířátková

25.6.2008 10:19
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Pěkná kobylka
Michalka je čunítko

Ta kobylka je krásná. Jo a oni mají doma pondíka, jo? No ten je, jak si tam lebedí a v přítomností lidí.

25.6.2008 10:21
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Ta kobylka je krásná. Jo a oni mají doma pondíka, jo? No ten je, jak si tam lebedí a v přítomností lidí.

no, ta poslední fotka nemá chybu
se máj, takhle doma, co ?

25.6.2008 10:34
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

JJ, to nemá chybu.
Jo, Michala mě naštvala...smrádě jedno malé.

Jinak zrovna jsem vykoupata holčí a jdu ji zavést k Dvořákovi. Dneska bude mít od ježdění klid, vezmu ji pak do kruhovky a večer se půjdeme projít na louky a prolítne si nějaké kopečky.

Tak zatím peláším..tak pá

sadzi saj

25.6.2008 10:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

To jo no, prďola je pěknej, taky bych Elčí hned brala domů

sadzi saj

25.6.2008 10:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
To jo no, prďola je pěknej, taky bych Elčí hned brala domů

Lucky pa

Jinak Leo jo jo, má ho doma, jmenuje se Charlie, koupila ho kvůli Soně, tu přiveze domů cca za 14 dnů, aby nebyla sama a potom pro Tobíka, její syn, až trochu vyroste a je to Český sportovní pony, takže bude i celkem vysoký i na dospělýho

zvířátková

25.6.2008 10:44
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Lucky pa

Jinak Leo jo jo, má ho doma, jmenuje se Charlie, koupila ho kvůli Soně, tu přiveze domů cca za 14 dnů, aby nebyla sama a potom pro Tobíka, její syn, až trochu vyroste a je to Český sportovní pony, takže bude i celkem vysoký i na dospělýho

No to bude fešák a ještě akorát...

Ale válí se tam luxusně, to je fakt odevzdaný zvíře.

sadzi saj

25.6.2008 10:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No to bude fešák a ještě akorát...

Ale válí se tam luxusně, to je fakt odevzdaný zvíře.

Jj, to jo, když mi to Míša posílala, pěkně jsem se u mailu nasmála

25.6.2008 10:55
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, když mi to Míša posílala, pěkně jsem se u mailu nasmála

Andy, už máš ty oranžové slintáky ?

sadzi saj

25.6.2008 10:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Andy, už máš ty oranžové slintáky ?

Jj, já věděla, že jsem chtěla na něco reagovat, ale v tom rozepsání nám vypli proud a já potom zapomněla, co jsem chtěla

Ne ne nemám, nikde je neměli, tak zatím jezdím bez nich.

25.6.2008 11:01
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, já věděla, že jsem chtěla na něco reagovat, ale v tom rozepsání nám vypli proud a já potom zapomněla, co jsem chtěla

Ne ne nemám, nikde je neměli, tak zatím jezdím bez nich.

Já jsem právě nevěděla ...
Jak jsem byla v těch Kladrubech, tak tam měli žluté a pak takové okrovo oranžové, ale nevěděla jsem ... Ale myslela na tebe ... Asi za 50,- ... jestli se nemýlím

sadzi saj

25.6.2008 11:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Já jsem právě nevěděla ...
Jak jsem byla v těch Kladrubech, tak tam měli žluté a pak takové okrovo oranžové, ale nevěděla jsem ... Ale myslela na tebe ... Asi za 50,- ... jestli se nemýlím

Jé fakt, to by bylo fajn.............

25.6.2008 11:37
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jé fakt, to by bylo fajn.............

NO, ale nevzala je, pač jsem nevěděla ...
OK, budu koukat ... až zase někam porazim

zvířátková

25.6.2008 11:42
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
NO, ale nevzala je, pač jsem nevěděla ...
OK, budu koukat ... až zase někam porazim

Teda, já jsem dneska nějaká divná, už jsem se probudila s křečí v ruce, fest to bolí, do toho mě bolí hlava a extra se mi motá, a to i když takhle sedim a jenom otočim pomalu hlavu. Zajímavej pocit, mouchy vemte si mě...

25.6.2008 11:48
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Teda, já jsem dneska nějaká divná, už jsem se probudila s křečí v ruce, fest to bolí, do toho mě bolí hlava a extra se mi motá, a to i když takhle sedim a jenom otočim pomalu hlavu. Zajímavej pocit, mouchy vemte si mě...

No, tak to nezávidím ... Hele, tak tam hoď šlofíka, třeba bude líp

sadzi saj

25.6.2008 12:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, tak to nezávidím ... Hele, tak tam hoď šlofíka, třeba bude líp

Jé krásná Baruš

Teda Blani a na co máš mobil stačilo poslat sms, ale neva, tady je nikde nemají a stojí fakt kolem 50,- Kč a přijde mi škoda, dávat zbytečně 80,- Kč za poštovný.

Hele, co děláš v sobotu??

Já přišla z města, no je tam celkem fest vedro. Leo chudáčku, jestli na tebe něco neleze, já jsem dneska taky grogy, jsem zvědavá, jak odjezdím soudeček

25.6.2008 12:20
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jé krásná Baruš

Teda Blani a na co máš mobil stačilo poslat sms, ale neva, tady je nikde nemají a stojí fakt kolem 50,- Kč a přijde mi škoda, dávat zbytečně 80,- Kč za poštovný.

Hele, co děláš v sobotu??

Já přišla z města, no je tam celkem fest vedro. Leo chudáčku, jestli na tebe něco neleze, já jsem dneska taky grogy, jsem zvědavá, jak odjezdím soudeček

NO, chtěla i SMS, ale pak zase byl program, tak si řekla pak ... pak ... a bylo to
Ale budu na tebe myslet

SOB - oslava a poslední rozloučení - to bude ... Chjo ... Děsím se toho ...

zvířátková

25.6.2008 12:35
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):

No hned bych si dala říct. ale furt čekám na šéfa, řekl, že přijde v deset, je půl jedné a on nikde a teď je čas oběda, takže si ještě tak hodinku počkám. Vedět to, tak jsem to zalomila ráno a byl klid .

sadzi saj

25.6.2008 12:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No hned bych si dala říct. ale furt čekám na šéfa, řekl, že přijde v deset, je půl jedné a on nikde a teď je čas oběda, takže si ještě tak hodinku počkám. Vedět to, tak jsem to zalomila ráno a byl klid .

Jj, dík Blani

Jé, tak to nezávidím, to se drž, tohle je fakt hrozná součást toho všeho

25.6.2008 13:47
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, dík Blani

Jé, tak to nezávidím, to se drž, tohle je fakt hrozná součást toho všeho

No práááávě :((((((((((((((((((
Já byla v krámě

zvířátková

25.6.2008 13:56
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
No práááávě :((((((((((((((((((
Já byla v krámě

Pro koho je to poslední rozloučení?

No mě nemluvte, za hodinu se pakuju do města na hnusný nákup - černý svršek a pohřební kytku. No a o zítřu ani nemluvě, je mi zle už předem. Navíc to zařizovala teta a vypadá to na větší a větší trápení, jelikož si vypřála přímo mučící věci... :-(

sadzi saj

25.6.2008 14:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Pro koho je to poslední rozloučení?

No mě nemluvte, za hodinu se pakuju do města na hnusný nákup - černý svršek a pohřební kytku. No a o zítřu ani nemluvě, je mi zle už předem. Navíc to zařizovala teta a vypadá to na větší a větší trápení, jelikož si vypřála přímo mučící věci... :-(

Leo budeme na Tebe zítra myslet, já vím, když jsme byli prababičce, ta atmosféra, no škoda mluvit...................

Já měla dneska okurku a dva rohlíky se salámem, toť můj oběd, pač peněženka zeje prázdnotou

25.6.2008 14:07
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Leo budeme na Tebe zítra myslet, já vím, když jsme byli prababičce, ta atmosféra, no škoda mluvit...................

Já měla dneska okurku a dva rohlíky se salámem, toť můj oběd, pač peněženka zeje prázdnotou

Já měla kuřátko s rýží ... Včera jsem to vařila
Ale v globu byla nakoupit prázdný DVD a pak něco dobrého a jak jinak ... květináče ...
Ségra a máma má svátek, taťka měl narozeniny ... Tak se všichni slezeme a až se slezeme, tak bude i rovnou rozloučení s babičkou :´-(
No, to bude taky hustý ... Chjo ... Bude to moc moc smutný :((((

zvířátková

25.6.2008 14:10
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Ale v globu byla nakoupit prázdný DVD a pak něco dobrého a jak jinak ... květináče ...
Ségra a máma má svátek, taťka měl narozeniny ... Tak se všichni slezeme a až se slezeme, tak bude i rovnou rozloučení s babičkou :´-(

To jo, to budte hodný, to budu potřebovat.

Áha, takhle. Tak to jo. Mi nemluv o smutnosti... :-(

sadzi saj

25.6.2008 14:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Jé ňam, mi děláš chutě, to miluju, hlavně ten sos s tou rýži, toho bych se užrala

Jj, :-(

Si představte, bych se z toho pos....., se mi ten balíček k narozeninám ztratil

25.6.2008 14:43
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jé ňam, mi děláš chutě, to miluju, hlavně ten sos s tou rýži, toho bych se užrala

Jj, :-(

Si představte, bych se z toho pos....., se mi ten balíček k narozeninám ztratil

Tak jsem tady zpátky... Usinka je u Čipa.....čistá, vykoupaná a voní Večer se s ní chci jít projít do kopců a paní co mají Čipa chtěla , jestli by s námi nemohla jít její dcera s Čipem. Už jsem ji říkala, že klidně někdy se můžeme jít projít.
Tak uvidím.

Byla jsem teď se psy zase plavat..jsou zlatíčka, Darés má pořád záchvaty hysterie, abych se mu neutopila a drží se mě jako klíště, Fabínek strašně prožíval že je se mnou ve vodě, Darés si pak lovil šutry ze dna a já si vzala Fabínka do náruče, oba jsme byli po krk ve vodě, on mi dal hlavičku na rameno a byl tááák strašně moc blažený. Já vám řeknu, že zbožňuji ty naše medvědy. Oni jsou táák sladcí. Mám strašně ráda vééliké psy, jsou jako míšové grizzly, strašně hebouncí a hrozní mazlíci citliví. Oni jsou takové citlivky jako Usa. Tak jsou teď utahaní jako alíci a chrní jako zabití pod stromem

zvířátková

25.6.2008 14:48
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
Tak jsem tady zpátky... Usinka je u Čipa.....čistá, vykoupaná a voní Večer se s ní chci jít projít do kopců a paní co mají Čipa chtěla , jestli by s námi nemohla jít její dcera s Čipem. Už jsem ji říkala, že klidně někdy se můžeme jít projít.
Tak uvidím.

Byla jsem teď se psy zase plavat..jsou zlatíčka, Darés má pořád záchvaty hysterie, abych se mu neutopila a drží se mě jako klíště, Fabínek strašně prožíval že je se mnou ve vodě, Darés si pak lovil šutry ze dna a já si vzala Fabínka do náruče, oba jsme byli po krk ve vodě, on mi dal hlavičku na rameno a byl tááák strašně moc blažený. Já vám řeknu, že zbožňuji ty naše medvědy. Oni jsou táák sladcí. Mám strašně ráda vééliké psy, jsou jako míšové grizzly, strašně hebouncí a hrozní mazlíci citliví. Oni jsou takové citlivky jako Usa. Tak jsou teď utahaní jako alíci a chrní jako zabití pod stromem

NO tak to je teda fakt pech, nejhorší je, že máš smůlu, jelikož když se to ztratilo, tak už nemůžeš mít to stejné...

sadzi saj

25.6.2008 14:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
NO tak to je teda fakt pech, nejhorší je, že máš smůlu, jelikož když se to ztratilo, tak už nemůžeš mít to stejné...

Bych se z toho pos... nejdřív se mi o Vánoce ztratí na poště dárek pro Mirka a teď se ztratí na poště dárek mě k narozkám, to je pech a holčina se neuráčila napsat, jestli byla na poště zjistit, co s tím je, kéž by to našli, chjo, tohle jsem fakt chtěla a potřebovala

zvířátková

25.6.2008 14:54
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Bych se z toho pos... nejdřív se mi o Vánoce ztratí na poště dárek pro Mirka a teď se ztratí na poště dárek mě k narozkám, to je pech a holčina se neuráčila napsat, jestli byla na poště zjistit, co s tím je, kéž by to našli, chjo, tohle jsem fakt chtěla a potřebovala

No jo no, co naděláš. Nejhorší je, že sám člověk nic nezmůže, když se na té poště po tom pídit nebudou.

Tak já pádim. Mějte se zatím!

sadzi saj

25.6.2008 14:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No jo no, co naděláš. Nejhorší je, že sám člověk nic nezmůže, když se na té poště po tom pídit nebudou.

Tak já pádim. Mějte se zatím!

Tak pa Leo.

Já ještě hodinu

25.6.2008 15:12
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak pa Leo.

Já ještě hodinu

tEDA TO JE PECH...TOLIK VĚCÍ SE DENNĚ ZTRATÍ NA POŠTĚ, ŽE MĚ TO UŽ ANI NEPŘEKVAPUJE..HLAVNĚ ŽE CHTĚJÍ VÍC A VÍC PENĚZ, CO?

sakra...Caps lock

ták ahojky Leo...

já jdu makačenko..do večera

sadzi saj

25.6.2008 15:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
tEDA TO JE PECH...TOLIK VĚCÍ SE DENNĚ ZTRATÍ NA POŠTĚ, ŽE MĚ TO UŽ ANI NEPŘEKVAPUJE..HLAVNĚ ŽE CHTĚJÍ VÍC A VÍC PENĚZ, CO?

sakra...Caps lock

ták ahojky Leo...

já jdu makačenko..do večera

To je teda pech, chjo Jinak máš pravdu, celkem pěkně zvedli poštovný, ale ty služby

Mě už se to krátí

25.6.2008 15:25
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
To je teda pech, chjo Jinak máš pravdu, celkem pěkně zvedli poštovný, ale ty služby

Mě už se to krátí

Mě se to nekrátí - a práce jak na kostele ...
Se tady z toho už pos ...
Tak Leo, držím moc moc palečky a posílám sílu na zítřek ...
Já jí budu potřebovat v SOB ... :(

sadzi saj

25.6.2008 15:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Mě se to nekrátí - a práce jak na kostele ...
Se tady z toho už pos ...
Tak Leo, držím moc moc palečky a posílám sílu na zítřek ...
Já jí budu potřebovat v SOB ... :(

Neboj Blani, budeme na tebe myslet

Jé mě to tu už neba, navíc na seznamu píšou, že má lejt

25.6.2008 15:35
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Neboj Blani, budeme na tebe myslet

Jé mě to tu už neba, navíc na seznamu píšou, že má lejt

Fakt , ju ?
Alespoň by se na chalupě zalilo
Mě to tu taky neba

25.6.2008 15:39
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Fakt , ju ?
Alespoň by se na chalupě zalilo
Mě to tu taky neba

Blani, to zvládneš..holt život není peříčko a někdy stojí za prd

25.6.2008 15:40
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Blani, to zvládneš..holt život není peříčko a někdy stojí za prd

No, to jo ...
Ale teď se to sere zrovna dosti
No, věřím ve světlé a nadějné zítřky ...

sadzi saj

25.6.2008 15:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, to jo ...
Ale teď se to sere zrovna dosti
No, věřím ve světlé a nadějné zítřky ...

Jj, mrkni na seznam a nalevo je to i s krásným obrázkem

No teď tu mírně sprchlo a od Roudnice je to nějaké zatažené

25.6.2008 15:44
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, mrkni na seznam a nalevo je to i s krásným obrázkem

No teď tu mírně sprchlo a od Roudnice je to nějaké zatažené

Nestraš

sadzi saj

25.6.2008 15:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Nestraš

No jestli něco dorazí nebo to přijde třeba až večer, ale mají být bouřky, abych z tý vyjížďky vůbec něco měla

25.6.2008 15:51
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No jestli něco dorazí nebo to přijde třeba až večer, ale mají být bouřky, abych z tý vyjížďky vůbec něco měla

No, jukla jsme tam, nic moc, no ...
Tak uvidíme

sadzi saj

25.6.2008 15:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, jukla jsme tam, nic moc, no ...
Tak uvidíme

Pádim, tak ať ti to uteče

25.6.2008 15:54
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Pádim, tak ať ti to uteče

Dííík, tak jí pozdravuj

25.6.2008 16:11
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Dííík, tak jí pozdravuj

Sprchlo??? Heeeee! To tady nehorzí...vymeteno, vedro na padnutí. O půl osmé jdu pro Usu a pak do kopců..možná půjdeme teda i s Čipem. A před tím možná bych šla ještě jednou se psy plavčit

25.6.2008 16:18
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Sprchlo??? Heeeee! To tady nehorzí...vymeteno, vedro na padnutí. O půl osmé jdu pro Usu a pak do kopců..možná půjdeme teda i s Čipem. A před tím možná bych šla ještě jednou se psy plavčit

Se máš ... to já jen v 19h dobelhám dom a padnu

25.6.2008 16:18
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Se máš ... to já jen v 19h dobelhám dom a padnu

no to věřím.

25.6.2008 18:01
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no to věřím.

tak tady teď solidní vichřice ... zápasila jsem z deštníkem před hotelem
ale ani kapka

25.6.2008 18:29
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
tak tady teď solidní vichřice ... zápasila jsem z deštníkem před hotelem
ale ani kapka

Ahoooj, holky!!!!!!
Tak jsem tu republiku vyhrála a tak jsem to včera oslavila, že je mi pěkně zle. Teda teď už jsem schopná nějaký činnosti, už to ze mě trochu opadlo, ale bylo mi zle i po cestě mi museli zastavit na blinkací pausu Teď si jdu spapat pár sucharů a pak ještě musím s někým na schůzku a pak zase spát.
V práci mi pro změnu nedali vůbec žádný volno, takže já teď půjdu 6 dní v kuse do práce a když to sečtu i s těma střelbama tak vlastně budu 11 dní v kuse v práci pouze s jedním dnem volna!!!
Dobrý, ne! Takže jsem se zase vytočila a už chci fakt z toho zas......... úřadu pryč!!!!

sadzi saj

25.6.2008 18:53
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

naftalinka napsal(a):
Ahoooj, holky!!!!!!
Tak jsem tu republiku vyhrála a tak jsem to včera oslavila, že je mi pěkně zle. Teda teď už jsem schopná nějaký činnosti, už to ze mě trochu opadlo, ale bylo mi zle i po cestě mi museli zastavit na blinkací pausu Teď si jdu spapat pár sucharů a pak ještě musím s někým na schůzku a pak zase spát.
V práci mi pro změnu nedali vůbec žádný volno, takže já teď půjdu 6 dní v kuse do práce a když to sečtu i s těma střelbama tak vlastně budu 11 dní v kuse v práci pouze s jedním dnem volna!!!
Dobrý, ne! Takže jsem se zase vytočila a už chci fakt z toho zas......... úřadu pryč!!!!

Ahoj Zuziku,

tak to gratuluju , ale s tou prací, to je teda masakr

U nás teda chčije, chčije a chčije, bouří a všude černo a šedo

25.6.2008 19:00
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Zuziku,

tak to gratuluju , ale s tou prací, to je teda masakr

U nás teda chčije, chčije a chčije, bouří a všude černo a šedo

No sem nejdřív přišla tma a pak pomalu konec světa, jsem se bála
No v práci kolegyně omarodila, víš takže my se asi musíme tudíš předřít. Já jim na to ale už kašlu. Fakt nejsem robot a i když jsem teď byla 3 dny na střelbách, tak, ale furt se to počítá jako když jsem v práci a hodiny se zapisujou do docházky. Už mě to tam tak ser.............

sadzi saj

25.6.2008 19:32
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

naftalinka napsal(a):
No sem nejdřív přišla tma a pak pomalu konec světa, jsem se bála
No v práci kolegyně omarodila, víš takže my se asi musíme tudíš předřít. Já jim na to ale už kašlu. Fakt nejsem robot a i když jsem teď byla 3 dny na střelbách, tak, ale furt se to počítá jako když jsem v práci a hodiny se zapisujou do docházky. Už mě to tam tak ser.............

Jj, to ti věřím, ale už to máš skoro za pár, co

Jo k nám to přišlo jako od Řípu od Roudnice, no hustý, černo, pak se zvednul vítr a pak začla bouřka a slejvák, tady leje a blejská se ještě teď.

zvířátková

25.6.2008 20:10
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

Tak u nás to šlo, dokud neodbila třetí, začaly se honit mraky, krapat, naštěstí se ten mega černý oblak nade mnou smiloval, když jsem chodila po městě a začalo cedit až když jsme byli u koní. Dala jsem jídlo, vodu, ještě za krapotu šla Čika aspoň vydrbat heřmánkem a pak začal mega slejvák. NO snaha byla zbytečná. Ale hlavně, že kluci nejsou cíťové, bez problému se na tom slejváku pasou a nechtějí ani domů.

No, já jsem už silně bez nálady, půjdu se vykoupat a pokusit se usnout. Ach jo :-(

sadzi saj

25.6.2008 20:34
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Tak u nás to šlo, dokud neodbila třetí, začaly se honit mraky, krapat, naštěstí se ten mega černý oblak nade mnou smiloval, když jsem chodila po městě a začalo cedit až když jsme byli u koní. Dala jsem jídlo, vodu, ještě za krapotu šla Čika aspoň vydrbat heřmánkem a pak začal mega slejvák. NO snaha byla zbytečná. Ale hlavně, že kluci nejsou cíťové, bez problému se na tom slejváku pasou a nechtějí ani domů.

No, já jsem už silně bez nálady, půjdu se vykoupat a pokusit se usnout. Ach jo :-(

Leo, zítra na tebe budeme myslet a drž se.

No já jsem si říkala, jestli mám vůbec někam s Elí jezdit, jenže jsem jí potřebovala nějak vypohyhovat aspoň, takže jsme vyrazili ven, po cestě jsem si říkala, jestli se nemám vrátit, nad náma totál černo a šlo to od Mělníka, ale říkala jsem si, že zkusím dojít aspoň k lesu na louku, pak začla bouřka, na louce jsme aspoň oklusali a ocválali, udělala mi velkou radost, jak pěkně nacválala šlapala hezky i tu chviličku a pak jsme zase šli domů, takže dneska to byla mega krátká vyjížďka, no jenom jsme přišli, odsedlala jsem a začlo solidně lejt

25.6.2008 21:06
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Leo, zítra na tebe budeme myslet a drž se.

No já jsem si říkala, jestli mám vůbec někam s Elí jezdit, jenže jsem jí potřebovala nějak vypohyhovat aspoň, takže jsme vyrazili ven, po cestě jsem si říkala, jestli se nemám vrátit, nad náma totál černo a šlo to od Mělníka, ale říkala jsem si, že zkusím dojít aspoň k lesu na louku, pak začla bouřka, na louce jsme aspoň oklusali a ocválali, udělala mi velkou radost, jak pěkně nacválala šlapala hezky i tu chviličku a pak jsme zase šli domů, takže dneska to byla mega krátká vyjížďka, no jenom jsme přišli, odsedlala jsem a začlo solidně lejt

Už jsem zpět!!
Sice jsem si králíky zpětně nepročítala z důvodu mojí indispozice po oslavě výtězství, ale jak jsem vydedukovala tak tě zítra Leo čeká pohřeb. Taky držím palečky, páč to je ta nejhorší kapka toho všeho. Až tam to na všechny teprv dolehne. Hlavně sílu!!!!!!
No já se zejtra na kluky těším, 3 dny jsem je nevyděla a jsem z toho hotová, to je hrozný jak jsme všichni 3 na sobě vzájemně zavyslí, no prostě se milujem. Hery už má vyndaný nějaký stehy, ale vyndal mu jich jen polovinu, jelikož už pak prý Hery mooooc zlobil a doktor jak už krapítek hůř vidí tak se nemohl trefit. Takže doufám, že jeho kolega přijede co nejdříve a dovyndá mu je nebo to udělám sama. Sice nevadí, že tam ty stehy zůstanou o něco dýl, ale já už chci aby mu z toho netrčely žádný nitě a vše se hezky zatáhlo. Vypadá to divně, když se po 10 letech co toho koně máme najednou takhle změní, ale co se holt dá dělat. Hlavně že je živej a zdravej.
Jsem nad tím tak přemejšlela, když ho doktor operoval, že jsem si s nima už taky prošla teda dost urazů, zákroků a jiných zdravotních problémů, že už snad by mohl být na vždy klid!!!!!!!!!

zvířátková

25.6.2008 21:51
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
Už jsem zpět!!
Sice jsem si králíky zpětně nepročítala z důvodu mojí indispozice po oslavě výtězství, ale jak jsem vydedukovala tak tě zítra Leo čeká pohřeb. Taky držím palečky, páč to je ta nejhorší kapka toho všeho. Až tam to na všechny teprv dolehne. Hlavně sílu!!!!!!
No já se zejtra na kluky těším, 3 dny jsem je nevyděla a jsem z toho hotová, to je hrozný jak jsme všichni 3 na sobě vzájemně zavyslí, no prostě se milujem. Hery už má vyndaný nějaký stehy, ale vyndal mu jich jen polovinu, jelikož už pak prý Hery mooooc zlobil a doktor jak už krapítek hůř vidí tak se nemohl trefit. Takže doufám, že jeho kolega přijede co nejdříve a dovyndá mu je nebo to udělám sama. Sice nevadí, že tam ty stehy zůstanou o něco dýl, ale já už chci aby mu z toho netrčely žádný nitě a vše se hezky zatáhlo. Vypadá to divně, když se po 10 letech co toho koně máme najednou takhle změní, ale co se holt dá dělat. Hlavně že je živej a zdravej.
Jsem nad tím tak přemejšlela, když ho doktor operoval, že jsem si s nima už taky prošla teda dost urazů, zákroků a jiných zdravotních problémů, že už snad by mohl být na vždy klid!!!!!!!!!

Jo Zuzi, bohužel. Jsem z toho na nervy, mám pocit, jak kdybych zítra měla zažít to úmrtí znova. Jsem na palici. Kytku jsem ani nevybalila, nemůžu se na ní dívat. No hrůza jednoduše.

Tak hlavně, že se Herymu tak daří. Určitě má na zbytek života vybráno

zvířátková

25.6.2008 22:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Jo Zuzi, bohužel. Jsem z toho na nervy, mám pocit, jak kdybych zítra měla zažít to úmrtí znova. Jsem na palici. Kytku jsem ani nevybalila, nemůžu se na ní dívat. No hrůza jednoduše.

Tak hlavně, že se Herymu tak daří. Určitě má na zbytek života vybráno

Jinak děkuju za podporu, holky. Půjdu si lehnout, aspoň se pokusit usnout...

25.6.2008 22:31
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
Jinak děkuju za podporu, holky. Půjdu si lehnout, aspoň se pokusit usnout...

jasně, papaaa já půjdu taky do hajan

26.6.2008 07:20
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Ahojky,

tak co, kdopak dneska pracuje ?
Myslím na Leu ... Chudák malá ...
My sice pohřeb nemáme ... Ale nechci vidět tu sobotu
Doufám, že to tu dneska rychle uteče

26.6.2008 07:21
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak co, kdopak dneska pracuje ?
Myslím na Leu ... Chudák malá ...
My sice pohřeb nemáme ... Ale nechci vidět tu sobotu
Doufám, že to tu dneska rychle uteče

Pro Zuzku - mo moc veliká gratulace k vítězství

26.6.2008 07:31
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Pro Zuzku - mo moc veliká gratulace k vítězství

Ahoj, děkuji
akorát se chystám za koníkama a já jdu do práce až večer

26.6.2008 07:38
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
Ahoj, děkuji
akorát se chystám za koníkama a já jdu do práce až večer

Ahojky,

tak pozdravuj chlapy
Buď ráda, že máš volno alespoň přes den ...

26.6.2008 07:48
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

Ahoj!
Zuzi vééélká gratulace Jsi šikula!

26.6.2008 08:01
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Ahoj!
Zuzi vééélká gratulace Jsi šikula!

Viď, ani nevíme, koho tady máme

26.6.2008 08:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Viď, ani nevíme, koho tady máme

JJ, už víme

Já jsem se nemohla probudit..jsem šla spát skoro v jednu...

Tak za půl hoďky jdu čistit a sedlat

26.6.2008 08:17
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
JJ, už víme

Já jsem se nemohla probudit..jsem šla spát skoro v jednu...

Tak za půl hoďky jdu čistit a sedlat

Jééé, se máš ...
Mě dneska čeká pracovní den celý strávený v práci

26.6.2008 08:26
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Jééé, se máš ...

No jo, jedeme s Janou na vyjížďku a chci se stavit na jízdárnu. Mají tam přívěs a musím se domluvit, jestli tam můžu Usu trénovat teď ten měsíc než pojedeme na výstavu. Měla trochu problém s nakládáním, od doby kdy se zranila na přívěsu, posledně mi ji nakládal Honza BLáha na kurzíku v Rožnově cca před 3 lety, od té doby nejela. Takže musíme to trochu osvěžit, když pak chudinka jede do Liberce

sadzi saj

26.6.2008 08:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Jééé, se máš ...

Ahojky,

dobré ráno, já tu už připravenou snídani a čajík a nějakou prácičku, teda včera moc objednávek nebylo, jinak u nás teda krásně, slunečno a větřík

26.6.2008 08:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

dobré ráno, já tu už připravenou snídani a čajík a nějakou prácičku, teda včera moc objednávek nebylo, jinak u nás teda krásně, slunečno a větřík

U nás bya večer hrůza. Byla jsem s Usou na procházce v kopcích, šla se mnou holčina s Čipem, Usu jsem púak pustila, tak se napásla a poběhala trochu a s čipem jsem si trochu vyjasňovala, že nebude válcovat lidi, bude dělat co chci a ne hovadiny..byl šikovný, pochopil rychle, že se mnou zametat nebude, pak už fungoval trochu lépe i jí...jsem ji něco vysvětlila a tak...

No a přišla jsem domů, na dvoře už sem tam káplo a najednu hrůza, Usu jsem jen pustila a ta hystericky vlítla do stáje, já honem zavřela pořádně dveře do výběhu a než jsem oběhla stáj, byla jsem totál mokrá

Byla tady hotová vichřice a liják..no děs

Ale teď je krásně a svítí sluníčko

26.6.2008 08:41
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No jo, jedeme s Janou na vyjížďku a chci se stavit na jízdárnu. Mají tam přívěs a musím se domluvit, jestli tam můžu Usu trénovat teď ten měsíc než pojedeme na výstavu. Měla trochu problém s nakládáním, od doby kdy se zranila na přívěsu, posledně mi ji nakládal Honza BLáha na kurzíku v Rožnově cca před 3 lety, od té doby nejela. Takže musíme to trochu osvěžit, když pak chudinka jede do Liberce

Kdy to je ?

26.6.2008 08:44
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Kdy to je ?

Liberec?

26.7.

26.6.2008 08:49
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):
U nás bya večer hrůza. Byla jsem s Usou na procházce v kopcích, šla se mnou holčina s Čipem, Usu jsem púak pustila, tak se napásla a poběhala trochu a s čipem jsem si trochu vyjasňovala, že nebude válcovat lidi, bude dělat co chci a ne hovadiny..byl šikovný, pochopil rychle, že se mnou zametat nebude, pak už fungoval trochu lépe i jí...jsem ji něco vysvětlila a tak...

No a přišla jsem domů, na dvoře už sem tam káplo a najednu hrůza, Usu jsem jen pustila a ta hystericky vlítla do stáje, já honem zavřela pořádně dveře do výběhu a než jsem oběhla stáj, byla jsem totál mokrá

Ahoj Lucky,
podívej co jsme si porídili k Aronkovi...
Teda Jirka...holku ausíka..

26.6.2008 08:49
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

JJ, včera šílený ... Domů mě vezl jeden z hostů, co sem chodí pravidelně ...
Ale obavy tam byly
Čím jsem starší, tak jsem snad více nedůvěřivá, si neumím pomoci ...
Kolegyně čekala v budce, až nebude tak lejt, tak mi chuděra volala ...
Já bojovala s deštníkem ve vichřici - je megaveliký - obr plocha ... to byl zápas ... už se mi nabízel i jeden pán ... pak se to rychle zavřelo ... ještě, že nebyla vevnitř

26.6.2008 08:50
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ale obavy tam byly
Já bojovala s deštníkem ve vichřici - je megaveliký - obr plocha ... to byl zápas ... už se mi nabízel i jeden pán ... pak se to rychle zavřelo ... ještě, že nebyla vevnitř

Hmmmm, tak to budu pryč na dovolený ...

sadzi saj

26.6.2008 08:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ale obavy tam byly

Teda, to jste měli solidní, u nás bouřka, trochu větru a déš´t, ale nic extra

26.6.2008 08:55
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Teda, to jste měli solidní, u nás bouřka, trochu větru a déš´t, ale nic extra

U nás byla docela hrůza Ale potřebovalo to pořádně zalít

JEvi! Ta je krááásná!!!!!! Nádherná slečna! A Jurášek vidím, že se má dobře u nové majitelky

No nic, já se loučím, jdu čistit a sedlat holčí..ta bude "nadšená" , že ji tahám tak brzy jezdit. Bude určitě chrápat po snídaní a budu ji tahat za nohu z "postele"
Mám já to ale rozmazlené mimino

sadzi saj

26.6.2008 09:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

JEvi! Ta je krááásná!!!!!! Nádherná slečna! A Jurášek vidím, že se má dobře u nové majitelky

No nic, já se loučím, jdu čistit a sedlat holčí..ta bude "nadšená" , že ji tahám tak brzy jezdit. Bude určitě chrápat po snídaní a budu ji tahat za nohu z "postele"

Teda, tak to si dáte, docela dálka od Vás do Liberce.

Tu mám dneska nějak moc práce

26.6.2008 09:23
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

No, to jo ...
Tak si to pěkně užijte

26.6.2008 09:27
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teda, tak to si dáte, docela dálka od Vás do Liberce.

Tu mám dneska nějak moc práce

Já jsem byla na Arábkách - na výstavě v Litoměřicích - dokonce jsem tehdy vytáhla maminu - moc se jí to líbilo a měla v koních lepší přehled jak já
http://blanchee.rajce.idnes.cz/Vystava_ Shagya_arabu_11.8.2007_Litomerice/

26.6.2008 12:39
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, to jo ...
Tak si to pěkně užijte

Už jsem zpátky a hurá do práce Byly jsme teď na té vyjížďce, Usa koukala jako puk, protože všude popadané stromy, měly jsme to jako stezku odvahy, málem se se mnou v klusu rozplácla na blátě, doufám, že si nic nenatáhla, protože měla nohy všude možně, já už se viděla na zemi, jen jsem se pevně chytla hrušky a doufala, že to Usa ustojí bylo to ve svahu..fuj.
Jinak přívěs mám domluvený, klidně mohu kdykoliv chodit trénovat nakládání, Usa ho prohlížela a zkoumala na něm bobany..možná by už do něj i lezla, ale bez přepraváků ji na přívěs nepustím.

26.6.2008 17:04
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Už jsem zpátky a hurá do práce Byly jsme teď na té vyjížďce, Usa koukala jako puk, protože všude popadané stromy, měly jsme to jako stezku odvahy, málem se se mnou v klusu rozplácla na blátě, doufám, že si nic nenatáhla, protože měla nohy všude možně, já už se viděla na zemi, jen jsem se pevně chytla hrušky a doufala, že to Usa ustojí bylo to ve svahu..fuj.
Jinak přívěs mám domluvený, klidně mohu kdykoliv chodit trénovat nakládání, Usa ho prohlížela a zkoumala na něm bobany..možná by už do něj i lezla, ale bez přepraváků ji na přívěs nepustím.

ahoooj je tu někdo????

26.6.2008 17:05
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
ahoooj je tu někdo????

Já, ještě zmírám v práci

26.6.2008 17:21
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Já, ještě zmírám v práci

to mě čeká v noci, ale jsem rozhodnutá nic nedělat!!!!!!!

26.6.2008 17:24
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
to mě čeká v noci, ale jsem rozhodnutá nic nedělat!!!!!!!

No, to jsme na tom stejně
Dneska to tak nějak trochu bojkotuju

26.6.2008 17:43
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
No, to jsme na tom stejně
Dneska to tak nějak trochu bojkotuju

já taky, páč jsem tam denně a nejsem robot a stejně už to mám za pár!!!!!!

26.6.2008 17:44
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
já taky, páč jsem tam denně a nejsem robot a stejně už to mám za pár!!!!!!

Kdy končíš ?
A kam tedy pak jdeš ?

26.6.2008 18:04
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Kdy končíš ?
A kam tedy pak jdeš ?

Končím 31.7.2008 a od srpna na Ruzyn na cizinu k pátračům
No když se to teď dověděli pání ředitele celních ředitelství, že za měsíc dávám papapapaaa tak jsem dostala 3 nabídky na místo hlavně abych neodcházela, že mě bude škoda. A ta jedna nabídka byla velice zajímavá, ale problém je v tom že by mě hned nemohli šoupnout o 3 třídy vejš.
Já bych se po.............., chci jet v srpnu na závody shagyů do Zlína a nemůžu na ten Zlín nikde sehnat kontakt a o stránkách už ani nemluvím. Jediný co jsem na netu vyhrabala je mail, ale z mýho mailu jim za boha nejde ta zpráva odeslat. Tak já už nevim jak se s nima spojit

26.6.2008 18:13
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
Končím 31.7.2008 a od srpna na Ruzyn na cizinu k pátračům
No když se to teď dověděli pání ředitele celních ředitelství, že za měsíc dávám papapapaaa tak jsem dostala 3 nabídky na místo hlavně abych neodcházela, že mě bude škoda. A ta jedna nabídka byla velice zajímavá, ale problém je v tom že by mě hned nemohli šoupnout o 3 třídy vejš.
Já bych se po.............., chci jet v srpnu na závody shagyů do Zlína a nemůžu na ten Zlín nikde sehnat kontakt a o stránkách už ani nemluvím. Jediný co jsem na netu vyhrabala je mail, ale z mýho mailu jim za boha nejde ta zpráva odeslat. Tak já už nevim jak se s nima spojit

Fíha, tak to mi nějak uniklo, jestli jsi to sem psala ...
Tak to budou veliké změny, co ?
Zkus tenhle kontakt :)

http://ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ profil.php?r=13&show=ghajariy

26.6.2008 18:16
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Fíha, tak to mi nějak uniklo, jestli jsi to sem psala ...
Tak to budou veliké změny, co ?
Zkus tenhle kontakt :)

http://ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ profil.php?r=13&show=ghajariy

o.k. zkusím, děkuji
jo psala jsem to sem, ale je to už pár dní zpátky

26.6.2008 18:17
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
o.k. zkusím, děkuji
jo psala jsem to sem, ale je to už pár dní zpátky

NO, to jsem asi něco zaspala ... Nebo to bylo, co jsem tu nějakou dobu nebyla
Tak holčinu zkus, třeba poradí

26.6.2008 18:26
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
NO, to jsem asi něco zaspala ... Nebo to bylo, co jsem tu nějakou dobu nebyla
Tak holčinu zkus, třeba poradí

No tak já se jdu umejt a hurá do práce.
Kdyžtak jestli tě blani můžu poprosit, teď už na to nemám čas, tak jen kdyby jsi mi to poslala na maila a pokud na ní máš mail tak i mailovou adrezu a já to zejtra zkusím, dík

26.6.2008 18:29
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
No tak já se jdu umejt a hurá do práce.
Kdyžtak jestli tě blani můžu poprosit, teď už na to nemám čas, tak jen kdyby jsi mi to poslala na maila a pokud na ní máš mail tak i mailovou adrezu a já to zejtra zkusím, dík

OK, tak přeži práci, já jdu balit

26.6.2008 18:35
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
OK, tak přeži práci, já jdu balit

Máš to tam - nešlo to nějak už otevřít, tak jsem to okopčila a dala ti na mailík ...
Třeba Ti to nějak pomůže ... snad

26.6.2008 18:38
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Máš to tam - nešlo to nějak už otevřít, tak jsem to okopčila a dala ti na mailík ...
Třeba Ti to nějak pomůže ... snad

díky, pádím pracovat, paaaaaa

26.6.2008 18:39
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
díky, pádím pracovat, paaaaaa

papa

zvířátková

26.6.2008 19:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

Ahojky! Už jsem tu. Vcelku to už ze mě opadá. Asi jsem se víc bála, než to bylo v reále. Brečela jsem tam sice nejvíc já, ale dalo se to. Nebylo to nějak extra srdcervoucí a dlouhé. Jsem moc ráda, že je to za námi a babička už bude mít konečně klid. :-(

26.6.2008 22:28
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Už jsem tu. Vcelku to už ze mě opadá. Asi jsem se víc bála, než to bylo v reále. Brečela jsem tam sice nejvíc já, ale dalo se to. Nebylo to nějak extra srdcervoucí a dlouhé. Jsem moc ráda, že je to za námi a babička už bude mít konečně klid. :-(

Leo hlavu vhůru, možná už je ji lépe. Každý tam jednou musíme. Je to vlastně nejhorší pro ty pozůstalé.

Já se s holčí cestou domů ještě pořádně projela po kopcích a zátra má volno od sedla, ale půjde makat do kruhovky..

no nic, já jdu spát, ráno vstávám brzy, mám moc práce

zvířátková

27.6.2008 06:35
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
Leo hlavu vhůru, možná už je ji lépe. Každý tam jednou musíme. Je to vlastně nejhorší pro ty pozůstalé.

Já se s holčí cestou domů ještě pořádně projela po kopcích a zátra má volno od sedla, ale půjde makat do kruhovky..

no nic, já jdu spát, ráno vstávám brzy, mám moc práce

Nazdárek! Tak tu zase sedím, nevyspalá, unavená, bez nálady. To zase bude dlouhá šichta, snad mi dá šéf aspoň míň práce. Těším se ven, je pěkně, koníky jsem včera viděla jenom hodinku, to je jaksi málo.

sadzi saj

27.6.2008 08:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak tu zase sedím, nevyspalá, unavená, bez nálady. To zase bude dlouhá šichta, snad mi dá šéf aspoň míň práce. Těším se ven, je pěkně, koníky jsem včera viděla jenom hodinku, to je jaksi málo.

Ahojky,

dobré ráno, já ráno zajela do kaufu něco nakoupit, v sobotu snad budeme mít grilovačku, když mám po víkendu ty narozky, tak snad bude hezky a mám 2 novinky.

Jinak já jsme celkem vyspinkaná, ale do práce se mi vůbec nechtělo

Si představte, pajdám, jak starý děděk, mám totálně fialový malíček a bolí to jako čert, když jdu.

zvířátková

27.6.2008 08:44
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

dobré ráno, já ráno zajela do kaufu něco nakoupit, v sobotu snad budeme mít grilovačku, když mám po víkendu ty narozky, tak snad bude hezky a mám 2 novinky.

Jinak já jsme celkem vyspinkaná, ale do práce se mi vůbec nechtělo

Si představte, pajdám, jak starý děděk, mám totálně fialový malíček a bolí to jako čert, když jdu.

Jaké novinky? Co se Ti stalo s nohou?

27.6.2008 08:51
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Jaké novinky? Co se Ti stalo s nohou?

No jo! Ahoj! Co se ti stalo?

Já se tady psychicky připravuji s kafem na česání psisek..musím je dneska hodně vypulírovat, zítra jedeme do Krakówa na mezinárodku do véélké konkurence

Přidejte reakci

Přidat smajlík