Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2008 22:23
luda

XXX.XXX.85.144

Ahojky,,,Žano:Děkuji,,,vám držím palce ať vám to jde takhle dál...a děláte velké pokroky.

Dominica:Pěkné sedlo,já teď řeším sedlo,nám žádné není,,,všechno je naprd....už uvažuji snad nad vším

Tak dneska už je Lýdie u hřebce,nechtěla potvora,tak si tam trošku pobude,Má tam kámošku,,,,dá se říct sousedku,vedle z vesnice.
Tak už se těším až bude mít pupek

25.6.2008 22:25
luda

XXX.XXX.85.144

luda napsal(a):
Ahojky,,,Žano:Děkuji,,,vám držím palce ať vám to jde takhle dál...a děláte velké pokroky.

Dominica:Pěkné sedlo,já teď řeším sedlo,nám žádné není,,,všechno je naprd....už uvažuji snad nad vším

Tak dneska už je Lýdie u hřebce,nechtěla potvora,tak si tam trošku pobude,Má tam kámošku,,,,dá se říct sousedku,vedle z vesnice.

A tydy je náš Hřebčák,,,to je hřebec za všechny prachy,,,krásnej hodne,,,no prostě uuužesnej

25.6.2008 22:27
luda

XXX.XXX.85.144

luda napsal(a):
A tydy je náš Hřebčák,,,to je hřebec za všechny prachy,,,krásnej hodne,,,no prostě uuužesnej

krááása

pak ještě přidám další

25.6.2008 22:28
smisek

XXX.XXX.46.222

luda napsal(a):

zdárek...Ludi...hřebeček je nádhernej..A Lydie je pašanda,že tak krásně nastoupila do přepravníku...mooooc šikulka

28.6.2008 16:54
luda

XXX.XXX.76.100

smisek napsal(a):
zdárek...Ludi...hřebeček je nádhernej..A Lydie je pašanda,že tak krásně nastoupila do přepravníku...mooooc šikulka

Ahojky...
Smisek:JJ myslela jsem si že tam Lýdie vubec nenastoupí,že se sní budem prát,tak mě dost zaskočila,,,je to holka velká
A co Ziky???Co je uvás nového???

Tady to nějak umřelo...

29.6.2008 10:30
memmory

XXX.XXX.252.35

luda napsal(a):
Ahojky...
Smisek:JJ myslela jsem si že tam Lýdie vubec nenastoupí,že se sní budem prát,tak mě dost zaskočila,,,je to holka velká

Tady to nějak umřelo...

Čauky babizny
Tak už mám doma dva poníky - jednoho sice jen na chvíly ale jo

Kobylka ANETA - strašně podobná Elišce ------

29.6.2008 10:33
memmory

XXX.XXX.252.35

memmory napsal(a):
Čauky babizny
Tak už mám doma dva poníky - jednoho sice jen na chvíly ale jo

Kobylka ANETA - strašně podobná Elišce ------

29.6.2008 11:18
microfon

XXX.XXX.182.1

luda napsal(a):

Ahoj Poníkáři,
nejprve musím Luďě pochválit výběr hřebce A jak se vůbec jmenuje popř abych toho nechtěla málo, tak nejaká celá fotečka by nebyla?
Soňátko: Podobná Elišce? No nevim nevim, protže malej jí tak zkrášlil hřívu, že vypadá jak muchařka a navíc jí vynikl ten její vyžraný beganský krk - no prostě modelka
Musím nafotit nové fotky, Edoušek má nyní takovou nádhernou plavou barvičku

29.6.2008 23:34
smisek

XXX.XXX.46.222

luda napsal(a):
Ahojky...

Tady to nějak umřelo...

zdárek Luditak Ziky se připravuje na závody a Sylva byla na připuštění...to jsme si teda užily

29.6.2008 23:37
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
zdárek Luditak Ziky se připravuje na závody a Sylva byla na připuštění...to jsme si teda užily

Sylva a Almhirt

2.7.2008 17:54
luda

XXX.XXX.79.139

microfon napsal(a):
Ahoj Poníkáři,
nejprve musím Luďě pochválit výběr hřebce A jak se vůbec jmenuje popř abych toho nechtěla málo, tak nejaká celá fotečka by nebyla?
Soňátko: Podobná Elišce? No nevim nevim, protže malej jí tak zkrášlil hřívu, že vypadá jak muchařka a navíc jí vynikl ten její vyžraný beganský krk - no prostě modelka
Musím nafotit nové fotky, Edoušek má nyní takovou nádhernou plavou barvičku

Ahojky lidi,tak dnes si konečně jedu pro Lýdii,,,,,už je to uděláno už je to hotovo....doufám....
Smíšek,no Sylva to je tvor...předvedla se pěkně,jsem zvědává,co to bude za hříbátko.,,,,už se těším
Microfon:hřebec se jmenuje Grey 878 fotku jsem našla a i jeho syna,,tak vám je sem náhážu

2.7.2008 18:01
luda

XXX.XXX.79.139

luda napsal(a):
Ahojky lidi,tak dnes si konečně jedu pro Lýdii,,,,,už je to uděláno už je to hotovo....doufám....
Smíšek,no Sylva to je tvor...předvedla se pěkně,jsem zvědává,co to bude za hříbátko.,,,,už se těším
Microfon:hřebec se jmenuje Grey 878 fotku jsem našla a i jeho syna,,tak vám je sem náhážu

to je teda fotka tak další

2.7.2008 18:25
luda

XXX.XXX.79.139

luda napsal(a):
to je teda fotka tak další

A tady synátor..také fešák

2.7.2008 18:47
microfon

XXX.XXX.182.1

luda napsal(a):

To je opravdu nádherný kus koně! už ho vidím v pohybu s jeho jistě nádhernýma welškýma chodama takovýhle koně opravdu zbožňuju. A jak je vidno synotor se potatil, takže te´d aby se to povedlo ještě i u vás
Co budeš vlastně s hříbounem dělat?
A dávám aktuální foto z dneška

2.7.2008 18:48
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
To je opravdu nádherný kus koně! už ho vidím v pohybu s jeho jistě nádhernýma welškýma chodama takovýhle koně opravdu zbožňuju. A jak je vidno synotor se potatil, takže te´d aby se to povedlo ještě i u vás
Co budeš vlastně s hříbounem dělat?
A dávám aktuální foto z dneška

A malej bambula už napůl z miminkovského kožíšku... v jeho oblíbené póze

2.7.2008 18:51
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A malej bambula už napůl z miminkovského kožíšku... v jeho oblíbené póze

eliška taky ve svojí oblíbené póze

2.7.2008 18:53
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
eliška taky ve svojí oblíbené póze

A ač se to zdá v našem případě jakkoli neuvěřitelný eliška kluše

2.7.2008 18:55
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A ač se to zdá v našem případě jakkoli neuvěřitelný eliška kluše

tady se malej projistotu vyválel, aby měl na to moje focení jeho kožich ten správný šmrnc

2.7.2008 18:57
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
tady se malej projistotu vyválel, aby měl na to moje focení jeho kožich ten správný šmrnc

A tady ještě obvyklá reakce na zašustění igelitky

2.7.2008 19:55
luda

XXX.XXX.79.139

microfon napsal(a):
A tady ještě obvyklá reakce na zašustění igelitky

Ahojky,Edoušek už je nějakéj přerostlej né???,Sakra to bude asi kus Koně...
No hříbátko pujde do světa,myslím si,že už mám dost koní a budu mít co dělat s Arankou.

je to pan uň hlavně strašně hodnej,jemnej....no prostě uužasnej...

3.7.2008 07:34
microfon

XXX.XXX.182.1

luda napsal(a):

Jéé to abys nedopadla jak já potom
Děkuju za pochvalu Edieho, tak přidávám foto zjeho prvního plavení. Kdyby eliška nebyla prdlá závislačka tak by si to jistě užil mnohem lépe než se nám maminu podařilo uklidnit tak předváděl i vzpínací kreace Ale potom byl naopak moc spokojený, jen nemohl pochopit že se pod vodou nemůže napít z máminy vemínka

3.7.2008 07:38
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
Jéé to abys nedopadla jak já potom
Děkuju za pochvalu Edieho, tak přidávám foto zjeho prvního plavení. Kdyby eliška nebyla prdlá závislačka tak by si to jistě užil mnohem lépe než se nám maminu podařilo uklidnit tak předváděl i vzpínací kreace Ale potom byl naopak moc spokojený, jen nemohl pochopit že se pod vodou nemůže napít z máminy vemínka

3.7.2008 07:39
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):

A druhá várka

3.7.2008 07:41
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A druhá várka

Bobiška je známý vodomil a dělalla taky u toho patřičné ksichty

3.7.2008 07:45
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
Bobiška je známý vodomil a dělalla taky u toho patřičné ksichty

a tady i sNiem

3.7.2008 07:47
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
a tady i sNiem

A tady naše vykoupaná modelka

3.7.2008 07:48
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A tady naše vykoupaná modelka

A povinné proběhnutí

3.7.2008 07:54
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A povinné proběhnutí

a posledmí

3.7.2008 17:06
luda

XXX.XXX.107.246

microfon napsal(a):
a posledmí

Microfon,krásné fotky,Teda ten ale mění barvu,
Tak už je Lýdie doma,nějak moc se ji nechtělo,ale šla krásně.po cestě párkrát řechtala.A když jsem ji přivezla,to bylo radosti,velká očmucháváčka byla ráda že je doma holka moje

3.7.2008 18:09
sccary

XXX.XXX.1.35

luda napsal(a):
Microfon,krásné fotky,Teda ten ale mění barvu,
Tak už je Lýdie doma,nějak moc se ji nechtělo,ale šla krásně.po cestě párkrát řechtala.A když jsem ji přivezla,to bylo radosti,velká očmucháváčka byla ráda že je doma holka moje

luda: to je ale krasnej hřebčák... my jsme si to nakonec s tím připuštěním ještě rozmyslely .....třebas příští rok
naše iruška

3.7.2008 19:28
pegaska pony

XXX.XXX.175.86

sccary napsal(a):
luda: to je ale krasnej hřebčák... my jsme si to nakonec s tím připuštěním ještě rozmyslely .....třebas příští rok
naše iruška

Ahojte, poníkáři. Mám taky pony kobylku a rozhodla jsem se, že bych chtěla navštívit nějakou výstavu. Jsem z okolí F-M a hledám, kde by byla výstava pro křížence. Myslím, že bych to mohla zkusit, mělo by to cenu. Jenže teď nevím jak dál, kde by byla výstava. Dělají se i pro poníky bez původu? A dělají se v Trojankách výstavy?Díky moc, jestli poradíte.

3.7.2008 21:03
luda

XXX.XXX.107.246

sccary napsal(a):
naše iruška

Sccary:To jo no hřebec je krásnej .Tak třeba příští rok připustíš,už víš čím????
Tak zítra mě přijede pan Vondrouš na kobylky,,,,tak jsem zvědavá,jak dopadnem s Lýdii.Zítra sem písnu jaké to bylo,,,,

3.7.2008 21:04
luda

XXX.XXX.107.246

pegaska pony napsal(a):
Ahojte, poníkáři. Mám taky pony kobylku a rozhodla jsem se, že bych chtěla navštívit nějakou výstavu. Jsem z okolí F-M a hledám, kde by byla výstava pro křížence. Myslím, že bych to mohla zkusit, mělo by to cenu. Jenže teď nevím jak dál, kde by byla výstava. Dělají se i pro poníky bez původu? A dělají se v Trojankách výstavy?Díky moc, jestli poradíte.

Pegaska pony.Vubec netuším,jesli chdí i kříženci na výstavu.Takže ti moc neporadím,nechcešt sem hodit pár fotek??

3.7.2008 21:11
pegaska pony

XXX.XXX.175.86

luda napsal(a):
Sccary:To jo no hřebec je krásnej .Tak třeba příští rok připustíš,už víš čím????
Tak zítra mě přijede pan Vondrouš na kobylky,,,,tak jsem zvědavá,jak dopadnem s Lýdii.Zítra sem písnu jaké to bylo,,,,

3.7.2008 21:12
luda

XXX.XXX.107.246

pegaska pony napsal(a):

Ata má ale krčisko teda

toto unás padalo,,,ale už to je asi týden staré,ale až teď mám fotky

3.7.2008 21:15
luda

XXX.XXX.107.246

pegaska pony napsal(a):

Kolik jí je a čeho je to kříženec????

a další

3.7.2008 21:16
luda

XXX.XXX.107.246

luda napsal(a):
Kolik jí je a čeho je to kříženec????

a další

a takto nám to rozsekalo broskve a jabka

3.7.2008 21:17
luda

XXX.XXX.107.246

luda napsal(a):
a takto nám to rozsekalo broskve a jabka

3.7.2008 21:18
pegaska pony

XXX.XXX.175.86

pegaska pony napsal(a):

Ještě není úplně vylinalá, má sem tam zimní chlup. No kříženec, to nevím čím, ale má v sobě trochu hucula. Je jí 7.

3.7.2008 22:08
microfon

XXX.XXX.182.1

luda napsal(a):

https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php
tema=388126&r=13&m=159&page=1

odkaz na pony výstavu
ToLuďa: Doufám, že nebude vadit takový osobnější dotaz, Proč jsi si vlastně kupovala Aranku, když už máš dvě krásné poničky?

4.7.2008 06:29
luda

XXX.XXX.68.1

microfon napsal(a):
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php
tema=388126&r=13&m=159&page=1

odkaz na pony výstavu
ToLuďa: Doufám, že nebude vadit takový osobnější dotaz, Proč jsi si vlastně kupovala Aranku, když už máš dvě krásné poničky?

Microfon,Byla to taková náhoda.Projíždím občas inzeri,jen tak se koukám,a našla jsem Aranku,strašně se mě libila,byla uplně užásná ten kukuč a už jsem uvažovala,jestli si ji nemám koupit.Kamarádky(smísek a milada,jsou itu občas taky) tu mají 2 huculosrábky a jsou to strašně užasní koně.povaha,stavba těla.no ptostě vše.Tak už předtím jsem si říkala,že si tak za rok až 2 koupím huculoarabku.Jednou jsem přijela ke kamarádce na kavčo a řekla jsem jí to že jsem našla krásnou kobylku,koukaly jsme na ní,také se jí líbila.Tak že si jí koupí,pokud mě to nevadí,(neměla jsem na ní peníze a nebyla jsem na 100% rozhodnutá jestli jo nebo ne.,,,tak že joo za 14 dní že se pro ní jede,,,vše si zařídila atd.Den před odjezdem(měla jsem jet snima) mě kamarádka volá že si ji brát nebude,,,a jestli ji tedy chci.tak mě to hodně zaskočilo a tak jsem teda řekla že jo byla jsem stěstím bez sebe.Kamarádka mě pujčila peníze,nedala bych to tak rychle dohromady.a jelo se.Chci ji na rekreaci a když vše pujde kobře tak na vytrvalost. ......a ještě velká náhoda narodila se v den a měsíc stejně jako já , bude ji rok a mě 21

Amá doma užasnou kobylku jsem ráda že ji mám a za vše děkuji Majdě.a Tomášovi...Moc dík

4.7.2008 08:26
luda

XXX.XXX.80.88

luda napsal(a):
Microfon,Byla to taková náhoda.Projíždím občas inzeri,jen tak se koukám,a našla jsem Aranku,strašně se mě libila,byla uplně užásná ten kukuč a už jsem uvažovala,jestli si ji nemám koupit.Kamarádky(smísek a milada,jsou itu občas taky) tu mají 2 huculosrábky a jsou to strašně užasní koně.povaha,stavba těla.no ptostě vše.Tak už předtím jsem si říkala,že si tak za rok až 2 koupím huculoarabku.Jednou jsem přijela ke kamarádce na kavčo a řekla jsem jí to že jsem našla krásnou kobylku,koukaly jsme na ní,také se jí líbila.Tak že si jí koupí,pokud mě to nevadí,(neměla jsem na ní peníze a nebyla jsem na 100% rozhodnutá jestli jo nebo ne.,,,tak že joo za 14 dní že se pro ní jede,,,vše si zařídila atd.Den před odjezdem(měla jsem jet snima) mě kamarádka volá že si ji brát nebude,,,a jestli ji tedy chci.tak mě to hodně zaskočilo a tak jsem teda řekla že jo byla jsem stěstím bez sebe.Kamarádka mě pujčila peníze,nedala bych to tak rychle dohromady.a jelo se.Chci ji na rekreaci a když vše pujde kobře tak na vytrvalost. ......a ještě velká náhoda narodila se v den a měsíc stejně jako já , bude ji rok a mě 21

Amá doma užasnou kobylku jsem ráda že ji mám a za vše děkuji Majdě.a Tomášovi...Moc dík

Tak už to máme zasebou,Lady je přeměřená má 119.a napsanné nové odznaky.Aranka bude mít modrý prikaz,jen co ji udělám test z žíní.Dostala jsem pochvalu že je mám slušně vychované,že je vidět,že se snima něco dělá.A Lydie se libila.Má 7,4.Pašanda....

4.7.2008 10:30
sccary

XXX.XXX.1.35

luda napsal(a):
Tak už to máme zasebou,Lady je přeměřená má 119.a napsanné nové odznaky.Aranka bude mít modrý prikaz,jen co ji udělám test z žíní.Dostala jsem pochvalu že je mám slušně vychované,že je vidět,že se snima něco dělá.A Lydie se libila.Má 7,4.Pašanda....

luda: nj mela jsem uz i vybrano Bohemian Freyr 2830 z Pony klubu v Olešnici u Bouzova

4.7.2008 10:32
sccary

XXX.XXX.1.35

sccary napsal(a):
luda: nj mela jsem uz i vybrano Bohemian Freyr 2830 z Pony klubu v Olešnici u Bouzova

mno fotka teda nic moc

4.7.2008 15:56
luda

XXX.XXX.72.126

sccary napsal(a):
mno fotka teda nic moc

Sccary,krásný hřebec,,,,

4.7.2008 21:02
bejushka

XXX.XXX.210.193

sccary napsal(a):

Ahojky... Doufám, že nevadí, že se přidám. Mám po Bohemian Freyrovi hřebečka. V neděli mu bude rok. Přidávám foto

4.7.2008 21:55
luda

XXX.XXX.83.3

bejushka napsal(a):
Ahojky... Doufám, že nevadí, že se přidám. Mám po Bohemian Freyrovi hřebečka. V neděli mu bude rok. Přidávám foto

Bejushka.,Ahojky,teď knám už patříš...Tak napiš něco ovás..atd....jsem ráda že nás tu bude zase o jednoho víc.

5.7.2008 13:04
bejushka

XXX.XXX.210.193

luda napsal(a):
Bejushka.,Ahojky,teď knám už patříš...Tak napiš něco ovás..atd....jsem ráda že nás tu bude zase o jednoho víc.

Tak to jsem ráda. Jmenuje se Lemon. Je po Bohemian Freyrovi a Líze. Jsme spolu 3 měsíce a nějak si pořád nemůžeme najít k sobě cestičku. Snad se to spraví. Nikdy mě nenapadlo, že bude můj. Znala jsem ho od narození, ale o jeho koupi jsem vážně nikdy neuvažovala. Rozhodli tak nějak rodiče, když si toho malého čertíka zamilovali... já taky. Ikdyž někdy lituji, že sem se nechala přemluvit, už bych se ho nedokázala vzdát.

5.7.2008 18:06
vacicanda

XXX.XXX.146.94

bejushka napsal(a):
Tak to jsem ráda. Jmenuje se Lemon. Je po Bohemian Freyrovi a Líze. Jsme spolu 3 měsíce a nějak si pořád nemůžeme najít k sobě cestičku. Snad se to spraví. Nikdy mě nenapadlo, že bude můj. Znala jsem ho od narození, ale o jeho koupi jsem vážně nikdy neuvažovala. Rozhodli tak nějak rodiče, když si toho malého čertíka zamilovali... já taky. Ikdyž někdy lituji, že sem se nechala přemluvit, už bych se ho nedokázala vzdát.

my chcem Frájou pouštět naši jezevčici. Je to fešák,znám ho od mala,když jsem byla mladší,učurýávala jsem z jeho dlouhé vlnité hřívy a parádní akce předních - na sluníčku vypadal navíc jako zlatý;prostě pohádkový koníček.

7.7.2008 00:00
smisek

XXX.XXX.46.222

luda napsal(a):

ahojky lidičky,tak sem taky přihodim pár foteček
nazdárek Luci,jsem moc ráda,že jsi s Arankou spokojená a doufám že ti bude dělat jen samou radostJo a nemáš vůbec zač....když to jde,tak ráda pomůžu

7.7.2008 00:08
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
ahojky lidičky,tak sem taky přihodim pár foteček
nazdárek Luci,jsem moc ráda,že jsi s Arankou spokojená a doufám že ti bude dělat jen samou radostJo a nemáš vůbec zač....když to jde,tak ráda pomůžu

v sobotu byl Ziky na druhém závodu(vytrvalost)
veterinární kontrola

7.7.2008 00:15
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
v sobotu byl Ziky na druhém závodu(vytrvalost)
veterinární kontrola

akce na trati

7.7.2008 00:21
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
akce na trati

chladíci bod na trati

7.7.2008 00:31
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
chladíci bod na trati

už máme za sebou kus cesty

7.7.2008 00:37
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
už máme za sebou kus cesty

a svěží příjezd do cíle

7.7.2008 00:46
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
a svěží příjezd do cíle

a posledníZiky a jeho velká kamarádka Morganka s Miladou,která když mu zmizela z dohledu,tak tam řehtal jako pakoale nakonec vše dobře dopadlo a Ziky splnil mé očekávání,byl mooooc šikovný
za fotky děkuji kamarádce Karolíně Modré

zvířátková

9.7.2008 13:30
zvířátková

XXX.XXX.210.76

smisek napsal(a):
a posledníZiky a jeho velká kamarádka Morganka s Miladou,která když mu zmizela z dohledu,tak tam řehtal jako pakoale nakonec vše dobře dopadlo a Ziky splnil mé očekávání,byl mooooc šikovný
za fotky děkuji kamarádce Karolíně Modré

Nazdárek poníkáři! Jak se vede? Prázdniny, což mi je víte k čemu, do toho počasí jak na apríla, no je mi panečku léto .

zvířátková

9.7.2008 13:31
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Nazdárek poníkáři! Jak se vede? Prázdniny, což mi je víte k čemu, do toho počasí jak na apríla, no je mi panečku léto .

zvířátková

9.7.2008 13:31
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková

9.7.2008 13:32
zvířátková

XXX.XXX.210.76

9.7.2008 13:52
strelish

XXX.XXX.142.166

zvířátková napsal(a):

Náhodou je dobře, že popršelo a trochu se ochladilo, aspoň se my někteří můžem vrhnout na kopyta, aniž bychom u prvního kopýtka propotili durch tričko

Hele, tak mě napadá, že jsem nikdy neviděla žádnou tvoji akčnější fotku - cvalovku nebo tak

zvířátková

9.7.2008 14:03
zvířátková

XXX.XXX.210.76

strelish napsal(a):
Náhodou je dobře, že popršelo a trochu se ochladilo, aspoň se my někteří můžem vrhnout na kopyta, aniž bychom u prvního kopýtka propotili durch tričko

Hele, tak mě napadá, že jsem nikdy neviděla žádnou tvoji akčnější fotku - cvalovku nebo tak

No to je fakt, někdo udělá halo halo a kovář ať se potí sám .

No jo, mě fotí přítel, které ho sebou tahám na procházky a horko-těžko ho nutím, aby něco vyfotil, minule se snažil něco pofotit v běhu, ale moc mu to nešlo. Stojí kilometr od nás a když už nás má v záběru, tak nestíhá fotit. Čiko ho navíc začíná brát jak vůdce, když s náma takhle chodí, takže dobíhá k němu a zpomaluje. A já už jsem vždycky tak vyskákaná, že jsem ráda, že zastaví . Pak z toho vypadne takováhle fotka, na které je prd vidět, přitom už je oříznutá zeleň kolem minimálně na polovinu velikosti fotky.

9.7.2008 14:05
strelish

XXX.XXX.142.166

zvířátková napsal(a):
No to je fakt, někdo udělá halo halo a kovář ať se potí sám .

No jo, mě fotí přítel, které ho sebou tahám na procházky a horko-těžko ho nutím, aby něco vyfotil, minule se snažil něco pofotit v běhu, ale moc mu to nešlo. Stojí kilometr od nás a když už nás má v záběru, tak nestíhá fotit. Čiko ho navíc začíná brát jak vůdce, když s náma takhle chodí, takže dobíhá k němu a zpomaluje. A já už jsem vždycky tak vyskákaná, že jsem ráda, že zastaví . Pak z toho vypadne takováhle fotka, na které je prd vidět, přitom už je oříznutá zeleň kolem minimálně na polovinu velikosti fotky.

To chce zneužít nějakou kámošku

No jo, ono by se dělalo halo halo, jenže to by polovina kovářů nesměli být flákači nebo ožralové a pak jeden exemplář zraněný

9.7.2008 22:12
microfon

XXX.XXX.182.1

luda napsal(a):

jojo, dobře že zapršelo, taky se vrhnu na kopýtka ikdyž co nevidět chci zavolat i někoho(tedy spíš uhnat), protže na edouška si nějak netroufnu...
včera jsem jeli na delší vyjíž´dku, samožřejmě nás azstihl pořádný liják, ale po něm už to bylo veselejší a barevnější

9.7.2008 22:14
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
jojo, dobře že zapršelo, taky se vrhnu na kopýtka ikdyž co nevidět chci zavolat i někoho(tedy spíš uhnat), protže na edouška si nějak netroufnu...
včera jsem jeli na delší vyjíž´dku, samožřejmě nás azstihl pořádný liják, ale po něm už to bylo veselejší a barevnější

9.7.2008 22:17
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):

A ještě samotný Edoušek

9.7.2008 22:20
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A ještě samotný Edoušek

Ale nebylo to jen tak Edieho dostat do správného úhlu, vehementně se Monče nahaněči bránil

9.7.2008 22:29
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
Ale nebylo to jen tak Edieho dostat do správného úhlu, vehementně se Monče nahaněči bránil

A ještě jsem zapoměla Luďě pogratulovat k 7,4
Mě tenhle týden po rovném půl roce konečně přišel výpis z plemenné knihy a modrý průkaz Bobíky. Bobina tedy má jen 6,8 Opravdu moc nechápu logiku sportovního ponyho.Ela má se sportovním pramálo společného a dostala taky 7,4 a Bobška až na tu velkou palici je ČSP jak si ho představuju - já - holt ne inspektor To bych skorem podle popisu věřila že to holkám ten popis s vadami otočil,ale KVh odpovídají. No nechápu to stejně jako to půlroční blokování průkazu.No Nic....

9.7.2008 22:34
microfon

XXX.XXX.182.1

zvířátková napsal(a):

Koukám, že jste si s Čikem užívali vody - to musí být balzám na jeho duši(kůži), jen kdyby potom ty potvory nelítali ještě víc

9.7.2008 22:42
strelish

XXX.XXX.84.2

microfon napsal(a):
Mě tenhle týden po rovném půl roce konečně přišel výpis z plemenné knihy a modrý průkaz Bobíky. Bobina tedy má jen 6,8 Opravdu moc nechápu logiku sportovního ponyho.Ela má se sportovním pramálo společného a dostala taky 7,4 a Bobška až na tu velkou palici je ČSP jak si ho představuju - já - holt ne inspektor To bych skorem podle popisu věřila že to holkám ten popis s vadami otočil,ale KVh odpovídají. No nechápu to stejně jako to půlroční blokování průkazu.No Nic....

Tak to my měli modrý průkaz prakticky obratem. Ovšem! Pro změnu víc jak měsíc to viselo na udělání genotypu, kdy jsme předpokládali, že mají k dispozici genotypy hřebců (tak jak je to psané na UEK nebo kde - že plem. hřebci mají genotypy) a teprve až se jim zavolalo, tak z nich vylezlo, že ho k dispozici nemají a že čekají... ovšem opravdu nevím na co čekali a kdyby se tam nezavolalo, asi bychom pak my čekali dodnes . Pak už přišel genotyp ještě tentýž týden.

Tož teď jsem akorát zvědavá, kdy nám přijdou ty výpisy z PK, nechtěl jim to tam posílat současně s registrací.

Ehm a k tomu popisu, Ludo buď si jistá, že od toho našeho bys tolik bodů nedostala. Cokoli, co jen trochu zavání huculem se mu fest nelíbilo. Hlavně, že si stanovili nějaké cíle, že...ještě by si je mohli i sjednotit

9.7.2008 22:44
strelish

XXX.XXX.84.2

strelish napsal(a):
Tak to my měli modrý průkaz prakticky obratem. Ovšem! Pro změnu víc jak měsíc to viselo na udělání genotypu, kdy jsme předpokládali, že mají k dispozici genotypy hřebců (tak jak je to psané na UEK nebo kde - že plem. hřebci mají genotypy) a teprve až se jim zavolalo, tak z nich vylezlo, že ho k dispozici nemají a že čekají... ovšem opravdu nevím na co čekali a kdyby se tam nezavolalo, asi bychom pak my čekali dodnes . Pak už přišel genotyp ještě tentýž týden.

Tož teď jsem akorát zvědavá, kdy nám přijdou ty výpisy z PK, nechtěl jim to tam posílat současně s registrací.

Ehm a k tomu popisu, Ludo buď si jistá, že od toho našeho bys tolik bodů nedostala. Cokoli, co jen trochu zavání huculem se mu fest nelíbilo. Hlavně, že si stanovili nějaké cíle, že...ještě by si je mohli i sjednotit

Přihodím ještě zimní model

9.7.2008 22:54
microfon

XXX.XXX.182.1

strelish napsal(a):
Přihodím ještě zimní model

A to je slušný rozdíl - v létě elegán a v zimě pravá poníkovská chlupatá koule, kdy člověk ani neví, kde má hlavu Ale mě stejně nejvíc líbí to jeho chameleonství.

Nám právě inspektoruje p.Kozák a ten není zrovna z těch s nižší či jen okresní funkcí?!
Tak ti přeji s průkazem víc štěstí, než jsme měla já( u nás bohužel ani hory telefonátů nepomáhali)

9.7.2008 22:58
strelish

XXX.XXX.84.2

microfon napsal(a):
A to je slušný rozdíl - v létě elegán a v zimě pravá poníkovská chlupatá koule, kdy člověk ani neví, kde má hlavu Ale mě stejně nejvíc líbí to jeho chameleonství.

Nám právě inspektoruje p.Kozák a ten není zrovna z těch s nižší či jen okresní funkcí?!
Tak ti přeji s průkazem víc štěstí, než jsme měla já( u nás bohužel ani hory telefonátů nepomáhali)

Jo...pokaždé se mě někdo ptá, co se stalo, že má jinou barvu

9.7.2008 23:10
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):

Tak tohle foto je na http://www.aschk.cz/index.php?plem=csp
Hubený kůň s vysoko nasazeným krkem a ošklivou hlavou, nicméně s pěknými chody a pevným hřbetem(takového bych určitě nechala na ekonomickém odchovu jak tam tam píší) ->chech prostě celá Eliška

9.7.2008 23:16
strelish

XXX.XXX.84.2

microfon napsal(a):
Tak tohle foto je na http://www.aschk.cz/index.php?plem=csp
Hubený kůň s vysoko nasazeným krkem a ošklivou hlavou, nicméně s pěknými chody a pevným hřbetem(takového bych určitě nechala na ekonomickém odchovu jak tam tam píší) ->chech prostě celá Eliška

Neni to Durango?

13.7.2008 16:51
luda

XXX.XXX.103.226

strelish napsal(a):
Neni to Durango?

Ahojky tak jsem tu po dlouhé pauze,Aranka ničí vše.tak to opravuji,dělala jsem si kruhovku a uklízela pastvu,udělala jsem si pracovní víkend...

Smisek doufám že vás konečně uvidím v akci.
Hlavně chci vidět toho hřebce ...co řádí ve veterině a v ohradě s Morganou

13.7.2008 16:59
luda

XXX.XXX.103.226

luda napsal(a):
Ahojky tak jsem tu po dlouhé pauze,Aranka ničí vše.tak to opravuji,dělala jsem si kruhovku a uklízela pastvu,udělala jsem si pracovní víkend...

A tady práce v kruhove,začínáme

13.7.2008 17:04
smisek

XXX.XXX.46.222

luda napsal(a):

zdárek
luďa:jestli ti vyjde konečně čas,tak se uvidíme na závodech v Bělohradu
jsem zvědavá na to,kdy uvidíme tebe v akciUž se na to těšímUž jsi sehnala sedlo?Aranka se asi trochu probudilaTo víš,je tam ten arab

13.7.2008 17:09
luda

XXX.XXX.103.226

luda napsal(a):
A tady práce v kruhove,začínáme

A tady nosič klíču,,,,,neměla jsem je kam dát

13.7.2008 17:21
luda

XXX.XXX.103.226

smisek napsal(a):
zdárek
luďa:jestli ti vyjde konečně čas,tak se uvidíme na závodech v Bělohradu
jsem zvědavá na to,kdy uvidíme tebe v akciUž se na to těšímUž jsi sehnala sedlo?Aranka se asi trochu probudilaTo víš,je tam ten arab

Smísek::Sedlo nescháním,nejsou peníze nejdříve udělám potřebné papíry pro aranku atd a teď zkusím aby Lady seděla aspoň ta angliee

13.7.2008 17:31
luda

XXX.XXX.103.226

luda napsal(a):
Smísek::Sedlo nescháním,nejsou peníze nejdříve udělám potřebné papíry pro aranku atd a teď zkusím aby Lady seděla aspoň ta angliee

13.7.2008 18:29
strelish

XXX.XXX.84.2

luda napsal(a):

13.7.2008 18:49
smisek

XXX.XXX.46.222

luda napsal(a):

Luďa
To je rozumný...tak držim palečky aď vše dobře vyřídíš..a budu se těšit alespoň na to,že když dorazíš příští týden na závody,tak pokecámeAranka se trochu vytáhla ne???

13.7.2008 19:41
luda

XXX.XXX.103.226

strelish napsal(a):

Smisek,doufám,že tam dorazím,snad sše klapne,Já svoje první závody nechci uspěchat,kdybych mermomocí chctěla už bych to mohla mít odjeté,ale naco,když z toho nebudu mít dobrý pocit,zas tak moc si to nemusím odjed,to si radši počkám až bude vše oká,,,a budou peníze,muže se něco stát s jednou z kobyl a co,,,jistota je jistota.

Strelish?????? to je Jamča????nějaká světlá???to je kus klisny z ní,,,,,a jak jde ježdění????
Aranka vyrostla,,

13.7.2008 19:53
strelish

XXX.XXX.84.2

luda napsal(a):
Smisek,doufám,že tam dorazím,snad sše klapne,Já svoje první závody nechci uspěchat,kdybych mermomocí chctěla už bych to mohla mít odjeté,ale naco,když z toho nebudu mít dobrý pocit,zas tak moc si to nemusím odjed,to si radši počkám až bude vše oká,,,a budou peníze,muže se něco stát s jednou z kobyl a co,,,jistota je jistota.

Strelish?????? to je Jamča????nějaká světlá???to je kus klisny z ní,,,,,a jak jde ježdění????
Aranka vyrostla,,

Jj, je...matka je šimla, takže mladá taky vyběluje Obsedání v pohodě, je hodná, i když rychlochodná, takže místo za (koňským) vodičem chodíme před vodičem

A jak to jde u vás? :)

13.7.2008 20:11
luda

XXX.XXX.103.226

strelish napsal(a):
Jj, je...matka je šimla, takže mladá taky vyběluje Obsedání v pohodě, je hodná, i když rychlochodná, takže místo za (koňským) vodičem chodíme před vodičem

A jak to jde u vás? :)

Unás to je vše oki,,,paráda,.Lýdioe je supr,hodná.Lady taky ,jen nám není žádné sedlo.A Arankla se okoukala a už se předvádí,echce mě dávat zadní nohy,ale trénujeme a trénujeme a už to pomalu jde,,,Kolik ty máš vlastně koní???a kdo ti pomáhá???nebo jsi na to sama..

zvířátková

13.7.2008 20:15
zvířátková

XXX.XXX.42.14

luda napsal(a):
Unás to je vše oki,,,paráda,.Lýdioe je supr,hodná.Lady taky ,jen nám není žádné sedlo.A Arankla se okoukala a už se předvádí,echce mě dávat zadní nohy,ale trénujeme a trénujeme a už to pomalu jde,,,Kolik ty máš vlastně koní???a kdo ti pomáhá???nebo jsi na to sama..

Jé holky, koukám, že jsem vás tu obě zastihla. Dostala jsem tu westernou deku se třmenama jako překvápko. Mám jí teda 3. den, ale zatím u nás od rána do včera leje a leje, takže jsem jí ještě neměla možnost ani zkusit. Ale koukala jsem na ten podbřišník, opravdu to takhle jednoduchým principem drží? Chce to utahovat hodně? Kam by se ten konec, který je fakt dlouhý, měl schovat?

13.7.2008 20:49
strelish

XXX.XXX.84.2

luda napsal(a):

No celkem momentálně kladrubka, 2x WPBr a malý poňouch. Vesměs jsem na to sama, několikrát do týdne jezdí kámoška, co tu má jednu tu WPBr ustájenou. A když je potřeba nějaká chlapská práce, tak přítel, případně s někým dalším.

13.7.2008 21:05
luda

XXX.XXX.103.226

zvířátková napsal(a):
Jé holky, koukám, že jsem vás tu obě zastihla. Dostala jsem tu westernou deku se třmenama jako překvápko. Mám jí teda 3. den, ale zatím u nás od rána do včera leje a leje, takže jsem jí ještě neměla možnost ani zkusit. Ale koukala jsem na ten podbřišník, opravdu to takhle jednoduchým principem drží? Chce to utahovat hodně? Kam by se ten konec, který je fakt dlouhý, měl schovat?

Zviřátková,ahojky,já jsem to utahovala jako sedlo,tak aby to drželo,je dobríé podtím mít ještě nějakou deku,nejlépe navajo,lépe to drží na koni.neklouže to.Co jsem měla ten velký kus,tak jsem ho odstříhla a konec jsem opálila zapalovačem.

13.7.2008 21:09
luda

XXX.XXX.103.226

strelish napsal(a):
No celkem momentálně kladrubka, 2x WPBr a malý poňouch. Vesměs jsem na to sama, několikrát do týdne jezdí kámoška, co tu má jednu tu WPBr ustájenou. A když je potřeba nějaká chlapská práce, tak přítel, případně s někým dalším.

Strelish:Taky pěkné....
Já právě bych také potřebovala někoho kdo by semnou občas jel ven.Lýdie je miliooonová a tak jsem možná našla někoho.Doufám,že teda bude chtít,mě to pomuže aspoň 2 krát nebo 3krát do týdne...Potřebuji s Lýdii ještě tak 3 až 4 měsíce ještě chodit a pak už jen menší povození ale spíš procházky.Doufám že teda zustane a bude hříbátko..

zvířátková

13.7.2008 21:13
zvířátková

XXX.XXX.42.14

luda napsal(a):
Zviřátková,ahojky,já jsem to utahovala jako sedlo,tak aby to drželo,je dobríé podtím mít ještě nějakou deku,nejlépe navajo,lépe to drží na koni.neklouže to.Co jsem měla ten velký kus,tak jsem ho odstříhla a konec jsem opálila zapalovačem.

No já deky na něj mám, takže to bude bez problémů. Viď, taky jsem si říkala, že je to šíleně dlouhé, že by se to dalo šmiknout. Je pravda, že mě napadlo, že by bylo v tom dobré jezdit s velkým k vodě, ale to stejně asi neuskutečním a zbytečně tam budu malému 40x omotávat ten zbytek. Musím taky zkusit ty třmeny, dávala jsem si jí tady na barovku a tak mi to šlo, když jsem měla nastavené na co nejkratší, ale Čiki je tvarovanej jinak, takže si myslím, že třeba ještě budu muset nějakou dirku přidělat. Ale to není takovej problém.

zvířátková

15.7.2008 07:38
zvířátková

XXX.XXX.210.76

luda napsal(a):
Já právě bych také potřebovala někoho kdo by semnou občas jel ven.Lýdie je miliooonová a tak jsem možná našla někoho.Doufám,že teda bude chtít,mě to pomuže aspoň 2 krát nebo 3krát do týdne...Potřebuji s Lýdii ještě tak 3 až 4 měsíce ještě chodit a pak už jen menší povození ale spíš procházky.Doufám že teda zustane a bude hříbátko..

Nazdárek! Tak už jsme včera tu deku vyzkoušeli. Musím uznat, že se v tom sedí luxusně, to je mi panečku polštářek, a to že mi Čiko beze všeho nikdy nějak nepohodlný nepřišel. Dostal navrh masku proti mouchám a čabraku. Obojí ač bylo na míru je větší v uších, u masky to řešit nebudu, ale čabraku asi budu muset nechat předělat.

zvířátková

15.7.2008 07:39
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak už jsme včera tu deku vyzkoušeli. Musím uznat, že se v tom sedí luxusně, to je mi panečku polštářek, a to že mi Čiko beze všeho nikdy nějak nepohodlný nepřišel. Dostal navrh masku proti mouchám a čabraku. Obojí ač bylo na míru je větší v uších, u masky to řešit nebudu, ale čabraku asi budu muset nechat předělat.

zvířátková

15.7.2008 07:39
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):

třmeny na nejkratší jsou mi akorát...

zvířátková

15.7.2008 07:41
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
třmeny na nejkratší jsou mi akorát...

Ale ještě jsem se nezkusila proběhnout, budu nejdřív muset přijít na to, jak to utahovat, aby to vážně sedělo i v běhu a zatím tam mám ten dlouhý pás, takže mám strach, že tam v běhu začne lítat a přerazíme se oba.

19.7.2008 18:33
trinity666

XXX.XXX.49.17

strelish napsal(a):

Co je to za koníka? Odkud a po jakých rodičích? Krásnej :)

19.7.2008 18:39
sccary

XXX.XXX.1.35

trinity666 napsal(a):
Co je to za koníka? Odkud a po jakých rodičích? Krásnej :)

ahojky holky dlouho jsme se neukazali meli jsme plné ruce práce byla tu kamoska na prazkach tak sme s koniky makali

19.7.2008 18:41
sccary

XXX.XXX.1.35

sccary napsal(a):
ahojky holky dlouho jsme se neukazali meli jsme plné ruce práce byla tu kamoska na prazkach tak sme s koniky makali

iruška krasavice

19.7.2008 18:42
sccary

XXX.XXX.1.35

sccary napsal(a):
iruška krasavice

a jeste ronek a mirča

20.7.2008 19:12
kajja

XXX.XXX.48.127

sccary napsal(a):
a jeste ronek a mirča

Melissa zdraví poníkaře

zvířátková

24.7.2008 10:39
zvířátková

XXX.XXX.210.76

kajja napsal(a):
Melissa zdraví poníkaře

Nazdárek! Tak dečka je super, Luďa měla pravdu

zvířátková

24.7.2008 10:41
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak dečka je super, Luďa měla pravdu

Cválá se v tom parádně, ale musím najít to správné utažení, jelikož mi za jízdy vyklouzává ta spodní deka. Furt mám ale pocit, že ho ten nylon může řezat, asi mu na to ušiju z nějaké umělotiny kožíšek.

zvířátková

24.7.2008 10:42
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Cválá se v tom parádně, ale musím najít to správné utažení, jelikož mi za jízdy vyklouzává ta spodní deka. Furt mám ale pocit, že ho ten nylon může řezat, asi mu na to ušiju z nějaké umělotiny kožíšek.

sadzi saj

24.7.2008 10:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

Holky prosím, kdyby jste měl někdo zájem nebo o někom věděl :

Prodám 12 měsíců starého hřebečka českého sportovního ponyho. Barva Izabela, modrý průkaz, nyní 124 vkh s předpokladem v dospělosti 135 vkh. Naučen základním návykům (čištění, strouhání ..)Skokový předpoklad. Vhodný do pony sportu. Je to náš mazlík, proto jen do dobrých rukou. Moc krásný. Cena 17tis. Více info a foto na emailu či tel: 605 707 703

Nebo možná výměna za poníka 4-10 let, hodného k dětem.

zvířátková

24.7.2008 11:01
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Holky prosím, kdyby jste měl někdo zájem nebo o někom věděl :

Prodám 12 měsíců starého hřebečka českého sportovního ponyho. Barva Izabela, modrý průkaz, nyní 124 vkh s předpokladem v dospělosti 135 vkh. Naučen základním návykům (čištění, strouhání ..)Skokový předpoklad. Vhodný do pony sportu. Je to náš mazlík, proto jen do dobrých rukou. Moc krásný. Cena 17tis. Více info a foto na emailu či tel: 605 707 703

Nebo možná výměna za poníka 4-10 let, hodného k dětem.

Já už jsem na něj koukala v inzerci, Andy. Moooc se mi líbí

sadzi saj

24.7.2008 11:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Já už jsem na něj koukala v inzerci, Andy. Moooc se mi líbí

Je to fakt krasavec a hlavně bude dobrý do sportu, už teď s přehledem přeskočí skoro metrovou ohradu. Bohužel byl zakoupen jako společník k dalšímu koni, kobylce, ale dost jí terorizuje - kope a kouše, takže ho chce Míša prodat kvůli kobyle.

zvířátková

24.7.2008 11:10
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Je to fakt krasavec a hlavně bude dobrý do sportu, už teď s přehledem přeskočí skoro metrovou ohradu. Bohužel byl zakoupen jako společník k dalšímu koni, kobylce, ale dost jí terorizuje - kope a kouše, takže ho chce Míša prodat kvůli kobyle.

To je ten, jak ho měla vyfoceného ležícího na dvorku vedle muže/přítele?

sadzi saj

24.7.2008 11:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
To je ten, jak ho měla vyfoceného ležícího na dvorku vedle muže/přítele?

Jj to je on

zvířátková

24.7.2008 11:24
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Jj to je on

Áha, tak to jo, no je fakt pěknej, škoda, že tak zlobí. Teda, takovej další malej raubíř by nám fakt chyběl .

24.7.2008 11:27
smisek

XXX.XXX.46.222

luda napsal(a):

ahojky Luci....chtěla jsem ti poděkovat za pomoc při závodech v Lázní Bělohrad...a za krásný video a fotečkyTuhle fotečku nám pořídila Tereza Kopská

24.7.2008 11:27
strelish

XXX.XXX.142.166

zvířátková napsal(a):
Áha, tak to jo, no je fakt pěknej, škoda, že tak zlobí. Teda, takovej další malej raubíř by nám fakt chyběl .

Takové experty musíš hodit ideálně do stáda, kde ho zrasujou ostatní dominantnější koně a bude klid

24.7.2008 11:28
smisek

XXX.XXX.46.222

smisek napsal(a):
ahojky Luci....chtěla jsem ti poděkovat za pomoc při závodech v Lázní Bělohrad...a za krásný video a fotečkyTuhle fotečku nám pořídila Tereza Kopská

tak a ještě jedná...náš krásný start
Foto Lucie Diblíčková

24.7.2008 11:29
stalonek

XXX.XXX.163.66

zvířátková napsal(a):

čau Beo, fakt hezké fotky, z lemonka už je krásný koník, a ne ta koule co byla u liziny.. nj ale ted jeste aby uz se spravil.. ale on z toho vyroste jako všichni potomci od liziny, ladysa taky, lara tez, tak to jeste dozene. jo a planujeme po zavodech zajet jeste o prazkach na milikov. lenka za babinou a ja bych jela k tobe akorat bych se pridala k ceste a pak bych jela az domu s nima. ale ete nevim kdy.

zvířátková

24.7.2008 11:39
zvířátková

XXX.XXX.210.76

strelish napsal(a):
Takové experty musíš hodit ideálně do stáda, kde ho zrasujou ostatní dominantnější koně a bude klid

No nejhorší je, že už ho měli doma mnohem dřív, než přivedli kobylu, zvykli si na něj a určitě ho mají rádi. A teď situace, že musí pryč, jelikož hlavní je tam ta kobylka, on měl být přece jenom spíš společník.

24.7.2008 11:46
strelish

XXX.XXX.142.166

zvířátková napsal(a):
No nejhorší je, že už ho měli doma mnohem dřív, než přivedli kobylu, zvykli si na něj a určitě ho mají rádi. A teď situace, že musí pryč, jelikož hlavní je tam ta kobylka, on měl být přece jenom spíš společník.

To mají fakt blbý - na druhou stranu mohli mít rozum - hříbě patří do stáda, kor hřebec. Pak z nich vyrůstá něco jako můj Andoš - k lidem svatý, ale na koně (hlavně na nové příchozí) horší jak krvelačný pes ... nebo ještě horší varianta, nebezpečný i lidem.

sadzi saj

24.7.2008 12:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
To mají fakt blbý - na druhou stranu mohli mít rozum - hříbě patří do stáda, kor hřebec. Pak z nich vyrůstá něco jako můj Andoš - k lidem svatý, ale na koně (hlavně na nové příchozí) horší jak krvelačný pes ... nebo ještě horší varianta, nebezpečný i lidem.

Káťo, to je tak, komu není rady, tomu není pomoci Holt si myslela, že asi dělám chytrou nebo co a musela se o tom přesvědčit sama. Říkala jsem jí, ať už koupí staršího ponclíka, ale ne, že mladýho a naučí si ho, tak jsem jí říkala, že není dobrý, že je tam měsíc sám, než doveze kobylu a že si s ním užije, poncl a ještě mlaďoch, nevěřila a včera psala, že ho musí dát pryč, jsem jí říkala, že potřebuje stádo a stejný vrstevníky, aby se srovnali a ne tohle, ale to je tak, že, každý se o tom hold musí přesvědčit na vlastní kůži, než ti dá za pravdu.

24.7.2008 13:10
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
Káťo, to je tak, komu není rady, tomu není pomoci Holt si myslela, že asi dělám chytrou nebo co a musela se o tom přesvědčit sama. Říkala jsem jí, ať už koupí staršího ponclíka, ale ne, že mladýho a naučí si ho, tak jsem jí říkala, že není dobrý, že je tam měsíc sám, než doveze kobylu a že si s ním užije, poncl a ještě mlaďoch, nevěřila a včera psala, že ho musí dát pryč, jsem jí říkala, že potřebuje stádo a stejný vrstevníky, aby se srovnali a ne tohle, ale to je tak, že, každý se o tom hold musí přesvědčit na vlastní kůži, než ti dá za pravdu.

Já fakt nevím, že v tomhletom jsou lidi fakt neponaučitelní. Hlavně než to proleze pubertou, tak je to dílo :)) Jako ono je super koupit mlaďocha a naučit si ho po svym, ale neizolovat od stáda...a hřebčáky co nejdřív vyšmiknout - pokud neplánuju kariéru plemeníka . Fakt nevim, jestli lidi ty mladé hřebečky kupujou kvůli ceně nebo si tak věří...

Chvíli jsem se kámošce starala o pony-hřebčáka (měl asi 10 let), mezi koňma v pohodě, nehřebčil, ale zas lidi málem sežral - nepomohlo každodenní vysvětlování že tohle teda ne. Trochu se spravil pokud byl s dalším koněm, když kůň musel odjet a on zase zůstal sám, začalo to být pro lidi fakt nebezpečné...a to byl zakoupen tatínkem-koňákem taky jako koníček pro 5letého synka (kámoška z toho byla docela nešťastná)

sadzi saj

24.7.2008 13:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
Já fakt nevím, že v tomhletom jsou lidi fakt neponaučitelní. Hlavně než to proleze pubertou, tak je to dílo :)) Jako ono je super koupit mlaďocha a naučit si ho po svym, ale neizolovat od stáda...a hřebčáky co nejdřív vyšmiknout - pokud neplánuju kariéru plemeníka . Fakt nevim, jestli lidi ty mladé hřebečky kupujou kvůli ceně nebo si tak věří...

Chvíli jsem se kámošce starala o pony-hřebčáka (měl asi 10 let), mezi koňma v pohodě, nehřebčil, ale zas lidi málem sežral - nepomohlo každodenní vysvětlování že tohle teda ne. Trochu se spravil pokud byl s dalším koněm, když kůň musel odjet a on zase zůstal sám, začalo to být pro lidi fakt nebezpečné...a to byl zakoupen tatínkem-koňákem taky jako koníček pro 5letého synka (kámoška z toho byla docela nešťastná)

Jo máš pravdu, snažila jsem se jí všechno tohle vysvětlit, ale marně, musela se o tom přesvědčit sama i přesto, že ví, že s poncla mám zkušenosti a vím, o čem mluvím, prostě ne, jeden den napsala, že si pro něj jede a vůbec nevím, co jí to napadlo, akorát jsem zvědavá, jestli ho vůbec teď prodá.

24.7.2008 13:33
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
Jo máš pravdu, snažila jsem se jí všechno tohle vysvětlit, ale marně, musela se o tom přesvědčit sama i přesto, že ví, že s poncla mám zkušenosti a vím, o čem mluvím, prostě ne, jeden den napsala, že si pro něj jede a vůbec nevím, co jí to napadlo, akorát jsem zvědavá, jestli ho vůbec teď prodá.

Za ty prachy...no nevim...zajímavá je na něm akorát ta barva Já kobuši kupovala za 15 tis. jako 2,5 letou, s polovičním původem.

sadzi saj

24.7.2008 14:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
Za ty prachy...no nevim...zajímavá je na něm akorát ta barva Já kobuši kupovala za 15 tis. jako 2,5 letou, s polovičním původem.

No říkala, že ho dá min. za 15 tis., že to jí stál i s dopravou a vypálením

Ale co jsem teď koukala na ceny, tak nevim nevim, jestli ho za tolik prodá.

24.7.2008 14:21
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
No říkala, že ho dá min. za 15 tis., že to jí stál i s dopravou a vypálením

Ale co jsem teď koukala na ceny, tak nevim nevim, jestli ho za tolik prodá.

No jako leda, že by našla stejného blázna, i to je možné (btw za desítku nebo kolik za něj dala - je neregistrovaný roček hřebeček teda drahý...)

sadzi saj

24.7.2008 14:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
No jako leda, že by našla stejného blázna, i to je možné (btw za desítku nebo kolik za něj dala - je neregistrovaný roček hřebeček teda drahý...)

Přitom teď jsem na eqch četla inzerát na poničku, krásnou, větší a jezdí na ní i děti za 19 tis. s cajkama. Nevím, co jí to napadlo, protože myslím, že bude problém ho prodat.

24.7.2008 14:49
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
Přitom teď jsem na eqch četla inzerát na poničku, krásnou, větší a jezdí na ní i děti za 19 tis. s cajkama. Nevím, co jí to napadlo, protože myslím, že bude problém ho prodat.

Já bych ho byla ochotna vzít tak za 1/3 té ceny, protože min. 3 tis padnou za kastraci a už seš na deseti, ale pořád máš ještě "děcko", které budeš min. 2 roky živit v podstatě jen tak a navíc nějaká vada charakteru už tam je. No každopádně pak informuj

sadzi saj

24.7.2008 15:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
Já bych ho byla ochotna vzít tak za 1/3 té ceny, protože min. 3 tis padnou za kastraci a už seš na deseti, ale pořád máš ještě "děcko", které budeš min. 2 roky živit v podstatě jen tak a navíc nějaká vada charakteru už tam je. No každopádně pak informuj

Neboj budu, ale kdyby jste tu někdo o někom věděli určo dejte vědět, třeba by šla s cenou dolů.

24.7.2008 15:06
strelish

XXX.XXX.142.166

sadzi saj napsal(a):
Neboj budu, ale kdyby jste tu někdo o někom věděli určo dejte vědět, třeba by šla s cenou dolů.

Jj, bohužel mě osobně nikdo nenapadá, všichni tady chtějí už hotové koně, poníci jsou úplně out.

24.7.2008 20:37
pokita

XXX.XXX.146.44

strelish napsal(a):

Tak já přidávam svoji elegantní poničku....

Didi

31.8.2011 13:40
Didi

XXX.XXX.77.242

Koukám, že máme kobylku skoro dvojnici :-).

1.9.2011 07:47
sonisak

XXX.XXX.149.26

taky mám poničku Lunetu,letos 4letá:-))

2.9.2011 10:15
zuzka7

XXX.XXX.59.70

Ahojky měla bych dotaz mám taky poníka.. hřebečka má 135 KHV.. :-) ale mám ho asik 4 měsíce.. teprve začínáme. je to darebák .. ale chtěla bych se na něm svézt jen nevím jestli mě unese.. :-) mám 80 kg.. :-( jsem na mateřské..:-)
ale nechci aby ho pak ze něco bolelo..ale kdyby jste ho viděli elánu má na rozdávání takže podle mně by mu to nic neudělalo pokud bych nejezdila každý den kilometrové tůry..co myslíte...

11.9.2011 19:17
ryanna

XXX.XXX.224.3

microfon napsal(a):

Ahojky, taky mám křížence v průkaze má napsáno ponny. Má nějakých 147v kohoutku, možná ještě pár centáků dotáhne. Chtěla jsem se poptat, chtěla bych na něj westernové sedlo, normálka pro dospělou osobu. Jenže většina western sedel má dlouhou sukni. On je tříletý mladas, ještě neobsedlnutý a to dlouhé sedlo mu vadí. Měla jsem totiž doma kožené western sedlo a tak jsem to na něj dala, ale vadilo mu. Když dáme anglii , tak v pohodě. Proto si myslím, že je určitě problém v té délce. Poradíte poníčkáři jaké sedlo mám shánět ve westernu? Podotýkám, že se musím pohybovat v té nízké cenové relaci, proto nemohu koukat na Frintu a jiná ručně šitá sedla (bohužel , zatím ne). Ten můj šášulka má nevýrazný kohoutek a je užšší v ramenou a je to kratší kůn. Řekla bych asi něco jako WPB pony, či hucul. Bohužel nejde mi přidat foto. smajlík Díky za rady :-)

12.9.2011 23:29
ghajariy

XXX.XXX.220.60

My teda máme Zajace. Vím,není z nejlevnějších, ale sedí super. A mám na Pony ( jmenuje se Pony a vzrůstem taky pony - 145 cm) to největší, 16 " posedlí a velké sukně. Myslela jsem si, že při své výšce 175 cm budeme vypadat komicky, ale jde to :-)

13.9.2011 12:34
zazika

XXX.XXX.174.89

Zuzko odkud máte toho černého hřebečka? :) Přijde mi povědomý...

13.9.2011 12:39
zuzka7

XXX.XXX.59.70

ahoj nevím je od brna....pročpak poznáš ho ?

13.9.2011 13:10
zazika

XXX.XXX.174.89

Aha, je podobný tomu od nás z vesnice i ta doba prodeje by docela seděla ale my jsme na jihu Čech takže to není on. Škoda, doufala jsem že se dostane do dobrých ruk. Je to zlato i když teda taky raubíř na n-tou :D

13.9.2011 18:00
ryanna

XXX.XXX.224.3

ghajariy napsal(a):
My teda máme Zajace. Vím,není z nejlevnějších, ale sedí super. A mám na Pony ( jmenuje se Pony a vzrůstem taky pony - 145 cm) to největší, 16 " posedlí a velké sukně. Myslela jsem si, že při své výšce 175 cm budeme vypadat komicky, ale jde to :-)

Ty jo, sedlo pěkný. A nevadí mu, že to má až na zadek? Tomu mému to vadí. Zajac dobrý, ale drahý. Zatím musím koukat po levných sedlech. Jednou možná taky našetřím na nějaké pěkné. Já jsem koukala na tu Natowu, kožené sedlo, vím že to není kvalita, ale na ten začátek to neva, jen si nejsem jistá, jestli by mu bylo, neměla jsem možnost ho osobně vidět.smajlík

13.9.2011 22:43
ghajariy

XXX.XXX.220.60

Naštěstí délku sedla Pony neřeší. Předtím jsem ho měla na krátké arabce a sedělo taky super. Možná bude brzy u nás na stáji k prodeji středně široký ,,Hudeček". Myslím, že i pod 20.tis. Ten je kratší, mohl by sedět. Já holt s Natowou nemám dobré zkušenosti z užších (tlačilo) ani kulatějších koní (točilo se). Máme na stáji hodně koní a po neblahých zkušenostech si už všichni naši ,,nájemníci" připlatili a mají dobrá sedla, ač nejprve také zastávali názor, že ,,to" zatím stačí :-). Však jich pár vyzkoušej a uděláš si obrázek sama.

14.9.2011 16:11
ryanna

XXX.XXX.224.3

ghajariy napsal(a):
Naštěstí délku sedla Pony neřeší. Předtím jsem ho měla na krátké arabce a sedělo taky super. Možná bude brzy u nás na stáji k prodeji středně široký ,,Hudeček". Myslím, že i pod 20.tis. Ten je kratší, mohl by sedět. Já holt s Natowou nemám dobré zkušenosti z užších (tlačilo) ani kulatějších koní (točilo se). Máme na stáji hodně koní a po neblahých zkušenostech si už všichni naši ,,nájemníci" připlatili a mají dobrá sedla, ač nejprve také zastávali názor, že ,,to" zatím stačí :-). Však jich pár vyzkoušej a uděláš si obrázek sama.

Je mi naprosto jasný, že kvalita od sedláře se nedá nahradit levným sedlem. Ten můj konouš ale ještě obsedlí není, se sedlem se zatím moc nekamarádí a tak na ten začátek nechci drahé sedlo. Časem mu ho třeba pořídím. Jinak máš pěkného koníčka -Poníčka :-)) Copak je to zač? Nejde mi sem přidat foto, nevíš jak na to?

15.9.2011 21:35
memmory

XXX.XXX.252.42

zuzka7 napsal(a):
Ahojky měla bych dotaz mám taky poníka.. hřebečka má 135 KHV.. :-) ale mám ho asik 4 měsíce.. teprve začínáme. je to darebák .. ale chtěla bych se na něm svézt jen nevím jestli mě unese.. :-) mám 80 kg.. :-( jsem na mateřské..:-)
ale nechci aby ho pak ze něco bolelo..ale kdyby jste ho viděli elánu má na rozdávání takže podle mně by mu to nic neudělalo pokud bych nejezdila každý den kilometrové tůry..co myslíte...

Já měla poníka podobného a váhu taky .. s koníken jsem jezdila naplno jako s každým jiným koněm a to od distančních dostihů a 25km až po parkury a byl spokojený :-)

15.9.2011 21:43
zuzka7

XXX.XXX.59.70

fakt.. jo .. a já mám spíše strach že moc vážím aby ho pak neboleli záda.. ale fakt on má energie na rozdávání.. a to nedostává oves.. po něm by byl k neudržení..

13.2.2012 16:13
saborka

XXX.XXX.187.180

Ahoj, našla jsme si diskuzi odborníků :) chci se zeptat na názor ohledně případného "páru" pony cca 135 mohutný silný mladý smajlíkhřebec a postava jezdce 170cm výšky, 65 kg váhy....... je to OK?

13.2.2012 16:26
saborka

XXX.XXX.187.180

saborka napsal(a):
Ahoj, našla jsme si diskuzi odborníků :) chci se zeptat na názor ohledně případného "páru" pony cca 135 mohutný silný mladý smajlíkhřebec a postava jezdce 170cm výšky, 65 kg váhy....... je to OK?

tak to se povedlo, příspěvky těsně nad na to navazuje, ale s 80kg bych na pony nelezla.........smajlík

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 08:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15

Tohle je můj již 26-ti letý poník Ferda :-) Je to kříženec, má v sobě něco z velše, hucula, shetlanda...
Než sme si ho v jeho 14-ti letech koupily tahal v lese dřevo... Neměl ani základní péči - zubožená kopýtka, neočkovaný, žil v kravíně...
Dnes už má kopýtka v pořádku, je očkovaný a užívá si aktivní důchod :-)) Věřte nebo ne, ale čas od času si zaskáče, zacválá... v zimě tahá sáňky - to ho moc baví :-) Taky umí pár cirkusových kousků :-) Jinak ještě když byl mladší neměl problém se skoky pod sedlem do 70cm a ve volnosti do 90cm :) Doufám, že tady s námi bude ještě hezkou řádku let :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík