Tak jsme si konečně s mojim milým našli práci. U koníků a bezva lidí!!! Nedá mi to a musím Vám to tam trochu ukázat.
ewanie
napsal(a):
Tak jsme si konečně s mojim milým našli práci. U koníků a bezva lidí!!! Nedá mi to a musím Vám to tam trochu ukázat.
Naše dámy
ewanie
napsal(a):
Můj Artušek
Jako u každých koní práce dost. Ale HLAVNĚ lidi jsou příjemní. PLATÍ!!!!!!!!!!!! A neberou nás za psy!!!!
haisovad
napsal(a):
To je Janova hora? Nebo kde to je? Vypadá to na huculíky...
Ano . Jsme na janovce
causinka2
napsal(a):
jéé Miško,tak ti to vyšlo?to je super,jsem ráda,že jsi tam spokojená
Jo děkuju vyšlo a pěkně.......už jsem začla i skákat..... a konečně někdo moji snahu ocení...a nejen moji Hlavně Peťovu... tomu to tam jde skvěle a koně ho baví zamiloval si tam jednu kobču a už na ni nesmí šáhnout nikdo jinej no srandy kopec tam ...fakt jsem šťastná.
ewanie
napsal(a):
Jo děkuju vyšlo a pěkně.......už jsem začla i skákat..... a konečně někdo moji snahu ocení...a nejen moji Hlavně Peťovu... tomu to tam jde skvěle a koně ho baví zamiloval si tam jednu kobču a už na ni nesmí šáhnout nikdo jinej no srandy kopec tam ...fakt jsem šťastná.
skákat?teda t yto bereš rychle z westernu na skoky.doufám,že pak pošleš i nějaké skokové foto?
ale jsem za vás ráda,že jste tam štastní,tak budu držet palečky,aby jste tam byly štastni a spokojení pořád
ewanie
napsal(a):
Ahojky,
jojo,Janovku znám,jsem od jilemnice..Je tam krásné prozstredí...
Pozdravuj tam Jirku-bratrance-je tam ted na brigádě
At se ti tam líbí!!!
A dej víc foteček!!!!!!!!!!
ewanie
napsal(a):
Jéžíš Janova hora...Moje milovaný místo..Jezdím tam každý rok zaplatit si vyjížďku..Tak se tam určitě potkáme i letos v srpnuJako blázen totiž po každý vyjížďce si koňa sama odstrojím a odvádím do výběhu
A nikdo se tam tomu nikdy nedivil
markemic
napsal(a):
Jéžíš Janova hora...Moje milovaný místo..Jezdím tam každý rok zaplatit si vyjížďku..Tak se tam určitě potkáme i letos v srpnuJako blázen totiž po každý vyjížďce si koňa sama odstrojím a odvádím do výběhu
A nikdo se tam tomu nikdy nedivil
Ahoj,nenašlo by se tam místo na práci ještě pro dva lidi?Mě a mého přítele? kdyžtak prosííím písni na můj mail trusnikovajana@centrum.cz nebo mrkni na www.trenerkajanicka.websnadno.cz
Koníků máme kolem 80-ti. Srandy kopec nádherná příroda. Všem moc děkuju za chválu. Opravdu se mi tam líbí. jenom jak bude možnost opět dodám foto. a jiříka pozdravím sice nám už za tejden odjíždí ale je skvělej
ewanie
napsal(a):
Koníků máme kolem 80-ti. Srandy kopec nádherná příroda. Všem moc děkuju za chválu. Opravdu se mi tam líbí. jenom jak bude možnost opět dodám foto. a jiříka pozdravím sice nám už za tejden odjíždí ale je skvělej
A důkaz že ižikovi se u nás líbí
ewanie
napsal(a):
Přeji aby se Vám na janovce dařilo. Pohlaďte Indii a pošeptejte do ouška pozdrav od její maminy a že na ni stále myslíme.