rocky
napsal(a):
Dobré ráno všem
No já doufám, že to nebudu muset přehánět
Tréning v zápřahu
rocky
napsal(a):
To je stará fotečka nebo nová a začínáte se zápřahem??
To je nová, konečně se mi podařilo sehnat vozík, takže je čím odvážet hnůj
strelish
napsal(a):
To je nová, konečně se mi podařilo sehnat vozík, takže je čím odvážet hnůj
Dobré ráno,
já už mám za sebou mega rychlé kafe s maminou ve městě a volal mi šéf kde jsem, že semnou potřebuje něco projednat...takže jsem do sebe hodila preso a teď mám tep tak 180 za minutu...
Káťo, jak se na to pupíček tvářil? Nebo už měl skušenosti se zapřaháním?
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno,
já už mám za sebou mega rychlé kafe s maminou ve městě a volal mi šéf kde jsem, že semnou potřebuje něco projednat...takže jsem do sebe hodila preso a teď mám tep tak 180 za minutu...
Cauvec holky...segra mě včera mocinky potěšila..tak co pujdem už s pravdou ven......tady nebo ***.....holky musej poradit...
JO Jani chambon už mám doma, nějak jsem ne to zapoměla, jen bych se chtěla domluvit s Klárkou aby t k nátylníku přidělala řemínek aby jsi to mohla přidělat s uzdečce...
klawdie
napsal(a):
Cauvec holky...segra mě včera mocinky potěšila..tak co pujdem už s pravdou ven......tady nebo ***.....holky musej poradit...
JO Jani chambon už mám doma, nějak jsem ne to zapoměla, jen bych se chtěla domluvit s Klárkou aby t k nátylníku přidělala řemínek aby jsi to mohla přidělat s uzdečce...
Hezké páteční ráno, děvčátka !!!! včera jsem se byla v Lysé podívat na jednoho valáška a dnes vezu kámošku do Marjánek na hříbka. Už jsem uvažovala, že si udělám taxikářskou licenci
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno,
Danny nevím, do chomoutu strká hlavu sám, tak jsem si říkala, že zkušenost mít bude, ale na tohle se moc netvářil, bál se, aby mu to nesežralo zadní nožičky
Velká kobyla ta tahat umí, ale na tu nemáme postroje :(
strelish
napsal(a):
Danny nevím, do chomoutu strká hlavu sám, tak jsem si říkala, že zkušenost mít bude, ale na tohle se moc netvářil, bál se, aby mu to nesežralo zadní nožičky
Velká kobyla ta tahat umí, ale na tu nemáme postroje :(
Ale vypadá dobře v postrojích
Jerry mi tahal sulku ale tu jsme minulý týden prodali. ale postroje jsem si raději nechala, člověk nikdy neví kdy nude potřebovat něco odtáhnout
rocky
napsal(a):
Ale vypadá dobře v postrojích
Jerry mi tahal sulku ale tu jsme minulý týden prodali. ale postroje jsem si raději nechala, člověk nikdy neví kdy nude potřebovat něco odtáhnout
Jasně, navíc postroje se docela blbě shání....a proto mám teď dvoje Ale jedny půjdou z baráku, dvoje jsou zbytečné
Jen je napřed musím důkladně vyzkoušet na koňouších, aby mi zůstaly ty univerzálnější, které napasuju i na Jamuši.
strelish
napsal(a):
Jasně, navíc postroje se docela blbě shání....a proto mám teď dvoje Ale jedny půjdou z baráku, dvoje jsou zbytečné
Jen je napřed musím důkladně vyzkoušet na koňouších, aby mi zůstaly ty univerzálnější, které napasuju i na Jamuši.
Já prostě nemohla odelast s tím přeháněním s prací, ono to jde když to venku vypadá, že vám zachvilku za krk spadne tragač a když ne tragač tak aspoň pěkná sprška? Tak zalést znovu do peřin a ne sedět v práci(chybí mi tu zývyací smajl).
ambra
napsal(a):
Já prostě nemohla odelast s tím přeháněním s prací, ono to jde když to venku vypadá, že vám zachvilku za krk spadne tragač a když ne tragač tak aspoň pěkná sprška? Tak zalést znovu do peřin a ne sedět v práci(chybí mi tu zývyací smajl).
kdyby to tak šlo už bych se válela v pelechu, venku je ale krásně
rocky
napsal(a):
kdyby to tak šlo už bych se válela v pelechu, venku je ale krásně
ahojte děvčata, já vás jdu trochu pozlobit 0:-) Ode dneška mám flákarnu Sem si donelsa domů takovej papírekj s čísílkama a můžu na 2 měsíce vypnout :-)))) juchuuuuuuu já už to potřebovala jak sůl!
klafus
napsal(a):
ahojte děvčata, já vás jdu trochu pozlobit 0:-) Ode dneška mám flákarnu Sem si donelsa domů takovej papírekj s čísílkama a můžu na 2 měsíce vypnout :-)))) juchuuuuuuu já už to potřebovala jak sůl!
Koukám Kláry, že už mi tu zase přiděláváš práci s tím chambonem, tak mi to pak někdy u koní vyvoslíš jakpak bys si to představovala
klafus
napsal(a):
Koukám Kláry, že už mi tu zase přiděláváš práci s tím chambonem, tak mi to pak někdy u koní vyvoslíš jakpak bys si to představovala
Jeeee Kláry, copak ti udělalo radost?:-)
haisovad
napsal(a):
Neser Klafuš...
Ale Danny, neřikej, že mi to nepřeješ
klafus
napsal(a):
Jeeee Kláry, copak ti udělalo radost?:-)
Kláry povíme v roudničce...konečně zas dobré zprávy....a nebo žádný velký ukol, jen nýtkem nebo nečím přidělat řemínek, juknem na to spolu u koníku...
haisovad
napsal(a):
Ale to víš že přeju...ale taky bych si přála aby mi bylo o pár let míň...ale abych měla peněžní příjem jako mám teď...
No vidiš to, něco za něco...bu´d být chudým studentem, nedo pracujícím,ale vydělávajícím člověkem.
Hele že se ptám ještě já po 105, přijedeš na Jerrykovu pařbu, žejo? :-)
haisovad
napsal(a):
O mě pochybuješ nebo co????
Jasnačka, na jeho oslavě nesmím chybět...
ježiš majrááá, to bych si nedovolila Jen se ujiš´tuju, že srandy bude opravdu kopec :-) tak to se těším o to víc.
haisovad
napsal(a):
O mě pochybuješ nebo co????
Jasnačka, na jeho oslavě nesmím chybět...
Ahoj Klárko dokud jsi tu potrebuju aby jsi sla dneska semnou na jizdarnu a segre pak pujcila na chvilu Jerryka aby si snim neco odskakala! Mate ho kazdy den tak chudera nemuze trenovat...Hodi se ti to?bych to videla podle pocasi mezi 5-6??Ja tam budu sice driv ale aby jsme nesly v paraku,hm?
rocky
napsal(a):
Ahoj Klárko dokud jsi tu potrebuju aby jsi sla dneska semnou na jizdarnu a segre pak pujcila na chvilu Jerryka aby si snim neco odskakala! Mate ho kazdy den tak chudera nemuze trenovat...Hodi se ti to?bych to videla podle pocasi mezi 5-6??Ja tam budu sice driv ale aby jsme nesly v paraku,hm?
Rozkaz že je to klárka, tak jí vozítko půjčím. né dělám si srandu, to je samozřejmost. tak oki, taky bych to viděla v nějakou takovou hodinu. měla sem jet do Dvora, jenže to nějak nestíhám, tak to padlo, takže v pohodě. budu tam :-)
klafus
napsal(a):
Rozkaz že je to klárka, tak jí vozítko půjčím. né dělám si srandu, to je samozřejmost. tak oki, taky bych to viděla v nějakou takovou hodinu. měla sem jet do Dvora, jenže to nějak nestíhám, tak to padlo, takže v pohodě. budu tam :-)
Už se na vás všechny těšim...to zase bude mazec...a ráda se jede v kolik na ta kola? Budu určitě moct řídit až ve dvě odpoledne jak vás znám...
haisovad
napsal(a):
Už se na vás všechny těšim...to zase bude mazec...a ráda se jede v kolik na ta kola? Budu určitě moct řídit až ve dvě odpoledne jak vás znám...
hele to se budem muset šetřit, prej chtějí vyjet v osm, ale to je nesmysl, bych to viděla na desatou...máme už zamluvené Tee-pe,aby jsme měli hlavní stan!
klawdie
napsal(a):
hele to se budem muset šetřit, prej chtějí vyjet v osm, ale to je nesmysl, bych to viděla na desatou...máme už zamluvené Tee-pe,aby jsme měli hlavní stan!
Jo Pé´to te´d mě napadá, můžu jít v sobotu za Jerrykem místo neděle, když sou ty závody?
klafus
napsal(a):
Jo Pé´to te´d mě napadá, můžu jít v sobotu za Jerrykem místo neděle, když sou ty závody?
Jo a ještě jsem chtěla vyhlásit prázdninovou akci :-) Když budu v Hradci a nebude mi na smrt špatně, tak po pěkném poprosení, vám holky udělám koníky, kdy budete chtít :-) Tím chi nabídnout pomoc hlavně Klárce, přes prázdniny, když se ti nikdo neozval, tak nevadí, to do září nějak zmáknem a v září už tu bude Agna :-) ježiš já mám takovou radost, že už nikam nemusim.
klafus
napsal(a):
Jo a ještě jsem chtěla vyhlásit prázdninovou akci :-) Když budu v Hradci a nebude mi na smrt špatně, tak po pěkném poprosení, vám holky udělám koníky, kdy budete chtít :-) Tím chi nabídnout pomoc hlavně Klárce, přes prázdniny, když se ti nikdo neozval, tak nevadí, to do září nějak zmáknem a v září už tu bude Agna :-) ježiš já mám takovou radost, že už nikam nemusim.
Děkuji Kláry za nabídku, ale doufám že to nebude třeba, chci ho dát na tu pastvinu...
klawdie
napsal(a):
Děkuji Kláry za nabídku, ale doufám že to nebude třeba, chci ho dát na tu pastvinu...
Pravda pravda, ale víš jak, vždycky ti ráda pomůžu :-)
klafus
napsal(a):
Hele Kláry už ste přihlášený na ty Hřibojedy?
SAmozřejmě..
klawdie
napsal(a):
SAmozřejmě..
Výbirně, jen že se pořadatelka ptala :-) Už se moc těším. klárko musíte to s Jerrykem všem nandat budou tam pěkný ceny :-)
klafus
napsal(a):
Výbirně, jen že se pořadatelka ptala :-) Už se moc těším. klárko musíte to s Jerrykem všem nandat budou tam pěkný ceny :-)
Sakra, šéf otravuje...
Klárko, kdyžtak jsem měla jednání s tebou o oknech...
Prej šéf, teda tobě se dovolat, to je šílený...s kým si to mluvila? A já, mno s předsedkyní samozprávy z HK...
rocky
napsal(a):
Klafus mas email
hm, tak zatim se asi fláká někde na cestě bo co
klafus
napsal(a):
hm, tak zatim se asi fláká někde na cestě bo co
Pé´to, zkus mi to prosím poslat ještě jednou, nějak to pořád nepřichází :-(
klafus
napsal(a):
jj mělo by bejt, tak nevim kde se to fláká
Jj už sem ti odepsala.
haisovad
napsal(a):
Tak jsem byla na rychlo obědě, máma mi volala že je se ségrou na obědě jestli nechci přijet...tak jsem jim sežrala kus pizzy, zakouřila si s nima a tradá zpět do firmy...rychlovka
no to ses s tim dnes moc nepomazlila hele :-D
rocky
napsal(a):
Dobré ráno všem
Čus babky, tak já hlásím začátek dovolené a večer frčím páááá
Dneska jsem ráno stihla vyvenčit oba koňouchy, na černý jsem si svezla zadnici, příjemné poslední poježdění před pravděpodobným týdenním půstem
Už mám nachystaný nějaký eura a hurá, dostala jsem karton cigaret, tak si nebudu muset balit listí z palmy
cheyenne
napsal(a):
Čus babky, tak já hlásím začátek dovolené a večer frčím páááá
Dneska jsem ráno stihla vyvenčit oba koňouchy, na černý jsem si svezla zadnici, příjemné poslední poježdění před pravděpodobným týdenním půstem
Už mám nachystaný nějaký eura a hurá, dostala jsem karton cigaret, tak si nebudu muset balit listí z palmy
Ja měla zapečené brambory, a teď se tak hodinu nepohnu..Ted jsi mi udělala chute na ty halušky Leni!!
Tak Evčo ať se na dovolené líbí!!!!
haisovad
napsal(a):
Eviku, ať tam máte pěkně...a hodně foť ať z toho taky něco máme, ju?
Hmmmm tak já to vidim tak,že dnes s obědem v jídelně utřu :-D Páč za 5 minut zavíraj a za5 minut nevstanu ani ze židle :-D Takže to dnes vidím na to, co lednička dá :-)
klafus
napsal(a):
Hmmmm tak já to vidim tak,že dnes s obědem v jídelně utřu :-D Páč za 5 minut zavíraj a za5 minut nevstanu ani ze židle :-D Takže to dnes vidím na to, co lednička dá :-)
tak sem byla zlustrovat ledničku a musím přiznat, že nic moc mi nenabídla :-D Tak asi upatlám nový brambory s tvarohem a s máslem. taky ńamka
klafus
napsal(a):
Klafuško, tebe závidím prázdniny, Eviku, tebe zase dovču Koukej si to tam pořádně užít ....Já doufám, že do zítřka zoubek na chvíli dostane rozum a nechá mě bez újmy zajet závod. Hrozně se na něj těším, snad se nám to povede alespon takdobře jak poslední 2 treningy....Jediná fotečka, která se podařila ulovit Natce...
lanika
napsal(a):
Klafuško, tebe závidím prázdniny, Eviku, tebe zase dovču Koukej si to tam pořádně užít ....Já doufám, že do zítřka zoubek na chvíli dostane rozum a nechá mě bez újmy zajet závod. Hrozně se na něj těším, snad se nám to povede alespon takdobře jak poslední 2 treningy....Jediná fotečka, která se podařila ulovit Natce...
Leni, co vůbec ten prst? Už to máš dobrý?
lanika
napsal(a):
Díky všem, fotit budu jak o život, znáte mně , Kláry, ***
cheyenne
napsal(a):
Díky všem, fotit budu jak o život, znáte mně , Kláry, ***
Prst je O:K: Už nebolí, ale polovina nehtu zespod od růstů neexistuje a ta druhá polovina sice drží, ale je mrtvá :-) Takže to jen časem odroste.
lanika
napsal(a):
Prst je O:K: Už nebolí, ale polovina nehtu zespod od růstů neexistuje a ta druhá polovina sice drží, ale je mrtvá :-) Takže to jen časem odroste.
No tak hlavně že už to nebolí...já jsem včera šikulka ukopla na té presentaci o shod a v duchu jsem nadávala do pí..., ku...., do pr.... ale musela jsem se krotit...tak se mi jen orosilo čelo. Ale snaad mi nesleze.
lanika
napsal(a):
Tak to leni na tebe budem myslet a držet palečky
klafus
napsal(a):
Tak to leni na tebe budem myslet a držet palečky
člověk si odskočí pro sváču a nestíhá...no eVÍÍÍ užij si dovolenou i za mě, mě ji celou převzal SAhibek!takže pěkně fot a neproháněj Italy! nebo mi nějakého přivez
klawdie
napsal(a):
člověk si odskočí pro sváču a nestíhá...no eVÍÍÍ užij si dovolenou i za mě, mě ji celou převzal SAhibek!takže pěkně fot a neproháněj Italy! nebo mi nějakého přivez
Mě Lukin mezi Italy určo nepustí , jsem zvědavá, jestli tam budou někde koníci.... už jsem v plným proudu balení, dost mě to nebaví a nějakej skřítek mi pořád něco schovává
cheyenne
napsal(a):
Mě Lukin mezi Italy určo nepustí , jsem zvědavá, jestli tam budou někde koníci.... už jsem v plným proudu balení, dost mě to nebaví a nějakej skřítek mi pořád něco schovává
Hehe ted jsem udělala vedle v tesku kaujf, jaenova sukně pod kolena hnědá z 390,- na 39,- a jediná a zrovna v mé velikosti, tož jesm ji tam nemohla nechat
Eví hlavně nezapomen plavky a dobrou náladu, ta je základem vydařené dovolené
klawdie
napsal(a):
Hehe ted jsem udělala vedle v tesku kaujf, jaenova sukně pod kolena hnědá z 390,- na 39,- a jediná a zrovna v mé velikosti, tož jesm ji tam nemohla nechat
Eví hlavně nezapomen plavky a dobrou náladu, ta je základem vydařené dovolené
tak to sem si pěkně uvařila Tyjo Kláry moc mě neštvi, zas maj v tesku ty íleny slevy? :-d Ty seš na tohle mistr, dycky vychytat ty nejlepší věci
klafus
napsal(a):
tak to sem si pěkně uvařila Tyjo Kláry moc mě neštvi, zas maj v tesku ty íleny slevy? :-d Ty seš na tohle mistr, dycky vychytat ty nejlepší věci
Já jsem si koupila luxusní kraťásky Cherokee za 75,-, ale byla jsem líná jít přes půl Tesca je vyzkoušet a nemám dobrý oko, vezu je sestřenici, jí snad budou
cheyenne
napsal(a):
Já jsem si koupila luxusní kraťásky Cherokee za 75,-, ale byla jsem líná jít přes půl Tesca je vyzkoušet a nemám dobrý oko, vezu je sestřenici, jí snad budou
No kdybych měla nějaký money navíc, tak se tam snad taky půjdu podívat, ale te´d je výdajů až až tak vám to aspoń přeju.
haisovad
napsal(a):
Děvčátka,
příští týden jedu na tábor s koňma bez koně...tak se mi tu opatrujte a Klárko, s tebou se spojím po telefonu a ještě se dohodneme na příjezdu a odjezdu ...papík Danny
A joooo proto jsem nechápala ten mejl..bože toto vážně letí.....hezky si to kočko užij a bud an pujčenou kobušku hodná a ať ona nezlobí tebe, určitě informuj jak si to užíváš....
klawdie
napsal(a):
A joooo proto jsem nechápala ten mejl..bože toto vážně letí.....hezky si to kočko užij a bud an pujčenou kobušku hodná a ať ona nezlobí tebe, určitě informuj jak si to užíváš....
A Evííí hezkou dovolenou, tobě Lukinovvi i zbytku zájezdu!!!!a vydržte npalce at se segrou v neděli nějak ukočujem...
klawdie
napsal(a):
No jo, Mayta pro mě bude dobrou učitelkou...plňaska se sdrcem na správném místě...jsem na to zvědavá, když to půjde tak se tu objevím na kukačku v týdnu a nějaká fota sem naházím...
haisovad
napsal(a):
No jo, Mayta pro mě bude dobrou učitelkou...plňaska se sdrcem na správném místě...jsem na to zvědavá, když to půjde tak se tu objevím na kukačku v týdnu a nějaká fota sem naházím...
taky přeju Danny vydařený tábor, slunka akorát a v pátek tě budem očekávat
Evičce a Lukášovi samozřejmě také. ať je cesta co nejkratší a počasí přeje
Za chvílu pádím, takže s těma ostatníma se uvidíme v pondělí- kde jinde než na ifauně. Hezký víkend dámy