S prací to moc nepřehánět, je přeci PÁÁÁtek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2008 08:10
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Dobré ráno všem

No já doufám, že to nebudu muset přehánět

Tréning v zápřahu

27.6.2008 08:11
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
No já doufám, že to nebudu muset přehánět

Tréning v zápřahu

To je stará fotečka nebo nová a začínáte se zápřahem??

27.6.2008 08:15
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
To je stará fotečka nebo nová a začínáte se zápřahem??

To je nová, konečně se mi podařilo sehnat vozík, takže je čím odvážet hnůj

27.6.2008 08:31
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
To je nová, konečně se mi podařilo sehnat vozík, takže je čím odvážet hnůj

Dobré ráno,
já už mám za sebou mega rychlé kafe s maminou ve městě a volal mi šéf kde jsem, že semnou potřebuje něco projednat...takže jsem do sebe hodila preso a teď mám tep tak 180 za minutu...
Káťo, jak se na to pupíček tvářil? Nebo už měl skušenosti se zapřaháním?

27.6.2008 08:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré ráno,
já už mám za sebou mega rychlé kafe s maminou ve městě a volal mi šéf kde jsem, že semnou potřebuje něco projednat...takže jsem do sebe hodila preso a teď mám tep tak 180 za minutu...

Cauvec holky...segra mě včera mocinky potěšila..tak co pujdem už s pravdou ven......tady nebo ***.....holky musej poradit...
JO Jani chambon už mám doma, nějak jsem ne to zapoměla, jen bych se chtěla domluvit s Klárkou aby t k nátylníku přidělala řemínek aby jsi to mohla přidělat s uzdečce...

27.6.2008 08:45
luciusl

XXX.XXX.217.210

klawdie napsal(a):
Cauvec holky...segra mě včera mocinky potěšila..tak co pujdem už s pravdou ven......tady nebo ***.....holky musej poradit...
JO Jani chambon už mám doma, nějak jsem ne to zapoměla, jen bych se chtěla domluvit s Klárkou aby t k nátylníku přidělala řemínek aby jsi to mohla přidělat s uzdečce...

Hezké páteční ráno, děvčátka !!!! včera jsem se byla v Lysé podívat na jednoho valáška a dnes vezu kámošku do Marjánek na hříbka. Už jsem uvažovala, že si udělám taxikářskou licenci

27.6.2008 08:47
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Dobré ráno,

Danny nevím, do chomoutu strká hlavu sám, tak jsem si říkala, že zkušenost mít bude, ale na tohle se moc netvářil, bál se, aby mu to nesežralo zadní nožičky

Velká kobyla ta tahat umí, ale na tu nemáme postroje :(

27.6.2008 08:50
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
Danny nevím, do chomoutu strká hlavu sám, tak jsem si říkala, že zkušenost mít bude, ale na tohle se moc netvářil, bál se, aby mu to nesežralo zadní nožičky

Velká kobyla ta tahat umí, ale na tu nemáme postroje :(

Ale vypadá dobře v postrojích
Jerry mi tahal sulku ale tu jsme minulý týden prodali. ale postroje jsem si raději nechala, člověk nikdy neví kdy nude potřebovat něco odtáhnout

27.6.2008 08:56
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Ale vypadá dobře v postrojích
Jerry mi tahal sulku ale tu jsme minulý týden prodali. ale postroje jsem si raději nechala, člověk nikdy neví kdy nude potřebovat něco odtáhnout

Jasně, navíc postroje se docela blbě shání....a proto mám teď dvoje Ale jedny půjdou z baráku, dvoje jsou zbytečné Jen je napřed musím důkladně vyzkoušet na koňouších, aby mi zůstaly ty univerzálnější, které napasuju i na Jamuši.

27.6.2008 09:19
ambra

XXX.XXX.23.1

strelish napsal(a):
Jasně, navíc postroje se docela blbě shání....a proto mám teď dvoje Ale jedny půjdou z baráku, dvoje jsou zbytečné Jen je napřed musím důkladně vyzkoušet na koňouších, aby mi zůstaly ty univerzálnější, které napasuju i na Jamuši.

Já prostě nemohla odelast s tím přeháněním s prací, ono to jde když to venku vypadá, že vám zachvilku za krk spadne tragač a když ne tragač tak aspoň pěkná sprška? Tak zalést znovu do peřin a ne sedět v práci(chybí mi tu zývyací smajl).

27.6.2008 09:29
rocky

XXX.XXX.0.1

ambra napsal(a):
Já prostě nemohla odelast s tím přeháněním s prací, ono to jde když to venku vypadá, že vám zachvilku za krk spadne tragač a když ne tragač tak aspoň pěkná sprška? Tak zalést znovu do peřin a ne sedět v práci(chybí mi tu zývyací smajl).

kdyby to tak šlo už bych se válela v pelechu, venku je ale krásně

27.6.2008 09:34
klafus

XXX.XXX.248.21

rocky napsal(a):
kdyby to tak šlo už bych se válela v pelechu, venku je ale krásně

ahojte děvčata, já vás jdu trochu pozlobit 0:-) Ode dneška mám flákarnu Sem si donelsa domů takovej papírekj s čísílkama a můžu na 2 měsíce vypnout :-)))) juchuuuuuuu já už to potřebovala jak sůl!

27.6.2008 09:35
klafus

XXX.XXX.248.21

klafus napsal(a):
ahojte děvčata, já vás jdu trochu pozlobit 0:-) Ode dneška mám flákarnu Sem si donelsa domů takovej papírekj s čísílkama a můžu na 2 měsíce vypnout :-)))) juchuuuuuuu já už to potřebovala jak sůl!

Koukám Kláry, že už mi tu zase přiděláváš práci s tím chambonem, tak mi to pak někdy u koní vyvoslíš jakpak bys si to představovala

27.6.2008 09:36
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):

Neser Klafuš...

27.6.2008 09:36
klafus

XXX.XXX.248.21

klafus napsal(a):
Koukám Kláry, že už mi tu zase přiděláváš práci s tím chambonem, tak mi to pak někdy u koní vyvoslíš jakpak bys si to představovala

Jeeee Kláry, copak ti udělalo radost?:-)

27.6.2008 09:38
klafus

XXX.XXX.248.21

haisovad napsal(a):
Neser Klafuš...

Ale Danny, neřikej, že mi to nepřeješ

27.6.2008 09:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Jeeee Kláry, copak ti udělalo radost?:-)

Kláry povíme v roudničce...konečně zas dobré zprávy....a nebo žádný velký ukol, jen nýtkem nebo nečím přidělat řemínek, juknem na to spolu u koníku...

27.6.2008 09:46
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Ale Danny, neřikej, že mi to nepřeješ

Ale to víš že přeju...ale taky bych si přála aby mi bylo o pár let míň...ale abych měla peněžní příjem jako mám teď...

27.6.2008 09:48
klafus

XXX.XXX.248.21

haisovad napsal(a):
Ale to víš že přeju...ale taky bych si přála aby mi bylo o pár let míň...ale abych měla peněžní příjem jako mám teď...

No vidiš to, něco za něco...bu´d být chudým studentem, nedo pracujícím,ale vydělávajícím člověkem.
Hele že se ptám ještě já po 105, přijedeš na Jerrykovu pařbu, žejo? :-)

27.6.2008 09:49
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
No vidiš to, něco za něco...bu´d být chudým studentem, nedo pracujícím,ale vydělávajícím člověkem.
Hele že se ptám ještě já po 105, přijedeš na Jerrykovu pařbu, žejo? :-)

O mě pochybuješ nebo co????
Jasnačka, na jeho oslavě nesmím chybět...

27.6.2008 09:52
klafus

XXX.XXX.248.21

haisovad napsal(a):

ježiš majrááá, to bych si nedovolila Jen se ujiš´tuju, že srandy bude opravdu kopec :-) tak to se těším o to víc.

27.6.2008 09:54
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):

Ahoj Klárko dokud jsi tu potrebuju aby jsi sla dneska semnou na jizdarnu a segre pak pujcila na chvilu Jerryka aby si snim neco odskakala! Mate ho kazdy den tak chudera nemuze trenovat...Hodi se ti to?bych to videla podle pocasi mezi 5-6??Ja tam budu sice driv ale aby jsme nesly v paraku,hm?

27.6.2008 09:59
klafus

XXX.XXX.248.21

rocky napsal(a):
Ahoj Klárko dokud jsi tu potrebuju aby jsi sla dneska semnou na jizdarnu a segre pak pujcila na chvilu Jerryka aby si snim neco odskakala! Mate ho kazdy den tak chudera nemuze trenovat...Hodi se ti to?bych to videla podle pocasi mezi 5-6??Ja tam budu sice driv ale aby jsme nesly v paraku,hm?

Rozkaz že je to klárka, tak jí vozítko půjčím. né dělám si srandu, to je samozřejmost. tak oki, taky bych to viděla v nějakou takovou hodinu. měla sem jet do Dvora, jenže to nějak nestíhám, tak to padlo, takže v pohodě. budu tam :-)

27.6.2008 10:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Rozkaz že je to klárka, tak jí vozítko půjčím. né dělám si srandu, to je samozřejmost. tak oki, taky bych to viděla v nějakou takovou hodinu. měla sem jet do Dvora, jenže to nějak nestíhám, tak to padlo, takže v pohodě. budu tam :-)

Už se na vás všechny těšim...to zase bude mazec...a ráda se jede v kolik na ta kola? Budu určitě moct řídit až ve dvě odpoledne jak vás znám...

27.6.2008 10:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Už se na vás všechny těšim...to zase bude mazec...a ráda se jede v kolik na ta kola? Budu určitě moct řídit až ve dvě odpoledne jak vás znám...

hele to se budem muset šetřit, prej chtějí vyjet v osm, ale to je nesmysl, bych to viděla na desatou...máme už zamluvené Tee-pe,aby jsme měli hlavní stan!

27.6.2008 10:26
klafus

XXX.XXX.248.21

klawdie napsal(a):
hele to se budem muset šetřit, prej chtějí vyjet v osm, ale to je nesmysl, bych to viděla na desatou...máme už zamluvené Tee-pe,aby jsme měli hlavní stan!

Jo Pé´to te´d mě napadá, můžu jít v sobotu za Jerrykem místo neděle, když sou ty závody?

27.6.2008 10:28
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
Jo Pé´to te´d mě napadá, můžu jít v sobotu za Jerrykem místo neděle, když sou ty závody?

určitě ano Klarko, pocitam s tim

Já bych naopak na tech kolech vyrazila co nejdrive nez pak jet v paraku pres poledne, tot muj nazor

27.6.2008 10:30
klafus

XXX.XXX.248.21

klafus napsal(a):

Jo a ještě jsem chtěla vyhlásit prázdninovou akci :-) Když budu v Hradci a nebude mi na smrt špatně, tak po pěkném poprosení, vám holky udělám koníky, kdy budete chtít :-) Tím chi nabídnout pomoc hlavně Klárce, přes prázdniny, když se ti nikdo neozval, tak nevadí, to do září nějak zmáknem a v září už tu bude Agna :-) ježiš já mám takovou radost, že už nikam nemusim.

27.6.2008 10:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Jo a ještě jsem chtěla vyhlásit prázdninovou akci :-) Když budu v Hradci a nebude mi na smrt špatně, tak po pěkném poprosení, vám holky udělám koníky, kdy budete chtít :-) Tím chi nabídnout pomoc hlavně Klárce, přes prázdniny, když se ti nikdo neozval, tak nevadí, to do září nějak zmáknem a v září už tu bude Agna :-) ježiš já mám takovou radost, že už nikam nemusim.

Děkuji Kláry za nabídku, ale doufám že to nebude třeba, chci ho dát na tu pastvinu...

27.6.2008 10:51
klafus

XXX.XXX.248.21

klawdie napsal(a):
Děkuji Kláry za nabídku, ale doufám že to nebude třeba, chci ho dát na tu pastvinu...

Pravda pravda, ale víš jak, vždycky ti ráda pomůžu :-)

27.6.2008 10:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Pravda pravda, ale víš jak, vždycky ti ráda pomůžu :-)

Děkuji !!!

27.6.2008 11:01
klafus

XXX.XXX.248.21

klawdie napsal(a):
Děkuji !!!

Hele Kláry už ste přihlášený na ty Hřibojedy?

27.6.2008 11:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Hele Kláry už ste přihlášený na ty Hřibojedy?

SAmozřejmě..

27.6.2008 11:07
klafus

XXX.XXX.248.21

klawdie napsal(a):
SAmozřejmě..

Výbirně, jen že se pořadatelka ptala :-) Už se moc těším. klárko musíte to s Jerrykem všem nandat budou tam pěkný ceny :-)

27.6.2008 11:08
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Dobré ráno všem

Klafus mas email

27.6.2008 11:09
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Výbirně, jen že se pořadatelka ptala :-) Už se moc těším. klárko musíte to s Jerrykem všem nandat budou tam pěkný ceny :-)

Sakra, šéf otravuje...
Klárko, kdyžtak jsem měla jednání s tebou o oknech...
Prej šéf, teda tobě se dovolat, to je šílený...s kým si to mluvila? A já, mno s předsedkyní samozprávy z HK...

27.6.2008 11:11
klafus

XXX.XXX.248.21

rocky napsal(a):
Klafus mas email

hm, tak zatim se asi fláká někde na cestě bo co

27.6.2008 11:28
klafus

XXX.XXX.248.21

klafus napsal(a):
hm, tak zatim se asi fláká někde na cestě bo co

Pé´to, zkus mi to prosím poslat ještě jednou, nějak to pořád nepřichází :-(

27.6.2008 11:32
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
Pé´to, zkus mi to prosím poslat ještě jednou, nějak to pořád nepřichází :-(

posláno znovu. email snad plati ne? klafus@tiscali.cz

27.6.2008 11:33
klafus

XXX.XXX.248.21

rocky napsal(a):
posláno znovu. email snad plati ne? klafus@tiscali.cz

jj mělo by bejt, tak nevim kde se to fláká

27.6.2008 11:42
klafus

XXX.XXX.248.21

klafus napsal(a):
jj mělo by bejt, tak nevim kde se to fláká

Jj už sem ti odepsala.

27.6.2008 12:16
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Jj už sem ti odepsala.

Tak jsem byla na rychlo obědě, máma mi volala že je se ségrou na obědě jestli nechci přijet...tak jsem jim sežrala kus pizzy, zakouřila si s nima a tradá zpět do firmy...rychlovka

27.6.2008 12:19
klafus

XXX.XXX.248.21

haisovad napsal(a):
Tak jsem byla na rychlo obědě, máma mi volala že je se ségrou na obědě jestli nechci přijet...tak jsem jim sežrala kus pizzy, zakouřila si s nima a tradá zpět do firmy...rychlovka

no to ses s tim dnes moc nepomazlila hele :-D

27.6.2008 12:34
lanika

XXX.XXX.188.86

klafus napsal(a):
no to ses s tim dnes moc nepomazlila hele :-D

Já jsem měla halušky se zelím. Docela dobré, ale na to, že nemůžu pořádně otevřít pusu, docela jsem se zapotila, než jsem ten talíř nacpala do sebe

27.6.2008 12:41
cheyenne

XXX.XXX.176.253

rocky napsal(a):
Dobré ráno všem

Čus babky, tak já hlásím začátek dovolené a večer frčím páááá
Dneska jsem ráno stihla vyvenčit oba koňouchy, na černý jsem si svezla zadnici, příjemné poslední poježdění před pravděpodobným týdenním půstem
Už mám nachystaný nějaký eura a hurá, dostala jsem karton cigaret, tak si nebudu muset balit listí z palmy

27.6.2008 12:44
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):
Čus babky, tak já hlásím začátek dovolené a večer frčím páááá
Dneska jsem ráno stihla vyvenčit oba koňouchy, na černý jsem si svezla zadnici, příjemné poslední poježdění před pravděpodobným týdenním půstem
Už mám nachystaný nějaký eura a hurá, dostala jsem karton cigaret, tak si nebudu muset balit listí z palmy

Ja měla zapečené brambory, a teď se tak hodinu nepohnu..Ted jsi mi udělala chute na ty halušky Leni!!

Tak Evčo ať se na dovolené líbí!!!!

27.6.2008 12:46
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Ja měla zapečené brambory, a teď se tak hodinu nepohnu..Ted jsi mi udělala chute na ty halušky Leni!!

Tak Evčo ať se na dovolené líbí!!!!

Eviku, ať tam máte pěkně...a hodně foť ať z toho taky něco máme, ju?

27.6.2008 12:55
klafus

XXX.XXX.248.21

haisovad napsal(a):
Eviku, ať tam máte pěkně...a hodně foť ať z toho taky něco máme, ju?

Hmmmm tak já to vidim tak,že dnes s obědem v jídelně utřu :-D Páč za 5 minut zavíraj a za5 minut nevstanu ani ze židle :-D Takže to dnes vidím na to, co lednička dá :-)

27.6.2008 13:03
klafus

XXX.XXX.248.21

klafus napsal(a):
Hmmmm tak já to vidim tak,že dnes s obědem v jídelně utřu :-D Páč za 5 minut zavíraj a za5 minut nevstanu ani ze židle :-D Takže to dnes vidím na to, co lednička dá :-)

tak sem byla zlustrovat ledničku a musím přiznat, že nic moc mi nenabídla :-D Tak asi upatlám nový brambory s tvarohem a s máslem. taky ńamka

27.6.2008 13:08
lanika

XXX.XXX.188.86

klafus napsal(a):

Klafuško, tebe závidím prázdniny, Eviku, tebe zase dovču Koukej si to tam pořádně užít ....Já doufám, že do zítřka zoubek na chvíli dostane rozum a nechá mě bez újmy zajet závod. Hrozně se na něj těším, snad se nám to povede alespon takdobře jak poslední 2 treningy....Jediná fotečka, která se podařila ulovit Natce...

27.6.2008 13:09
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Klafuško, tebe závidím prázdniny, Eviku, tebe zase dovču Koukej si to tam pořádně užít ....Já doufám, že do zítřka zoubek na chvíli dostane rozum a nechá mě bez újmy zajet závod. Hrozně se na něj těším, snad se nám to povede alespon takdobře jak poslední 2 treningy....Jediná fotečka, která se podařila ulovit Natce...

Leni, co vůbec ten prst? Už to máš dobrý?

27.6.2008 13:10
cheyenne

XXX.XXX.176.253

lanika napsal(a):

Díky všem, fotit budu jak o život, znáte mně , Kláry, ***

27.6.2008 13:18
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Díky všem, fotit budu jak o život, znáte mně , Kláry, ***

Prst je O:K: Už nebolí, ale polovina nehtu zespod od růstů neexistuje a ta druhá polovina sice drží, ale je mrtvá :-) Takže to jen časem odroste.

27.6.2008 13:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Prst je O:K: Už nebolí, ale polovina nehtu zespod od růstů neexistuje a ta druhá polovina sice drží, ale je mrtvá :-) Takže to jen časem odroste.

No tak hlavně že už to nebolí...já jsem včera šikulka ukopla na té presentaci o shod a v duchu jsem nadávala do pí..., ku...., do pr.... ale musela jsem se krotit...tak se mi jen orosilo čelo. Ale snaad mi nesleze.

27.6.2008 13:21
klafus

XXX.XXX.248.21

lanika napsal(a):

Tak to leni na tebe budem myslet a držet palečky

27.6.2008 13:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Tak to leni na tebe budem myslet a držet palečky

člověk si odskočí pro sváču a nestíhá...no eVÍÍÍ užij si dovolenou i za mě, mě ji celou převzal SAhibek!takže pěkně fot a neproháněj Italy! nebo mi nějakého přivez

27.6.2008 13:43
cheyenne

XXX.XXX.176.253

klawdie napsal(a):
člověk si odskočí pro sváču a nestíhá...no eVÍÍÍ užij si dovolenou i za mě, mě ji celou převzal SAhibek!takže pěkně fot a neproháněj Italy! nebo mi nějakého přivez

Mě Lukin mezi Italy určo nepustí , jsem zvědavá, jestli tam budou někde koníci.... už jsem v plným proudu balení, dost mě to nebaví a nějakej skřítek mi pořád něco schovává

27.6.2008 13:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Mě Lukin mezi Italy určo nepustí , jsem zvědavá, jestli tam budou někde koníci.... už jsem v plným proudu balení, dost mě to nebaví a nějakej skřítek mi pořád něco schovává

Hehe ted jsem udělala vedle v tesku kaujf, jaenova sukně pod kolena hnědá z 390,- na 39,- a jediná a zrovna v mé velikosti, tož jesm ji tam nemohla nechat

Eví hlavně nezapomen plavky a dobrou náladu, ta je základem vydařené dovolené

27.6.2008 13:51
klafus

XXX.XXX.248.21

klawdie napsal(a):
Hehe ted jsem udělala vedle v tesku kaujf, jaenova sukně pod kolena hnědá z 390,- na 39,- a jediná a zrovna v mé velikosti, tož jesm ji tam nemohla nechat

Eví hlavně nezapomen plavky a dobrou náladu, ta je základem vydařené dovolené

tak to sem si pěkně uvařila Tyjo Kláry moc mě neštvi, zas maj v tesku ty íleny slevy? :-d Ty seš na tohle mistr, dycky vychytat ty nejlepší věci

27.6.2008 13:52
cheyenne

XXX.XXX.176.253

klafus napsal(a):
tak to sem si pěkně uvařila Tyjo Kláry moc mě neštvi, zas maj v tesku ty íleny slevy? :-d Ty seš na tohle mistr, dycky vychytat ty nejlepší věci

Já jsem si koupila luxusní kraťásky Cherokee za 75,-, ale byla jsem líná jít přes půl Tesca je vyzkoušet a nemám dobrý oko, vezu je sestřenici, jí snad budou

27.6.2008 13:56
klafus

XXX.XXX.248.21

cheyenne napsal(a):
Já jsem si koupila luxusní kraťásky Cherokee za 75,-, ale byla jsem líná jít přes půl Tesca je vyzkoušet a nemám dobrý oko, vezu je sestřenici, jí snad budou

No kdybych měla nějaký money navíc, tak se tam snad taky půjdu podívat, ale te´d je výdajů až až tak vám to aspoń přeju.

27.6.2008 14:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
No kdybych měla nějaký money navíc, tak se tam snad taky půjdu podívat, ale te´d je výdajů až až tak vám to aspoń přeju.

Jooo já miluju tyhle jejich přehnaný slevy, tenkrát to fakt přepískli a já měla věci za 1500,- a platila jsem 150,-..no mazec...

27.6.2008 14:18
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Dobré ráno všem

Joo tak ja na nejaky hadriky a takove to utraceni budu asi muset na delsi dobu zapomenout..Kdyby tak někdo rozdával penízky, takovejch 100tis.Jééé to bych pro ně utíkala hned!

27.6.2008 15:08
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Joo tak ja na nejaky hadriky a takove to utraceni budu asi muset na delsi dobu zapomenout..Kdyby tak někdo rozdával penízky, takovejch 100tis.Jééé to bych pro ně utíkala hned!

JÁ BYCH STÁLA VE FRONTĚ HNED ZA TEBOU PÉŤO...
Sorry caps...

27.6.2008 15:09
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
JÁ BYCH STÁLA VE FRONTĚ HNED ZA TEBOU PÉŤO...
Sorry caps...

Děvčátka,
příští týden jedu na tábor s koňma bez koně...tak se mi tu opatrujte a Klárko, s tebou se spojím po telefonu a ještě se dohodneme na příjezdu a odjezdu ...papík Danny

27.6.2008 15:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Děvčátka,
příští týden jedu na tábor s koňma bez koně...tak se mi tu opatrujte a Klárko, s tebou se spojím po telefonu a ještě se dohodneme na příjezdu a odjezdu ...papík Danny

A joooo proto jsem nechápala ten mejl..bože toto vážně letí.....hezky si to kočko užij a bud an pujčenou kobušku hodná a ať ona nezlobí tebe, určitě informuj jak si to užíváš....

27.6.2008 15:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
A joooo proto jsem nechápala ten mejl..bože toto vážně letí.....hezky si to kočko užij a bud an pujčenou kobušku hodná a ať ona nezlobí tebe, určitě informuj jak si to užíváš....

A Evííí hezkou dovolenou, tobě Lukinovvi i zbytku zájezdu!!!!a vydržte npalce at se segrou v neděli nějak ukočujem...

27.6.2008 15:16
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

No jo, Mayta pro mě bude dobrou učitelkou...plňaska se sdrcem na správném místě...jsem na to zvědavá, když to půjde tak se tu objevím na kukačku v týdnu a nějaká fota sem naházím...

27.6.2008 15:27
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
No jo, Mayta pro mě bude dobrou učitelkou...plňaska se sdrcem na správném místě...jsem na to zvědavá, když to půjde tak se tu objevím na kukačku v týdnu a nějaká fota sem naházím...

taky přeju Danny vydařený tábor, slunka akorát a v pátek tě budem očekávat

Evičce a Lukášovi samozřejmě také. ať je cesta co nejkratší a počasí přeje

Za chvílu pádím, takže s těma ostatníma se uvidíme v pondělí- kde jinde než na ifauně. Hezký víkend dámy

Přidejte reakci

Přidat smajlík