pastelka
napsal(a):
Ahoj mohla bych vás poprosit o fotky koníků se zapletenou hřívou nebo ocasem. Klidně i nějakým zvláštním způsobem Mám v plánu ty naše koníky pořádně upravit
a nechci dělat jenom mřížku nebo francouzský cop
.
ahujky, já bych ani svýmnu hřivnáči mřížku neudělala, natož bobky :) jelikož jsme westernáci, zaměřuju se jen na toto:
nikootin
napsal(a):
ahujky, já bych ani svýmnu hřivnáči mřížku neudělala, natož bobky :) jelikož jsme westernáci, zaměřuju se jen na toto:
u copů aby zbylo hodně hřívy, tu pak načešu, líbí se mi to víc a je to bochánkovatější :) ale miluju tento :) - to byl první pokus
nikootin
napsal(a):
u copů aby zbylo hodně hřívy, tu pak načešu, líbí se mi to víc a je to bochánkovatější :) ale miluju tento :) - to byl první pokus
bože k takovýmu mědvědovi se raději nehlásím :oD ( ohlávku neřeště, byla nová a ještě jsem nevymákla uzel aby se nepovolil :)
nikootin
napsal(a):
bože k takovýmu mědvědovi se raději nehlásím :oD ( ohlávku neřeště, byla nová a ještě jsem nevymákla uzel aby se nepovolil :)
my zalítáme čudliky jenom
alameda
napsal(a):
my zalítáme čudliky jenom
my někdy děláme polofrancouzáčky
lucky
napsal(a):
copy na X způsobů
My zapletame obcas copanek :-) Hezky pak vynikne krcek
kathey
napsal(a):
My zapletame obcas copanek :-) Hezky pak vynikne krcek
no...krcek...emh....nebudme troskari
kathey
napsal(a):
no...krcek...emh....nebudme troskari
My máme krátkou hřívenku..:-)tak nám se toho nic moc udělat nedá...
Dekujeme, k poradnymu chlapovi patri poradnej krk Jinak ten copanek neni tezkej a je to udelany za chvili, akorat konik musi pekne stat, jinak to jde pekne blbe, ale to je u vseho
Hrivu ma dlouhou cca 20 cm, neni nijak extra husta, ale ani ridka. Utahuju co to jde :-) a hrebcak je hodnej, tak hezky stoji. Ale ten samej copanek jsem delala 2lety klisnicce, ktera ma hrivu dlouhou asi 40-50cm (asi to zmerim :-) a vypadalo to taky super, ale nemam to vyfocene Ale fakt je, ze hrebci to slusi mnohem vic.
On ted vypada trosku jako Rambo :-) Zacal pravidelneji neco delat a je to znat. Pani, ktera ho videla vcera (po roce) rikala, ze "Jaksi zmohutnel"
Jinak konik bohuzel neni muj. Je to asilni arabsky plnokrevnik, plemenny hrebec Ubajlan. A uz koncim, at mu z toho neudelam osobni tema
kathey
napsal(a):
Jsme z Frysavy, je to kousek od Zdaru nad Sazavou.
no já si vymyslela obdobu copu úpodél, ale jelikož nemáme dostatečně dlouhou hříbvu a po námaze se to rozmotalo, vytunila jsem to gumičkama! rychlé a praktické!
klawdie
napsal(a):
no já si vymyslela obdobu copu úpodél, ale jelikož nemáme dostatečně dlouhou hříbvu a po námaze se to rozmotalo, vytunila jsem to gumičkama! rychlé a praktické!
detail...
klawdie
napsal(a):
a trochu barviček, to bylo na svatbu...
MY děláme také ,,bobečky".KOník má hřívu střiženou na krátko,tak nám ani nic jiného nejde
petas
napsal(a):
MY děláme také ,,bobečky".KOník má hřívu střiženou na krátko,tak nám ani nic jiného nejde
My máme dvoje, ale klasické mno....
copánky obyčejné
monchess
napsal(a):
My máme dvoje, ale klasické mno....
copánky obyčejné
a potom na závody klasicé bobky
Adyna

XXX.XXX.57.177
Krásný
Moje kobylka ma krásnou dlouhou hřívu, ale zatim jsem dělala jen ty ,,klasické " copánky.A zrovna bych se chtěla zeptat, jak dlouho jim copanky necháváte?
I hříva zapletená jen na délku pěsti dělá pěkný krk. Je to rychlé a vcelku efektní.
A jak vidím, tak se zaplétají hlavně bílí arábci
Jee, tak té to teda sluší. To se mi líbí totok. Taky to někdy zkusím.
Já dělám jenom tyto. A to z praktických důvodů. Už je to v takové délce, ve které to nemůže být rozpuštěné (dredy atd.).
ghajariy
napsal(a):
I hříva zapletená jen na délku pěsti dělá pěkný krk. Je to rychlé a vcelku efektní.
A jak vidím, tak se zaplétají hlavně bílí arábci
Ta hříva u Gaji vypadá fakt nádherně. Já jsem tohle taky měla v plánu, ale nějak to vždycky zapletu celé.
A ta hříva na haflingovi taky vypadá skvěle. Ten první pokus se mi moc líbí