Ahojte všichni
Tady dávejte fotečky vašich ročních hříbátek A můžete knim vždycky něco napsat..
Já začnu: Toto je můj nový koník kterého jsem si dovezla předevčírem, je to prostě trošku přerostlé miminko..
Jmenuje se Regent a je po, O: 2646 Robik a M: Jula po 2365 Diktant II - 26
Je to hrozné zlatíčko ale teprve si zvyká na nový domov a a nového kamaráda..
Tak tohle je Sagar, kterého jsem si koupila před půl rokem. 1.6.08 oslavil první rok.
Je po o: 629 Fetyš a m: 15/318 Sisi po 462 Echor 65.
A je daný n pastvinách. jinak jsem ho měla doma 2měsíce a je to uplný zlatíčko, chodil za mnou jako pejsem(na vycházky jsme chodili ve volnosti). Jinak doufám ze to zlatíčko mu vydrží, protože ho nechci kastrovat.
A do budoucnosti by měl chodit parkury.
nicolll
napsal(a):
Tak tohle je Sagar, kterého jsem si koupila před půl rokem. 1.6.08 oslavil první rok.
A je daný n pastvinách. jinak jsem ho měla doma 2měsíce a je to uplný zlatíčko, chodil za mnou jako pejsem(na vycházky jsme chodili ve volnosti). Jinak doufám ze to zlatíčko mu vydrží, protože ho nechci kastrovat.
a ještě jedna v pohybu
magulka
napsal(a):
Agnes: Díky moc.. A co mám v plánu? Určitě parkur..
jj určitě skákat baví mě i drezura teda spíš mě chytla u Míši Nágrové, ale tady na moravě není taková možnost a nejen tady na moravě , ale celkově v celé ČR.
Momentálně má v KVH něco kolem 150.
A co ten tvůj?Kolik má v KVH??
Sagárek je ten druhý z leva.
nicolll
napsal(a):
jj určitě skákat baví mě i drezura teda spíš mě chytla u Míši Nágrové, ale tady na moravě není taková možnost a nejen tady na moravě , ale celkově v celé ČR.
Momentálně má v KVH něco kolem 150.
A co ten tvůj?Kolik má v KVH??
Sagárek je ten druhý z leva.
A ti koníci co jsou s nim na fotce jsou o 2-3 měsíce starší.
magulka
napsal(a):
Ahojte všichni
Tady dávejte fotečky vašich ročních hříbátek A můžete knim vždycky něco napsat..
Já začnu: Toto je můj nový koník kterého jsem si dovezla předevčírem, je to prostě trošku přerostlé miminko..
Taky máme ročního prcka... maminka je ČMB a tatínek je nějakej Lopézák ČT... Charakterem je v pohodě, akorát si člověk musí dát pozor, aby na něj nešlápl. Protože je tak trochu hromotluk... prostě jde a člověk musí uhnout...
Přikládám fotku, zanedlouho budu mít i lepší, byla tu Věra marková prcky nafotit, takže ji sem pak hodím...
nicolll
napsal(a):
To je to spojení Servátora a Fetyše??? Do toho bych nešla... :-)
cizluc
napsal(a):
Taky máme ročního prcka... maminka je ČMB a tatínek je nějakej Lopézák ČT... Charakterem je v pohodě, akorát si člověk musí dát pozor, aby na něj nešlápl. Protože je tak trochu hromotluk... prostě jde a člověk musí uhnout...
Přikládám fotku, zanedlouho budu mít i lepší, byla tu Věra marková prcky nafotit, takže ji sem pak hodím...
Hezký koník
Sice blbší fotka ale za pár dní budou lepší..
magulka
napsal(a):
Ahojte všichni
Roční PH po Billy Skip Bars
jackie
napsal(a):
Roční PH po Billy Skip Bars
Lunar Jew Rooster - roční paint hřebeček a je na prodej. Stojí v Kozlovicích.
Skvělý původ z obou stran - o: Fives Rooster (Mistr republiky ČJF v reiningu junior 2007, Vicemistr republiky WRC v reiningu junior 2007), m: Lustica Van Jewel (po Mr. Expresso; po Dara Monarch). Je to fakt mazlíček a hodný koníček.
ditule28
napsal(a):
Lunar Jew Rooster - roční paint hřebeček a je na prodej. Stojí v Kozlovicích.
Skvělý původ z obou stran - o: Fives Rooster (Mistr republiky ČJF v reiningu junior 2007, Vicemistr republiky WRC v reiningu junior 2007), m: Lustica Van Jewel (po Mr. Expresso; po Dara Monarch). Je to fakt mazlíček a hodný koníček.
Náš roční haflingošek - Monthy.
jarin
napsal(a):
Náš roční haflingošek - Monthy.
roční kobča QH po Checkmate Black Par
cizluc
napsal(a):
Zeptám se, zda mohu použít fotky od Věry a hodím je sem.
cizluc
napsal(a):
Zeptám se, zda mohu použít fotky od Věry a hodím je sem.
Roční klisnička po otci APH bez pp.
dolinka
napsal(a):
děkuji
Ahojky,tak toto je Aranka huculoarabka 20.7 ji bude rok,,,,,velká holka.
Nejhoší ¨je ,že nic moc o rodičích nevím, zjištuji ale je to hrozná neochota lidí.
tak nějaká ta fotečka
luda
napsal(a):
Ahojky,tak toto je Aranka huculoarabka 20.7 ji bude rok,,,,,velká holka.
Nejhoší ¨je ,že nic moc o rodičích nevím, zjištuji ale je to hrozná neochota lidí.
tak nějaká ta fotečka
cizluc
napsal(a):
Tak.. mldaje od profíka. (foto: Věra Marková, www.vera markova.com) Před dvěma dny rok
cizluc
napsal(a):
Tak.. mldaje od profíka. (foto: Věra Marková, www.vera markova.com) Před dvěma dny rok
A ještě celej... Jak se vám líbí?
pájule

XXX.XXX.217.227
magulka
napsal(a):
Ahojte všichni
Také roční PH po Billy Skip Bars
Hrozně hodnej a klidnej po tatínkovi a mazel
pájule

XXX.XXX.217.227
pájule
napsal(a):
Také roční PH po Billy Skip Bars
Hrozně hodnej a klidnej po tatínkovi a mazel
A ještě po Kathys Royal Jess
pájule

XXX.XXX.217.227
pájule
napsal(a):
A kluci spolu. Hřebeček po Kathys Royal Jess je na prodej!
Více fotek a info: www.wrcbenatky.wbs.cz
pájule
napsal(a):
ahoj, taky mám koníka po kathysovi teď už je dvouletý, ale na fotce roček
pájule

XXX.XXX.217.227
vija
napsal(a):
ahoj, taky mám koníka po kathysovi teď už je dvouletý, ale na fotce roček
No tatínek se nezapře, že?
magulka
napsal(a):
Ahojte všichni
JEREMI.15měsíců
magulka
napsal(a):
Ahojte všichni
A ještě nejen portrét.
koudelkova
napsal(a):
A ještě nejen portrét.
Naše zvíře, když mělo rok
vija
napsal(a):
hlavně ten dědeček
Tak tady máte tedy "Kakouna" Kathys Royal Jess
vija
napsal(a):
Není to náhodou Jeremi po kobylce jménem Molly od Jany Fojtové?
Lucky Merry,tatínek Laretto Diavolo,maminka Laccara A¨1\2
koudelkova
napsal(a):
A ještě nejen portrét.
polosestra od jeremiho Dakotka......ročka
dakotka
napsal(a):
polosestra od jeremiho Dakotka......ročka
s maminkou
jurda
napsal(a):
Vendeta,máma Viola,táta Plesant