Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2008 22:12
evamiskechova

XXX.XXX.97.194

Nazdárek,

je to jenom můj pocit, že je skoro nemožné sehnat staršího drezurního učitele, prostě pohodáře co umí a naučí? Zdá se mi, že je to dost nedostatková zboží, jak se říká, nebo nemá někdo zkušenost s dovozem takového koně ze zahraničí v nějaké dostupné cenové kategorii?

Jen tak čistě pro zajímavost.

30.6.2008 21:49
evamiskechova

XXX.XXX.97.194

evamiskechova napsal(a):
Nazdárek,

je to jenom můj pocit, že je skoro nemožné sehnat staršího drezurního učitele, prostě pohodáře co umí a naučí? Zdá se mi, že je to dost nedostatková zboží, jak se říká, nebo nemá někdo zkušenost s dovozem takového koně ze zahraničí v nějaké dostupné cenové kategorii?

Jen tak čistě pro zajímavost.

ou, že by takové koně nikdo neměl nebo nechtěl?

To se mi nechce věřit.

30.6.2008 22:17
jezabel

XXX.XXX.142.167

evamiskechova napsal(a):
ou, že by takové koně nikdo neměl nebo nechtěl?

To se mi nechce věřit.

No tak já znám akorát jednu fajn starší paní ve své době jedna z nej v republice, trénuje ve stáji Steally Opava tak kdybys měla zájem dám ti kontakt

30.6.2008 22:39
lesterka

XXX.XXX.5.210

jezabel napsal(a):
No tak já znám akorát jednu fajn starší paní ve své době jedna z nej v republice, trénuje ve stáji Steally Opava tak kdybys měla zájem dám ti kontakt

Tak nevím, jestli slečna chtěla koně, nebo člověka, ale podle druhé části příspěvku to tipuji spíš na koně

sadzi saj

1.7.2008 09:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lesterka napsal(a):
Tak nevím, jestli slečna chtěla koně, nebo člověka, ale podle druhé části příspěvku to tipuji spíš na koně

Jj, já taky nejdřív myslela, že se ptá na člověka, ale potom z toho vyplynulo, že na koně drez. učitele

1.7.2008 09:28
lesterka

XXX.XXX.147.139

sadzi saj napsal(a):
Jj, já taky nejdřív myslela, že se ptá na člověka, ale potom z toho vyplynulo, že na koně drez. učitele

Nemám teda moc zkušeností, ale co jsem sedla na koně, který chodil vyšší drezuru, nebo na koně, ze kterého právě slezl po tréninku drezurní jezdec, tak s nimi nebyla zrovna lehká domluva. Ti koně byli zvyklí na přesné pobídky, kterých já nebyla schopná, a jak jsem dala nohu trošku jinak, váhu přenesla jinam, než jsem měla, tak ten kůň byl zmatený a kroutil se podemnou jak žížala.
Mně teď docela vyhovuje, mladý, vlastnoručně obsedlý kůň a dobrý trenér. Sice to nejde tak rychle, jako kdyby ho jezdil on, ale jde to výsledky jsou vidět. Učíme se "pořádně" jezdit spolu

1.7.2008 09:28
michaela z

XXX.XXX.21.230

sadzi saj napsal(a):

já myslím, že ten kdo takového koně má, tak by se ho nerad zbavoval a když, tak za odpovídající cenu....u nás máme taky takového učitele a je neprodejný. Co už se s dětmi naskládal zzvj, projel drezur a parkurů. Dnes mu je 20 má se stále dobře a je ve výborné kondici.

1.7.2008 10:13
evamiskechova

XXX.XXX.97.194

lesterka napsal(a):
Nemám teda moc zkušeností, ale co jsem sedla na koně, který chodil vyšší drezuru, nebo na koně, ze kterého právě slezl po tréninku drezurní jezdec, tak s nimi nebyla zrovna lehká domluva. Ti koně byli zvyklí na přesné pobídky, kterých já nebyla schopná, a jak jsem dala nohu trošku jinak, váhu přenesla jinam, než jsem měla, tak ten kůň byl zmatený a kroutil se podemnou jak žížala.
Mně teď docela vyhovuje, mladý, vlastnoručně obsedlý kůň a dobrý trenér. Sice to nejde tak rychle, jako kdyby ho jezdil on, ale jde to výsledky jsou vidět. Učíme se "pořádně" jezdit spolu

Ptala jsem se spíš proto, že známí už léta shání a ne a ne narazit na něco takového.

Já bych na takového koníka neměla, nicméně taky jsem na pár takových seděla a byla to dost zajímavá zkušenost. Některý mě pochopil hned a šlapal a jen občas byl informační šum. Ale s některým koníkem jsme se opravdu nemohli domluvit, jako já jsem chtěla naklusat a kůň začal piafovat nebo jsem chtěla nacválat a zmatený koník vystřihl zdařilou piruetu ve cvalu. Záleží na jezdci, co koníka jezdí ale i tak to bylo skvělé a hóóóódně poučné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík