sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Se trochu zchladíme
Jj, to teda. Baruš je stejně taková fotomodelka
Teď je v Jezdectví článek o hafloších
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to teda. Baruš je stejně taková fotomodelka
Teď je v Jezdectví článek o hafloších
Taky jsem koukala ...
V Ebbsu jsem byla 2x ale to jsem ještě nefotila jak úchyl
Škoda ... Bych se odtamtud už nehla !!!!!
blanche
napsal(a):
Se trochu zchladíme
To je krása!Uplně z toho sálá to osvěžení
Jinak zdravím všechny,když jsem sem tak zase vtrhla.....
blanche
napsal(a):
Se trochu zchladíme
Tak zimní jo? V tom vedru je to osvěžující obrázek.
Já jsem na prášky, protože nemohu sehnat chlapíka, co mi pomáhá se senem. Musela jsem do města nutně, máma slíbila, že tam zajde, měla jsem u něj být ve tři, jenomže moje fakt strašně spolehlivá matka se tam docourala až ve 4, takže to jusem se zrovna vracela a fakt jsem ji mohla jen "poděkovat", protože Staňa je už někde v riti kdoví kde, mobil na něj nemám a kdo ví, jestli ho seženu..nakonec budu těch 25 metráků balíků sklízet a ládovat do seníku asi sama do rána..fakt boží. Matku zabít málo......to bylo naposledy, co jsem se na ni spoléhala v čemkoliv. Fakt jen zařiď a udělej si sám...neschopní lidi, to je děs..
...jsem nasraná jak něco
lucky
napsal(a):
Tak zimní jo? V tom vedru je to osvěžující obrázek.
Já jsem na prášky, protože nemohu sehnat chlapíka, co mi pomáhá se senem. Musela jsem do města nutně, máma slíbila, že tam zajde, měla jsem u něj být ve tři, jenomže moje fakt strašně spolehlivá matka se tam docourala až ve 4, takže to jusem se zrovna vracela a fakt jsem ji mohla jen "poděkovat", protože Staňa je už někde v riti kdoví kde, mobil na něj nemám a kdo ví, jestli ho seženu..nakonec budu těch 25 metráků balíků sklízet a ládovat do seníku asi sama do rána..fakt boží. Matku zabít málo......to bylo naposledy, co jsem se na ni spoléhala v čemkoliv. Fakt jen zařiď a udělej si sám...neschopní lidi, to je děs..
...jsem nasraná jak něco
No v tomhle vedru makat se senem,no to je tak na mrtvici..
markemic
napsal(a):
No v tomhle vedru makat se senem,no to je tak na mrtvici..
No to je teda..je dusno k padnutí, mám vše připravené a jen čekám....říkal tak kolem šesté by to měl přivézt. Jenom jak do té doby neseženu Staňu, tak nevím kdo mi to pomůže sklidit, asi to fakt budu do rána vozit sama a nevím, dko mi to vyhází do seníku, protože já vidlema nevyhodím ani balík
lucky
napsal(a):
No to je teda..je dusno k padnutí, mám vše připravené a jen čekám....říkal tak kolem šesté by to měl přivézt. Jenom jak do té doby neseženu Staňu, tak nevím kdo mi to pomůže sklidit, asi to fakt budu do rána vozit sama a nevím, dko mi to vyhází do seníku, protože já vidlema nevyhodím ani balík
No potěš koště..jak znám svoje záda,tak bych padla bolestí....Tak to Ti přeju ať toho chlapa seženeš...to by bylo na pěst kdyby Ti to ještě zmoklo.....
lucky
napsal(a):
JJ, osvěžení z toho sálá dostatečně - právě proto to sem dávám ...
Je vedro na padnutí
Lucky - tak to máš blbý ...
Snad se ta osůbka nějak ještě dohledá, co ?
blanche
napsal(a):
Pěkné fotky
Ježíš díkjsem včera objevila tyhle fotky..tak nostalgicky vzpomínám na zrcadýlko a jak to s ním šlo samo
Ale na Tvý fotky nemám
lucky
napsal(a):
no to by byla!!!!..stejně tam chudák u Čipa dneska bude řvát kdo ví do kdy..ji trefí šlak
..chudinka si bude myslet, že jsem na ni zapoměla
ChudákA počkej ten řev až pro ni přijdeš
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
no jo..to jo..
už mi volal, že veze seno..takže se loučím a snad se neudřu k smrti
Jj Lucky, tak ať to brzo máte a nejsi moc zmordovaná a nezmokne ti to
Teda u nás žádný velký hic, teplo, ale fouká vítr a je tu celkem v pohodě, jsem byla v jeansách a tílku a pohoda.
Jé Blani ty si tam byla jo??
Míry ségra jde zítra k Radkovi jezdit, snad nedopadne jako Míša
sadzi saj
napsal(a):
Jj Lucky, tak ať to brzo máte a nejsi moc zmordovaná a nezmokne ti to
Teda u nás žádný velký hic, teplo, ale fouká vítr a je tu celkem v pohodě, jsem byla v jeansách a tílku a pohoda.
Jé Blani ty si tam byla jo??
Míry ségra jde zítra k Radkovi jezdit, snad nedopadne jako Míša
JJ, byla - s našima v alpách na dovče
Pak zjijsila, že jsou tam koně a byl konec
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
JJ, byla - s našima v alpách na dovče
Pak zjijsila, že jsou tam koně a byl konec
Jj, aha, muselo být pěkný
Ty jo, Míra někam vezl sousedku a dostal plato vajíček, asi 3 hlávkový saláty a svazek cibule, no hustý a ten teď chrápe, místo aby mi tu dělal společnost a slavil se mnou
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
To dobře odpadl ...
Hele, buď ráda -je klid
Tak už jsem tu, to je stejně hrozný, jak to sem za váma člověka táhne .
Mám novinku, neměla jsem jí dodnes ověřenou, tak jsem nechtěla říkat předem, ale Sheila je připuštěná, teda za týden bude teprve kontrola, jestli se to vůbec "chytlo".
zvířátková
napsal(a):
Mám novinku, neměla jsem jí dodnes ověřenou, tak jsem nechtěla říkat předem, ale Sheila je připuštěná, teda za týden bude teprve kontrola, jestli se to vůbec "chytlo".
Jůůůů, tak super
Gratulace
Jaký hřebec
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Viď Leo
Jo Blani, jsem ráda, jsem aspoň mohla sem za Váma a přečíst inzeráty na eqch, když mi to v práci nefachá, ale doufala jsem třeba, že vymyslí nějaký překvápko nebo ještě něco dostanu a ono prd prý mi musí stačit, co mám
Leo krásný portrétek. Tak to ať máte zdravého hříbka a je zjištěná březí, my máme teď ve stáji dva hříbky a jsou úžasný, hlavně ten jeden
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Jinak jsem teď asi udělala problém. Se mi ozvala mamina, že její přítel má seno (volně), že by nám ho dal, tak jsem to odsouhlasila, myslela si, že kolik může být ze zahrady, odhad když řekne číslo nemám, ale po zavěšení se na mě přítel podíval, že jako jak tohle všechno chci odvozit, že s tím vozíkem pojedeme pořádně na otočku. Tak já teda nevim, každopádně zítra mi přiveze klíče a seno je zamluvené pro nás. Já jako myslela zkrmit ho takhle brzy, než budouna zimu balíky, jelikož to volné se blbě uskladňuje. A navíc takhle musí Gratníkovo páníček jezdit denně na trávu. Tak to zítra musím prásknout, tak jsem zvědavá, snad se nebude zlobit, že to musíme odtahat.
No nic, jdu na jídlo. Včera jsem si připravila masíčko, teď rejži, tak se jdu nacpat.
Čiki a jeho každodenní drbací výbava
sadzi saj
napsal(a):
Viď Leo
Jo Blani, jsem ráda, jsem aspoň mohla sem za Váma a přečíst inzeráty na eqch, když mi to v práci nefachá, ale doufala jsem třeba, že vymyslí nějaký překvápko nebo ještě něco dostanu a ono prd prý mi musí stačit, co mám
Leo krásný portrétek. Tak to ať máte zdravého hříbka a je zjištěná březí, my máme teď ve stáji dva hříbky a jsou úžasný, hlavně ten jeden
Jééé, ty máš ty narozky ?
zvířátková
napsal(a):
Jinak jsem teď asi udělala problém. Se mi ozvala mamina, že její přítel má seno (volně), že by nám ho dal, tak jsem to odsouhlasila, myslela si, že kolik může být ze zahrady, odhad když řekne číslo nemám, ale po zavěšení se na mě přítel podíval, že jako jak tohle všechno chci odvozit, že s tím vozíkem pojedeme pořádně na otočku. Tak já teda nevim, každopádně zítra mi přiveze klíče a seno je zamluvené pro nás. Já jako myslela zkrmit ho takhle brzy, než budouna zimu balíky, jelikož to volné se blbě uskladňuje. A navíc takhle musí Gratníkovo páníček jezdit denně na trávu. Tak to zítra musím prásknout, tak jsem zvědavá, snad se nebude zlobit, že to musíme odtahat.
No nic, jdu na jídlo. Včera jsem si připravila masíčko, teď rejži, tak se jdu nacpat.
Čiko je stejně hustej koňuch ...
Tak se senem uvidíš ... Držíme palečky
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No "tátu" neznám, bůhví jestli se vůbec povedlo. Každopádně to bude švanda, jestli fakt březí je. Stejně je fajn mít kobylku v tom, že tohle můžete ovlivnit a zařídit.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No "tátu" neznám, bůhví jestli se vůbec povedlo. Každopádně to bude švanda, jestli fakt březí je. Stejně je fajn mít kobylku v tom, že tohle můžete ovlivnit a zařídit.
Jééééééééééééé, já se stydim, ještě jsem se dopředu jak aktivista ptala, furt si říkám, že ještě není třicátého a pak když konečně je, tak zapomenu. Andrejko, promiň. Všechno nejlepší k narozeninám! Takže všechny dárečky došly?
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Jo jo Blani, celý víkend byl ve znamení grilovačky a chlastání, no docela mazec, v sobotu jsem byla po tréninku tak grogy, že jsem vůbec na nějaký slavení neměla náladu.
Leo, tak ať to se senem vyjde. Já bych domů potřebovala nějaký balík pro Máňuli, jenže problém, půda do pídě plná, není kam dát
Chci se zeptat, kolik denně může dostat toho hlávkovýho salátu?? Jsem jí tam hodila a sežrala to, než jsem mrkla
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Jééééééééééééé, já se stydim, ještě jsem se dopředu jak aktivista ptala, furt si říkám, že ještě není třicátého a pak když konečně je, tak zapomenu. Andrejko, promiň. Všechno nejlepší k narozeninám! Takže všechny dárečky došly?
Leo v pohodě a děkuju já to radši tajím, dneska naštěstí si na to nikdo v práci nevzpomněl, jsem trnula, pač kolegyně je aktivistka, já tohle moc nemusím, v kruhu rodinném ráda, ale takhle v práci to přání každému k svátku a tak, to mě moc nebere, tak dneska jsem tomu unikla, ale loučil se s náma kolegy, jde na mateřskou
Děkuju moc ještě jednou a dárečky došli, v pátek jsem si ho vyzvedla, tak mám radost a další dorazí, až pani přijede do ČR, ale drží mi ho
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jo jo Blani, celý víkend byl ve znamení grilovačky a chlastání, no docela mazec, v sobotu jsem byla po tréninku tak grogy, že jsem vůbec na nějaký slavení neměla náladu.
Leo, tak ať to se senem vyjde. Já bych domů potřebovala nějaký balík pro Máňuli, jenže problém, půda do pídě plná, není kam dát
Chci se zeptat, kolik denně může dostat toho hlávkovýho salátu?? Jsem jí tam hodila a sežrala to, než jsem mrkla
To já v práci taky, to mě nebere, jsem měla trauma, když si loni šéf vzpomněl na svátek, tak jsem letos musela opětovat já, ale na můj už zase zapomněla, takže končíme s koloběhem . Narozky nikoho netrknou. A tak jak já nepřeju a neodarovávám dělníky, tak ani chlapy mě. Aspoň je klid.
No jo, jenže tohle seno volně ložený, mám z toho strach, snad to nebude tak šíleně děsivý množství.
Jo jo, já bych taky potřebovala pro Bobu jednu kostku a neřešit to celý rok, ale nemám takovou možnost uskladnění, abych měla zajistěné, že to nezačne uhnívat, tak jak nám to dopadlo se senem po zimě. To je pak tak maximálně na vyhazov, až nechutnej hnus. No a tak to seno musím kupovat po balíčkách, i když mám při každém otevření riziko, že jí chytne kolika. Většinou jí to čapne tak při 1 balení ze 3. To je pak mela. Právě proto kdyby měla celý rok stejné seno, tak by jí to nikdy nechytlo.
Jako ušanda kolik salátu? No, já kupuju spíš ledovej, než hlávkovej, ale obojí dávám tak odhadem půlku listu, asi jako svojí ruku přibližně.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
To já v práci taky, to mě nebere, jsem měla trauma, když si loni šéf vzpomněl na svátek, tak jsem letos musela opětovat já, ale na můj už zase zapomněla, takže končíme s koloběhem . Narozky nikoho netrknou. A tak jak já nepřeju a neodarovávám dělníky, tak ani chlapy mě. Aspoň je klid.
No jo, jenže tohle seno volně ložený, mám z toho strach, snad to nebude tak šíleně děsivý množství.
Jo jo, já bych taky potřebovala pro Bobu jednu kostku a neřešit to celý rok, ale nemám takovou možnost uskladnění, abych měla zajistěné, že to nezačne uhnívat, tak jak nám to dopadlo se senem po zimě. To je pak tak maximálně na vyhazov, až nechutnej hnus. No a tak to seno musím kupovat po balíčkách, i když mám při každém otevření riziko, že jí chytne kolika. Většinou jí to čapne tak při 1 balení ze 3. To je pak mela. Právě proto kdyby měla celý rok stejné seno, tak by jí to nikdy nechytlo.
Jako ušanda kolik salátu? No, já kupuju spíš ledovej, než hlávkovej, ale obojí dávám tak odhadem půlku listu, asi jako svojí ruku přibližně.
moje levandule
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Tak uvidíš, snad toho zase taková hromada nebude
Já to právě taky nemám kam dát, půda je plná krámů, takže smůla
Fíha, tak málo, jsem jí toho dala kapánek víc, ale zblajznula to hnedka, tak aspoň vím, já jsem děsná, pořád mám pocit jim dopřávat, to je jak s kobylou, si taky občas říkám, jestli jí toho nedávám nějak moc
Jdu nandat jídlo nebo mi tu umře hlady
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Tak uvidíš, snad toho zase taková hromada nebude
Já to právě taky nemám kam dát, půda je plná krámů, takže smůla
Fíha, tak málo, jsem jí toho dala kapánek víc, ale zblajznula to hnedka, tak aspoň vím, já jsem děsná, pořád mám pocit jim dopřávat, to je jak s kobylou, si taky občas říkám, jestli jí toho nedávám nějak moc
Jdu nandat jídlo nebo mi tu umře hlady
No ono si myslim, že to zase nějak moc neublíží, spíš aby neměla srajdu. To ta moje má furt, takže to pomalu ani neřešim. Je to vcelku jenom voda. To jo, to bagrujou pěknou rychlostí. Anduly jsou po tom taky celý divý.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
No ono si myslim, že to zase nějak moc neublíží, spíš aby neměla srajdu. To ta moje má furt, takže to pomalu ani neřešim. Je to vcelku jenom voda. To jo, to bagrujou pěknou rychlostí. Anduly jsou po tom taky celý divý.
No my to právě dostali od sousedky, tři hlavy mám v lednici a jednu na míse, to nevím, co s tím budu dělat. Ona zfutruje všechno, stačí, když jí natrhám trávu, si říkám, taková hromada a za chvíli kouknu a ona to má sežraný
Teda, to jsem se přežrala na noc a mám v lednici borůvky , ale samozřejmě milost pán mi jich už půlku sežral
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
No my to právě dostali od sousedky, tři hlavy mám v lednici a jednu na míse, to nevím, co s tím budu dělat. Ona zfutruje všechno, stačí, když jí natrhám trávu, si říkám, taková hromada a za chvíli kouknu a ona to má sežraný
Teda, to jsem se přežrala na noc a mám v lednici borůvky , ale samozřejmě milost pán mi jich už půlku sežral
No to jo, to je dost, pokud to nejíte tak bych to odnesla Elí, ne? Ušanda toho sežere dost, když jí dáš denně, tak tu hlávku (když bude v lednici) spotřebujete. Ale 4 sotva. Jo jo, no u nás mizí všechno rychlostí světla. Ale to šťavnaté zelené je asi nejlákavější.
On je ještě Míra doma? Jako že marodí? Že Ti tak luxuje ledničku
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
No to jo, to je dost, pokud to nejíte tak bych to odnesla Elí, ne? Ušanda toho sežere dost, když jí dáš denně, tak tu hlávku (když bude v lednici) spotřebujete. Ale 4 sotva. Jo jo, no u nás mizí všechno rychlostí světla. Ale to šťavnaté zelené je asi nejlákavější.
On je ještě Míra doma? Jako že marodí? Že Ti tak luxuje ledničku
Copak to, jíme, jenže pochybuju, že sníme ty 4 hlavy, Mirek tomu moc nedá, takže většinou to jím já jako třešně, jahody, ale třeba zrovna borůvky mi sežral no myslíš, že by to Elí zblaznula, no já nevím, můžu to zkusit a něco pro tu Máničku, uvidím.
Ne ne, už chodí do práce, jenže jezdí domů buď po třetí nebo nějak do 4 hod., kdežto já dorazím nejdřív kolem půl pátý nebo páté, když jedu domů z práce a ne za Elí, takže než přijedu, má hlad a luxuje lednici, jenže jsem nepředpokládala, že se mi pustí do těch borůvek a ještě jsem mu tam nechala kus rybízovýho koláče, ale no jo no, chlapy, ty nezklamou
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Copak to, jíme, jenže pochybuju, že sníme ty 4 hlavy, Mirek tomu moc nedá, takže většinou to jím já jako třešně, jahody, ale třeba zrovna borůvky mi sežral no myslíš, že by to Elí zblaznula, no já nevím, můžu to zkusit a něco pro tu Máničku, uvidím.
Ne ne, už chodí do práce, jenže jezdí domů buď po třetí nebo nějak do 4 hod., kdežto já dorazím nejdřív kolem půl pátý nebo páté, když jedu domů z práce a ne za Elí, takže než přijedu, má hlad a luxuje lednici, jenže jsem nepředpokládala, že se mi pustí do těch borůvek a ještě jsem mu tam nechala kus rybízovýho koláče, ale no jo no, chlapy, ty nezklamou
Určitě to Elí chutnat bude.
No jo, to je těžké takhle s tím jídlem. My taky hladovíme tak do půl osmé, to je pak kalorická večeře. Nevim, jak to jiní pracující s koníčkama dělají.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Určitě to Elí chutnat bude.
No jo, to je těžké takhle s tím jídlem. My taky hladovíme tak do půl osmé, to je pak kalorická večeře. Nevim, jak to jiní pracující s koníčkama dělají.
Jj, to zkusím a uvidíme, ale je fakt, že jak jde o jídlo, tak se nezná
Leo krásná fotečka, taková roztomilá, má to takový zvláštní kouzlo
No snažím se, aby tu něco do huby měl, ale občas to nevyjde, tohle je blbý no, než pak člověk uvaří, tak to mi máme taky vždycky kalorickou véču. Zítra musím ty borůvky vzít do práce, jinak budu bez nich
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to zkusím a uvidíme, ale je fakt, že jak jde o jídlo, tak se nezná
Leo krásná fotečka, taková roztomilá, má to takový zvláštní kouzlo
No snažím se, aby tu něco do huby měl, ale občas to nevyjde, tohle je blbý no, než pak člověk uvaří, tak to mi máme taky vždycky kalorickou véču. Zítra musím ty borůvky vzít do práce, jinak budu bez nich
To víš, že jo, ty koně jsou bagristi, jen tak něco neodmítnou.
Děkuju, ty jsou už loňské, budu muset taky letos trošku víc zafotit a hlavně si najít čas na to, abych vzala Bobu na dvorek. Když s ní je to tak nezáživný, když by se furt jenom válela na místě.
No právě, asi by to člověk musel dělat tak, že by se chodilo v rámci polední pauzy někam na oběd. Místo sváči jako takové.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
To víš, že jo, ty koně jsou bagristi, jen tak něco neodmítnou.
Děkuju, ty jsou už loňské, budu muset taky letos trošku víc zafotit a hlavně si najít čas na to, abych vzala Bobu na dvorek. Když s ní je to tak nezáživný, když by se furt jenom válela na místě.
No právě, asi by to člověk musel dělat tak, že by se chodilo v rámci polední pauzy někam na oběd. Místo sváči jako takové.
Ježiš my a ne mi, no to je síla
Na tom prvním portrétku má takový hrdý pohled
No jenže to on oběd v práci normálně má, jim je tam vozí do práce pro všechny, takže on je po obědě, pak dorazí domů a má hlad a pak ještě večeře, je prostě, jak tasemnice
blanche
napsal(a):
Se trochu zchladíme
Caute baby, len nieco pre Lucky
Ultimus Watani z vystavy v Trencine
bonita
napsal(a):
Caute baby, len nieco pre Lucky
Ultimus Watani z vystavy v Trencine
Ahoj! Nemám už sílu to tady číst..jdu vypnout PC..... jsem o půlnoci dozametala před barákem zbytky sena, seno nezmoklo, je krásné, mám ho nacvakaný seník a ohromnou hromadu v kotci...letos mi přivezl teda fakt dost. Sice zdražil (holt nafta jde nahoru
), ale stojí to za to. Skončili jsme sklízení někde po desáté a o půl 11 jsem šla pro Usu... Nechali Čipa venku, ještě nespali, takže byla venku i s Čipem a kozami. Jak mě viděla u vrátek, tak letěla jako šílenec přes výběh a táák se mazlinkovala...se chudáček bála, že jsem na ni zapoměla!
No nic, jsem zbitá jako Alík, tak jdu spát, ráno se asi těžko budu probouzet, ale v 8 mají přijet klienti a stejně krmím Usu, takže žádné velké spaní.
Jinak Bonito moc díky za Kryštofka...sím , sím, sím, smutně koukám, můžu Tě poprosit jestli by jsi mi fotečky s ním mohla poslat na mailík! Nebudu je nikde samozřejmě prezentovat, jen pro mě na koukání, jakého má Usinka pěkného brášku..je to po ní poslední, než maminka umřela......
Panečku, ten kůň má tak překrásnou barvičku, zbožňuji tuhle barvu!!!! Tahle tmavé čokoládové ryzáky..mňam...
RA-Confidential
lucky
napsal(a):
Ahoj! Nemám už sílu to tady číst..jdu vypnout PC..... jsem o půlnoci dozametala před barákem zbytky sena, seno nezmoklo, je krásné, mám ho nacvakaný seník a ohromnou hromadu v kotci...letos mi přivezl teda fakt dost. Sice zdražil (holt nafta jde nahoru
), ale stojí to za to. Skončili jsme sklízení někde po desáté a o půl 11 jsem šla pro Usu... Nechali Čipa venku, ještě nespali, takže byla venku i s Čipem a kozami. Jak mě viděla u vrátek, tak letěla jako šílenec přes výběh a táák se mazlinkovala...se chudáček bála, že jsem na ni zapoměla!
No nic, jsem zbitá jako Alík, tak jdu spát, ráno se asi těžko budu probouzet, ale v 8 mají přijet klienti a stejně krmím Usu, takže žádné velké spaní.
Jinak Bonito moc díky za Kryštofka...sím , sím, sím, smutně koukám, můžu Tě poprosit jestli by jsi mi fotečky s ním mohla poslat na mailík! Nebudu je nikde samozřejmě prezentovat, jen pro mě na koukání, jakého má Usinka pěkného brášku..je to po ní poslední, než maminka umřela......
Panečku, ten kůň má tak překrásnou barvičku, zbožňuji tuhle barvu!!!! Tahle tmavé čokoládové ryzáky..mňam...
RA-Confidential
tohle je naprosto kouzelná čokoláda......hřebec Sultan
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
tohle je naprosto kouzelná čokoláda......hřebec Sultan
Dobré ránko! Já musím jít makat, přijali jsme dneska nového kluka, tak mu musím udělat smlouvy a všechny ty přihlášky na sociálku a tak.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ahojky,
já tu už taky straším ...
Ještě jsem Vás nedočetla do konce ...
Pořád tu někdo prudí
Ahojky,
přeji dobré ráno, já už taky dorazila, ale tááák se mi nechtělo a zase jsem se po ránu vytočila těma řidičema
Jsem večer usnula, jak špalek a spala, jak zabitá až do rána než zvonil budík, to se mi už dlouuuuho nestalo
Dneska to tu vypadá na pěkný pařák.
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
přeji dobré ráno, já už taky dorazila, ale tááák se mi nechtělo a zase jsem se po ránu vytočila těma řidičema
Jsem večer usnula, jak špalek a spala, jak zabitá až do rána než zvonil budík, to se mi už dlouuuuho nestalo
Dneska to tu vypadá na pěkný pařák.
Ahojky,
JJ, dneska bude zase asi palermíno
Ale celý den tu zkejsnu
Chjo ...
Těším na ST + ČT - volníčko
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ahojky,
JJ, dneska bude zase asi palermíno
Ale celý den tu zkejsnu
Chjo ...
Těším na ST + ČT - volníčko
Jé holky, já mám radost, jsem střevo a neumím číst nakonec jsem si blbě přečetla výsledky a byli jsme 7 z 19 a to jsme jeli jenom 60 cm, no supééér
jsem nějak si nevšimla, že tam byla další stránka ještě
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
NO, super
Viď, jsem měla radost. Jsem si dneska tiskla výsledky do svýho deníku a najednou koukám, že pod tím na stránce je ještě 60/70 cm a já předtím jenom sjela dolů a tam 15 lidí a až dneska zjistila, že na další stránce ještě bylo 16, 17, 18 a 19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Teda mě to tu dneska neba, radši bych jela za Elí a jela hledat ten potok, co tam někde je
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Teda mě to tu dneska neba, radši bych jela za Elí a jela hledat ten potok, co tam někde je
Tak jsem tu. Asi abych se nenudila, tak jsem dostala dalších x bojových úkolů, hlavně zbožňuju "...udělej přehlednou tabulku..." . Z těch už mi hrabe, půl mojí práce jsou jenom tabulky, na které se pak nepodívá, ale chce mě asi zabavit.
To jo, dneska to vypadá na teplo, ani tady mi neni zima, ale mám dlouhou sukni a fusekle v botech, takže od nohou je pěkně. No ale jestli bude pařič, tak potěš koště, to seno bude ale zážitek.
No vidíte holky, jak jste šikovné, takové pěkné umístění.
Já chci tááááky domů, tam práce jak na kostele a já tu musím trčet do čtyř .
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno..lidi, mě dneska všechno bolííí. Pomoc! Jsem jakoby mě někdo zmlátil
...ale mám sena habaděj. Ovšem problém je, že nemám jinak staré seno, jen to nové, které nemohu krmit. Ty staré balíky mi nepřivezl, už prý nenašel, že nemá. Takže mám zbytek balíku tak na večer a ráno, ale mám domluveno, že si můžu zajít vzít pár balíků od Čipa a příští úterý se mnou pan Horyl zajede pro velký hranatý balík (má asi 3 metráky) do kravína v Palkovicích. Takže seno bude a pak už můžu krmit to nové. Je ho teda hromada
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Dobré ráno..lidi, mě dneska všechno bolííí. Pomoc! Jsem jakoby mě někdo zmlátil
...ale mám sena habaděj. Ovšem problém je, že nemám jinak staré seno, jen to nové, které nemohu krmit. Ty staré balíky mi nepřivezl, už prý nenašel, že nemá. Takže mám zbytek balíku tak na večer a ráno, ale mám domluveno, že si můžu zajít vzít pár balíků od Čipa a příští úterý se mnou pan Horyl zajede pro velký hranatý balík (má asi 3 metráky) do kravína v Palkovicích. Takže seno bude a pak už můžu krmit to nové. Je ho teda hromada
Jak dlouho by se to nové mělo vůbec nechat uležet?
zvířátková
napsal(a):
Jak dlouho by se to nové mělo vůbec nechat uležet?
Ono se říká tak těch 6 týdnů by se mělo vypotit.
Když budu mít ten velký třímetrákový balík, tak ono s tím jak ona toho málo teď přes léto sní, když se stále pase, tak ho budu mít určitě do konce prázdnin..většinou ho má kůň tak na měsíc. Myslím, že Use teda vydrží déle, ona tomu senu moc nedá přes to léto, ale stejně ho baští a potřebuje někdy dosušit, když stále jen futruje trávu..
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ono se říká tak těch 6 týdnů by se mělo vypotit.
Když budu mít ten velký třímetrákový balík, tak ono s tím jak ona toho málo teď přes léto sní, když se stále pase, tak ho budu mít určitě do konce prázdnin..většinou ho má kůň tak na měsíc. Myslím, že Use teda vydrží déle, ona tomu senu moc nedá přes to léto, ale stejně ho baští a potřebuje někdy dosušit, když stále jen futruje trávu..
Ahojky,
teda fakt jo, tak to Elí se cpe pořád, ať je přežraná trávy nebo ne
Teda, mě pořád nefachá eqch, bych se z toho pos........ a doma mi to šlo
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
teda fakt jo, tak to Elí se cpe pořád, ať je přežraná trávy nebo ne
Teda, mě pořád nefachá eqch, bych se z toho pos........ a doma mi to šlo
To velkej se nám taky cpe nonstop, ale malej v tom teple tak nebaští, většinou spíš pochrupuje, ať už na poli, ve výběhu nebo ve stáji.
Mě funguje, zrovna jsem projížděla inzeráty.
zvířátková
napsal(a):
To velkej se nám taky cpe nonstop, ale malej v tom teple tak nebaští, většinou spíš pochrupuje, ať už na poli, ve výběhu nebo ve stáji.
Mě funguje, zrovna jsem projížděla inzeráty.
Mě taky funguje..
Jo, Usa se pase na pastvině, ale doma tak sem tam pobaští a pak chrmí. Nefutruje pořád. Vlastně i při tom pasení..ona se nabaští a pak odpočívá a pak zase baští...zato Athos jede celý den jako kombajn
lucky
napsal(a):
Mě taky funguje..
Jo, Usa se pase na pastvině, ale doma tak sem tam pobaští a pak chrmí. Nefutruje pořád. Vlastně i při tom pasení..ona se nabaští a pak odpočívá a pak zase baští...zato Athos jede celý den jako kombajn
Chjo ... Dneska práce jak na kostele
Navíc mi kixnul program, tak se tady v tom vrtala jakou dobu, ale povedlo se mi to zatím zdárně nahodit
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Mě taky funguje..
Hm, mě ne, bych se z toho picla, ale nechápu proč, doma mi to jde normoš, to je pech.
Teda, jsem se teď docpala trochou těch borůvek a asi prasknu
sadzi saj
napsal(a):
Hm, mě ne, bych se z toho picla, ale nechápu proč, doma mi to jde normoš, to je pech.
Teda, jsem se teď docpala trochou těch borůvek a asi prasknu
Jo, já jsem něco dělala na stránečkách, teď hledám nějaké podklady a pak asi pojedu s Usou ke koním a nechám ji tam do večera
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Jo, já jsem něco dělala na stránečkách, teď hledám nějaké podklady a pak asi pojedu s Usou ke koním a nechám ji tam do večera
Já si vzala sebou hračku - provaz. Šmodrchám a šmodrchám, když jsem byla jakoby u konce, tak jsem zjistila, že ani kdybych se rozkrájela, tak do tohodle hlavu koni nenarvu . To bude ještě pořádnej oříšek...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
děláš parelku, jo?
Leo tak to je dobrý, se takhle zabavíš, to já mám smolíka, ani noviny se nepřečtu
No nic, jdu se mrknout do města a pro něco k obídku.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Leo tak to je dobrý, se takhle zabavíš, to já mám smolíka, ani noviny se nepřečtu
No nic, jdu se mrknout do města a pro něco k obídku.
Vždyť jsem se zmiňovala už tak 10x, že jsem si koupila provaz a snažím se o výslednej šmodrchanec. Zatím to vypadá bledě .
To jo, akorát čekám na ty klíče od pozemku se senem a tak je blbý mít tady přes celý stůl provaz. No a šéf mi jak na vztek chodí furt sem a zpátky, takže nezašmodrchám nic.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Vždyť jsem se zmiňovala už tak 10x, že jsem si koupila provaz a snažím se o výslednej šmodrchanec. Zatím to vypadá bledě .
To jo, akorát čekám na ty klíče od pozemku se senem a tak je blbý mít tady přes celý stůl provaz. No a šéf mi jak na vztek chodí furt sem a zpátky, takže nezašmodrchám nic.
Jj, to máš od něj to seno??
Ta já už zpátky, poslední porce bram. kaše a holanďák na mě zbyla, ale nic moc, aspoň, že tu mám tu borůvky na chuť a jsem si doma zapomněla ten salát, škoda
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to máš od něj to seno??
Ta já už zpátky, poslední porce bram. kaše a holanďák na mě zbyla, ale nic moc, aspoň, že tu mám tu borůvky na chuť a jsem si doma zapomněla ten salát, škoda
Ne ne, od mámy přítele, vím, že šéf říkal, že by taky rád, kdyby mu někdo posekal na chalupě, ale nepotáhneme se přece někam na hory, celé to posekat, usušit, odvozit. To volně ložené je naprd, nemáme to kam dát...
Jo a ty recepty teda pěkná provokace , zase mám chutě...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Ne ne, od mámy přítele, vím, že šéf říkal, že by taky rád, kdyby mu někdo posekal na chalupě, ale nepotáhneme se přece někam na hory, celé to posekat, usušit, odvozit. To volně ložené je naprd, nemáme to kam dát...
Jo a ty recepty teda pěkná provokace , zase mám chutě...
Viď, takových možný věcí ze sýra, co se dá udělat. No já jsem se teď solidně nacpala a neba mě to tu, chjo, kolegyně jde za chvíli k zubaři, tak mě čekají telefony, tak snad to aspoň uteče.
sadzi saj
napsal(a):
Viď, takových možný věcí ze sýra, co se dá udělat. No já jsem se teď solidně nacpala a neba mě to tu, chjo, kolegyně jde za chvíli k zubaři, tak mě čekají telefony, tak snad to aspoň uteče.
Jsem byla v krámě, vedení odešlo, tak se tu teď flákala a řešila s pokojskou kytičky - ukazovala jsem jí fotky a něco hledali na netu
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No mi mluv, já jsem na sýru závislá, máma vždycky měla řeči, že do mě píchnout, tak vyteče sýr. Jak jsem jeden den bez sýru, tak mám absťák. Ale jsem spíš na takové ty klasické cihly nebo hermoše, ty zelené plísně mě odrazují od pohledu. Jako jo, pizzu si třeba vždycky vybírám sýrovou, tam je i ten se zelenou, ale že bych si koupila celou kostku a zakousla se do ní, to ne. A takové ty extra smradláky taky nemusim, ale zase mám jiné cítění, než třeba přítel. Co mě voní jako krásné sýrové aroma je pro přítele puch.
zvířátková
napsal(a):
No mi mluv, já jsem na sýru závislá, máma vždycky měla řeči, že do mě píchnout, tak vyteče sýr. Jak jsem jeden den bez sýru, tak mám absťák. Ale jsem spíš na takové ty klasické cihly nebo hermoše, ty zelené plísně mě odrazují od pohledu. Jako jo, pizzu si třeba vždycky vybírám sýrovou, tam je i ten se zelenou, ale že bych si koupila celou kostku a zakousla se do ní, to ne. A takové ty extra smradláky taky nemusim, ale zase mám jiné cítění, než třeba přítel. Co mě voní jako krásné sýrové aroma je pro přítele puch.
Já jsem nesnášela hermelín a teď ho miluju ... i ty s plísní
A ve Francii ?
To byly hody
Každý den - bageta a sýr - musela vyzkoušet snad všechny
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Se trochu zchladíme
Jj, krám, se mi to smazalo
Jo sýry ty já taky můžu, takový hermoš nebo romadur a těstoviny se sýrem a kečup i klidně s nivou, to je ňamka a Blani, máš pravdu, takový sýr jako ve Francii jsem nikde nejedla, delicatesa
Holky mrkněte, nejde mi sem vložit foto, tak dávám odkaz, taková byla vždycky můj sen nebo arábek http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/2139369/Pronajmu-fjordku.php
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jo sýry ty já taky můžu, takový hermoš nebo romadur a těstoviny se sýrem a kečup i klidně s nivou, to je ňamka a Blani, máš pravdu, takový sýr jako ve Francii jsem nikde nejedla, delicatesa
Holky mrkněte, nejde mi sem vložit foto, tak dávám odkaz, taková byla vždycky můj sen nebo arábek http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/2139369/Pronajmu-fjordku.php
Ty ani mi nemluv, jsem na ní dneska koukala a dost slintala. Zbožňuju fjordíky. Kdybych si fakt jako měla vybírat, tak asi bych toužila jenom po něm. Ani velké, ani malé, tak akorát a podle mě prostě krásné plemeno. A musí se nechat, že tahle kobyla je fakt krásná sama o sobě.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Ty ani mi nemluv, jsem na ní dneska koukala a dost slintala. Zbožňuju fjordíky. Kdybych si fakt jako měla vybírat, tak asi bych toužila jenom po něm. Ani velké, ani malé, tak akorát a podle mě prostě krásné plemeno. A musí se nechat, že tahle kobyla je fakt krásná sama o sobě.
Tak takovej pravej z Francie jsem nikdy nechutnala. Ale lákalo by mě to, to by byla bašta. Jsem zbožňovali i ty na Mallorce, tam jsem jedla 2x denně a furt se na to těšila. Škoda, že takový u nás neseženu.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jé fakt, no já slintám strašně, je tak krááásná a vypadá i vysoká akorát, no prostě fakt hezoučká. Já, když scháněla koně, tak žádný takový nebyl, akorát taková zvětšenina Čika, jenže mladý, rozmazlený a závislý na huculce, se kterou byl a která měla totál schvácený kopyta, takže nakonec z toho nic nebylo. Je fakt rozkošná co mi nejde eqch, tak jsem se šla hrabat aspoň na bazos.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak takovej pravej z Francie jsem nikdy nechutnala. Ale lákalo by mě to, to by byla bašta. Jsem zbožňovali i ty na Mallorce, tam jsem jedla 2x denně a furt se na to těšila. Škoda, že takový u nás neseženu.
Mají tam fakt výborný, ale bagety zákeřný, jsem si takhle jednu koupila, vynikající sýr, ale dokousala jsem se doprostřed a hezký šnečí plátek
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Mají tam fakt výborný, ale bagety zákeřný, jsem si takhle jednu koupila, vynikající sýr, ale dokousala jsem se doprostřed a hezký šnečí plátek
Blééé, by se mi zvednul kufr.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Blééé, by se mi zvednul kufr.
No mi povídej, jsem taky málem hodila šavli a i přesto, že sýr byl vynikající, letěla do nejbližšího koše
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jé fakt, no já slintám strašně, je tak krááásná a vypadá i vysoká akorát, no prostě fakt hezoučká. Já, když scháněla koně, tak žádný takový nebyl, akorát taková zvětšenina Čika, jenže mladý, rozmazlený a závislý na huculce, se kterou byl a která měla totál schvácený kopyta, takže nakonec z toho nic nebylo. Je fakt rozkošná co mi nejde eqch, tak jsem se šla hrabat aspoň na bazos.
No nádherná. U nás v oboře mají dva, sice jsou to ještě od pohledu mlaďoši, ale i tak poslintávám .
To já už mám obojí sjetý a taky jsem se teď domluvila s jednou holčinou, co tam měla inzerát a tak mi zítra pošle lonžku. Snad se to ke mě dostane v pořádku.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No mi povídej, jsem taky málem hodila šavli a i přesto, že sýr byl vynikající, letěla do nejbližšího koše
Hrozná představa, fakt odporný...
sadzi saj
napsal(a):
Kváááásná ...
To ja jak hafling - tipem ...
zvířátková
napsal(a):
No nádherná. U nás v oboře mají dva, sice jsou to ještě od pohledu mlaďoši, ale i tak poslintávám .
To já už mám obojí sjetý a taky jsem se teď domluvila s jednou holčinou, co tam měla inzerát a tak mi zítra pošle lonžku. Snad se to ke mě dostane v pořádku.
Tak já jsem taky zpátky...
byla jsem dát usu ke koním, pak jsem s ní pracovala v kruhovce, takže si mákla a teď se tam spokojeně pase a do večera můžu makat v aťasu na přilbě...ještě asi zajdu se psy do řeky, jsou uvaření, je tady příšerné vedro
tady Usinka ráno za stájí se vyhřívala na sluníčku
blanche
napsal(a):
Kváááásná ...
To ja jak hafling - tipem ...
jinak fjordíci se mi vždycky taky moc líbili..jen jsou dlouzí mo na mě...já radši kraťase
tohle mám v kotci..tákovou hromadu a asi třikrát tolik je narváno v seníku
lucky
napsal(a):
jinak fjordíci se mi vždycky taky moc líbili..jen jsou dlouzí mo na mě...já radši kraťase
tohle mám v kotci..tákovou hromadu a asi třikrát tolik je narváno v seníku
ještě mám tady zhrabáno na vyhoz z cesty a tři balíky co povezu na pilu za ty palety..jsem jim slíbila pro králíka
lucky
napsal(a):
ještě mám tady zhrabáno na vyhoz z cesty a tři balíky co povezu na pilu za ty palety..jsem jim slíbila pro králíka
a nehty to vydržely
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Fíha, tak to jste si dali ...
Ale super zásoba
To jo teda, ale aspoň máš vystaráno
blanche
napsal(a):
Fíha, tak to jste si dali ...
Ale super zásoba
já to mám vždycky prakticky na ten rok...
jsem to měla vyfotit jak to bylo před barákem
sakriš
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
já to mám vždycky prakticky na ten rok...
jsem to měla vyfotit jak to bylo před barákem
sakriš
No musela to být pěkná hromada.
Ta má v kvh asi 137 cm, to jde, kolik má Baruš??
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Tak to je vyšší ...
Ta má do 150 cca ...
Tak se nehádejte, sestry, 140 a je to
zvířátková

XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Tak už mám klíčky od pozemku, i mapku, nebude to těžké najít. Jsou tam prý už nahrabané kopky a zbytek do řádků, takže žádná velká makačka. Pozemek má tak 1500m2, takže lány. Ale říkal, že je jedno, jak dlouho si to budeme odvážet, nebo jeslti si třeba vezmeme jenom část. Teď už jenom kdyby aspoň nepršelo.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak už mám klíčky od pozemku, i mapku, nebude to těžké najít. Jsou tam prý už nahrabané kopky a zbytek do řádků, takže žádná velká makačka. Pozemek má tak 1500m2, takže lány. Ale říkal, že je jedno, jak dlouho si to budeme odvážet, nebo jeslti si třeba vezmeme jenom část. Teď už jenom kdyby aspoň nepršelo.
Leo neboj, mají být tropy, nechci vidět, jak pojedeme zítra na vyjížďku
Tak to by mělo být v pohodě, podle rozlohy pozemku, nic šílenýho, ale i tak si asi máknete, hlavně, v tom hicu.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No snad to půjde a přinejhoršim to fakt nemusíme vzít všechno. Spíš by to nechtělo nějak vymyslet plachtu nebo svázat to seno přes vozík, aby se mohlo na jeden ráz odvést co nejvíc. Uvidíme no.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No snad to půjde a přinejhoršim to fakt nemusíme vzít všechno. Spíš by to nechtělo nějak vymyslet plachtu nebo svázat to seno přes vozík, aby se mohlo na jeden ráz odvést co nejvíc. Uvidíme no.
To zmáknete
Už se nám to krátí co
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To zmáknete
Už se nám to krátí co
Hodinka no, já teď vyplácim prémie, tak si aspoň zkrátim úklid.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Hodinka ?
Nekažte mi náladu
Já jsem teď přesazovala datle
Ale už bych tu práci jako mohla taky udělat
Jsem si říkala, že si tak zmizela
Já popádím něco po 4 hod., teď dodělávám fakturky.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jsem si říkala, že si tak zmizela
Já popádím něco po 4 hod., teď dodělávám fakturky.
To je dobrý, přesazovala datle v práci . Taky si budu muset nějaké kytí natahat do práce, je to tu o ničem, 2 amarelisky a nic víc. Ale jedna jak jsem jí rozsadila, co nedávno kvetla, tak už má další šlahoun, asi nesnesla být jedna cibule sama, tak vylezla další.
Čekám a čekám, než dojede ta banda, abych jim mohla ty peníze dát a zmiznout.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To je dobrý, přesazovala datle v práci . Taky si budu muset nějaké kytí natahat do práce, je to tu o ničem, 2 amarelisky a nic víc. Ale jedna jak jsem jí rozsadila, co nedávno kvetla, tak už má další šlahoun, asi nesnesla být jedna cibule sama, tak vylezla další.
Čekám a čekám, než dojede ta banda, abych jim mohla ty peníze dát a zmiznout.
Jé já chci taky korunkýýý
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Kdyby něco zbylo, tak se taky hlásím
Věřte, že se po nich jenom zaprášilo, to přijde každý a hned. A i já dostala , sice míň, ale plná radost, že i to. Se zase dlouho nedočkam...
zvířátková

XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Věřte, že se po nich jenom zaprášilo, to přijde každý a hned. A i já dostala , sice míň, ale plná radost, že i to. Se zase dlouho nedočkam...
Tak já pádím, taxi už je na cestě. Zatím pá, ať vám to uteče
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No vidíš ... jsou určo zasloužený
Tak tak, já jsem zvědavá u nás, já si ještě počkám 14 dní na výplatu a kolegyně ještě má dovču, takže nejsou teď stravenky
blanche
napsal(a):
No vidíš ... jsou určo zasloužený
Taky se hlásím o korunky ..eh eh..já musím taky tvrdě vydělávat
Lidi, chtěla bych jednu vyhrát. Bych přesně věděla co s takovými cca 60 milióny!!!!!
Byli jsme nedávno v Sazce..táta sází roky roky Sportku, stejná čísla pořád a nic moc... ..a paní říkala, že hodně lidí vyhrává na náhodná čísla... ukázala nám, že jen ten den tak bylo 20 000,-, 60 000,- , 85 000,- ,100 000,- a jedno bylo nějak dokonce přes 200!!!! Síla. Jako když si člověk uvědomí, kolik denně tam projde lidí a oni buch, vyhrajou a my nic a nic.... tak tatík tral na tom, že si vsadím náhodná...no a šel tam za pár dní a co?
VELKÝ KULOVÝ!!!!
ta nic no....
se musí dřít, zase...
tak jsem sebyla vyplavit se psy a valím vedle do ateliéru dělat tu přilbu a péct se..bude tam nyní jako v sauně
tady se včera chladil Darések v potoce , když mi tahali ty palety..jsem je vypřáhla aby se osvěžili v tom vedru
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Lidi, chtěla bych jednu vyhrát. Bych přesně věděla co s takovými cca 60 milióny!!!!!
Byli jsme nedávno v Sazce..táta sází roky roky Sportku, stejná čísla pořád a nic moc... ..a paní říkala, že hodně lidí vyhrává na náhodná čísla... ukázala nám, že jen ten den tak bylo 20 000,-, 60 000,- , 85 000,- ,100 000,- a jedno bylo nějak dokonce přes 200!!!! Síla. Jako když si člověk uvědomí, kolik denně tam projde lidí a oni buch, vyhrajou a my nic a nic.... tak tatík tral na tom, že si vsadím náhodná...no a šel tam za pár dní a co?
VELKÝ KULOVÝ!!!!
ta nic no....
se musí dřít, zase...
tak jsem sebyla vyplavit se psy a valím vedle do ateliéru dělat tu přilbu a péct se..bude tam nyní jako v sauně
tady se včera chladil Darések v potoce , když mi tahali ty palety..jsem je vypřáhla aby se osvěžili v tom vedru
Hezký foto
lucky
napsal(a):
VELKÝ KULOVÝ!!!!
ta nic no....
se musí dřít, zase...
Bych si lehla vedle něho
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no jo..já byla teď v řece a plavali jsme všichni 3..já, Darés a Fabby a bylo to žůžo..paráda
tak já se jdu saunit do atasu..mám dojem, že se pak půjdu zase plavit
Ty jo, se máš s tou vodou, ne s tím aťasem já letos ještě nikde nebyla a teď ještě, jak jsme byli nachcípaný
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Jo, to mi říkej ... ani nevím jestli se s těma flekama můžu koupat ...
Jééé, já nemazala dneska ještě vůbec, tak jdu raději na to ...
Zapomněláááááá
Tak já pomalu pofrčim, ale pokud to půjde přihlásím se z domova, ale předpokládám, že se tam budou pročítat inzeráty veteránů , leda, že by byl jako včera unavený a šel na chvíli spinkat
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
natírá veterána, teda to byl ale boj, dostat se domů, ucpaný Mělník až za nádraží, no mazec, aspoň, že to tam člověk zná a věděla, kudy objet, jinak bych tam stála ještě teď
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
jj, to nejspíš..já bych se taky naložila ve vodě..v aťasu je sauna
Hm, kéž by, bohužel je to u nás normální, horší, jak v Praze, stačí, že jsou dole šraňky, někde chce přes ně a ucpe to tam, je to tam na palici, šílený
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Tady je Elí jak vězeň
Viď, ty žbrdliny tam. Ji tam vždycky šoupla o víkendu Ilonka, ono je totiž strašný práce ji odvézt dozadu do výběhu těch pár kroků, naštěstí o víkendu chodím ráno, takže jsem jí potom zase dala tam, kde má být, teď tam naštěstí už chodí, musí se to střídat, bohužel pač dáma utíká z pastvy a okolo je všude obilí a vojtěška, takže chodí do výběhu a občas na pastvu, no ale co s ní jinýho, přece nebude mít schvácený kopyta
sadzi saj
napsal(a):
Viď, ty žbrdliny tam. Ji tam vždycky šoupla o víkendu Ilonka, ono je totiž strašný práce ji odvézt dozadu do výběhu těch pár kroků, naštěstí o víkendu chodím ráno, takže jsem jí potom zase dala tam, kde má být, teď tam naštěstí už chodí, musí se to střídat, bohužel pač dáma utíká z pastvy a okolo je všude obilí a vojtěška, takže chodí do výběhu a občas na pastvu, no ale co s ní jinýho, přece nebude mít schvácený kopyta
To jo ... Hlavně, že je na vzduchu ...
Je to ale potvůrka vynalézavá
Mě se to už taky kráááátííííí
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
To jo ... Hlavně, že je na vzduchu ...
Je to ale potvůrka vynalézavá
Mě se to už taky kráááátííííí
To jo no, je vychcaná, jak mraky, no vchod jiný nikdo bohužel neudělá, aby to nepodlézala, tak co se dá dělat, ale hlavně, že je venku, když tam jsem, dám jí tam seno, aby se nenudila a občas jde stejně na pastvu, tak se naláduje, ale minulý týden potom vlezla do stáje a sežrala chleba, co kde našla
Nechceš založit další??
Už to máš za pár co
sadzi saj
napsal(a):
To jo no, je vychcaná, jak mraky, no vchod jiný nikdo bohužel neudělá, aby to nepodlézala, tak co se dá dělat, ale hlavně, že je venku, když tam jsem, dám jí tam seno, aby se nenudila a občas jde stejně na pastvu, tak se naláduje, ale minulý týden potom vlezla do stáje a sežrala chleba, co kde našla
Nechceš založit další??
Už to máš za pár co
JJ, mám ... Jdu na to