Závody Prostřední bečva

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2008 21:56
jezabel

XXX.XXX.142.167

Ahojky!! Jedete někdo teďkom v sobotu nebo neděli na závody do bečvy?

2.7.2008 04:44
m i s i c k a

XXX.XXX.222.140

jezabel napsal(a):

Co tam je za Závody?

2.7.2008 08:38
kokinka

XXX.XXX.45.125

jezabel napsal(a):

Jejda, kdyby někdo jel, určitě se ozvěte, ráda bych na někom vydyndala fotky bílé šklebivé Diany, od školy jsem ji neviděla, babču

2.7.2008 08:41
kokinka

XXX.XXX.45.125

m i s i c k a napsal(a):
Co tam je za Závody?

http://www.jezdectvi.info/ showpage.php?name=rozpisy

4.7.2008 10:11
jezabel

XXX.XXX.142.167

kokinka napsal(a):
Jejda, kdyby někdo jel, určitě se ozvěte, ráda bych na někom vydyndala fotky bílé šklebivé Diany, od školy jsem ji neviděla, babču

já jedu určitě ale ona jede drezuru nebo parkur v neděli?

4.7.2008 10:20
kokinka

XXX.XXX.45.125

jezabel napsal(a):
já jedu určitě ale ona jede drezuru nebo parkur v neděli?

No, myslím, že nepojede už nic,je to už důchodkyně, ale její majitelka by měla být stále Irča Dulavová a Didi je tam ustájená. Je nepřehlédnutelná, menší ošklivá bílá kobyla s mírným kladobosem...a je na lidi poněkud nepříjemná. Ale těch lidí, co se na ní učilo jezdit...to už se snad nedá ani spočítat

4.7.2008 13:29
dajanka

XXX.XXX.36.70

jezabel napsal(a):

Ahoj Jazabel,
já jedu v neděli dělat ošku trenérce už se těším znám z tama i pár koníků takže se těším že je po dlouhé době zase uvidím

6.7.2008 17:00
dajanka

XXX.XXX.36.70

kokinka napsal(a):

Ahoji lidičky,
dneska to tam bylo super mám pro tebe pár foteček Didinky ale moc se mi nepovedly nebyl čas ale i tak...nosila stužky pro dekorované jezdce a měla je připlé na dečce prostě kočka

6.7.2008 17:03
dajanka

XXX.XXX.36.70

jezabel napsal(a):

moje trenérka na Panitce...bývalý dostihák... dopadla 5. za jednu malinkatou chybičku jinak čas měla super! ale mohla být rychlejší

6.7.2008 23:50
jezabel

XXX.XXX.142.167

dajanka napsal(a):
moje trenérka na Panitce...bývalý dostihák... dopadla 5. za jednu malinkatou chybičku jinak čas měla super! ale mohla být rychlejší

Tak co lidičky jakpak jste dopadli vy vaši svěřenci něbo prostě kámoši... já byla v "ZLP" pátá a v "LP" osmá =)

Tady já s Jess.... jestli máte někdo fotky přispějte!!

6.7.2008 23:52
jezabel

XXX.XXX.142.167

jezabel napsal(a):
Tak co lidičky jakpak jste dopadli vy vaši svěřenci něbo prostě kámoši... já byla v "ZLP" pátá a v "LP" osmá =)

tak já mám bohužel jenom jednu fotečku

7.7.2008 07:42
kokinka

XXX.XXX.45.125

jezabel napsal(a):
tak já mám bohužel jenom jednu fotečku

Holky, jste skvělé, koukám, že Didinka se za tech pár let, co jsem ji neviděla ani kapku nezměnila.Jestli budete tak hodné, zkuste mi hodit fotečky na mail,byla bych vám velice vděčná.Díky

7.7.2008 21:45
jezabel

XXX.XXX.142.167

kokinka napsal(a):
Holky, jste skvělé, koukám, že Didinka se za tech pár let, co jsem ji neviděla ani kapku nezměnila.Jestli budete tak hodné, zkuste mi hodit fotečky na mail,byla bych vám velice vděčná.Díky

jetšě nějaké foto

8.7.2008 19:24
dajanka

XXX.XXX.36.70

jezabel napsal(a):

Kačenko: možná mám nějaké tvoje fotečky jak si skákala ale nějak na té fotce co si sem dala nerozpoznám jaká jsi z mých fotek zrovna ty!tak kdyžtak přiho´d nějakou další a já ti sem kdyžtak hodím pár s těch mých
FOTO: Regent 5 (pracovně Ruda) upe skvělýýý koník poslušný up hodňounký...jen ty plůůůtky

9.7.2008 10:31
jezabel

XXX.XXX.142.167

dajanka napsal(a):
Kačenko: možná mám nějaké tvoje fotečky jak si skákala ale nějak na té fotce co si sem dala nerozpoznám jaká jsi z mých fotek zrovna ty!tak kdyžtak přiho´d nějakou další a já ti sem kdyžtak hodím pár s těch mých
FOTO: Regent 5 (pracovně Ruda) upe skvělýýý koník poslušný up hodňounký...jen ty plůůůtky

Jo jasně ... nevim jestli mám lepší fotku ... páč taťka točil, je to focené kamerou
Zkusím tuhle: dekorování v hale, škodaq že Jessi nemá celou hlavu :((

9.7.2008 11:48
dajanka

XXX.XXX.36.70

jezabel napsal(a):
Jo jasně ... nevim jestli mám lepší fotku ... páč taťka točil, je to focené kamerou
Zkusím tuhle: dekorování v hale, škodaq že Jessi nemá celou hlavu :((

heji ty máš modrou kárečkovanou košili??

9.7.2008 21:29
jezabel

XXX.XXX.142.167

dajanka napsal(a):
heji ty máš modrou kárečkovanou košili??

teď nevim, je v pračce ale myslím že je modro-bílá proužkovaná

Přidejte reakci

Přidat smajlík