m i s i c k a
napsal(a):
Co tam je za Závody?
http://www.jezdectvi.info/ showpage.php?name=rozpisy
jezabel
napsal(a):
já jedu určitě ale ona jede drezuru nebo parkur v neděli?
No, myslím, že nepojede už nic,je to už důchodkyně, ale její majitelka by měla být stále Irča Dulavová a Didi je tam ustájená
. Je nepřehlédnutelná, menší ošklivá bílá kobyla s mírným kladobosem...a je na lidi poněkud nepříjemná. Ale těch lidí, co se na ní učilo jezdit...to už se snad nedá ani spočítat
kokinka
napsal(a):
Jejda, kdyby někdo jel, určitě se ozvěte, ráda bych na někom vydyndala fotky bílé šklebivé Diany, od školy jsem ji neviděla, babču
Ahoji lidičky,
dneska to tam bylo super mám pro tebe pár foteček Didinky ale moc se mi nepovedly nebyl čas
ale i tak...nosila stužky pro dekorované jezdce a měla je připlé na dečce
prostě kočka
jezabel
napsal(a):
Ahojky!! Jedete někdo teďkom v sobotu nebo neděli na závody do bečvy?
moje trenérka na Panitce...bývalý dostihák... dopadla 5. za jednu malinkatou chybičku jinak čas měla super!
ale mohla být rychlejší
dajanka
napsal(a):
moje trenérka na Panitce...bývalý dostihák... dopadla 5. za jednu malinkatou chybičku jinak čas měla super!
ale mohla být rychlejší
Tak co lidičky jakpak jste dopadli vy vaši svěřenci něbo prostě kámoši... já byla v "ZLP" pátá a v "LP" osmá =)
Tady já s Jess.... jestli máte někdo fotky přispějte!!
jezabel
napsal(a):
Tak co lidičky jakpak jste dopadli vy vaši svěřenci něbo prostě kámoši... já byla v "ZLP" pátá a v "LP" osmá =)
tak já mám bohužel jenom jednu fotečku
kokinka
napsal(a):
Holky, jste skvělé, koukám, že Didinka se za tech pár let, co jsem ji neviděla ani kapku nezměnila
.Jestli budete tak hodné, zkuste mi hodit fotečky na mail,byla bych vám velice vděčná.Díky
jetšě nějaké foto
jezabel
napsal(a):
Kačenko: možná mám nějaké tvoje fotečky jak si skákala ale nějak na té fotce co si sem dala nerozpoznám jaká jsi z mých fotek zrovna ty!
tak kdyžtak přiho´d nějakou další a já ti sem kdyžtak hodím pár s těch mých
FOTO: Regent 5 (pracovně Ruda) upe skvělýýý koník poslušný up hodňounký...jen ty plůůůtky
dajanka
napsal(a):
Kačenko: možná mám nějaké tvoje fotečky jak si skákala ale nějak na té fotce co si sem dala nerozpoznám jaká jsi z mých fotek zrovna ty!
tak kdyžtak přiho´d nějakou další a já ti sem kdyžtak hodím pár s těch mých
FOTO: Regent 5 (pracovně Ruda) upe skvělýýý koník poslušný up hodňounký...jen ty plůůůtky
Jo jasně ... nevim jestli mám lepší fotku ... páč taťka točil, je to focené kamerou
Zkusím tuhle: dekorování v hale, škodaq že Jessi nemá celou hlavu :((