horseslower
napsal(a):
všude je zde velký skok a malá překážka.. tak ukažte i ty nevydařené skoky
Tady je jedno zhození. Ale u 180 cm už je to celkem pochopitelné Vendula Minxová na loňském Moravském Derby v Náměšti. Mini-maxi nakonec stejně vyhrála, jen s jiným koněm..
zirawka
napsal(a):
Tady je jedno zhození. Ale u 180 cm už je to celkem pochopitelné Vendula Minxová na loňském Moravském Derby v Náměšti. Mini-maxi nakonec stejně vyhrála, jen s jiným koněm..
Tady další zhození, pro změnu zezadu, taky Moravské derby 2007..
zirawka
napsal(a):
Tady další zhození, pro změnu zezadu, taky Moravské derby 2007..
Následuje pád břevna.. což je spíš Shození se S, omlouvám se
horseslower
napsal(a):
skvělé a budeme pokračovat??!
Taky nezůstala na stojanu a bariéra letěla vzduchem:-). Já a Parmulka:-)
horseslower
napsal(a):
tak tady se překotila celá překážka
dajanka
napsal(a):
tak tady se překotila celá překážka
tady se překotila celá jezdkyně ( já)
horseslower
napsal(a):
auvajsky.. nestalo se jezdkyni nic?
nene nic se mi kupodivu nestalo, byla jsem už úplně odervaná a neměla jsem už žádnou sílu v nohách, tak toho zmetek využil :) letěla jsme sice hnusně, ale udělala jsem takovej kotoul mezi překážku a koně, přistě tip top :) zvedla jsem se, viděla vyjevené obličeje okolo a jediné co jsem si nahmatala bylo bolavé ucho :o))) nic víc :)
nikootin
napsal(a):
nene nic se mi kupodivu nestalo, byla jsem už úplně odervaná a neměla jsem už žádnou sílu v nohách, tak toho zmetek využil :) letěla jsme sice hnusně, ale udělala jsem takovej kotoul mezi překážku a koně, přistě tip top :) zvedla jsem se, viděla vyjevené obličeje okolo a jediné co jsem si nahmatala bylo bolavé ucho :o))) nic víc :)
Já mám takového zmetečka přes ten oxer jsem letěla já a ona na mě čekala za tou překážkou, protože si ji oběhla (ležím tam pod ní, ten flek
)
horseslower
napsal(a):
také to vypadá zajímavě..
štěstí že se nic nestalo
jessyn
napsal(a):
chudák koník měl ho pustit a ne škubat za hubu
No jo sice chudák koník ale ten koník je taková sviňa že když by ho pustil už by ho široko daleko nikdo nechitil já vím já znám já na něm měla tu čest chvíly jezdit
memmory
napsal(a):
No jo sice chudák koník ale ten koník je taková sviňa že když by ho pustil už by ho široko daleko nikdo nechitil já vím já znám já na něm měla tu čest chvíly jezdit
stejně se mi to nelíbí, já párkrát seskakovala ve cvalu a koník dycky počkal...
je pravda, že ne každej počká, ale raději ať zdrhne, pokud to teda není hřebčoun, stejně by se dřív nebo později zastavil někde na paši
jessyn
napsal(a):
stejně se mi to nelíbí, já párkrát seskakovala ve cvalu a koník dycky počkal...
je pravda, že ne každej počká, ale raději ať zdrhne, pokud to teda není hřebčoun, stejně by se dřív nebo později zastavil někde na paši
mno i tak... raděj at ho zatahá za hubu když je to takový zmetek však ten kuň byl stejně nejraděj jak z něho spadl!
jessyn
napsal(a):
chudák koník měl ho pustit a ne škubat za hubu
Hele a když ti kůň způsobí škodu, budeš ochotna to zaplatit, když se kvůli němu někdo vybourá a tak, ještě tě budou tahat po úřadech. Raději zatahám koně za držku, než ho muset prodat, protože nemám na to, abych splatila škodu, který mohlo zabránit škubnutí.
cizluc
napsal(a):
Hele a když ti kůň způsobí škodu, budeš ochotna to zaplatit, když se kvůli němu někdo vybourá a tak, ještě tě budou tahat po úřadech. Raději zatahám koně za držku, než ho muset prodat, protože nemám na to, abych splatila škodu, který mohlo zabránit škubnutí.
bohužel,koně jsem prostě neudržela navíc to je vypatlaný pako takže kdyybych ho držela tak mě povláčí za sebou
memmory
napsal(a):
Jo já osobně koníka taky držím když mě shodí úmyslně
Ať si to aspoň uvědomí .... ale zastraví se za 3 metry ale kdybych ho pustila tak ho chytám bůhví kde ....
To zas já ať se snažím jak chci, nikdy se mi nepodařilo pořád držet otěže, vždycky jsem je při pádu pustila, i když jsem nechtěla... ale za to bičík jsem nepustila nikdy
memmory
napsal(a):
Jo já osobně koníka taky držím když mě shodí úmyslně
Ať si to aspoň uvědomí .... ale zastraví se za 3 metry ale kdybych ho pustila tak ho chytám bůhví kde ....
Taky bych asi držela, opravdu luxus honit koně po lese, kudy vedou koleje....ještěže teď mám koně, který je natolik slušný,že když už mě vysadí, tak na mě počká
horseslower
napsal(a):
To já byla taky dloouho zvyklá držet koně po pádu, jen u Rockyho jsem byla radši když mě zahodil co nejdále, jeho zadní kopyta lítala do všech stran...
Ale souhlasím také s názorem radši škubnout ale držet než zůstat bez koně ..
rocky
napsal(a):
To já byla taky dloouho zvyklá držet koně po pádu, jen u Rockyho jsem byla radši když mě zahodil co nejdále, jeho zadní kopyta lítala do všech stran...
Ale souhlasím také s názorem radši škubnout ale držet než zůstat bez koně ..
Sakra sakra, tenhle pád mi něco připomíná.....modřiny pomalu blednou a naraženiny se pomalu rozcházejí
cizluc
napsal(a):
čauky Jani, došel ti e-mail? :-) Posílala jsem ti nějaké fotky.
Hubertova jízda Radíkov 07
monchess
napsal(a):
Hubertova jízda Radíkov 07
Oficiální závody - opracko Frenštát pod Radhoštěm 06
kokinka
napsal(a):
Jj, došel, jen jsem nějak zapoměla odpovědět...
No mně teď na vytrvalostních závodech vysadil hřebčák 2 km za startem...a když jsem letěla, tak si říkám...držím otěže...držím...dobré to je...dobré to bylo, dokud mi nezůstala půlka uzdečky v ruce...a kůň si vesele odklusal prostředkem obilného pole :(
lesterka
napsal(a):
No mně teď na vytrvalostních závodech vysadil hřebčák 2 km za startem...a když jsem letěla, tak si říkám...držím otěže...držím...dobré to je...dobré to bylo, dokud mi nezůstala půlka uzdečky v ruce...a kůň si vesele odklusal prostředkem obilného pole :(
Tady jsem si taky skočila sama
kokinka
napsal(a):
Sakra sakra, tenhle pád mi něco připomíná.....modřiny pomalu blednou a naraženiny se pomalu rozcházejí
Sprostá brzda
dajanka
napsal(a):
mno i tak... raděj at ho zatahá za hubu když je to takový zmetek však ten kuň byl stejně nejraděj jak z něho spadl!
hm???? miluju takový lidi co o koních říkaj, že jsou zmetci, svině atd..... jakej pán, takovej kůn, špatní koně se nerodí, to z něj dělaj lidi tak klídek. když spadnu s mí kobyly ve cvalu, tak okamžitě brzdí, otočí se ke mě a začne mě očuchávat a když furt ležím,tak se vedle mě začne pást a vůbec nemá v umyslu někam zdrhat. Jak jsem si ji vychovala takovou ji mám a jsem za to ráda.