Veřejný trénink v Loučce u NJ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.7.2008 09:30
kovbojka

XXX.XXX.212.142

Jde se tam někdo podívat nebo zůčastnit s koníkem? Je to dneska 5.7.
Já se tam nejspíš půjdu s koňuchem jen mrknout ale jestli bude pršet tak zvítězí auto.

5.7.2008 21:23
tauria

XXX.XXX.143.250

kovbojka napsal(a):
Jde se tam někdo podívat nebo zůčastnit s koníkem? Je to dneska 5.7.
Já se tam nejspíš půjdu s koňuchem jen mrknout ale jestli bude pršet tak zvítězí auto.

ahoj, já tam dneska byla, bylo to docela fajn, fotky ale nemám

6.7.2008 14:12
kovbojka

XXX.XXX.212.142

tauria napsal(a):
ahoj, já tam dneska byla, bylo to docela fajn, fotky ale nemám

jé to je škoda že nemáš fotky..tak já jsem tam byla nakonec s koňem se mrknout a ten můj mlaďoch furt blázdnil..no prostě hrůza
a to počasí taky stálo za prd... až ke konci se krásně rozjasnilo ale to už jsem byla doma..fakt škoda

6.7.2008 14:22
jessyn

XXX.XXX.0.7

kovbojka napsal(a):
jé to je škoda že nemáš fotky..tak já jsem tam byla nakonec s koňem se mrknout a ten můj mlaďoch furt blázdnil..no prostě hrůza
a to počasí taky stálo za prd... až ke konci se krásně rozjasnilo ale to už jsem byla doma..fakt škoda

ahoj Ali, tys na něm jela závody, jo?
Já ho nemám ještě ani obsedlého

6.7.2008 14:25
kovbojka

XXX.XXX.212.142

jessyn napsal(a):
ahoj Ali, tys na něm jela závody, jo?
Já ho nemám ještě ani obsedlého

ale prdlajs závody jen jsem se tam jela mrknout.. no ve westernu bych si moc parkur nezaskákala a ve voze taky neumí lozit.. my to od tama máme kousek asik 15 minut jízdy tak jsem s kámoškou nasedlali koně a jeli..jedni bělouši nám tak zmagořili koně že jsme skončili vystrašení v poli

6.7.2008 14:28
jessyn

XXX.XXX.0.7

kovbojka napsal(a):
ale prdlajs závody jen jsem se tam jela mrknout.. no ve westernu bych si moc parkur nezaskákala a ve voze taky neumí lozit.. my to od tama máme kousek asik 15 minut jízdy tak jsem s kámoškou nasedlali koně a jeli..jedni bělouši nám tak zmagořili koně že jsme skončili vystrašení v poli

tak to jo, já začnu obsedat během dvou týdnů, teď jsem ho musela vykastrovat, byl tu hroznej průšvih, vletěl sousedům do zahrádky a pak lítal po vesnici a ti si pořád stěžovali, že je hřebec, navíc ho teď nemám ani tam...
a stejně, kdo by koupil hřebca? dej sem fotku z ježdění..
nebyli ti bělouši za kacabaje?

6.7.2008 14:35
kovbojka

XXX.XXX.212.142

jessyn napsal(a):
tak to jo, já začnu obsedat během dvou týdnů, teď jsem ho musela vykastrovat, byl tu hroznej průšvih, vletěl sousedům do zahrádky a pak lítal po vesnici a ti si pořád stěžovali, že je hřebec, navíc ho teď nemám ani tam...
a stejně, kdo by koupil hřebca? dej sem fotku z ježdění..
nebyli ti bělouši za kacabaje?

vůbec nevím od koho nebo odkud byli jen se koním vůbec nelíbili..jenže askítek životě neviděl tolik koní pohromadě takže jak byl přivázán tak se stavěl na zadní a tak..no prostě děs...ale potom se sklidnil a jak jsem odcházeli tak zaparkoval u jednoho hnědáka hodně podobného na něj a nechtěl od něho..u něj byl najednou uplně klidný a uvolněný a to ho nikdy neviděl..to jsem se fakt divila...i na koně kterého zná už rok nějak nereagoval a nechtěl jít
fotečka jak se trošku rozevlála hříva..a snažíme se přejít do cvalu.askítek se mi tam moc libí akorát já tam vypadám hrozně

6.7.2008 14:36
jessyn

XXX.XXX.0.7

kovbojka napsal(a):
vůbec nevím od koho nebo odkud byli jen se koním vůbec nelíbili..jenže askítek životě neviděl tolik koní pohromadě takže jak byl přivázán tak se stavěl na zadní a tak..no prostě děs...ale potom se sklidnil a jak jsem odcházeli tak zaparkoval u jednoho hnědáka hodně podobného na něj a nechtěl od něho..u něj byl najednou uplně klidný a uvolněný a to ho nikdy neviděl..to jsem se fakt divila...i na koně kterého zná už rok nějak nereagoval a nechtěl jít
fotečka jak se trošku rozevlála hříva..a snažíme se přejít do cvalu.askítek se mi tam moc libí akorát já tam vypadám hrozně

pěkné, máš nějakou jinou?
jak dlouho už na něm jezdíš?

6.7.2008 14:39
kovbojka

XXX.XXX.212.142

jessyn napsal(a):
pěkné, máš nějakou jinou?
jak dlouho už na něm jezdíš?

no začala jsem asik už před dvěma měsíci..nějak na něj ale nespěchám nechám ho jit jeho krokem většinou...a hodně papáme po cestě... ale musím říct že je rád když jede na vyjižďku..hlavně kdyz ve cvalu začne vyhazovat tak to se pak krásně uvolní a jde moc pěkně..prostě kozli jsou hold kozli

6.7.2008 14:40
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
no začala jsem asik už před dvěma měsíci..nějak na něj ale nespěchám nechám ho jit jeho krokem většinou...a hodně papáme po cestě... ale musím říct že je rád když jede na vyjižďku..hlavně kdyz ve cvalu začne vyhazovat tak to se pak krásně uvolní a jde moc pěkně..prostě kozli jsou hold kozli

6.7.2008 14:42
jessyn

XXX.XXX.0.7

kovbojka napsal(a):

Je fakt moc pěknej, kolik měří?
Jess má jen 145-zatím, proto ho taky prodávám.
Mrkni na http://album.volny.cz/jesiek.key

6.7.2008 14:43
jessyn

XXX.XXX.0.7

kovbojka napsal(a):

sluší Vám to

6.7.2008 14:44
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):

no já si myslím že už má okolo těch 160..jako mě to vyhovuje..přijde mi tak akorát... akorát tatík na něm vypadá jak na oslovi

6.7.2008 14:46
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
no já si myslím že už má okolo těch 160..jako mě to vyhovuje..přijde mi tak akorát... akorát tatík na něm vypadá jak na oslovi

jj já vím... jsem do něj uplně celá blázen .. jej už budu končit s fotkama já bych to tu celá zapráskala tím mím miminem

6.7.2008 14:47
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
jj já vím... jsem do něj uplně celá blázen .. jej už budu končit s fotkama já bych to tu celá zapráskala tím mím miminem

a poslední a už končím

6.7.2008 14:48
jessyn

XXX.XXX.0.7

kovbojka napsal(a):

vypadá jak zvětšenina mojeho, tak sejdem se někdy večer na ic, já jsem teď v práci...a můžem pokecat a pošleš mi foto, tady je hrozná kvalita fotek..

6.7.2008 14:49
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
a poslední a už končím

6.7.2008 14:50
kovbojka

XXX.XXX.212.142

jessyn napsal(a):
vypadá jak zvětšenina mojeho, tak sejdem se někdy večer na ic, já jsem teď v práci...a můžem pokecat a pošleš mi foto, tady je hrozná kvalita fotek..

no nevím jestli tu k večeru budu..ale je to dost možný..teď budem opravovat ohradu tak si nejsem jistá jestli to pak nezapakuju k večeru na koupališti..no ještě uvidím

Přidejte reakci

Přidat smajlík