sasetka
napsal(a):
A co takhle sáňkování
Doufám, že nevadí, že jsem to sem dala...
sasetka
napsal(a):
Už fakt končím
sasetka
napsal(a):
Ahoj,já bych to moc nezkoušela,mám s tim špatnou zkušenost když nějaké děti takhle za koníka zapřáhli snad bobi nebo co a ten se splašil,vyděli jsme ho lítat po okolí pak a skončil v berounce zapadlej v ledu,bohužel už se ho nepodařila zachránit takže jen opravdu s nelekavími koníky což já si dovolit nemůžu
roxy live
napsal(a):
Ahoj,já bych to moc nezkoušela,mám s tim špatnou zkušenost když nějaké děti takhle za koníka zapřáhli snad bobi nebo co a ten se splašil,vyděli jsme ho lítat po okolí pak a skončil v berounce zapadlej v ledu,bohužel už se ho nepodařila zachránit takže jen opravdu s nelekavími koníky což já si dovolit nemůžu
Krásnej strakáč, pro ty mám slabost:o) No, ale splašit se ti kůň může i když na něm sedíš a shodí tě a utíká... Do terénu se kůň musí připravit, každej. :o)
kunicek
napsal(a):
Krásnej strakáč, pro ty mám slabost:o) No, ale splašit se ti kůň může i když na něm sedíš a shodí tě a utíká... Do terénu se kůň musí připravit, každej. :o)
No Roneček je na zapřahaní zvyklej a problémy mu to nedělá. Přidávám ještě stájovou kámošku Ladunku.
sasetka
napsal(a):
No Roneček je na zapřahaní zvyklej a problémy mu to nedělá. Přidávám ještě stájovou kámošku Ladunku.
Jooo,sáňkování je fajn
kacka santarova
napsal(a):
Pro Sasetku:
Ahojky......ty jezdis k Dane Ruskove na tabory...??? Ronecka jsem dloooouho jezdila...
...Napis jak se maji pokud si tam v posledni dobe byla...
Ahojky, no teď už moc ne, protože jsem si našla ježdění v Brně. Ale dřív jsem tam jezdila dost často. Dokonce jsme tam jednou byly spolu Ale ty už si mě asi nepamatuješ
Jestli chceš, můžu ti napsat sáhodlouhý mail
Nebo se mi ozvi na sasa.b@seznam.cz. Budu ráda. Saša