Zkuste to dokud je snih:o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2006 15:18

evinka napsal(a):
lidičky určitě znáte skjöring...

a ještě jedna

25.2.2006 15:59

evinka napsal(a):
a ještě jedna

A co takhle sáňkování

25.2.2006 16:01

sasetka napsal(a):
A co takhle sáňkování

Doufám, že nevadí, že jsem to sem dala...

25.2.2006 16:04

sasetka napsal(a):

Už fakt končím

25.2.2006 16:05

sasetka napsal(a):

Ahoj,já bych to moc nezkoušela,mám s tim špatnou zkušenost když nějaké děti takhle za koníka zapřáhli snad bobi nebo co a ten se splašil,vyděli jsme ho lítat po okolí pak a skončil v berounce zapadlej v ledu,bohužel už se ho nepodařila zachránit takže jen opravdu s nelekavími koníky což já si dovolit nemůžu

25.2.2006 16:10

roxy live napsal(a):
Ahoj,já bych to moc nezkoušela,mám s tim špatnou zkušenost když nějaké děti takhle za koníka zapřáhli snad bobi nebo co a ten se splašil,vyděli jsme ho lítat po okolí pak a skončil v berounce zapadlej v ledu,bohužel už se ho nepodařila zachránit takže jen opravdu s nelekavími koníky což já si dovolit nemůžu

Krásnej strakáč, pro ty mám slabost:o) No, ale splašit se ti kůň může i když na něm sedíš a shodí tě a utíká... Do terénu se kůň musí připravit, každej. :o)

25.2.2006 16:17

kunicek napsal(a):
Krásnej strakáč, pro ty mám slabost:o) No, ale splašit se ti kůň může i když na něm sedíš a shodí tě a utíká... Do terénu se kůň musí připravit, každej. :o)

No to může,ale přeci jen je rozdíl když mu za zadkem vlajou boby

25.2.2006 16:18

kunicek napsal(a):

No Roneček je na zapřahaní zvyklej a problémy mu to nedělá. Přidávám ještě stájovou kámošku Ladunku.

25.2.2006 21:33

sasetka napsal(a):
No Roneček je na zapřahaní zvyklej a problémy mu to nedělá. Přidávám ještě stájovou kámošku Ladunku.

Jooo,sáňkování je fajn

26.2.2006 00:03

sasetka napsal(a):

Pro Sasetku:
Ahojky......ty jezdis k Dane Ruskove na tabory...??? Ronecka jsem dloooouho jezdila......Napis jak se maji pokud si tam v posledni dobe byla...

26.2.2006 00:20

kacka santarova napsal(a):
Pro Sasetku:
Ahojky......ty jezdis k Dane Ruskove na tabory...??? Ronecka jsem dloooouho jezdila......Napis jak se maji pokud si tam v posledni dobe byla...

Ahojky, no teď už moc ne, protože jsem si našla ježdění v Brně. Ale dřív jsem tam jezdila dost často. Dokonce jsme tam jednou byly spolu Ale ty už si mě asi nepamatuješ Jestli chceš, můžu ti napsat sáhodlouhý mail Nebo se mi ozvi na sasa.b@seznam.cz. Budu ráda. Saša

Přidejte reakci

Přidat smajlík