chypi
napsal(a):
Máte někdo brášky a ségry mého Apolla? Pochlubte se..
Mám jen fotku samotného Almhirta
cheyenne
napsal(a):
Mám jen fotku samotného Almhirta
Hehe a já taky...
chypi
napsal(a):
Nikdo nemá?
Já mám doma po Almhirtovi 7-mi letou kobylu, po hřebci nemá ani ťuk
Heduš
chypi
napsal(a):
My po něm měli před Malym (Apollem) dva potomky, ten jeden z nich byl celej on.. Až budu doma, tak je sem hodím
Černej - ani nevím jak se jmenoval, byl na nás zlej a hřebčil i když byl už valach, ale byl to krásnej kůň!
chypi
napsal(a):
Černej - ani nevím jak se jmenoval, byl na nás zlej a hřebčil i když byl už valach, ale byl to krásnej kůň!
A žlutej - to byl asi Artuš.. Ten byl naopak moc hodnej
chypi
napsal(a):
v levo: Kobylka Eva - foto z hubertky zruč 07, doufam že majitelka promine že je tu bez dovolení
smisek
napsal(a):
Ahoj,letos jsem připouštěla Almhirtem,tak jsem zvědavá co z toho bude
Almhirt a moje kobča
Jsem zvědavá,co to bude za barvičku
chypi
napsal(a):
Ahoj, jen obnovuji jestli se někdo nenajde
chypi
napsal(a):
Ahoj, jen obnovuji jestli se někdo nenajde
Tak náš tatínek to není,ale dědeček maminku mám taky,ale foto neumím zmenšit
oli
napsal(a):
Tak náš tatínek to není,ale dědeček maminku mám taky,ale foto neumím zmenšit
Jé, to je nějaká stodůlka ne? A jaké jsou to povahy? My měli po almhirtovi ch tři a každý je jiný
Já nejrychleji zmenšuji foky tak, že na ni kliknu levým, pka odeslat do - příjemce pošty, poté se otevře zpráva s obrázkem a ze zprávy znovu uložit a je zmenšeno
chypi
napsal(a):
Jé, to je nějaká stodůlka ne? A jaké jsou to povahy? My měli po almhirtovi ch tři a každý je jiný
Já nejrychleji zmenšuji foky tak, že na ni kliknu levým, pka odeslat do - příjemce pošty, poté se otevře zpráva s obrázkem a ze zprávy znovu uložit a je zmenšeno
Já mám Almhirtovu vnučku Stáňo, ten tvůj koník vypadá úžasně...moc se mi líbí ta barva
arnishei
napsal(a):
Já mám Almhirtovu vnučku Stáňo, ten tvůj koník vypadá úžasně...moc se mi líbí ta barva
Děkuji no Malej je takovej chameleónek - v létě žluťák a v zimně oslík
kobča je taky zajímavá barvička
chypi
napsal(a):
Děkuji no Malej je takovej chameleónek - v létě žluťák a v zimně oslík
kobča je taky zajímavá barvička
Z neděle na pondělí se nám narodil hřebeček po AlmhirtoviPřikládám fotečku- druhý den po porodu
smisek
napsal(a):
Z neděle na pondělí se nám narodil hřebeček po AlmhirtoviPřikládám fotečku- druhý den po porodu
A ještě jedna - dvě hodiny po porodu
kesau
napsal(a):
Jezuskote...krásnej hříbek....a ta barva. Už vymýšlíte jméno?
Stáňo,taková zpráva se musí oznámit do světa.Narodil se o 9 dní později,14 dní jsem ani pořádně nespala,jak jsem se nemohla dočkat.Je to naše první hříbátko narozené u nás doma.Koukám jaké jsou tu zajímavé barvičky a ten tvůj má těch barev teda hodněje moc pěknej
smisek
napsal(a):
Stáňo,taková zpráva se musí oznámit do světa.Narodil se o 9 dní později,14 dní jsem ani pořádně nespala,jak jsem se nemohla dočkat.Je to naše první hříbátko narozené u nás doma.Koukám jaké jsou tu zajímavé barvičky a ten tvůj má těch barev teda hodněje moc pěknej
Lenko, já měla připravené spíše pár jmen pro kobylky a jedno pro hřebečka a to bylo Sam a asi mu i zůstane.Jinak to bude asi pěknej skokan,podle toho co předvádí ve výběhuJe to teda čípek
Ahoj myslíte toho Almhirta chlumeckýho narozenýho roku 1987??? Jesti jo tak tuto je jeho syn :)