Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lucinka1005

11.7.2008 22:11
lucinka1005

XXX.XXX.2.142

Ahoj chtěla jsem se zeptat: z jiných diskuzí jsem zjistila, že tam někdo chodil ke koním. Před rokem jsem si odtam tuď koupila klisnu a chěla jsem se zeptat na pár info tak kdyby se někdo ozval byla bych ráda

11.7.2008 22:13
woldemortik

XXX.XXX.199.200

lucinka1005 napsal(a):
Ahoj chtěla jsem se zeptat: z jiných diskuzí jsem zjistila, že tam někdo chodil ke koním. Před rokem jsem si odtam tuď koupila klisnu a chěla jsem se zeptat na pár info tak kdyby se někdo ozval byla bych ráda

ahoj já jsem tam chodila 3roky ke konim na praxy místní koníky znám jakého koníky jsi si koupila od kaldy

12.7.2008 17:04
zazika

XXX.XXX.161.9

woldemortik napsal(a):
ahoj já jsem tam chodila 3roky ke konim na praxy místní koníky znám jakého koníky jsi si koupila od kaldy

Já ho znám co to postavil a znám i prvního koně co koupil. Ptej se....

13.7.2008 10:42
kati

XXX.XXX.224.3

lucinka1005 napsal(a):

Tak ja ho znam taky,ted k nemu chodim na praxi.nakoupila jsi si nahodou Vanesu?

14.7.2008 09:32
lucinka1005

XXX.XXX.2.142

kati napsal(a):
Tak ja ho znam taky,ted k nemu chodim na praxi.nakoupila jsi si nahodou Vanesu?

Ahoj no jasně koupili jsme si Vanesu, chtěla bych se zeptat především jaká je její matka a jestli jste tam někdo chodil, když tam byl její otec Genius 13 , tak taky jaký byl. A něco o Vanes
Předem móóc díky Lucka

14.7.2008 09:38
kati

XXX.XXX.224.3

lucinka1005 napsal(a):
Ahoj no jasně koupili jsme si Vanesu, chtěla bych se zeptat především jaká je její matka a jestli jste tam někdo chodil, když tam byl její otec Genius 13 , tak taky jaký byl. A něco o Vanes
Předem móóc díky Lucka

Tak ja neznam ani mamcu ani tatu,ale Vanesu jsem trochu znala,byla to moc krasna a hodna kobylka,nemas nejake fotky jak vypada ted?jak jsi s ni spokojena?jakou ma vubec matku,to uz si nepamatuju.

14.7.2008 09:38
lucinka1005

XXX.XXX.2.142

lucinka1005 napsal(a):
Předem móóc díky Lucka

Posílám foto Vanesy a její stájové kolegině

14.7.2008 09:42
kati

XXX.XXX.224.3

lucinka1005 napsal(a):

a co ty s ni delas?parkur?jde ji to?

14.7.2008 09:42
lucinka1005

XXX.XXX.2.142

lucinka1005 napsal(a):

Matka je In My Heard
Vanesa je super, i když nám dělala ze začátku strašně problémy, teď už jenom když koně odejdou ze stáje tak je s ní trochu problém, ale jinak je to takovej rozmazlenec. Nechali jsme ji připustit
Kvalitnější foto na www.zehuby.rajce.idnes.cz

14.7.2008 09:46
lucinka1005

XXX.XXX.2.142

lucinka1005 napsal(a):
Matka je In My Heard
Vanesa je super, i když nám dělala ze začátku strašně problémy, teď už jenom když koně odejdou ze stáje tak je s ní trochu problém, ale jinak je to takovej rozmazlenec. Nechali jsme ji připustit
Kvalitnější foto na www.zehuby.rajce.idnes.cz

Pokoušíme se o parkury letos budem jezdit jenom veřejné tréninky
Nevíš jestli je ještě její matka ve Svinách

14.7.2008 09:49
kati

XXX.XXX.224.3

lucinka1005 napsal(a):
Pokoušíme se o parkury letos budem jezdit jenom veřejné tréninky
Nevíš jestli je ještě její matka ve Svinách

no tak to jediny vim,uz tam nejni.

14.7.2008 10:03
zazika

XXX.XXX.161.9

kati napsal(a):
no tak to jediny vim,uz tam nejni.

In my hard (IRE) už u Kaleny není poměrně dlouho, říkali jsme jí Mája, byla to docela příjemná ale průměrná kobyla, hodná, jaká byla pod sedlem to nevím. Pořád se nemůžu zbavit dojmu že je to jedna z kobyl co u Kaleny umřela ale nechci kecat. Tatínek byl miláček a krásnej. Pod sedlem zvladatelný ale prostě dřebec no.

14.7.2008 10:06
kati

XXX.XXX.224.3

zazika napsal(a):
In my hard (IRE) už u Kaleny není poměrně dlouho, říkali jsme jí Mája, byla to docela příjemná ale průměrná kobyla, hodná, jaká byla pod sedlem to nevím. Pořád se nemůžu zbavit dojmu že je to jedna z kobyl co u Kaleny umřela ale nechci kecat. Tatínek byl miláček a krásnej. Pod sedlem zvladatelný ale prostě dřebec no.

ahoj zuzko,jak se mas?co dela kobylka?

14.7.2008 17:32
woldemortik

XXX.XXX.199.200

kati napsal(a):
ahoj zuzko,jak se mas?co dela kobylka?

je mája jak já tu kobylu milovala povahové výborná kobyla.byla slepá na jedno oko,ale to myslim,že ji nejak nevadilo.hrozně ráda jsem zani chodila do boxu i za tehdy malinkou vanesou. a tatínek je geník to je a bude krásnej hřebec jak povahově tak i jezditelně.mohl se nechat vodit na ohlávce jak krásně chodil.hrozně rád se vždycky nechal drbat třeba půl dne na koření ohonu vždy kdy mě videl tak už stavěl zadek abych drbala moc příjemný koně jak mája tak geník ráda na ně vzpomínám,ale Májinky mi je líto jak dopadla to si nezasloužila to si nezaslouží žádný kůn.

14.7.2008 17:37
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
je mája jak já tu kobylu milovala povahové výborná kobyla.byla slepá na jedno oko,ale to myslim,že ji nejak nevadilo.hrozně ráda jsem zani chodila do boxu i za tehdy malinkou vanesou. a tatínek je geník to je a bude krásnej hřebec jak povahově tak i jezditelně.mohl se nechat vodit na ohlávce jak krásně chodil.hrozně rád se vždycky nechal drbat třeba půl dne na koření ohonu vždy kdy mě videl tak už stavěl zadek abych drbala moc příjemný koně jak mája tak geník ráda na ně vzpomínám,ale Májinky mi je líto jak dopadla to si nezasloužila to si nezaslouží žádný kůn.

Zazi ne nekecáš mája umřela u kaleny neco podobného jako s minessotou.vím že mě to tenkrát dosti sebralo.nevím měla jsem to tenkrát divný každého koně které jsem si oblíbila bud prodal nebo se mu neco hnusnýho stalo.jako tenkrát s betty

14.7.2008 21:56
lucinka1005

XXX.XXX.2.142

woldemortik napsal(a):
Zazi ne nekecáš mája umřela u kaleny neco podobného jako s minessotou.vím že mě to tenkrát dosti sebralo.nevím měla jsem to tenkrát divný každého koně které jsem si oblíbila bud prodal nebo se mu neco hnusnýho stalo.jako tenkrát s betty

A co se kobylám stalo ?
A nemáte někdo fotky koní od Kaleny ?

14.7.2008 22:23
zazika

XXX.XXX.161.9

lucinka1005 napsal(a):
A co se kobylám stalo ?
A nemáte někdo fotky koní od Kaleny ?

Minnesota zemřela při nehlídaném porodu. Mája tuším kolika nebo co. To opravdu nevím. Někde vyhrabu Geníka tuším. A co se stalo Betty? Já myslela že ji prodal.

15.7.2008 11:09
vargo

XXX.XXX.12.61

zazika napsal(a):
Minnesota zemřela při nehlídaném porodu. Mája tuším kolika nebo co. To opravdu nevím. Někde vyhrabu Geníka tuším. A co se stalo Betty? Já myslela že ji prodal.

Ahoj, taky tam chodim do školy, mimochodem s Jituškou Pitrovou, Vaneska byla moc pěkná kobylka, ale její matku vůbec neznám. Já jsem si teď koupila od Kaleny Montanu, taky po Genius-13, matka Minnesota.Mám jí 14dní, tady je fotečka

15.7.2008 11:39
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Ahoj, taky tam chodim do školy, mimochodem s Jituškou Pitrovou, Vaneska byla moc pěkná kobylka, ale její matku vůbec neznám. Já jsem si teď koupila od Kaleny Montanu, taky po Genius-13, matka Minnesota.Mám jí 14dní, tady je fotečka

Tak tady jsou fotky koní od Kaleny.Tak tohle je plemenný hřebec Dietward-7, už je to dědek, je mu 24let

15.7.2008 11:42
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Tak tady jsou fotky koní od Kaleny.Tak tohle je plemenný hřebec Dietward-7, už je to dědek, je mu 24let

Celsius je 4letý hřebeček, už obsedlý, otec neznámý a na matku si teď nevzpomenu.

15.7.2008 11:45
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Celsius je 4letý hřebeček, už obsedlý, otec neznámý a na matku si teď nevzpomenu.

Sisina je nejmenší dospělí kůň u Kaleny, je to taková mrcha.Otec Genius matka Zlatka

15.7.2008 11:48
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Sisina je nejmenší dospělí kůň u Kaleny, je to taková mrcha.Otec Genius matka Zlatka

Dyana je tam, dá se řict, jenom na hříbata.V hlavě to nemá moc v pořádku

15.7.2008 11:50
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Dyana je tam, dá se řict, jenom na hříbata.V hlavě to nemá moc v pořádku

Miminku už je rok a je to poslední hříbě od Dyany, otec Dietward-7. Zatím ještě nemá jméno

15.7.2008 11:55
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Miminku už je rok a je to poslední hříbě od Dyany, otec Dietward-7. Zatím ještě nemá jméno

Geňa je 4 letý hřebeček, kladrubák, 5íkáme mu prasátko

15.7.2008 11:58
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Geňa je 4 letý hřebeček, kladrubák, 5íkáme mu prasátko

Tak tady jsou oba kladrubáci, Geňové a Celsín. Malému kladrubákovi jsou 3 roky a už je obsedlý.

15.7.2008 12:02
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Tak tady jsou oba kladrubáci, Geňové a Celsín. Malému kladrubákovi jsou 3 roky a už je obsedlý.

Sweety Love je 14let. Matka Sweety Grey (GB), otec Entitled (IRE)

15.7.2008 12:56
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Sweety Love je 14let. Matka Sweety Grey (GB), otec Entitled (IRE)

Monty Epomeo je hřebec, prostě krasavec, je mu mám pocit 7 let matka Minnesota a otce mám na jazyku, ale kdyby jste mě zabít chtěli, tak si nevzpomenu

15.7.2008 13:09
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Monty Epomeo je hřebec, prostě krasavec, je mu mám pocit 7 let matka Minnesota a otce mám na jazyku, ale kdyby jste mě zabít chtěli, tak si nevzpomenu

Andula je takový oslíček, má velké uši, ale kobyly s velkýma ušima jsou prý dobré maminy.

15.7.2008 13:11
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Andula je takový oslíček, má velké uši, ale kobyly s velkýma ušima jsou prý dobré maminy.

Arleta je taky oslíček, Otec Genius.

15.7.2008 13:14
vargo

XXX.XXX.12.61

vargo napsal(a):
Arleta je taky oslíček, Otec Genius.

Independence, mimochodem hrozné jméno, není moc narostlá.

15.7.2008 15:06
woldemortik

XXX.XXX.199.200

vargo napsal(a):

Montíkovo táta je Carbodo pro tža barva.sisi měla zaltou mámku zazika sama ví čem mluvím velká hlava malej krk šílený senný břicho a malej zadek a ještě k sisi když se narodila měla každou nohu zadní jinak dlouhou,ale srovnala se jinak výška po mámě..Andula má uči po mamce Anča jak já tu kobylku zbožnovala to byla kobyla ráda jsem na ni jezdila.montanu tu svinu jsem odchovala na flašce.koupila si ji lenka říhů,ale neja se o ni nestarala tak propadla spátky kaldovy nevím jak to bylo .Celsíka na toho vzpomínám na bodu kdy se narodil.Swettynu si pamatuji jako 9letou kobylu měla to v hlavě špatně srovnaný když přišla běhala dostihy.Pamatuji když příšla Diana i mája dinana tenkrát nebila rok pod sedlem to byla sice vyjukaná kobyla,ale pod sedlem si ji vyrovnal jen bemík a dominika teda myslim je to šikovná kobyla,ale péče majitele stáje ji dosti zmohla.nejen fizicky.mohla bych vaprávět dátl co se konma delo,ale nechci být hnusná a zlá.jinak pomalu všechny koníka co tam Kalena má znám od hříběte

15.7.2008 15:12
vargo

XXX.XXX.12.61

woldemortik napsal(a):
Montíkovo táta je Carbodo pro tža barva.sisi měla zaltou mámku zazika sama ví čem mluvím velká hlava malej krk šílený senný břicho a malej zadek a ještě k sisi když se narodila měla každou nohu zadní jinak dlouhou,ale srovnala se jinak výška po mámě..Andula má uči po mamce Anča jak já tu kobylku zbožnovala to byla kobyla ráda jsem na ni jezdila.montanu tu svinu jsem odchovala na flašce.koupila si ji lenka říhů,ale neja se o ni nestarala tak propadla spátky kaldovy nevím jak to bylo .Celsíka na toho vzpomínám na bodu kdy se narodil.Swettynu si pamatuji jako 9letou kobylu měla to v hlavě špatně srovnaný když přišla běhala dostihy.Pamatuji když příšla Diana i mája dinana tenkrát nebila rok pod sedlem to byla sice vyjukaná kobyla,ale pod sedlem si ji vyrovnal jen bemík a dominika teda myslim je to šikovná kobyla,ale péče majitele stáje ji dosti zmohla.nejen fizicky.mohla bych vaprávět dátl co se konma delo,ale nechci být hnusná a zlá.jinak pomalu všechny koníka co tam Kalena má znám od hříběte

Jo, jo Carbido, máš pravdu.Je to šikovný kůň pod sedlem, ale byl by ještě lepší, kdyby se s ním dělalo každý den.Vyděla jsem fotky, jak Montana pije od kozy, no jo, je hodně rozmazlená, ale pomalu jí dávám dohromady, pod sedlem je vážně šikovná.

15.7.2008 15:21
woldemortik

XXX.XXX.199.200

vargo napsal(a):
Jo, jo Carbido, máš pravdu.Je to šikovný kůň pod sedlem, ale byl by ještě lepší, kdyby se s ním dělalo každý den.Vyděla jsem fotky, jak Montana pije od kozy, no jo, je hodně rozmazlená, ale pomalu jí dávám dohromady, pod sedlem je vážně šikovná.

montík je krásný kůn,ale do sportu naprosto nevyužitelný max lechkou rekraci a to za nej chce ještě k tomu kolem 60,000 blázen.Montana je hodně skažená,ale když se ji člověk věnuje tak se to zlepší je ještě mladá aby se přeučila.

15.7.2008 15:32
zazika

XXX.XXX.161.9

woldemortik napsal(a):
montík je krásný kůn,ale do sportu naprosto nevyužitelný max lechkou rekraci a to za nej chce ještě k tomu kolem 60,000 blázen.Montana je hodně skažená,ale když se ji člověk věnuje tak se to zlepší je ještě mladá aby se přeučila.

Arletu si nikdo nekoupil? To čumím vždycky se mi líbila nejvíc. Sisi byla zlatá kobucha než ji zkazili. Jo pravda s tvrdou hubou už se asi narodila...

15.7.2008 15:33
woldemortik

XXX.XXX.199.200

zazika napsal(a):
Arletu si nikdo nekoupil? To čumím vždycky se mi líbila nejvíc. Sisi byla zlatá kobucha než ji zkazili. Jo pravda s tvrdou hubou už se asi narodila...

mě se taky hodně libí arleta,ale nemám pro ni využití.Zazi co kobuše a hříbek jak se maj

16.7.2008 17:10
vargo

XXX.XXX.140.1

woldemortik napsal(a):
mě se taky hodně libí arleta,ale nemám pro ni využití.Zazi co kobuše a hříbek jak se maj

Montík by byl do sportu, ale né do vysokého, Má pěknou sportovní postavu, akorát by se s ním muselo jinak zacházet a hlavně s ním pracovat.A co se týče Montany, zas tak zkažená není, když byla u Kaleny a chodil k ní každý a každý s ní dělal něco jiného,resp.,nedělal, tak to bylo hrozný. Teď je vážně zlatíčko, už na ní jezdím a je moc šikovná.

16.7.2008 18:43
woldemortik

XXX.XXX.199.200

vargo napsal(a):
Montík by byl do sportu, ale né do vysokého, Má pěknou sportovní postavu, akorát by se s ním muselo jinak zacházet a hlavně s ním pracovat.A co se týče Montany, zas tak zkažená není, když byla u Kaleny a chodil k ní každý a každý s ní dělal něco jiného,resp.,nedělal, tak to bylo hrozný. Teď je vážně zlatíčko, už na ní jezdím a je moc šikovná.

ani do nízkého sportu není.má v hajzlu zadní honu vyskakuje mu pri záteží zadní kloub. a to myslim je tak max na rekraci na nic jiného ja myslela že se vám kalda pochlubil co má montík za problém.už od roka

16.7.2008 18:55
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
ani do nízkého sportu není.má v hajzlu zadní honu vyskakuje mu pri záteží zadní kloub. a to myslim je tak max na rekraci na nic jiného ja myslela že se vám kalda pochlubil co má montík za problém.už od roka

a Motyho matka není minesota ta je montany ,ale jeho mamka je myslim čabraka nebo noana.ale noana je myslim mamka Haga ten už ukaldy neni má se krásně je stoho vyrostl tak krásnej kůn že jsem ho vůbec nepoznala.je ten ze změlnil s ošklivého káčátka v krásného koně.Jinak o bych ještě řekla o kalenovo koník nejraději jsem tam měla Nivela kobyla čt prodána na jaře roku 2002 tedka ji je 22let.Anča klusačka tedka kolem 19 nevím přesně.Zaltučka čt pohodová kobyla tedk asi 16 možná více už nevím.Dominika čt krásný vyskoká hnědka.12let.Don schagya arab a kim čt.Ponsardin a1/1.Genius13,Mája a1/1,Safíl soukromí koník mojí kamaradky už ho prodala škoda,Alfík,swetina,Betty,gena,bemík,tedka nevím jmého byl to roček tinkera.lupínek.Vráta,ivan.Honzík,Tomášek, je to byli časy kdy tam tyto koně byli ,ale pak to rok od roku začalo upadat koně šly do háje na nohy a přes hlavu výž.stav taky byl ti tam.kalda se oženil a šlo to s konma tuplem do kelu.pak se rozvedl a jak se na koně rozpoměl dával je nějak do hromady.ale koně mi tak zhnusli,že jsem přestla jezdit mám koně vlastní,ale neseděla jsem v sedle rok a myslim,že další rok taky sedet nebudu.stratila jsem k vůli nemu zájem jezdit.umí akorát pomlouvat a hanit jiné konáky jakmile kůn co jste si pořídily nemá svělé pp tak je to herka,ale i kůn bez švělěho pp dokáže toho jeho dostat ve všem jak pod sedlem tak ve výchově.radeji končim jinak bych se naštvala

16.7.2008 23:09
zazika

XXX.XXX.161.9

woldemortik napsal(a):
a Motyho matka není minesota ta je montany ,ale jeho mamka je myslim čabraka nebo noana.ale noana je myslim mamka Haga ten už ukaldy neni má se krásně je stoho vyrostl tak krásnej kůn že jsem ho vůbec nepoznala.je ten ze změlnil s ošklivého káčátka v krásného koně.Jinak o bych ještě řekla o kalenovo koník nejraději jsem tam měla Nivela kobyla čt prodána na jaře roku 2002 tedka ji je 22let.Anča klusačka tedka kolem 19 nevím přesně.Zaltučka čt pohodová kobyla tedk asi 16 možná více už nevím.Dominika čt krásný vyskoká hnědka.12let.Don schagya arab a kim čt.Ponsardin a1/1.Genius13,Mája a1/1,Safíl soukromí koník mojí kamaradky už ho prodala škoda,Alfík,swetina,Betty,gena,bemík,tedka nevím jmého byl to roček tinkera.lupínek.Vráta,ivan.Honzík,Tomášek, je to byli časy kdy tam tyto koně byli ,ale pak to rok od roku začalo upadat koně šly do háje na nohy a přes hlavu výž.stav taky byl ti tam.kalda se oženil a šlo to s konma tuplem do kelu.pak se rozvedl a jak se na koně rozpoměl dával je nějak do hromady.ale koně mi tak zhnusli,že jsem přestla jezdit mám koně vlastní,ale neseděla jsem v sedle rok a myslim,že další rok taky sedet nebudu.stratila jsem k vůli nemu zájem jezdit.umí akorát pomlouvat a hanit jiné konáky jakmile kůn co jste si pořídily nemá svělé pp tak je to herka,ale i kůn bez švělěho pp dokáže toho jeho dostat ve všem jak pod sedlem tak ve výchově.radeji končim jinak bych se naštvala

Monty má mámu Minnesotu, Čabraka s Noanou jsou maminy Haga aSorbona a přišly už s malejma, Monty jedinej se u Kaldy narodil- pamatuju jak jsme hlídaly...

17.7.2008 20:14
woldemortik

XXX.XXX.199.200

lucinka1005 napsal(a):

tak to jsem nevdela prisla jsem do stáji a jim bylo neco kolem půl roku

21.7.2008 17:35
vargo

XXX.XXX.140.1

woldemortik napsal(a):
tak to jsem nevdela prisla jsem do stáji a jim bylo neco kolem půl roku

jo, Montyho máma je Minnesota, pamatuju si to, protože má stejnou mámu jako Montana. Montík je zdravej, jezdila jsem ¨na něm, tak to musím vědět, jestli má něco s nohou nebo ne.

21.7.2008 18:40
woldemortik

XXX.XXX.159.189

vargo napsal(a):
jo, Montyho máma je Minnesota, pamatuju si to, protože má stejnou mámu jako Montana. Montík je zdravej, jezdila jsem ¨na něm, tak to musím vědět, jestli má něco s nohou nebo ne.

já toho koně znám od hříběte není na sport jen na rekraci vyskakuje mu kloub jën me zaráží ý¨ž jsi to nepoznala,že po velké záteží kulhá na zadní nohu

21.7.2008 18:48
kati

XXX.XXX.224.3

woldemortik napsal(a):
já toho koně znám od hříběte není na sport jen na rekraci vyskakuje mu kloub jën me zaráží ý¨ž jsi to nepoznala,že po velké záteží kulhá na zadní nohu

ahoj marto,ja se do toho nechci moc vkladat,ale ja jsem si taky niceho nevsimla,mozna je to tim,ze nikdy kdyz na nem kata jezdila,tak to nebyla velka zatez,takze je to mozna tim.Kaci ja bych se nehadala,martina ho zna dyl nez mi,tak by to asi mela vedet a ty sama vis,ze monty nikdy nemel nejakou extra velkou zatez,ze by jezdil hodinu dve v kuse.

21.7.2008 19:45
woldemortik

XXX.XXX.199.200

kati napsal(a):
ahoj marto,ja se do toho nechci moc vkladat,ale ja jsem si taky niceho nevsimla,mozna je to tim,ze nikdy kdyz na nem kata jezdila,tak to nebyla velka zatez,takze je to mozna tim.Kaci ja bych se nehadala,martina ho zna dyl nez mi,tak by to asi mela vedet a ty sama vis,ze monty nikdy nemel nejakou extra velkou zatez,ze by jezdil hodinu dve v kuse.

nevi možná se dalo dohromady,ale pochybuji ma špatnš mazyvo a vazy operace by to spravila,ale ta stojí pekné peníze to kalda neda.

22.7.2008 08:41
zazika

XXX.XXX.161.9

woldemortik napsal(a):
nevi možná se dalo dohromady,ale pochybuji ma špatnš mazyvo a vazy operace by to spravila,ale ta stojí pekné peníze to kalda neda.

Děvčata nevíte kolik chce teď Kalda za ustájení?

22.7.2008 10:07
kati

XXX.XXX.224.3

zazika napsal(a):
Děvčata nevíte kolik chce teď Kalda za ustájení?

no tak to teda nevim

22.7.2008 21:36
woldemortik

XXX.XXX.199.200

kati napsal(a):
no tak to teda nevim

zazi neříkej že bys dala kobču zase ke kaldovy

23.7.2008 09:39
zazika

XXX.XXX.161.9

woldemortik napsal(a):
zazi neříkej že bys dala kobču zase ke kaldovy

Asi mi nic jinýho nezbude. Momentálně je z ní od října bezdomovec. Nechci se o tom rozepisovat tady.... Holky jak on se teď stará o svoje koně?

26.7.2008 16:18
vargo

XXX.XXX.29.238

zazika napsal(a):
Asi mi nic jinýho nezbude. Momentálně je z ní od října bezdomovec. Nechci se o tom rozepisovat tady.... Holky jak on se teď stará o svoje koně?

být tebou, tak si tam koně nedávám, žerou tam schnilé seno, bůch ví jak dlouho se jim tam nekydá, no, být tebou, tak určitě skusím najít ještě jiné řešení.Každé jiné řešení bude určitě mnohem lepší, než u něj.A s tím Montínem. Co se bere jako velká zátěž??Když nic nedělá a pak se na něj sedne,.Nechával mě na něm dělat 20 koleček v klusu na každou stranu, až se mi z toho motala hlavaAle nevim no, třeba je možný, že se to zlepšilo.Jinak s Montankou už jsme chodili přes kavalety, skákala ve volnosti a pomalu s ní začínám jezdit základní drezůru.Už se těším až s ní vyjedu někam na závody.Doufám, že taky máte takovou radost ze svých koníků.A co Persík Jituško??

buggyna

26.7.2008 17:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

vargo napsal(a):

Independence znamená nezávislost. To je náhodou krásný jméno

27.7.2008 10:52
kati

XXX.XXX.224.3

vargo napsal(a):
být tebou, tak si tam koně nedávám, žerou tam schnilé seno, bůch ví jak dlouho se jim tam nekydá, no, být tebou, tak určitě skusím najít ještě jiné řešení.Každé jiné řešení bude určitě mnohem lepší, než u něj.A s tím Montínem. Co se bere jako velká zátěž??Když nic nedělá a pak se na něj sedne,.Nechával mě na něm dělat 20 koleček v klusu na každou stranu, až se mi z toho motala hlavaAle nevim no, třeba je možný, že se to zlepšilo.Jinak s Montankou už jsme chodili přes kavalety, skákala ve volnosti a pomalu s ní začínám jezdit základní drezůru.Už se těším až s ní vyjedu někam na závody.Doufám, že taky máte takovou radost ze svých koníků.A co Persík Jituško??

Ahojky kacenko,dneska uz jsem konece jezdila na Persikovi,byl uzasnej,fakt mu to zacina jit,uz je konecne trochu zdravej,mel abces,tak mu to kovar proriz,nemoh chvili jezdit,ted uz sice muze,ale jenom po louce zatim,az dostanu vyplatu,tak ho okamzite nakovu a zacnem poradne precovat,aby jsme mohli do konce sezony vyjet aspon na jeden zavod.Pro Zuzku:tak proc si kobylu nedas k nam do dubu,tobe se tady nelibilo?

28.7.2008 13:44
vargo

XXX.XXX.12.61

kati napsal(a):
Ahojky kacenko,dneska uz jsem konece jezdila na Persikovi,byl uzasnej,fakt mu to zacina jit,uz je konecne trochu zdravej,mel abces,tak mu to kovar proriz,nemoh chvili jezdit,ted uz sice muze,ale jenom po louce zatim,az dostanu vyplatu,tak ho okamzite nakovu a zacnem poradne precovat,aby jsme mohli do konce sezony vyjet aspon na jeden zavod.Pro Zuzku:tak proc si kobylu nedas k nam do dubu,tobe se tady nelibilo?

GENIUS - 13

28.7.2008 14:32
zazika

XXX.XXX.161.9

vargo napsal(a):
GENIUS - 13

Hm Kalena nezklame. Škoda. Myslela jsem že to jde k lepšmu . No přemýšlela jsem nad Vrátem. Já nemůžu chodit ke kobyle třeba denně. Proto by to nešlo Jituš, i když se mi tam líbilo. Ty fotky co jsou tu teď jsou od tamtud?

28.7.2008 19:01
kati

XXX.XXX.224.3

zazika napsal(a):
Hm Kalena nezklame. Škoda. Myslela jsem že to jde k lepšmu . No přemýšlela jsem nad Vrátem. Já nemůžu chodit ke kobyle třeba denně. Proto by to nešlo Jituš, i když se mi tam líbilo. Ty fotky co jsou tu teď jsou od tamtud?

ahoj zuzi,jo jo ty fotecky jsou od tud,uz jsou konici na ty pastvine jak nam Vojta ukazoval,je to tu docela fajn,jenom ted mame trochu problemi s pristreskem,Vojta ho moc nechce,nelibi se mu kdyz jsou kone venku 24hodin dene,kort v zime,tak mamka premysli,ze si pronajmeme nejakou louku a tam si udelame pristresek,nehodlam se s nikim hadat,kvuli tomu kde MUJ kun bude.

28.7.2008 20:24
zazika

XXX.XXX.161.9

kati napsal(a):
ahoj zuzi,jo jo ty fotecky jsou od tud,uz jsou konici na ty pastvine jak nam Vojta ukazoval,je to tu docela fajn,jenom ted mame trochu problemi s pristreskem,Vojta ho moc nechce,nelibi se mu kdyz jsou kone venku 24hodin dene,kort v zime,tak mamka premysli,ze si pronajmeme nejakou louku a tam si udelame pristresek,nehodlam se s nikim hadat,kvuli tomu kde MUJ kun bude.

Když budou venku, nebudete potřebovat slámu ani seno- se nedivím že se mu to nelíbí. Copak je to za koníky? Jak řešíte krmení?

28.7.2008 20:44
woldemortik

XXX.XXX.199.200

zazika napsal(a):
Když budou venku, nebudete potřebovat slámu ani seno- se nedivím že se mu to nelíbí. Copak je to za koníky? Jak řešíte krmení?

no já mám koně venku a slámu potřebuji kydám jednou deně,ale jen bobany a jednou za týden vykydám celý přístřešek.Ty kuzdy mi chodí srat jen do prístřešku po ohrodé je bobků minimum

29.7.2008 10:35
vargo

XXX.XXX.12.61

woldemortik napsal(a):
no já mám koně venku a slámu potřebuji kydám jednou deně,ale jen bobany a jednou za týden vykydám celý přístřešek.Ty kuzdy mi chodí srat jen do prístřešku po ohrodé je bobků minimum

Předpokládám, že dokavaď Kalena nebude mít dodělaný bárák, do kterého cpe většinu peněz, tak koně se líp mít určitě nebudou.Ale jinak koně pohublí nejsou, akorát kopyta mají špatný.

30.7.2008 01:27
trava

XXX.XXX.156.182

vargo napsal(a):
Předpokládám, že dokavaď Kalena nebude mít dodělaný bárák, do kterého cpe většinu peněz, tak koně se líp mít určitě nebudou.Ale jinak koně pohublí nejsou, akorát kopyta mají špatný.

Pro Zaziku:Zdravím,tak jsem se koukala po diskuzi a koukám že tu schánite ustájení,no my jsme v Rychnově u nových Hradů ustájení kobylky by u nás bylo možné.Koukněte na www.tobien.estranky.cz a za návštěvu nic nedáte...

30.7.2008 08:31
kati

XXX.XXX.224.3

zazika napsal(a):

Pro zuzku:Ty konici jsou muj Persival 9letej A1/1,ten vpredu,a kamosky Ina CT 20let,krmeni neresime skoro nijak jednou za cas se jim tam hodi trochu trochu sena a jinak se pasou.
Persival

30.7.2008 18:19
woldemortik

XXX.XXX.159.189

lucinka1005 napsal(a):

Ahoj Zazi já jsem u Denisi byla má to tam moc krásný a je tam klid,ale zaleží na tobě.já bydlím 5km od ní,ale bohužel nemám stáj jen přístřešek a dominantní kobylu co jde po jiných kobylaách

12.5.2011 13:01
hovope

XXX.XXX.125.26

Ahoj je tu jeste nekdo kdo zna trhove sviny ? chtela bych se poptat na jednoho kone co je udajne podle papiru z teto chov.s.

12.5.2011 16:34
vargo

XXX.XXX.105.169

Ahoj, tak se ptej, když budem vědět, tak ti rádi odpovíme :-)

12.5.2011 17:12
hovope

XXX.XXX.125.26

Jde o kone Lord, trilety cerny hnedak, po Dietward-7

12.5.2011 17:48
hovope

XXX.XXX.125.26

tak se omlouvím špatně jsem se podívala, pouze zde byla připouštěna matka... jsem to ale střevo:-)

12.5.2011 18:44
zazika

XXX.XXX.174.89

Kdo je jeho chovatel? Něco mi to jméno říká...

12.5.2011 19:54
hovope

XXX.XXX.125.26

Chovatel je Anna Macková

4.7.2011 19:01
janna

XXX.XXX.78.34

My jsme od Kaleny kupovali v toce 2003 tehdy 4letýho hnědáčka Viléma.

4.11.2011 01:58
bennela

XXX.XXX.43.54

Ahoj děvčata,

koukám na vaše forum a musím napsat že je v to dost pravdy. Chvilku jsem tam měla ustájenou kobylu. Na pana ing. Kalenu si nemůžu jako na poskytovatele ustájení stěžovat, ale to jak choval koně .... chvílema jsem měl pocit že jsem ve stáji s jinýma hospodářskýma zvířatama. Jsem sice amatér a prošla jsem pár stájí, ale nikde jsem neviděla dlouhodobou hlubokou podestýlku, obcas mi prislo že se spíš krmilo jadrem než. senem.... a jinak papiry nejsou vsechno a o chovu mám jiné představy - tohle byla spis produkce koni. Je pravda že kalenovo koně neměli žádné krky a souměrnost. Nejkrásnější kůň za mé přítomnosti byl asi hřebec Dietward 7.....

Nika66

12.6.2012 14:51
Nika66

XXX.XXX.205.166

Ahoj a nevíte jak dopadl Sorbon?

26.1.2013 21:46
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

ahojky holky, náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi, když jsem hledala nějakou fotku Dietwarda-7. Momentálně chodím ke Kalenovi ke koním, takže pokud byste chtěli nějaké info o koníkách, tak se ptejte smajlík, ráda zodpovím věci, které budu vědět.
Jinak někdo se tady ptal na Lorda, a mám ten pocit, že ten je zrovna ustájený u Denisy (nick zde na diskuzi tráva). Jednou jsem totiž o něm vyprávěla mistrový od koní a říkala, že tam tenkrát takový byl :) kdyžtak kdybyste chtěli vidět nějaký fotky koníků, tak je pořídím, něco mám dokonce i na fb, tak je sem můžu dát :)

4.2.2013 13:05
vargo

XXX.XXX.20.236

Ahoj, mohla by jsi tedy sem dát nějaké fotky? Zajímají mě asi všichni koně smajlík A Didouš ještě žije?

6.2.2013 12:06
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

ahojky, no jasný, ještě žije :) akorát mu natýkají nohy a chodí ven jen vždy na chvíli. Jinak se na něm samozřejmě nejezdí, ani se s ním moc nepracuje.. jen vyčistit, vykydat, nakrmit a tradá nechat ho odpočívat.
Jinak koníci, kteří tam jsou: Sisi, Sweety, její dcera Sparky, Dietward, Arletka, malá Anča, Darkness, Delila, Montík, Satanka (dcera SIsiny), Genius a Daisynka.
a pak jsou tam dva ustájení koně - Hassan (hannoverský kůň) a Čiko...to je myslím kříženec velkopolskýho a čt... ale nejsem si tím jistá...

6.2.2013 12:08
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

Malá Anča :D
sice moc malá není, je ze všech největší a nejobjemnější, ale jinak je to sluníčko :D

6.2.2013 12:12
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

Sparky.. dcera Sweetyny... krásná tříletá kobylka. jestli se s ní včas začne pracovat, tak bude skvělá...

6.2.2013 12:15
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

sweety.. v boxu hodná kobyla, pro někoho, kdo prvně čistí koně úplně super.. pod sedlem je živější a ne každý s ní umí...

6.2.2013 12:18
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

Daisynka.. co jsem koukala tady na diskusi na fotky, když byla roček, tak vůbec od tý doby nevyrostla :D kalena říkal, že má nějakou genetickou vadu a tím má zaražený růst. takže je to takový poník :D ale na to, jak je malá, tak si u ostatních koní v ohradě umí sjednat respekt :D

6.2.2013 12:20
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

Montík, co k němu dodat.. :D jen možná to, že je to malinký prasátko :D obzvlášt, když přijde z ohrady a místo bílýho koně přijde černej :D :D

6.2.2013 12:22
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

a tady máme Sisi.. na ní se učí jezdit hlavně začátečníci. Je moc hodná, ale líná :D

Zbytek fotek sem ještě dodám, jen jak se dostanu s fotákem ke koním :)

6.2.2013 18:51
kati

XXX.XXX.224.10

Ahoj,tak jak koukám se u Kaleny nic nezměnilo.Všechno je při starým.Všechny koníky co jsi nám tu ukázala známe dobře.Monty byl prase už když jsme tam byli my smajlík. Sisinu jsem jezdila často,je to hodná kobylka,ale fakt líná,ale když si to s ní člověk vyříká,tak pak i chodí.Divim se,že Diany 4leté hříbě už má konečně jméno,my jsme jí 3roky říkali Mimi. A co Kladrubák,už je konečně obsedlej,nebo se už 5let pořád obsedá? a koukala jsem,že Celsín se taky pořád obsedá?

7.2.2013 14:00
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

ahojky, tak kladrubák Genius se ještě obsedá, ale sem tam na něm si někdo zarajtí. Ale jemu se moc nechce. Protestuje. Jednu holku z druháku i schodil. A Kalena ho chce taky naučit tahat, tak jsem zvědavá, jestli na to dojde :D A Celsík tam není. Už když jsme přišli, tak tam nebyl.
Jinak Dyana tam už není, minulý měsíc zemřela. Měla zlomený žebra. Veterinář říkal, že bud jí nějaký kůn v ohradě nakopal a nebo někde padla. Tak jí nechal Kalena utratit.

7.2.2013 14:35
zazika

XXX.XXX.174.221

momo.jiji napsal(a):
ahojky, tak kladrubák Genius se ještě obsedá, ale sem tam na něm si někdo zarajtí. Ale jemu se moc nechce. Protestuje. Jednu holku z druháku i schodil. A Kalena ho chce taky naučit tahat, tak jsem zvědavá, jestli na to dojde :D A Celsík tam není. Už když jsme přišli, tak tam nebyl.
Jinak Dyana tam už není, minulý měsíc zemřela. Měla zlomený žebra. Veterinář říkal, že bud jí nějaký kůn v ohradě nakopal a nebo někde padla. Tak jí nechal Kalena utratit.

Celsíka pokud vím prodával.

7.2.2013 14:44
zazika

XXX.XXX.174.221

momo.jiji napsal(a):
Sparky.. dcera Sweetyny... krásná tříletá kobylka. jestli se s ní včas začne pracovat, tak bude skvělá...

Koukám že je kočka pořád "co noha to unikát". :D Ale krásně se poopravila. :)

7.2.2013 19:56
kati

XXX.XXX.49.15

Aha,tak já myslela,že ten kůn co máš na fotkách na FB jak je na lonži je Celsín.Tak Genu jsme obsedali my a nic nám nedělal,ale ono když maká jednou za uherák,tak se nedivim,že vyvádí smajlík.
No jinak pokud to pujde u Kaleny jako do posud,tak si myslím,že Genu nezapřahne,už když jsme tam byli,tak to říkal a zatím nejni ani pořádně obsedlí.Taky Kalena povídal,jak zase začne jezdit závody,ale to je asi taky ještě ve hvězdách smajlík.Je tam vůbec nějakej mladej kůn co už je pořádně obsedlej? Co Deysi? Ta se obsadat nebude? A co Andula s Arletou?Na těch už se jezdí?

7.2.2013 19:58
kati

XXX.XXX.49.15

A kdo je Darknes? a Delila už je taky zralá na obsednutí ne?

7.2.2013 20:56
zazika

XXX.XXX.174.221

Darknes je přeci poslední hříbě od Diany, taky cca 3-4 letá kobylka. :) No, potěšilo mě, že jméno Darknes prošlo. smajlík

8.2.2013 13:17
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

ahojky...
takže :D ano, jméno Darkness prošlo :D
Delila se už postupně začíná obsedat, právě ta fotka, co byla na fb, to se lonžovala Delila...
Jinak z mladých koní se tam neobsedává nikdo. S Ančou tam jedna holka začala dělat horseman ship a Arleta zatím jen pracuje na lonži bez sedla, učí se na udidlo.
Jinak, Daisy netuším, jestli se bude obsedat, zatím tam není nikdo tak "lehký", aby na ní mohl někdo vlézt. Má tak metr třicet v kohoutku, možná i míň,takže ani netuším, kdo by na ní chtěl jezdit.
A s tím Geňoušem - jelikož jsem jezdila na bryčce i v kočáře a mladý koně jsem i do tahu učila, tak jsem Kalenovi říkala, že mu kdyžtak s tím pomůžu, ale podle mě je to hodně vzdálená budoucnost :D

Con234

14.2.2013 13:30
Con234

XXX.XXX.26.41

Jsem z Velké Británie a vlastní český teplokrevník s názvem Triada. její otec je dietward. může někdo pomoci mne do kontaktu s, který vlastní dietward. její matka se jmenuje toskana a byl u pauzr stájí

15.2.2013 11:29
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

ahoj, záleží který z Dietwardů to byl. Ten co je tady u nás se jmenuje Dietward - 7. A pochází z hřebčína Písek.

15.2.2013 12:09
con234

XXX.XXX.251.136

momo.jiji napsal(a):
ahoj, záleží který z Dietwardů to byl. Ten co je tady u nás se jmenuje Dietward - 7. A pochází z hřebčína Písek.

děkuji za Vaši odpověď. Jsem přesvědčen, že je dietward 7. http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=134334

máte nějaké fotky s ním? se mu soutěžit parkur? Máte nějaké informace o Toskana? nebo pauzr stáje, kde se narodil můj kůň?

15.2.2013 16:17
momo.jiji

XXX.XXX.174.224

Tak Dietward - 7 je v trhových svinech, ale p. Kalena je jen držitelem plemenného hřebce, majitel je pořád písecký hřebčín.
Jinak o té stáji Pauzr vím jen to, co jsem našla na internetu :)

http://www.staj-pauzr.wz.cz/

a fotku Dietwarda jsem našla jen starší na stránkách školy.

27.8.2013 08:37
sannya

XXX.XXX.224.57

Celsius minulí rok umřel

27.8.2013 11:22
momo.jiji

XXX.XXX.168.56

jo? já právě myslela, že ho prodali... Ale je to možný, že nám to mistrová říkala.

27.8.2013 13:06
sannya

XXX.XXX.227.168

no dostal se mu neco do střev a rozthalo mu je to ....

27.8.2013 13:25
sannya

XXX.XXX.227.168

Tak u pana Kaleny se dějí velké změny :) jsou nové boxy v nich boxová guma, šlaby se vybouraly a přišroubovaly klasické plastové, v hale jsou přidělana světla a podlad pilyny, malá klubovna v zadní části stáji je vymalovaná ne oranžovo (sedla už nejsou v jiné budově tam má starý kalena kancelář) držáky na sedla jsou už .... no pan kalena s tím velmi hejbe od té doby co je řiditelem ... a ohledě ustájení .. mám tam ustajeného sportovního hannovera a na to na co sem byla zviklá to není tak hrozné až na tu udržbu kopyt jinak paradní koníci jsou často venku což jsem velmi ráda a ohledě obsedání Anča, Arleta Delila se obsedaj už :)

19.3.2014 09:42
jarka85

XXX.XXX.144.162

Ahoj můžete mi prosím někdo napsat, jestli je u pana Kaleny možnost rekreačního ježdění pro veřejnost? Nebo někde jinde v okolí, co byste mi prosím doporučili?? Děkuju za odpověď Jarka.

19.3.2014 11:48
momo.jiji

XXX.XXX.168.56

Ahoj, já jen vím,že tam chodí jezdit holky ze školy. Jsou tam skoro denně a trénuje je mistrová a někdy i Kalena osobně. Ale myslím si, že ježdění pro veřejnost nemá. Asi by to ani nestíhal. A jinak v okolí je ještě p. Jelen z Pěčína, ten dělá v létě tábory pro děti. A pak ještě ve svaté trojici, tam taky jedna paní dělá tábory, ale už si nepamatuju, jak se jmenuje. A pak je toho spousta v Budějcích. Jak přímo oddíly, tak i soukromníci, kteří nechávají jezdit za výpomoc u koní

12.2.2015 20:23
jill

XXX.XXX.168.56

woldemortik napsal(a):

Honzík, Tomík Sorbon, Hag a Flip se tam narodily...Hagýno byl miláček od mala, hravej, ale nikdy neublížil...Kam přišel Bemík, by mě moc zajímalo, byl to po Mackey jedinej miláček, co mi přirostl k srdíčku :D poslušnej, super chody, skákal jako pegas...Bohužel jsem šla na učňák a už jsem ho neviděla ...co se týče p. Kaleny, tak to tam vede ještě ku.*sky dobře, na to do čeho sem tam tenkrát přišla já, najal si tam jednu slečnu co vystudovala Kladruby a čerstvě narozená hříbata po otevření boxu měřily dobrej metr60...já tam tenkrát začala chodit do kroužku a po vyhození té slečny nám s p.Kalenou trvalo 2měsíce, než jsme je dostaly jak na beton...stáje se rozrosly na moc velkej počet a první začal stavět ubytovnu nad stájema, pak se pustil do baráku...nikdy sem neslyšela že by hanil jiné koňáky, nebo považoval nějakého koně za herku...Jo, když ho někdo kopnul, nebo sundal, tak to byla ludra nebo hajtra, ale vždycky se ke koním choval dobře.Je fakt, že jsem tam až do minulého týdne nebyla víc než 7let, ale ted je to tam zrenovovaný a kdybych nějakýho koníka měla, tak by mi ustájení u něho nedělalo žádnej problém...

Přidejte reakci

Přidat smajlík