http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2177030/kun.php
Hahaha tady je zase někdo vtipnej zhe?
thesis
napsal(a):
Hm mě se to spíš zdá že nějaký závistivec dal hnusný inzerát na cizího koně aby způsobil majiteli přinejmenším nepříjemnosti. Jelikož se určitě spustí vlna mailů jak je to nechutné.
thesisi taky jsem si to mysela no uvidíme co mi adresa odepíše pak teprva uvidíme jak to neboj te dám se co mi napsal
luisa
napsal(a):
Inzerát už je smazán. Mohu vědět co v něm bylo?
snad me nikdo neukamenuje když napíšu co i nzerátu bylo prodám koně,6let,na sport-už nevím jak to tam bylo- na snědnutí popřípadě naporcují,po domluvě i gril
nevím jestly toto byl ftip,ale mě to moc ftipné teda nepřišlo.spíše trapné,dětincké aurčitě to nepsala paní co seděla na koni,ale přišlo mi že ty fotky budou osenované jelikož vypadaji že jsou z nor malní fotky neboli s analogového fotáku,ale jsem jedine ráda že to smazly
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
woldemortik
napsal(a):
snad me nikdo neukamenuje když napíšu co i nzerátu bylo prodám koně,6let,na sport-už nevím jak to tam bylo- na snědnutí popřípadě naporcují,po domluvě i gril
nevím jestly toto byl ftip,ale mě to moc ftipné teda nepřišlo.spíše trapné,dětincké aurčitě to nepsala paní co seděla na koni,ale přišlo mi že ty fotky budou osenované jelikož vypadaji že jsou z nor malní fotky neboli s analogového fotáku,ale jsem jedine ráda že to smazly
Ahoj, ty jsi výše psala, že jsi na ten inzerát psala, jak to dopadlo? Jeslti to mohu vědět? Mně spíš přijde, že se poslední dobou stalo modním psát na bazoš inzeráty lidem, který se potřebují nutně někomu "pomstít" a zadávají trapné vymyšlené inzeráty aby dotyčného aspoň na chvíli zamrazilo... Nevím, co jsou to za blbý nápady...
Káťa
horseslower
napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2177030/kun.php
Hahaha tady je zase někdo vtipnej zhe?
Nevím jeslti myslíte ten samej inzerát, ale tuhle mi nějaký individuum na lide.cz poslalo vzkaz s nějaký odkazem na inzerát na bazos s nevkusným textem, kde byla fotka nějakýho koníka přišlo mi to jako nascenovaná pohlednice s obrázkem koně nejspíš plnokrevníka a obrázek grilu. Fakt takový lidi miluju, hned jsem ten nick co mi to poslal hodila do ingnorace, protože tohle z dovolením může udělat a otravovat s tím ostatní, jenom úplnej blbec a ignorant.