Připouštění Taarlo Kubišta 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2008 23:32
sdracice

XXX.XXX.59.229

Ahojík, předběžně se ptám, měl by někdo zájem o připuštění kobči tímto hřebcem? Stojí v Plzni.

14.7.2008 12:33

sdracice napsal(a):
Ahojík, předběžně se ptám, měl by někdo zájem o připuštění kobči tímto hřebcem? Stojí v Plzni.

já bych do toho asi šla jaká jsou po něm hříbata?? nevíš?
moc se mi líbí
přidávám foto mojí koby

14.7.2008 12:37
sdracice

XXX.XXX.59.229

jahudka napsal(a):
já bych do toho asi šla jaká jsou po něm hříbata?? nevíš?
moc se mi líbí
přidávám foto mojí koby

Měla jsem možnost vidět jeho potomky u bývalého majitele, jsou to moderní typy koní do sportu. Také dává hodně žlutých hříbat. Jinak koukni na www.cjk.websnadno.cz, tam je více info.

14.7.2008 12:44

sdracice napsal(a):
Měla jsem možnost vidět jeho potomky u bývalého majitele, jsou to moderní typy koní do sportu. Také dává hodně žlutých hříbat. Jinak koukni na www.cjk.websnadno.cz, tam je více info.

už jsem koukala děkuji pěkné
no moje koby je po 651Gimt a m: po 170 Furioso XLVIII-67 a je to trošku máčo , ještě neměla hříbě a je jí 8let, pořád přemýšlím, že bych jí nechala připustit, ale nemam s tím vlastně ani žádné zkušenosti
takže bude mít připouštěcí licenci?? a jaká bude cena? my stojíme cca 60km od Plzně v Rakovníku

15.7.2008 13:16
sdracice

XXX.XXX.59.229

jahudka napsal(a):
no moje koby je po 651Gimt a m: po 170 Furioso XLVIII-67 a je to trošku máčo , ještě neměla hříbě a je jí 8let, pořád přemýšlím, že bych jí nechala připustit, ale nemam s tím vlastně ani žádné zkušenosti
takže bude mít připouštěcí licenci?? a jaká bude cena? my stojíme cca 60km od Plzně v Rakovníku

Ano, licenci bude mít. Cena bude kolem 3 tis.

15.7.2008 14:03

sdracice napsal(a):
Ano, licenci bude mít. Cena bude kolem 3 tis.

Čistě teoreticky, kdepak v plzni stojí?

15.7.2008 14:48
sdracice

XXX.XXX.59.229

chypi napsal(a):
Čistě teoreticky, kdepak v plzni stojí?

Na Nové Hospodě, to je na konečné trolejbusu č. 15.

15.7.2008 14:53

sdracice napsal(a):
Na Nové Hospodě, to je na konečné trolejbusu č. 15.

Nejezdila si u holpušky?

15.7.2008 23:00
brodska

XXX.XXX.179.166

jahudka napsal(a):

Zdravím! Zarazil mě původ kobušky- já mám totiž původově úplně stejnou.....

15.7.2008 23:01
brodska

XXX.XXX.179.166

brodska napsal(a):
Zdravím! Zarazil mě původ kobušky- já mám totiž původově úplně stejnou.....

Jo jinak to patřilo - jahůdce...:-)))

16.7.2008 09:18
sdracice

XXX.XXX.59.229

chypi napsal(a):
Nejezdila si u holpušky?

Jojo, kdysi jako většina lidí od koní, ale už je to přes 8 let. Ty také?

16.7.2008 10:00

sdracice napsal(a):
Jojo, kdysi jako většina lidí od koní, ale už je to přes 8 let. Ty také?

Jj nejsi Dája B? Nekamarádila jsi s Terkou S? Já jsem Stáňa

16.7.2008 11:06

brodska napsal(a):
Jo jinak to patřilo - jahůdce...:-)))

stejnou???, mas foto? a jak je stara a jaka je??

16.7.2008 11:15
sdracice

XXX.XXX.59.229

chypi napsal(a):
Jj nejsi Dája B? Nekamarádila jsi s Terkou S? Já jsem Stáňa

Náhodou jo Kamarádila jsem tam s ní a ještě s Petrou Žákovou, ale nevim kde jim je konec. Jojo, Stáňa taky si tě pamatuju, tys pak jezdila u Roubalky,ne? A ještě se věnuješ koníkům? Já mám pronajatý pozemek a tam venkovní boxy a v nich čtyři rošťáky. Z toho jeden valach je kamarádky. A já tam mám toho hřebčáka, kobylu a valacha, ale nejradši bych to ještě trošku rozšířila Koní neni nikdy dost. Koukni na www.cjk.websnadno.cz

16.7.2008 11:44

sdracice napsal(a):
Náhodou jo Kamarádila jsem tam s ní a ještě s Petrou Žákovou, ale nevim kde jim je konec. Jojo, Stáňa taky si tě pamatuju, tys pak jezdila u Roubalky,ne? A ještě se věnuješ koníkům? Já mám pronajatý pozemek a tam venkovní boxy a v nich čtyři rošťáky. Z toho jeden valach je kamarádky. A já tam mám toho hřebčáka, kobylu a valacha, ale nejradši bych to ještě trošku rozšířila Koní neni nikdy dost. Koukni na www.cjk.websnadno.cz

Jj, já mám taky mini stateček - koníka(koukni na potomky po almhirt - ten první je muj Malej), berana, ovečku a kozenku. Taky jsme koupili pozemek, ale zatim teprv budujem a penízky nejsou.. S Terkou jsem se nedávno potkala, tak jsme dali trochu řeč, ale jinak nevim.. Tak to je bezva že se ti daří

16.7.2008 11:51
sdracice

XXX.XXX.59.229

chypi napsal(a):
Jj, já mám taky mini stateček - koníka(koukni na potomky po almhirt - ten první je muj Malej), berana, ovečku a kozenku. Taky jsme koupili pozemek, ale zatim teprv budujem a penízky nejsou.. S Terkou jsem se nedávno potkala, tak jsme dali trochu řeč, ale jinak nevim.. Tak to je bezva že se ti daří

Hm, krasavec, má pěknou barvičku To máš taky pěknej zvěřinec. A jezdí ještě? Já jak jsem odešla od báby, tak jsem sní párkrát mluvila po telefonu a pak už nic. Jezdíš po závodech? Tak se někdy přijď podívat

16.7.2008 12:04
sdracice

XXX.XXX.59.229

sdracice napsal(a):
Hm, krasavec, má pěknou barvičku To máš taky pěknej zvěřinec. A jezdí ještě? Já jak jsem odešla od báby, tak jsem sní párkrát mluvila po telefonu a pak už nic. Jezdíš po závodech? Tak se někdy přijď podívat

Tak jsem koukala na tvé webowky, ty máš teda zvěřinec. A koukám, že tam máš víc koníků? To je ten statek po Roubalce v Chrástu?

16.7.2008 12:21

sdracice napsal(a):
Tak jsem koukala na tvé webowky, ty máš teda zvěřinec. A koukám, že tam máš víc koníků? To je ten statek po Roubalce v Chrástu?

Je, jek si přišla na moje stránky? Míša tam byla v podnájmu, jsou tam 2 stáje – já mam malýho ve předu, v zadu byla Míša a ted jsou tam 4 soukromí koníci. Ty dva – žlutej a hnědej jsou majitele statku, ted jsou v mirošově na obsednutí a jsou na prodej – ten plekáč je lépe na diskuzi flekáč a žluťáka nemam aktuálně, ty fotky na webu jsou tak ¾ roku starý.. No a s přítelem jsme koupili louku u chrástu a a tam mam zbytek dobytka

17.7.2008 00:58
brodska

XXX.XXX.179.166

jahudka napsal(a):
stejnou???, mas foto? a jak je stara a jaka je??

stejnou ne..... Jmenuje se Bony je jí letos 7, má pod sebou hříbko po Rokecovi!!!! Má vyskákáno L, ale vzhledem ke zranění (upadla v ohradě) křížové oblasti se na ni už nejezdí s je z ní profi mamka!!! Je to ve stádě dominantnější kobča, ale na ošetřování zlato-moc hodná, nelekavá...

17.7.2008 00:59
brodska

XXX.XXX.179.166

brodska napsal(a):
stejnou ne..... Jmenuje se Bony je jí letos 7, má pod sebou hříbko po Rokecovi!!!! Má vyskákáno L, ale vzhledem ke zranění (upadla v ohradě) křížové oblasti se na ni už nejezdí s je z ní profi mamka!!! Je to ve stádě dominantnější kobča, ale na ošetřování zlato-moc hodná, nelekavá...

ještě jedna- Jinak je poměrně mohutná KVH kolem 168 cm

17.7.2008 07:44
janiik

XXX.XXX.186.122

brodska napsal(a):

Pro Chypi :
Ahojky ! V té druhé stáji u vás je Nikola s Terezkou a Petra s Fangem, viď ?
Já jsem se u vás v Chrástu jednou byla podívat. Mám kobču KK Mozaiku v Radčicích. Tak holky pozdravuj od Janíka.

17.7.2008 07:47
janiik

XXX.XXX.186.122

janiik napsal(a):
Pro Chypi :
Ahojky ! V té druhé stáji u vás je Nikola s Terezkou a Petra s Fangem, viď ?
Já jsem se u vás v Chrástu jednou byla podívat. Mám kobču KK Mozaiku v Radčicích. Tak holky pozdravuj od Janíka.

Mozaika

17.7.2008 08:23

janiik napsal(a):
Mozaika

jjo, jsou tam určitě budu pozdravovat

17.7.2008 09:59

brodska napsal(a):

tak to je mi líto,ale hlavně že se má dobře
no Ajka ještě hříbě neměla a tak právě přemýšlím, že bych ji nechala připustit, jinak je asi pravý opak, přísná na ošetřování a KVH má cca 160cm
skáče dobře, ale ofiko nic nechodila, no jen jako 4letá snad Z,ale nic moc,ale hobby chodila víc a původní majitelka (chovatelka) mi říkala,že s ní pod sedlem skákala i 130cm, no kdyby měla někoho zkušeného tak by byla dobrá,ale já jsem srab a jsem ráda, když přelezu 50cm

17.7.2008 13:38
janiik

XXX.XXX.186.122

jahudka napsal(a):
tak to je mi líto,ale hlavně že se má dobře
no Ajka ještě hříbě neměla a tak právě přemýšlím, že bych ji nechala připustit, jinak je asi pravý opak, přísná na ošetřování a KVH má cca 160cm
skáče dobře, ale ofiko nic nechodila, no jen jako 4letá snad Z,ale nic moc,ale hobby chodila víc a původní majitelka (chovatelka) mi říkala,že s ní pod sedlem skákala i 130cm, no kdyby měla někoho zkušeného tak by byla dobrá,ale já jsem srab a jsem ráda, když přelezu 50cm

Nápodobně ! Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Jsem taky srab.

17.7.2008 13:49

janiik napsal(a):
Nápodobně ! Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Jsem taky srab.

tak to je fajn, ale já pořád doufám, že se něco stane a já se bát přestanu protože se mi skákání líbí a baví mě to, ale....
no ale čím jsem starší tím je to horší,takže silně pochybuji, ale je to můj sen, jednou skákat alespoň "Z"
no a to jsem ja posera

18.7.2008 11:08

jahudka napsal(a):
tak to je fajn, ale já pořád doufám, že se něco stane a já se bát přestanu protože se mi skákání líbí a baví mě to, ale....
no ale čím jsem starší tím je to horší,takže silně pochybuji, ale je to můj sen, jednou skákat alespoň "Z"
no a to jsem ja posera

no a když se vše bude dařit tak 9.8. jedeme s koby na hobby takže se zase budeme ztrapňovat na 50cm teda vlastně já

18.7.2008 14:04
dajanka

XXX.XXX.36.70

jahudka napsal(a):
no a když se vše bude dařit tak 9.8. jedeme s koby na hobby takže se zase budeme ztrapňovat na 50cm teda vlastně já

Ahoji,tak hodně štěstí jestli pojedeš...a 100% si myslím že se neztrapníš to se časem otrkáš to já začínalala přes kavalety a pak najednou najeď na ten kolmáček a já jj...posraná až za ušima a pak se to zvyšovalo zvyšovalo až sem to měla na 100cm a trenérka jen koukala že z toho mám takovou radost... protože kobča moc neskáče ale do 100 ji to problém nedělá... teda těch 100 už do toho zadkama párkrát boiuchla ale nezhodila

18.7.2008 14:36

dajanka napsal(a):
Ahoji,tak hodně štěstí jestli pojedeš...a 100% si myslím že se neztrapníš to se časem otrkáš to já začínalala přes kavalety a pak najednou najeď na ten kolmáček a já jj...posraná až za ušima a pak se to zvyšovalo zvyšovalo až sem to měla na 100cm a trenérka jen koukala že z toho mám takovou radost... protože kobča moc neskáče ale do 100 ji to problém nedělá... teda těch 100 už do toho zadkama párkrát boiuchla ale nezhodila

no tak to se mě rozhodně nestane
a jedna dnešní Ája, kvůli které mi málem ujel bus do práce

18.7.2008 14:36

jahudka napsal(a):
no tak to se mě rozhodně nestane
a jedna dnešní Ája, kvůli které mi málem ujel bus do práce

byla nějaká smutná

Přidejte reakci

Přidat smajlík