Ahoj,
jen pro informaci bych se vás ráda zeptala, kolik by jste dali za toto reiningové sedlo, je nové, nikdy nebylo na koni, značkové a nepoškozené. Díky a pokud někdo zná skutečnou cenu, tak prosím nepsat :) Děkuji mockrát.
ferrarif50
napsal(a):
Ahoj,
jen pro informaci bych se vás ráda zeptala, kolik by jste dali za toto reiningové sedlo, je nové, nikdy nebylo na koni, značkové a nepoškozené. Díky a pokud někdo zná skutečnou cenu, tak prosím nepsat :) Děkuji mockrát.
:)
ferrarif50
napsal(a):
Ahoj,
To není tak jednoduché, kdo sedlo šil ? Je to česká práce, nebo dovoz bez značky ?
ferrarif50
napsal(a):
Je to kvalitní sedlo, jak jsem již psala. Zajímá mě Váš názor na cenu sedla.
Podle fotky nic nepoznáme, nevidíme ho na koni, s jezdcem, zepředu, zezadu, nemůžeme si šáhnout na materiál, podívat se na zpracování...značkové neznamená kvalitní. Podle fotky to může být laciná indie do 10 tis., ale může to být i velmi kvalitní sedlo za 50 tis...To, že je z USA nic neznamená, někde jsem slyšela, že jejich sedla nejsou zase až tak kvalitní, jak si myslíme. Osobně bych dala přednost dobrému českému sedláři, než dovozu z Ameriky.
vap
napsal(a):
Podle fotky nic nepoznáme, nevidíme ho na koni, s jezdcem, zepředu, zezadu, nemůžeme si šáhnout na materiál, podívat se na zpracování...značkové neznamená kvalitní. Podle fotky to může být laciná indie do 10 tis., ale může to být i velmi kvalitní sedlo za 50 tis...To, že je z USA nic neznamená, někde jsem slyšela, že jejich sedla nejsou zase až tak kvalitní, jak si myslíme. Osobně bych dala přednost dobrému českému sedláři, než dovozu z Ameriky.
no, pokud se jedná o tak kvalitní sedlo, jak píšeš a pokud je zdobení sedla ruční práce, tak bych si typla kolem 50.000.- jako vap. Sdělíš nám tedy cenu sedla?
ferrarif50
napsal(a):
Ahoj,
za takové sedlo bych chtela zaplatit tak 5 000 korun od výrobce sobe jako škodu.. že sem si neco takového koupila:)
mjackie
napsal(a):
protože nesnáším reiningová sedla:) ? neznám víc nepříjemnou vec, ble:) a navic tohle mi přijde jak hrozná imitace, nelibise mi ani kvalitu v nem nevidim....
einingová sedlou jsou o zvyk, člověk se v tom musí naučit. Imitace to žádná není a o kvalitě se taky hádat nebudu, chci znát jakýkoliv názor :)
ferrarif50
napsal(a):
einingová sedlou jsou o zvyk, člověk se v tom musí naučit. Imitace to žádná není a o kvalitě se taky hádat nebudu, chci znát jakýkoliv názor :)
Můj názor je takový, že pokud chceš co nejobjektivnější info, tak sem dej víc, co o něm víš, jaká značka atp...jinak jak to už naznačovala Klawdie...nevidím v tom pointu