Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2008 22:56
ferrarif50

XXX.XXX.77.182

Dobrý den,
tak jsem se cca před hodinou dozvěděla, že máme rozbitý vozík a náhradu nemáme :( Proto touto cestou hledám alespoň jedno volné místo z Prahy na místo a zpět, budu vděčná za jakékoliv rady a nápady. Původně jsme koníky chtěli vzít dva, ale potřebovali by jsme tam alespoň s jedním.
Předem děkuji a doufám, že někdo bude místo mít..

16.7.2008 23:43
alisa

XXX.XXX.8.54

ferrarif50 napsal(a):
Dobrý den,
tak jsem se cca před hodinou dozvěděla, že máme rozbitý vozík a náhradu nemáme :( Proto touto cestou hledám alespoň jedno volné místo z Prahy na místo a zpět, budu vděčná za jakékoliv rady a nápady. Původně jsme koníky chtěli vzít dva, ale potřebovali by jsme tam alespoň s jedním.

Ahoj.
Odkuď přesněji jsi?

17.7.2008 09:18
ferrarif50

XXX.XXX.77.182

alisa napsal(a):
Ahoj.
Odkuď přesněji jsi?

Koníka mám na Žernovce, tj za Mukařovem a za Říčanama.

17.7.2008 21:22
ferrarif50

XXX.XXX.77.182

ferrarif50 napsal(a):
Dobrý den,

posouvám

18.7.2008 01:14
alisa

XXX.XXX.8.54

ferrarif50 napsal(a):
posouvám

Ahoj.

Tak my už koníky máme přepravený..Nakonec se to vyřešilo jinak, takže volný místo nám nezůstalo..

Jinak Žernovku znám moc dobře..Co máš za koníka?

Já vyrážím s mím valachem do ALL Breeds tříd, tak doufám že tam nebudu jediná s QH Ale měla by jet i Kačka Baštová, tak uvidíme

18.7.2008 10:10
ferrarif50

XXX.XXX.77.182

alisa napsal(a):
Ahoj.

Tak my už koníky máme přepravený..Nakonec se to vyřešilo jinak, takže volný místo nám nezůstalo..

Jinak Žernovku znám moc dobře..Co máš za koníka?

Já vyrážím s mím valachem do ALL Breeds tříd, tak doufám že tam nebudu jediná s QH Ale měla by jet i Kačka Baštová, tak uvidíme

My nakonec nic nesehnali :( Jinak jsem tam měla jet s dvouletym hřebcem appaloosa po Star Artovi a šestiletou kobylou appaloosa po Ima Docs Clark, dost mě to mrzí :( Kde máš koníka ustájeného?

Přidejte reakci

Přidat smajlík