Dobrý den,
tak jsem se cca před hodinou dozvěděla, že máme rozbitý vozík a náhradu nemáme :( Proto touto cestou hledám alespoň jedno volné místo z Prahy na místo a zpět, budu vděčná za jakékoliv rady a nápady. Původně jsme koníky chtěli vzít dva, ale potřebovali by jsme tam alespoň s jedním.
Předem děkuji a doufám, že někdo bude místo mít..
ferrarif50
napsal(a):
Dobrý den,
tak jsem se cca před hodinou dozvěděla, že máme rozbitý vozík a náhradu nemáme :( Proto touto cestou hledám alespoň jedno volné místo z Prahy na místo a zpět, budu vděčná za jakékoliv rady a nápady. Původně jsme koníky chtěli vzít dva, ale potřebovali by jsme tam alespoň s jedním.
Ahoj.
Odkuď přesněji jsi?
ferrarif50
napsal(a):
Dobrý den,
posouvám
ferrarif50
napsal(a):
posouvám
Ahoj.
Tak my už koníky máme přepravený..Nakonec se to vyřešilo jinak, takže volný místo nám nezůstalo..
Jinak Žernovku znám moc dobře..Co máš za koníka?
Já vyrážím s mím valachem do ALL Breeds tříd, tak doufám že tam nebudu jediná s QH Ale měla by jet i Kačka Baštová, tak uvidíme
alisa
napsal(a):
Ahoj.
Tak my už koníky máme přepravený..Nakonec se to vyřešilo jinak, takže volný místo nám nezůstalo..
Jinak Žernovku znám moc dobře..Co máš za koníka?
Já vyrážím s mím valachem do ALL Breeds tříd, tak doufám že tam nebudu jediná s QH Ale měla by jet i Kačka Baštová, tak uvidíme
My nakonec nic nesehnali :( Jinak jsem tam měla jet s dvouletym hřebcem appaloosa po Star Artovi a šestiletou kobylou appaloosa po Ima Docs Clark, dost mě to mrzí :( Kde máš koníka ustájeného?