Mrkněte na www.idnes.cz/zebroid

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sabora

17.7.2008 21:40
sabora

XXX.XXX.71.132

je to božíííí to bych docela brala, pěkná raritka

17.7.2008 22:15
jessyn

XXX.XXX.146.227

sabora napsal(a):

jejda to je krása, takovej zajímavej pony, zajímalo by mě co to dělá s geny, kromě teda barvy, jakej ten poník je

17.7.2008 22:25
memmory

XXX.XXX.252.35

jessyn napsal(a):
jejda to je krása, takovej zajímavej pony, zajímalo by mě co to dělá s geny, kromě teda barvy, jakej ten poník je

Já ji chci domů

17.7.2008 22:28
chypi

XXX.XXX.105.248

sabora napsal(a):

Myslíte že by se na tom dalo jezdit? A proč se vlastně nejezdí na zebře? Myslíte že je hloupá?

18.7.2008 07:10
vap

XXX.XXX.160.163

chypi napsal(a):
Myslíte že by se na tom dalo jezdit? A proč se vlastně nejezdí na zebře? Myslíte že je hloupá?

Zebra není hloupá, ale divoká a údajně se nedá natolik ochočit, aby ses ní dalo nějak pracovat a jezdit na ní.

18.7.2008 08:33

vap napsal(a):
Zebra není hloupá, ale divoká a údajně se nedá natolik ochočit, aby ses ní dalo nějak pracovat a jezdit na ní.

zadejte si do vyhledavacu zorse Stormy a muzete mrkat na drat. znamy se velmi dobre zna s jeho majitelem . A da se na nem i jezdit , jen je pry hodne svuj

18.7.2008 08:36
lucky

XXX.XXX.230.77

vap napsal(a):

Ten zebroid je překrásný...to by se mi líbilo mít ho doma
Jinak pokud vím, zebry mají problém s váhou. Mají trochu jinak vyvinutou páteř a zádové svaly, nejsou přizpůsobeny po staletí k tomu nosit a vozit, jako kůň. Ani jako soumar prý se nehodí, že jsou slabé, narozdíl od osla třeba. Proto lidi začali užívat koní a oslů, zebry však se ukázaly nepoužitelné..jsou jen kráásné.
Tak jsem to tedy kdysi někde četla...takže jen předávám, co je na tom pravdy nevím, ale zebroid se mi vždy líbil. Pokud vím, jedna slečna v Anglii má dva zebroidy, někde jsem to měla kdysi v nějakém časáku o koních....byla tam fotka, zvíře mělo westernové sedlo, uzdečku a slečna na nich normálně jezdí.

18.7.2008 09:44

lucky napsal(a):
Ten zebroid je překrásný...to by se mi líbilo mít ho doma
Jinak pokud vím, zebry mají problém s váhou. Mají trochu jinak vyvinutou páteř a zádové svaly, nejsou přizpůsobeny po staletí k tomu nosit a vozit, jako kůň. Ani jako soumar prý se nehodí, že jsou slabé, narozdíl od osla třeba. Proto lidi začali užívat koní a oslů, zebry však se ukázaly nepoužitelné..jsou jen kráásné.
Tak jsem to tedy kdysi někde četla...takže jen předávám, co je na tom pravdy nevím, ale zebroid se mi vždy líbil. Pokud vím, jedna slečna v Anglii má dva zebroidy, někde jsem to měla kdysi v nějakém časáku o koních....byla tam fotka, zvíře mělo westernové sedlo, uzdečku a slečna na nich normálně jezdí.

a mala fotecka Stormy s jejim majitelem

pry jim trvalo pul roku, nez je k sobe nechala priblizit natolik, ze se ji mohli dotknout

18.7.2008 09:53
markemic

XXX.XXX.84.176

sabora napsal(a):

Přijde mi úžasný,že má pruhy jen na hlavě a na zadku!T a hlava a krk vypadá jak namalovaná,a pak najednou to příroda utla a zbytek krku a těla je sněhově bílý...Opravdu zvláštní

18.7.2008 10:44
iridales

XXX.XXX.221.137

sabora napsal(a):

Krásný zvířátko. Akorát ta diskuze pod tím článkem je mimo mísu

Přidejte reakci

Přidat smajlík