vap
napsal(a):
Jen připomínám zítra ve 20:00 h na Nově začíná Ohnivý Oceán, prý docela pěkný film, tak se nezapomeňte dívat
Děvčata těším se už přes dva týdny!Je to úžasnej film,i když i trochu smutnej..
Ale chtěla bych dodat ,že nejen oři jsou tam pěkní..on i páníček Hidalga je kus pěknýho kovboje!
markemic
napsal(a):
Ale chtěla bych dodat ,že nejen oři jsou tam pěkní..on i páníček Hidalga je kus pěknýho kovboje!
Jo..už od doby co přišly upoutávky mám nachystané DVD a bude se nahrávat, bohužel jsem jaksi nekoupila RWčka takže to bude i s reklamama. Aleto neva aspoň je čas jít na WC v mezičase. Je to moc pěkný film, už byl jednou v TV.
markemic
napsal(a):
Hidalgo jak Hidalgo...ale ti arabášci, na ty se těšíííím....škoda, že nebudu asi ještě doma, ale mám to na DVD....je to super podívaná. Sice už vidím jak by skoro halterový přesvalený paint přešel poušť a nezavařilo se mu sádýlko, oproti šlachoviným poušťákům..ale je to film.....
thesis
napsal(a):
Jo..už od doby co přišly upoutávky mám nachystané DVD a bude se nahrávat, bohužel jsem jaksi nekoupila RWčka takže to bude i s reklamama. Aleto neva aspoň je čas jít na WC v mezičase. Je to moc pěkný film, už byl jednou v TV.
Já ho viděla zatím jen na DVDale už se tááááák těšíííím!To si zas i pobrečim...
lucky
napsal(a):
Hidalgo jak Hidalgo...ale ti arabášci, na ty se těšíííím....škoda, že nebudu asi ještě doma, ale mám to na DVD....je to super podívaná. Sice už vidím jak by skoro halterový přesvalený paint přešel poušť a nezavařilo se mu sádýlko, oproti šlachoviným poušťákům..ale je to film.....
Hele to tak nesmíš brátCo já taky občas vidim za kraviny v různejch filmech o koních....
Holt musíme být jako koňáci k filmům trošku shovívaví
Jinak ti arabi...no opravdu podívaná
markemic
napsal(a):
Hele to tak nesmíš brátCo já taky občas vidim za kraviny v různejch filmech o koních....
Holt musíme být jako koňáci k filmům trošku shovívaví
Jinak ti arabi...no opravdu podívaná
JJ, na to vždycky koukám...můj sen je se projet na krásném arabovi pouští....rychlý cval, písek , slunce, třeba pláž.....uííííííí ...tak na to alespoň kouknu v TV
iridales
napsal(a):
Je to krásnej film, sice americká ptákovina, jako vždy, ale krásný koně, krásný námět, krásnej chlap... A na DVD jsem viděla snad už pětkrát:o)
Jo,krásný koně i chlap,akorát,že bych měla jít pařit s klukama a nevím,jak to udělat,slíbila jsem příteli hezký večer a když půjdu pařit,tak asi těžko....no nevím,jestli mám zůstat doma a koukat na Oceán a pak si udělat večer nebo jít pařit,děsně se slít a přijít dom ráno s tím,že mi nejspíš bude pěkně šoufl???
janinka1
napsal(a):
Jo,krásný koně i chlap,akorát,že bych měla jít pařit s klukama a nevím,jak to udělat,slíbila jsem příteli hezký večer a když půjdu pařit,tak asi těžko....no nevím,jestli mám zůstat doma a koukat na Oceán a pak si udělat večer nebo jít pařit,děsně se slít a přijít dom ráno s tím,že mi nejspíš bude pěkně šoufl???
já to chtěla natáčet a tatík mi na dvd recorderu nastavil si pro sebeb něco jinýho..takže se miuto nepodař´í
havj

XXX.XXX.39.158
ponyka
napsal(a):
Já mám doma na DVD,a je to krásné přátelství mezi tím kowbojem a Hidalgem ¨
10000000000000000krát doporučuju !!!
to byl krásný film....
anik

XXX.XXX.73.247
havj
napsal(a):
to byl krásný film....
ahojky!jj filmik to byl skvely!!a El Hatal byl pohadkovy krasavec!!
rekla bych,nejkrasnejsi kun z celeho filmu
jinak ja tam presvalenyho,halterovyho,sadelnatyho painta nevide!!
painta sice jo,ale sadelnateho..??co bych dala za to,aby ta moje hrosice mela tajkowy pekny brisko!!
jen by me zajmalo,jestli by si takovy mustang,s treninkem,u tech arabaku,arabo-berberu a berberu v takove pousti skrtnul..porad nad tim nejak hloubam..co myslite..??myslim,ze by mel rozhodne vetsi sanci,nez nejakej vystavackej arab ze statu ne..??aspon se tedy tak domnivam..
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
painta sice jo,ale sadelnateho..??co bych dala za to,aby ta moje hrosice mela tajkowy pekny brisko!!
jen by me zajmalo,jestli by si takovy mustang,s treninkem,u tech arabaku,arabo-berberu a berberu v takove pousti skrtnul..porad nad tim nejak hloubam..co myslite..??myslim,ze by mel rozhodne vetsi sanci,nez nejakej vystavackej arab ze statu ne..??aspon se tedy tak domnivam..
pridavam par fotecek z filmiku!!
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a posledni
jinak fotky jsou zkopceny z netu..takovy ty protahli,sou z jednoho,a tech par poslednich z jineho
ale to vam asik doslo..a jiste vam neuniklo,ze ty protahly tak nejak vypraveji dej pribehu,tak kdo filmik nevidel,treba ho zmeskal,tak tady takove mensi priblizeni deje
anik
napsal(a):
jinak fotky jsou zkopceny z netu..takovy ty protahli,sou z jednoho,a tech par poslednich z jineho
ale to vam asik doslo..a jiste vam neuniklo,ze ty protahly tak nejak vypraveji dej pribehu,tak kdo filmik nevidel,treba ho zmeskal,tak tady takove mensi priblizeni deje
Viggo Mortensen(představitel cowboye) si prý po natáčení toho filmu Hidalga koupil, nj, sluší jim to ale spolu, film to byl pěkný, až na to s těma indiánama na konci, to se mi zdálo přehnané...ale dojem z filmu to nezkazil
anik
napsal(a):
Jojo film to byl pěkný, ještěže jsem ho viděla už kdysi, protože jsem ho včera krásně promeškala a i to nahrávání bohužel.