Milá odborná komise!!!!všechny Vás prosím o náležité ohodnocení MISS krásná panička 2006 a MISS fešák páneček 2006 - konec měsíce je tu a tak je to na Vás všech koho si zvolíte za nej..... a to 3 body pro zlaté místečko,2body pro krásné stříbro a 1 bod pro zasloužené bronzové místo...tak hurá do toho....poslední den v měsíci....se vše sečte....!!!!!ještě jsem zapoměla-chtěla jsem Vám mooooc poděkovat za zúčastnění!!!!vždyť mi koňáci jsme pro každou legraci
děkuji!!!!!Vaše Ivettt
ivettt
napsal(a):
Milá odborná komise!!!!všechny Vás prosím o náležité ohodnocení MISS krásná panička 2006 a MISS fešák páneček 2006 - konec měsíce je tu a tak je to na Vás všech koho si zvolíte za nej..... a to 3 body pro zlaté místečko,2body pro krásné stříbro a 1 bod pro zasloužené bronzové místo...tak hurá do toho....poslední den v měsíci....se vše sečte....!!!!!ještě jsem zapoměla-chtěla jsem Vám mooooc poděkovat za zúčastnění!!!!vždyť mi koňáci jsme pro každou legraci
děkuji!!!!!Vaše Ivettt
Tak já tedy začnu:
- miss žena:
3 body Gabim s koníkem Poseidonem po renomeem
2 body Polly s koníkem Berberem
1 bod Sonet za svou kamarádku Terku s koníkem Kenym
- miss muž:
3 body Gil a její drahá polovička
2 body Gil a kamarádčin manžel
1 bod Eliska84
ivettt
napsal(a):
děkuji!!!!!Vaše Ivettt
Tak teda ženy. Muchlos-Já na Halině 3 body
Lerry - nevěsta 2 body
gil-kamarádka1bod
A za muže krasavce Misakral - Zdenek 3 body
muchlos - Tomášek 2 body
gil-kamarádky manžel 1 bod
tak honem jen další další bodíky přidejte se