Tak se nám 17.7.2008 mezi 23:00 a 24:30 narodil nádhrený hermelínový hřebeček!!!
petas
napsal(a):
Tak se nám 17.7.2008 mezi 23:00 a 24:30 narodil nádhrený hermelínový hřebeček!!!
.Jůwa pěkný.))..Tak at se mu v životě jen a jen daří
..Já taky čekám od kobušky každým dnem hříbo.))
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Vy máte připouštěcí sezonu do konce srpna, že se vám ještě rodí mimina ...?
U nás je jen do června, takže všichni letošní plňásci už mají min. 2 měsíce.
No tohle je nas eposledni mimčo...my většinou mivame hřiba tak do konce srpna,ale minulej rok se narodil jeden hřibek až v zaři
Tak jinak přidavam nějake fotky hned po narozeni,takže ještě s mamčou
petas
napsal(a):
No tohle je nas eposledni mimčo...my většinou mivame hřiba tak do konce srpna,ale minulej rok se narodil jeden hřibek až v zaři
Tak jinak přidavam nějake fotky hned po narozeni,takže ještě s mamčou
...
petas
napsal(a):
...
Zkuste uhádnout,kdo jsou rodiče
P.S.:Kromě strelish,ta to asi ví
ambra
napsal(a):
Ahoj moc krásný hříbátko, můžu se zeptat odkud jsi?
Tak já vám to už řeknu
Maminka chlaďas (je to kříženka velkopolského koně a norika)
Otec plnokrevný arab
Maminka
petas
napsal(a):
Tak já vám to už řeknu
Maminka chlaďas (je to kříženka velkopolského koně a norika)
Otec plnokrevný arab
Maminka
Tatínek
lucky
napsal(a):
Jé, takže to je pořádná směska! Ale je to rozkošné mimi, jako všechna hříbata...uvidíš co z toho vyroste, ale arab s chlaďasem se jen tak nevidí
Dovoluju si oponovat kamarádka v Praze má dva chlaďaso araby a na třetího je zaděláno. A koníci jsou to trošku temperamentnější a v hodní pro člověka s odhodláním dotáhnout do konce to co začal. A jde jim to jak pod sedlem tak i v tahu.
ambra
napsal(a):
Dovoluju si oponovat kamarádka v Praze má dva chlaďaso araby a na třetího je zaděláno. A koníci jsou to trošku temperamentnější a v hodní pro člověka s odhodláním dotáhnout do konce to co začal. A jde jim to jak pod sedlem tak i v tahu.
Však není proč oponovat! Já nic neříkala! Jen že uvidíš....jestli už máš příklady, tím líp. Pkud je v tom arabáš, bude to živější a komunikativnější, to jo...
Kdyžtak tady hoď fotky těch chlaďasoarabů..to mě zajímá
lucky
napsal(a):
Však není proč oponovat! Já nic neříkala! Jen že uvidíš....jestli už máš příklady, tím líp. Pkud je v tom arabáš, bude to živější a komunikativnější, to jo...
No fotky mám doma v kompíku, takže jedině večer jestli budu ještě vládnout silama. A doufám, že to kámošce nebude vadit, že uveřejním její fotky.
lucky
napsal(a):
Aha, teď koukám, že to je hříbě od Petas...no, ale i tak by nebyly špatné fotky...
lucky
napsal(a):
Aha, teď koukám, že to je hříbě od Petas...no, ale i tak by nebyly špatné fotky...
No určitě tohle může v dospělosti vypadat jinak, než ti kámoščiny oni jsou taky každej jinej. Ale to záleží hlavně co udělá genetika. Takže každý to křížení může dopadnout zcela jinak. Takže večer se pokusím dodat fotky. Ať můžete pro představivost porovnat.
ambra
napsal(a):
Aha tak to je kousek asi takovejch 15km když to beru až na Zlámanku, jsem myslela že jsi někde od Uničova tam chová jeden pán čistokrevný noriky v podobném zbarvení jako máš ty.
To by mě zajímalo na co takovej koník bude. Já bych tam dala chlaďase. Tohle je jako blbej žert
Ale mamina je dost lehká, ta se mi fakt líbí
No, když toho araba máte blízko, tak proč ho nepustit, že