roxy
napsal(a):
Náke fotečky najdete na ... www.bellinduska.rajce.idnes.cz
Když vidím tu tvoji kobylku, tak mi připomíná tu moji, ale zmenšenou :-)))
janavar
napsal(a):
Když vidím tu tvoji kobylku, tak mi připomíná tu moji, ale zmenšenou :-)))
janavar
napsal(a):
Ahoj :-) jo ze ...
www.bellindaviktori.estranky.cz
tak se muzes juknout :-)
Bohuzel mela v patek vecer ve vybehu uraz (naky kun ji skarede kopl) a tak ma dost nateklou zadni levou nohu :( Uz at je 18 hod a ja za ni muzu jed,zitra dojede veterinar se na to znova podivat ...ma antibiotika a anelgetika :(
roxy
napsal(a):
Ahoj :-) jo ze ...
www.bellindaviktori.estranky.cz
tak se muzes juknout :-)
Bohuzel mela v patek vecer ve vybehu uraz (naky kun ji skarede kopl) a tak ma dost nateklou zadni levou nohu :( Uz at je 18 hod a ja za ni muzu jed,zitra dojede veterinar se na to znova podivat ...ma antibiotika a anelgetika :(
Bellinda Viktori s kamoskou ...
janavar
napsal(a):
jj já vím, ta lysina je skoro stejná. A co ty kdy se stavíš?
¨No z Bellinky určitě bude krásná kobylka jako je z Babetky:)..
co už ti nasvalila zpět nebo jěště ne??A co Kemmi??
Já teď pořád jen trénuju hasiče byla jsem vybraná na kraj tak musím pořádně trénovat ať to nepokazím. Mno a zitra si jedu na tetování tak to taky chvilku nebudu moct trénovat.
A co u tebe novýho. Stavit se hmm to bude složitý. Jo a Jožin už má novou střechu.
nicolll
napsal(a):
¨No z Bellinky určitě bude krásná kobylka jako je z Babetky:)..
co už ti nasvalila zpět nebo jěště ne??A co Kemmi??
Já teď pořád jen trénuju hasiče byla jsem vybraná na kraj tak musím pořádně trénovat ať to nepokazím. Mno a zitra si jedu na tetování tak to taky chvilku nebudu moct trénovat.
A co u tebe novýho. Stavit se hmm to bude složitý. Jo a Jožin už má novou střechu.
Ahoj bobi :-) dekujeme za pochvalu :-) jinak babetka je taky mooc krasna kobylka :-) doufam zhe ta moje prcinka bude taky takova :-)
Jinak dneska u nas byl opet pan veterinar a uz sem krapet klidnejsi ...
roxy
napsal(a):
Taky mám pár fotek na www.luckydarri.rajce.net
nicolll
napsal(a):
Marci nemáš zač děkovat. Vždyť Bellinka je krásná. No a uvidíš, že nožka bude v pohodě.:)
Ahojky ...dneska tam byl vet,mel dojed az zitra ...ale rikal ze uz to je lepsi ale musi to mit pravidelne osetrovani aby pak nebylo zle ...tak sem trosku klidnejsi ale vis jak ...klidna budu az mi rekne ze je v poradku ...
sak se podivej :( ja uz sem z toho na prasky :(
foceno v sobotu rano ...
roxy
napsal(a):
Ahojky ...dneska tam byl vet,mel dojed az zitra ...ale rikal ze uz to je lepsi ale musi to mit pravidelne osetrovani aby pak nebylo zle ...tak sem trosku klidnejsi ale vis jak ...klidna budu az mi rekne ze je v poradku ...
sak se podivej :( ja uz sem z toho na prasky :(
foceno v sobotu rano ...
a druha fotka :(
jeste ze mam dobrou kamaradku na kterou je spolehnuti ...jezdi tam ¨2-3 dene ...chladi ji to,maze a strika a chodi na prochazky,samozrejme dekuju i majitelce staje za pomoc ...
roxy
napsal(a):