pokita
napsal(a):
ahoj, potřebovala bych poradit jaké sedlo na poničku tak 125-130 kvh, drobná, chtěla bych jezdit ve westernu. Ale aby sedýlko bylo co nejlehčí, tak jsem přemýšlela o syntetickém, ale nemám s tim zkušenosti. Za každou radu děkuju
jaká má poník záda? já měla na svého mc clellana, co se týče lehkosti a veliosti je na poníka super ale nesedí mu, pasovalo by spíš na užšího koně s kohoutkem
nikootin
napsal(a):
jaká má poník záda? já měla na svého mc clellana, co se týče lehkosti a veliosti je na poníka super ale nesedí mu, pasovalo by spíš na užšího koně s kohoutkem
je to drobík, je uzounká
pokita
napsal(a):
je to drobík, je uzounká
Já mám na mém velšanovi sedlo Norton, je skvělé protože je lehounké ale bohužel se už rozpadá (syntetika no..) tak kupujem nové.
pokita
napsal(a):
Já našla mezi syntetickými akorát Norton a Wintec, Norton je o dost levnější, koukam jen po westernových. Tak nevim...Chci to pouze na rekreační ježdění, ale mam mladou kobylku...
Mě se na tý syntetice líbí že je lehounké pro poníky a cenově velmi dostupné . Slyšela jsem že Wintec vydrží déle než Norton, ale co je na tom pravdy to nevím..
rocky
napsal(a):
Mě se na tý syntetice líbí že je lehounké pro poníky a cenově velmi dostupné . Slyšela jsem že Wintec vydrží déle než Norton, ale co je na tom pravdy to nevím..
proto ho chci také, já vážim +-50 ( a to sem teď v šestym měsíci) a kdybych k tomu ještě přidala kvalitní kožené sedlo (stejně na něj nejsou peníze) tak chudák kobylka...
haisovad
napsal(a):
A nešlo by nějak repasovat? Třeba by to nestálo takovej kotel...
Jsou vydřeny a popraskaný celý bočnice..to nevím zda by šlo nějak repasovat, ale hlavně já ho musím dát pryč jelikož se v tom ty moje dlouhonohý žirafy neposkládaj..