Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2008 22:16
pokita

XXX.XXX.146.44

ahoj, potřebovala bych poradit jaké sedlo na poničku tak 125-130 kvh, drobná, chtěla bych jezdit ve westernu. Ale aby sedýlko bylo co nejlehčí, tak jsem přemýšlela o syntetickém, ale nemám s tim zkušenosti. Za každou radu děkuju

21.7.2008 22:44
nikootin

XXX.XXX.118.69

pokita napsal(a):
ahoj, potřebovala bych poradit jaké sedlo na poničku tak 125-130 kvh, drobná, chtěla bych jezdit ve westernu. Ale aby sedýlko bylo co nejlehčí, tak jsem přemýšlela o syntetickém, ale nemám s tim zkušenosti. Za každou radu děkuju

jaká má poník záda? já měla na svého mc clellana, co se týče lehkosti a veliosti je na poníka super ale nesedí mu, pasovalo by spíš na užšího koně s kohoutkem

22.7.2008 10:47
pokita

XXX.XXX.146.44

nikootin napsal(a):
jaká má poník záda? já měla na svého mc clellana, co se týče lehkosti a veliosti je na poníka super ale nesedí mu, pasovalo by spíš na užšího koně s kohoutkem

je to drobík, je uzounká

22.7.2008 11:01
rocky

XXX.XXX.0.1

pokita napsal(a):
je to drobík, je uzounká

Já mám na mém velšanovi sedlo Norton, je skvělé protože je lehounké ale bohužel se už rozpadá (syntetika no..) tak kupujem nové.

22.7.2008 11:03
pokita

XXX.XXX.146.44

rocky napsal(a):
Já mám na mém velšanovi sedlo Norton, je skvělé protože je lehounké ale bohužel se už rozpadá (syntetika no..) tak kupujem nové.

a jak dlouho vydrželo?

22.7.2008 11:09
rocky

XXX.XXX.0.1

pokita napsal(a):
a jak dlouho vydrželo?

Takových 5 let určitě..kostra je v pořádku,jen na povrchu je popraskané, teda jen na bočnicích, posedlí je netknuté..

22.7.2008 11:10
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Takových 5 let určitě..kostra je v pořádku,jen na povrchu je popraskané, teda jen na bočnicích, posedlí je netknuté..

A nešlo by nějak repasovat? Třeba by to nestálo takovej kotel...

22.7.2008 11:21
pokita

XXX.XXX.146.44

haisovad napsal(a):

Já našla mezi syntetickými akorát Norton a Wintec, Norton je o dost levnější, koukam jen po westernových. Tak nevim...Chci to pouze na rekreační ježdění, ale mam mladou kobylku...

22.7.2008 11:25
rocky

XXX.XXX.0.1

pokita napsal(a):
Já našla mezi syntetickými akorát Norton a Wintec, Norton je o dost levnější, koukam jen po westernových. Tak nevim...Chci to pouze na rekreační ježdění, ale mam mladou kobylku...

Mě se na tý syntetice líbí že je lehounké pro poníky a cenově velmi dostupné . Slyšela jsem že Wintec vydrží déle než Norton, ale co je na tom pravdy to nevím..

22.7.2008 11:34
pokita

XXX.XXX.146.44

rocky napsal(a):
Mě se na tý syntetice líbí že je lehounké pro poníky a cenově velmi dostupné . Slyšela jsem že Wintec vydrží déle než Norton, ale co je na tom pravdy to nevím..

proto ho chci také, já vážim +-50 ( a to sem teď v šestym měsíci) a kdybych k tomu ještě přidala kvalitní kožené sedlo (stejně na něj nejsou peníze) tak chudák kobylka...

22.7.2008 11:35
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):

Jsou vydřeny a popraskaný celý bočnice..to nevím zda by šlo nějak repasovat, ale hlavně já ho musím dát pryč jelikož se v tom ty moje dlouhonohý žirafy neposkládaj..

22.7.2008 11:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Mrkni do westernového bazárku, pošoupla jsem ti ho..je tam v nabídce westernový northon za 4,500Kč...

22.7.2008 11:42
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Jsou vydřeny a popraskaný celý bočnice..to nevím zda by šlo nějak repasovat, ale hlavně já ho musím dát pryč jelikož se v tom ty moje dlouhonohý žirafy neposkládaj..

Ten westernovej Norton me prijde vpohode, bude urco lehounky. Tak bych byt tebou do neho sla

22.7.2008 12:01
pokita

XXX.XXX.146.44

klawdie napsal(a):
Mrkni do westernového bazárku, pošoupla jsem ti ho..je tam v nabídce westernový northon za 4,500Kč...

díky, už sem poslala mail

22.7.2008 12:12
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Ten westernovej Norton me prijde vpohode, bude urco lehounky. Tak bych byt tebou do neho sla

Na mě dojem neudělal

Přidejte reakci

Přidat smajlík