Půjdete se podívat? A co se vám loni líbilo či nelíbilo? http://www.albertovec.cz/article.php?id=50
eowyn
napsal(a):
já jedu ted v sobotu do Mostu nejedeš taky? jinak bych se tam chtěla jet podívat ještě jsem tam zatim nebyla..
no, určitě stojí za to se tam mrknout.Areál se za poslední dva roky změnil k nepoznání. Už se tam docela těším, konečně uvidím jezdecký den z pohledu diváka a nebudu lítat celý den jak hadr na holi
.
kokinka
napsal(a):
no, určitě stojí za to se tam mrknout.Areál se za poslední dva roky změnil k nepoznání. Už se tam docela těším, konečně uvidím jezdecký den z pohledu diváka a nebudu lítat celý den jak hadr na holi
.
podivat jak se to vezme. my pojedem dostih poníků a na ostatní se mrknem..
kokinka
napsal(a):
Tak na ten jsem zvědavá, zatím mi loni i předloni utekl.Nj, služba
jenom doufám že se dostih bude odvíjet zpočátku klidně a všichni neletí start - cíl.. to bych pohořela, stalonek běží líp zadržený a posledních sto metrů letí. tak je to pro něj lepší.. teda aspon na tréninku s jeho stáovou kámoškou jsem to zpozorovala, dycky má ladyna tak jednu dvě délky náskok, když je s ostatními konmi tak tři, ale v zadržení půl až jen hlavu.
stalonek
napsal(a):
jenom doufám že se dostih bude odvíjet zpočátku klidně a všichni neletí start - cíl.. to bych pohořela, stalonek běží líp zadržený a posledních sto metrů letí. tak je to pro něj lepší.. teda aspon na tréninku s jeho stáovou kámoškou jsem to zpozorovala, dycky má ladyna tak jednu dvě délky náskok, když je s ostatními konmi tak tři, ale v zadržení půl až jen hlavu.
Tak já taky zvažuju že pojedu juknout - určitě bych ráda viděla změny areálu od loňka i pestrej program, ale ty houfy lidí nacpanejch všude, mě trochu odrazují. Nemám je rád
Jinak Stalonku dostih poníků je spíš jen taková vsuvka na pobavení - každej rok se jelo jenom kolem tribun na dlouhý stěně závodiště, aby se lidi pobavili, takže nebyla jiná možnost než letět stylem start-cíl. Tipuju že ani letos to nebude jiný.
Krom toho mi ani nikdy nebyla moc jasná pitomost vodění ponclů na kroužku před odstartováním - taky tam hrálo roli jak moc byl vodič duchapřítomný a pustil a kde se zrovna kterej poncl nacházel.
Jednou se tak jednomu hochovi od nás přihodilo, že při odstartování byl zrovna po kruhu zády ke směru závodu a kůň jak vyrazil a vodič ho nestihnul otočit správným směrem, letěl několik metrů na opačnou stranu, než mu došlo která bije
Jestli tam jedete prvně tak od toho vážně radši nečekejte velký věci, je to tam zařazeno zejména kvůli pobavení diváků, to že si děcka s ponclama chtějí také pořádně zazávodit je spíš druhořadý....
A nějaký ocenění pak stejně nakonec dostanou všici
kokinka
napsal(a):
Půjdete se podívat? A co se vám loni líbilo či nelíbilo? http://www.albertovec.cz/article.php?id=50
My se tam chystáme. Budeme tam vystupovat s koníkem. Lasování a džigitovku. Už se moc těšíme.
jenee
napsal(a):
My se tam chystáme. Budeme tam vystupovat s koníkem. Lasování a džigitovku. Už se moc těšíme.
My taky jedem. Vezem tam i koníka do stch tak snad nám to vyjde, běží až poslední dostih. A co myslíte, bude tam oněch slibovaných 30°C?Na fotečce toť my. Předloni 3. a,loni zadrženi
jenee
napsal(a):
pro ijik: moc držíme palečky ať si doběhnete pro nějakou cenu
mám nějaké fotky: ale fotil je tatka. já měla s koněm plné ruce práce..
dostih pony:: ted budou fotky z pony dostihu
stalonek
napsal(a):
mám nějaké fotky: ale fotil je tatka. já měla s koněm plné ruce práce..
dostih pony:: ted budou fotky z pony dostihu
a to jsem já a stalonek
stalonek
napsal(a):
a to jsem já a stalonek
další foto je z cílové roviny
stalonek
napsal(a):
další foto je z cílové roviny
a vítězka snad vůbec nebyla pony!
stalonek
napsal(a):
a vítězka snad vůbec nebyla pony!
mela pres 150 v kvh určitě..
stalonek
napsal(a):
dekorovani
a takovy sud vedle stalona.. nj on ma sice do hubeneho daleko ale na toho simlika nema
stalonek
napsal(a):
a takovy sud vedle stalona.. nj on ma sice do hubeneho daleko ale na toho simlika nema
lady annet tam do programu zapsali jako leady a lenku to hodně sralo..
stalonek
napsal(a):
lady annet tam do programu zapsali jako leady a lenku to hodně sralo..
ach ta kvalita...
stalonek
napsal(a):
ach ta kvalita...
westernova ukazka a ukazka duvery
stalonek
napsal(a):
o5
a 23 letý hucul Filip skáče přes svého 15 tiletého čt kamaráda..na volné lonži
stalonek
napsal(a):
a 23 letý hucul Filip skáče přes svého 15 tiletého čt kamaráda..na volné lonži
kuniiiiik nebo horská koza??
stalonek
napsal(a):
zatím všeeee.. dneska už se mi nějak nechce
nj ze vas tak mam rada ta jeste plňásci
tauria
napsal(a):
no já tam málem dostala infakt z adrenalinu, fandili jsme jak draci Marku Stromskému, byl skvělý
i foti jsme zapomněli
JJJ, Marek byl super.Měl letos štěstíčko, aby ne, na domácí půdě
. Letos jsem se konečně dostala pod Borčák a jen jsem zírala,jak koně padí z toho nehorázného sešupu...mazec
.
A konečně jsem viděla dostih poníků, zatím jsem ho ani jeden rok nestihla. Děcka byla úžasná.Jen v dostihu velkých poníků mi bylo líto toho posledního "bobíka" vzadu, poníček mi přišel na hranici těch 130 cm a proti těm dvěma prvním neměl šanci,ti už mi připadali jako malí volbluti.
Program byl bezva, klasika jako drezurní ukázka či skoková čtverylka nezklamaly a westernoví jezdci z Trojanovic myslím taky měli velký úspěch
Krásný den, vydařil se,jen ta spálená ramena...auau
kokinka
napsal(a):
JJJ, Marek byl super.Měl letos štěstíčko, aby ne, na domácí půdě
. Letos jsem se konečně dostala pod Borčák a jen jsem zírala,jak koně padí z toho nehorázného sešupu...mazec
.
A konečně jsem viděla dostih poníků, zatím jsem ho ani jeden rok nestihla. Děcka byla úžasná.Jen v dostihu velkých poníků mi bylo líto toho posledního "bobíka" vzadu, poníček mi přišel na hranici těch 130 cm a proti těm dvěma prvním neměl šanci,ti už mi připadali jako malí volbluti.
Program byl bezva, klasika jako drezurní ukázka či skoková čtverylka nezklamaly a westernoví jezdci z Trojanovic myslím taky měli velký úspěch
Krásný den, vydařil se,jen ta spálená ramena...auau
Jo jo Markovi se dařilo, ale málem jsme ho porazili v posledním dostihu. Jupí! všem, kdo nám fandili děkujem, myslím že žokej byl unavenější než samotný koníček. Ani zastavit nemohl.
Holt domácí opravdu perlili.
Akorát to počasí a lidi, to byla hrůza. Plno všude a červená zádíčka mám taky. Navíc mi ten můj drobeček hupsl na nohu tak nějak pajdám. Nejúžasnější bylo ale to stádo to byla paráda viděla jsem teda jen jak je ženou tou úzkou uličkou kolem padocku ale nádhera, to fakt stálo za to. Taky se mi líbili drezuráci, ten úplně rvní kůň co cedl uvítací výbor a viděla jsem ještě z dálky džigitovku tak to bylo taky good. Tak sem všeci dávejte odkazy nebo fotečky. Já bohužel nemám skoro nic nejdřív jsme is foťák zapomněla v autě a pak fotila kamarádka až ten poslední dostih. Jinak pro toho modře laděného poníka - zaujal mě hned jak jste šli do dráhy a ti co vyhráli to byli opravdu plňasi křížení s poníkama. A na fotečce náš koník po dostihu, kdyby jste ho měl někdo vyfoceného dejte mi prosím vědět na mailík, jo. Díkymail: notakco@centrum.cz
ijik
napsal(a):
Jo jo Markovi se dařilo, ale málem jsme ho porazili v posledním dostihu. Jupí! všem, kdo nám fandili děkujem, myslím že žokej byl unavenější než samotný koníček. Ani zastavit nemohl.
Holt domácí opravdu perlili.
Akorát to počasí a lidi, to byla hrůza. Plno všude a červená zádíčka mám taky. Navíc mi ten můj drobeček hupsl na nohu tak nějak pajdám. Nejúžasnější bylo ale to stádo to byla paráda viděla jsem teda jen jak je ženou tou úzkou uličkou kolem padocku ale nádhera, to fakt stálo za to. Taky se mi líbili drezuráci, ten úplně rvní kůň co cedl uvítací výbor a viděla jsem ještě z dálky džigitovku tak to bylo taky good. Tak sem všeci dávejte odkazy nebo fotečky. Já bohužel nemám skoro nic nejdřív jsme is foťák zapomněla v autě a pak fotila kamarádka až ten poslední dostih. Jinak pro toho modře laděného poníka - zaujal mě hned jak jste šli do dráhy a ti co vyhráli to byli opravdu plňasi křížení s poníkama. A na fotečce náš koník po dostihu, kdyby jste ho měl někdo vyfoceného dejte mi prosím vědět na mailík, jo. Díkymail: notakco@centrum.cz
Ahojte všichni, chystám nějaké video z dostihů a džigitovky a taky volného stáda, ale bude to nejdříve zítra. Dám tady pak odkaz. Video nebude moc kvalitní, spousta lidí a velká tlačenice no a s kočárkem si těžko člověk sežene dobrého fleka. Tak zatím. Jinak bylo moc fajn.
jenee
napsal(a):
Ahojte všichni, chystám nějaké video z dostihů a džigitovky a taky volného stáda, ale bude to nejdříve zítra. Dám tady pak odkaz. Video nebude moc kvalitní, spousta lidí a velká tlačenice no a s kočárkem si těžko člověk sežene dobrého fleka. Tak zatím. Jinak bylo moc fajn.
těšíme se.
Koukněte na tyhle adresy co jsem našla na webu:
http://jirik957.rajce.idnes.cz /8_dostih/#album (tyhle obrázky jsou nádherný) a další:
http://bopsik.rajce.idnes.cz /Dostihy_Albertovec_28.7.2008/#album . Snad se na mě nebudou zlobit. mezera vždy za cz
ijik
napsal(a):
těšíme se.
http://jirik957.rajce.idnes.cz /8_dostih/#album (tyhle obrázky jsou nádherný) a další:
http://bopsik.rajce.idnes.cz /Dostihy_Albertovec_28.7.2008/#album . Snad se na mě nebudou zlobit. mezera vždy za cz
Ahoj lidičky... já jela dostih poníků ohužel ani na jedný fotce nejsem... byla jsem s velkýma poníkama a dojeli jsme poslední.. páč Jessi je parkurák a ne drezurák
ijik
napsal(a):
těšíme se.
Přidávám odkaz na video a něco málo fotek.
http://www.ranchnazarach.estranky.cz/ stranka/novinky (1 mezera)
jezabel
napsal(a):
Ahoj lidičky... já jela dostih poníků ohužel ani na jedný fotce nejsem... byla jsem s velkýma poníkama a dojeli jsme poslední.. páč Jessi je parkurák a ne drezurák