Tak dávejte fotečky, jsem zvědavá na vaše koníky :)
A tady přidávám to naše zlobidlo Damiána - hucul křížený s ČT
margie
napsal(a):
skáčeme :) - VT na Pašůvce
margie
napsal(a):
A klušeme :)
sany
napsal(a):
jojo bydlím v Havířově...koník je u prarodičů v Domaslavicích
Tak já se přidám se svým bývalým koníkem.. Vasilek, huculxwelsxČSP
tady v ZL-1.místo.
Pro lidi kteří ho znají je to šampion a závodech mu neřekl nikdo jinak než šampion.
Šampion proto protože měří v KVH 135cm a skáče L s velkými koňmi.
nicolll
napsal(a):
Tak já se přidám se svým bývalým koníkem.. Vasilek, huculxwelsxČSP
tady v ZL-1.místo.
Pro lidi kteří ho znají je to šampion a závodech mu neřekl nikdo jinak než šampion.
Šampion proto protože měří v KVH 135cm a skáče L s velkými koňmi.
další
nicolll
napsal(a):
bedna skákal ji poprvé a šel na to jako profík. profily neřeší. Je to nej učitel pro děti. Se zkušenějšima dětma chodil Zl na volné otěži.
nicolll
napsal(a):
bedna skákal ji poprvé a šel na to jako profík. profily neřeší. Je to nej učitel pro děti. Se zkušenějšima dětma chodil Zl na volné otěži.
a tady poslední u vyhlášení. Tentokrát Z-2.místo
foto od Katky Kollárové
margie
napsal(a):
Jé tak to můžeme dát někdy sraz a pokecat :) Do Domaslavic jsem chodila chvilku na ranč Newport, ale měla jsem tam blbé spoje, takže z toho sešlo.. Nemáš icq? :)
jj :)..icq je 271213978 ...a toto je Otar
margie
napsal(a):
Jé tak to můžeme dát někdy sraz a pokecat :) Do Domaslavic jsem chodila chvilku na ranč Newport, ale měla jsem tam blbé spoje, takže z toho sešlo.. Nemáš icq? :)
Děkujem ale Damiánek je taky krásný. můžu se zeptat kolik měří když se s ČT.
Vasilkův nástupce je ČT hřebeček, který má zatím rok, ale zdá se že bude dobrý skokan taky má být po kom:)
Tady nástupce
nicolll
napsal(a):
co je Otárek zač??Je krásný
je to 7mi letý hucul, valach, kterého máme asi 2 měsíce a je přivezený z Opavy..ma oboustranný původ tuším, ale teď přesně nevím...ale je šílený..nejvíc když nám vždycky oblíže celé auto
margie
napsal(a):
Damiánek má 143 cm v KVH :)
Jéé už ho vidím jak líže autoto mě pobavilo se budu smát ještě zítra.:)Je fakt úžasnej
Já strakatýho čistokrevnýho huculka ještě newiděla. O huculy se nijak nezajímám ale v téhle barvě ho vidím poprvé. Kamarádna má 2 čistokrevné huculky. Je to mamka se synem a jsou skoro stejní jen syn je přerostlej
margie
napsal(a):
Tak já se taky přidám.
Koník Boban - hucul s arabem, má tak 155cm a je to fantastickej koník, hlavnmě velká nenarušitlená osobnost.
berusenka
napsal(a):
Tak já se taky přidám.
Koník Boban - hucul s arabem, má tak 155cm a je to fantastickej koník, hlavnmě velká nenarušitlená osobnost.
Tak a ještě jednu z pohybu.
berusenka
napsal(a):
Tak a ještě jednu z pohybu.
Tak to byla ze skoku, tak teďka ještě podlesní s pohybu
margie
napsal(a):
krásnej
hmm všichni koníci sou nádherní..tak přidam eště nějaké fotečky...a jako původně jsem taky nevěděla že huculi můžou být strakatí..ale tak když to má v papírech
sany
napsal(a):
hmm všichni koníci sou nádherní..tak přidam eště nějaké fotečky...a jako původně jsem taky nevěděla že huculi můžou být strakatí..ale tak když to má v papírech
margie
napsal(a):
Tak ještě přidám fotečky :)
Krasavec z profilu :)
margie
napsal(a):
Tak ještě přidám fotečky :)
Krasavec z profilu :)
V zápřahu...dřevo to nám jde, ale jak je zapřažený do vozíku, to jsme všichni mrtví a vyklopení :D
margie
napsal(a):
V zápřahu...dřevo to nám jde, ale jak je zapřažený do vozíku, to jsme všichni mrtví a vyklopení :D
Tady vypadáme krásně - aneb před účastní na svatbě se svým kamarádem Margisem (A1/1) :)
margie
napsal(a):
Tady vypadáme krásně - aneb před účastní na svatbě se svým kamarádem Margisem (A1/1) :)
trénink podomácku
margie
napsal(a):
trénink podomácku
Máma arabohuculka,otec Hafling.
Valášek Buffy.
jaruska
napsal(a):
Máma arabohuculka,otec Hafling.
Valášek Buffy.
take pridame jednu fotecku huculak krizeny s appaloskou mame ho mesic od kolína
margie
napsal(a):
my máme huculka kříženého s arabem
margie
napsal(a):
krasavec
My máme huculku kříženou s fjordem (fjordhuculku) - fotka loňská
ponclina
napsal(a):
My máme huculku kříženou s fjordem (fjordhuculku) - fotka loňská
..................
nicolll
napsal(a):
Jéé už ho vidím jak líže autoto mě pobavilo se budu smát ještě zítra.:)Je fakt úžasnej
Já strakatýho čistokrevnýho huculka ještě newiděla. O huculy se nijak nezajímám ale v téhle barvě ho vidím poprvé. Kamarádna má 2 čistokrevné huculky. Je to mamka se synem a jsou skoro stejní jen syn je přerostlej
Na Ranchi M ve Vernířovicích je chov strakatých huculů Mají jich tam fakt hodně krasavců
margie
napsal(a):
My máme ve stájce koně jménem Sedrik a je to Hucul křížený z arábkem...
zandulasimula
napsal(a):
my taky máme ve stáji-kobylu kříženou huculxČT
jahudka
napsal(a):
my taky máme ve stáji-kobylu kříženou huculxČT
My se sem taky vecpem..mám haflinga x A1/1..
zandulasimula
napsal(a):
..paintem =) Chilli Spice, 7. měsíců
monahore
napsal(a):
já mám huculíka s hafligem, moc hodnej a vynalézavej koník
monahore
napsal(a):
juuuu to je krásný!!!! flekatý koně miluju a ještě když to má huculksou krev, ten musí být bezva!
já mám hucula s... asi s oslem, mulou či nějakým poníkem :) těžko říct :)
nikootin
napsal(a):
juuuu to je krásný!!!! flekatý koně miluju a ještě když to má huculksou krev, ten musí být bezva!
já mám hucula s... asi s oslem, mulou či nějakým poníkem :) těžko říct :)
ještě jedna :)
nikootin
napsal(a):
ještě jedna :)
sakra to je uplně jiný kun :) a přitom tam je rozdíl jen 3 mesíců :)
nikootin
napsal(a):
sakra to je uplně jiný kun :) a přitom tam je rozdíl jen 3 mesíců :)
Taky nevím,s čím je Lora křížená,původní majitel mi tvrdil,že je to hucul s plňaskou,ale to mu nežeru,spíš mi přijde s fjordem.
margie
napsal(a):
Jej tak to já mám pěkný mix ale ten hucul tam taky je. Maminka huculka x WPB, otec zřejmě A1/1 x Paint a toto je výsledek - moje Sheila, zatím 138 KVH v listopadu bude dvouletá.
nikootin
napsal(a):
juuu tak to je parádní!!! ja sem si říkala proč sem někdo dává achaltekince ;)
Ona má ostříhanou hřívu a zrovna na té fotce vypadá dobře, taky ze sebe umí udělat osla.
margie
napsal(a):
Dneska jedu za koníkama, tak nafotím Damiška a večer přidám nějaké nové fotky
A můj druhý v sobě bude mít taky jistě hucula a asi nějakého poníka, v průkaze má ještě napsáno Jezdecký pony.
thesis
napsal(a):
A můj druhý v sobě bude mít taky jistě hucula a asi nějakého poníka, v průkaze má ještě napsáno Jezdecký pony.
A pro porovnání výšky 125 a 138
margie
napsal(a):
Dneska jedu za koníkama, tak nafotím Damiška a večer přidám nějaké nové fotky
Damiš poprvé
margie
napsal(a):
Mám hucula kříženýho s A 1/1
evka
napsal(a):
mamka huculka, otec hafloušeeeeek!!!
stalonek
napsal(a):
mamka huculka, otec hafloušeeeeek!!!
a ve stádě na porovnání
stalonek
napsal(a):
a ve stádě na porovnání
a tohle je fotka z archivu jeho bývalé majitelky. že je k nepoznání?? úplně jiný. dohaduju se že to může být fotka když byl ještě mlaďoch
jajaa
napsal(a):
pro margie(Baruš): Můžu se zeptat odkud Damiána máš? Možná jsem ho znala...tak by mě to zajímalo, dyžtak se ozvi na mail, jestli nechceš tady
Ahoj, Damiš není můj, je mojí kamarádky Předtím ho měla nějaká Vlaďka, přijmení fakt nevím, ani kdybys ho ze mě mlátila
Ale můžu se ti zeptat, tedka se vdala a bydlí tam kousek od nás. No každopádně se k Damiánovi nechovala asi nejlíp, když k nám přišel, byl hodně agresivní a na všechny bezdůvodně útočil
Ale ted už je v pohodičce, sice k cizím je vždy trochu nedůvěřivý a rád si pozlobí, ale jinak je to zlatíčko
margie
napsal(a):
Ahoj, Damiš není můj, je mojí kamarádky Předtím ho měla nějaká Vlaďka, přijmení fakt nevím, ani kdybys ho ze mě mlátila
Ale můžu se ti zeptat, tedka se vdala a bydlí tam kousek od nás. No každopádně se k Damiánovi nechovala asi nejlíp, když k nám přišel, byl hodně agresivní a na všechny bezdůvodně útočil
Ale ted už je v pohodičce, sice k cizím je vždy trochu nedůvěřivý a rád si pozlobí, ale jinak je to zlatíčko
Ahojda tak já se k vám přidám :-) mám hoculofjordku :-) je to takovej mazel je jí 20 let..a má toho hodně za sebou..mám jí už na dožití
margie
napsal(a):
Jo tak to bude určitě on. No nebudu to tady rozepisovat, Vlaďku jsem znala a na Damiánovi jsem semtam jezdila, byl moc šikovný, jenom měl svojí hlavu, no huculák se nezapřel.
Klidně dej kámošce na mě kontakt (jana.zap@seznam.cz)
Damián byl, co jsem o něm slyšela naposled, ústajený v dost blbém prostředí, agresivní býval i předtím (ale právě na Vlaďku...), tak nevím no, hlavně, že teď se má dobře
evka
napsal(a):
For evka (Bady) jo to já taky .......
jajaa
napsal(a):
Jo tak to bude určitě on. No nebudu to tady rozepisovat, Vlaďku jsem znala a na Damiánovi jsem semtam jezdila, byl moc šikovný, jenom měl svojí hlavu, no huculák se nezapřel.
Klidně dej kámošce na mě kontakt (jana.zap@seznam.cz)
Damián byl, co jsem o něm slyšela naposled, ústajený v dost blbém prostředí, agresivní býval i předtím (ale právě na Vlaďku...), tak nevím no, hlavně, že teď se má dobře
Jo Damišek je šikovný Kámoška nemá net, takže tvůj mail jí bude asi na dvě věci
ale jestli chceš , tak tady je můj mail ( Goralkova@seznam.cz) a můžem pokecat. ;) Jinak Vlaďka je pěkná kravka, když Damiše prodala, tak se s kámoškou domluvila, že ji bude doučovat v ježdění.. no už se k nám vtírala asi 3 roky, kámoška už dávno uměla pořádně jezdit a Vlaďěna si tam vždy zašla zadarmo pojezdit a když se mělo pracovat, měla vždycky něco moooc důležitého
No a taky ta pipina chodila jezdit, když byla těhotná ( měla rizikové těhotenství a nesměla jezdit ani na kole.. Tak jako řekni, jestli nemá v hlavě vyhrabáno...) Teďkom si koupila poncla Justina od Markéty z Doubravy - Jezdecký klub EQUITTANA ( jestli znáš, ale už myslím nefakčí, Markéta prodala všechny koně a odjela do Prahy ) no a praktikuje na něm podobné věci jako na Damiánovi
memmory
napsal(a):
For evka (Bady) jo to já taky .......
For memmory: Zdravíme kolegu! A jakej je? Bady je docela tvrdohlavej (po mamince), a běhavej (po tatínkovi). Občas říkám, že je to kůň pro inteligentní lidi, protože občas je potřeba ho o něčem přesvědčit. Jinak má cca 145 KVH.
margie
napsal(a):
Jo Damišek je šikovný Kámoška nemá net, takže tvůj mail jí bude asi na dvě věci
ale jestli chceš , tak tady je můj mail ( Goralkova@seznam.cz) a můžem pokecat. ;) Jinak Vlaďka je pěkná kravka, když Damiše prodala, tak se s kámoškou domluvila, že ji bude doučovat v ježdění.. no už se k nám vtírala asi 3 roky, kámoška už dávno uměla pořádně jezdit a Vlaďěna si tam vždy zašla zadarmo pojezdit a když se mělo pracovat, měla vždycky něco moooc důležitého
No a taky ta pipina chodila jezdit, když byla těhotná ( měla rizikové těhotenství a nesměla jezdit ani na kole.. Tak jako řekni, jestli nemá v hlavě vyhrabáno...) Teďkom si koupila poncla Justina od Markéty z Doubravy - Jezdecký klub EQUITTANA ( jestli znáš, ale už myslím nefakčí, Markéta prodala všechny koně a odjela do Prahy ) no a praktikuje na něm podobné věci jako na Damiánovi
Ahojky,také se přidávám mám roční kobylku Huculoarabku.Jmenuje se Aranka.
evka
napsal(a):
For memmory: Zdravíme kolegu! A jakej je? Bady je docela tvrdohlavej (po mamince), a běhavej (po tatínkovi). Občas říkám, že je to kůň pro inteligentní lidi, protože občas je potřeba ho o něčem přesvědčit. Jinak má cca 145 KVH.
evka : No jo tak nějak jak říkám já inteligentní tupeček
Vždycky jsem si myslela jakej to je blboň a přitom mi ukázal svoji pravou tvář jako pěkně mazaného vyčůraného a vypočítavého koníka
No a i v ježdění dokáže po huculovi běžet stejným tempem dlouhé kilometry ale taky když zabere tak ostatní koulí očima jako kde se to v něm bere ...........
No mi jsme o dost menší bohužel do skoro 18 měsíců byl týraný hlavně hlady a proto se jeho vývoj zasekl na " pouze " témeř 130 KHV
Jinak teď je to strašnej mazlík .........
memmory
napsal(a):
evka : No jo tak nějak jak říkám já inteligentní tupeček
Vždycky jsem si myslela jakej to je blboň a přitom mi ukázal svoji pravou tvář jako pěkně mazaného vyčůraného a vypočítavého koníka
No a i v ježdění dokáže po huculovi běžet stejným tempem dlouhé kilometry ale taky když zabere tak ostatní koulí očima jako kde se to v něm bere ...........
No mi jsme o dost menší bohužel do skoro 18 měsíců byl týraný hlavně hlady a proto se jeho vývoj zasekl na " pouze " témeř 130 KHV
Jinak teď je to strašnej mazlík .........
Pár fotek Luise najdeš na http://memmory.rajce.idnes.cz/Luis/