Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2008 22:19
luda

XXX.XXX.88.41

Ahojky,...

Smíšek,nemáš za co,,jsem moc ráda,že jsem tam byla,za to děkuji Markétě,,,že me vzala sebou.Bylo to super

Zvířátková:Jjj deka nje dobrá,ale já jsem teď bez sedla,nesedí nám a zase to není ono,,,Já jsem si na deku pod tou dekou udělala poutka,aby mě ta deka nesjížděla.Já teď nějak nestíhám,práce kolem koní,atd...prostě fofr

tak nějaké foto ze závodu

24.7.2008 22:21
luda

XXX.XXX.88.41

luda napsal(a):
Ahojky,...

Smíšek,nemáš za co,,jsem moc ráda,že jsem tam byla,za to děkuji Markétě,,,že me vzala sebou.Bylo to super

Zvířátková:Jjj deka nje dobrá,ale já jsem teď bez sedla,nesedí nám a zase to není ono,,,Já jsem si na deku pod tou dekou udělala poutka,aby mě ta deka nesjížděla.Já teď nějak nestíhám,práce kolem koní,atd...prostě fofr

už se těším na další závody...
Držím palce už teď...

24.7.2008 22:54
strelish

XXX.XXX.84.2

luda napsal(a):

už se těším na další závody...
Držím palce už teď...

Tak co, už máte zjištěno březí? My jo.

zvířátková

25.7.2008 12:40
zvířátková

XXX.XXX.210.76

strelish napsal(a):
Tak co, už máte zjištěno březí? My jo.

Luda: Aha, tak to jo, no každopádně jsi na to šla od lesa. To je dobrý nápad, akorát já bych tu dečku chtěla používat i bez toho "sedla", proto bych jí nerada přizpůsobovala, ale mrkám furt po jiné, tak pak by se vidělo. Je fakt, že jinak bez problémů, klouzat to nebude, pokud nepojede ta spodní deka. Jenom mám blbý pocit z toho nylonového pobřišníku. Budu muset nějaký návlek vymyslet a spíchnout.

27.7.2008 22:36
strelish

XXX.XXX.84.2

luda napsal(a):
Ahojky,...

Dnešní venčení na louce - ruce mám vytahané jak opice ... i když to asi taky na první pohled nevypadá

27.7.2008 22:37
strelish

XXX.XXX.84.2

strelish napsal(a):
Dnešní venčení na louce - ruce mám vytahané jak opice ... i když to asi taky na první pohled nevypadá

27.7.2008 22:43
strelish

XXX.XXX.84.2

strelish napsal(a):

Fauna opravdu luxusne zkresluje

zvířátková

28.7.2008 12:22
zvířátková

XXX.XXX.210.76

strelish napsal(a):
Fauna opravdu luxusne zkresluje

Super fotky Strelish Koukám, že má Andy asi taky letní ježkový sestřih, ne? Moc vám to sekne.

Jo Ludi, koupila jsem si už novou dečku, dneska poměřím a večer přišívám poutka. Fakt klobouk dolů, taková pitomina a mě by to vážně nenapadlo.

28.7.2008 12:26
strelish

XXX.XXX.142.166

zvířátková napsal(a):
Super fotky Strelish Koukám, že má Andy asi taky letní ježkový sestřih, ne? Moc vám to sekne.

Jo Ludi, koupila jsem si už novou dečku, dneska poměřím a večer přišívám poutka. Fakt klobouk dolů, taková pitomina a mě by to vážně nenapadlo.

On má ten "letní" sestřih v různých variacích už od loňské zimy, ale jako je to lepší než hříva

Fotky budou super až to nebude boj jestli běžet nebo neběžet, hajzlík byl včera nějaký při chuti...až moc

zvířátková

28.7.2008 12:31
zvířátková

XXX.XXX.210.76

strelish napsal(a):
On má ten "letní" sestřih v různých variacích už od loňské zimy, ale jako je to lepší než hříva

Fotky budou super až to nebude boj jestli běžet nebo neběžet, hajzlík byl včera nějaký při chuti...až moc

Aha, tak to jo. No mě se ten sestřih taky líbí, hezky jim vynikne krčík. Ale u nás je to nucené. Asi bych chtěla vypěstovat nějakou extra dlouhou. Ale u Čika nemožné, jde to akorát přes zimu a jaro. Pak si to vydře, tak ty zuby zastříhnu a je to.

No, jestli je jako Čiko, tak jako dělá, že je línej, že radši krokem, ale jakmile už popoběhne, tak už by radši ani nebrzdil a hodil si pěkného sprintíka. To člověk cití v každém kroku, že se snaží znova naklusat, hodí tam nějaký krůček, při pobídce, aby přidal by hned běžel.

28.7.2008 12:40
strelish

XXX.XXX.142.166

zvířátková napsal(a):
Aha, tak to jo. No mě se ten sestřih taky líbí, hezky jim vynikne krčík. Ale u nás je to nucené. Asi bych chtěla vypěstovat nějakou extra dlouhou. Ale u Čika nemožné, jde to akorát přes zimu a jaro. Pak si to vydře, tak ty zuby zastříhnu a je to.

No, jestli je jako Čiko, tak jako dělá, že je línej, že radši krokem, ale jakmile už popoběhne, tak už by radši ani nebrzdil a hodil si pěkného sprintíka. To člověk cití v každém kroku, že se snaží znova naklusat, hodí tam nějaký krůček, při pobídce, aby přidal by hned běžel.

No on včera byl celou dobu jak na sudu se střelným prachem. On ani v kroku právě nedělá, že je línej, chodí krokem rychlejš než to naše větší osazenstvo. Heh, já ani kolikrát nesmím přitisknout nohy, protože startuje...akorát se pak blbě drží těma nohama

zvířátková

28.7.2008 12:48
zvířátková

XXX.XXX.210.76

strelish napsal(a):
No on včera byl celou dobu jak na sudu se střelným prachem. On ani v kroku právě nedělá, že je línej, chodí krokem rychlejš než to naše větší osazenstvo. Heh, já ani kolikrát nesmím přitisknout nohy, protože startuje...akorát se pak blbě drží těma nohama

Jé, to je pěkný přirovnání . No to je fakt, že Čiko chodí taky svižněji než velkej, jenže zase čučí kde co roste, kde by co očuchal a označkoval, kde by šel už po dvacáté na záchod. To je jediná jeho neřest, pak právě zdržuje. Ale jako když ho chci rozklusat přes silnici, tak dělá jako že ho otravuju, že jo teda no, ale jenom pár skoků a pak už to dojdu. Ale jakmile se trošku rozcválá, tak by chtěl furt a furt dál. To jo, člověk si neuvědomuje, jak málo jim stačí, já zase nesmím sáhnout na hřívu, se jí vždycky přidržuju, no a jakmile ho chci třeba pohladit, prostě někde kolem, tak už si myslí, že jako pádíme .

28.7.2008 22:10
strelish

XXX.XXX.84.2

zvířátková napsal(a):
Jé, to je pěkný přirovnání . No to je fakt, že Čiko chodí taky svižněji než velkej, jenže zase čučí kde co roste, kde by co očuchal a označkoval, kde by šel už po dvacáté na záchod. To je jediná jeho neřest, pak právě zdržuje. Ale jako když ho chci rozklusat přes silnici, tak dělá jako že ho otravuju, že jo teda no, ale jenom pár skoků a pak už to dojdu. Ale jakmile se trošku rozcválá, tak by chtěl furt a furt dál. To jo, člověk si neuvědomuje, jak málo jim stačí, já zase nesmím sáhnout na hřívu, se jí vždycky přidržuju, no a jakmile ho chci třeba pohladit, prostě někde kolem, tak už si myslí, že jako pádíme .

Tak to Andoš je docela vycepovaný, že uždibovat se za jízdy nic nesmí, ani když se stojí, tak se o to ani moc nepokouší. Hřívy se naštěstí přidržovat nepotřebuju - ono ani není čeho

zvířátková

30.7.2008 19:40
zvířátková

XXX.XXX.42.14

strelish napsal(a):
Tak to Andoš je docela vycepovaný, že uždibovat se za jízdy nic nesmí, ani když se stojí, tak se o to ani moc nepokouší. Hřívy se naštěstí přidržovat nepotřebuju - ono ani není čeho

Nazdárek! Tak jak trávíte tahle vedra? My chodíme denně k vodě, je to paráda.

zvířátková

30.7.2008 19:41
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak jak trávíte tahle vedra? My chodíme denně k vodě, je to paráda.

zvířátková

30.7.2008 19:42
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

30.7.2008 19:42
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

30.7.2008 19:43
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj

31.7.2008 10:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

Ahoj holky,

tak Kati, jenom si chtěla vědět, jak to dopadlo, tak zatím se situace vyvinula tak, že v úterý poncla převezla na pastevní ustájko, kde měla dřív kobylu, než si to udělala doma, takže poncl je ve stádě s hucula a koňma a i nějakýma stejně starýma ročkama a prý ok, prý majitelka stáje jí ráno psala, že to přežil

No a doma má kobylu a její známá si k ní dala valacha, takže jsou spolu.

zvířátková

31.7.2008 10:17
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky,

tak Kati, jenom si chtěla vědět, jak to dopadlo, tak zatím se situace vyvinula tak, že v úterý poncla převezla na pastevní ustájko, kde měla dřív kobylu, než si to udělala doma, takže poncl je ve stádě s hucula a koňma a i nějakýma stejně starýma ročkama a prý ok, prý majitelka stáje jí ráno psala, že to přežil

No a doma má kobylu a její známá si k ní dala valacha, takže jsou spolu.

Takže si ho nakonec nechá, i když jinde?

sadzi saj

31.7.2008 10:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Takže si ho nakonec nechá, i když jinde?

No prozatím, že už ho nemohla mít doma ho dala tam s tím, že prý se nechá vykastrovat a uklidní se tam ve stádě a vzala si domů koně na ustájení od známé a pokud ho někdo koupí nebo vymění, tak ho prý prodá, zatím poslední info

31.7.2008 11:25
dominicca

XXX.XXX.76.54

luda napsal(a):
Ahojky,...

Muj Melduro - budouci plemenik ČSP

5.8.2008 11:37
luda

XXX.XXX.67.31

dominicca napsal(a):
Muj Melduro - budouci plemenik ČSP

Ahojky lidičky,tak máme nového poníka,,kamarádka (ze Žlunic,vedle v vesnice)co má Britu si koupila 4letého valáška....snad vám sem o něm napíše neco víc...

Brita a Monika

5.8.2008 11:47
luda

XXX.XXX.67.31

luda napsal(a):
Ahojky lidičky,tak máme nového poníka,,kamarádka (ze Žlunic,vedle v vesnice)co má Britu si koupila 4letého valáška....snad vám sem o něm napíše neco víc...

Brita a Monika

A nováček

5.8.2008 11:52
luda

XXX.XXX.67.31

luda napsal(a):
A nováček

a před odjezden do nového domova

zvířátková

5.8.2008 14:33
zvířátková

XXX.XXX.210.76

luda napsal(a):
a před odjezden do nového domova

Tak já už mám novou dečku, úspěšně jsem k tomu přidělala poutka a opravdu, Ludi, sedí a nehýbe se. Super nápad.

zvířátková

5.8.2008 14:33
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Tak já už mám novou dečku, úspěšně jsem k tomu přidělala poutka a opravdu, Ludi, sedí a nehýbe se. Super nápad.

5.8.2008 15:59
luda

XXX.XXX.85.140

zvířátková napsal(a):

Ahojky,tak to jsem ráda,že jsi stím spokolená.na to podbřišníku jsem si také dělala beránek,aby to neškrábalo,a nakonec jsem si to předělala na normální podbřišník.Tak vám držím palce ať se vám skvěle jezdí

5.8.2008 16:23
luda

XXX.XXX.85.140

luda napsal(a):
Ahojky,tak to jsem ráda,že jsi stím spokolená.na to podbřišníku jsem si také dělala beránek,aby to neškrábalo,a nakonec jsem si to předělala na normální podbřišník.Tak vám držím palce ať se vám skvěle jezdí

přidávám pár info o novém poníkaři.
Byl přivezen s pastvin,do 3 let tam byl.Pak byl obsednu a zaježděn a pak z duvodu nedostatku času prodáván.Je moc hodný a chytrý.
Jmenuje se Bark je to kříženec hucula a WPB.
Jsou mu 4 roky.
a další fotky PŘED ODJEZDEM DOMŮ

5.8.2008 16:31
luda

XXX.XXX.85.140

luda napsal(a):
přidávám pár info o novém poníkaři.
Byl přivezen s pastvin,do 3 let tam byl.Pak byl obsednu a zaježděn a pak z duvodu nedostatku času prodáván.Je moc hodný a chytrý.
Jmenuje se Bark je to kříženec hucula a WPB.
Jsou mu 4 roky.
a další fotky PŘED ODJEZDEM DOMŮ

zvířátková

5.8.2008 20:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

luda napsal(a):

Je to fešák, i vejška akorát, kolik má?

5.8.2008 20:58
microfon

XXX.XXX.182.1

luda napsal(a):
Ahojky,...

krásný koník!
tak já vám sem zase přidám fotky ze sobotního srandamače...
Monča při barrelech

5.8.2008 21:00
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
krásný koník!
tak já vám sem zase přidám fotky ze sobotního srandamače...
Monča při barrelech

Já s Mončou

5.8.2008 21:02
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
Já s Mončou

A z cesty na závody

5.8.2008 21:04
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A z cesty na závody

5.8.2008 21:04
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):

A já též ještě

5.8.2008 21:06
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A já též ještě

A Edoušek

5.8.2008 21:07
microfon

XXX.XXX.182.1

microfon napsal(a):
A Edoušek

A tady celý unešený z koníků u cizích ohrad...

5.8.2008 21:59
strelish

XXX.XXX.84.2

luda napsal(a):
Ahojky,...

olga visnakova

5.8.2008 23:02
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

strelish napsal(a):

Ahojík holky,u nás se to vesele chystá na veřejňák , kobče i její jezdkyni se docela daří a tak doufám že jejich první závůdek bude aspon do předposledního místa.
V každém případě zjišťuji až teď, že v pony je ohromný kus síly.

5.8.2008 23:08
strelish

XXX.XXX.84.2

olga visnakova napsal(a):
Ahojík holky,u nás se to vesele chystá na veřejňák , kobče i její jezdkyni se docela daří a tak doufám že jejich první závůdek bude aspon do předposledního místa.
V každém případě zjišťuji až teď, že v pony je ohromný kus síly.

No chtělo by to asi nějakou lepší fotku, jak se jí daří

6.8.2008 12:27
pegaska pony

XXX.XXX.175.86

strelish napsal(a):
No chtělo by to asi nějakou lepší fotku, jak se jí daří

Jak sedí sedlo?

6.8.2008 13:14
strelish

XXX.XXX.126.103

pegaska pony napsal(a):
Jak sedí sedlo?

Sedlo sedí...oběma Akorát si musím zvyknout, že je potřeba se víc držet jak v normálním sedle, ale není to taková hrůza A jak u vás?

6.8.2008 13:15
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Sedlo sedí...oběma Akorát si musím zvyknout, že je potřeba se víc držet jak v normálním sedle, ale není to taková hrůza A jak u vás?

6.8.2008 16:22
caleta

XXX.XXX.84.230

strelish napsal(a):

Ahoj tak já se přidávám k poníkářům luda už tu o mě psala.. nedávno jsem koupila ponclíka-hucul s WPB je to 4 letý valášek,moc hodný až moc je sice trošku mín přiježdeny,ale to se časem spraví.na fotce s mojí kobčou-huculofjordkou

6.8.2008 20:17
pegaska pony

XXX.XXX.175.86

caleta napsal(a):
Ahoj tak já se přidávám k poníkářům luda už tu o mě psala.. nedávno jsem koupila ponclíka-hucul s WPB je to 4 letý valášek,moc hodný až moc je sice trošku mín přiježdeny,ale to se časem spraví.na fotce s mojí kobčou-huculofjordkou

Sedí výborně, jen nezvyk, že teď už tam nemám tolik místa. Ale fajn!

6.8.2008 20:32
strelish

XXX.XXX.84.2

pegaska pony napsal(a):
Sedí výborně, jen nezvyk, že teď už tam nemám tolik místa. Ale fajn!

Tak to je super, že se to takhle vydařilo na obou stranách

6.8.2008 20:35
dajanka

XXX.XXX.36.70

luda napsal(a):
Ahojky,...

wetserňačka Verča Žáková

zvířátková

6.8.2008 21:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

dajanka napsal(a):
wetserňačka Verča Žáková

Dnešní koupačka

zvířátková

6.8.2008 21:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Dnešní koupačka

hroch

zvířátková

6.8.2008 21:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

7.8.2008 12:52
luda

XXX.XXX.86.211

zvířátková napsal(a):

Caleta,:
Tak jaký se Bark??
Jak chodí v terénu sám???

Stará fotka ale pěkná

7.8.2008 12:54
luda

XXX.XXX.86.211

luda napsal(a):
Caleta,:
Tak jaký se Bark??

Stará fotka ale pěkná

dajanka(lenča) A hojky krásná fotka,kdopak to je??máš více fotek???zajímalo by mně to...

7.8.2008 12:56
luda

XXX.XXX.86.211

luda napsal(a):
dajanka(lenča) A hojky krásná fotka,kdopak to je??máš více fotek???zajímalo by mně to...

Strelish(kat) Ahojky sluší vám to,,,tak jáká je pod sedlem???má rozum učí se?

7.8.2008 13:14
caleta

XXX.XXX.84.230

luda napsal(a):
Caleta,:
Tak jaký se Bark??

Stará fotka ale pěkná

nazdárek.. jj jde to je trochu línej ale to se spraví časem..a trenováním...

7.8.2008 13:16
strelish

XXX.XXX.126.103

luda napsal(a):
Strelish(kat) Ahojky sluší vám to,,,tak jáká je pod sedlem???má rozum učí se?

Tak zatím si nestěžuju, uvidíme časem až pořádně chytne stabilitu

8.8.2008 12:45
luda

XXX.XXX.91.139

caleta napsal(a):
nazdárek.. jj jde to je trochu línej ale to se spraví časem..a trenováním...

Ahojky lidičky,tak u mě byla Monika na návštěvě,tak dávám pár fotek

8.8.2008 12:49
luda

XXX.XXX.91.139

luda napsal(a):
Ahojky lidičky,tak u mě byla Monika na návštěvě,tak dávám pár fotek

měří asi...130cm je vědší a delší jak Lady

už mám nějaké fotky na http://sekerice.rajce.idnes.cz/ je tam spousty fotek

8.8.2008 12:51
luda

XXX.XXX.91.139

luda napsal(a):
měří asi...130cm je vědší a delší jak Lady

už mám nějaké fotky na http://sekerice.rajce.idnes.cz/ je tam spousty fotek

8.8.2008 12:53
luda

XXX.XXX.91.139

luda napsal(a):

Smísek....mě pořád ty fotky z Mníšku prostě nejdou dát na rajče,,vubec to nechápu,proč to nejde....ale máte fakt krásný fotky....jednu sem dám... snad ti to nebude vadit...sluší Vám to

10.8.2008 17:58
luda

XXX.XXX.99.129

luda napsal(a):
Smísek....mě pořád ty fotky z Mníšku prostě nejdou dát na rajče,,vubec to nechápu,proč to nejde....ale máte fakt krásný fotky....jednu sem dám... snad ti to nebude vadit...sluší Vám to

Nazdárek,tak jak na to koukám,už se snad nikdo nechodí...tak to zase oživím no

10.8.2008 22:50
strelish

XXX.XXX.84.2

luda napsal(a):
Nazdárek,tak jak na to koukám,už se snad nikdo nechodí...tak to zase oživím no

zvířátková

11.8.2008 06:50
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková

11.8.2008 06:53
zvířátková

XXX.XXX.210.76

strelish napsal(a):

Moc pěkná fotečka

11.8.2008 20:23
luda

XXX.XXX.76.213

zvířátková napsal(a):
Moc pěkná fotečka

teda to je paráda si vlést do rybníka,,já chci taky ,tady není žadný rybník..do jednoho co jsme chodily ,tak už nesmíme,mají tam nové ryby a jinný s tak dobrým sestupem tu není achjo...zavidím

fotečka z Dneška hrála jsem si s LADY

11.8.2008 20:26
luda

XXX.XXX.76.213

luda napsal(a):
teda to je paráda si vlést do rybníka,,já chci taky ,tady není žadný rybník..do jednoho co jsme chodily ,tak už nesmíme,mají tam nové ryby a jinný s tak dobrým sestupem tu není achjo...zavidím

fotečka z Dneška hrála jsem si s LADY

a ještě jedna

11.8.2008 20:50
caleta

XXX.XXX.84.230

luda napsal(a):
a ještě jedna

Ludo ty jsi blázen hlavně že jsi nemocná vid?? mno já doufám že budes barkem vše ok.. to sedlo už sem poslala tak jen čekám na penízky...

11.8.2008 20:53
luda

XXX.XXX.76.213

caleta napsal(a):
Ludo ty jsi blázen hlavně že jsi nemocná vid?? mno já doufám že budes barkem vše ok.. to sedlo už sem poslala tak jen čekám na penízky...

jj jsem hrozně nemocná...na umření...
to je fofr jak máš rychle prodanný sedlo,,,to je mazec,,

11.8.2008 20:58
caleta

XXX.XXX.84.230

luda napsal(a):
jj jsem hrozně nemocná...na umření...
to je fofr jak máš rychle prodanný sedlo,,,to je mazec,,

jj nemocná smrt.. vid?? jj s tim sedlem to byl mazec a sem ráda že je pryč...
hele za hodku budu u mladýho tak pošlu ten barkův průkaz..
Tkhle mi okupovali ve staji vlaštovky sedlo..asi si chtěli vyjet ven

11.8.2008 21:02
luda

XXX.XXX.76.213

caleta napsal(a):
jj nemocná smrt.. vid?? jj s tim sedlem to byl mazec a sem ráda že je pryč...
hele za hodku budu u mladýho tak pošlu ten barkův průkaz..
Tkhle mi okupovali ve staji vlaštovky sedlo..asi si chtěli vyjet ven

Z že jsi je nepovozila viď.....ty jsi ale,,,,

11.8.2008 21:09
caleta

XXX.XXX.84.230

luda napsal(a):
Z že jsi je nepovozila viď.....ty jsi ale,,,,

Ne nepovozila..dělaj mi akorát bordel.. v sedlovně.. mrchy jedny... zlý... a bylo jim uplně jedno že je fotim...

11.8.2008 21:11
luda

XXX.XXX.76.213

caleta napsal(a):
Ne nepovozila..dělaj mi akorát bordel.. v sedlovně.. mrchy jedny... zlý... a bylo jim uplně jedno že je fotim...

jj se třeba chtěly fotit,,

11.8.2008 21:13
caleta

XXX.XXX.84.230

luda napsal(a):

jj se třeba chtěly fotit,,

mno asi jo.. asi je zajímalo proč furt s tim stříbrnym krámem lítam jen kolem koní

14.8.2008 09:00
strelish

XXX.XXX.126.103

luda napsal(a):
Ahojky,...

14.8.2008 09:02
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):

Spoluvýletníci

14.8.2008 09:03
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Spoluvýletníci

16.8.2008 19:55
kajja

XXX.XXX.48.127

strelish napsal(a):

Melissa zdraví poníkáře
Jak se máte?

17.8.2008 19:16
dajanka

XXX.XXX.36.70

luda napsal(a):
Ahojky,...

Pro Luda(Dibla)
To je jedna holčina,která pokaždé dojede na naše westernové závody Wooden trophy s 2poníkama a občas i něco vyhraje...jezdí reininky,traily...jak kdyVelmi šikovní poníci...my máme takové trdýlkoGastonkaAle s nima se srovnávat nemůžeAle i tak náš miláček

17.8.2008 19:40
luda

XXX.XXX.89.119

dajanka napsal(a):
Pro Luda(Dibla)
To je jedna holčina,která pokaždé dojede na naše westernové závody Wooden trophy s 2poníkama a občas i něco vyhraje...jezdí reininky,traily...jak kdyVelmi šikovní poníci...my máme takové trdýlkoGastonkaAle s nima se srovnávat nemůžeAle i tak náš miláček

dajanka(Lenča) ahojky,krásná ponička. a asi i šikovná

17.8.2008 20:10
sccary

XXX.XXX.1.35

luda napsal(a):
dajanka(Lenča) ahojky,krásná ponička. a asi i šikovná

Ahojky ....dlouho jsme se neukazali ale vidim ze se ponikari rozrustaji ...chtela jsem se optat co je to za decku ....co ma zviratkova....nejak jsme pochopila ze jste vymysleli nejaky figl a nepochopila jsem co .....

zvířátková

18.8.2008 13:25
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sccary napsal(a):
Ahojky ....dlouho jsme se neukazali ale vidim ze se ponikari rozrustaji ...chtela jsem se optat co je to za decku ....co ma zviratkova....nejak jsme pochopila ze jste vymysleli nejaky figl a nepochopila jsem co .....

No je to prostě jenom westernová dečka s třmenama. Fígl byl jenom to, že mi Luďa poradila, jak docílit toho, aby se poddečka neposouvala, jelikož jí sama měla a tak mi mohla poradit podle zkušeností.

18.8.2008 20:00
luda

XXX.XXX.81.134

zvířátková napsal(a):
No je to prostě jenom westernová dečka s třmenama. Fígl byl jenom to, že mi Luďa poradila, jak docílit toho, aby se poddečka neposouvala, jelikož jí sama měla a tak mi mohla poradit podle zkušeností.

Ahojky,jj mě hodně pomohla udělat si poutka na spodní deku.A ještě jsem si udělala jednu věc,,,,,,,podbřišník,,,,neopren........poutka jsem si na to dělala sama

20.8.2008 14:44
microfon

XXX.XXX.182.1

luda napsal(a):
Ahojky,...

zdravím poníkáře!
tak dneska došlo na registraci Edouška, ještě jsem z toho celá vyjukaná, protože jsme ho šmudlíka našeho pálili. Nikdy jsem nevěřila těm řečím, že to koně nebolí apod, ale ten náš šmudla se opravdu bál jen plamenu z PB lahve a pak toho smradu, hned potom v pohodě šel bumbat a teď běhá s holkama na pastvině jako nic!To mi hlava nebre, a ani se mě nebojí...
Brali to vaši koníci taky tak v pohodě?

27.8.2008 13:46
caleta

XXX.XXX.84.230

luda napsal(a):
Ahojky,jj mě hodně pomohla udělat si poutka na spodní deku.A ještě jsem si udělala jednu věc,,,,,,,podbřišník,,,,neopren........poutka jsem si na to dělala sama

Ahojda.. tak jak si užíváte poslední teplé dny?? A co Lůdo Lady?? už se zklidnila?? posledně jak sme byli venku to bylo docela hustý... Bark je zas pěkně nakrmenej.. :-)Potřebujeme jít zas jezdit...

27.8.2008 13:51
helin67

XXX.XXX.176.150

microfon napsal(a):
zdravím poníkáře!
tak dneska došlo na registraci Edouška, ještě jsem z toho celá vyjukaná, protože jsme ho šmudlíka našeho pálili. Nikdy jsem nevěřila těm řečím, že to koně nebolí apod, ale ten náš šmudla se opravdu bál jen plamenu z PB lahve a pak toho smradu, hned potom v pohodě šel bumbat a teď běhá s holkama na pastvině jako nic!To mi hlava nebre, a ani se mě nebojí...

A tady jsou naše

27.8.2008 13:53
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

:)

27.8.2008 13:54
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

27.8.2008 13:55
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

27.8.2008 13:56
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

27.8.2008 13:57
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

27.8.2008 13:58
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

27.8.2008 13:59
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

27.8.2008 14:02
helin67

XXX.XXX.176.150

microfon napsal(a):
zdravím poníkáře!

27.8.2008 15:16
strelish

XXX.XXX.142.166

helin67 napsal(a):

No jak to tak vidim, tak jsem fakt ráda, že naše zvěř má ve výběhu aspoň trošku zeleně a výběhy trošku větší

28.8.2008 11:03
helin67

XXX.XXX.176.150

strelish napsal(a):
No jak to tak vidim, tak jsem fakt ráda, že naše zvěř má ve výběhu aspoň trošku zeleně a výběhy trošku větší

Strelish ???????

28.8.2008 11:08
strelish

XXX.XXX.142.166

helin67 napsal(a):
Strelish ???????

No že jsem ráda, že naši koně pobývají ve skoro hektarové ohradě se zelení a ne na vydupaném plácku. Toť vše.

28.8.2008 11:12
helin67

XXX.XXX.176.150

strelish napsal(a):
No že jsem ráda, že naši koně pobývají ve skoro hektarové ohradě se zelení a ne na vydupaném plácku. Toť vše.

A to si jako myslíš,že naše 4 ha je málo,že v e výběhu před boxy tráví život????

28.8.2008 11:16
strelish

XXX.XXX.142.166

helin67 napsal(a):
A to si jako myslíš,že naše 4 ha je málo,že v e výběhu před boxy tráví život????

Vypadaj tak

28.8.2008 11:21
helin67

XXX.XXX.176.150

strelish napsal(a):
Vypadaj tak

Ty jsi chytrolínka,viď.Jestli seš to ty na pony strace,typuju kvh 100??? taky dobrý......

28.8.2008 11:22
helin67

XXX.XXX.176.150

helin67 napsal(a):
Ty jsi chytrolínka,viď.Jestli seš to ty na pony strace,typuju kvh 100??? taky dobrý......

A nezatahuj sem moresy z nem.psů,díky...........rejpalko

28.8.2008 11:29
strelish

XXX.XXX.142.166

helin67 napsal(a):
A nezatahuj sem moresy z nem.psů,díky...........rejpalko

Laskavě zklidni hormon. IP adresu nevidíš, takže takovéhle smyšlenky si nech od cesty, mohlo by se ti to vymstít

A uvědom si, že ne každý (na rozdíl od tebe patrně) je tady jasnovidec a za vydupanýma pidivýběhama si představí xhektarovou pastvinu.

28.8.2008 11:44
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

Trochu zimy na ochlazení horké hlavy......

28.8.2008 11:44
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

28.8.2008 11:45
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

28.8.2008 11:45
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

28.8.2008 11:46
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

28.8.2008 11:47
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

28.8.2008 11:47
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

28.8.2008 11:50
helin67

XXX.XXX.176.150

strelish napsal(a):
Laskavě zklidni hormon. IP adresu nevidíš, takže takovéhle smyšlenky si nech od cesty, mohlo by se ti to vymstít

A uvědom si, že ne každý (na rozdíl od tebe patrně) je tady jasnovidec a za vydupanýma pidivýběhama si představí xhektarovou pastvinu.

Tak jezdíš to ty na tak malém pony ??????Odpověz jasnovidko????!!!!!!!!

28.8.2008 11:52
strelish

XXX.XXX.142.166

helin67 napsal(a):

A propos - radši se vrať na psy, tady množitele bezpapírových zrůdiček taky nemáme rádi

28.8.2008 11:58
helin67

XXX.XXX.176.150

helin67 napsal(a):

Ty poníky jsme v únoru přivezli od kolotočářů s ohromnou hnilobou kopyt,léčili jsme a strouhali a krmili,co to šlo,takže trávu na vyšlapaným plásku zlikvidovaly během pár dnů,jen začala pouštět,teď jsou na suchu,plíseň se hodně zlepšila ,nejstarší šetlandě je 19 let,a za záchranu jsem špatná???Nechci tady být hodně sprostá,ale ,když nevíš jak to je,tak příště prosím nerej,zamysli se,odbornice.

28.8.2008 12:04
helin67

XXX.XXX.176.150

helin67 napsal(a):
Ty poníky jsme v únoru přivezli od kolotočářů s ohromnou hnilobou kopyt,léčili jsme a strouhali a krmili,co to šlo,takže trávu na vyšlapaným plásku zlikvidovaly během pár dnů,jen začala pouštět,teď jsou na suchu,plíseň se hodně zlepšila ,nejstarší šetlandě je 19 let,a za záchranu jsem špatná???Nechci tady být hodně sprostá,ale ,když nevíš jak to je,tak příště prosím nerej,zamysli se,odbornice.

Zkoukni si moderku Domů za koníkama 3,tam taky můžeš zarýpat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co na ty výběhy napíšeš????

28.8.2008 12:06
strelish

XXX.XXX.142.166

helin67 napsal(a):

Já ale mluvila o psech - nebo ty snad jen ten prodej buldočků, labísů a jiných jen inzeruješ?

19 let není žádný věk u ponyho a já bych takové koně rovnou vypustila na pastvinu (ovšem ne na jaře), plíseň je snadno vyléčitelná antimykotiky a k eliminaci hniloby je základem nestát v hnoji (a nezanedbávat péči o kopyta, ale to beru jako samozřejmost).

A mimochodem - já nereju, pouze jsem komentovala fotky. To, že ses toho chytla je tvůj problém.

Stejně tak ty o mém poníkovi víš kulové, z jakých podmínek jsem ho vytáhla a o jeho minulém a současném psychickém a fyzickém stavu a o jeho charakteru a jezditelnosti.

28.8.2008 12:35
helin67

XXX.XXX.176.150

luda napsal(a):
Ahojky,...

Teda tobě snad už vážně hrabe,já mám jen jednu fenu štěně NO s pp,chodím na cvičák,asi si pleteš pojmy s dojmy??????

28.8.2008 12:37
helin67

XXX.XXX.176.150

helin67 napsal(a):
Teda tobě snad už vážně hrabe,já mám jen jednu fenu štěně NO s pp,chodím na cvičák,asi si pleteš pojmy s dojmy??????

28.8.2008 12:39
helin67

XXX.XXX.176.150

helin67 napsal(a):

:)tímto se s tebou loučím,ráda byct tě poznala osobně,jinak doporučuji nějaké odborné vyšetření a kurz chování.

28.8.2008 12:44
strelish

XXX.XXX.142.166

helin67 napsal(a):
:)tímto se s tebou loučím,ráda byct tě poznala osobně,jinak doporučuji nějaké odborné vyšetření a kurz chování.

Tak asi ma ta mnozitelka stejny mail jako ty v profilu, nic neni nemozne

Osobne - no tak prijed, mas to skoro kousek

Mne odborne vysetreni? Ale ne, ja posilam do lecebny ty druhe

28.8.2008 12:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Tak asi ma ta mnozitelka stejny mail jako ty v profilu, nic neni nemozne

Osobne - no tak prijed, mas to skoro kousek

Mne odborne vysetreni? Ale ne, ja posilam do lecebny ty druhe

jakožto promovaná psycholožka magistra Kudláková, mohu s čistým svědomím prohlásit, že zde zmiňovaná strelish je mysli jasné, nezastřené či snad jakousi chorobou postižené..:)

28.8.2008 13:27
thesis

XXX.XXX.151.2

kukinatost napsal(a):
jakožto promovaná psycholožka magistra Kudláková, mohu s čistým svědomím prohlásit, že zde zmiňovaná strelish je mysli jasné, nezastřené či snad jakousi chorobou postižené..:)

Nazdar děvčata co to tu je za bordel? Od založení Poníkářů (a že jsem byla u zrodu tohoto téma) tady nebyl žádný rýpavec. Takže Helino, těžko si někdo vycucá z prstu z jakých podmínek kdo koně vzal. Hniloba vzniká velmi lehce i ve vlhkém období, bahně atd, záleží jak náchylní koně jsou. Najlepší prevence je pořádně se starat. A suchá ohrádka bez trávy není až tak nápomocná. Nevím co se hned čertíš, Strelish jen napsala že je ráda že oni pastvu mají, ono pohled na ty fotky s ponclama v něčem takovém a bez vysvětlení, není zrovna pěkný. Takže příště to zkus rovnou slušně vysvětlit a né se hned na lidi obořit a jestli v tom hodláš pokračovat tak si ty poníky na hlíně strkej někam jinam. Tady jsme se všichni vždy k sobě chovali slušně tak si běž svou povahu ukazovat někde jinde.

Jinak holky, hlásím návrat do sedla. Včera jsem na Lupa sedla prvně od listopadu. Bylo mi ho až líto, takový hodný byl. Obešla jsem dvakrát ohradu v kroku, jednou zaklusal jak kolem proletěla kobyla a nahodil i cval, ale povedly se mu jen dva kroky a brala jsem jej zpět. Před tím byl na chvilku na lonži se sedlem. No choval se moc pěkně. Ale je znát že nejezdil, snažil se otáčet za kobylou, na pobídky reagoval ale furt to otáčení. Takže práce budem mít oba dost. Zajímavé jak je 15ti letý frajer závislý na tak mladé žábě. Jsem zvědavá co bude až za čas vyjedu mimo ohradu a bez kobyly. Přikládám foto - kobyla samo asistuje. Ehm a nechtěla jsem ho moc mučit tak měl sedlo volnější, no a sjelo moc pěkně, ale u té lonže jsem to neřešila na těch 5min.

28.8.2008 13:30
strelish

XXX.XXX.142.166

thesis napsal(a):
Nazdar děvčata co to tu je za bordel? Od založení Poníkářů (a že jsem byla u zrodu tohoto téma) tady nebyl žádný rýpavec. Takže Helino, těžko si někdo vycucá z prstu z jakých podmínek kdo koně vzal. Hniloba vzniká velmi lehce i ve vlhkém období, bahně atd, záleží jak náchylní koně jsou. Najlepší prevence je pořádně se starat. A suchá ohrádka bez trávy není až tak nápomocná. Nevím co se hned čertíš, Strelish jen napsala že je ráda že oni pastvu mají, ono pohled na ty fotky s ponclama v něčem takovém a bez vysvětlení, není zrovna pěkný. Takže příště to zkus rovnou slušně vysvětlit a né se hned na lidi obořit a jestli v tom hodláš pokračovat tak si ty poníky na hlíně strkej někam jinam. Tady jsme se všichni vždy k sobě chovali slušně tak si běž svou povahu ukazovat někde jinde.

Jinak holky, hlásím návrat do sedla. Včera jsem na Lupa sedla prvně od listopadu. Bylo mi ho až líto, takový hodný byl. Obešla jsem dvakrát ohradu v kroku, jednou zaklusal jak kolem proletěla kobyla a nahodil i cval, ale povedly se mu jen dva kroky a brala jsem jej zpět. Před tím byl na chvilku na lonži se sedlem. No choval se moc pěkně. Ale je znát že nejezdil, snažil se otáčet za kobylou, na pobídky reagoval ale furt to otáčení. Takže práce budem mít oba dost. Zajímavé jak je 15ti letý frajer závislý na tak mladé žábě. Jsem zvědavá co bude až za čas vyjedu mimo ohradu a bez kobyly. Přikládám foto - kobyla samo asistuje. Ehm a nechtěla jsem ho moc mučit tak měl sedlo volnější, no a sjelo moc pěkně, ale u té lonže jsem to neřešila na těch 5min.

No vidíš, už ani pak nebudeš muset učit kobylu na lonži

Však se do toho zas brzo dostanete

Přidejte reakci

Přidat smajlík