Toš babice, zase čekáte, až někdo založí téma, co? Tož tak já budu dnes tak hodná a je tady
lanika
napsal(a):
Toš babice, zase čekáte, až někdo založí téma, co? Tož tak já budu dnes tak hodná a je tady
oooo šikulka už se k tomu delší chvilku přemlouvám, ale zatím jsem stihla udělat cenzuru a poslat maily...holky mě přijdou lidi fakt divný něco prodávají a nebo shání a nejsou schopni se ozvat...to je jak kvůli kobyle tak kvůli sedlu...když mě odpoví 1 z pěti oslovených je to sláva!
lanika
napsal(a):
Už jsem to chtěla vzít zas do svých rukou a jsem ráda, že byl konečně zas někdo rychlejšíí!
Přeji dobré ráno, ač u nás v HK dosti upšené, ale na víkend hlásí tropy tak to dneska ještě přežijem.. Janičko nezapomeň přibalit sluníčko
klawdie
napsal(a):
oooo šikulka už se k tomu delší chvilku přemlouvám, ale zatím jsem stihla udělat cenzuru a poslat maily...holky mě přijdou lidi fakt divný něco prodávají a nebo shání a nejsou schopni se ozvat...to je jak kvůli kobyle tak kvůli sedlu...když mě odpoví 1 z pěti oslovených je to sláva!
Bré ranko...snad to dneska uteče rychle Na odpoledne máme plánovaný výlet do jezd. potřeb, tak snad tam neutratíme víc než chceme
strelish
napsal(a):
Jedno udidýlko, rukojeti k ohradníku...možná olej na kůži a pak asi už nic ( snad ) a doufám, že bude Dáša ochotná mi vyměnit podbřišák - není kupovaný u ní.
Hezké ránko, koťátka !!!!!!!!!!!!! Tady je docela jasno ... hnusný muchničky zas budou mít rej Holky, jaký používáte repelent ? A funguje vám ?
Já byla v equis. ve středu - zas 4 tis. v prdeli
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, koťátka !!!!!!!!!!!!! Tady je docela jasno ... hnusný muchničky zas budou mít rej Holky, jaký používáte repelent ? A funguje vám ?
Tak já mám naštěstí zdroj vybavení jinde a dokoupím jen sem tam něco, jinak by mě asi kleplo
Tady je pod mrakem, ale o poznání teplejš a dusno.
Repelent - diffusil Moc to nehrotíme, jen před ježděním.
luciusl
napsal(a):
Luci já mám ten Tri-Teck ale zabírá nejvíc když ho nastříkám před každou vyjížďkou..Má se aplikovat každých 14 dní, jenže mě to kobyla za tu dobu vypotí a smeje se to..Pak mám ještě od Effolu ,to používám před každým ježděním..a nebo nejlevnějí řešení ocet s vodou
rocky
napsal(a):
Luci já mám ten Tri-Teck ale zabírá nejvíc když ho nastříkám před každou vyjížďkou..Má se aplikovat každých 14 dní, jenže mě to kobyla za tu dobu vypotí a smeje se to..Pak mám ještě od Effolu ,to používám před každým ježděním..a nebo nejlevnějí řešení ocet s vodou
Já stříkám neostomosan - kamarádka si ho nemůže vynachválit, mě ale připadá, že mouhcy koušou pořád, možná je to ale míň, než kdyby to bylo bez .... Koupila jsem teď ten od Effolu, sice stojí litr, ale píšou tam, že stačí jednou za 14 dní ...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
rocky
napsal(a):
Ahojky,
my používáme před jízdou od Leovetu Power Phaser a můžu doporučit, ale asi je to individuální, loni jsme ve stáji o 10 km dál ani ne používali Endure od Farnamu a nezabíral vůbec, tak nevím.
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
my používáme před jízdou od Leovetu Power Phaser a můžu doporučit, ale asi je to individuální, loni jsme ve stáji o 10 km dál ani ne používali Endure od Farnamu a nezabíral vůbec, tak nevím.
Hmm, to je v kelu. Mě nejvíc štvou ty maličkatý muchničky .... má vždycky toho pytlíka tak rozpíchanýho :-(
klawdie
napsal(a):
Taky dne smusím na poštu, dorazili mi přepraváky a pro kámošku chrániče...uvidíme jestli jsem dobře nakoupila..
Já tam vyrazila včera z domu, že půjdu pěšky no a na půl cesty jsem zjistila, že jsem si nevzala občanku a dopisy, co potřebuju poslat, tak jsem se otočila - uprostřed chodníku, lidi na mě čuměli jako na blázna .. hi hi hi, proč jako a šla jsem zas domů. Takže mi to zbylo na dnešek. Jdu ! Fakt už doopravdy
pa
luciusl
napsal(a):
Já tam vyrazila včera z domu, že půjdu pěšky no a na půl cesty jsem zjistila, že jsem si nevzala občanku a dopisy, co potřebuju poslat, tak jsem se otočila - uprostřed chodníku, lidi na mě čuměli jako na blázna .. hi hi hi, proč jako a šla jsem zas domů. Takže mi to zbylo na dnešek. Jdu ! Fakt už doopravdy
pa
Hááá já měla podobnou story, si to pálím ke koním a v pulce cesty mi došlo že nemám mobil, tak šup otočím to a mažu domů, lidi které jsem potkala když sjem odjížděla jsem potkala znovu...no čuměli:)
Ty jo včera jsem dala jen dvě pívka ale moře zelený, normálně jim došla...špatná hospoda, ale nedívím se když jsem před sebou měla během pul hodinky 3 panáky
luciusl
napsal(a):
pa
A zkoušelas mu to namazat mastným? Na to si mouchy nesednou a kolem pindíka to vcelku ničemu nevadí...
Nám mají dorazit výpisy z plemenných knih, nějak se s tím flákají...ale otvíračka pošty taky úžasná, aspoň, že mají do pěti.
strelish
napsal(a):
A zkoušelas mu to namazat mastným? Na to si mouchy nesednou a kolem pindíka to vcelku ničemu nevadí...
Nám mají dorazit výpisy z plemenných knih, nějak se s tím flákají...ale otvíračka pošty taky úžasná, aspoň, že mají do pěti.
Dnes jsem totál zasekaná prací, musím všechno dodělat at v pondělí zase nejsou zmatky, když tu nebudu. Tož makám, makám, ale čtu
lanika
napsal(a):
Dnes jsem totál zasekaná prací, musím všechno dodělat at v pondělí zase nejsou zmatky, když tu nebudu. Tož makám, makám, ale čtu
Hojááá,
jsem tady, potřebovala jsem něco neodkladně dodělat abych už měla klídek...
Holky, včera jsem měla fakt pracvní večer...jelikož mě ségra vytáhla na procházku tak jsem domů doraila až v půl osmé...než jsem se rozhoupala tak bylo osm a já doma nehoráznej bordel...tak jsem se do toho dala...deratizace koupelny a záchodu, vyluxovat a setřít, dosložit další tři pračky prádla...no správná hospodyňka...
Šla jsem vyflusaná spát v půl dvanácté...vyřízená a to jsem se chtěla na Benátskou trochu vyspat...
haisovad
napsal(a):
Hojááá,
jsem tady, potřebovala jsem něco neodkladně dodělat abych už měla klídek...
Holky, včera jsem měla fakt pracvní večer...jelikož mě ségra vytáhla na procházku tak jsem domů doraila až v půl osmé...než jsem se rozhoupala tak bylo osm a já doma nehoráznej bordel...tak jsem se do toho dala...deratizace koupelny a záchodu, vyluxovat a setřít, dosložit další tři pračky prádla...no správná hospodyňka...
Šla jsem vyflusaná spát v půl dvanácté...vyřízená a to jsem se chtěla na Benátskou trochu vyspat...
hmmm ty se máš že už to máš, mám sice pťavej byt ale taky to dá zabrat...ale na bordel kašlu stejně se doma tak max. otočím vysprchnout, takže na to prrrrrd...Jani a Lukynovi vyřid že se včera domluvilo že do lesa táhnem malýho suda, takže bez píva nebude, bude nás asi 15 lidiček...tak sjem zvědavá a doufám že se si ten tvůj hafan oblíbí ty moje dvě hnusky pač pokud jjooo tak je vezmu s sebou též...segra mohli by jsme vzít jeríka, jakožto mezka co by nám táhl bagáž,hmmmmm:)))
včera jsem oranžovýho týrala v kruhovce a on se mi luxusně napojil, následoval mě at jsem dělala rychle obraty, ustupoval zadkem jen na pohled...ale nejsem si jistá estli to nebylo tím abych ho už nechala pustila ho za sahibem na travičku...holky šedivýmu tak spadli svaly, vzala jsemsi ho taky o kruhovky jen krok, malinko klus, je tam měkko a tak jsem na něj koukala a je to děs, snad to zas pomalu nahonííí
klawdie
napsal(a):
hmmm ty se máš že už to máš, mám sice pťavej byt ale taky to dá zabrat...ale na bordel kašlu stejně se doma tak max. otočím vysprchnout, takže na to prrrrrd...Jani a Lukynovi vyřid že se včera domluvilo že do lesa táhnem malýho suda, takže bez píva nebude, bude nás asi 15 lidiček...tak sjem zvědavá a doufám že se si ten tvůj hafan oblíbí ty moje dvě hnusky pač pokud jjooo tak je vezmu s sebou též...segra mohli by jsme vzít jeríka, jakožto mezka co by nám táhl bagáž,hmmmmm:)))
včera jsem oranžovýho týrala v kruhovce a on se mi luxusně napojil, následoval mě at jsem dělala rychle obraty, ustupoval zadkem jen na pohled...ale nejsem si jistá estli to nebylo tím abych ho už nechala pustila ho za sahibem na travičku...holky šedivýmu tak spadli svaly, vzala jsemsi ho taky o kruhovky jen krok, malinko klus, je tam měkko a tak jsem na něj koukala a je to děs, snad to zas pomalu nahonííí
achich...no a večer jsem dělala grace zabali z mastiček a dělám pokusy co bude lepší na hojení..jsem včera musela segře volat, pač ta potvora nemá až tak podlomy jakože si to spíš okusuje sama zubama, na všech čtyřech, na vlastní oči jsem viděla jak si podávala zadní a pak jak spodní čelistí okusuje přední...evidentně jí to svědilo tak jsem jí to zapatlala měsíčkovou mastí a ulav a byla znát...Kati co je dobré na rychlé hojení????? má tu hlavu vydrbanou bez chlupu, ale není to do krve jen je bez chlupůůů
klawdie
napsal(a):
achich...no a večer jsem dělala grace zabali z mastiček a dělám pokusy co bude lepší na hojení..jsem včera musela segře volat, pač ta potvora nemá až tak podlomy jakože si to spíš okusuje sama zubama, na všech čtyřech, na vlastní oči jsem viděla jak si podávala zadní a pak jak spodní čelistí okusuje přední...evidentně jí to svědilo tak jsem jí to zapatlala měsíčkovou mastí a ulav a byla znát...Kati co je dobré na rychlé hojení????? má tu hlavu vydrbanou bez chlupu, ale není to do krve jen je bez chlupůůů
bílá a její hlava už beze změn, jen přemýšlím čím urychlit hojení...tak prosím porad..
klawdie
napsal(a):
bílá a její hlava už beze změn, jen přemýšlím čím urychlit hojení...tak prosím porad..
Zkusila bych měsíčkovou mast s peruánským balzámem (koupíš normálně v lékárně) nebo teoreticky ti můžu do HK po někom doručit tu svoji mastičku, je taky s peruánským balzámem - je to taková vylepšená zinková mastička
strelish
napsal(a):
Zkusila bych měsíčkovou mast s peruánským balzámem (koupíš normálně v lékárně) nebo teoreticky ti můžu do HK po někom doručit tu svoji mastičku, je taky s peruánským balzámem - je to taková vylepšená zinková mastička
Péto co ty na to mohli by jsme to na tu tvoji mařenu zkusit? co to stojí Káti, zkusím to v lékarně, dnes jdu na tu poštu a lekárna je skoro ned vedle...
hele tohle je ftipný
strelish
napsal(a):
Zkusila bych tu mastičku jak říkáš Káťo..opravdu je to jednou vydrbané a už s tím nic nedělá..ale hloupky moc nerostou.. Jmenuje se to tedy Peruánský balzám? a cena cca? zkusila bych to
rocky
napsal(a):
Zkusila bych tu mastičku jak říkáš Káťo..opravdu je to jednou vydrbané a už s tím nic nedělá..ale hloupky moc nerostou.. Jmenuje se to tedy Peruánský balzám? a cena cca? zkusila bych to
http://www.aromatica.cz/cz/mast_mesiceks.html stojí něco málo přes 50 korun
ten peruánský balzám v tom mj. podporuje zasrstění
strelish
napsal(a):
http://www.aromatica.cz/cz/mast_mesiceks.html stojí něco málo přes 50 korun
ten peruánský balzám v tom mj. podporuje zasrstění
Super díky moc ty umíš vždycky poradit! sesgra koupím to jdu na tu poštu, tak se pro to zastavím...
strelish
napsal(a):
Teď ještě aby to fakt aspoň trošku pomohlo
lepší něco než nedělat nic, včera mi jí bylo líto jak pořád zvedala ty nožky, bylo vidět že jí to svědí...co na tohle potřebovali by jsme něco uklidnujícího, ona si to vždycky rzokouše do krve a dokonce to má ze vnitř předních nohou na šlachách nebo jak to papsat, dle mého stačí škrábanec pak jí tam pošimrá muška a už jede sama, ty nohy jsem jí zaplácla měsíčkovou mastí, tak myslíš že to pujde i tím měsíčkoperuánem na ty nohy?
klawdie
napsal(a):
lepší něco než nedělat nic, včera mi jí bylo líto jak pořád zvedala ty nožky, bylo vidět že jí to svědí...co na tohle potřebovali by jsme něco uklidnujícího, ona si to vždycky rzokouše do krve a dokonce to má ze vnitř předních nohou na šlachách nebo jak to papsat, dle mého stačí škrábanec pak jí tam pošimrá muška a už jede sama, ty nohy jsem jí zaplácla měsíčkovou mastí, tak myslíš že to pujde i tím měsíčkoperuánem na ty nohy?
Tak ona to je mesickova mast, jen vylepsena tim balzamem :)
klawdie
napsal(a):
takže na všechno...tam jde o to že tro rozdrbané do krve? na to dohojení jasan, ale nevím jestli to nevadí na otevřenou ránu...
Klárko, já bych počkala až se to zatáhne a pak až tu měsíčkovou...
Holky, dneska se pokudím zdrhnout brzo...cca už ve dvě. Mám toho moc. Musím na maxi nákup, pak koupit stáčané vínko, masíčko a tradááá domů...
holky mi přijedou v půl šesté busem a další v půl sedmé vlakem tak rpo ní budu muset sjet...už se fakt těšim na BN...to zase bude v álejích nabl...
Mno a samo se těším zítra na Lucky a Usu...doufám, že mě nesklamě foťák...
haisovad
napsal(a):
Klárko, já bych počkala až se to zatáhne a pak až tu měsíčkovou...
Holky, dneska se pokudím zdrhnout brzo...cca už ve dvě. Mám toho moc. Musím na maxi nákup, pak koupit stáčané vínko, masíčko a tradááá domů...
holky mi přijedou v půl šesté busem a další v půl sedmé vlakem tak rpo ní budu muset sjet...už se fakt těšim na BN...to zase bude v álejích nabl...
Mno a samo se těším zítra na Lucky a Usu...doufám, že mě nesklamě foťák...
Jo tak...otevrenou ranu bych spis necim omyla, treba naredenou betadinou
lanika
napsal(a):
Tak já Danny vyslala na benátskou aspoň kámoše z práce
Tahle fotka se mi líbí, dělali si ji kluci někde v poli,,kdo najde mýho kluka:)
myslím si že časem si založíme taky takovou stránku jako mají oni!
http://www.kreckovimuzi.cz/
klawdie
napsal(a):
Jenže jde právě o to že jí to svědí a sama si to udržuje krvavé..hm tak co s tím...nejde to ošetřit, osušit a nečím zklidnujícím to zapatlat?
Já bych jí to mazala heřmánkovým, šalvějovým nebo jitrocelovým "čajem" ten to jakoby vysušuje a hojí...mno a pak to mast až to bude ve stáriu strupu...
rocky
napsal(a):
No já se z nich poseru oni jsou fakt hustý.... hONZÍK JE druhý zleva v poslední řadě
rocky
napsal(a):
ješiš, já jsem myslela že je to hřbitov...
a oni to jsou chlapci v kapucích...
rocky
napsal(a):
chvilinku najdu
http://www.youtube.com/watch? v=rUW79BRvHv0&feature=related
Ten co je tam kropív bazénku je můj chlap
strelish
napsal(a):
Danny nedělej chutě! Já budu obědvat nejspíš až večer, vidím to na špagety s kuřecím masem :)
SAkriš ale špagety s kuřecím mase, nezní vubec špatně... sice jsem obědvala, ale mám opět hlad, v poslední době jím čtyřikrát denně...
Holky tohle je malá Mija když jsem jí objevila zde na netu a dohodila jí kamarádce...
strelish
napsal(a):
Danny nedělej chutě! Já budu obědvat nejspíš až večer, vidím to na špagety s kuřecím masem :)
Hmmm, já dneska asi neodolám večer na BN slovenskejm střapačkám...
Bože, já už chci domů...sakra
Co mladá Káťo? Už jste jí zjišťovali?
klawdie
napsal(a):
SAkriš ale špagety s kuřecím mase, nezní vubec špatně... sice jsem obědvala, ale mám opět hlad, v poslední době jím čtyřikrát denně...
Holky tohle je malá Mija když jsem jí objevila zde na netu a dohodila jí kamarádce...
a tohle z ní vyrostlo...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
haisovad
napsal(a):
Hmmm, já dneska asi neodolám večer na BN slovenskejm střapačkám...
Bože, já už chci domů...sakra
Co mladá Káťo? Už jste jí zjišťovali?
Tady to Leoše sekne
sadzi saj
napsal(a):
Tady to Leoše sekne
No, hroch na pastvě...jak nic nedělá tak jí akorát roste pupek...no a asi už i tím prďolátkem, co jí rstě v bříšku...
Jsme fakt zvědavá, co z ní vypadne...
haisovad
napsal(a):
No, hroch na pastvě...jak nic nedělá tak jí akorát roste pupek...no a asi už i tím prďolátkem, co jí rstě v bříšku...
Jsme fakt zvědavá, co z ní vypadne...
Danny zjišťovali, je březí Akorát měl vet moc tlustou ruku, takže se nedostal pořádně kam chtěl, takže se modlím, aby nebyly dvojčata. Každopádně chci dělat ještě jeden ultrazvuk okolo toho 40. dne, to budem zjišťovat i kladrubu, ta se nám vrátila od hřebce dneska.
strelish
napsal(a):
Danny zjišťovali, je březí Akorát měl vet moc tlustou ruku, takže se nedostal pořádně kam chtěl, takže se modlím, aby nebyly dvojčata. Každopádně chci dělat ještě jeden ultrazvuk okolo toho 40. dne, to budem zjišťovat i kladrubu, ta se nám vrátila od hřebce dneska.
No dvojčata je pakárna, chce to jedno umáčknout...ale Gitka má cisty a taky to jednou vypadalo jako dvojčata...při druhém ultra ale bylo jen jedno...ještě že tak...
V neděli nám přijede vyšetřovat Asconu...tak jsme zvědaví...na první dávku by to bylo slušný...
Holky, já se pomalu loučím, v půlu přijede Tomáš...
Opatrujte se mi o víkendu, užijte si mini srazík a v pondělí mě nečekejte, mám dovču...ale celkem pracovní...ráno jedu na tréning s Lunou a odpo zařizuji prasátko na rožnění...
haisovad
napsal(a):
No dvojčata je pakárna, chce to jedno umáčknout...ale Gitka má cisty a taky to jednou vypadalo jako dvojčata...při druhém ultra ale bylo jen jedno...ještě že tak...
V neděli nám přijede vyšetřovat Asconu...tak jsme zvědaví...na první dávku by to bylo slušný...
Holky, já se pomalu loučím, v půlu přijede Tomáš...
Opatrujte se mi o víkendu, užijte si mini srazík a v pondělí mě nečekejte, mám dovču...ale celkem pracovní...ráno jedu na tréning s Lunou a odpo zařizuji prasátko na rožnění...
Danny užij si to
Tady zas chčije, my snad půjdem s koňma do ohrady plavat
strelish
napsal(a):
Danny užij si to
Tady zas chčije, my snad půjdem s koňma do ohrady plavat
Ségra sorry, ale prostě musím
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
rocky
napsal(a):
No Fiona ne??
sadzi saj
napsal(a):
ty mrcho....hele malá Péta a naše šílená matka na karnevalů
klawdie
napsal(a):
ty mrcho....hele malá Péta a naše šílená matka na karnevalů
Háááá a máš...to kde jsi mě lastně našla.....
klawdie
napsal(a):
Háááá a máš...to kde jsi mě lastně našla.....
Hele mamka s tatkou...a to fakt nekecám...
rocky
napsal(a):
No tam kde ty
Fakt mazec fotky!!
Fakt dobry
Holky ja mizim, snad utecu te bource, v Ove uz je pekny slejvak
http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/ - najdete si Hlucin...
strelish
napsal(a):
Fakt dobry
Holky ja mizim, snad utecu te bource, v Ove uz je pekny slejvak
http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/ - najdete si Hlucin...
krásný víkend holky, já mizíííím