tak supky dupky do dalsi diskuze
no ten Liberec je teda fakt hnus, no tak to Vas radeji do te pizzerky lakat nebudu...je to u divadla a radnice, takze vlastne u Saldaku, ale z Pavlovic by jste Saldakem projizdet nemeli....
co mi to udelali z mesta??? no mamca mi vcera volala a rikala, ze je to hruza, ale ze az takova...., jeste ze jsem tady, tady jsme a okolo skoro nic, vse zelene...krasa proste
foto Zuzka Buranova
havj

XXX.XXX.39.158
klarusa
napsal(a):
no ten Liberec je teda fakt hnus, no tak to Vas radeji do te pizzerky lakat nebudu...je to u divadla a radnice, takze vlastne u Saldaku, ale z Pavlovic by jste Saldakem projizdet nemeli....
co mi to udelali z mesta??? no mamca mi vcera volala a rikala, ze je to hruza, ale ze az takova...., jeste ze jsem tady, tady jsme a okolo skoro nic, vse zelene...krasa proste
foto Zuzka Buranova
Klárko město je opravdu hrůza .... hlavně v pátek.... zácpy, kolony.... tvořej se i většinou na dálnici při odbočování do Pavlovic..... takže, ti co jedou přeji hodně trpělivosti, Já se právě balím a jdu už na výstaviště- přiložit pomocnou ruku
něco i nafotím..... Nějaká fota ti pošlu mailem , ale CP mi stávkuje (pošta) nejde odesílat ani přijímat takže až ho nechám vyléčít , něco ti pošlu...
na zítřek se těším ....
večer na ifauně...
havj
napsal(a):
Klárko město je opravdu hrůza .... hlavně v pátek.... zácpy, kolony.... tvořej se i většinou na dálnici při odbočování do Pavlovic..... takže, ti co jedou přeji hodně trpělivosti, Já se právě balím a jdu už na výstaviště- přiložit pomocnou ruku
něco i nafotím..... Nějaká fota ti pošlu mailem , ale CP mi stávkuje (pošta) nejde odesílat ani přijímat takže až ho nechám vyléčít , něco ti pošlu...
na zítřek se těším ....
večer na ifauně...
dekuju moc, moc se tesim na fotky, tak fot a fot a fot . Renda bude letos taky predvadet?
dalsi fotecka do Zuzci Buranove, zkousime vystavni postoj
klarusa
napsal(a):
dekuju moc, moc se tesim na fotky, tak fot a fot a fot . Renda bude letos taky predvadet?
dalsi fotecka do Zuzci Buranove, zkousime vystavni postoj
Eh..tak takové krčisko mi Usa dělala včera na deštník..že bych zítra místo bičíku lítala s deštníkem? prošlo by to?
Jinak mám našitu jednu lícnici s mušličkami a myslím, že to vypadá dost dobře.-....
lucky
napsal(a):
Eh..tak takové krčisko mi Usa dělala včera na deštník..že bych zítra místo bičíku lítala s deštníkem? prošlo by to?
Jinak mám našitu jednu lícnici s mušličkami a myslím, že to vypadá dost dobře.-....
no byla by jsi fakt originalni
no ja nevim jak vy holky, ale ja kdyz si obcas otevru werver vytrvalost a procitam diskuze, tak se nestacim divit, nevim jestli se mam smat, nebo brecet, nebo jen nechapave kroutit hlavou, co to tam ty dospeli lidi roztacej za diskuze, fakt ifauna hadr
klarusa
napsal(a):
no byla by jsi fakt originalni
no ja nevim jak vy holky, ale ja kdyz si obcas otevru werver vytrvalost a procitam diskuze, tak se nestacim divit, nevim jestli se mam smat, nebo brecet, nebo jen nechapave kroutit hlavou, co to tam ty dospeli lidi roztacej za diskuze, fakt ifauna hadr
hmm, Kláro, pro lidi pohybující se ve vytrvalosti to až taková legrace není. Po velkém třesku na přelomu roku se, bohužel, ještě situace neuklidnila. nová komise udělala velký kus práce, kterou někteří ocenit nechtějí. Z mého osobního pohledu, je pár lidí, se kterými si ruku už nepodám. Vlaďka
vs
napsal(a):
hmm, Kláro, pro lidi pohybující se ve vytrvalosti to až taková legrace není. Po velkém třesku na přelomu roku se, bohužel, ještě situace neuklidnila. nová komise udělala velký kus práce, kterou někteří ocenit nechtějí. Z mého osobního pohledu, je pár lidí, se kterými si ruku už nepodám. Vlaďka
Ahoj Vlaďko, když tu jsi, nevíš, jak jsou na tom s těma výsledkama ze Zelčína už? Dnes aktualizace jako hrom ale výsledky stááále nikde.. Nevíš něco?
haydee
napsal(a):
Ahoj Vlaďko, když tu jsi, nevíš, jak jsou na tom s těma výsledkama ze Zelčína už? Dnes aktualizace jako hrom ale výsledky stááále nikde.. Nevíš něco?
ahoj Vladko, ja vim, ale je to fakt divny, jak uplne nevyneho prispevku dokaze dospeli clovek udelat silenou hadku o nicem, hlavne ze se hada
havj

XXX.XXX.39.158
klarusa
napsal(a):
ahoj Vladko, ja vim, ale je to fakt divny, jak uplne nevyneho prispevku dokaze dospeli clovek udelat silenou hadku o nicem, hlavne ze se hada
Ahoj Klárko, tak koníci dojeli všichni do Liberce v pořádku, nikdo nezlobil, všichni se chovají slušně a nikdo z nich neměl depku...
POznáváš jistě tohoto koníka.....
havj

XXX.XXX.39.158
havj
napsal(a):
Ahoj Klárko, tak koníci dojeli všichni do Liberce v pořádku, nikdo nezlobil, všichni se chovají slušně a nikdo z nich neměl depku...
Ta tvoje malá je opravdu krásná, a opravdu jí to bude na výstavě jednou slušet..., Renata bude i letos nějaké koně předvádět , Ale to záleží na majitelích jak se rozhodnou, ....zítra hlásej 30C tak si to budeme všichni moc užívat....
havj
napsal(a):
tak to je dobre, ze vsichni dorazili vpohode, tak jim poprej zitra vse nej a nej, at se jim konici dobre predvedou
tyjo ktery staje to jsou? neni to Simca? to me jedine napada, ikdyz to na nej nevypada moc, ale tvari se to tak trosku jeho oslikovskym vyrazem
klarusa
napsal(a):
tak to je dobre, ze vsichni dorazili vpohode, tak jim poprej zitra vse nej a nej, at se jim konici dobre predvedou
tyjo ktery staje to jsou? neni to Simca? to me jedine napada, ikdyz to na nej nevypada moc, ale tvari se to tak trosku jeho oslikovskym vyrazem
sem zapomela pripsat, foto Z. Buranova
havj

XXX.XXX.39.158
klarusa
napsal(a):
Trefa : Foto je z dneška z Pavlovic.... Je tam ustájený..(od J.B) ..
havj

XXX.XXX.39.158
havj
napsal(a):
Trefa : Foto je z dneška z Pavlovic.... Je tam ustájený..(od J.B) ..
ale jak se jmenuje si nejsem jistá ....Jak se jmenoval ten druhý koník podobný tvé bývalé lásky? ( posílala jsem ti jeho fota v domění že to je ten tvůj miláček u J.B.)
havj
napsal(a):
ale jak se jmenuje si nejsem jistá ....Jak se jmenoval ten druhý koník podobný tvé bývalé lásky? ( posílala jsem ti jeho fota v domění že to je ten tvůj miláček u J.B.)
ja si rikala, jestli to neni ten druhej, ze by Simir tak vysimlal, a ze je nejakej mohutnejsi...nevim uz jak se jmenoval, ale byl to shagia, ale jak staly vedle sebe tak byli jak braskove
a jak pak ze je tam? ja vim, ze ho chtela majitelka prodat, ale pak si to rozmyslela, a apk uz nevim
klarusa
napsal(a):
ja si rikala, jestli to neni ten druhej, ze by Simir tak vysimlal, a ze je nejakej mohutnejsi...nevim uz jak se jmenoval, ale byl to shagia, ale jak staly vedle sebe tak byli jak braskove
a jak pak ze je tam? ja vim, ze ho chtela majitelka prodat, ale pak si to rozmyslela, a apk uz nevim
VŠEM SRDEČNĚ BLAHOPŘEJI !!!
Nadíkovi k výhře šampionátu, Larušce k res. šampionce, Holkám od Kathey k šampionce a res. šampionce, a Usince taktéž ke krásnému 5mu místu!
Myslím, že včerejšek byl fajn holky, co?
klarusa
napsal(a):
foto Zuzka Buranova
Díky, lepší výsledek než Vítězku třídy jsem si nemohla přát
sabina
napsal(a):
VŠEM SRDEČNĚ BLAHOPŘEJI !!!
Nadíkovi k výhře šampionátu, Larušce k res. šampionce, Holkám od Kathey k šampionce a res. šampionce, a Usince taktéž ke krásnému 5mu místu!
Myslím, že včerejšek byl fajn holky, co?
Jj, byla to paraaaaaaaada. Tem, kterym jsem nestacila pogratulovat vcera, blehopreji aspon dneska prez net.
Bylo to fakt super, klidne bych si dala opacko, akorat teda bez tech silenejch nervu pred zacatkem. Myslela jsem, ze me klepne, kdyz jsem se divala na klisnu jak stoji v boxe a tvari se, ze ona nema s arabem nic spolecnyho.
avecaesar
napsal(a):
Díky, lepší výsledek než Vítězku třídy jsem si nemohla přát
Všem vám moc gratuluju ke krásnému umístění. Je vidět, že máte doma hotové arabské poklady
Laduš, mohu mít dotaz? Znáš se nějak s Nikolou Juříkovou z Vrbna pod Pradědem? Kupuje si Dahirka, na distančky, tak jen jestli bude v dobrých rukou. Určitě jste se už potkaly. Ráda bych, kdyby tak zlatý kůň šel k někomu se zlatým srdíčkem. Mi se jevila slečna dobře.
ghajariy
napsal(a):
Všem vám moc gratuluju ke krásnému umístění. Je vidět, že máte doma hotové arabské poklady
Laduš, mohu mít dotaz? Znáš se nějak s Nikolou Juříkovou z Vrbna pod Pradědem? Kupuje si Dahirka, na distančky, tak jen jestli bude v dobrých rukou. Určitě jste se už potkaly. Ráda bych, kdyby tak zlatý kůň šel k někomu se zlatým srdíčkem. Mi se jevila slečna dobře.
Lado, no neuvěřitelné...pak prej má doma oslíka
Vážně holky, líp to dopadnou nemohlo...obrovskou radost jsem za vás všechny včera měla...Fatk super.
ghajariy
napsal(a):
Neboj, neznám nikoho se zlatějším srdíčkem a větší láskou ke koním než má Nikol. Bude v dobrých rukou.
ghajariy
napsal(a):
Super, to jsem ráda. Tak to budete mít v příštím roce novou distanční dvojici. Ještě dovyřídíme paternitu a vše potřebné pro převoz a může se arábek stěhovat. Myslím, že si budou rozumět.
Ahoj!! Všem gratuluji kvítězsví a umístění...no jo, někdo musí být poslední. Tak jsme to vyžraly s Usou my
....nevadí....třeba to zopáknem na přesrok..až budu mít zase 10 táců navíc
.... Jinak Usinka domů dorazila v pohodě (6 hodin cesty
), byla šikovná po cestě, když pomalu vyšla doma v 11 z přívěsu, tak nebyla vůbec mokrá a hlavně byla přešťastná, že je doma a stále chodila ze stáje ven a zase zpátky a ještě v 1 v noci se popásala vesele venku...tam fakt trpěla jako zvíře zavřená za mřížemi jako ve vězení a vykopala tam normálně díru v zemi...chtěla se protunelovat ven
.
Sabi, moc moc děkuji za výsledky! Dost jsem potěšena..i když byla pátá, tak známky za typ , hlavu a krk mě potěšily..na to, že Usa ten krk by fakt potřebovala ještě nasvalit, pohyb tam nějak vůbec nepředvedla jak umí, což mě mrzelo. I v té volné ...umí se krásně nosit, ale ona tam prostě chrápala a pak už jen volala že chce domů
..no nic no...doufám, že aspoň nějaké fotky budou
..něco fotila kamarádka Jana na můj foťák a sem tam já
. Mám jeden docela slušný portrét Daboora, jestli chce Marina, jinak tam spinkal...ale je rozkošný.
Jinak jsem byla hooodně překvapená , že Usa má sice nižší známky za ty nohy...holt asi to zranění ji bude vždy hadikapovat, ale vzhledem k ostatním to vlastně není tak špatné....
No, jsem normálně navnaděná to vyzkoušet třeba další rok znovu a pokusit se i zlepšit..třeba předvedení pohybu a já vím, potřebuje trochu více "oplácat"
lucky
napsal(a):
Ahoj!! Všem gratuluji kvítězsví a umístění...no jo, někdo musí být poslední. Tak jsme to vyžraly s Usou my
....nevadí....třeba to zopáknem na přesrok..až budu mít zase 10 táců navíc
.... Jinak Usinka domů dorazila v pohodě (6 hodin cesty
), byla šikovná po cestě, když pomalu vyšla doma v 11 z přívěsu, tak nebyla vůbec mokrá a hlavně byla přešťastná, že je doma a stále chodila ze stáje ven a zase zpátky a ještě v 1 v noci se popásala vesele venku...tam fakt trpěla jako zvíře zavřená za mřížemi jako ve vězení a vykopala tam normálně díru v zemi...chtěla se protunelovat ven
.
Sabi, moc moc děkuji za výsledky! Dost jsem potěšena..i když byla pátá, tak známky za typ , hlavu a krk mě potěšily..na to, že Usa ten krk by fakt potřebovala ještě nasvalit, pohyb tam nějak vůbec nepředvedla jak umí, což mě mrzelo. I v té volné ...umí se krásně nosit, ale ona tam prostě chrápala a pak už jen volala že chce domů
..no nic no...doufám, že aspoň nějaké fotky budou
..něco fotila kamarádka Jana na můj foťák a sem tam já
. Mám jeden docela slušný portrét Daboora, jestli chce Marina, jinak tam spinkal...ale je rozkošný.
Jinak jsem byla hooodně překvapená , že Usa má sice nižší známky za ty nohy...holt asi to zranění ji bude vždy hadikapovat, ale vzhledem k ostatním to vlastně není tak špatné....
No, jsem normálně navnaděná to vyzkoušet třeba další rok znovu a pokusit se i zlepšit..třeba předvedení pohybu a já vím, potřebuje trochu více "oplácat"
Marino - psala jsem všechny známky..jen tři mi chybí...jako tělo a krk a pohyb u jednoho koně...jinak mám všehno
sabina
napsal(a):
Marino - psala jsem všechny známky..jen tři mi chybí...jako tělo a krk a pohyb u jednoho koně...jinak mám všehno
Jako já se těším...nepočítám s něčím úžasným- usmítění..ale určitě pojedem.Bylo to fajn, ikdyby sme měly být poslední...chci to s ním absolvovat....:-)
Takže budeme trénovat jak blázni
Marino výsledky máš na emailu
sabina
napsal(a):
Holký...no já jsem celá žhavá na fotky..jelikož jsem měla jen kameru...tak na foťák nezbyl čas...tak honem,,,,,
JJ Sabi, poslední jsme byly, ale byla to úžasná zkušenost, poznala jsem spoustu fajn lidiček, super koně, krááásné koně, taky jsme si ověřila, že mám fakt klidného a vychovaného koně...to z čeho tam mnozí šíleli, tak Usu nechávalo chladnou..nějaké nadouvání stanů, řev a zvuky kompesorů za stanem či vlajísí žluté a zelené látky a relkamy...to ji vůbec nevzrušovalo
lucky
napsal(a):
JJ Sabi, poslední jsme byly, ale byla to úžasná zkušenost, poznala jsem spoustu fajn lidiček, super koně, krááásné koně, taky jsme si ověřila, že mám fakt klidného a vychovaného koně...to z čeho tam mnozí šíleli, tak Usu nechávalo chladnou..nějaké nadouvání stanů, řev a zvuky kompesorů za stanem či vlajísí žluté a zelené látky a relkamy...to ji vůbec nevzrušovalo
Mě s nejvíc líbilo, jak se ji snažili honit v té ,,volné,, a ona až se teda mohla zastavit...tak tě ještě seřvala myslela jsem že puknu smíchy
haydee
napsal(a):
Ghajariy: Už se těším až jí budu za rok potkávat na vlastním koni.
Fotky jsou tady na jedné diskuzi..je téma šampionátu.
Jo, jak se zastavila na zavolání a pan Lacina íkal, že je to vzorové odchycení koně....se zastavila ze cvalu a zařvala a čekala, až ji přijdu připnout..zlatíčko...
klarusa
napsal(a):
foto Zuzka Buranova
Tak koukala jsem doma na fotky, postupně tady něco dám...
když byla ve vedlejší diskuzi řeč o Daboorovi, tak alespoň jedna fotka se celekm povedla...
Daboor AQ ...roční miminko
lucky
napsal(a):
Tak koukala jsem doma na fotky, postupně tady něco dám...
když byla ve vedlejší diskuzi řeč o Daboorovi, tak alespoň jedna fotka se celekm povedla...
Daboor AQ ...roční miminko
A vítezem ročních hřebečků se stal malý krasaveček Sharm El Shaklan po Sanadik El Shaklan z matky Umbertina, která je mimo jiné pravá sestra Utrechta...takže Usin bratránek...moooc se mi líbil.
lucky
napsal(a):
A vítezem ročních hřebečků se stal malý krasaveček Sharm El Shaklan po Sanadik El Shaklan z matky Umbertina, která je mimo jiné pravá sestra Utrechta...takže Usin bratránek...moooc se mi líbil.
Také se stal Junior šampionem 08
lucky
napsal(a):
Také se stal Junior šampionem 08
Zde ještě Sharm El Shaklan
lucky
napsal(a):
Zde ještě Sharm El Shaklan
tady druhý v 2-3 letých hřebcích prcek po Utrechtovi... Ubar Ibn Utrecht ..matku nevím, nějak doma v tom zmatku z výstavy nemůžu najít katalog
ale dělal krásný krk...opět bravurně předveden v postoji
lucky
napsal(a):
tady druhý v 2-3 letých hřebcích prcek po Utrechtovi... Ubar Ibn Utrecht ..matku nevím, nějak doma v tom zmatku z výstavy nemůžu najít katalog
ale dělal krásný krk...opět bravurně předveden v postoji
také jsem cvakla jednoho ptika
lucky
napsal(a):
také jsem cvakla jednoho ptika
no a tady moje žvíže ...Usama Watani
lucky
napsal(a):
no a tady moje žvíže ...Usama Watani
chvilinku i klusala
lucky
napsal(a):
chvilinku i klusala
ale většinou si teda hodila rovnou cval
lucky
napsal(a):
ale většinou si teda hodila rovnou cval
tady ve volné
lucky
napsal(a):
no a to je zatím vše..jen ochutnávka..fotek je hromada, ale není čas to přeukládat a házet sem...
haydee
napsal(a):
podle mých informací by se měly výsledky ukázat co nejdříve. Problém byl, že ten původní program nepočítal s půl km, takže se to celé předělávalo. Také jsem dost nervozní, chtěla jsem vidět, jak rychle jsme uklidňovali - nikdo z nás to neměřil:-((.
Vlaďka
klarusa
napsal(a):
foto Zuzka Buranova
Ahoj holky, tak všem velká gratulace, že jste to zvládly. Výsledky výborné.
Zuzko a vy jste byli taky?
luckai
napsal(a):
Ahoj holky, tak všem velká gratulace, že jste to zvládly. Výsledky výborné.
Zuzko a vy jste byli taky?
Ubara mám několikrát! Fotila jsem ho hodně..¨.jak v postoji, tak hlavu...přece jen nevlastní brácha
lucky
napsal(a):
Ubara mám několikrát! Fotila jsem ho hodně..¨.jak v postoji, tak hlavu...přece jen nevlastní brácha
mě se normálně zdá, že ta Usa mi za ty dva dny stresu zhubla..no určitě...vypotila se v přívěsu.
Jinak Ubara pošlu
tady ještě jednou
lucky
napsal(a):
mě se normálně zdá, že ta Usa mi za ty dva dny stresu zhubla..no určitě...vypotila se v přívěsu.
Jinak Ubara pošlu
tady ještě jednou
Jo, holky..prosím..... nějak fakt nemůžu najít ten katalog, což mě dost štve...sakra.
Tenhle hřebeček, co byl první ve 2-3 letých....S Maran a res. JCH..... můžete mi někdo z katalogu opsat tady původ? moc se mi líbil, mluvila jsem s majiteli, dovezli ho z Holandska a je to zlatíčko..jen tam byl dost silově předveden a na stahováku, který ho evidentně hodně dusil, ale jinak to je pěkný koník a ve stáji byl miloučký.....to zbarvení bylo zajímavé co? To jsem na živo fakt viděla poprvé...tak vybělené slabiny, ocas....
to't on
lucky
napsal(a):
Jo, holky..prosím..... nějak fakt nemůžu najít ten katalog, což mě dost štve...sakra.
Tenhle hřebeček, co byl první ve 2-3 letých....S Maran a res. JCH..... můžete mi někdo z katalogu opsat tady původ? moc se mi líbil, mluvila jsem s majiteli, dovezli ho z Holandska a je to zlatíčko..jen tam byl dost silově předveden a na stahováku, který ho evidentně hodně dusil, ale jinak to je pěkný koník a ve stáji byl miloučký.....to zbarvení bylo zajímavé co? To jsem na živo fakt viděla poprvé...tak vybělené slabiny, ocas....
to't on
Byli jsme tam právě s Ubarem. Děkuji moc za fotky!!!
zuzana00
napsal(a):
Byli jsme tam právě s Ubarem. Děkuji moc za fotky!!!
není zač
měl krásný krček
lucky
napsal(a):
není zač
měl krásný krček
No a nesmím samozřejmě zapomenout na Laru S
Tady ve volné, fotila kamarádka
a už dost fotek, musím jít pracovat
lucky
napsal(a):
to't on
Takže S MARAN -hnědák -3.7.2006
otec: Black Shetan( Madallan-Madheen/BSBlack Afair)
matka: Marouba bint Assuan(Assuan El Ifrith/ Moheba Zabeyda)
chovatel: S.Schindler(DE),majitel. Jana Rusňáková ....
klarusa
napsal(a):
tak jsem si prohlidla Dabora, je peknej, ale ted je zatim takovej "nedodelanej", ale jednou z nej bude mooc pekny konik . teda podle fotek mi nekprijde jako rocni hrebcoun, to ta moje podle fotek je vetsi
. ale fota muzou klamat
Holky, koukaly jste na výsledky i z loňska? Letos dávali nějak nižší známky u všech koní...loni byly teda o dost vyšší průměry....
mimochodem, asi na mě leze pořádná chřipka..jsem jako zmlácená
lucky
napsal(a):
Holky, koukaly jste na výsledky i z loňska? Letos dávali nějak nižší známky u všech koní...loni byly teda o dost vyšší průměry....
mimochodem, asi na mě leze pořádná chřipka..jsem jako zmlácená
jj, dávali. Mě by zajímalo (Marino?), jaký známky by tihle koně dostali na mezinárodní výstavě. Jestli to ti rozhodčí mají tak nějak v oku, nebo se ty body liší podle úrovně výstavy... (jakože při nízké úrovni se všem dají o kousek vyšší body... třeba) ? Nebo teď můžeme vzít ty body, a aspoň přibližně srovnat s koňmi na jiných velkých výstavách??
janele
napsal(a):
jj, dávali. Mě by zajímalo (Marino?), jaký známky by tihle koně dostali na mezinárodní výstavě. Jestli to ti rozhodčí mají tak nějak v oku, nebo se ty body liší podle úrovně výstavy... (jakože při nízké úrovni se všem dají o kousek vyšší body... třeba) ? Nebo teď můžeme vzít ty body, a aspoň přibližně srovnat s koňmi na jiných velkých výstavách??
holky, sledujte
,, souboj s muchou,,
sabina
napsal(a):
holky, sledujte
,, souboj s muchou,,
Jéééé! To je dobrá fotka
Teda trochu jsem si zdřímla a je to malinko lepší...... asi jsem totálně nachcípaná
JInak tohle jsem cvakla dneska...
lucky
napsal(a):
Jéééé! To je dobrá fotka
Teda trochu jsem si zdřímla a je to malinko lepší...... asi jsem totálně nachcípaná
taky mám ze dneška fotky..je krásně...tak mě to nutí blikat pořád dokola..ikdyž je z toho miliarda fotek k nepoužití..určitě něco najdu a budu chvíli otravovat s Amirem
sabina
napsal(a):
taky mám ze dneška fotky..je krásně...tak mě to nutí blikat pořád dokola..ikdyž je z toho miliarda fotek k nepoužití..určitě něco najdu a budu chvíli otravovat s Amirem
Já jsem si prve té muchy ani nevšimla...ale až doma v PC sem se řechtala jak malá
sabina
napsal(a):
Já jsem si prve té muchy ani nevšimla...ale až doma v PC sem se řechtala jak malá
ještěééé
sabina
napsal(a):
ještěééé
na té první se hezky Amir nese...... hele, když se odhodlám, tak se možná na příští výstavě zase sejdeme. Pořád to ve mě hlodá, že bych s Usou jela třeba ještě jednou...sakriš, sice to stálo balík...uvidím....
sabina
napsal(a):
ještěééé
Jinak jak ten blázen lítal s parťákem...tak se krásně zašlápl...takže má do krve zášlap..jelito jedno
sabina
napsal(a):
Jinak jak ten blázen lítal s parťákem...tak se krásně zašlápl...takže má do krve zášlap..jelito jedno
Hele - BalíK? 1800 přihláška + cesta, ne? Nevím kolik tě stála cesta...ale myslím, že to tolik peněz nejní...
Nevím, co všechno se platilo bokem - číslo, ustájení...atd.
Prdelín prdelný
lucky
napsal(a):
Balíkem myslím.... 10 000,-
...... a to jsem vděčná, že jsme nakonec fakt nejeli s dopravcem, který si počítá za km, ale s Horylovými, takže jsem dala 4 000,- za naftu a 1 000,- za půjčení přívěsu .....ale když si k tomu připočtu všechny věci kolem a kolem....
1 000,- ...profík předvaděč
1 900,- ... přihláška + ustájko
vyšetření krve, nějaké oblečení, šampony pro Usu, nový bičík, který jsem nakonec nepoužila, ubytování + jídlo..... sakra...to jsem dohromady na nějakých 10 000,- !!!!
To je docela pálka jen tak si zajet s koněm na druhou stranu republiky na výstavu.... ..ach jo.... ale kdybych jela s tím dopravcem, tak to bylo na 15 určitě
lucky
napsal(a):
Balíkem myslím.... 10 000,-
wouw, zaco??? j
estli to není tajný? Já ať počítám jak počítám...tak kdybych jela...tak mám za 1800 přihlášku, kdybych si sama půjčovala vozík jako Lenka, tak dalších 1700na tři dny, potom cca 300 za stáj a 2000benzín - tak mi pořád vychází 6 000,-
+ přespání...dalších 300,-
Jestli tě to vyšlo na 10 000 tak to se nedivím...že zvažuješ Ale myslím, že to stálo zato, a za rok se 10 000 schová pro výstavu jak nic....
sabina
napsal(a):
wouw, zaco??? j
estli to není tajný? Já ať počítám jak počítám...tak kdybych jela...tak mám za 1800 přihlášku, kdybych si sama půjčovala vozík jako Lenka, tak dalších 1700na tři dny, potom cca 300 za stáj a 2000benzín - tak mi pořád vychází 6 000,-
+ přespání...dalších 300,-
Jestli tě to vyšlo na 10 000 tak to se nedivím...že zvažuješ Ale myslím, že to stálo zato, a za rok se 10 000 schová pro výstavu jak nic....
tak to jooo, to je potom pravda...Vlastně auto sežere víc, než ten náš....ten si vzal 1500 a to jsem vám to byla z Liberce doma za 2h
Ale já bych byla ochotna našetřit....a věci už teď máš...kupovat znova nebudeš
sabina
napsal(a):
tak to jooo, to je potom pravda...Vlastně auto sežere víc, než ten náš....ten si vzal 1500 a to jsem vám to byla z Liberce doma za 2h
Ale já bych byla ochotna našetřit....a věci už teď máš...kupovat znova nebudeš
No a máš celej rok nato, natrénovat profi postoj...a 1000 ušetříš
sabina
napsal(a):
No a máš celej rok nato, natrénovat profi postoj...a 1000 ušetříš
NO jo, věci mám, krev by měla být i na příští rok..takže přihláška + cesta 5000,- (myslím i s půjčením vleku)...jenomže do příštího roku zdraží nafta tak, že to zase vyjde na víc, bych se vsadila
..takže můžu zase šetřit
.
Jinak už je mi trochu lépe, prášky asi zabraly, byla jsem teď pro Usu na pastvině a ještě jsme se kousek prošly....už futruje večeři
Takže zítra bych snad šla fotit.... chci ji konečně ostříhat, ale před tím ještě pár fotek s tou modrou ohlávkou nafotím v kopcích jak běhá.....teď vda dny odpočívala, tak snad ji dostanu do nějakého pohybu. Ale jak ji znám, chtít se ji nebude
klarusa
napsal(a):
foto Zuzka Buranova
Sabi, já kdybych to spočítala všechno dohromady tak jak Lucka jsem dala určitě o dost víc jak 10 tis za výstavu. Jen cesta mě stála tuším 8 tis minimálně a to jsem jela za slušnou cenu (ale už nevím možná to bylo víc) pokud tě někdo veze, jedeš sama a a máš to takhle daleko žádná sranda.
Jani, jinak co se týče bodů, taky by mě to celkem zajímalo, co mi říkala Lenka, tak mi taky přišlo, že byly nižší body než minule. celkem by mě zajímalo co na to řekne Marina. Loni to tam měl sobré koně p. Reichman, myslím ty nejvyšší známky měli prakticky jeho koně, taky tam všechny šampiony vybral.
nevím, co bylo letos za rozhodčí, ale loni byly dvě rozhodčí z A listiny (princ. Alia a p. Stojanowska) a ty mají určitě bohaté zkušenosti z vysokých mezinárodních soutěží. Můžeš si projít v medailonku co soudcovaly.
luckai
napsal(a):
Sabi, já kdybych to spočítala všechno dohromady tak jak Lucka jsem dala určitě o dost víc jak 10 tis za výstavu. Jen cesta mě stála tuším 8 tis minimálně a to jsem jela za slušnou cenu (ale už nevím možná to bylo víc) pokud tě někdo veze, jedeš sama a a máš to takhle daleko žádná sranda.
Jani, jinak co se týče bodů, taky by mě to celkem zajímalo, co mi říkala Lenka, tak mi taky přišlo, že byly nižší body než minule. celkem by mě zajímalo co na to řekne Marina. Loni to tam měl sobré koně p. Reichman, myslím ty nejvyšší známky měli prakticky jeho koně, taky tam všechny šampiony vybral.
nevím, co bylo letos za rozhodčí, ale loni byly dvě rozhodčí z A listiny (princ. Alia a p. Stojanowska) a ty mají určitě bohaté zkušenosti z vysokých mezinárodních soutěží. Můžeš si projít v medailonku co soudcovaly.
No jo, já kdybych jela s dopravcem jak jsem měla, tak mě to 8 - 9 stálo určitě...jen cesta .... takhle jsem zacálovala jen naftu a dálniční známku + půjčovné přívěsu....ale ještě náklady k tomu další a když to spočítám, na desítce jsem
Ubar Ibn Utrecht
lucky
napsal(a):
No jo, já kdybych jela s dopravcem jak jsem měla, tak mě to 8 - 9 stálo určitě...jen cesta .... takhle jsem zacálovala jen naftu a dálniční známku + půjčovné přívěsu....ale ještě náklady k tomu další a když to spočítám, na desítce jsem
Ubar Ibn Utrecht
Lucko pošli mi na mailik tu adresu ať ti to můžu zítra poslat...už to mám vypálené
lucky
napsal(a):
Jéééé! To je dobrá fotka
Luci nemas nekde naseho Tutu? No na prvni vystavu 81 bodu to jsem stastna! Hlavne to uchovneni a pak uz je mi to jedno, vecer me z nej uz brnely usi. Ale choval se fakt sqele, snad jedinej tam nestal na zadnich ale zas ten natrenovanej postoj moc neklapl
slibila jsem mu kobylky kdyz se bude chovat slusne
zuza
napsal(a):
Luci nemas nekde naseho Tutu? No na prvni vystavu 81 bodu to jsem stastna! Hlavne to uchovneni a pak uz je mi to jedno, vecer me z nej uz brnely usi. Ale choval se fakt sqele, snad jedinej tam nestal na zadnich ale zas ten natrenovanej postoj moc neklapl
slibila jsem mu kobylky kdyz se bude chovat slusne
Jo, mám...vydrž...pohledám..mám fotek...fotila jsem vás speciálně
..bohužel mám až vyhlášení třídy, nemám postoj
klarusa
napsal(a):
foto Zuzka Buranova
Zuzi, tak tady Ťuťínek .....jsem ráda, že jsem Vás oba poznala osobně
lucky
napsal(a):
Zuzi, tak tady Ťuťínek .....jsem ráda, že jsem Vás oba poznala osobně
luckai
napsal(a):
Známky byly nasazené stejně jako loni (pokud beru nejnižší známku a první kategorii, od kterých se to odvíjí), nebyly tak vysoké, protože ani kvalita letos nebyla nijak vysoká a to ani u importů. Rozdíl mezi nejnižší a nejvyšší známkou jen 6 bodů. Byli tam někteří moc pěkní koně, ale žádný, který by vyčníval. Známky jsou výstava od výstavy jinak nasazené, srovnávat jdou jen do určité míry, určitě by kůň neobdržel stejnou známku na jiné výstavě mezi jinými koňmi. Jinak třeba Tamas Rambauer už u nás rozhodoval potřetí, takže určitě má i nějaký přehled o českých "arabských" poměrech.
lucky
napsal(a):
Děkuji moc jsi zlaticko! Taky jsem vas s Usou rada poznala jak za tebou v ty volnosti chodila..to bylo uplne dojemny. Uplne mi jich blo lito ze byli tak vyplaseni. Neposlala bys mi neco na mail?Vyvesila bych si to (s tvym dovolenim) na stranky abychom taky meli nakou presentaci.
Z.
zuza
napsal(a):
Děkuji moc jsi zlaticko! Taky jsem vas s Usou rada poznala jak za tebou v ty volnosti chodila..to bylo uplne dojemny. Uplne mi jich blo lito ze byli tak vyplaseni. Neposlala bys mi neco na mail?Vyvesila bych si to (s tvym dovolenim) na stranky abychom taky meli nakou presentaci.
Z.
Ta ukazka ve volnosti....NEVER MORE, litovala jsem, ze jsme tam chuderu prihlasili. Takhle vydesenou jsem ji dlouho nevidela. "Tiky" z toho mela i kdyz uz bylo po vsem, pri kazdem zvuku propominajicim buseni do toho transparentu me malem prevalcovala.
Tak nejak jsem si to predstavovala trochu jinak Ale kazda zkusenost dobra, i ta spatna.
zuza
napsal(a):
Z.
No jo..chodila za mnou..ona by byla u mě přilepená nejraději.... běhat se ji vůbec nechtělo, navíc není plašan, takže se tam někteří dost snažili, tak udělala bojím bojím a hned jak přelítla na druhou stranu, tak zase koukala, kde jsem...odchycení bylo dobré..ještě mi málem nadala...volala na mě
. Vysloveně jsem ji musela nutit, aby se trochu předvedla..doma se předvádí teda lépe, tam se ji vůbec nechtělo...flegmouš
.
Fotky ti klidně pošlu..
lucky
napsal(a):
No jo..chodila za mnou..ona by byla u mě přilepená nejraději.... běhat se ji vůbec nechtělo, navíc není plašan, takže se tam někteří dost snažili, tak udělala bojím bojím a hned jak přelítla na druhou stranu, tak zase koukala, kde jsem...odchycení bylo dobré..ještě mi málem nadala...volala na mě
. Vysloveně jsem ji musela nutit, aby se trochu předvedla..doma se předvádí teda lépe, tam se ji vůbec nechtělo...flegmouš
.
Fotky ti klidně pošlu..
No jo, Usa je odolná na tyhle věci (od mala si s ní v tomhle dávám záležet), takže se tam chovala dost vzorně a klidně..klidně se pásla vedle nadouvaného stanu větrem, koně tam odskakovali a Osa nic..nebo ten komperosr...udělala na něj krk a nic..nějaké žluté látky či bušení, to ji vůbec nezajímalo...je zvyklá na kde co, takže klidně bude chodit vedle cesty kde ji nad hlavou jezdí kamiony a ani to s ní nehne...
klarusa
napsal(a):
foto Zuzka Buranova
Halooooo
lidi!!!!
prosím, víte něco o Zuzce a Usinkovi?
Zahlídla jsem zrovna něco v televizi! Že vyhořela stáj za 12 mil na Brněnsku, než jsem doběhla....vypadalo to jako Zuzka kdyby tam mluvila, vypadalo to jako Ranč Loučka! Víte o tom někdo něco????
Nechci šířit poplašnou zprávu, jen by se v tu chvíli ve mě krve nedořezal...ale říkali, že koně jsou ok a lidi taky...
lucky
napsal(a):
Halooooo
lidi!!!!
Zahlídla jsem zrovna něco v televizi! Že vyhořela stáj za 12 mil na Brněnsku, než jsem doběhla....vypadalo to jako Zuzka kdyby tam mluvila, vypadalo to jako Ranč Loučka! Víte o tom někdo něco????
Nechci šířit poplašnou zprávu, jen by se v tu chvíli ve mě krve nedořezal...ale říkali, že koně jsou ok a lidi taky...
ahoj Luci,nebyla jsi náhodou na ride and slide v neděli v kozlovicích?
pizneta
napsal(a):
Jo,jo tak jsem tě jednače poznala,já byla ta blondýna z dlouhým copkem a foťákem co tam furt fotila
,ale to si mě asi nepamatuješ..
Hmmm...škoda, ses měla zeptat...někdo tam myslím poskakoval, ale já koukala víc na koně...líbila se mi ta barevná appa
.
My tam byly chvíli, pak jsme prošly stáje a jely domů...po sobotě únava a doma moc moc práce...jen jsem v Kozlovicích ještě nebyla jak to má Šálková nové, takže jsme to šly obkouknout...tu halu bych brala
no nic..jdu koupat koně, chci ji dnes nafotit ještě s dlouhou hřívou a tou arabskou ohlávkou, než ji ostříhám
lucky
napsal(a):
Halooooo
lidi!!!!
http://zpravy.idnes.cz/
staje-a-jizdarnu-v-predklasteri-znicil-pozar-
skoda-je-asi-dvanact-milionu-1lz-/brno.asp
?c=A080730_083447_brno_zuf
místo mezer odstavec...
janele
napsal(a):
http://zpravy.idnes.cz/
staje-a-jizdarnu-v-predklasteri-znicil-pozar-
skoda-je-asi-dvanact-milionu-1lz-/brno.asp
?c=A080730_083447_brno_zuf
místo mezer odstavec...
Panečku, tak fakt je to ono....já doufala, že jsem to špatně zaslechla a viděla jen podobnou holku z dálky.... tak tohle mě vyvedlo z míry na celý den
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Panečku, tak fakt je to ono....já doufala, že jsem to špatně zaslechla a viděla jen podobnou holku z dálky.... tak tohle mě vyvedlo z míry na celý den
To je síla, chudáci aspoň, že jsou v pořádku všichni.
lucky
napsal(a):
Halooooo
lidi!!!!
taky jsem to zaslechla v práci v rádiu a ani mě nenapadlo, že by to mohla být Zuzka.
Hlavně že se nic nestalo lidem a zvířatrům, ale 12 mil. je 12 mil.
Zuzko, tak hodně sil a elánu, ať to zvládnete.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
luckai
napsal(a):
taky jsem to zaslechla v práci v rádiu a ani mě nenapadlo, že by to mohla být Zuzka.
Hlavně že se nic nestalo lidem a zvířatrům, ale 12 mil. je 12 mil.
Zuzko, tak hodně sil a elánu, ať to zvládnete.
Tak tak, taky přeju hodně sil
lucky
napsal(a):
No jo, já to nyní ve zprávách vidla celé znovu..teda fakt síla..hlavně hooodně sil a nic nevzdávat. Dobré je, že je léto, koně mohou být venku, ale i tak je to rána strašná
JJ přesně tak. Je to dost peněz...ale životy by to nezaplatilo.Hlavně že jsou OK. A pohotově zasáhly. Psala jsem na rubriku ,,vyhořel ranč loučka,, že kdyby se přispívalo nějakou akcí...ráda bych svou troškou do mlýnu přispěla.
Myslíme na Vás Zuzko !!!
sabina
napsal(a):
JJ přesně tak. Je to dost peněz...ale životy by to nezaplatilo.Hlavně že jsou OK. A pohotově zasáhly. Psala jsem na rubriku ,,vyhořel ranč loučka,, že kdyby se přispívalo nějakou akcí...ráda bych svou troškou do mlýnu přispěla.
Myslíme na Vás Zuzko !!!
JJ, viděla jsem..... fakt je to síla, bude to potřebovat nyní hodně lidiček a práce bude jako na kostele, ale doufejme, že se to vše zvládne
lucky
napsal(a):
JJ, viděla jsem..... fakt je to síla, bude to potřebovat nyní hodně lidiček a práce bude jako na kostele, ale doufejme, že se to vše zvládne
Holky, tak číslo účtu je zde na této adrese www.equipoint.cz
A kdokoliv může...tak o víkendu se asi chystám jet pomoct s úklidem. Pojede určitě dalších pár lidí.
sabina
napsal(a):
NO děcka...kam sme to zapadly?
No, chtěla jsem, že bych zajela za Zuzkou vypomoci, ale asi to nepůjde...zrovna jsem přišla od doktorky, mám nasazen nakonec Penicilin, mám angínu jako prase, takový krk prý dlouho neviděla, v noci jsem spala po minutách možná hodinu....takže jsem na ATB a léčím se z výletu s klímoškou do Liberce
lucky
napsal(a):
No, chtěla jsem, že bych zajela za Zuzkou vypomoci, ale asi to nepůjde...zrovna jsem přišla od doktorky, mám nasazen nakonec Penicilin, mám angínu jako prase, takový krk prý dlouho neviděla, v noci jsem spala po minutách možná hodinu....takže jsem na ATB a léčím se z výletu s klímoškou do Liberce
Sestra přítele teď taky lehla s mega angínou...do krku jí není vidět. Jak se jí zvětšily mandle.
Tak se dobře uzdrav, hezky to vylež.
Já jsem přemýšlela, že pojedu.Uvidíme, jak dopadneme se psem...Dostal jakejsi posranej záchvat..a nevím z čeho...naskákali mu jeho slavný pupínky na hlavě a začali krvácet. Už mám na účtě posledních pár stovek.Ale 10 přijde výplata a posílám spolu s přítelem peníze. Taky asi napytlujeme ječmen a oves a zavezem to.
sabina
napsal(a):
Sestra přítele teď taky lehla s mega angínou...do krku jí není vidět. Jak se jí zvětšily mandle.
Tak se dobře uzdrav, hezky to vylež.
Já jsem přemýšlela, že pojedu.Uvidíme, jak dopadneme se psem...Dostal jakejsi posranej záchvat..a nevím z čeho...naskákali mu jeho slavný pupínky na hlavě a začali krvácet. Už mám na účtě posledních pár stovek.Ale 10 přijde výplata a posílám spolu s přítelem peníze. Taky asi napytlujeme ječmen a oves a zavezem to.
No jo...ještě si přečti na ("Ty z moderky králíků...)moji návštěvu lékaře dneska..to byla síla..jsem ráda, že jsem to v tom dusnu a vedru přežila...nemluvím, jen hekám a sípám a do krku mi prakticky taky není vidět..doktorka říkala, že něco takového dlooouho neviděla v takovém stavu
klarusa
napsal(a):
foto Zuzka Buranova
Tady se spí?
Jste všichni tak znavení z výstavy? No..i když já mám co říkat, že.
Marino, koukala jsem na inzerci ACHPAK..tak Ghazal je fakt na prodej?
Jani, dorazily fotky z výstavy?
A jak je to s tím videem co jste tam natáčeli?
tady foto Usy s pondělka..... už je na krátko..teda má to střihnuté na polovinu tu hřívu a ocas kus pod hlezna
lucky
napsal(a):
Tady se spí?
Jste všichni tak znavení z výstavy? No..i když já mám co říkat, že.
Marino, koukala jsem na inzerci ACHPAK..tak Ghazal je fakt na prodej?
Jani, dorazily fotky z výstavy?
A jak je to s tím videem co jste tam natáčeli?
tady foto Usy s pondělka..... už je na krátko..teda má to střihnuté na polovinu tu hřívu a ocas kus pod hlezna
sakra..mi to fakt ještě nemyslí, nebo spíše nepíše......ten češtin.... s pondělka...samo, že.......... z pondělka
lucky
napsal(a):
sakra..mi to fakt ještě nemyslí, nebo spíše nepíše......ten češtin.... s pondělka...samo, že.......... z pondělka
Tak první část videí je zatím tady:
http://od-merunky.ccsystem.cz/ video_nadzih/liberec_7_2008/
Zatím jsou to jenom šampionáty a upravené v pracovní verzi. Jsem teď mimo, tak zbytek bude až bude čas po dovolené
lesterka
napsal(a):
Tak první část videí je zatím tady:
http://od-merunky.ccsystem.cz/ video_nadzih/liberec_7_2008/
Zatím jsou to jenom šampionáty a upravené v pracovní verzi. Jsem teď mimo, tak zbytek bude až bude čas po dovolené
Jé, Leni, Ty jsi zlato! Konečně se bylo na co koukat! Supééér!
lucky
napsal(a):
Jé, Leni, Ty jsi zlato! Konečně se bylo na co koukat! Supééér!
Páni, koukala jsem na hřebce, protože ty jsem prošvihla.....musela jsem pro Usu kvůli volné...
a teda Nadzih je fakt úžasný, krásný, myslím, že si to fakt zasloužil a pom se mi líbil Usy bratránek Sharm El Shaklan, po tatínkovi má rozkošnou hlavinku a je strašně miloučký
lucky
napsal(a):
Páni, koukala jsem na hřebce, protože ty jsem prošvihla.....musela jsem pro Usu kvůli volné...
a teda Nadzih je fakt úžasný, krásný, myslím, že si to fakt zasloužil a pom se mi líbil Usy bratránek Sharm El Shaklan, po tatínkovi má rozkošnou hlavinku a je strašně miloučký
Prcek je takový malý nedodělaný děcko mezi těma ostatníma :-))) Ale i on časem dospěje :)
lesterka
napsal(a):
Tak Lucky, už je na té adrese i něco speciálně pro tebe :-))
Jůůůů..holčí! Díky moc. Teda ta se tlemila, to je baba na zabití
lucky
napsal(a):
Jůůůů..holčí! Díky moc. Teda ta se tlemila, to je baba na zabití
kuknite na fotečky spousty krásných koníků
http://ladydady.rajce.idnes.cz/
jessika
napsal(a):
kuknite na fotečky spousty krásných koníků
http://ladydady.rajce.idnes.cz/
roční kobylka po Shamirovi a z mojí Shakine
jessika
napsal(a):
roční kobylka po Shamirovi a z mojí Shakine
a dvouletý hřebeček po stejných rodičích
jessika
napsal(a):
a dvouletý hřebeček po stejných rodičích
a ještě jednou
jessika
napsal(a):
a ještě jednou
teda zensky, clovek je na pet dni pryc, a mysli si, ze bude mit pak co cist, a prijede, a vy jste porad ve stejne diskuzi
teda ta staj to je teda neco, vzdycky to je hruza, ale tak hlavne, ze se nikomu nic nestalo, a kone jsou ok
jinak moc hezky fotecky a videa
sme byli na zavodech a jeden kun sel Grand prix, teda holky takovy skoky jsem jeste nazivo nevidela, moc nechybelo a prosla jsem pod nima a oxery byli delsi nez ja fakt hnus, prselo, podklad nic moc, stulmy jsme meli tyjo snad osmi centimetrovy, jak to klouzalo, fakt bych to nejela ani nahodou
a co jinak noveho po vystave, krome toho, ze Lucka totalne ochorela?
janele
napsal(a):
Lucky, fotečky přišly, jen já byla doteď pryč... Až se trochu proberu, tak se na to vrhnu ;)
Jessiko, ty jsi byla v Habrovanech? Povídej, přeháněj, jak se mají ?
JJ byla Jsem tam celkem často. Myslím, že se mají dobře a to nejen koníci:)
A nového tam asi nic moc není. Teda jsou tam krásní hřebci z Norska, ale to už asi někdy od jara :) Mno, někdy je pořádně nafotím a ukážu Vám je :)