buggyna

XXX.XXX.81.124
jeffik
napsal(a):
Ahojky lidičky.. pochlubte se svýma mlaďochama..
jak jsou krásní..
připište pls.. i rodiče.. a výšku v kotoutku.. a jetsli jste obsedlí..
a hlááávně fotečku.. měj se te.. a at vám koně jdou..
A porč ty neukážeš Jeffa?
buggyna
napsal(a):
A porč ty neukážeš Jeffa?
tak já mám kobylku,arabku má 3 roky a měsíc. Chodí se sedlem,nechá se v klidu nauzdit. Vzhledem k tomu,že je narostlá a osvalená budu obsedat každým dnem....myšleno krokovky a okoukávání terénu
bordeauxx
napsal(a):
tak já mám kobylku,arabku má 3 roky a měsíc. Chodí se sedlem,nechá se v klidu nauzdit. Vzhledem k tomu,že je narostlá a osvalená budu obsedat každým dnem....myšleno krokovky a okoukávání terénu
se sedýlkem...
bordeauxx
napsal(a):
ještěě
a tady jako dvouapůl letá....teď je znatelně narostlejší osvalenější a mohutnější...Pa Janíík a Amálka
jeffik
napsal(a):
jak jsou krásní..
Montymu je 3,5 roku, chodí do terénu i na jízdárnu. Pracujeme ze země i na dvou lonžích i ve volnosti.Je obsedlý od ledna, ale teprve od května chodí pravidelně pod sedlem. Nedávno jsme poprvé kuli a byl úplně bez problémů. Učí se rychle a ochotně. Nebojí se, nevadí mu odloučení od koní na vyjížďce. Jediné co moc nemusí jsou stáda koz a ovcí před ním prchající
jenee
napsal(a):
Montymu je 3,5 roku, chodí do terénu i na jízdárnu. Pracujeme ze země i na dvou lonžích i ve volnosti.Je obsedlý od ledna, ale teprve od května chodí pravidelně pod sedlem. Nedávno jsme poprvé kuli a byl úplně bez problémů. Učí se rychle a ochotně. Nebojí se, nevadí mu odloučení od koní na vyjížďce. Jediné co moc nemusí jsou stáda koz a ovcí před ním prchající
Přidávám svojí holčinu, je jí 3,5 roku.Od tří let zapřahaná, potom obsedlá, nyní v intenzivní přípravě na zkoušky výkonnosti.
sonet
napsal(a):
Přidávám svojí holčinu, je jí 3,5 roku.Od tří let zapřahaná, potom obsedlá, nyní v intenzivní přípravě na zkoušky výkonnosti.
Přidávám Majka,narozen 8.5.2005,otec Paint horse a matka pravděpodobně Velkopolský kůň.Obsedlí.Děláme přirozenou komunikaci,prcujeme ze země i ze sedla,komunikaci děláme od března.Ze země se pomalu propracováváme do volnosti.Westernově zajíždíme asi od června
jeffik
napsal(a):
jak jsou krásní..
Prairie Eagle ...doma mu říkáme Orlík...
Je to 4 letej plňásek
frenchik
napsal(a):
Prairie Eagle ...doma mu říkáme Orlík...
Je to 4 letej plňásek
4letá Marilyn
dominika
napsal(a):
4letá Marilyn
Posílám nejnovější foto...včera k večeru jsem si na kobču prvně sedla.... Byla naprosto v pohodě. Jen jsem nasedla a sesedla asi třikrák za sebou...
Dneska se zkusíme rozejít a zastavit a postupně budeme zkoušet víc. Tak a tady jsou fotky. Janíík a Amálka
bordeauxx
napsal(a):
Posílám nejnovější foto...včera k večeru jsem si na kobču prvně sedla.... Byla naprosto v pohodě. Jen jsem nasedla a sesedla asi třikrák za sebou...
Dneska se zkusíme rozejít a zastavit a postupně budeme zkoušet víc. Tak a tady jsou fotky. Janíík a Amálka
a další
bordeauxx
napsal(a):
a další
dneska večer budu opět referovat jak to dopadlo..papík janíík a amálka
nicolll
napsal(a):
pro Frenchik: Ahoj Jani ty sis Orlíka z Mariánek koupila??nebo ho mas pujceneho jen na prazdniny?
Nene, nekoupila ale ráda bych, je to můj miláček...jenže ho mám jen pujčenýho...ale i za to jsem hrozně moooc ráda...
frenchik
napsal(a):
Nene, nekoupila ale ráda bych, je to můj miláček...jenže ho mám jen pujčenýho...ale i za to jsem hrozně moooc ráda...
Tiv OˇHoney - skoro 3,5 letá.obsedlá na podzim a moc přetrénovaná není válí si šunky,občas terén,jízdárka
westgirl
napsal(a):
Tiv OˇHoney - skoro 3,5 letá.obsedlá na podzim a moc přetrénovaná není válí si šunky,občas terén,jízdárka
mamka follblut po Donegal,taťka Pure Dunnit Power QH.výška- neměřila jsem,cca 155 cm odhadem...
Uživatel s deaktivovaným účtem

jeffik
napsal(a):
jak jsou krásní..
Corridor, hřebec, v květnu měl 3 roky. Otec: Cassilius, om: Duramus II, KVH cca 170 cm. Jinak dnes se obsedal
napsal(a):
Corridor, hřebec, v květnu měl 3 roky. Otec: Cassilius, om: Duramus II, KVH cca 170 cm. Jinak dnes se obsedal
3 roky, kříženec hucul-ČT, naše ošklivé káčátko pracují s ní na lonži,ale ještě neobsedli
jahudka
napsal(a):
3 roky, kříženec hucul-ČT, naše ošklivé káčátko pracují s ní na lonži,ale ještě neobsedli
ještě jedna ošklivější
napsal(a):
Ahojicek,moc by me zajímalo jak dopadlo obsedáni? A jaká byla příprava? Díky moc za odpověď,Janíík a Amálka PS: Tady sedím na Amálii podruhý :)
bordeauxx
napsal(a):
bylo to myšleno pro ERMU....Janíík a Amálie
Riga Svržno, v květnu tříletá. Po 709 Jaspis z maminky po Cobalt. V květnu obsedlá, v srpnu zkoušky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
tecos
napsal(a):
Riga Svržno, v květnu tříletá. Po 709 Jaspis z maminky po Cobalt. V květnu obsedlá, v srpnu zkoušky
Adél, sekne Vám to
Že jsem si teď na to vzpomněla, na stránkách se vloudila chybička, že se narodila roku 2008
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
tecos
napsal(a):
díky, jdu na to. To víš, fofry jsou fofry. Nestíhám nic a pak to takhle vypadá
To koukám, že nestíháš, jsem čekala nějakou odpověď a ono nic
sadzi saj
napsal(a):
To koukám, že nestíháš, jsem čekala nějakou odpověď a ono nic
moc se omlouvám, ale vidíš, jak hodně aktualizuji
Po týdnu dovolené, jsem si právě poprvé na chvilku sedla. Jinak vše v letu.
Samo moc gratuluji! A přísahám, že se o víkendu dostanu i k emailu
Jestli jsi ještě nekoukala, tak tam má riga novou volnost. Dělá mi holka radost. Ještě kdyby si to tak chtěla srovnat v té hlavě Snad časem
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
tecos
napsal(a):
moc se omlouvám, ale vidíš, jak hodně aktualizuji
Po týdnu dovolené, jsem si právě poprvé na chvilku sedla. Jinak vše v letu.
Samo moc gratuluji! A přísahám, že se o víkendu dostanu i k emailu
Jestli jsi ještě nekoukala, tak tam má riga novou volnost. Dělá mi holka radost. Ještě kdyby si to tak chtěla srovnat v té hlavě Snad časem
Neboj, mě je to jasný, že si asi zasekaná, tak není čásek, znám to, nemít možnost v práci, tak se na net moc nedostanu
Ale pssst
Jo jo, koukala jsem, hotová pružinka, už se Vám to blíží co, kdy to v sprnu máte??
Super fotečka s tím prďolou

bordeauxx
napsal(a):
Ahojicek,moc by me zajímalo jak dopadlo obsedáni? A jaká byla příprava? Díky moc za odpověď,Janíík a Amálka PS: Tady sedím na Amálii podruhý :)
Pro bordeauxx: Ahoj, příprava nijak zvláštní nebyla... tak ze 3x před obsedáním byl na lonži (jednou se sedlem). Před samotným obsedáním byl ještě na lonži a pak pomalu do sedla... jinak obsedání proběhlo v pohodě, koník byl v klidu
napsal(a):
Pro bordeauxx: Ahoj, příprava nijak zvláštní nebyla... tak ze 3x před obsedáním byl na lonži (jednou se sedlem). Před samotným obsedáním byl ještě na lonži a pak pomalu do sedla... jinak obsedání proběhlo v pohodě, koník byl v klidu
jak jsem slíbila táky sem přidám mýho oříka. .. představíme se.. jmenuju se Jeff moje maminka je Bellevue a tatínek Jaspis... nu co bych vám o sobě řek.. jsem 3.5 letý valášek.. narodil jsme se 19.3.2005 bydlím u Benešova.. s mým kámošem Valdou..
s mojí paničkou Lenkou chodím v poslední době na vycházky.. občas s námi jde i Andrejka a Valda.. a ted vám sem hodím pár našich foteček.. měj te se krásně..
a koníci ukažte se!!!!!
Pozn: omlouvám se za kvalitu fotek.. to fotil paničky bratránek..
jeffik
napsal(a):
jak jsem slíbila táky sem přidám mýho oříka. .. představíme se.. jmenuju se Jeff moje maminka je Bellevue a tatínek Jaspis... nu co bych vám o sobě řek.. jsem 3.5 letý valášek.. narodil jsme se 19.3.2005 bydlím u Benešova.. s mým kámošem Valdou..
s mojí paničkou Lenkou chodím v poslední době na vycházky.. občas s námi jde i Andrejka a Valda.. a ted vám sem hodím pár našich foteček.. měj te se krásně..
a koníci ukažte se!!!!!
Pozn: omlouvám se za kvalitu fotek.. to fotil paničky bratránek..
koukám do dáli.. panička chche nasednout.. á vyjet na vyjíždku..
jeffik
napsal(a):
koukám do dáli.. panička chche nasednout.. á vyjet na vyjíždku..
ták to sem já.. nu já vím netvářil jsem se upe supr.. ále když já měl chut na chleba.. a lenča.. ne a ne mi ho dát..
jeffik
napsal(a):
ták to sem já.. nu já vím netvářil jsem se upe supr.. ále když já měl chut na chleba.. a lenča.. ne a ne mi ho dát..
tády jsme skoušeli něco jáko uklonu..
jeffik
napsal(a):
tády jsme skoušeli něco jáko uklonu..
Pro bordeauxx (p): ahojky.. táky koukám že jste začátečníci.. nu to my táky.. a odkad jste.. á co to je za plemeno ten tvůj koníček.. musím uzunat že je moc pěknej..mě se a směj se a ahojk,y.. a napiš.. tády přidávám zase mýho miláčka
ještě nějaký přidám
jeffik
napsal(a):
Pro bordeauxx (p): ahojky.. táky koukám že jste začátečníci.. nu to my táky.. a odkad jste.. á co to je za plemeno ten tvůj koníček.. musím uzunat že je moc pěknej..mě se a směj se a ahojk,y.. a napiš.. tády přidávám zase mýho miláčka
ještě nějaký přidám
Ahojik Jefik,kobylka je shagya arabka... jojo je překrásná(musim se pochválit jak jsem dobře vybrala) S kobčou jsme teprve na začátku,má ještě na všechno čas.. Je to naprostá pohodářka. Jen se bojím co bude dělat v terenu. Sama jde ven (na ruce) úplně bez problémů,ale dost se leká,hlavně když ty potrhlý psí \"bestie\" skáčou na vrata a ozývá se mimo štěkotu taky zkuk plechovejch vrat
brrrrr....ale věřim,že až to okouká,bude ok...
bordeauxx
napsal(a):
Ahojik Jefik,kobylka je shagya arabka... jojo je překrásná(musim se pochválit jak jsem dobře vybrala) S kobčou jsme teprve na začátku,má ještě na všechno čas.. Je to naprostá pohodářka. Jen se bojím co bude dělat v terenu. Sama jde ven (na ruce) úplně bez problémů,ale dost se leká,hlavně když ty potrhlý psí \"bestie\" skáčou na vrata a ozývá se mimo štěkotu taky zkuk plechovejch vrat
brrrrr....ale věřim,že až to okouká,bude ok...
a ještě....
bordeauxx
napsal(a):
a ještě....
Opravdu je nádherná.. ale to Jeffik táky
..¨jsem moc ráda že ho mám
.. a my už do terénu chodíme.. už jsme i cválali.. teda poprvé to byla zkouška odvahy
.. ále zvládli jsme to.. ted chodíme ták na 3/4 hodinový vycházky.. á táky máme pár \" much\" neumíme stát při nasedání.. á nasazování uzdečky.. jinák.. pohodář.. a po jakým je otci.. a ty jí chceš mít na vytrvalost.. nebo na anglii na parkury..
přidám nějakou fotečku..
jeffik
napsal(a):
Opravdu je nádherná.. ale to Jeffik táky
..¨jsem moc ráda že ho mám
.. a my už do terénu chodíme.. už jsme i cválali.. teda poprvé to byla zkouška odvahy
.. ále zvládli jsme to.. ted chodíme ták na 3/4 hodinový vycházky.. á táky máme pár \" much\" neumíme stát při nasedání.. á nasazování uzdečky.. jinák.. pohodář.. a po jakým je otci.. a ty jí chceš mít na vytrvalost.. nebo na anglii na parkury..
přidám nějakou fotečku..
pro bordeauxx (p) : ještě sem zapomněla.. bojíme se aut!!! moc se bojíme.. ale to snád zvládneme.. a odkad vy jste.. tady jsem broučka sprchvala.. vypadal jak zmoklá myška..
jeffik
napsal(a):
pro bordeauxx (p) : ještě sem zapomněla.. bojíme se aut!!! moc se bojíme.. ale to snád zvládneme.. a odkad vy jste.. tady jsem broučka sprchvala.. vypadal jak zmoklá myška..
Pro tecos (): ahojky.. až ted jsem si všimla.. a přečetla.. že máš táky koníka.. teda kobču po Jaspis 709.. já mám po něm Valáška.. Jeffíka.. a taky jste užř obsedlí.. jo ták zzkoušky.. držím palečky.. a kde pak bydlíte.. :) měj se krásně hod sem klidně fotku..
omlůouvám se za kvalitu fotkÿ
jeffik
napsal(a):
jak jsou krásní..
Kobylce budou 3,5 do ted jsme temeř nejezdili max 1-2 krát tydne ted jsme bez sedla
tak minimálne dva mesice jen na ruce, ale byli jsme na dovolené tam jsem si sedlo pujčila a byla s kobylkou popvé v hale tady jsou fotky z dovolené
http://mjackie.rajce.idnes.cz/ je to kobylka PH (M :Herna A1/1 O: Jack D Sanbars APH)
mjackie
napsal(a):
Kobylce budou 3,5 do ted jsme temeř nejezdili max 1-2 krát tydne ted jsme bez sedla
tak minimálne dva mesice jen na ruce, ale byli jsme na dovolené tam jsem si sedlo pujčila a byla s kobylkou popvé v hale tady jsou fotky z dovolené
http://mjackie.rajce.idnes.cz/ je to kobylka PH (M :Herna A1/1 O: Jack D Sanbars APH)
tak já posouvám tří a půl letá klisna PH otec-Billy Skip Bars matka -Bueno Cherokee,klisna jezdí do terénu,občas nějaké ohýbání jinak nic,nyní se připravujeme na paint show pouze ze země..
bednarik petr
napsal(a):
tak já posouvám tří a půl letá klisna PH otec-Billy Skip Bars matka -Bueno Cherokee,klisna jezdí do terénu,občas nějaké ohýbání jinak nic,nyní se připravujeme na paint show pouze ze země..
.
mjackie
napsal(a):
Ahoj,Jackie je krásná. Jak se máte?
mjackie
napsal(a):
Ahoj no myslím že fajn. a až časem budu mit kobylku ve svem bude to uplne supr, ted si na ni nechávám šít sedýlko a potom za rok za dva to vidim na připouštění:-) a co ty?
myslím,že to jde,ale letos si Maura vybrala snad všechno,brala kortikoidy,pak zranění nohy a nyný je ok. Chystáme se na paint show.
bednarik petr
napsal(a):
myslím,že to jde,ale letos si Maura vybrala snad všechno,brala kortikoidy,pak zranění nohy a nyný je ok. Chystáme se na paint show.
Taky přidám. Babeta 3,5 roku po Baxte de Quettehou, m: Nelopa po Lopez - 18
janavar
napsal(a):
Taky přidám. Babeta 3,5 roku po Baxte de Quettehou, m: Nelopa po Lopez - 18
Ještě Babetka