Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2008 10:44
jeffik

XXX.XXX.153.192

Ahojky lidičky.. pochlubte se svýma mlaďochama.. jak jsou krásní.. připište pls.. i rodiče.. a výšku v kotoutku.. a jetsli jste obsedlí.. a hlááávně fotečku.. měj se te.. a at vám koně jdou..

buggyna

26.7.2008 10:56
buggyna

XXX.XXX.81.124

jeffik napsal(a):
Ahojky lidičky.. pochlubte se svýma mlaďochama.. jak jsou krásní.. připište pls.. i rodiče.. a výšku v kotoutku.. a jetsli jste obsedlí.. a hlááávně fotečku.. měj se te.. a at vám koně jdou..

A porč ty neukážeš Jeffa?

26.7.2008 11:11
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

buggyna napsal(a):
A porč ty neukážeš Jeffa?

tak já mám kobylku,arabku má 3 roky a měsíc. Chodí se sedlem,nechá se v klidu nauzdit. Vzhledem k tomu,že je narostlá a osvalená budu obsedat každým dnem....myšleno krokovky a okoukávání terénu

26.7.2008 11:12
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
tak já mám kobylku,arabku má 3 roky a měsíc. Chodí se sedlem,nechá se v klidu nauzdit. Vzhledem k tomu,že je narostlá a osvalená budu obsedat každým dnem....myšleno krokovky a okoukávání terénu

se sedýlkem...

26.7.2008 11:12
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
se sedýlkem...

ještě..

26.7.2008 11:13
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
ještě..

nějaká pózička...

26.7.2008 11:14
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
nějaká pózička...

ještěě

26.7.2008 11:16
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
ještěě

a tady jako dvouapůl letá....teď je znatelně narostlejší osvalenější a mohutnější...Pa Janíík a Amálka

26.7.2008 13:42
jenee

XXX.XXX.150.58

jeffik napsal(a):

Montymu je 3,5 roku, chodí do terénu i na jízdárnu. Pracujeme ze země i na dvou lonžích i ve volnosti.Je obsedlý od ledna, ale teprve od května chodí pravidelně pod sedlem. Nedávno jsme poprvé kuli a byl úplně bez problémů. Učí se rychle a ochotně. Nebojí se, nevadí mu odloučení od koní na vyjížďce. Jediné co moc nemusí jsou stáda koz a ovcí před ním prchající

26.7.2008 18:01
sonet

XXX.XXX.76.219

jenee napsal(a):
Montymu je 3,5 roku, chodí do terénu i na jízdárnu. Pracujeme ze země i na dvou lonžích i ve volnosti.Je obsedlý od ledna, ale teprve od května chodí pravidelně pod sedlem. Nedávno jsme poprvé kuli a byl úplně bez problémů. Učí se rychle a ochotně. Nebojí se, nevadí mu odloučení od koní na vyjížďce. Jediné co moc nemusí jsou stáda koz a ovcí před ním prchající

Přidávám svojí holčinu, je jí 3,5 roku.Od tří let zapřahaná, potom obsedlá, nyní v intenzivní přípravě na zkoušky výkonnosti.

26.7.2008 20:13
ponyka

XXX.XXX.69.18

sonet napsal(a):
Přidávám svojí holčinu, je jí 3,5 roku.Od tří let zapřahaná, potom obsedlá, nyní v intenzivní přípravě na zkoušky výkonnosti.

Přidávám Majka,narozen 8.5.2005,otec Paint horse a matka pravděpodobně Velkopolský kůň.Obsedlí.Děláme přirozenou komunikaci,prcujeme ze země i ze sedla,komunikaci děláme od března.Ze země se pomalu propracováváme do volnosti.Westernově zajíždíme asi od června

26.7.2008 22:16
frenchik

XXX.XXX.79.90

jeffik napsal(a):

Prairie Eagle ...doma mu říkáme Orlík...
Je to 4 letej plňásek

27.7.2008 11:34
dominika

XXX.XXX.200.50

frenchik napsal(a):
Prairie Eagle ...doma mu říkáme Orlík...
Je to 4 letej plňásek

4letá Marilyn

27.7.2008 11:47
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

dominika napsal(a):
4letá Marilyn

Posílám nejnovější foto...včera k večeru jsem si na kobču prvně sedla.... Byla naprosto v pohodě. Jen jsem nasedla a sesedla asi třikrák za sebou... Dneska se zkusíme rozejít a zastavit a postupně budeme zkoušet víc. Tak a tady jsou fotky. Janíík a Amálka

27.7.2008 11:50
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
Posílám nejnovější foto...včera k večeru jsem si na kobču prvně sedla.... Byla naprosto v pohodě. Jen jsem nasedla a sesedla asi třikrák za sebou... Dneska se zkusíme rozejít a zastavit a postupně budeme zkoušet víc. Tak a tady jsou fotky. Janíík a Amálka

a další

27.7.2008 11:52
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
a další

dneska večer budu opět referovat jak to dopadlo..papík janíík a amálka

27.7.2008 14:56
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
dneska večer budu opět referovat jak to dopadlo..papík janíík a amálka

Nebojte,poslední fotka sice vypadá akčně,ale Amálie se jen otřepala kvůli mouchám,papik

27.7.2008 15:07
nicolll

XXX.XXX.149.26

bordeauxx napsal(a):
Nebojte,poslední fotka sice vypadá akčně,ale Amálie se jen otřepala kvůli mouchám,papik

pro Frenchik: Ahoj Jani ty sis Orlíka z Mariánek koupila??nebo ho mas pujceneho jen na prazdniny?

31.7.2008 23:45
frenchik

XXX.XXX.79.90

nicolll napsal(a):
pro Frenchik: Ahoj Jani ty sis Orlíka z Mariánek koupila??nebo ho mas pujceneho jen na prazdniny?

Nene, nekoupila ale ráda bych, je to můj miláček...jenže ho mám jen pujčenýho...ale i za to jsem hrozně moooc ráda...

1.8.2008 07:37
westgirl

XXX.XXX.227.219

frenchik napsal(a):
Nene, nekoupila ale ráda bych, je to můj miláček...jenže ho mám jen pujčenýho...ale i za to jsem hrozně moooc ráda...

Tiv OˇHoney - skoro 3,5 letá.obsedlá na podzim a moc přetrénovaná není válí si šunky,občas terén,jízdárka

1.8.2008 07:43
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Tiv OˇHoney - skoro 3,5 letá.obsedlá na podzim a moc přetrénovaná není válí si šunky,občas terén,jízdárka

mamka follblut po Donegal,taťka Pure Dunnit Power QH.výška- neměřila jsem,cca 155 cm odhadem...

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2008 12:57

jeffik napsal(a):

Corridor, hřebec, v květnu měl 3 roky. Otec: Cassilius, om: Duramus II, KVH cca 170 cm. Jinak dnes se obsedal

1.8.2008 13:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Corridor, hřebec, v květnu měl 3 roky. Otec: Cassilius, om: Duramus II, KVH cca 170 cm. Jinak dnes se obsedal

3 roky, kříženec hucul-ČT, naše ošklivé káčátko pracují s ní na lonži,ale ještě neobsedli

1.8.2008 13:15

jahudka napsal(a):
3 roky, kříženec hucul-ČT, naše ošklivé káčátko pracují s ní na lonži,ale ještě neobsedli

ještě jedna ošklivější

1.8.2008 13:42
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

Ahojicek,moc by me zajímalo jak dopadlo obsedáni? A jaká byla příprava? Díky moc za odpověď,Janíík a Amálka PS: Tady sedím na Amálii podruhý :)

1.8.2008 13:43
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
Ahojicek,moc by me zajímalo jak dopadlo obsedáni? A jaká byla příprava? Díky moc za odpověď,Janíík a Amálka PS: Tady sedím na Amálii podruhý :)

bylo to myšleno pro ERMU....Janíík a Amálie

1.8.2008 14:21
tecos

XXX.XXX.35.178

bordeauxx napsal(a):
bylo to myšleno pro ERMU....Janíík a Amálie

Riga Svržno, v květnu tříletá. Po 709 Jaspis z maminky po Cobalt. V květnu obsedlá, v srpnu zkoušky

sadzi saj

1.8.2008 14:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

tecos napsal(a):
Riga Svržno, v květnu tříletá. Po 709 Jaspis z maminky po Cobalt. V květnu obsedlá, v srpnu zkoušky

Adél, sekne Vám to

Že jsem si teď na to vzpomněla, na stránkách se vloudila chybička, že se narodila roku 2008

1.8.2008 14:48
tecos

XXX.XXX.35.178

sadzi saj napsal(a):
Adél, sekne Vám to

Že jsem si teď na to vzpomněla, na stránkách se vloudila chybička, že se narodila roku 2008

díky, jdu na to. To víš, fofry jsou fofry. Nestíhám nic a pak to takhle vypadá

sadzi saj

1.8.2008 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

tecos napsal(a):
díky, jdu na to. To víš, fofry jsou fofry. Nestíhám nic a pak to takhle vypadá

To koukám, že nestíháš, jsem čekala nějakou odpověď a ono nic

1.8.2008 14:54
tecos

XXX.XXX.35.178

sadzi saj napsal(a):
To koukám, že nestíháš, jsem čekala nějakou odpověď a ono nic

moc se omlouvám, ale vidíš, jak hodně aktualizuji Po týdnu dovolené, jsem si právě poprvé na chvilku sedla. Jinak vše v letu.
Samo moc gratuluji! A přísahám, že se o víkendu dostanu i k emailu
Jestli jsi ještě nekoukala, tak tam má riga novou volnost. Dělá mi holka radost. Ještě kdyby si to tak chtěla srovnat v té hlavě Snad časem

sadzi saj

1.8.2008 15:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

tecos napsal(a):
moc se omlouvám, ale vidíš, jak hodně aktualizuji Po týdnu dovolené, jsem si právě poprvé na chvilku sedla. Jinak vše v letu.
Samo moc gratuluji! A přísahám, že se o víkendu dostanu i k emailu
Jestli jsi ještě nekoukala, tak tam má riga novou volnost. Dělá mi holka radost. Ještě kdyby si to tak chtěla srovnat v té hlavě Snad časem

Neboj, mě je to jasný, že si asi zasekaná, tak není čásek, znám to, nemít možnost v práci, tak se na net moc nedostanu

Ale pssst

Jo jo, koukala jsem, hotová pružinka, už se Vám to blíží co, kdy to v sprnu máte??

Super fotečka s tím prďolou

1.8.2008 22:17

bordeauxx napsal(a):

Pro bordeauxx: Ahoj, příprava nijak zvláštní nebyla... tak ze 3x před obsedáním byl na lonži (jednou se sedlem). Před samotným obsedáním byl ještě na lonži a pak pomalu do sedla... jinak obsedání proběhlo v pohodě, koník byl v klidu

3.8.2008 20:30
jeffik

XXX.XXX.132.87

Pro bordeauxx: Ahoj, příprava nijak zvláštní nebyla... tak ze 3x před obsedáním byl na lonži (jednou se sedlem). Před samotným obsedáním byl ještě na lonži a pak pomalu do sedla... jinak obsedání proběhlo v pohodě, koník byl v klidu

jak jsem slíbila táky sem přidám mýho oříka. .. představíme se.. jmenuju se Jeff moje maminka je Bellevue a tatínek Jaspis... nu co bych vám o sobě řek.. jsem 3.5 letý valášek.. narodil jsme se 19.3.2005 bydlím u Benešova.. s mým kámošem Valdou.. s mojí paničkou Lenkou chodím v poslední době na vycházky.. občas s námi jde i Andrejka a Valda.. a ted vám sem hodím pár našich foteček.. měj te se krásně.. a koníci ukažte se!!!!!
Pozn: omlouvám se za kvalitu fotek.. to fotil paničky bratránek..

3.8.2008 20:32
jeffik

XXX.XXX.132.87

jeffik napsal(a):
jak jsem slíbila táky sem přidám mýho oříka. .. představíme se.. jmenuju se Jeff moje maminka je Bellevue a tatínek Jaspis... nu co bych vám o sobě řek.. jsem 3.5 letý valášek.. narodil jsme se 19.3.2005 bydlím u Benešova.. s mým kámošem Valdou.. s mojí paničkou Lenkou chodím v poslední době na vycházky.. občas s námi jde i Andrejka a Valda.. a ted vám sem hodím pár našich foteček.. měj te se krásně.. a koníci ukažte se!!!!!
Pozn: omlouvám se za kvalitu fotek.. to fotil paničky bratránek..

koukám do dáli.. panička chche nasednout.. á vyjet na vyjíždku..

3.8.2008 20:35
jeffik

XXX.XXX.132.87

jeffik napsal(a):
koukám do dáli.. panička chche nasednout.. á vyjet na vyjíždku..

ták to sem já.. nu já vím netvářil jsem se upe supr.. ále když já měl chut na chleba.. a lenča.. ne a ne mi ho dát..

3.8.2008 20:39
jeffik

XXX.XXX.132.87

jeffik napsal(a):
ták to sem já.. nu já vím netvářil jsem se upe supr.. ále když já měl chut na chleba.. a lenča.. ne a ne mi ho dát..

tády jsme skoušeli něco jáko uklonu..

3.8.2008 20:43
jeffik

XXX.XXX.132.87

jeffik napsal(a):
tády jsme skoušeli něco jáko uklonu..

Pro bordeauxx (p): ahojky.. táky koukám že jste začátečníci.. nu to my táky.. a odkad jste.. á co to je za plemeno ten tvůj koníček.. musím uzunat že je moc pěknej..mě se a směj se a ahojk,y.. a napiš.. tády přidávám zase mýho miláčka
ještě nějaký přidám

3.8.2008 21:28
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

jeffik napsal(a):
Pro bordeauxx (p): ahojky.. táky koukám že jste začátečníci.. nu to my táky.. a odkad jste.. á co to je za plemeno ten tvůj koníček.. musím uzunat že je moc pěknej..mě se a směj se a ahojk,y.. a napiš.. tády přidávám zase mýho miláčka
ještě nějaký přidám

Ahojik Jefik,kobylka je shagya arabka... jojo je překrásná(musim se pochválit jak jsem dobře vybrala) S kobčou jsme teprve na začátku,má ještě na všechno čas.. Je to naprostá pohodářka. Jen se bojím co bude dělat v terenu. Sama jde ven (na ruce) úplně bez problémů,ale dost se leká,hlavně když ty potrhlý psí \"bestie\" skáčou na vrata a ozývá se mimo štěkotu taky zkuk plechovejch vrat brrrrr....ale věřim,že až to okouká,bude ok...

3.8.2008 21:32
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
Ahojik Jefik,kobylka je shagya arabka... jojo je překrásná(musim se pochválit jak jsem dobře vybrala) S kobčou jsme teprve na začátku,má ještě na všechno čas.. Je to naprostá pohodářka. Jen se bojím co bude dělat v terenu. Sama jde ven (na ruce) úplně bez problémů,ale dost se leká,hlavně když ty potrhlý psí \"bestie\" skáčou na vrata a ozývá se mimo štěkotu taky zkuk plechovejch vrat brrrrr....ale věřim,že až to okouká,bude ok...

a ještě....

3.8.2008 21:37
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

bordeauxx napsal(a):
a ještě....

a poslední....ach ta kvalita foteček

3.8.2008 21:38
jeffik

XXX.XXX.132.87

bordeauxx napsal(a):
a ještě....

Opravdu je nádherná.. ale to Jeffik táky ..¨jsem moc ráda že ho mám .. a my už do terénu chodíme.. už jsme i cválali.. teda poprvé to byla zkouška odvahy .. ále zvládli jsme to.. ted chodíme ták na 3/4 hodinový vycházky.. á táky máme pár \" much\" neumíme stát při nasedání.. á nasazování uzdečky.. jinák.. pohodář.. a po jakým je otci.. a ty jí chceš mít na vytrvalost.. nebo na anglii na parkury.. přidám nějakou fotečku..

3.8.2008 21:45
jeffik

XXX.XXX.132.87

jeffik napsal(a):
Opravdu je nádherná.. ale to Jeffik táky ..¨jsem moc ráda že ho mám .. a my už do terénu chodíme.. už jsme i cválali.. teda poprvé to byla zkouška odvahy .. ále zvládli jsme to.. ted chodíme ták na 3/4 hodinový vycházky.. á táky máme pár \" much\" neumíme stát při nasedání.. á nasazování uzdečky.. jinák.. pohodář.. a po jakým je otci.. a ty jí chceš mít na vytrvalost.. nebo na anglii na parkury.. přidám nějakou fotečku..

pro bordeauxx (p) : ještě sem zapomněla.. bojíme se aut!!! moc se bojíme.. ale to snád zvládneme.. a odkad vy jste.. tady jsem broučka sprchvala.. vypadal jak zmoklá myška..

3.8.2008 21:49
jeffik

XXX.XXX.132.87

jeffik napsal(a):
pro bordeauxx (p) : ještě sem zapomněla.. bojíme se aut!!! moc se bojíme.. ale to snád zvládneme.. a odkad vy jste.. tady jsem broučka sprchvala.. vypadal jak zmoklá myška..

Pro tecos (): ahojky.. až ted jsem si všimla.. a přečetla.. že máš táky koníka.. teda kobču po Jaspis 709.. já mám po něm Valáška.. Jeffíka.. a taky jste užř obsedlí.. jo ták zzkoušky.. držím palečky.. a kde pak bydlíte.. :) měj se krásně hod sem klidně fotku..
omlůouvám se za kvalitu fotkÿ

5.8.2008 21:49
mjackie

XXX.XXX.134.6

jeffik napsal(a):

Kobylce budou 3,5 do ted jsme temeř nejezdili max 1-2 krát tydne ted jsme bez sedla
tak minimálne dva mesice jen na ruce, ale byli jsme na dovolené tam jsem si sedlo pujčila a byla s kobylkou popvé v hale tady jsou fotky z dovolené
http://mjackie.rajce.idnes.cz/ je to kobylka PH (M :Herna A1/1 O: Jack D Sanbars APH)

6.8.2008 08:20
bednarik petr

XXX.XXX.165.35

mjackie napsal(a):
Kobylce budou 3,5 do ted jsme temeř nejezdili max 1-2 krát tydne ted jsme bez sedla
tak minimálne dva mesice jen na ruce, ale byli jsme na dovolené tam jsem si sedlo pujčila a byla s kobylkou popvé v hale tady jsou fotky z dovolené
http://mjackie.rajce.idnes.cz/ je to kobylka PH (M :Herna A1/1 O: Jack D Sanbars APH)

tak já posouvám tří a půl letá klisna PH otec-Billy Skip Bars matka -Bueno Cherokee,klisna jezdí do terénu,občas nějaké ohýbání jinak nic,nyní se připravujeme na paint show pouze ze země..

6.8.2008 08:23
bednarik petr

XXX.XXX.165.35

bednarik petr napsal(a):
tak já posouvám tří a půl letá klisna PH otec-Billy Skip Bars matka -Bueno Cherokee,klisna jezdí do terénu,občas nějaké ohýbání jinak nic,nyní se připravujeme na paint show pouze ze země..

.

6.8.2008 08:24
bednarik petr

XXX.XXX.165.35

mjackie napsal(a):

Ahoj,Jackie je krásná. Jak se máte?

6.8.2008 18:13
mjackie

XXX.XXX.134.6

bednarik petr napsal(a):
Ahoj,Jackie je krásná. Jak se máte?

Ahoj no myslím že fajn. a až časem budu mit kobylku ve svem bude to uplne supr, ted si na ni nechávám šít sedýlko a potom za rok za dva to vidim na připouštění:-) a co ty?

6.8.2008 22:14
bednarik petr

XXX.XXX.165.35

mjackie napsal(a):
Ahoj no myslím že fajn. a až časem budu mit kobylku ve svem bude to uplne supr, ted si na ni nechávám šít sedýlko a potom za rok za dva to vidim na připouštění:-) a co ty?

myslím,že to jde,ale letos si Maura vybrala snad všechno,brala kortikoidy,pak zranění nohy a nyný je ok. Chystáme se na paint show.

8.8.2008 17:31
janavar

XXX.XXX.120.68

bednarik petr napsal(a):
myslím,že to jde,ale letos si Maura vybrala snad všechno,brala kortikoidy,pak zranění nohy a nyný je ok. Chystáme se na paint show.

Taky přidám. Babeta 3,5 roku po Baxte de Quettehou, m: Nelopa po Lopez - 18

8.8.2008 17:32
janavar

XXX.XXX.120.68

janavar napsal(a):
Taky přidám. Babeta 3,5 roku po Baxte de Quettehou, m: Nelopa po Lopez - 18

Ještě Babetka

Přidejte reakci

Přidat smajlík