Tak kdopak byl ještě na výstavě dneska v Liberci? Pokusím se sem naházet pár fotek...
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Tak kdopak byl ještě na výstavě dneska v Liberci? Pokusím se sem naházet pár fotek...
Usama Watani
Lenky hřebčoun
haisovad
napsal(a):
Lenky hřebčoun
Bohužel musím upalovat pryč...zbytek sem naházím později...fakt musím
haydee
napsal(a):
A jak dopadli, pamatujete si? Konkrétně mě zajímá Nadzih
Zdravim
Nady dopadl nejlépe jak mohl.Svou kategorii vyhrál + se stal juniorským championem mezi mladými hřebci.Moc mu to slušelo a byl velký pašáček.
Lence moc moc gratulujeme,určitě se těší na to,jak se sama pochlubí
Milada to fotila,tak sem určitě dá nějaké fotečky.
smisek
napsal(a):
Zdravim
Nady dopadl nejlépe jak mohl.Svou kategorii vyhrál + se stal juniorským championem mezi mladými hřebci.Moc mu to slušelo a byl velký pašáček.
Lence moc moc gratulujeme,určitě se těší na to,jak se sama pochlubí
Milada to fotila,tak sem určitě dá nějaké fotečky.
No tak to je super, gratulejšn! A co "holčí" (Usa)?
haydee
napsal(a):
No tak to je super, gratulejšn! A co "holčí" (Usa)?
Tak tady je jedna Usa letec :)
ponitko
napsal(a):
Tak tady je jedna Usa letec :)
A ještě jednou s majitelkou
havj

XXX.XXX.39.158
ponitko
napsal(a):
A ještě Nadzih
Tak já se taky přidám , navážu - fota Nadzih
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj
napsal(a):
Já jdu už hajat.... mám toho dost
nějaká fota zase zítra ....
havj
napsal(a):
Já jdu už hajat.... mám toho dost
nějaká fota zase zítra ....
Holky super fotečky...co kdo budete mít toho mýho oslíka, mohla bych poprosit na email? Prosím, prosím...smutně koukám...
Danny a spolu se nějak domluvíme :-))) Jenom teď budu 14 dní asi pryč, tak až potom, až se zase vrátím do civilizace :-))
lesterka
napsal(a):
Holky super fotečky...co kdo budete mít toho mýho oslíka, mohla bych poprosit na email? Prosím, prosím...smutně koukám...
Danny a spolu se nějak domluvíme :-))) Jenom teď budu 14 dní asi pryč, tak až potom, až se zase vrátím do civilizace :-))
Leni, jsem ráda že jste dobře dorazili...Já jsem teďka přišla z benátswké noci...mazec...
Fotek mám hafo...tak kde bych začala...
haisovad
napsal(a):
Leni, jsem ráda že jste dobře dorazili...Já jsem teďka přišla z benátswké noci...mazec...
Fotek mám hafo...tak kde bych začala...
MEHANICI FORMULE 1
haisovad
napsal(a):
JSEM FEŠÁK, VIĎ?
Lenička mi věřila...a já ji nesklamal...
haisovad
napsal(a):
Lenička mi věřila...a já ji nesklamal...
konkurence byla nabouchaná...ale já zvítězil...
haisovad
napsal(a):
konkurence byla nabouchaná...ale já zvítězil...
fakt bylo co fotit, jen můj fotyhos nestíhal ten gumídovskej chod arabů
haisovad
napsal(a):
fakt bylo co fotit, jen můj fotyhos nestíhal ten gumídovskej chod arabů
Lara vlaje...
a já jdu spinkat...ráno ještě něco přihodím...
klarusa
napsal(a):
jeee, tak to Nadezde moc a moc gratuluju
a jak dopadli ostatni?
na fotkach to vsem moc sluselo
koukam, ze Vam je holky predvadela Renca, fakt to umi moc pekne
Diq, diq
Jinak doufám, že si to dobře pamatuji
Daboor AQ - Roční hřebci - 2. místo
1-3 leté klisny
Moniet Bint Usaja - 2. místo Juniorská res. šampionka
Samira Bint Usaja - 1. místo Juniroská šampionka
4 - 7 leté klisny
Lara S - 1. místo Seniorská res. šampionka
Usama Watani - 5. místo
A ten můj prcek...jinak snad jsem na nikoho ze známých nezapoměla...kdyžtak mě doplňte...
kathey
napsal(a):
A kdyby nekdo mel fotecky Samiry a Monci, tak bych take prosila nejake zaslat :-) Moc dekuji
tak přihazuju pár fotek z Liberce. Nejsou nijak úžasný, nějak jsem nestíhala fotit a při tom koukat.
miladka
napsal(a):
tak přihazuju pár fotek z Liberce. Nejsou nijak úžasný, nějak jsem nestíhala fotit a při tom koukat.
kathey
napsal(a):
A kdyby nekdo mel fotecky Samiry a Monci, tak bych take prosila nejake zaslat :-) Moc dekuji
Jako fotky mám ale jsou obrovský...mno pokusím se alespoň o nějaké aby ptolezly do Trutnova...
haisovad
napsal(a):
Jako fotky mám ale jsou obrovský...mno pokusím se alespoň o nějaké aby ptolezly do Trutnova...
Ještě Lara
haisovad
napsal(a):
bych nejraději ty rozhodčí poslala za hrazení...furt se mi motaly do záběru...
havj

XXX.XXX.39.158
kathey
napsal(a):
A kde jsme my?
Jinak mam pro vsechny dotaz. Jak minuly rok, tak tenhle, u vetsiny koni nizsi znamky za nohy. Muze mi nekdo povolany vysvetlit cim to?
Nějak to tu vázne.... tak sem něco přihodím
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
lucky
napsal(a):
JJ, Usinčin bráška mě krásný krček, dobře se stavěl.
Můžu prosit sím sím tu fotečku Usinky s kokardou jak běžíme na mailíka???...Sím!!!
Díky
Lucko, já ti je přepošlu, ale PC mi stávkuje, všechno mi jde jenom né pošta.... mám to tam nějak zasekaný....( nejde mi posílat, přijímat , ani prohlížet starou) ale já si je stáhnu na CD a pošlu zítra z práce Jen potřebuju jednoho človíčka ,který by semi na ten PC podíval a vyléčil
Já budu taky moc ráda , když mi někdo pošle nějaká fota ( vůbec se tomu bránit nebudu)
havj

XXX.XXX.39.158
havj
napsal(a):
Lucko, já ti je přepošlu, ale PC mi stávkuje, všechno mi jde jenom né pošta.... mám to tam nějak zasekaný....( nejde mi posílat, přijímat , ani prohlížet starou) ale já si je stáhnu na CD a pošlu zítra z práce Jen potřebuju jednoho človíčka ,který by semi na ten PC podíval a vyléčil
Já budu taky moc ráda , když mi někdo pošle nějaká fota ( vůbec se tomu bránit nebudu)
Samira a Monieta
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
WELFARE
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
Také něco přidám
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
haisovad
napsal(a):
Usama Watani
klarusa
napsal(a):
nestaci slintam tu nad krasou
nemas tam Dabora? nekdo tu rikal, ze je to peknej fesak
Je docela pěknej, viděla jsem ho po půl roce, ale.. koukaj mu žebra, což sice u ročků je lepší kondice, než tlusťoch, kvůli zátěži na nohy, ale na výstavu se to nehodí, chlupatej (jsou 24/7 venku) a hlavně byl strašně mizerně předvednej. Stál tam jak oslík a hloupě koukal, klus nic.. pěkná fotka se z toho asi nedala udělat. Snad se poučili a příští rok ho prý odvezou do tréninku i s tím druhým, co mají. Tak snad.
havj

XXX.XXX.39.158
ms
napsal(a):
Je docela pěknej, viděla jsem ho po půl roce, ale.. koukaj mu žebra, což sice u ročků je lepší kondice, než tlusťoch, kvůli zátěži na nohy, ale na výstavu se to nehodí, chlupatej (jsou 24/7 venku) a hlavně byl strašně mizerně předvednej. Stál tam jak oslík a hloupě koukal, klus nic.. pěkná fotka se z toho asi nedala udělat. Snad se poučili a příští rok ho prý odvezou do tréninku i s tím druhým, co mají. Tak snad.
Tohle je jediný co mám....
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
klarusa
napsal(a):
nestaci slintam tu nad krasou
nemas tam Dabora? nekdo tu rikal, ze je to peknej fesak
prošla jsem svůj foťák, co jsem vnutila kámošce a tohle je jediná. postoj se ani nepokoušela fotit
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
havj

XXX.XXX.39.158
zuza
napsal(a):
Nas Tuta!Nebejt tam ja nefotogenicka osoba ani ho nepoznam. Domaci spina pryc a pod ni bilej kun
Hele koukala jsem na rajce a tak jsou fotky jak ten mladej arabáček skočil té holčině na záda...koukněte na http://elveren.rajce.idnes.cz/Vystava_Arabu_2008/
docela mazec
sabora

XXX.XXX.87.3
klarusa
napsal(a):
jeee, to je dobre, ze nekdo fotil, tak honem vsechny fotecky
taky jsme tam byla, pastvička pro oči! Ale jen kousek odemne, byla paní a ta nenechala na nikom nitku suchou, to jsem teda lapala po dechu. mě se nejvíc líbil hřebec ve starších, měl myslím 2 místo, byl jak z mramoru........
haisovad
napsal(a):
Hele koukala jsem na rajce a tak jsou fotky jak ten mladej arabáček skočil té holčině na záda...koukněte na http://elveren.rajce.idnes.cz/Vystava_Arabu_2008/
docela mazec
No říkala jsem si, jestli tenhle výkon někdo zaznamenal!!! Dobrý!
Celou dobu čekám, kdy to vyskočí na netu ...
Natrhl mi ...... ucho.
zuzana00
napsal(a):
No říkala jsem si, jestli tenhle výkon někdo zaznamenal!!! Dobrý!
Celou dobu čekám, kdy to vyskočí na netu ...
Natrhl mi ...... ucho.
Co? To jsi byla ty? Ješiši, já jsem to neviděla ale čuměla jsem na ty fotky jako puk...co si jako myslel holomek? A jsi jinak celá? Fuj ty bláho, na těch fotkách to vypadá brutálně...
haisovad
napsal(a):
Co? To jsi byla ty? Ješiši, já jsem to neviděla ale čuměla jsem na ty fotky jako puk...co si jako myslel holomek? A jsi jinak celá? Fuj ty bláho, na těch fotkách to vypadá brutálně...
Ono kdyby nepřišla ta paní, co ho chtěla tolik namastit, nic z toho by se nestalo. Aspoň vím pro příště, že si k němu nikoho cizího nemám pouštět! Jinak se nic nestalo, v reálu to vypadalo hůř, než jak to dopadlo!
zuzana00
napsal(a):
Ono kdyby nepřišla ta paní, co ho chtěla tolik namastit, nic z toho by se nestalo. Aspoň vím pro příště, že si k němu nikoho cizího nemám pouštět! Jinak se nic nestalo, v reálu to vypadalo hůř, než jak to dopadlo!
Heh, ale musel něco cejtit...bóže bóže...ještě že se ti nic nestalo..hele a pak vám utekl nebo co? Jak tam jsou ty dvě fotky jak zdrhá?
haisovad
napsal(a):
Heh, ale musel něco cejtit...bóže bóže...ještě že se ti nic nestalo..hele a pak vám utekl nebo co? Jak tam jsou ty dvě fotky jak zdrhá?
Stačí, jestli před tím mazala kobylu a problém je na světě! Byl prostě vyjančenej. Jak jsem se svalila do toho keře, už jsem ho neudržela a utekl, ale nechal se hned v pohodě chytit.
zuzana00
napsal(a):
Stačí, jestli před tím mazala kobylu a problém je na světě! Byl prostě vyjančenej. Jak jsem se svalila do toho keře, už jsem ho neudržela a utekl, ale nechal se hned v pohodě chytit.
tak omlouvat toho koně je zbytečné, evidentně nemá respekt, už to že tam na tebe skáče jak na kobylu, já bych takového koně nechtěla, může někoho zabít
apanachi
napsal(a):
tak omlouvat toho koně je zbytečné, evidentně nemá respekt, už to že tam na tebe skáče jak na kobylu, já bych takového koně nechtěla, může někoho zabít
Ahojky....
dávám tu odkaz na foto z výstavy arabských koní v Liberci...sice trošku se zpožděním, ale i tak se snad rádi podíváte:-)
http://picasaweb.google.com/ Semy.cz/2008_07_26VStavaArabskChKon
- jedna mezera