Ták, a zakládáme druhé fórum..
jaké jou vaše letošní přírustky? jak se mají koníci?
Naše kobču dobře, jedna je po hříbu - ale hříbě se uspalo - a druhá kobyla je v hřebčíně, 5 dní po připuštění, ale hřebce teď fakt newim xD
Foto:
hříbě po té první kobče..
vevunkah
napsal(a):
Ták, a zakládáme druhé fórum..
jaké jou vaše letošní přírustky? jak se mají koníci?
Naše kobču dobře, jedna je po hříbu - ale hříbě se uspalo - a druhá kobyla je v hřebčíně, 5 dní po připuštění, ale hřebce teď fakt newim xD
Foto:
hříbě po té první kobče..
A co se stalo hříbátku?
bordeauxx
napsal(a):
A co se stalo hříbátku?
špatné spěnkové klouby a paty - kobylu loni polili kyselinou, půlka krku, hlava, dostala sedativa, masti, atd..
vevunkah
napsal(a):
špatné spěnkové klouby a paty - kobylu loni polili kyselinou, půlka krku, hlava, dostala sedativa, masti, atd..
tady je to vidět, jak chodí, dám i další fotky..
vevunkah
napsal(a):
tady je to vidět, jak chodí, dám i další fotky..
........
vevunkah
napsal(a):
bééé
To je mi líto. Ale my dopadli stejne ale s ČT hrebeckem. Ten mel ale spatne predni nohy mel prekloubeny nohy(zkraceny slachy)nemohl ani stat. Stal by na kloubech. dny jsme ho prikrmovali trenovali nozicky a az to vypadalo ze uz by mohl stoupnout tak umrel.
Letos jsme kobylku pripustili znovu tak doufame ze to dopadne dobre a narodi se nam zdrave hribatko.Preju do budoucna hodne stesti.
nicolll
napsal(a):
To je mi líto. Ale my dopadli stejne ale s ČT hrebeckem. Ten mel ale spatne predni nohy mel prekloubeny nohy(zkraceny slachy)nemohl ani stat. Stal by na kloubech. dny jsme ho prikrmovali trenovali nozicky a az to vypadalo ze uz by mohl stoupnout tak umrel.
Letos jsme kobylku pripustili znovu tak doufame ze to dopadne dobre a narodi se nam zdrave hribatko.Preju do budoucna hodne stesti.
*3dny
nicolll
napsal(a):
*3dny
Tak tohle je moje wpb Majka, jsou jí tři roky a na to, že se teprve poznáváme je úplně úžasná.
pokita
napsal(a):
Tak tohle je moje wpb Majka, jsou jí tři roky a na to, že se teprve poznáváme je úplně úžasná.
Tak jestli jsem to správně pochopila, tak to někdo asi udělal naschvál, že?
Já v případě, že by někdo udělal něco mému koni, tak bych mu to oplatila a zabila dotyčného, zvíře je nevinný a ušlechtilý tvor a přes něho se spory nebo závist neléčí
Lidi jsou bez srdce a chovají se jak HOVADA
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
jessyn
napsal(a):
Já v případě, že by někdo udělal něco mému koni, tak bych mu to oplatila a zabila dotyčného, zvíře je nevinný a ušlechtilý tvor a přes něho se spory nebo závist neléčí
Naše Gipsy
Vevu drž se až přijedeš posteskníme spolu(Doufejme že na pastvinách se prohánějí společně s...)
olga visnakova
napsal(a):
Naše Gipsy
Vevu drž se až přijedeš posteskníme spolu(Doufejme že na pastvinách se prohánějí společně s...)
Tak já mám Welsh Part-Bredku po Gwenllan Benovi z Jitřenky strašně fajná kobylka, chová se sice jako hřebec ale newa
Toho prvního hříbátka je mi líto... ale byla krásné... chudinka
jezabel
napsal(a):
Tak já mám Welsh Part-Bredku po Gwenllan Benovi z Jitřenky strašně fajná kobylka, chová se sice jako hřebec ale newa
Toho prvního hříbátka je mi líto... ale byla krásné... chudinka
Já a Jessulka
jezabel
napsal(a):
o5 na Hradci
teďkom při tréninku.. skok má takovejch 90
jezabel
napsal(a):
teďkom při tréninku.. skok má takovejch 90
jessulka
nicolll
napsal(a):
nejvíc m štve, že to nejhorší se sává těm nejhodnějším, nejmilejším, newinním,..
jessyn
napsal(a):
naschvál..
jestli žárlivost, doplata.. možnosti tu jsou, jako ten, kdo to udělal.. postih však žádný, ani vyšetřování..
vevunkah
napsal(a):
nejvíc m štve, že to nejhorší se sává těm nejhodnějším, nejmilejším, newinním,..
Veru, nedokážu si představit jak vám muselo být když jste to robátko viděli po porodu, musel to být asi šok ale všichni víme, že jste se rozhodli s uspáním správně a pevně věřím že na příští rok se vám narodí exkluzivní hříbouš který vám vše nedobré vynazradí...