Ahoj,
rada bych se zeptala je-li tady nekdo, kdo vlastni tuto prilbu - osobne mam zajem o jeji koupi, a tak uvitam vase zkusenosti, pripadne bude-li tady nekdo mit zajem, mohli by sme se dohodnout na spolecne objednavce a tim padem snizit dorucovaci naklady. Troxel prilby jsou k sehnani napr. i v Nemecku, ale vzhledem ke stale vyhodnemu kurzu USD by se vyplatil nakup v USA. Vyrobky Troxel jsou k nalezenni na http://www.troxelhelmets.com/ Diky za vase prispevky.
benett8
napsal(a):
Ahoj,
rada bych se zeptala je-li tady nekdo, kdo vlastni tuto prilbu - osobne mam zajem o jeji koupi, a tak uvitam vase zkusenosti, pripadne bude-li tady nekdo mit zajem, mohli by sme se dohodnout na spolecne objednavce a tim padem snizit dorucovaci naklady. Troxel prilby jsou k sehnani napr. i v Nemecku, ale vzhledem ke stale vyhodnemu kurzu USD by se vyplatil nakup v USA. Vyrobky Troxel jsou k nalezenni na http://www.troxelhelmets.com/ Diky za vase prispevky.
já zkušenosti nemám, ale koukala jsem na stránky a možná bych měla taky zájem. Jen jezdím anglii takže bych si vybrala jinou. Pokud objednávat tak určitě z USA.
Také by mě zajímaly zkušenostis přilbami. Máte ji někdo?
benett8
napsal(a):
Ahoj,
ahoj mam Troxel Sierra na parkury. je super! doporucuji. a v jinych barvach bude vypadat dobre i s westernovou vystroji.
sandimura
napsal(a):
ahoj mam Troxel Sierra na parkury. je super! doporucuji. a v jinych barvach bude vypadat dobre i s westernovou vystroji.
krasne sedi, hezky vetra a hlavne ji nikdo nema
sandimura
napsal(a):
ahoj mam ji tak rok a kupoval mi ji znamy z usa a poslal mi ji postou. :)
Ahoj, prosim Te, byla bys tak moc hodna a napsala mi, jakou sis nechala koupit velikost sve prilby? Ja mam obvod hlavy 56cm a to bud vychazi na hranici bud S nebo M. Moc diky Jakou velikost si zvolila Ty na tvuj obvod hlavy?
benett8
napsal(a):
Ahoj, prosim Te, byla bys tak moc hodna a napsala mi, jakou sis nechala koupit velikost sve prilby? Ja mam obvod hlavy 56cm a to bud vychazi na hranici bud S nebo M. Moc diky Jakou velikost si zvolila Ty na tvuj obvod hlavy?
Ty přilby vypadají fakt dobře zejména pak takhleta
jezabel
napsal(a):
Ty přilby vypadají fakt dobře zejména pak takhleta
Ano vypadaji super a hlavne je fajn videt, ze jsou k dostani prilby jak pro anglii tak i western - tady v CZ jsou proflaknute prevazne Casco, pripadne GPA, ale jinak neni trh s helmami tak flexibilni ... coz je skoda.
benett8
napsal(a):
Ano vypadaji super a hlavne je fajn videt, ze jsou k dostani prilby jak pro anglii tak i western - tady v CZ jsou proflaknute prevazne Casco, pripadne GPA, ale jinak neni trh s helmami tak flexibilni ... coz je skoda.
Lidi sem tak blbá anebo tak přilba v přepočtu fakt stojí kolem 2500,-Kč? + poštovné atd.
benett8
napsal(a):
tak jsem na ni mrkla. mam MD/LG prilbu. hlavu mam tak 57cm a prilbu mam nastavenou tak na prostredku. ale je teda pravda ze mam fakt velikou hlavu :)
jezabel
napsal(a):
Lidi sem tak blbá anebo tak přilba v přepočtu fakt stojí kolem 2500,-Kč? + poštovné atd.
No, jak kdyz sem posilala dotaz na Sieru k mistnim americkym dodavatelum, tak je vsude v akci za 99USD, coz je na nase cca 1.500CZK a balne vychazi vsude okolo 45USD = temer 700CZK ... . Nevim, kterou prilbu mas na mysli Ty ... ?
benett8
napsal(a):
No, jak kdyz sem posilala dotaz na Sieru k mistnim americkym dodavatelum, tak je vsude v akci za 99USD, coz je na nase cca 1.500CZK a balne vychazi vsude okolo 45USD = temer 700CZK ... . Nevim, kterou prilbu mas na mysli Ty ... ?
jé pardon já to neuvedla...
http://www.troxelhelmets. com/products/features.php?ProductID=33 (mezera)
jezabel
napsal(a):
Myslím že " RELIANCE " je to ta první v těch anglických díky moc
Mrkni sem - Ti zasilaji i "pres more" do Cech a maji na ni slevu: http://www.equestriancollections.com/
jezabel
napsal(a):
jjj díky ... jenom se ptám kolik by to teda stálo celkově v Kč,- .. sorry anglicky mi to moc nejde
Ahoj Katko - koukala sem na tu tebou vybranou prilbu a melo by to malinko pres 2.000CZK + postovne - Ty by si o ni mela zajem? Ja jen ze se neozval nikdo, kdo by do takove spolecne objednavky sel. Jestli chces, pisni mi na mail ... .
benett8
napsal(a):
Ahoj Katko - koukala sem na tu tebou vybranou prilbu a melo by to malinko pres 2.000CZK + postovne - Ty by si o ni mela zajem? Ja jen ze se neozval nikdo, kdo by do takove spolecne objednavky sel. Jestli chces, pisni mi na mail ... .
No možná by zájem byl jakožto já přilbu mám, ae tak tyhlety přilby vypadaj fakt kvalitně.. ale momentálně asi nn. kdyžtak za měsíc za dva to možná budu mít nějaké peníze
benett8
napsal(a):
Super, diky za info - myslim, ze ja zvolim "medium". Ostrihala sem vlasy a to hned udela rozdil
Já bych měla zájem. A do společné objednávky bych šla. Ale neumím anglicky takže se chci zeptat kolik by stála helma+postovne a balne??Mela bych zájem o helmu SPORT. Kolik by to tak vyšlo? Děkuji za odpověď.
nicolll
napsal(a):
Já bych měla zájem. A do společné objednávky bych šla. Ale neumím anglicky takže se chci zeptat kolik by stála helma+postovne a balne??Mela bych zájem o helmu SPORT. Kolik by to tak vyšlo? Děkuji za odpověď.
Ahoj, no tak Tobe by melo stacit "S" a od Equestrian collection by vysla na 28USD coz je nejakych "smesnych" cca 400CZK - to postovne se pohybuje kolem 40USD - to vychazi na nase na 700CZK, ale zalezi na tom, kolik by se toho obednalo - pak by na tom mela byt take sleva ... . Jestli mas opavdu zajem pisni mi na mail